Älskar.......



älskar, älskar inte, älskar, älskar inte...............

Sommarlekar. Var på Kymmendö hela dagen igår. Så härligt .

Igår kväll var jag stressad, lite arg och i full fart med arbeten som ska vara klara till lördag morgon. Ska fixa namanlapparna till sommarmötet och då visar det sig att lapparna inte går in i behållaren så jag får sitta och klippa 600 lappar för att de ska passa. tror du det tar tid? tror du mitt humör orkar med sådant?

Nu har jag gjort 150 stycken på morgonen och nu ska jag dra vidare i mina morgonsysslor.

Vad är meningen med livet?



Vad är meningen med livet?

Såklat är det att ha pengar på kontot, vänner/familj och sen ha roligt.
Igår var det så mycket med allt så nu är jag inne i fasen med CocaCola och Ipren för att överleva en hel dag. Tillbaka till stress och annat.

Skulle kunna göra allt som gör livet roligt om jag hade lika mycket pengar som Helge. Men han jobbar visst fortfarande, det skulle inte jag ha tid med om jag hade mycket pengar.

Nu har jag lust att köpa mig något, en present till mig själv.

Igår vart det en härlig Corvetterunda till andra sidan Stockholm för att hämta namnlappar som ska monteras i en hållare och packas innan sommarmötets-pallarna ska packas på lördag morgon. Har lite att göra ett par kvällar framöver. Det är visst sexhundra stycken.......

Idag ska jag till Kymmendö och bli Strinbergs-bildad.

Ha en bra dag!

Vilken bild jag hittade!



Vilkne bild jag hittade på nätet. Så otroligt fin. bilden är från i helgen då vi gjorde en träff till Sparreholm. Den här slår alla rekord! Vill ha den på en canvasduk...........

Igår var det måndag, en rätt rög sådan. Orkade inte jogga så det en blev en power-walk på en halv mil. Sen jobba och sen till konsert. Hemma i sängen halv elva vilket är för sent för mig.

Nu på morgonen var jag uppe klockan fem och har skrivit elva mail..........nu ska jag dra mig till badrummet och duschen. Vi hörs senare. Det är tisdag och ingen tid för Lissma.............kaos!

Den här veckan får jag inte ihop allt som ska fixas och hämtas och ordnas. Vad göra?


Så bakfull......

Så bakfull igår så jag kunde inte göra något. Orkade inte blogga,träna, laga middag - lunch eller frukost. Allt var kaos i huvudet. Mådde väl lite bättre fram mot klockan fyra. Helt otroligt att man kan må så dåligt. Man undrar ju om det verkligen är värt det man gjorde dagen innan. Men det var det nog. Söndagen var tung i huvudet och lördagen var tung på sitt sätt. Tung på att vara bäst! Hade en toppen-lördag........

Vaknade klockan sex och fixade lite med saker hemma. Blogg, dusch och att sen köra ut Corvetten. Tankade upp Corvetten på macken och var faktiskt i tid i Botkyrka, i Botkyrka samlades vi mellan klockan nio och halv tio. Jag delade ut lunchbiljetter och sen hälsade Jerka och jag alla välkomna för att sedan åka till Sparreholm. Jerka tog täten i karavanen.......

Men
Men
Men
Men.......

Vi var helt ensamna.......Jerka och jag. Ingen kom!



Ensamna och övergivna efter en otroligt lyckad dag.
Vi var faktiskt flera....





När vi kom dit så parkerade vi våra bilar på gruset framför slottet.......

Jag kom med min C4a, glad som ?










Sen var det lunch på slottet......



Efter maten var det en liten guidning av slottet, jag dansade till musiken från en gammal jukebox med plåtskivor som man vevade upp och betalade med en gammal peng......PS! Kolla in plåtskivan innanför glaset......



Lika vacker som våra bilar ????



Personalen fixade disken och vi blev gudade runt......skönt läge!



Guidade runt bland gamla bilar på bilmuseet.........



Där bland alla bilar fanns en bilradio, modell äldre!



På parkeringen stog min bil typ modell äldre, fast det fanns äldre!







Sen var det full fart hem till duschen och festen.......



hade så roligt på festen, dansade och skrattade hela kvällen. Var så fylld av energi från dagen eller om det var vinet? Hade iaf otroligt kul. Killen som fyllde år och hade festen kom fram till mig senare på kvällen och sa att jag var som en Duracell-kanin och tackade för att jag satte fart på dansgolvet. Vet inte om jag känner igen mig ???? jo, det gör jag nog!

Igårkväll fick jag en försenad födelsedagspresent av Ingrid. Mina älskade Maja-tvålar hade hon köpt till mig!



idag är det måndag och vi vann melodifestivalen tydligen under helgen. Jag fesade då!Nu ska jag träna och sen till jobbet......ha en bra vecka, men jag tror vi kan få regn!




Levererad till jobbet...........

Levererad till jobbet av killarna på verkstaden. Äntligen är hon i mina händer igen. Hon har varit borta i fjortondagar och det har varit tomt. Borde nog inte ha två Corvetter för om jag inte hade C4an så skulle jag säkert vara mer sugen på att få ihop C3an. För när solen skiner och det är vackert väder som det nu har varit ett tag så vill man ta ut bilen och bara åka en sväng. Fick höra igår att det var mycket bilar i Lissma i tisdags . Får se om det är regn nu på tisdag eller sol.

Nu är iaf bilen hemma, just en fredag och till helgen...........det är bra!







Jag har två bilar på parkeringen vid jobbet, Ett I-landsproblem....



Fin skylt som jag gjorde för sex år sedan..........eller hur?



På kvällen efter ett par glas vin, middag och siestan i solen på soffan tvättade jag bilen. Tobbe fick ta över medan jag pratade med pappa i telefonen.



Tobbe var och hälsade på mig på jobbet igår.......



Om en och en halvtimme ska jag köra ut min Corvette och åka på träff till Sparreholm. Jag och Jerka håller i en tur med klubben till Sparreholm med lunch, guidning av museet och ett litet lotteri.



I kväll är det fest .........så den här dagen blir nog fylld med händelser.....

Ha det bra, vissa vet jag att jag kommer träffar idag så då säger jag vi ses!

Fick migrän vid tio.....

Fick migrän vid tio i går. Kändes som jag hade en trång och alldeles för liten motorcykelhjälm på huvudet som inte gick att ta av. Hade en morgon frmaför datorn, arbeten som jag inte gjort klara så det blev ingen morgonpromenad. Kanske jag kände det redan då? Migränkänslor.....hade en bra morgon med idrott på jobbet och sen slog fan till. Satt på kontoret och grät med spypåsen framför mig.......sen vände det. Ett par tabletter och sen kan det gå tillbaka vilket det gjorde, men dyningarna fanns kvar resten av dagen............



Kvar finns också min C4a på verkstaden, de hittar inte felet. Undrar om jag kommer få den under dagen.....skulle vara trevligt till morgondagens lilla event. Vi är ett helt gäng bilar som ska köra till Sparreholm och äta lunch där, gå på museet och få en guidad tur. Var och fixade det sista igår till träffen. Jerka och jag ska ha vårat lilla vanliga lotteri...........

För två år sedan fångade Helene mig på parkering vid Botkyrka. Då var jag lite stressad och hade inte lackerat naglarna så då smög jag mig ner bakom min lilla pärla till bil och lackerade naglarna.









I morgon så ska vi träffas på samma plats........shell i Botkyrka.

Nu ringer Jerka........måste svara!

En jävelmorgon som bara blev bra igen.....

En jävelmorgon som bara blev bra igen. Hade en riktigt bra start på morgonen med min joggingrunda och halvmilen, vattnade blommorna ute och sen gick jag in i duschen. Sen bröt jävelmorgonen ut! Jag hade inga kläder som passade denna dag tyckte jag. Allt resulterade i att jag provade, provade och provade. Högen på sängen bara växte, så irriterad. Då ringer Jerka och jag berättade om mitt I-landsproblem och måste avsluta samtalet eftersom jag var så stressad. Han tyckte jag kunda använda blåställ och Corvette-tshirt. Ett enkelt val.....eller hur?

Sen vände dagen, berättade om min jävla morgon för kocken och han bara skrattade och tyckte inte synd om mig. ( Han vet att jag har kläder i garderoben och jag håller med honom). Sen var jag och badade och fick beröm av badvakterna och då blev jag lite gladare, sen ringde Roffe då blev lite gladare sen ringde Affe och då blev jag lite gladare och sen var allt BRA! Är så glad över mina vänner i klubben, de är så fina människor.

Hur många samtal om Sparreholm som helst igår kväll. Vår hedersmedlem i klubben ringde och anmälde på sig, det är roligt. Pratade med Rickard en kille rätt länge, ny medlem som är rolig att prata med.

Pratade med Thomas och de öppnar Bistro onsdagar i Juni. 6e juni vet jag inte eftersom den är röd. Men den 13e juni är det dags! Den 13 är det väl många som putsar på Corvetten då det nalkas för avfärd till Ronneby. Den 20e kommer jag inte ha tid, men den 27 juni får det bli premiär för Skanssundet för min del. En räksmörgås kan smaka gott då !!!









Idag är det BRA! Ha det bäst!

Pratade med killarna på verkstaden och de hade inte hittat felet på ljudet från bakvagnen. Kopplingen var helt perfekt just nu. så den var klar! Får se om de hittar något fel under dagen.............

Sommar och grill.............

Sommar och grill hör ihop, bil och grill hör ihop, sol och ¨grilla sig¨ hör ihop. I somras var vi på bilträff i Västerås och då hittade vi grillen som man bara kan önska sig om man kör bilar med V8a motorer.







Den finns att köpa på nätet...........



Bil med grill.........



Jag som älskar att ¨grilla mig¨...........



Även fast solen och sommaren är här fick jag otrolig längtan tillbaka till Spanien igår. Var så tränad och i form just då, men den är på väg tillbaka. Går eller joggar en halvmil minst varje dag just nu. Är faktiskt på väg tillbaka till den form jag vill ha efter min långdragna förkylning.

Igår morse när jag körde power-walk pratade jag med Janne nästan hela halvmilen. Janne har sin bil på verkstad, Jerka har sin, Pilefors sin och jag min. Vad händer??? Jo, att en kompis i klubben har sålt sin nya Corvette för att köpa sig en Oldies Corvette. Hoppas att han hittar en. Det finns många på blocket, men man vill ju ha en som är ganska okey så det inte börjar med verkstaden.

Pratat med en ny medlem som gick med i klubben i måndags och nu hade han varvat sin kompis också. Kul med nya medlemmar och att fler blir lyckliga med sina Corvetter och Corvettedrömmar.

Idag får vi en dag med sol, härligt. Sak fika klart och snart ut på min halvmilsrunda......

inget Lissam igår heller, inget kul att åka Toyota dit. Snart så...............har ringt Thomas för att lyssna när Skanssundet öppna på onsdagar, men han svarade inte igår. Ska ringa honom idag också......

Ha en bra dag.....

Upptagen.........



upptagen jämt just nu! Får inte ihop tiden igen. Måste lära mig att ha balans på tillvaron. Bara mail och samtal hela dagarna och jobb och träning och när jag sedan sätter mig så somnar jag...........

Längtar till helgen som bara den. Många som har anmält sig till Sparreholm, så roligt!

Idag kanske jag får min Corvette!

Kanske en sväng till Lissma!

Ha det bäst......kram Elisabeth

Nattgästerna sov i garaget.....

Nattgästerna sov i garaget...........och de valde det själva och de tyckte det var skönt. Ja de hade ju något fint att vila ögonen på. De sov på soffan bredvid Svarten....



Jag var uppe sex och fortsatte måla altanen eftersom jag vart avbruten för grillmiddagen igår kväll. Sen blev det frukost när alla vaknat. efter frukost la jag mig i solan och tog en siesta fast klockan bara var tio. Solade och tog hand om mina blommor........

  

Sen var det dags att gå på husvisning, vilket jag hade glömt bort igår......( hade trott att det hade kunnat bli en fikatur till kompisarna idag, men det blir inte alltid som man tänkt sig )

Var på husvisning eftersom Maria är sugen på ett hus och tomt i hemmatrakten.....



Nina och Micke kom till oss och vi gjorde en gemensam tur till husvisningen. Tror halva byn var på husvisningen, alla ungdommar i byn vill bo i området.

Sen ringde pappa och de stog utanför hos oss och undrade var vi var? de tog en promenad till husvisningen de också, sen blev det tre rättersmiddag för hela gänget. Nina och jag är ett bra team i köket.......vi fixade sillbuffé till förrätt, grillat till middag och äppelpaj och vaniljsås till efterrätt.

Mamma och pappa åkte hem mätta och nöjda.......

Nu är det en ny vecka och vardag hela veckan lång.....



Hoppas min C4a blir klar i veckan oxså !





Lördag 19 maj

Lördagen började bra med en löprunda på en halv mil. Sen blev vi så sugna på att åka Corvette så det blev duschen och sen en tur med bilen. Hade tänkt hälsa på ett par vänner och ta en fika där men de var uppbokade under lördagen. Hade slut på färg till altanen så det blev ett inköp, åkte sen runt och kollade in alla motorcyklister som kör på våra vägar. Mycket ¨hojjar¨ute. Åkte förbi växthusen och där hade mustangklubben träff...........

fotade på hemvägen och då höll de på att plocka ihop............



Hem och solade för att hålla Spanien-brännan i liv, sen kom Nina och Micke och vi fikade. De kom tillbaka vid sju på kvällen och vi grillade ihop. Jag målade altanen under eftermiddagen och det blev så fint.



Kvällen slutade med ett par glas vin och annat...............

Gillar baken............

Gillar baken på bilar om man tittar på fotona som ligger på min hårddisken. Skulle leta fram lite fina bilder och kom fram tlll att jag måste gilla baken på bilar. Gör även det på killar, hi hi hi. Vad är snyggare än en vältränad rumpa? Det är något att titta och njuta av. Ska avslöja att när jag var yngre, kanske nitton/tjugo år så åkte jag raggarsvängen inne i Stockholm. Eftersom jag alltid pratar om ditten och datten och jag sa att jag gillade rumpor så resulterade det i att ett gäng killar ställde sig på rad och visade upp sina rumpor. Det var bara att välja vilken rumpa jag ville följa med hem! Skämt och sido, men rumpor är fina.....här kommer några och min också!

















Min egen bak..............



Har blivit ¨hemmanörd¨ tror jag......hjääääääääääälp!

Men nästa vecka då hoppas jag på fart och fläkt, samt nyrenoverad C4a.

Idag ska jag vara hemma...............tror jag!

Arbetsdag hemma......

Arbetsdag hemma, men inte med Corvetten. Jag vet att jag borde, jag vet att det inte är mycket kvar, jag vet att jag måste ta mig i kragen och sätta fart. Men, men , men jag gör det bara inte. Har ingen energi till det. Tycker inte det är lustfyllt att gå dit........så jag skiter i det som sagt var. Den får stå där och vänta på att min lust.

I trädgården har andra lust....



Under huset satt vår lilla vän och tittade, men till slut hittade han ut!



Jag rensade ogräs i rabatter och täppte sen till alla hål som grävlingen gräft upp för att komma ner under huset. Jag skurade altanen...



och målade den sedan.



Tvättade segeljollen och bytte till en ny press.



Tvättade växthuset, skurade möbler och ansade min vindruvsrankor. 



Målade en gammal stege svart som jag ska ha som spalje till min humle.

 

Av humle kan man få ÖL.

Flyttade en buske......



Gjorde som sagt allt möjligt utom att arbeta med Svarten.



Idag ska jag jobba på jobbet iaf. Sen är det helg igen.



Ni kommer inte tro mig......

Ni kommer inte tro mig när jag säger att jag vaknade i natt och trodde det var dags för inbrottsförsök igen och att det var det. Vi hade en grävling som satt fast i ventilationshålet under grunden på huset, på väg in under huset. Han hade fastnat och satt med huvudet in under huset och bakdelen på utsidan av husgrunden. Det såg fan mig kul ut!!! Till slut kom han loss, han kom in under huset. Idag ska vi se om de har fixat sig ett bo under vårat hus, eftersom de har varit under altanen förut. Vi får se!



Igår var det full fart på jobbet. Hade en bra dag med alla barnen och njöt av en grillad hamburgare ute i solen. Jag som inte har det som favoritföda tyctte det var riktigt gott.

Killarn på verkstaden har haft problem att hitta någon reservdel till min C4a. Till slut hittade de den enda som fanns just nu i Sverige och den kom igår med bud till verkstaden klockan fyra. Kommer att få min C4a i nästa vecka troligtvis.....och då får den komma hem i garaget igen.



Var och betalade min framruta till C3an igår också. Så nu är jag skuldfri där. En framruta är inte gratis men den behövs på en bil :-)



Var och fotade mig för nytt körkort igår efter jobbet också. Ska skicka in det idag. Var och handlade mat på Coop och träffade Roffe och Margareta, pratade bort en liten stund med dem.

Ringde och grattad Maria, min stora dotter som blev 22 år igår. Hon är ännu i Norge och jobbar.



Drack sen en massa vin och somnade på soffan igår kväll, så kan det bli när man är helt slut och motorn stannar.

Idag ska vi jobba ute och leta grävling under huset.............

Onsdag morgon....

Onsdag morgon så hände det!

Jag glömde att blogga. Tisdagskvällen blev så intensiv, det hände så mycket. Jag kom inte ens till Lissma fast jag hade det i mina planer. Satt i min röda lilla Toyota och mötte en vit och en blå Corvette i Tungelsta, ingen av dem såg mig men de skulle nog till Lissma båda två. Jag fick under tisdagen veta att jag inte blir ledig på fredag så det är bara att gå till jobbet. Nya lagar och nya regler...............så är det.

Tisdag morgon var jag iaf ute och tog en morgonpromenad med lite jogging, och tycker livet är rätt okey just nu. Våren är så fin. Jag börjar må lite bättre, men är otroligt trött på kvällen. Den här förkylningen tar kål på mig......



Hittade en rolig leksak på nätet, men den är i lika gott skick som mig den har ingen motor. Ibland känner jag mig som min motor inte går på alla cylindrar, är så seg och trött. Har inte full energi till allt jag vill göra. Gillade iaf denna lilla leksak, skulle kunna tänka mig sitta på en brygga med ett glas rött vin och leka bort en stund med denna!!!!


Lissma-tisdag

Lissma-tisdag denna tisdag och min Sofia har namnsdag. Grattis Sofia.

Nu har klockan blivit kvart över sju och jag har joggat 5 km, duschat och fikat. Nu ska jag till jobbet, det känns bra. Jag ska köra hårt på idrotten idag för mina elever. Sen är det möte i kväll och efter jobbet ska jag nog ta mig till Lissma och kolla lite bilar. Får se om min C4a blir klar, annars får jag åka Toyota.....parkera en bit därifrån och gåsista biten till Lissmaparkeringen.



Idag är det sol, i morgon kommer det regn. Ha en bra dag!


Kan göra veckan roligare............



Kan göra veckan roligare, eller vad tror du?
Skulle vara rätt okey att ha dessa nycklar i hallen och bilarna i garaget.
Men var är Corvette nyckeln?
Just det! Det är ju hobbybilen, dessa är ju vardagsbilen ;-) de man kör mellan jobbet och hemmet. Eller hur var det?

Mår idag iaf bättre, första dagen som jag mår bra på över två veckor. Var ute kvart över fem på en timmes morgonpromenad, nu har jag duschat och ska snart hänga första maskinen med tvätt.

Ska sedan köra min C4a till verkstaden. Så får vi se vad killarna hittar på!



Hoppas den blir klar till på tisdag för då är det Lissma-kväll. Här stå min Corvette mellan Mats och Tobbes Corvetter på Lissma sommaren 2011.

Fick några SMS och mail igår om anmälan tll Nationaldagen och Sparreholm, det känns bra om vi blir ett gäng som har kul ihop.........

Ha en bra dag.....kram från mig!

En dag i regn.....

En dag i regnet blev det igår. Det regnade ända fram tills vi var hemma kvart i sex. Sen kom solen och avslutade lördagen med en promenad runt byn på en halv mil. Måste komma igång inför arbetsveckan, hämta kraft och energi. Eftersom det regnade och vi behövde ha tält, skyltar och annat med oss så blev det Transporten till Taxinge. Mina Corvetter är trasiga och Tobbes var nytvättad. Så det blev fin-vardags-bilen......hi hi hi

 Som jag älskar att köra och åka i också!

Jag stannade en stund på väg till Taxinge för att kolla in älgarna som gick hundra meter från vägkanten. de är så stora och pampiga. Kanske inte så roliga tt krocka med, men att sitta och titta på dem så är de så coola.



Kom fram till taxinge och där sken solen.....INTE den riktiga från himmlen.....men solstrålen Lasse. Han sken som vanligt i kapp med solen och igår vann han överlägset. Han har så mycket energi och är alltid glad så man behöver inte ha så mycket sol när han är med!



Sen Corvettevänner och kontaktpersoner..........alla lika glada, trots vädret!





Lånade en bild av Mats, han är duktig på att fota!
Lånade den här ocskå! Jag och Lasse stog vid infarten och hälsade alla välkomna! Vi delade ut röstkort och kaffebiljett till alla medlemmar.



Sen jobbade Tobbe, Jerka och Christer med att få till en snygg parkering av all abilar. Snyggt blev det med Corvetterna i olika årsmodeller upåradade på gräsmattan på gräset vid slottet.











Sen blev det kaffe och tårta en sen prisutdelning............



pris till Taxinges snyggaste Corvette. Rätt bil vann!



Lycklig ägare!







efter det var det bara att plocka ihop, åka hem eller som jag gjorde åkte till Bahaus........











Jag provad glasögon under dagen också, rätt tema.......eller??







Ha en bra SÖNDAG min vänner, nu ska jag tillbaka till bauhaus och köpa utemöbler och blomjord. Ska arbeta lite hemma idag. Få lite sommarkänslor ...............plocka ihop lite saker till imorgon. Ska lämna in C4an då ;-) Frågan är om jag vågar ta med mig headers????? Vi får se. Man kan ju alltid fråga om de har tid, senare att montera dem............vi får se. Fortsättning följer som man säger..............Har iaf betalat in anmälningsavgiften till  Sparreholm och Yxtaholm eftersom jag är som många andra, ute i sista minuten!

Kram, kram...... 


Arg kärring......

Arg kärring var jag igår, hela dagen var S....K....I...T

Skylten från Rättvik passade bra igår......



Varför ska man bli så arg när inget går bra. Igår skulle jag göra lite saker för att må bättre. Känna stimulans, men eftersom orken och glädjen inte finns så gick allt åt helvete. Jag vill bara en sak just nu och det är att den här gamla förkylningen försvinner.

Nu sitter fönster på plats i bilen och jag skulle prova att montera lite inredning för att känna glädje över att jag äntligen gjort något vettigt på en hel vecka. Men skruvar och inredning stämde inte. Jerka som ringde precis då fick höra mitt glada humör och han gav mig tips på hur man kan göra för att det ska passa på gamla bilar. Det tipset ska jag ta hand om. Det var BRA!





Klappat och klart!!!

Kvällen tillbringade jag på hockeypub för att göra något trevligt. Visst hade jag trevligt, fick skratta lite. Men hur gick det matchen?? Sverige förlorade............tråkigt.....hem till sängen för att idag.....

Åka till Taxinge, vårmönstring med Corvetteklubben där. hoppas inte regnet kommer. Nu vill vi ha sommar och sol.

Glömde bort.....

Glömde bort att blogga igår morse. Är inte helt ok från min förkylning. Dessutom deprrimerad över att inte kunna jobba, träna och göra saker. Att bara ta det lugnt för att jag inte orkar annat är inte roligt.

I torsdagsmorse var jag i växthuset och plockade rabarber och gjorde rabarberkräm. Tänkte att de kanske innehåller lite C-vitamin. Gott var det iaf.



Annars är det nog mest bilarna som lägger rabarber på mina pengar. Utgifter hela tiden på bilarna. Mer utgifter på måndag. Utgift för att förnya körkortet fick jag också igår........

Under torsdagen kom pappa ut och hämtade hem sin Corvette. Han hade lagat punkan hos Håkan så nu var allt klart! Bara att tuta och köra. Det var nog en ganska glad pappa som hämtade ut sin Corvette fast ryggen värkte mycket ont!









Jaha! Så åkte pappa iväg. Hoppas på att han får en fin färd hem. Ska jag avslöja så blev det en våt färd hem för att regnet kom in över Stockholm, så han fick åka hem och tvätta bilen innan han körde in den i hans garage.

Kvällen dog bort som allt annat, mår inte bra av att inte gjort något på dagen. så är det bara.....deprimerande....


Renovera mig......

Renovera mig NU! Blir aldrig frisk känns det som och det är så tråkigt att må som en gammal risig Volvo. Känner mig precis som en sådan, kanske en gammal Amazon. Som om ingen har bytt olja på mig och tändstiften är inte heller bytta. Har ingen kraft ingen ork och mår bara risigt. Dessutom får man ont i karossen av att inte vara igån, värk i rygg och axlar. Längtar verkligen till gymmet och dessutom till jobbet. Den här veckan har dragit ner mig i skiten. Orkar inget och dessutom blir jag sjuk av att inte få något praktiskt gjort!Måste vara igång för att må bra. Måste göra något under dagen för att kunna gå och lägga mig stimulerad och nöjd, nu är läget inte så!

Eller så mår jag som min gammla C4a, som behöver lite vård. Den ska till bildoktorn på måndag morgon........jag ska ringa vårdcentralen nu på morgonen.



Blev nyss mycket glad av en kommentar på bloggen. En kille med nyinköpt Corvette C6a som hade hittat min blogg. Han gav mig bara positiva ord och tyckte det var kul att läsa på bloggen. Sådant är alltid roligt att höra. Då blir man lite glad. Nä, jag blev jätteglad!!!

Igår var pappa ute och hämtade sitt framdäck och lagade punkan i det. Han hade en stor skruv i det.Nu är det fixat tydligen fick jag reda på. Han och mamma hade fixat det under gårdagen.

Han tyckte det var lite annorlunda med en soffa i garaget, medan mamma tyckte det var coolt. Nu kunde jag bara skaffa mig en kaffemaskin dit, så hade klubbkompisarna någon stans att fika när de var ute och åkte. Lägga nyckeln under mattan om jag inte var hemma. Hi hi hi (eller hur lilla mamma!)



Fick veta att han som ska sätta in glasrutan i C3an inte heller kan. Varför flyter inget på så son jag vill just nu? Allt känns så negativt. JAg vill ta ut min C3a i sommar. Jag vill, jag vill, jag vill......haha. Nu låter jag som ett litet barn.

Nu ska jag .....vet inte......fika klart! Sen ta en bok och gå och lägga mig igen!

Ett lik till......



Ett lik till, ja så känns det!
Svarten är inte klar fast det är maj 2012.

Jag är sjuk, orkar inget. Sover middag flera gånger på en dag. Rösten är borta. Kan inte prata. Finns inga röstresurser. Vilar jag inte mina stämband så är det talpedagog som gäller. Jag som vill vara på jobbet denna vecka vi hade så mycket roligt planerat. Missar allt!Känns så tråkigt. Har inte tränat på två veckor, Kroppen förfaller. Nä fy farao................nu vill jag bli frisk. Får ta tag i det när jag blir frisk igen!

Min C4a mår inte heller bra. Hade tänkt köra dragracing med den i söndags men det är något som inte låter bra. Den har ett klonkande ljud i bak. Var förbi verkstaden igår morse och det var bara att ställa in bilen i garaget sa verkstadskillarna. Jag får lämna in den på reparation i nästa vecka hos dem, sådan tur. Tur också att jag var sjuk i söndags för annars hade jag säkert kört med den! Eftersom jag var dålig redan i torsdags förra veckan så fattade jag beslutet att inte delta på drgracingen under söndagen. Man ska inte köra när man inte är på topp! Dessutom var inte bilen heller på topp! Har fått tips av Håkan att jag borde sätta in mina headers
som ligger på vinden. Det skulle ge bilen lite mer knuff och hästkrafter...............kanske något att funder på!

Andreas är iaf också en av dem som jag tycker är bäst! Vilken underbar systerson jag har. SMS:ade med honom och nu har vi planerat för en grillbuffé ihop under sommaren, när Maria kommer hem och Billy ska vara med.

Igår kväll kom Nina och ställde in en stor soffa i garaget, en soffa med stora kuddar och divan. Lovar att den tar plats. Så nu är det inte bara bilar som gäller i vårt garage. Det är bara att flytta in.

Idag mår jag nog ännu sämre än i går. Vad ska detta sluta?


Så har man fyllt år då!

Så har man fyllt år då!
En dag hemma i hemmets vrå. Har ingen röst och kan inte prata. Kul när någon ringer för att gratta eller sjunga och man kan knappt svara ...tack!
Men grattis- SMS, grattis-mail och grattis-kommentar skrivet på bloggen kunde jag läsa och glädjas över. Tack alla ni som kom ihåg mig.......



På kvällen kom min älskade dotter Sofia med ett paket till sin mamma. 
Vad tror ni jag fick? 
Jag fick såklart en sjal med AMERIKA flaggan som motiv. Passar mig eller hur?
Tårta blev det iaf............

Orkar inte skriva mer. Mår inget bra. Har inget att skriva om. Allt är så tråkigt nu!

Får nog ta mig i kragen och bättra på mig........

Tråkigt att vara tyst......

Tråkigt att vara tyst. En hel dag och bara vara tyst, det passar inte mig. Det var några som kom fram igår och undrade varför de inte hörde min röst, mitt skratt. Det brukar vissst alltid höras var jag är, de tyckte att det fattades något och visst gjorde det.......RÖSTEN! Min röst är totalt förstörd, det kommer inte ett ljud fram. Men jag fick jobbet som besiktningsman och gick runt och besiktigade bilarna innan start. Det fick absolut inte godkänt utan att allt var urplockat, hade de saker kvar gick jag bara därifrån och sen kom de och hämtade mig för ombesiktning och då var sakerna borta. Behövde inte säga ett ord, bara vifta och visa med händerna vad jag menade. Mer respekt att inte kunna prata än att kunna prata. Inte att tjafs om glasögon och vattenflaskor denna gång, vilket jag hade problem med förra gången. En toppendag utan att kunna vara ¨jag¨, dvs den pratande, skrattande Elisabeth!

Mötte Janne och Andreas tidigt på banan.......som vi hyrt.



Sen kom tidtagningsutrustningen, eller tidtagningsbilen.......



Allt skulle upp och monteras ihop, sladdar hit och dit. Lampor och annat..





Sen kom det killar som hade köpt nya bilar under vintern, alltid intressant...



Sen kom priserna till dragracing och superstage.............



Allt skulle plockas ut innan start óch någon bytte däck också!



Dragracing.......





Hade en så otoligt stor lust att köra , men avstod då jag inte mådde så bra!
Får bli till den 2 september, då ska den går få gå!



Superstage............



Åkte hem efter en lyckad dag på banan. Alla var nöjda. Jag var lite missnöjd då jag inte kunnat få ut det jag ville av dagen. Prata med alla klubbkamrater, skratta och framförallt kört ett par race.

Här är en kille som är lycklig iaf, han kom med sin nya Corvette!



Jag ska ha en bra födelsedag....hemma! Det bli inget arbet idag inte. Hostat hela natten och rösten finns fortfarande inte där. Har rédan blivit grattad med SMS och telefonsamtal......hi hi hi kul att prata med mig! Jag bli iaf glad när någon sjunger för mig!




sjuk.....

Sjuk hela lördagen, gjorde inget speciellt. Sov sov sov hela dagen. Läste ut två böcker och tog det lugnt. Ont i ryggen på kvällen efter att legat hela dagen. Vara sjuk kan inte vara nyttigt! Mår skit. Ingen 50års uppvaktning för mig inte under lördagen. Ingen pub heller under fredagen. Bara skit................med mig.




Lugnt och tyst..........

Lugnt och tyst även idag. Har verkligen ingen röst att göra mig hörd med. Igår ringde Roffe, Jerka och sen mamma och alla sa ungefär samma sak. Det går ju inte att prata med dig! De har rätt allihopa och idag fortsätter rösten att svika mig. Så tråkigt.........allt är dött och öde. Ingen fart här inte...........vet inte vad jag ska göra. Bakade bullar och sockerkakor igår efter jobbet, någon pub blev det inte för mig. La mig i sängen efter nio och somnade gott. Jag hatar att inte orka träna och sätta fart på dagen. Idag bllir det nog sängen och en bra bok......................

Tyst dag......

Tyst dag blir det idag. Visselpipan med på jobbet för att kunna förmedla mig, sen blir det till att skriva lappar. Har lyckas få stämbandsinfektion som jag alltid får när jag är lite för stressad. Hela helgen är fullbokad med allt som ska göras. Nu ska jag maila Britt om saker som ska fixas till mötet i sommar. Försökte prata lite på telefon med henne igår och det gick ¨lite¨bra!



Här ska jag parkera min bil. Dessa skyltar ska få sig en liten redigering.

Igår blev det ingen träning då rösten svek mig redan på eftermiddagen. Det blev en surfkväll med datorn i knät, lugn och ro!

I kväll är det pubafton, imorgon 50års firande och sen på söndag Malmby. Hur ska detta gå?????? Hoppas min röst vill komma tillbaka under dagen så den inte blir så här hela helgen. Det varken vill eller orkar jag med!

Ingen framruta kommer att monteras idag på C3an, de skulle inte hinna med det. Jätte-tråkigt......får vänta en vecka till!

ja, ja .......livet går vidare ;-)

Corvette-tur



Igår var det dags att ställa på Corvetten. Fixade det på morgonen och sen var det bara att köra ut henne. Man blir som glad! Glad i hela kroppen, glad i hela själen!

Efter jobbet hade jag bestämt med Matz så att han kunde öppna klubbförrådet till mig. Hämtade massa skyltar och plastpåsar till Ronneby och alla hjälmar till Malmby. Hela Corvetten full med saker. Påsar, påsar, påsar. Matz är iaf otroligt snäll och hjälpsam. ALlt löste sig till det bästa. Fick riva runt bland alla saker som Lasse och jag plockat ihop för att hitta skyltarna till sommarmötet. Nu har jag lite att göra iaf framöver. Jag som har så mycket tid över till allt!!! Skojjja bara  ;-)

Tog mig en sväng förbi mamma och pappa och lagade mat till dem. Stekte torskfilé och sen hade pappa köpt färska bär. Hallon och blåbär med lite mjölk..................så gott!!

Hemma ganska sent, bara att köra in bilen och plocka ut sakerna. Hela garaget fullt! I helgen kan det bli ännu fullare, och jag med. Pubafton i morgon kväll....jippiiiiiiiiiiiiii jej!!!

Ha en bra dag......måste kolla in vädret för söndagen. I morgon kommer det skitväder iaf.......



Hämtade lite skruvar/muttrar hos världens bästa killar....


Inte polera bil men.............

Inte polera bil men polera båt blev det igår. Var uppe tidigt efter en ganska sen Valborgskväll. Sova får man nog göra när man blir gammal, men jag vet inte. Pappa får tex inte sova, mamma har blivit sjuk och ska ha sina mediciner varannantimme, var fjärde.....sjätte....och åttonde. Olika mediciner olika tider..........

Idag var vi ett gäng som hjälpte pappa att riva båtställningen, sen var det dags för cleaner och polering av båtskrov. Tobbe, Ewa, Sofia och Linus kom och var med. Alla jobbade på bra. Jag rev båtställningen och montera mantåg, polerade överyggnaden. Alla de andra jobbade med skrovsidorna...........mycket fin blev hon.



Pappa körde hem båtställningen som vi hjälpte honom att plocka in i förrådet hemma hos honom.



Sen satte vi oss på gången hemma hos mamma och pappa och bara slappade ett tag i solen. Hade lite smörgåsar kvar så jag gjorde en köttbullemacka åt mamma. Hon hade inte ätit på hela dagen. Hon satt ute ett tag och blev nog lite gladare i sinnet...............

Sen full fart hem, middag på trappan och ett glas vin. Pratade med Janne ett tag i luren, sen var det nog rent av telefonterror hela kvällen. La mig tidigt i sängen och somnade direkt, hon var nog inte mer än halv tio............

Nu är det onsdag, lill-lördag och jag har en hel del att göra idag.............jobb, privat och sen för klubben.

OOOOOOOOOOooooooops!

OOOOOOOOOOOOOOoooooooooooops! igen. Glömt att blogga, eller rättare sagt inte haft tid. Nu ska jag till pappa och polera båt.......

Här finns nu lite inlägg !

Måndag den 30e april

Var uppe tidigt och packade bullarna i påsar och frös in. Nu har jag fikabröd om det skulle komma Corvette-vänner någon eftermiddag för att ta sig en fika hos mig!

Sen var det fika till mig och sen ut!

Tog ner fem träd på tomten och eldade hela dagen. Eldade gräs och fixade för att det skulle bli fint. Skrapde färg och målade om utebord, solade på rasten. Tog mig en liten rast mitt på dagen.

Fick avbryta för att köra T och N.

Sen blev det ett par träd till och elda mera. Avslutade dagen med att leka. Körde fyrhjulingen på tomten och fick testa hur den gick att köra. Sen blev det middag och sen kväll.



Valborg och flames.......



Nu är april månad slut och vi går in i maj.

Jag ställa på MIN Corvette nu !

Har deklarerat oxå, fan vad jag är duktig.......


Söndagen den 29e april

Vaknade vid åtta för att hinna med frukost och packa ihop lite saker. Möte klockan tio och sen ett möte vid elva. Vaknade till en fin morgon..........ute.



Tog en kopp te på rummet, de hade mitt te. SÖDER te så då måste man börja med en mugg innan frukost, och det var perfekt.



Gick förbi bilarna ute på gården. Alla var rena utom Tobbes...........







Skitig i baken............



Här nere i Blekinge blommad Magolian................



Sen var vi klara och började färden hemåt efter tolv på dagen..........
Framkört och klart!



Resan hem gick bra på torra vägar och i full sol...........

Hemma mötte katterna oss.............



Chivas på bakrutan till min C3a...........



Tobbe tvättade bilen och JAG lagade middag!





Sen fick jag för mig att baka bullar och de var klara vid halv tolv på natten.
Man är inte riktigt klok!



Somnade gott till doften av nybakade bullar i hela huset.....

Lördagen den 28e april

Upp halv åtta och duschade, sen frukost och sen möte från nio till fem. På hotellet var det konferansweekwnd vilket innebar att olika företag var där och bjöd in till sina event. Man kunde köra Segway, men det han jag inte med!

Däremot var det vinprovning på lunchrasten...............vi fick smaka på vin som senare ska produceras i större omfattning på Öland. Vi fick också prova en Kava som var riktigt god.............



Förläsning av de som är med i projektet att framställa druvan..........



Ute föll regnet över Ronneby och på fönstret......



Tobbe körde rallybana och de hade så dåliga noter så han hamnade totalt fel..........men kom till slut tillbaka. Till kvällen tittade faktiskt solen fram. Hade en trevlig kväll ihop med vännerna............

Fredagen den 27e april

Fredagen blev inte bara den sista i månaden utan också väldigt lång. Först på morgonen städade jag hela huset, sen var det dags för arbetet. Det var mins tur att stänga på jobbet. Sen var det full fart hem och då stog Tobbe startklarmed Corvetten igång. Hamnade precis i rusningstraftken vid Södertälje, men det släppte efter ett tag. Vid Nyköping mötte vi regnet............i Norrköping bestämde vi oss för att åka kustvägen för inåt land var det ett riktigt regnväder. Stannade efter ett par timmar och åt middag. 

Då fick jag ett SMS från Stockholm där några tappra var inne för att köra cruisingen ¨sista fredagen i månaden¨. Jag tror att de också hade regn!

 

Vår väg ner till Ronneby blev både lång och mörk. Så svart var natten och bara alla vägstolpar som reflekterade i ljuset med ljus från reflexerna. Vi hade dock trevligt körsällskap med en Porche och Audi hela vägen, så resan gick väl relativt om man säger så.

VAr framme i Ronneby på hotellet och checkade in tre minuter i tolv. Sen somnade man gott......jag lovar dig. Dessutom hade jag sovit gott flera gånger på resan ner. Att vara kartläsare är inte alltid lätt!

RSS 2.0