Skanssundet - spa och rekreation



Två pärlor eller juveler. Tänka sig att han fick låna frugans bil idag med ;-)



Så snyggt!!!!!!



På denna vill man sitta och meta.......en sommardag som denna. Ta sig ett dopp och låta solen bränna på sin kropp. Stog igår på bryggan vid Grindsjön hela dag och badvaktade mina fritidsbarn...........ett stort ansvar att vara vid vatten med barn.



Tänk att vara fästing och sitta på ett strå.......



Ett fartyg passerade, under kvällen var de fler....motorväg på vatten förbi Skanssundet.


Sen kom kungen och drottningen ;-)


Sen kom Elisabeths bil, min alltså ;-) med två tjejer i



Maria hade fått låna min bil denna kväll, hon trodde mamma hade fått solsting. Det har nämligen inte hänt förut. Hon vet hur mycket jag älskar mina bilar. Men någon gång måste man låta barnen få uppleva det som man pratar om som förälder. Bilar - cruising - gemenskap - vänner




Sen var det middagsdags för alla, lång kö blev det.



Sen drog tjejerna hem, efter att badat i havet vid Skanssundet. Maria var så lycklig, det är kul med V8-motorer. Hon har fått ärva en hel del av sin mamma när det gäller bilar och framförallt att köra bil. Bilhormonerna ¨poppar¨i henne oxå.



Pappa och Ricky kollar in motorrum........som ett vardagsrum för vissa.



Vi var i Skanssundet till solen var på väg ner........



Min arbetskompis i klubben..........



Tobbe på väg hem...............



Pappa på väg hem............



Ricky laddar kameran.............coolt!



Svanarna på väg hem............



Min mammarazzia-kompis :-)



Cruising på väg hem..........

När jag kom hem satt Maria och hennes kompis Chrippe vid köksbordet, så det blev lite mer snack innan sängen. Kollade klipp på nätet om olika race med bilar. Tiden bara försvann, sen sov man gott.

Nu har jag fikat klart och ska ut och springa, sen ska jag till jobbet. Ska ta med mig barnen till badet och bada idag oxå.

J - S - L - L



Jobbade som en iller för att komma iväg så fort som möjligt från jobbet. Sen var det bara att dra igenom stan för att hämta pappa i Bromma. Vi åkte till Sundbyberg och beställde hur mycket delar som helst till Svarten av Håkan på Corvette Sweden. Kändes så bra, han vet så mycket och kan verkligen hjälpa till med mycket. Nu ska vi dessutom börja riva i värmepaketet på bilen.

Sen drog genom stan i full rusningstrafik, satt i kön genom tunneln från Årsta till Nynäsvägen. Lite häftigt när man hamnade med bilen under de stora fläkttrummorna och man bara känner kraften från dem  och kjolen stå som ett segel runt en. Satt där och sjöng för mig själv...........fångad av en stormvind :-)

Var tidigt på Lissma för att prova skapa en Corvetteparkering, men de var inte så pigga på att göra det parkeringsvakterna. Så jag får till att försöka en gång till fast senare under sommaren. träffade hur mycket vänner som helst........fan vad det är kul.

Vi var sen elva Corvetter som tog oss till Vegabaren för att äta eller äta en glass. Trevlig kväll.

Sen var jag och tankade bilen och hamnade en stund i garaget för att leta lite och kolla lite bland mina bildelar.'

Ikväll blir det Skanssundet .......och en räksallad.'

Corvetterunda.....

Ska snart köra ut Corvetten och åka till jobbet, måste ha med mig henne dit idag då jag sen ska vidare till Sundbyberg och beställa delar hos Håkan. Sen ska jag till Lissma och kolla in bilar och kanske träffar jag någon jag känner. Det gäller att passa på att åka bil medan solen skiner.






Vissa saker behöver bytas och köpas in nytt!!!!!

en arbetsvecka till semester

En vecka kvar att arbeta sen blir det semester med bilen och mycket fotografering.



Mammarazzia...........................

Du som inte tittat in på en vecka.....

Du som inte tittat eller rättare sagt tittat in på bloggen under förra veckan och sett att jag inte bloggat. Jag kan meddela att det finns mycket att läsa och bilder att kolla på. Jag har bloggat för hela sommarmötet och hela förra veckan. Nu är jag snart i fas igen.....ska komma igång med träningen och semestern startar om en vecka. Så nu laddar vi batterierna igen. Plus och minus polerna är inte argade.......



Min nya tavla...........

inget Corvette-väder

Vaknade tidigt igår morse och kände lusten av att pröva på en löparrunda( har inte löptränat på flera veckor ) Tog på mig mina GTS och var ute och sprang en timma........behöver trimma min egen kropp till att orka med semestern så som jag vill ha den !!!! Jag vill dessutom inte stå i vassen i sommar......



skulle sen ta ut Corvetten för att ta mig en åktur men då kom åska och regn. Hittade en annons på forumet av Målaren59 som skulle sälja väskor till T-luckorna. Vi hade SMS kontakt under morgonen, får se om det leder till något köp. Han skulle kolla hur de såg ut och återkomma till mig.



Mitt bett på armen kliade under dagen från stekeln som bet mig under midsommarnatten..........elaka kryp. Hade varit trevligare med en ¨stekare¨ under kudden ;-)



Pratade med pappa och vi planerade mina inköp av reservdelar, han tyckte jag tänkte rätt !!!!

Hade ett trevligt samtal med Sonnie under kvällen om både det ena och det andra. Hon är riktigt kul att prata med. Idag ska jag maila Erik om min plakett. Nu har jag fikat klart och ska ta mig en morgonpromenad, kan bli ett par löpsteg också kanske.

Ha det bra denna söndag...........så ses vi kanske på Lissma eller Skanssundet, om solen tillåter en tur.

Midsommarnattsdröm.....

Ingen midsommarnattsdröm för mig. Hårt och eländigt, det går inte att sova på bildelar om de så är små ;-)

Vaknade av att jag blev biten på armen efter tre på natten..........slog och fäktades. Somnade om och vaknade igen och då var det något jävla kryp som sprang omkring under kudden. En blandning av myra och tvestjärt och så hade den vingar.

Vad ska det betyda ?????? Har någon ett drömlexikon ??????

Ja den svart oxå.......

Ska gå ut och sätta mig och planera mina inköp av reservdelar. Ta med mig kaffekoppen och reservdelstidningarna. Ha en lugna midsommardag och låta Corvetten få lite luft under motorhuven under dagen.



Håller på att planerar upp att dra till Lida Countryfestival till helgen.........


Fuldans eller fulldans ???


I ett mail från Helene kom en påminnelse om min fuldans, eller ska det vara fulldans.

Tryck på orden och jag dansar för dig !!!

http://fuldans.com/?v=cmkyxjmxj2

Midsommarafton....

Jag kommer drömma sött i natt med sju sorters bildelar under huvudkudden........trevlig Midsommar alla mina vänner. tackar för samtal och SMS som kommit under dagen då jag suttit och bloggat. Det gör mig glad......



Tydligen är jag vacker även när jag inte skrattar ??!!?? enligt vissa.....


Kort från Helene på min mail......



Skilsmässokort !?!?!?





Skratt och glädje, pappa - Jerka - mamma



Pappa och jag på bilrallyt......



Mitt nya namn ¨Partypinglan¨.......lever jag upp till ibland ;-)

Torsdag...

Jobbat, jobbat helt slut kommer hem och häller i mig VIN. Telefon och SMS om varför jag inte bloggat.......Sorry igen. JAg har inte tid för allt, fast jag vill. Blogga är min avkoppling och nu har jag gjort det. Det finns sju eller åtta inlägg attt läsa. Håll till godo !!!

Mammarazzi kompisar är vi ......hon och jag......Jerkas fru



Igår drack jag så mycket vin att det blev en kvällspromenad runt byn för att plocka blommor. Det tog lång tid, väldigt krokigt och många att prata med......både grannar och hästar i hagen.......

Onsdag

Efter jobbet var jag och handlade midsommarmat och tog en sväng till Länna outlet. Parkerade bilen bredvid en bil med gymnastiksko på dragkroken. Vem fan gör så ???? Gick och handlade i Länna då telefon ringer. Det var Roffe och han var också i Länna, fast han var vid outlet och jag vid Miomöbler nu. Snackade lite och önskade trevlig midsommar. Efter att handlat mat åkte jag hem......då ringde telefon och det  var Uffe som var vid Rosenhill och undrade om jag var hemma? Han tog sin MC och kom över på en fika....då ringde telefon igen och då var det Roffe som passerade min skola. Han skulle kolla på stolar till sin Corvette i närheten av mitt jobb och undrade om jag kände någon Dennis? det visade att jag kände killen som skulle sälja stolarna. Världen är rätt liten......sen kom Roffe förbi på en fika och när han körde upp på gården skrattade jag till. För vad hade han för något på sin dragkrok.....??? Jo, en gympasko. Jag hade alltså parkerat snett bakom honom på Länna outlet utan att fatta att det var hans bil!!!!!

En fikakväll med Bilvänner fast hemma i mitt kök.....inte på Lissma eller Skanssundet, som det kan vara

Tisdag....

Öppnade på jobbet,full dag på jobbet, sen handla lite presenter och jordgubbar till tårtan efter jobbet. Hem och fixa till Tobbes födelsedag, hissa flaggan...vispa grädde och slå in presenter. Alltid fullt ÖS - medvetslös!



Pappa och mamma kom och då blev allt till lugn och ro. Pappa har en otrolig förmåga att koppla av då han kommer ut till oss på landet. Det gör att man kopplar av själv också.......



Skratt och glädje bjuds det också på......mamma och Maria. En härlig kombination av NK och Stureplans aktiviteter dem mellan, de delar liksom samma favortiställen och kretsar.



Jag doftar hellre på mina blommor, olja och rena avgaser från en V8a utan katalysator....



Tobbe fick an väska jag budat på på nätet med fiftyloggan på och som passar hans intresse, fylld med saker som bara är Tobbeprylar. Han blev riktigt glad.....HAPPY



Sofia och mormor, eller min mamma.......se det som du vill.

Måndag....

Måndag med jobba och vardag....... inget festande. Bakade bullar och tårta till klockan halv tolv på natten.


Hemfärd på söndag....

Upp lite senare idag för att plocka ihop kläder och äta en god frukost innan hemfärden. Vi tog det rätt lugnt hem, stannade ett par gånger under resan hem. Tanka här och där, äta glass, vänta in vänner till vår mini karavan och äta en hamburgare i Strängnäs.



Hotell Selma Lagerlöf.....hej då !!!!



Charlie Chaplin......



Bilar ... Corvetter överallt ......en härlig syn....



Min underbara pappa vid ett ställe vi stanna för att titta på bilar till salu!!!!

Sommarmötesrally......

Vakna och upp för att äta frukost och sen åka på rally. Fick på lördagen köra pappas bil också på rallyt.......mycket kul med manöverprov och frågor. Sen var det tvätta bil igen.... Jerka tvätta och fixade med sin bil.





Så roligt att han dessutom åkte upp i dommarbåset och fick berätta om sin bil och få den bedömd av de som jobbade där. Detta tack vare sin underbara fru Helene som anmälde honom. Vi tog ett glas rosé och solen tittade fram efter allt regnande.



Folkfest !!!!!!



Min röst la jag på den bil som jag tycker är så otroligt vacker......tänk om man ägde den!!!!



Bilar parkerade för att få en röst av klubbmedlemmar.....



Lite omgjord ;-)

Sen var det förfest med Champagne hos R och M och från deras svit tog Alex detta vackra kort. Som en underbar tavla och skickade till min mail. Han har en AJphone fyra ;-) som tar bättre kort än min tegelsten...



Sen var det Champagne vid fontänen som klubben bjöd på, men den var inte lika god.......sen var det middag och mera prisutdelningar till medlemmar i klubben. Efter middagen skulle jag gå och lägga mig tidigt men blev uppraggad att hänga med till nattklubben och dansade till det var dags att gå och lägga sig. Det blev en dusch innan sängen då klänningen var helt blöt efter ett bra pass på dansgolvet.....

utflykt i regn...

Upp tidigt på fredagen och möttes av Värmlandsväder......REGN !!! Åt en riktigt god frukost och sen fick jag köra pappas C5:a för han har så ont i sina ben och behövde vila dem lite denna dag. Kanske till min lycka då vi gjorde en lite memories på det hela. Det var 25 år sedan pappa och jag åkte på sommarmöte för första gången till Värmland och Bäverland ihop. Jag hade köpt min första Corvette under hösten, flyttat hem till mamma och pappa och låg i garaget hela vintern och slipade rost med pappa. När sedan första sommarmötet med Corvetteklubben skulle vara, vågade jag inte åka själv utan pappa fick sitta bredvid och åka med upp till Värmland och Bäverland 1986.......

Vi åkte på fina vägar genom värmlands skogar och hamnade vid en kyrka och ett Elvis café, där vi fikade...





Memphis tårta.......och annat

När vi kom tillbaka till Sunne så tvättade jag bilen åt pappa i ösregnet så den skulle vara ren till lördagens rally. Sen var det möte med styrelsen och alla distriktsansvaraiga, då jag skulle representera Kenneth :-)  och blev dessutom vald som sekreterare för mötet, då jag visst gjort ett bra jobb tidigare på ett möte i Linköping som det....

Vi hade förfest och Ivan memories i Jerka och Helenes rum innan middagen......jag kom i min fina aftonklänning¨tillverkad av present från Örn¨



Sen var det middagsbuffé och glada HÄPP HÄPP vid vårt bord......



Sen var det Playtones som spelade upp till ljuv musik efter att ordförande hade delat plaketter till medlemmar som hade varit med en längre tid. Jag och pappa fick 25års-plaketter.............







Sen var det dans till Playtones och när de spelat klart så var det natti natt. Trodde jag JA!!! När jag skulle in på hotellrummet så var jag utelåst så det vart race med min kompis i rummet bredvid, då vi skulle väcka Tobbe så att jag kom in. Kalsongrace och Ivan memories titeln gick till Jerka, jag lämnade över titeln som jag haft ett år och som jag fick på sommarmötet i Sälen. 

sommarmöte i Sunne

Efter jobbet packa vi bilen och drog till Sunne !!!!
Årets sommarmöte med klubben, avkoppling från vardagen och träffa alla underbara vänner. Var uppe lagom till ett glas vin och mingel på altan innan middagsbuffén. Ja det är klart att vi checkade in på hotellet oxå :-)

Precis innan jag skulle åka hemifrån och låsa dörren om huset så insåg jag att jag nte kunde lämna mina vackra blommor hemma, så de fick följa med och glädja mig under de dagar jag skulle vara i Sunne.



Fick låna en ishink som blomvas ;-)



Medan vi satt runt bordet och skrattade åt vissa bilder som hade skickats via MMS på en ¨viss¨kartläsare kom Örnen med present till mig. Det var bara att sätta sig till rätta och öppna paket, undra vad det kunde vara.....for genom huvudet???? Att vi har snöat in på rosa vet de flesta, sist fick jag en rosa rattmuff av honom till bilen......nu fick jag rosa fleecefiltar........



Sen var det middagsbuffé och HÄPP HÄPP..........



Efter middagen var det sommarmingel bland bilarna och en kille som lirade bra musik på uteplatsen fram till elva på kvällen. Sen var det nattklubbens DJ som spelade fram till två. Kanske lite mycket rök på discogolvet för rösten fick ett annat läte. Mullrade som en trimmad V8:a.

Så kul med alla kompisar i klubben, det kom fram fler och frågade...- Är det du som är Elisabeth??? De hade läst om mitt arbete på forumet under renovering av min C3:a och undrade över hur det gick med renoveringen. Kändes riktigt kul med dessa frågor, man blir lite taggad att komma igång igen. Alltid kul med positiv respons för de jag pratade med gav mig bara positiv feedback.....sådant som känns riktigt bra att höra. La mig för nattens skönhetsömn kanske lite för sent. Skulle väcka dottern tre och en halv timma senare.........men jag var så jävla lycklig när jag somnade.....


Snart på väg..............



Snart är man på väg till Sunne på sommamöte med Corvetteklubben. Ska åka till jobbet och öppna om en halvtimme sen hem och packa, sen hoppa in i bilen och åka.

Kommer inte blogga på fredag och lördag om jag inte hamnar framför en dator där, det ska ju regna! Annars blir det söndagkväll när jag kommer hem..........

Oldies utflykt till Bålsta

http://www.youtube.com/watch?v=11AUHWK9owU

Nationaldagen

http://www.youtube.com/watch?v=LDMX9w-pGe8

sommarlov...........

Nu är det sommarlov för de flesta eleverna i skolan. Vi hade skolavslutning och jag fick så mycket fina blommor av barnen. Solen sken och flaggan var hissad. Barnen sjöng sommarvisor och allt var grönt och fint........lövat och blommor.





      


I år fick jag ingen Corvette i present......det fick jag förra året-en leksaksbil årsmodell -58 , men fina blommor.

Inget Lissam blev det för vid halv sex kom regnet och det ska visst regna i Sunne oxå. Fy fan !!!

Sommarmiddag.....

Var på jobbet alldeles för tidigt för att hinna med allt!!! Glömde ändå bort att gå till bussen klockan två med barnen så jag fick sitta och köra hem dem......pust !!!! Finslipade på skolavslutningen och dekorerade hela skolan. Sen var det utgång med jobbet. Janne kock kom och hämtade mig så jag kunde dricka lite vin.....snäll som han är. Satte mig i hans bil och den var dekorerad med hö..............han hade varit i hästhagen innan han hämtade upp mig. Inte har jag hö till mina hästkrafter men det har han, jag har 98 oktan :-)





ett litet höstrå...........

I kväll ska jag till Lissma och träffa några kompisar hoppas jag...........ska du dit ????

Corvettejobb hela dagen.....

Satt hela dagen med Corvetteklubbens jobb igår. Skrev reportage, mailade, skrev ihop och fixade till nya utskicket. Städade bland papper, foton och lite annat. Pratade i telefon med flera klubbkamrater och sen var det visst kväller. Känns skönt att manbörjar få ordning på sitt liv, eller sina jobb som ska fixas.

Fotade aif min C4a i lördags ihop med en mycket vacker Corvette. Riktigt kul tycker jag !!!! Ska spara dessa foton länge......















Jag är kär ...................Corvetter i mitt hjärta !!!

I morgon är det Lissma, klart att vi ska hänga med varandra .......som svar på mailet :-) 

Vi ses !!!

en toppendag.......

Vaknade tidigt som vanligt. Han med att bådeblogga och köra en diskmaskin och en tvättmaskin innan jag skulle iväg på dagens cruising. Körde ut min nytvättade C4:a ur garaget, för idag ska hon få gå ett par mil.



Samling i Botkyrka på parkeringen vid shell och Mc Donalds. Oldiesutflykt med inslag av C5 och C6.



En favorit i mina ögon, så otroligt vacker !!!!!!



Glass-stopp i Stjärnhov, och toabesök på returstationen. Vad gör de med mitt avfall ?????





Stort välkomsttagande när vi kom till gråfors samlingar i Stjärnhov. Ägaren stog på trappen och spelade en melodi,  innan vi gick till Röda cafét och fikade. Sen gick vi runt bland alla samlingar och mindes tillbaka till barndommens också lyckliga dagar.



Jag har dock inte suttit i en sådan hårtork eller permanentat håret i en sådan......



men den här minns jag   :-)





Jerka kollar däck..............



Högertrafik blev det i Sverige 1967











Den svarta Corvetten har den blåa Corvettens motorhuv........

Denna dag var det fullt med aktiviteter både inom klubben och på Tierp arena, samt Pingstdag. Vi hade en toppendag med fin cruising på väg 57. Så fiiiiiint!!!! älskar Sverige..............

studenten igår och gråfors idag....

I går tog Sofia student. Fullt ös hela dagen från fem på morgon till efter midnatt. Nu ska jag på cruising till Gråfors med Oldies. Hinner inte blogga just nu, men till kvällen kommer det mer. Titta indå !!!



Sofia ville bli hämtad i Corvetten efter att hon åkt flak i ett par timmar




Studentdag idag.....

Idag tar Sofia studenten. Jag har bakat tårtor, fixat smörgåstårta, planterat och fixat. Känns som det mesta är i ordning inför mottagningen idag. Jobbade för fullt igår, en toppendag på jobbet med idrott och vattenkrig. Städade snickeriet med Janne inför sommaren och sen bara hem och jobba vidare. Jobba som en iller om de nu jobbar ????

Om jag hade ett jobb med bra betalt och pengar över till annat efter att betalt räkningar, mat och annat skulle jag köpa mig en tredje Corvette. Är så käääääär i den hääääär.



Sofia vill bli hämtad med Corvetten idag efter det att hon har åkt flak. Ja, studentens lyckliga dag. Sen är det visst efterfest i Stockholm. Undra om man höll på så här själv när man var ung ????

Jag vet att jag jobbade extra riktigt mycket för att köpa mig bil och motorcykel när jag var arton. Hade faktiskt både motorcykel och en söt Ford Escort, som var poppis att ha på åttiotalet när jag var arton. Första Corvetten köpte jag när jag var tjugoett........det var en härlig känsla. Att få äga en Corvette så ung !!!

Min favoritrestaurang........

Idag är jag stark, för just idag mår jag bra !!!!! eller hur Kenta? ( som sjöng den på åttiotalet )

Igår var jag och min yngsta dotter och handlade allt till studenten. Måste säga att det är roligare att lägga pengarna på bensinkostnader istället för matkostnader. men i morgon tar hon studenten och det kommer tjugofem personer på uppvaktningen till kvällen. Sen ska jag vara mammataxi, efterfest i Stockholm för henne. sen på lördag morgon så är det Södermanlandscruisig med Oldies.............hur ska det gå ? Hur ska jag orka ? Hur ska jag lyckas hinna med allt ? Men det är bara att ladda på batterierna i min sköna hästens säng ett par timmar och sen köra igen.

När jag kom hem igår hade jag ett trevligt mail i lådan och någon som meddelade att han hittat min blogg. Han blev bara andfådd av att läsa den sa han, men det är fler som sagt det. Full fart....medvetslös !!!! Så är det med mig !!!!

Igår kom Sofia hem från Stockholm och då hade hon varit på min favorit restaurang vid Djurgårdsbron. Måste hinna med mig själv en kväll och åka in med någon och ta ett glas vin. Fan vad trevligt :-)



Jag på mitt favoritställe förra sommaren .......

.......vid Djurgårdsbron.



Fick mail från min kompis Mats T, alltid kul att se sig själv på bild. Här har jag samling och karavankörning till Tidöslott på Nationaldagen i måndags.





Jag hade lång svart klänning denna dag för att jag skulle ta det lite lugnt. Jag kunde inte springa runt som vanligt i 180 och leka racekanin. Nu fick jag skrida fram som sommarens lucia i hel-lång klänning.

Idag ska jag åka och betala renoveringskostnaderna för min älskade Transport. Det är oxå roligare!!!!jämfört med att handla mat för 2209:- som igårkväll till studenten och då är allt inte klart ännu ......



Tänkte åka till jobbet tidigare idag så jag hinner med lite Xtra jobb, nu stänger vi bloggen, jag har fikat klart. ha det bra alla mina vänner. Sommaren är här, stog ute igår morse och borstade tänderna.............tror jag ska göra det idag också.....

Lissma en tisdag-kväll



Efter jobbet så sprang jag genom duschen hemma efter en varm dag på jobbet. Måste svalka av mig !!! Det känns som en sommardag idag oxå. Backade ut Corvetten för att träffa vännerna i Lissma. Hade tänkt åka med Mats i en mini- karavan till Lissma men jag var inte riktigt lika snabb som honom.

Kom ensam till lissma :-(   

Men man är aldrig ensam så länge där. Träffade ett tjugotal vänner, både grannar - klubbkamrater - bilkompisar. Fick äntligen tillfälle att bjuda Roffe på en hamburgare som jag lovat sen förra sommaren, så nu är det gjort !!!



En av mina favoritbilar kom dit. Vid åtta var det ganska tomt på parkeringen då de flesta skulle hem och titta på fotbollen. Ett gäng åkte till Älvsjö, men det kändes som att åka åt fel håll.



Träffade Uffe och vi åkte till Vegabaren, känns lite bättre att åka åt rätt håll för efter mingel. Han åt en hamburgare och jag tog en glass i sommarkvällen. Ute var det + 21 grader när klockan var halv nio på kvällen. Det är sommar det :-) Så jävla underbart !!!!

På väg hem från Vegabaren fick jag följe av en riktigt snygg C5.a med värsta vingen på och race-stuket. Han låg och tryckte bakom mig hela vägen till jordbro, där fick han napp på en trimmad Volvo så det blev rödljus-race och jag  hamnade bakom. Volvon svängde av och C5:an och jag fortsatte mot Västerhaninge.

Sen fortsatte jag hem till sängen, datorn på täcket och ett par mail innan jag somnade.

Nu mår jag så där bra igen som man bara vill MÅ !!!!! Bilen är min bäste vän, den ger mig avkoppling.

Nationaldagen.....

Nationaldagsfirande med klubben. jag hade samlingen på Norra sidan vid Haga Norra. jättekul med nygamla bekantskaper. Träffade medlemmar från glada åttiotalet som man inte träffat på länge och lite andra glada männskor. Vi tog en fika där för att senare åka till en rastplats utanför Enköping. Där mötte vi fler medlemmar från Södra sidan som Kenneth hade med sig. Sen blev det lång karavan till Tidö slott. Kenneth först och jag sist......



Vackra bilar på Nationaldagens evenemag.....



Corvetter på intågande utanför Tidö Slott.



Glada trevliga vänner i kö till Tidö Värdshus där vi åt gott, iaf jag som hade beställt Mälargös.



Goda och glada vänner i matsalen.



Sen blev det en tur til leksaksmuseeumet. Det fanns såååååå mycket att titta på så att tipsrundan som jag planerat fick utgå. Tiden bara försvann.......



Sen åkte vi till Skanssundet där det blev middag och prat.



Färjan hemåt.....



Fotat i beckspegeln   :-)



Jag fick ett armband av Ann som hon köpt i Thailand till mig. Hon är så snäll och omtänksam. Vilka underbara vänner de är både hon och hennes man PG. Jag är så glad över att de är mina vänner.......och alla andra vänner som finns runt mig.

Ovänner och energitjuvar är inget att ha !!!!!!!!

Lugn........

Lugnet har kommit till mig som en räddande ängel. Änglarna är i detta fall en del av mina klubbkamrater. Jag är så glad att jag har dem........utan dem så skulle jag inte vara kontaktperson i klubben. Just nu mycket att göra , men läget börjar jag få kolla på. Idag ska jag bara ha det bra !!! Hoppas jag .......man vet aldrig vad som kan hända.



Sveriges dag......och vi ska åka Corvetter till Tidö slott. Där ka vi äta gott, gå på museum, mingla med vänner och kanske blir det en tipspromenad dagen till ära med rätt tema.

Ha det bra........jag är tillbaka i livet och bloggandet.
Skrev massor igår kväll och nu är jag på G igen. Lugn morgon med dator och kaffekoppen.

Nu ska jag raka benen, duscha, tvätta håret, hitta en klänning, koka kaffe, handla på vägen och träffa vännerna i parken klockan tio. sen karavan till Tidö, lunch, fika, museum, tipspromenad och prisutdelning. Sen cruising hem till ett nytt HEM. Nytt kök, nymålat allrum och ny soffa i vardagsrummet. Läget under kontroll.

I veckan ska jag till Lissma på tisdag, onsdag Skanssundet, fixa massor på jobbet......skolavslutning på tisdag, smörgåstårtor och tårtor till fredag. Då tar Sofia studenten, fullt hus med snart trettio personer. Måste hitta en studentpresent bara. Nästa vecka på torsdag är det Sunne och sommarmöte.......då ska jag ha semester......

fick MMS igår.....

Fick ett MMS igår när jag var fullt upptagen och målade allrummets väggar.



...........Brats ???????

JAG LeVeR

Jag lovar att blogga igen.......har skrivit masssor och det är avkopplande.

I morgon Sveriges Nationaldag....:-)

Jag håller i cruising till Tidö slott.

Solbränd eller UTBRÄND.....

Känner mig utbänd av allt stressande, men är tydligen solbränd ;-)

Många som frågar om jag varit utomlands.....

Pratade med Mats en riktig vän i klubben, han rekomenderade mig att ta det lugnt. Han visste hur det var att vara utbränd. Inget att leka med. Mina symtom stämde precis in på sjukdomsbilden han hade för utbrändhet. Jävlar vad jag blev rädd........hade pratat med PG oxå han sa att jag måste tänka på mig själv. Jag vet.....jag vill det oxå....men, men, men. Lasse Örn säger också att jag måste ta det lugnt, och Lasse på Kungsholmen blir bara trött när han läser min blogg på allt jag gör.

Pratade med Kenneth om vår utflykt på Nationaldagen. Hade kontakt med Kenneth CM om mina reportage. Jäklar vad han kan göra en glad.

Känner mig stressad över att jag inte haft tiden för att prata med Jerka som jag brukar göra, har bara målat och fejjat. Han inte prata med Skräcken heller. och inte pappa igår kväll heller. Kerstin han jag prata med en snabbis.

Nä nu ska jag ta hand om mig själv........datorn....dvs bloggen. mina vänner och framförallt Corvetten.

Ska inte städa eller måla om mera, köket är totalrenoverat.....så som min Corvette snart är.

 

saknar henne som faaaaaaan

Min kärlek......måste få tid, tid, tid, tid till den.




Inte bloggat på en vecka ??????

Har inte bloggat på en vecka och det beror på att jag inte varit hemme och inte hunnit heller. Finns bara stress och ingen tid över till dator och blogg. Känns som jag sviker de som läser men jag mår inte bra av allt stressande men nu har jag kommit i mål. Jag har det rätt bra nu. Läget är under kontroll.


Måndag 30 maj.

Upp klockan fem och packa, duscha och faktiskt blogga. Tog bussen till jobbet och fick sen åka med i en bil till Nynäshamn. klockan elva gick båten till Visby. Skulle ha ansvaret för en hel skolklass i tre dagar. Lite stressande faktiskt men mest kul. Hade en toppenresa över det stora havet. Kom till Visby och hämtade ut våra cyklar, cykla till museum i Visby och tittade på Igelkottskvinnan m.m, cyklade sen till Visby Havsbad där vi fick våra stugor, sen var det bara ner och äta middag och poolparty därtill. Tio var alla i sina vagnar och bäddade och elva sov de flesta.



Tisdag 31 maj

Upp tidigt till frukost på restaurangen, cyklade sen till Boda Borg, en otroligt lång resa för barnen som slutade i att en del ville inte cykla mera. Jag beställde hämtninga av cyklarna 1000:- gick det lilla kalaset på, men en trevlig kille kom och hämtade alla cyklar och körde mig till Boda Borg oxå. Sen bokade vi Taxi till Visby för alla barnen för att hämta våra cyklar. Cyklade genom Visby på alla kullerstensvägar och sen utmed havet till Visby havsbad. Middag på restaurangen och poolparty idag med. Tog en promenad till havet och gick i strandkanten och letade fina stenar. Några barn badade i havet. Sen blev det mingel i vår villavagn med chips och läsk.



Onsdag 1 juni
Upp tidigt och städade ur vårt boende, cyklade utmed havet i morgonsolen och hela Östersjön var spegelblankt. Cyklade till Visby och lämnade in våra cyklar. Taxikillarna som körde oss igår gav oss ett bra pris för körnig till Kneippbyn fram och tillbaka så vi nappade på det erbjudandet. På Knippbyn han vi med både sommarland och vattenland. Tillbaka till Visby blev det glass i glassbaren, Sveriges största glassbar har de. Så gott. Sen gick båten till Nynäshamn klockan fem. Tobbe hämtade mig med Corvetten klockan åtta och vi åkte en lång omväg i den härliga sommarkvällen för det är sommar nu !!!!!



Torsdag 2 juni

Upp tidigt och började plocka alla båtdynor i bilen och sen till båten för att göra den fin.plocka i dynor och kuddar, polerade och tvättade. Hela dagen gick åt till det. Hem och började plocka in kökssaker i skåpen, höll på fram till tolv då jag dog av trötthet !!!!

Fredag 3 juni

Upp fem och fortsatte plocka in i skåpen, diskade men det skulle jag inte gjort. När jag hällde ut diskvattnet hade rörmokaren glömt plugga igen ett hål så allt vatten rann ut på det nya köksgolvet!!! Faaan. Sen tog jag ut Corvetten och åkte och handlade färg och lite saker till det nya köket. Hem och fortsatte med att plocka saker till klockan halv tolv.

  Fick 14.500 :- i BH´n av Tobbe, bidrag till alla mina bilreparationer :-)

Lördag 4 juni

Upp klockan fyra och städade hela tvättstugan städa......nej sanera. Skurade med tandborste nästan. sen var det full fart till båten för att visa den för ett par som är intressrade av att köpa den. Sen full fart hem och slipa kökssoffan och måla om den. Målade fönsterbrädor och lister i mitt nya kök. Sen tog fan tag i mig och jag började måla om väggarna i allrummet. Höll på och måla fram till tolv på natten.



ett vrål i natten ......!!!!!!


Söndag 5 juni

Upp klockan sex och började måla igen, kaffekoppen i ena handen och penseln i den andra. Målat och satt upp border och städat hela dagen. Då menar jag HELA dagen. Stannat upp för att prata i telefon med de som anmäler sig till olika evenemang inom klubben. Middag klockan sju och sen datortid......äntligen.

RSS 2.0