Rosa lack men ingen cromad list...



Tänk om man vann pengar då skulle jag ta racing licens och köpa mig en bil. Rosa skulle den vara med scharowski kristaller under klarlacken. Den skulle självklart inte vara i orginal skick :) under huven.

Vem ska man tro på, tro på, tro på.....



Dileva sjunger om vem ska man tro på! Ja, vem ska man tro på. Jag tror på en helt fantastisk sommar.

7 maj ett år äldre
8 maj vårmönstring
19 maj Oldies träff i Länna
15 maj cruising till Tumba brandstation
29 maj crusing med studiebesök
6 juni utflykt
12 juni Mälaren runt med Corvette
17-20 juni SOMMARMÖTE i Lindvallen
7 juli (Nyköping) Gotland Runt i Sandhamn
17-18 juli Sommarmöte Filipstad
24 juli cruising til Norrtälje, Go-kart körning
2-4 augusti Rättvik
13-15 augusti Mantorp
21 augusti Wheels Barkaby
4 sept Höstcrusing

Finbesök... :)



Idag kom det kompisar på finbesök, äppelpaj och vaniljsås blev det. Gott, gott i gott, gott. :)

Inte polera Corvette?!



Imorgon ska inte Corvetten poleras utan pappas båt. Bilder från i somras då ett fall fastnade i masten. Vem skickar man upp? - jo, lilla Elisabeth. Bara sådär sjutton meter upp :) Sandhamn 2009



Corvetter på sjön?! Mullrar gott!  POKERRACE  Sandhamn 2009 :)


GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG :)

Vad jag tyckte den var bra! Har idag varit med mina elever i Oxelösund och kämpat i olika banor, liknande Fångarna på fortet. Sitter och småpratar med busschauffören och kommer in på kontaktmanpersonsrollen i klubben. Berättar om mitt återköp av Svarten och han säger.........gammal kärlek rostar aldrig. Hur bra stämmer inte det in på en skala från ett till tio. Absolut en tia. Tony Erwing släng dig i väggen :) När vi lämnar bussen efter avslutad dag ropar han glatt......trevlig Corvettesommar. Vilken trevlig busschaufför!!!Han hade fattat poängen.

Köpte en t-shirt efter att avslutat den svåraste banan med texten....

den ska jag ha i sommar :)


Betalat :)

Nu har jag betalat in anmälningsavgiften till sommarmötet i Lindvallen. Ska bli så kul att åka till Sälen i juni med Corvetten. C3, C4 eller C5 ? Ska man ha Carvingskidorna med sig ?  ;)

Mecka hann jag oxå :)

Tvättade bilen mellan kakbak och pajbak. Svarten är nu av med vinterns damm från garaget. Hon blänker som en skönhet :)

In med bilen i garaget, domkraften fram, hissa upp henne, satte på en ny klammer på avgasröret.Såga, såga, såga -  av med långa bultar, snyggt ska det vara. Träna iallifall magmusklerna då :)
Pappa hjälpte till att ställa tändningen med tändningslampan och så ställde vi ner tomgången.







Sen tog jag och pappa en Corvetterunda och han tycker nog att Svarten går riktigt BRA :)
Ska åka och tanka henne i veckan så hon får gå lite, batteriet står på laddning i natt. Jag är så GLAD och LYCKLIG över allt som händer just nu....Tack för denna underbara helg. Hoppas att jag får uppleva fler!

 


Vilken SÖNDAG!!!!

Bakade mjuk pepperkaka, kladdkaka och två pajer.BOKADE mig vid datorn klockan 10.00 för att ha en chans att bo på hotellet när vi ska till sommarmötet i Sälen.Anmälan till sommarens möte kom nog iväg bara en stund efter 10.00. Sen kom PG och Ann ut och visade den nya bilen. Den är så snygg den med!!! Bra köp Peter :) ska bli kul att se hur den går på banan i sommar. Du står högt i kurs som sagt var....det har jag sagt förut!


















Sen kom mamma och pappa, och sen Leif och Ann-Catrine






 


Lördag......bakfull

Vakna sent, duscha. Coca cola och Ipren- seg i huvudet. Sen till Västberga och kolla ¨Skräckens¨nya Corvette. Han håller stilen, dvs. allt han äger rullar mer än fort. Trimmad Z06 från Texas, ska numera köras på våra vägar. Kul :) För en sådär tjugofem år sedan åkte vi motorcykel tillsammans om somrarna, nu har han köpt en riktig bil. DEN HÄR SOMMAREN  får bli Corvette svängar tillsammans.





FREDAG.....

Träna i regn och snöblask, sprang en halv mil. Jobbat, sen kom Kerstin och hämta mig,hem till henne. Byta kläder och ta ett par glas vin. Pendel till Stockholm, besök på Lasses krog Mamas and Tapas på Kungsholmen. Sangria till Corvette-tjejerna från Lasse. Åt gott och drack ett par glas vin. Lasse kom ut och prata en stund. Fick provåka i hans snygga Corvette.
 




Sen fortsatte Kerstin och jag med ett par glas vin till, taxi till Hornsgatan. In på puben Black and Brown, nytt folk och mer vin. Vid två tog vi pendeln från Södra station med en glad kille som sjöng Svenska ballader för oss. Tobbe hämta oss i Farsta strand, hem till sängen full som ett troll. Fan vad kul jag haft :)
Slogs med en toarulle på toaletten då Sofia ringde och vi skratta hysteriskt....hon var på fest i  Nynäs.



torsdag FÖRFEST TILL FREDAG

Efter jobbet åkte jag hem och hämta Corvette-kalendrarna till Kim. Hem till Kim och lämna dem, prata,prata,prata och hon bjöd på VIN. Härligt en helt vanlig torsdag:) Sen blev det invigningsfest på Bauhaus med Charlotte Perrelli och ett förband. Klart OK!! Förfestkväll till fredagen...


Pappa???


Skulle bara......sa, Alfons Åberg

Skulle bara hämta två kalendrar hos Sonnie. Det blev mycket prat och hemresa efter tre timmar. Klart trevlig kväll :)


Krogen på fredag :)

 Kerstin och jag ska ut och kolla krogen på fredag, bokat bord. VIP blev det också. Nu har man något att längta till. Bara tisdag, onsdag, torsdag sedan fredag.Jipiiii.

Oj, vad jag har skrattat!

Fick hem nya CM och finner ett namn som jag känner igen under nya medlemmar. Det måsta vara han, kollar med en gammal klasslista från sista återträffen. Jo, adressen stämmer det är han! Ringer upp killen och berättar vem jag är och frågar om han har gått i skolan i Södra Ängby.Joråå, det stämde. Jag berättar att vi har varit klasskamrater och tycker det är skitkul att han köpt en Corvette. Då säger han att han har pratat med mig vid sista filmvisningen med Corvetteklubben. Va, ursäkta jag minns inte. Jo, du prata med oss efter själva filmen nere på scen. Nej, var det du!!!Jag ber om ursäkt,förlåt jag kände inte igen dig. Det gör inget du ska bara veta att jag har funderat över vem du var för han kände igen mig också. Han har försökt lista ut det tillsammans med hans brorsa som också är medlem i klubben och brukar vara i Sumpan. Nu vet jag vem han är.....och han vet vem jag är. Vilket skratt, vi skratta båda två en längre tid. Vilken härlig människa. Nu la han på luren för att ringa sin brorsa för att tala om vem jag var.Fan vad världen är liten ibland. Vi ska ses på vårmönstringen i Taxinge iallifall, och sen blir det hamburgare vid Skanssundet under sommaren......det har vi lovat.

Sommarmöte !??



Sommermötet 2008 var vi i Sundsvall, så här kallt var det då!! Bilen var täckt av frost under natten. Undrar hur det blir i år då vi ska till Sälen och Lindvallen. Man kanske kan ta skidorna med sig? Skulle så gärna vilja åka ett par åk till i år.Riksgränsen----nästa!! Ser i allifall fram mot mötet där uppe.Experims kan nog locka till mycket tokigheter :)

Jag är KÄR !



Startade min pärla idag igen, nu är hon tät i förgasaren :) Det känns bra :) Jag tror jag är kär i min bil, allt faller på plats och det känns så himla rätt. Det här är nog bilen i mitt liv.....jag får nog söka psyket, det här låter inte rätt :( men så är det.Jag kommer nog aldrig sluta tycka om denna skatt. Man ska leva för dagen och med denna leksak blir var dag en gyllene dag.Hoppas sommaren ger mig nya glada äventyr!!

Tack alla vänner för att ni finns när jag känner att jag behöver prata, när livet känns orättvist . Kram på er från mig :) 

Kompisar!!

Träningskompisar är nog som Corvettekompisar. Var ute och sprang 5 km när jag hörde ett surrande som en bi-svärm bakom mig.Ett gäng cyklister på tjugo till tjogofem personer viner förbi.En av killarna utbrister i uppförsbacken - bra jobbat ELISABETH! Det känns bra att det finns vänner på de flesta ställena.


Kommer alltid att minnas dig!



Har haft lyckan att få lära känna dig de senast åren, din livskvalité och värme var grym!

Lappmögel



Igår var det Corvetteväder,sol och torra vägbanor med +13 grader i luften. Idag är det inget Corvetteväder! Tog en underbar promenad i morse.Var ute i en och en halv timme,vandrade 7 km.Gick bara omkring och sparkade i snön.Hur härligt som helst :)  Skulle kunna tänka mig en resa till fjällen igen, kan inte någon bara ringa och bjuda med mig. Vill åka slalom en gång till innan sommaren. Skulle tillochmed kunna flyga till Riksgränsen för att få åka och då menar jag att jag är rikigt flygrädd, men till det skulle jag ge med mig.


Vad är då detta?








Corvetter på Elmia

Flera Corvetter var samlade i en hage på Elmia. Dessa kunde man titta på...


Gult och blått, men varför måsvingedörrar??





   



Utanför denna hage hittade jag en ¨kolfiberCorvette¨. Vad har de tänkt?  De har lekt med tanken i dette projekt iallifall.
                                                       

Till dig min bästa pappa Hilding

Tog en del bilder för att du ska få se vad som fanns på mässan. Det var synd att du inte följde med, men jag förstår att du inte orkar allt. Var helt slut efter en dag där sjäv. Ska hälsa från flera av vännerna i Corvetteklubben till dig pappa :)




Mer bilder från Elmia

Jag tycker om att fota...många bilar blev det i mitt nya fotobibliotek. Här kommer några till.













Ett rullande casino...pokerbord och bar i bagaget.





Snygg för att få köras av en 16-åring med traktorkort i 30 km/tim.

 

 


RACEFACTORY

Var förbi och hälsade på hos Peter. Här kunde man köpa små, lätta batterier om man vill ¨deffa¨bilen innan race.



     

Men vad du ser busig ut Kerstin........Missade jag något??....Aha!





ELMIA långfredagen 2010



Vi var i Jönköping kl. 10 när mässan öppnade. Jerka och Kerstin kom till oss klockan 7.00 då vi startade resan ner mot Elmia-mässan.När vi kom in i mässhallarna stod vi öga mot öga med en stor Scania lastbil.



Vi var klart inte ensamna på mässan, de tippade på 80.000 personer under helgen.



Motorcyklar fanns det också som roade ögat.



Denna Corvette är helt otrolig......men det är nog ingen bil som kommer rulla på våra vägar. Ja, trailad såklart!



Hälsade på hos Nutte och Exclusiv Cars, Jerka är lite sugen på en ny Dodge. Vi får se om de hittar en blå till honom.





Det här ska nog bli min andra bil när Cheva-Transporten inte vill gå längre. Hel fräck bil :)



Mässans största dragplåster, i en fantastisk monter med bara snygga killar. Det är något JAG gillar.





Mera bilar...



 


ELMIA

I morgon blir det Jönköping och Elmia-mässan. Vi samlas hos oss kl.7.00 för att åka tillsammans.

05.40

Ja, det låter inte klokt men då var jag ute i morse för att tvätta Sofias övningskörningsbil. Idag ska den ombesiktigas. Fick en klar tvåa på ena sidobalken. Nu är den godkänd!!!

Tyvärr missade jag ett april skämt som skulle slå in på bilprovningen. Jag var där för tidigt, fick det berättat senare. Nu så funderar jag över hur jag hade reagerat om skämtet hade drabbat mig.
Det hade inte blivit någon Corvette-tur för Pia i sommar med mig i min bil.



Klockan 05.40 . Jag, Nisse-Pisse och tvätthinken. Killen i lastbilen tutade glatt iallifall :)

Klubblokalen



Här inne måste något hända?! Jo, ett härligt gäng har träffats för att äta smörgåstårta och prata. Gott om tårta och ett glas vin kunde man få. Klart fem stjärnigt.



Kerstin stog i baren och serverade. Tack för det :) Gott som bara den var det, bara så du vet det Kerstin.



Några satt och småpratade nere hos Håkan och hade det trevligt.



Tjejerna som ligger i topp!!! Ska fixa mer bilder från tidigare kalas, jag lovar er!

RSS 2.0