Tack Jerka....

Tack Jerka för att du påminner mig när jag gör en del saker som jag säger........fort men fel, eller jävlar det har jag glömt!


Bra vänner.....

Tack Peter A, du ser till att jag gör det jag ska göra.
Tänker på det du säger både då och då.
Tack för att du finns!
// Elisabeth


paket på posten.....

Paket på posten. Igår kom det ett paket på posten med en lite Corvette som passar min bilbana från 60-talet. Ska renover den också. Det är inte bara Svarten längre. Har en bilbana Scaletrix....hur fan man nu stavar det. Det är en bilbana med en Corvette. Jag körde nog tyvärr sönder min Corvette i unga år och därfär köpte jag en till Corvette från 60-talet som jag ska renovera upp med ny lack osv. Den kom iaf igår.

Igår var jag och åkte skridskor i två och en halvtimme, sen sjukgymnasten och sen orkade jag inte med att träna mitt gympass utan åkte hem till middag och soffan. Helt slut fáktiskt. Drog lite i handbromsen som jag ska göra ibland, gjorde det igår iaf.

Saknar mina kompisar i Thailand, vi måste ses när ni kommer hem!!

Ha en bra dag, solenm kommer nog skina idag över Stockholm och jag ska grilla hamburgare till alla barnen.

Ser bra ut !!







Ser rätt bra ut! Tycker den och det mest är rätt okey just nu :-)

Igår morse var jag och tränade på gymmet, sen jobba och gjorde käpphästar med barnen. Käpphäst med endast två hästkrafter - löpträning på arbetstid!

Efter jobbet var jag och fixade pass eftersom resan nu är bestämd och jag ska flyga till Spanien om ett par veckor. Hemma sent, packa ny träningväska (upp med de svettiga kläderna och i med nya träningskläder till idag), packa skridskor till idag och sen skulle jag titta på tv, men somnade. Vaknade av att Maria ringde från Norge och berättade att hon kommer hem på torsdag.

Grattis Maria på namnsdagen idag!



Bilden är hämtad från hennes blogg igår! det är vå i Oslo!

Pratade med Jerka i telefonen igår kväll om vår sista planering av olika träffar som ska med i nästa centralutskick. Jag ska ringa Statoil idag och sen måste jag få kontakt med Mats. Behöver få kontakt med Kenneth under dagen också. Maila Ingvar reportagen och underkontotn. En hel del med klubben just nu. Ska ta mig till lokalen och lagret imorgon för att göra en snabb inventering av alla saker där. en hel ddel att fixa ikväll när jag kommer hem.

Ska till gymmet idag efter jobbet och sen ska jag träffa min sjukgymnast.

Idag är det halt väglag och snöslask på vägarna. Ny snö och nysaltat på vägarna.

Solen går upp 06.51 idag........något att se fram mot.

söndagen som ett träningspass....


Uppe tidigt, klockan hade inte blivit sex ännu. Fick mitt te, kaffe och bloggande, precis som vanligt.

Min älskade Transport som stog nytvättad hemma i carporten i fredagskväll när jag kom hem efter jobbet, var nu lika smutsig efter en liten tripp till filmvisningen i Västberga under lördagen. Inte roligt.....,men Tobbe är snäll och tvättar den ganska ofta.




Transporten fick nya torkarblad, de gamla var mer än dåliga, de var sämst!




Plockade in två samlarbilar i vitrinskåpet och lite lackfärg på hyllan som jag inhandlade under lördagen.



Sen drog söndagens träningpass igång. Vi hade en skogshuggare hemma förra veckan som tagit ner en hel del skog. Efter alla träd låg det grenar och kvistar i hela skogen på baksidan. Vi städade och eldade hela dagen igår, jag var så svettig ett tag att det var värre än ett normalt gympass. I början rök brasan mest , men sen tog den fart och vi hade öppen eld nästan hela dagen och en varm brasa liksom solen som lyste från en klarblå himmel. Satte mig en stund i solen och den var riktigt varm för att vara i februari.



Dagens lunch.......vi grillade korv :-)





Lackade sedan inredningsdetaljer till Corvetten med venyllack. Jag tror det blev riktigt bra. Gjorde ett ganska bra underarbete och sen stog jag ute i eftermiddagsssolen och lackade. Färgen lukar mycket starkt, men det blir väldigt svart. Ser ut som nytt!!! Ska fortsätta i veckan. Har en dröm om att Svarten ska bli klar till den 7 maj.



Tog hand om mitt citronträd också. Nu är det vår! Den fick sig en dusch för att få bort ohyra, ny jord och en beskärning. Flyttade in citronträdet i huset efter vinterförvarning i garaget. Citroner till sommarens första grogg på altanen.............



På kvällen blev det sanering av kläder, hår och kropp. Luktade som en rökdykare. Lite middag och sen slockande jag som ¨glöden¨på en soffa. Helt slut och uttömd på energi.

Laddat batterierna under natten och vaknade klockan 05.06. Låg kvar i sängen och bara tänkte en stund, funderade på livet och veckan. Nu har jag hängt tvätt, fixat kaffe och bloggat.

Drar tilll gymmet om en stund. Börjar inte jobba förrän halv tio..............efter jobbet ska jag fixa pass. Jag som ska ut och flyga. Fy farao!!!! Läskigt.......men lite roligt. Kollad ein huset vi ska bo i, lovar att det är ett lite slott i miniatyr med torn, pool och trädgård med citron-, oliv- och avokadoträd.

Ha en bra dag och vecka, nu är det sportlov i Stockholm......:-)

Filmvisning & Kär igen ;-)

Vaknade tidigt på lördagsmorgonen, klockan visade bara 05.15 när jag svängde benen över sängkanten för att sätta på morgonens första mugg med te. Efter te och två muggar kaffe hade jag bloggat och skrivit tre reportage till Corvettemagasinet, samt fixat bilder till reportagen.

Tog mig en löparrunda klockan halv nio på en halvmil, blev så glad för att jag orkade jogga hela halvmilen. Sen städade jag hela huset och åt en äggsmörgås innan det var dags för duschen.

Idag var det filmvisning på Exclusive Cars i Västberga klockan 15.00.

Det var då jag belv kär!!!!! i en Challenger.......en grön.......så snygg/läcker/maskulin



Innan filmvisningen var det kaffe och kaka. Jag har alltid sagt dammsugare till arraksbitarna, men idag fick jag lära mig ett nytt ord - säkringar.



En av mina klubbkompisarna..................



.......och ännu fler........och min sambo.




Kaffe och mazarin, eller kaffe och en säkring :-)



Mingel bland bilar och vänner innan filmen skulle startas upp på filmduken.



Chefen hälsar alla välkomna till Exclusive Cars och det finns bilar till försäljning, bara att fixa köpekontrakt med de som arbetar där. Man kan bli en lycklig ägare till en läcker kärra på ett ögonblick. Bara att satsa hårt, sommaren är snart här. Men det gäller att ha lite ekonomi till att göra affärer oxå.



CM redaktören passade på att fixa lottdragningen........



.............och glad blev killen med rätt medlemsnummer.



Alla tyckte inte filmen var så intressant så det blev mycket prat under filmvisningen med vänner som man inte träffat på länge. Alla går och längtar på samma sak......sommaren och alla aktiviteter. Många ser fram mt Ronnebybrunn och Malmby.



Tur att vi har en Pilefors i klubben, han gjorde en riktigt fin insats med sitt kunnande under filmvisningen. Utan honom stannar filmen........hoppas att han ställer upp nästa år också. Då kanske vi är i Täby.



Vissa tyckte brudmagneten var intressantare.............




Där sitter Stefan och tittar på film. Fick ett fint visitkort till hans hemsida. http://corvetteweb.se ska ta och kolla in den sidan lite senare. 



Var förbi pappa med honung och lte tidningar efter filmvisningen. Pappa ligger i sängen med influensan och är riktgit sjuk, han som gärna ville träffa alla vänner på filmvisningen.

Idag kommer det vara vår i luften. Johnny sa att jag borde starat upp bilen under vintern för att packningar och o-ringar ska må mycket bättre.

Jag ska iaf inte träna, utan rensa tomten på grenar och fällda träd.

Filmvisning klockan 15



Idag är det filmvisning för klubbens medlemmar klockan tre. Vi ska vara på en större bilfirma i Västberga som jag aldrig tidigare har besökt. Ska bli kul att se hur det ser ut där ! Men innan tre bör jag ha hunnit med en hel del annat, klockan är ännu inte sex och jag sitter här med min mugg te och om en stund en kopp kaffe. Lika dant varje morgon. Ska försöka ta det lite lugnt nu i helgen efter denna vecka som varit rätt intensiv med mycket övertid. Ska iaf gå runt och njuta av vackra bilar efter tre och drömma mig bort en stund. sommar, sol och en mullraande V8a vore inte fel.







Ska försöka skriva klart mina reportage till CM oxå, hitta inspirationen...

fullt ös -



Jobbar som bara den, mycket övertid just nu och sen till gymmet och tränar. Men mår som en prinsessa.

Bokade Rättvik igår, det känns bra och roligt.

I helgen är det filmvisning med klubben, och jag jar bestämt mig för en lugn och skön helg. Vi får se om jag lyckas :-)

Man vet inte vad som händer när man vaknar på lördagsmorgonen........

Trevlig helg.....kram på er, mina vänner........


detta är rätt tänkt............



Så här skulle man tänka.
Ta bilen när vädret är så dåligt som det är. 
Det skulle göra en glad!
Hämta energi!
Den här killen/tjejen gör helt rätt.
Lånat bilden av Mats, som fotade den i Farsta.

Ja idag är det inget Corvetteväder. Snöslask, reg och snö och plussgrader. Blixthalka och isbana på vår vägar. Jag vill ha sol och massor av snö!!!! Sportlov nästa vecka.

Igår hade yoga, så skönt. Hela kroppen är med. Ligger där och tänker på allt, samlar tankar och styrka. Städa ur Marias lägenhet på kläder. Hem och skrev säkert femton mail inom klubben, hela kvällen gick åt till det. Nu ska jag till jobbet och har bara så mycket att fixa innan min arbetsdag börjar. Får ingen planeringstid, så den får jag göra innan arbetsdagens början.

ha en bra dag........ska sluta dagen med ett besök på gymmet iaf...

POWER



POWER!!!!

Nu känns det rätt bra i livet..........full fart hela tiden. Kraft och ork till mycket....

Igår var jag och badade med eleverna och sen var det pulkaåkning och bygge av snöfort/snöigloo. Min kära chef bjöd på semla till mötet och sen var det full fart till gymmet efter arbetsdagens slut. Träningen gick jättebra, svetten bara rann på ryggen......häääääärligt. Maria ringde och behövde pengar sent igår kväll när jag gått och lagt mig. Det var bara att öppna datorn och föra över 12.000 till någon resa hon skulle boka.

Idag har jag redan kört en tvättmaskin, plockat ur diskmaskin, duschat, planerat dagen. Klockan är bara halv sju ännnu. Ska åka tidigare  till jobbbet för idag ska jag ha Yoga på förmiddagen med barnen, sen är det snöskulpturtävling på eftermiddagen. Jag ska bygga en Corvette - trör jag! Efter jobbet ska jag till Sofia och hjälpa henne städa bort kläder. Sen ska jag hem och göra jobb som gäller klubben.

Klart att vi ses på lördag Mats! Det var länge sedan sist. Titta på lite film och bara drömma sig bort till sommaren. Om det är ett par år till min födelsedag eller 826 dagar, vet inte vilket som låter längst bort Lasse. Ska fundera på det idag.....hahaha



Livet kan vara rätt härligt.............



hjääääälp!

Hjälp......... vad har jag tackat JA till???? Ska ta mig till Allicante med flyg och sen på semester i Spanien, och då måste jag flyga ner. Är inte riktigt klokt! Jag som är så flygrädd..............ångrar mig redan. Beställde resan igår kväll utan att tänka mig för vad jag egentligen ger mig in på, då det är viss panik hos den jag bor ihop med. Han vill så himla gärna åka dit. Jag fattar inte att jag ställer upp.

Det som är positivt är att jag kanske kan bota min flyrädsla och ta mig till ett land med en mycket speciell väg som jag skulle vilja åka på. Om några år så blir man ju femtio!



Idag är det fettisdagen, en semla på vetebröd med mandelmassa och grädde kan få magen att må bra. Som att byta olja på bilen!................. det smörjer kråset.......



Hilding har också namnsdag.............grattis pappa!



Idag ska jag till badhuset med barnen, sen är det kvällsmöte och sen får jag se om jag orkar med ett träningspass efter en lång dag. Vet att jag redan nu är tröttare än vanligt.....

en till...........



Hade turen med mig och hittade en svart C4:a cab i en leksaksaffär i Lund. Det behövdes verkligen, söndagen var lååååång. Gick där  i Lund och väntade på att tåget skulle gå hem och inte en affär var öppen. En leksaksaffär öppnade 12.00 och där gjorde jag mitt lilla fynd.

Lång resa hem i ett tåg utan krängningskorgar, de fungerade inte på just detta tåg. Tåget for både hit och dit, tur att man har segelvana. Att gå på toaletten eller att hämta en mugg kaffe var som att segla i hård vind. man for både hit och dit som sagt var.



Längtar till Sandhamn.............RIKTIGT MYCKET.

Resan ner till Lund var också ett äventyr. Banarbete mellan Älmhult och Hässleholm. Så i Älmholm så fick man gå av tåget och byta till buss mot Hässleholm. I Hässleholm byte från buss till tåg mot Lund. I Lund spöregnade det på lördagen, men snälla Kenneth kom och mötte mig vid tåget och visade vägen till hotellet. Dessutom erbjöd han sig att bära min väska i busvädret. Det blåste och regnade mycket! Hade möte hela dagen och sen vart det middag. Somnade som en stock men längtade verkligen hem.............haft hemlängtan hela söndagen. Bara vara hemma............

Jag har sovit gott i natt och ska snart dra till gymmet, sitter här och fikar och sen är det jobb och min tur att stänga idag.

Till TÅG..........



Distriktmannamöte i Lund nu i helgen. Åker TÅG klockan halv sju från Södertälje i morgon bitti, är hemma söndag kväll. Sitter nu vid köksbordet efter en god middag och planerar mötet i morgon.

bra slut...........

Det blev ett bra slut på dagen iaf. På jobbet möts man av goa kramar från alla barnen och en mamma. Sen känner man sig lite bättre till mods. SMS om surkärring och manliga hormoner från Roffe, gör en oxå glad. Sen kommer det snö, massor av snö och jag möter Mats och Jerka efter jobbet i Haninge för att kolla av det sista med våra träffar och vi tar en fika. Det blev en latte med smak av vanilj. Rätt god faktískt.
Sen gick jag en sväng på Jula och fick med mig en termos och väska hem, passar till utflykt på sportlovet.






Blommorna är så fina på köksbordet nu från Alla hjärtans dag.....



Vilken jävla morgon.......

Vilken jävla morgon..............
först böter på 500:- för att jag missat betala en jävla trängselskatt på 40:- och sen gå kaffemaskinen sönder. Orkar inte mer............

 


Plötsligt så kan det hända...............



Plötsligt så KAN det hända. Har bytt in lotter sedan julas. Två nya, en ny, två nya osv. nu ska jag lämna in den här lotten och få två nya. Vem vet plötsligt så händer det och då jävlar, ska jag ha min rosa bil. Har pratat om en rosa Corvette länge. Hade jag inte hittat Svarten hade jag köpt en annan C3:a och den hade jag lackerat rosa. 50.000:- i månaden ett par år. så kan man ha en bra avbetalningsplan.



Igår var mina kvinnliga hormoner igång. Jävla sur-kärring jag var! Hoppas på en bättre dag idag. Fint att ha ett jävla humör på Alla hjärtans dag, allra helst när köksbordet lyser fullt av tulpaner. Ja, det är inte alltid lätt att vara tjej!!!! Humöret vissa dagar styr man inte över. Det kommer punktligt vissa månader........

Har Yoga nu på morgonen, skogen på eftermiddagen, i kväll ska jag till gymmet och sen hinna träffa sjukgymnasten klockan 17.30.

Det bästa av allt är att det har kommit mera snö!!!!

Alla hjärtans dag.............



Alla hjärtans dag är det idag. Tänk på din kära och dina nära. Tänk på de som gör din dag lite mer glädjefylld och allt som gör livet lite roligare.............





Igår var det gymmet på morgonen, sen jobb och stängning. Sen hem till middag och telefonmöte i två timmar och tjugo minuter med styrelsen. På väg hem bestämde Jerka och jag möte på torsdag för att kolla över aktiviteterna i Mälardalen. Mycket nu ........ fick ett brav från Skånetrafiken, då tågen inte går mellan Älmhult och Hässleholm så man blir bussad där mellan. Så resan ner till Lund blir ju spännande på lördag. Hoppas jag hittar fram.

Nu ska jag iaf till jobbet och vara ute i ett par timmar med barnen, det är en bra start på dagen. Får se om jag orkar ett par varv i skidspåret i kväll efter jobbet.

Kul på isen......



Efter en lugn söndagsmorgon och god frukost, åkte skidor och pjäxor fram. Ute sken solen från en klarblå himmel, i solen på framsidan var det +10 grader varmt. Som om vi var i vecka 15 och hade ett riktigt bra påsk-väder :-)

   

Vi drog ner till sjön för att ha lite roligt. På med skidor och fram med rep att binda i fulingen. Sen var det bara att gasa och ha roligt. Låta benen och armar få sig ett styrkepass........skojjar inte om jag säger att det är trögt att åka i trettiocentimeter djup nästan kramsnö. Dessutom när man åker i tidigare spår efter fulingen så blir det som att åka vattenskidor och parera en vågtopp!

   



Snö, snö, snö.................




Maria tog fulingen på en tur och sen fick hennes kära mor en riktig åktur på skidorna bakom fulingen. Kan meddela att det känns som spagetti i benen efter ett tag. Mjölksyran står högt............



En vacker kompis hade full koll på alla ute på isen. De som körde, åkte skridskor, skidor och de som grillade korv........





Mobilhållare = Hjälm



Isen är konstigt frusen i år. Under snön har det blivit en ficka mellan två islager och där finns vatten. Massor av vatten.



Körde Maria till Södertälje för att hon skulle ta tåget till Oslo. Helgen är över. Jag passade på att hämta ut mina biljetter till Lund nästa helg. Tåget går 06.33 från Södertälje på lördag morgon..........

Åkte sen hem och tog på mig långfärdsskidorna, var sen ute i långfärdsspåret en timma. Sen dusch, fika och lite annat......sov som en stock i natt.

Nu ska jag packa träningsväskan och åka till gymmet. Inte vart det mycket till bilmeckande när vädret var så fint ute. Måndag och ny vecka............

lördag......

Lördag och Maria är hemma från Norge. Tvättade nio maskiner med tvätt till Maria. Hon hade hela resväskan full med tvätt med sig från Norge. Men vad gör det, så härligt att ha henne hemma. Bara att få höra hennes positiva energi. Hon är hemma från Norge för att få åka lite fyrhjuling, träffa kompisar och ta dagen som den kommer.



Jag var uppe tidigt och väckte Marias kompis så hon kom till jobbet. Jag tog min lilla röda Toyota och åkte till gymmet efter kaffe och bloggandet. Tränade ett bra pass, svetten rann och jag fick en riktig genomkörarare av de flesta musklerna. Som en riktig tävling för kroppens alla muskler.

Skulle vilja kolla in sommarens American Power Tour, hoppas vi inte har planerat in någon annan aktivitet den helgen som tävlingen går. Skulle vilja se alla muskel-bilar som deltar. Vore med stor glädje att bara få vara där och bli hög på ljudet från dessa bilar.................



Lyckades hitta tre trosor och två strumpor igår när jag sprang förbi en affär i centrum. Som vanligt så fick de också följa med hem, som allt annat med Amerikanska temat just nu.






En härlig lördag med alla barnen hemma och ingen tid i garaget. Bakade pizza och tog en promenad på en halvmil på kvällen. Kollade Melodifestivalen med ett glas vin i handen. Den blir liksom roligare då!

Fast nu ska jag snart dra på mig meckarkläderna och gå ut ett tag.Måste kolla en sak som jagkommit på!!

Ha en bra söndag alla mina vänner........

Bildbevis.......

Bildbevis..............Tomten  har lyckats fota mig precis när jags stoppar in hela munnen full med tårta i torsdags. Undrar om han jobbar ihop med Anna Skipper. Hittade fotot på Mälardalens reportagesida.



Nu är det åter helg och denna helg ska bli full med aktiviteter den också.

Ska börja med att åka till gymmet och vara där när det öppnar. Köra ett träningspass och sen är vi ett gäng som ska grilla korv och köra fyrhjuling.

Ska hinna med att få till ett par timmar i garaget också. La upp lite bilder igår på forumet och garaget, då Magnum frågat om det händer något? Visst har det hänt något fast det går sakta, men nu ska jag öka tempot och se till att det händer något.

Älskar vissa bilder som dyker upp när jag surfar runt på nätet, här är en!



Amerika-tema !

Igår kom Marias kompis Tamara och hon hade köpt en lika dan tröja som mig, fast i vitt. Hon gillar också den nya trenden med Amerika-tema. Mina älskade barn hade stått utanför affären och funderat på att köpa en åt mig, men de hade bestämt sig för att vänta. De trodde att jag redan hade köpt en och det hade jag ju!



Fick också veta att Marias kompis Krippa ska börja träna på samma gym som mig på måndag. Hoppas Maria börjar träna där också om hon flyttar hem. Min sjukgymnast har en son som spelar i ett band som Maria ska kolla in i kväll.....och han arbetar också där på gymmet. Min sjukgymnast följer också Mästerkocken, där hans polare är Urban och vi tittar för Josefin är Marias syssling. (Världen är bra liten ibland)


En fin dag blev det.....

Hade en ganska lugn morgon. Satt och tänkte på livet och hur det lätt kan förändras. Viktigt att leva och njuta av varje dag. Gör det du kan och har råd till/med. Man får lätt sina tankar att falla tillbaka till bil-olyckan jag var med om för ett par år sedan. Där hade mitt liv kunnat förändrats mycket, eller helt! Det var så fiiiiiiint igår. En flicka som sjöng så vackert och alla vänner som var med. Tufft att ta ett sista farväl. Hade köpt en sten som jag skulle lägga på locket, men locket var två meter ner. Fick lägga det på kanten, kan inte bara kasta ner en sten, det känns ju fel. (som att stena någon) Men saknaden är stor!



Hela dagen flög bort i ett nafs och att hitta parkering utanför lokalen var riktigt svårt. Fick ställa mig på centrum parkeringen efter att lämnat av mamma, pappa och två andra vänner utanför lokalen. Efter kaffe, smörgås och tårta så tog vi vägen genom centrum, som inte var lika hal som trottoaren utanför norra entrén. Gick förbi ett skyltfönster som det hängde en snygg tröja i. Pappa fick vänta utanför och mamma följde med in. Tröja provdes snabbt och sen fick den följa med hem. Passar mig :-)



Hämtade min bil som stog lång utanför centrum. Nu var klockan över fyra och jag var helt slut. Man blir liksom slut utan att göra något. Känslor som bara får jobba på högtryck hela tiden. Tungt hade det varit ute vid Österhaninge. Jag fick för mig att ge järnet i ett gympass. Styrketränade mellan kvart över fyra och kvart över fem. Laddade om och tänkte och tänkte. Det är så lätt att tänka när man tränar och man kan sen lätt fokusera om och bara tänka på sig själv och hämta styrka till att gå vidare. Sen full fart hem. Hade Janne  bakom mig hela tiden från Västra på slingriga/hala vägen hem. Pratade med pappa för att höra om deras resa hade gått bra hem. De satt med en GammelDansk och kopplade av och killarna i klubben är på havet och skålar med vår Ängel.



Efter att jag slagit på mobilen vid fyra så ramlade lite SMS in i luren. Hade haft den avstängd hela dagen igår. Hade ett SMS från DHL om ett paket på Times. Efter middagen så var Tobbe så snäll så att han erbjöd sig att följa med och hämta ut paketet. Snäll som han är frågade han om jag hade pengar? Visst hade jag pengar på kontot, hade flyttat övr pengar från mitt sparande.

Ut i natten i ett riktigt månsken. Månen var så full och fin! Jag satt med paketet i mitt knä och var rätt nöjd efter dagens alla händelser. Blir som ett barn på julafton när det kommer paket. Ska se om vi kan koppla in radion i helgen och se om den passar in i panelen på bilen.



Min radio till Svarten  :-)   :-)   :-)   :-)    :-)   :-)




Ha en riktigt trevlig helg! Jag ska njuta ikväll då MARIA kommer hem från Norge och Sofia och Linus kommer på middag. Äntligen alla barn hemma !


minnas..............

Minnas det fina och låta dagen bli en dag till klubbens ¨Ängel¨.....





Var och hämtade blommor igår och de var rikitgt fina tycker jag. Rosorna är nog de största jag över huvud taget sett. Rosorna skulle ha färgen likt lacken på hennes Corvette, vilket jag tycker stämmer. Några av rosorna är som en hel knuten näve. Ska vara i kyrkan vid tio och leverera blommorna. Har ingen större aning om vilka som kommer, men jag vet några iaf. det kommer nog var en hel del människor..............

Idag har jag inte bara kaffekoppen bredvid mig, målade mina korta små naglar vid datorn och ska snart gå och duscha. Jag ska ta en lugn morgon, så får jag se om det blir träning i kväll. Ska packa träningsväskan och ha med mig i bilen om jag orkar efter den här dagen.



......dessa säten har misshandlat mina naglar och händer totalt!



Har en fin morgon.......................


Trimmad.........



Börjar känna mig rätt trimmad. Körde två pass uteidrott igår förmiddag och sen gymmet på det. Börjar få en känsla av att kroppen ska vara som den ska. Har nog prioriterat lite fel i mitt liv senaste tiden. Nu orkar jag mera och känner lust! Blev dessutom jätteglad igår när Jerka ringde och berättade om ett toppen-tips som han hade. Det kommer vi avslöja senare. Ännu så länge är det hemligt. Men det kan bli riktigt bra. Får bara inte ta på mig för mycket jobb så att jag slutar med min träning. Trött som jag är så orkar jag inte allt!! Men ändå rätt mycket.

Killen som kör ut varor till jobbet hade kkommenterat att det är en jävla trevlig gympalärare ni har och dessutom gillar hon bilar. Har fått hans namn på Garaget så jag är inne och kollar han lite då doch då. Han är rätt kul att prata med. Kul med bilsnack under arbetsdagen, alltid ett trevligt avbrott. Min chef får till det lite då och då. Driver med mig om mina kvinnliga och manliga hormoner. Igår när jag stog och skurade golv sa jag till kocken - Bara inte chefen kommer nu! Och vad hände? Han kom precis.......och slängde sen en kommentar om att jag var duktig och såg rätt kvinnlig ut och kunde servera honom lite kaffe. Klart att han får kaffe, måste tänka på lönen.

Idag sk ajag inte träna. Ska hämta blommor till i morgon. Laga god mat och kanske fixa listerna till Corvetten.

Tack och hej..............Corvettepastej!

Beställde......

Beställde bilradion från dnbilradio :-)



Igår morse var jag och tränade före arbetet, vilket gjorde en hel kväll hemma.

Beställde radion jag ville ha!

Böt glödlampa på Toyotan.

Ny olja i Toyotan

Satte dit de tre övriga Discolocken på Transporten

Prata med Bernt i klubben

Prata med Jerka

Prata med pappa och mamma. Pappa hade betalat min räkning hos Håkan, tror inte jag hinner ner till lokalen på onsdag då jag ska hämta blommorna till den nionde mellan klockan fem och sex.

Tog in bildelar i köket som jag ska fixa och trixa med.

Det bästa av allt är nog att jag beställde radion. Ska bli kul att se när den kommer. Det var inte många dagar leverans på den, och den fanns hemma i lagret. Kommer säkert ha den innan helgen. Kontakten med dnbilradio via mail fungerar helt otroligt bra. Svarar på alla frågor omgående och nu ska vi se hur resultatet/slutet blir. Jag vill att den ska passa in i bilen. Tänker inte såga i min nya panel ALLS!!!! Det lbir säkert bra. Ska fixa bra högtalare till dörrsidorna också, kanske något i bagaget också. Nu har jag bara högtalare i instrumentbrädan.

Har iaf förstört mina händer i helgen. Har stora rivmärken efter allt meckande med bil och säten. De är röda och ömma. Gör ont ute i kylan.....................

4 grabbar i garaget.....

Uppe tidigt som vanligt fast det är söndag. Städade ut kylskåpet och polerade syltburkarna ;-). Tvättmaskin, torktumlare och kaffemaskinen var också igång. Bloggade och gick sen ut för att kolla in hur Discolocken skulle passa bilen. Blev klart bättre för 200:-. Lite ¨Bling-Bling¨.

 Före och efter 

Sen gick jag ut i garaget och påbörjade dagen ensam. Sen var det helt plötsligt 4 grabbar/män som hjälpte till med Svarten.

Såg ut som det gjorde när jag lämnade garaget förra helgen.



Utan dörrar tidig söndag morgon, senare på kvällen är dörrarna på och lite lister och backspegel. Elen indragen i dörrarna. Vilket jävla jobb det var.......så fruktansvärt pillrigt och svåråtkommet.



Pappa gängade upp hålen i dörrgångjärnen..............



Sen kom Micke och hjälpte till. Tur det. Jag hade aldrig klarat av att hålla dörren rätt så länge, fast jag börjat tränat. Dörrarna väger så otroligt mucket och samtidigt måste man se till att inte komma åt lackenpå bilen så inget blir skadat.







Tuff pappa som orkar krypa omkring inne i cupén och finjustera bildörrarna.





Då undrar man ju om inte jag gjorde någonting?????
Jo då jag fixade på sätesstolarna på underredet och det var inte heller någon enkel lek. Med skadade fingertoppar och ömma händer lyckades jag fixa till båda två sätena.





Sen hjälptes pappa, Tobbe och jag åt att montera dörrlister och backspegel. Arbete som tar lite tid för att det ska bli bra, och bra blev det också.







Lämnar bilen sent i garaget efter mycket jobb gjorda. Dagen blev lång i garaget med mycket gjort. Ingen fin söndags-middag idag, utan det blev smörgåsar och kaffe till middag. Började klockan halv tio och gick in vid åtta. Då satt min lilla mamma och läste en bok framför braskaminen och hade haft jobbet som eldvakt under eftermiddagen. Tidigare hade hon varit i garaget och pratat Cheva -38:a med killarna och tagit sig en promenad ute i vintervädret.


Fordon......

Uppe tidigt och fikade, lördagen hade en hel del som skulle ordnas och fixas med. Före nio var vi ute och surrade fast soporna på vårt mest hjälpsamma fordon, släpet. Den släpar på det mesta utan problem. Ute var det -18 grader och kylan bet i kinderna. En härlig morgon på landet.....



Men vad f.., mitt i korsningen står bussen och kommer ingen stans. Så fort han gasar lite glider bussen närmare diket. Vi måste runda bussen oför att ta oss till återvinningen. Slutar med att vi kan passera och åka 5km bort och vända med släpet på en liten skogsväg. När vi kommer tillbaka står bussen kvar. VArför har inte dessa fordon vinterdäck? Åtminstonde de som ska ut och trafikera våra vintervägar.

     

Återvinningen låg ÖDE och vi var ensamna där med...........två fordon



Hem och åt lite lunch, sen två mil för att tanka mitt fordon Toyotan som hade bensinkris. Tanken var tom. Så är det på landet, långt till allt.

Var sen och körde ett träningspass i gymmet innan jag skulle träffa sjukgymnasten. Var ensam i gymmet, det stänger ett och jag hade tid klockan tjugo i två hos sjukgymnasten. Så häftigt skönt att vara där och träna när det inte finns någon annan. Bara bra musik på hög volym. Så HÄRLIGT!!!!



Körde i cirketräningen oxå. Man jobbar så hårt man orkar i maskinen när grön lampa lyser, på röd lampa byte till nästa maskin och kör hårt där. Ju mer man kör ju mer motstånd får man av hydralpumpen. Så roligt att bli peppad av denna lampa. Samma adrenalin som när man ska starta vid dragracing, lampan styr dig!

  grön och röd

Efter träningen så åkte jag till Haninge och köpte glödlampor till Toyotan och disclock till Transporten. Lyckades hitta ett par snygga jeans till mig oxå. En trevlig kille i affären tyckte jag kunde prova en storlek mindre, han tyckte de satt för löst i midjan. Har ett par snygga jeans till :-) och hittade en snygg jacka till våren som tål både vind och vatten.

Sen hem till middag och Whiskey on the Rock´s



Eftersom det var lördagkväll och - 21 grader ute så kom jag på att man kunde ju frosta av frysen. Så ut med alla varor på trappan, av med elen och in med värmefläkten. Rassel sa det och isen ramlade ner som en lavin. Fort gick det trots mycket is . Sen var det melodifestivalen.......utan räksmörgås!

   Nu söndag morgon fick kylskåpet också rekonditionering   samtidigt som jag tvättade och körde diskmaskinen. Maskiner och fordon gör livet ganska bekvämt ändå.....





Ska ut och prova mina nya Discolock på Transporten. Hoppas det kommer att se okey ut!



Släppte ut svarta katten som tyckte - 25,6 grader var lite för mycket. Han traskade iväg på sin kisspromenad....och nu ska jag snart gå ut i garaget.

helg.....

Helg, helg, helg. Det är lördag och man är ledig. Sovit länge idag, vaknade klockan sju och låg kvar i sängen en stund. Nu har jag fikat, surfat på nätet och snart bloggat. Ska snart åka till återvinningsstationen och kasta massor med sopor, sen hem och iväg till gymmet. Ska köra ett träningspass vid tolv och efter det blir det sjukgymnasten och personlig träning.



Ska försöka öka på vikterna idag......

Igår var det full fart. Uppe tidigt och fixade smörgåsar till Oldiesträffen i lokalen. Hela kylskåpet var fullt med goda smörgåsar!



Sen kom kaoset, snö över allt! Varför just idag, JAg vet att jag älskar snö, men trafiken får helt klart problem sådana dagar. Föräldrarna är sena för att hämta barnen, jag stänger idag.Jerka ringer och säger att han inte kommer hinna att vara i lokalen till klockan 18, och inte jag heller. Tur att vi har vår vän Chrippa.....
Han öppnar lokalen till våra medlemmar, jag sitter i en bil. Nynäsvägen är glashal. Ingen kör fort. Väljer att åka genom Stockholm City. Vid Karlberg är det STOPP, svänger upp mot St:Eriksplan och tar vägen över Solna till Sundbyberg. Framme i lokalen klockan sju. Blöt i baken som om jag kissat på mig. Skulle öppna en burk Ramlösa som visar sig ha gått sönder i min väska. Ett hål i burken som sprutat ut vatten i hela arbetsväskan. Hela burken läcker, ner i mítt knä och rinner på skyddsöverdraget som tur är ligger som skydd i bilen. Blir dyngsur i baken och nu ser det dessutom ut som om jag har kissat på mig. Känslan av en blöt bak och vinterkyla ute är inte något trevligt.

Framme i lokalen som sagt var vid sju. Där sitter ett gäng och bara väntar på kaffe och smörgåsar. Jerka har inte kommit och vi ska få igång min dator med bildspelet som Lasse ska prata och berätta till. Efter mycket strul så är det igång och då kommer Jerka.

PUST!! Får iaf en toppenkväll ihop med att härligt gäng Corvettevänner som vågat sig ut i denna snöstorms-dag.



Väl hemma och efter att syndat med godis i bilen hem så ligger distriktuskick 1 på köks-bordet. Roligt att en av bilderna är mina som jag nominerade till klubbens almenacka, men som inte kom med då!


Filmvisning.....



Ikväll är det filmvisning.
Ska snart göra smörgåsar, plocka ihop lite läsk och annat till kvällen. Ska göra ost/skinksmörgåsar, köttbullesmörgåsar och leverpastejsmörgåsar. Info om Oldies aktiviteter under 2012 till medlemmarna ikväll ska oxå fram, känns som vi har lite tunt underlag. Skulle behöva några fler aktiviteter. Vad ska man hitta på? Förra året var det lite för mycket så det kanske kan bli en bättre sommar i år. Mer tid till annat.

Det som är roligast just nu är träningslokalen............att bara tänka på mig själv och få kroppen i trim. Så härligt att köra ett pass i gymmet. Har faktiskt inte tänkt på det tidigare att mycket tid går till att göra saker för andra och inte mig själv.



Min önskan i helgen..............låt det snöa. Ska träna på lördag och träffa min PK. Sen ska jag vara i garaget och fixa lite med min Corvette. Måste, måste, måste bli klar innan sommaren kommer.

Pratade med mamma igår i telefonen. Min söta pappa hade tydligen åkt in till Stockholm och fixat skruvar till min Corvette. Han sitter och åker kommunalt in till Stockholm för att köpa skuv. Hur gulligt är inte det?? Sen hade han åkt hem med alla skruvar, tydligen hade han köpt upp ett helt lager. Tungt som bara den. Sen hade han och mamma åkt in till Stockholm igen för att kolla in någon samlarbil. Bara att konstatera att äpplet faller inte så långt från päronträdet. Synd att de inte kan komma ikväll, de var visst bortbjudna. Ha en trevlig fredagkväll mamma och pappa!


Kanoooooon............

Den här är kanon tycker jag. En bil som säkert är kul att äga, kanon fin tycker jag att den är. Den fick iaf mina blickar att falla på den i somras där den stog parkerad på en bilträff nära vår klubbparkering. Den kände sig säkert lite nårhet till gänget. Corvette-gänget...........







Kanon............idag ska det komma in en snökanon över Stockholm. Vad är det? Jo, ett snöoväder som ligger ute på Östersjön. Det har laddats upp över Östersjön och kommer in med snö i massor. Jipiiiiiiii, jag älskar snö. Vill ha mera snö. Bara det blir bra väder tlll fredag kväll så det inte blir samma snökaos som vi hade förra året. På fredag är det Oldies historik-kväll i lokalen, förra året var det snökaos då tågen och bussarna var inställda. Vi körde ändå, tuffa killar som ändå gav sig ut på vägarna för att träffas till Lasses föreläsning.

Var och tränade igår kväll, pratade med Lasse och sen kollade jag lite TV ....faktiskt. Ska till gymmet idag också....sen handla smörgåsmat till i morgon, Goda smörgåsar ska det bli till fredagkvällen.....

Skulle boka en radio igår men  det var öppet 12-18 på dinbilradio, så det får bli en en annan dag.


missade tillfället......

Missade tillfället att kunna få klänningen till min garderob. Den hade kunnat bli min, en kill-kompis som tyckte den passade till mig SMS:ade bilden till mig i söndags. Jag fick SMS:et mitt under meckandet med Svarten, öppnade såklart meddelandet, men kunde inte se vad det var. Har så otroligt dålig skärm. Hade jag sett den så hade klännigen kunnat varit min till sommaren. Några kilon minus till så skulle den nog sitta fint. Fan, ett missat tillfälle! Ser ut som det står en tjej bakom klänningen som kanske också vill ha den......Han pratade med mig igår och frågade om jag inte tyckte klänningen var okey? Klänningen, svarade jag? Jag som trodde det var något annat. Nu framkallde jag bilden på datorn och den var helt okey! Rent av snygg!!! Jag som älskar leopardkläder.



På mailen kom ett brev där det stog skrivet, Elisabeth + Öhrn = Sant!

Vad fan är det här tänkte jag? Vad är det som händer?



Visst var det sant!
Elisabeth med inspiration av temat örn. Kanske en bil för Ingrid? Det skulle kunna vara hennes finbil hon som säljer snygga kalsonger i en klubb med Amerikanska bilar. Passar perfekt till henne tycker jag!

Idag ska jag nog få ihop dagen också, efter nattens dåliga sömn. Anmälde mitt intresse till torsdagen den 9:e igår!

RSS 2.0