tillminasamlarbilar............



Luftade min lilla lastbilen igår kväll, var och köpte två vitrinskåp i Älta. Har letat länge efter just dessa skåp till mina samlarbilar. Hittade dessutom två med belysning och sju hyllplan mot vanligtvis fem. Paret som sålde det vissteinte hur väl de ville, han skulle bära ut skåpen och sprang runt och bjöd på karameller. Hon var så glad över att sina skåp kom till nytta och över att jag var så glad över att ha hittat dem.

   



Mina två vitrinskåp i bilen ser ut som två likkistor.



Julstjärnorna har landat i butiken, snart är det jul..............men, men, men. Ute är det Indiansommar med +18 grader igår klockan 22.30

Får se om jag får njuta av sommarvärmen ikväll om det blir cruising.

Orkar jag ????

Om jag orkar i kväll så ska bilen ut på gatorna i Stockholm city. Sista cruisingen för 2011 kanske ??? Jag arbetar sent så vi får se hur mitt härligt pigga kvällshumör gör med mig. Igår natt var jag hemma halv tolv och tänkte ta sovmorgon....VAd händer ?? Jo vaknar kvart över fem och kan inte ligga kvar i sängen. Har fixat massor redan fast klockan bara är lite över sju på morgonen. STÖRT !!!!


Drömmar...........



Som en dröm !!!! Tänk ommanhade en sådan !!!!
Ni ser att jag blev helt konstig ;-)
RÄTT: Tänk om man hade en sådan !!!!!



Drömmar är nog det bästa man kan ha !! Tänk om man bara kunde dela de med någon så de gick att genomföra. Skulle vara det bästa i hela mitt liv..............bara få ställa om göra om och förverkliga. Kanske skulle kunna ha det som ett livsverk.

Har dessutom hört att man kan förverkliga vissa drömmar genom att göra en ansökan. Ska nog göra det idag !!!  Kommer presentera det snarats om det går igenom...........

Tack Mats!

Tack Mats för att du är så toppen på att informera mig om dessa fredagar. Har en viss förmåga att inte ha koll på de- Om jag orkar ska jag ta bilen in till Stockholm. Jobbar iaf till halv sex och det ska vara om det finns npgon ork kvar i en elak kärring då !!!

Ses eventuellt in i Stockholm :-)

Nu är det höst !!!



Lissma sommaren 2011

Nu är det höst och mörkt. Men igår var det indiansommar hela tisdagen så man borde ha tagit en sväng med Corvetten. Mörkret kommer vid halv åtta och JohnBlund klockan halv tio till mig. Är en sådan där morgonpigg jävel....igår var jag ute och löptränade klockan halv sju, sen två pass idrott på skolan och en långpromenad på kvällen på en timme.

Tänker man tillbaka på juli och Lissma på tisdagar så känns det både bra och dåligt. Bra att man haft så många trevliga träffar där tack vare det bilintresse man har !! Dåligt att man inte gör så mycket på kvällarna längre. Jag är en sådan som behöver mer tid för sömn under höst och vinter. Man får göra som Corvetten, ställa av sig och dra på sig pyamasen



Ha en bra dag !!!   <3

Jag mår BRA för just idag är jag STARK !!!

Verkstaden igen........



I går morse satt jag och bloggade, drack kaffe och sen tog jag en löparrunda efter det jag pratat klart men Jerka. Vi fortsätter vår planering för 2012 med arbetet inom klubben.

Efter löparrundan tog jag Trnasporten och åkte till killarna på verkstaden och de fick kolla varför min motorlampa var tänd ???? Visade sig var något med avgasröret, men det var helt. Ska köra ett tag till så får vi se vad som händer. Glad som bara den att det inte var något större problem och mer dyra utgifter på den bilen. Det första en av killarna ville se var min tatuering................hur fan visste han att jag hade den. Han sa att det var någon som sagt att jag hade den. Han tyckte den var helt OK, fick mer än godkänt !!

   Skönheten i höstens famn :-)

Jobbat heldag och sen hem och lagade till en god skagensmörgås med sallad,avokado och bröd.

Funderar över om jag behöver göra som en kille på forumet, byta tändningscylinder.............min är väl inte helt Ok.



Pratade med min lackerare igår om lacken och motivet som ska dit innan nästa sommar.

Lämnade tillbaka Curryn jag lånad och köpte en burk till som tack för lånet, han(Micke) räddade min söndagsmiddag.

En bra start på veckan....

Fick ett SMS som gjorde mig glad !! Vilken bra start på veckan när någon skickar en ett sådant.

- Godmorgon bruden nu är det måndag igen.

Min söndag...........

Vaknade klockan halv fyra och kollade temperaturen ute. Jävlar vad det var kallt !!!! Tre grader men ingen frost . Vilken jävla tur !. Mitt Citronträd dör av frost........... Måste få in de i garaget.

Klockan nio när jag satt och bloggade och drack en kopp kaffe så bankade det på dörren och där stog ......MIN PAPPA. Idag ska vi mecka bil och bara vara i garaget. Började att polera blinkersglas och  montera dit det......pappa hade fixat nya plåtmuttrar ;-)



Sen gick hela dagen åt till att montera dit front och lysen, spoiler fram och borra nya hål. Inget av det  gamla fungerar  till de gamla hålen. Amerika..........?!?!?!?!



Pappa hade köpt nya borrtappar för över tusen kronor för att vi ska kunna fixa till allt bra. Gängade om en hel del. Ska fixa baklyset nästa gång, behövs gängas om.



Låg under bilen och monterar dit blinkersglasen då jag bara skriker rakt ut - Pappa !!! Min spindel finns kvar !!! Min och min, men jag hittade honom i Corvetten vid jul 2010/2011 då jag tog bort silikon runt bakrutan på Corvetten, då bodde han i Svarten. När jag skulle köra bilen till lackering flyttade jag spindeln till mitt Citronträd och nu har han bott i garaget hela sommarne och dyker upp just idag. Han finns där !!! Vad jag blir glad. Min Corvettespindel!!!! Han ska få flytta in i bilen när bilen är klar. Han bor nog där och bara väntar på att få flytta dit.



Pappa hade med sig två paket till mig !!! Två nya backspeglar till dörrarna.



Det bästa på hela söndagen var att hålen på dörren passade när jag kollade med hålen på foten till mina nya backspeglar. Tidigare satt några backspeglar från Biltema där och det vill inte jag ha !!!



Nu har jag dessutom flyttat in Citronträden i garaget. Jag har ett stort och ett lite mindre. Citronerna håller på att mogna och när de är mogna ska jag fixa en god grogg !!! Nu har Corvettespindeln ett ställe till att trivas i.


Indiansommar......

I morse sa de på radion att vi har Indiansommar i sverige och veckan ut...............låter toppen. Har alltid gillat sol och värme så vi tar sommaren i repris då !!!!!



Blommorna blommar om !!!
Jag blommar om !!

Ingen Corvette, ingen Jaguar

   

 



 

Ingen Corvette, ingen Jaguar............husets katt solar i min solsäng.



En Puma ;-)


en lördag i mitt liv.........

Lördagen den 24:e september, en dag i mitt liv. Avbokade Mantorp och STCC med Tobbe, Skräcken och några andra killar. Har inte tid med bilar just nu!!!

Uppe tidigt och bloggade samt satte på en maskin med tvätt. Efter fika och bloggande så tog jag på mig löparkläderna och drog ut på en löparrunda. Hem och duscha och var i Tumba Centrum innan de öppnat. Hade blivit kär i ett par skor som jag absolut måste köpa, och de fanns i Tumba i min storlek. Gick sen för att handla lite mat och fick ett SMS, - om jag ville följa med på en tur till Nyköping, tyvärr så var min dag fullbokad och jag skulle inte hinna. Men de var varmt välkomna på fika om de ville efter Corvetteturen. efter att ha handlat allt så begav jag mig hemåt, då ringde Ingvar och vi satt och planerade upp mässan i oktober...........känns jättekul!!! Precis när vi pratade med varandra för jag ahde stannat till vid Rosenhill då min mobilmottagning i skogen är skit.......så kommer de. Ferrari, Lambourgini, Porche, Corvette alla i en rad med bolaget Upp&Ner tryckt med stora bokstäver på sidan. Glada killar.................faktiskt bara killar inte en ända tjej!!!! Är det 2000-talet????? När de såg mig kolla in dem för det gjorde jag verkligen, dels för att bilarna är så coola och sen den det att jag vill så hemskt gärna få boka in mig på ett sådant event jag med.................men det handlar om pengarna. Jag har inte råd med den kostnaden för så få minuter. Men när de såg att man kollade in dem så gasade de på riktigt ordentligt så Ingvar undrade var jag var någonstans?? På en motorbana ?? Nej då !! Bara killar som är ute och leker på Slingerbulten. Hem och målade om väggarna ...........då ringde Jerka.

Sen kom Jerka ifatt killarna Hasse, Pavel och Janne på motorvägen som var på väg hem till mig på fika. Så han hängde på hem till mig för en snabbfika.



En Corvette Grand Sport och en ny Dodge

Trasig igen !!!

Det är inte sant !!!! Igår när jag skulle ta Transporten så är den trasig igen, börjar nästan hata den bilen fast jag älskar den verkligen. Varför måste det vara så här ??? Den har kanske gått 220 mil sedan förra gången den var på reparation. Måste lämna in den i nästa vecka...................pengar, pengar , pengar !!!!

Fick låna Marias bil till tandläkaren där jag lagade en tand, mera pengar debiteras mitt konto. Dyrt !! Sanerade bort lite amalgan samtidigt som tanden lagades.

Sofias övningskörningsbil har också något fel med bromsar och stötdämpare. Måste mecka bort däcket och kolla !!!

Idag hade jag tänkt att åka med ett gäng till Mantorp, men jag har inte tid !!!
Ska träna.
Åka till Tumba.
Vara hemma och ta mot varor.
Städa i garaget.
Måla om en vägg inne.

Sen är det nog kväller !!!! I morgon ska pappa och jag mecka bil.




Höst.............

Har varit uppe ett tag, det är fredag och min städmorgon. Tvättmaskinen är igång...........har burit ut mina citronträd, de har fått bo inne ett tag för varning en natt för frost. Nu ska det bli finare väder och jag ska göra plats i garaget bland bildelar och annat så citronträden får plats där. Ska ta min favoritbil till tandläkaren och laga en tand som jag bitit sönder. Inte utgifter bara på bildelar utan också på tanddelar.



I morgon kan det hända att det blir Mantorp och STCC där. Camarocup !!!

Kan bli lite mecking i garaget på söndag också, pappa hade fixat bult till spoilern fram.






Fallfrukt...............???

Fallfrukt !!!!

Jag 2010



Min pappa 2011



Jag var i Rättvik 2010 helt galen, sprang omkring bland alla fina bilar och han knappt äta under cruisingen, måste bara sitta och titta på allt fint.
Tog med mig pappa upp 2011 och det verkar som om äpplet inte ramlar så långt från päronträdet...................eller vad tror du ????



Det stämmer nog in på min mamma också, att äpplet inte faller så långt från päronträdet................jag i bakgrunden och mamma tar täten !!!!!!!



Sunne 2011.........................fler som är lik, eller blir till lik, en hel säkt eller klan.

Livet har sina goda stunder iaf................................

Svart och ????

Glad som bara är den är jag. Går och lägger mig klockan nio just nu och sover till fem. Igår löptränade jag och hade två idrottspass på jobbet. Hem och städa m.m.

Satt och SMS:a med en kompis som också har dragit igång projekt renovera Corvette som ska vara klart till nästa år. Så kuuuuuuuuuuul.

Bestämde mig för att ha en lugn helg med bara spa för själen. Avbokar det mesta som är trevligt just nu.

Fick ett underbart SMS igår på jobbet som gjorde mig så glad. Det finns gamla vänner som tänker på mig!!!!

Min Maria har startat en blogg i Norge, så nu kan jag läsa och se hur hon har det där. Såååååååååååå roligt!!! Som mamma är man alltid nyfiken på allt..

I natt drömmde jag att någon satt ROSA folie på hela min C3:a ................den var rosa. Ceriserosa!!!!!!!!!!!!

Men den står kvar alldeles svart som natten som viss sorg inom mig !!!!



Här står hon i lackboxen.............SVART !!!! Solid svart !!!!!

Nu ska jag ta en liten träningsrunda innan duschen och jobbet.........tjaooooooooooo

Pappa fixar det mesta !!!



Efter att jobbat en hel dag, regnet öste ner på morgonen. Regnkläder på. hem till middag. Kvällspromenad. Sen....................

...............ringde pappa, min fantastiskt underbara pappa. Han hade varit hos Tidblom och beställt satsen med skruv till lyktinsatsen och bultar till spoilersatsen fram inunder hade de hemma på hyllan. De kan vi nu montera på lördag eller söndag om tid finnes. Tydligen är det dags för middag inne i Stockholm på lördag och på söndag är det STCC nere på Mantorp. Vi får se..............Det är som jag säger. Man har inte tid att jobba. Helgerna är fulla med roliga aktiviteter. När i hundan ska man hinna jobba Corvette !!!!! Jo, ta en veckas VAB.

Mitt konto är länsat för länge sedan och just nu lever jag på sparpengar. Har inte handlat kläder på den dag jag minns, bara bildelar. Alla pengar går dit.



Hittade dessa på nätet, skulle passa till ett par höga stövlar och svart t-shirt.Ska se om jag kan beställa ett par i rätt storlek. Måste måtta midjan..............vet inte om jag har någon ????



Jag och min mage och min Amerikanska bikini i Rättvik.

Jag och min Amerikaskjorta och scarves i Rättviks-natten !!!!



Jag vill ha dessa Converse oxå !!!!!



Det är mycket man vill ha !!!!!!

Nu ska jag ut och löpträna innan jobbet. Har två pass idrott ute idag med barnen.

VAB

VAB skulle vara skönt idag.

VAB = Vård Av Bil

Regnet bara öser ner ute och jag har drabbats av myspyssjukan. Vill ligga i sängen under duntäcket och inte göra något. Jo jag skulle tänka mig göra om söndagen. Ta söndag i repris. Dra upp värmen i garaget och jobba Corvette. Vi hade en så bra meckardag ihop pappa och jag igår.






Edens lustgård X 2

Var först uppe i morse och fixa till Maria, sen var jag i växthuset och plockade vindruvor och sen blev det .......................





garaget............meckat i sex, sju timmar med pappa. Det arbete vi gjort idag syns inte. Men fan vad vi fixat med elkablar och sladdar dit och hit. Meckat den klocka, panel flera gånger. Lampor som inte är hela i kontakten och dessutom så startade vi elen på bilen och vinrutetorkare och ventilation fungerade, lampor rätt kopplade och WOW vad det kändes bra............







Suttit på huk i bilen hela dagen och lite jobb under oxå.




Duracellkanin.......

Jag lever iaf upp till mitt smeknamn - DURACELLKANIN.
Igår var jag uppe klockan kvart över 5 och duschade, tog en fikamugg och satte mig i bilen klockan kvart i sex. Mötte morgonsolen på Nynäsvägen..........såååååååååååå fiiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!
Hela Stockholm badade i morgonsol, vilken stad vi har. Det är så härligt att ratta in bilen mot staden och mötas av allt vacker medan musiken fullkomligen pumpar ur CD-spelaren. Hämtade Maria klockan halv 7 på T-centralen, efter nattens resa från Norge där hon numerar jobbar och bor. Körde henne till sitt gamla jobb, väntade. körde henne hem. Hon tog bilen och stack igen, jag tog all hennes tvätt och tvättade. Åt en frukost och drog sen till Botkyrkabacken där Sofia skulle rulla nerför backen i en boll med bästisen Matilda.

   



hade jag inte mina olyckor med nacken bakom mig så skulle jag ha testat jag med, såg så kul ut. En upplevelse!!!

Efter att kollat Sofia och Matilda storhandlade jag till kvällens middag, sen full fart hem till tvättmaskinen. Fixa med Transporten och packade saker som ska till Norge. Två sängar, bord, hylla kläder och allt. Sen kom vänner över, sen sov jag middag. Vid fem var det full fart med Middagen då alla skulle samlas innan Maria ska tillbaka till Norge. Under middagen kom Maria på att hon skulle ha en soffa med sig också. Åkte och hämtade den, packa om bilen. Sen körde jag Maria och två av hennes kompisar till Stockholm och Gärdet då de skulle på party där!!!
Wheres the party !



Hem och somnade som en stock...........hade kontakt med två Corvettevänner om dagens event på Kjula. Har bokat av det efter att varit uppe tjugo fyra i morse då Maria kom hem, packat det sista och gjort matsäck till henne och hennes pappa som ska köra alla sakerna till Norge. Annars hade det varit kul med Kjula idag, men nu regnar det ute dessutom.....................



..................och pappa vill komma ut och hjälpa mig med Corvetten. Så idag kära vänner så blir det en spadag för själen i garaget. Corvetten, pappa, jag och lite mysig musik. Ska försöka få på lite delar så jag får plats med mitt citronträd som inte tål frost. Snart är kylan här. Natten mellan fredag och lördag var det bara +3 grader, så när jag hämtade MAria igår morse så plingade varningslampan för hal körbana............hihihi

Nä nu ska jag gå ut i garaget och förberda lite innan pappa kommer :-)

Elisabeth



Det här är Elisabeth.................tant, häxa, tjej, medelålders eller vad ???? Har hamnat i en våg av mycket formularingar av ålder, både privat och på jobbet. Är det höstens bekymmer ????

Fick lite kort av Helene på mailen för en timme sen och måste bara lägga ut denna på min BLOGG.

Slingerbulten........

Slingerbulten blev det igår innan jobbet. Så otroligt härligt att bara få köra ut i den vackra höstdagen och få ratta vildhästen. Innan jag tog ut bilen igår hade jag dessutom hunnit löpträna, fikat och bloggat. Sen lyckades jag med två härliga körupplevelser med bilen innan jag började jobba vid elva. Barnen på jobbet jublade när jag kom med min ¨raggarbil¨som de så glatt säger. Jag vet !!! Det är ingen raggarbil utan en sportbil.

Så underbart att få ta en tur med Corvetten även efter jobbet....................jag älskar nog att köra bil.



Snart är det vinter så det är lika bra att passa på att köra Corvette nu !!!!

Vaknade tio över fem i morse och kunde inte sova mera, klarvaken och pigg som en mört !!! Bestämde mig för en dusch och sen en kaffelatte i bilen på väg in till Stockholm för att hämta Maria som kommmer hem från Norge över helgen. Hon kom till Stockholm halv sju och jag tog hennes bil in för att hämta henne.



Sofia, jag och Maria   




För en månad sen i Mantorp............





Vadåååååååå? Jag för en månad sen................................
Roffe fota mig i Mantorp för en månad sen och gjorde något i telefon ;-)
Sitter vi d köksbordet och dricker vin..............

Tant istället för häxa!!!

Oj då!!

Det blev fel, jag var inte häxa utan tant  ;-)
Fick det uppdaterat nu !!!!

Nu har jag löptränat och ska hänga andra meskinen med tvätt.
Sen ska jag nig ta ut CorVetten ur ............

Drömma tillbaka i tiden...........



Satt igårkväll och surfade runt på sidor om Corvetter. Kom att drömma mig tillbaka till i somras då jag hittade denna bild på Garaget. Vet att bilden ligger på forumet också då någon undrar vem ¨häxan¨ i bakgrunden är ?? Det kan jag berätta !!!Det är bruden som lyckats hitta alla sommarens olika bilträffar. Detta var när vi var i Rättvik på Classic Car week i augusti. På självaste cruisingtisdagen dök denna juvel upp. En Corvette med husvagn och motivlack. Fotade som faaan, har hur många bilder på denna bilen i min hårddisk. Jag ser dessutom ut att försöka matcha bilen med min Amerikanska skjorta och scarves. Oj, oj, oj vad jag längtar tillbaka..............och detta är bara för en månad sedan. Har lyckats hitta en bilträff varje helg sedan den 7:e maj, utom midsommarhelgen och 1-2 juli........då var jag på annat håll !!!!!

Idag är det fredag och jag börjar halv elva och stänger idag. Var uppe klockan kvart över fem i morse, har satt på tvättmaskinen, plockat ut diskmaskinen, fikat och bloggat och nu är klockan snart halv sju. Ska ut och löpträna och sen städa badrummet. I morgonbitt kommer Maria hem från Norge, det ska bli trevligt och kul.

Igårkväll satt jag också och pratade med några av mina favoritCorvettevänner. Alltid kul att prata bort en stund. Får se om det blir Kjula på söndag med några kompisar.


Abstinens......

I morse han jag inte blogga och inget kaffe hemma heller. Fick dricka kaffe på jobbet och sen full fart.Duscha t.o.m. på jobbet.

Nu sitter jag här och vill bara åka Corvette. Var åker man en torsdagskväll ??? Vill träffa Corvettevänner, kallas dett abstinens ??????


Stormig natt.............

Vilken stormig natt,
- jag tror jag får fnatt!!!!

Här är en bild på min lilla skatt !!!



Inne var min lilla katt,
denna stormiga natt !!

Var hemma halv elva i natt,
efter jobbet som ibland gör en matt....

Strömavbrott i morse gav mig spratt,
inget kaffe och blogg, inget skratt !!!

Ähhhhhhhhhhhhhhh nu drar jag på idrottsdag och skoljoggen...............


Glömde en bild..............



Glömde en bild igår när jag bloggade om höstens sista cruisingutflykter. Men jag tror inte det är slut  på höstens cruisingupptåg ännu. På söndagkvällen ringde Janne och vi la upp vissa planer för att åka till Kjula på söndag, sen är det STCC på Mantorp den 24-25 september och som en slutkläm på detta är det Tierp den 1-2 oktober, eller om det var fredag - lördag, måste kolla upp det !!! Känns som jag har blivit fast i att bara åka bil, men jag hinner faktiskt att träna och arbeta också. Efter jobbet igår var jag hemma hos Sofia och städade hennes badrum och rensa avloppet medan hon lagade mat. Bra byte................om man geggar i sandlådan, garaget i eller i ett avlopp är SKIT det samma.

Idag ska jag jobba heldag, sen på ett möte och sen vidare till ett annat möte. Fullt upptagen idag.


Höstcruising 2 till Siggesta gård

Höstcruising 2 i helgen. Samling klockan halv tio på parkeringen i Haga Norra, gamla fina Corvetter och en och en annan ny Corvette. Hade kört genom stan utan köer och i min takt, helt underbart. Dessutom min favoritmusik på radion, hade en toppenmorgon och lät bara känslorna digga loss. Jag måste nog ut i Stockholm och dansa en kväll, bara flippa ut. Nu är alla träffar klara och det är bara att ställa in Corvetten så det blir lite mera gjort i garaget. Vi hade en riktigt fin morgon med solen skinande från en klarblå himmel.

När vi sog där och samlade ihop oss bokade jag in oss på en riktig BRUNCH på Siggesta gård.




Lite köande till färjan vid Waxholm efter att vi kört på vackra Bogesundsvägen ut som bjöd oss på en fantastisk upplevelse av höstens vackra färger av Sveriges natur. Dessutom krokigt och kurvigt och bara att röra om i växellådan och varva loss lite här och där.



Nästa färja till Värmdö från Rindö.



Sen kom vi fram till Siggesta gård och där var det fullt med bilar och aktiviteter. De har fyraH-gård och bakluckeloppis, butiker, orangeriet och restaurang var öppna.............



Vi fick parkera på personalparkeringen, och där stog våra bilar säkert........



Jag åt en Club Sandwich, var inte så hungrig men den var så STOR !!!!



Sen satt vi ute i solen och minglade, många skratt och glada kommentarer mellan klubbkamraterna. Jag var och pratade med Björner och Anita och han inte med allt som jag ville hinna med!!!! Som vanligt med mig !!!! Hade tänkt åkt med och kollat in Lasses klubblokal i Hemmesta men jag han som sagt inte det, Vill ju kolla in butikerna och loppisen innan hemfärd, det får bli ett besök där någon annan gång kanske.





Hittade små söta bilar som inte passade mig.......



Nu så är den här sommarens träffar över och vi ser fram till 2012´s sommarträffar. Nu ser jag fram mot tips och ideér från  våra medlemmar till näsra år.

Höstcruising till Scottvångs gruva..........

Igår lördag var det höstcruising med Corvetteklubben till Scottvång gruva där vi stannade för att äta en åkta gruvsmörgås. Den var gjord av hembakat bröd, pannbiff, lök, syrad vitkål och sallad. Sen fortsatte vi på härliga vägar till Persåker där vi fick gott kaffe och kaka. Han hade öppet bara för oss......................och sina mekaniker som jobbade med hans bil. Vi hade en toppendag med strålade sol  och ett härligt gäng från klubben. Åkte hem med huvudet högt och fortsatte sen att jobba med annat, sen kom mamma och pappa från Skanssundet, äntligen fick jag bli skuldFRI !!!!!!!

Samling på parkeringen i Botkyrka i solen och en kaffemugg från donken............






Karavankörning fyrtiofem bilar i följd till Scottvång.......




Framme i Scottvång, parkerade bland träd och gruvhål................



Han serverade en äkta gruvsmörgås.................





Pappa kollade in en vacker C1:a..................



Midsommarstången stog kvar sen i juni...........bland våra bilar.







På parkeringen vid Persåkershopen.................




Bara vackra Corvetter i olika färger och modeller. Vi hade alla modeller representerade........






Kaffemaskin..........

Kaffemaskinen som numera finns i köket låter som kompressorn i garaget, när man startar upp den! Sen är den ganska tyst, låter bara gott när den maler bönorna till min mugg med kaffe. Små söta sumppuckar blir det av bönorna till komposten. MAskarna får också lite nymalda bönor numera.Men, men, men GOTT GOTT kaffe blir det och idag har jag hunnit med flera muggar. Man kan göra  en god kaffeLATTE i den oxå ;-)



Igår kom det en samlarbil till med posten, brevlådan är överfull när man kommer hem med paketet som knappt går ner. Igår kväll dammsög jag tre bilar och det var bilvård på gården, sen lite grillat och fredagsgodis.


Idag blir det lördagsgodis iform av cruising med Corvetteklubben till Scottvångs gruva sen till Persåker. Heldag med HÖSTcruising i solen och njut, njut.

................och mössan PÅ !!!!








Sluta inte att leka...........

Sluta inta att leka om det så är att köpa ny bil, köra dragracing, trimma, polera eller göra en bourn-out.



Här bränner en härlig person med barnasinnet kvar lite rosa gummi  :-)

Igår lekte jag skola med barnen och jag var elev, målade denna bild. Jag hette Johanna .



Varför målar jag allt i rosa ?????

Har sommaren förstört mig ?????





Lek hela tiden.....................igår var det geggamojja. Inte olja och bilmojja...............



Nu sitter jag och planerar helgen och hoppas på att vi slipper regn till söndagen. Under lördagens cruising så kommer solen att skina och vi kommer säkert få en fin höstcruising. Idag ska jag jobba lite hemma nu å morgonen, sen städa och tvätta. Försöka hinna med ett träningspass också, innan jag ska yill jobbet och leka.

Sen kommer mina helger med geggamojja i garaget....................

Faaaaaaaaaaaaan...........





Man får inte ihop livet och inte bilen. Jag behöver VAB.a = Vård av bil. Har så mycket på jobbet, stress.stress.stress. Gör ekonomijobb, vikarie för arbetskollegan, fixa allt, allt, allt och dessutom mitt egna jobb. Fick ett roligt erbjudande som jag fick tacka nej till, de ville ha min C3:a till ett litet projekt men då skulle hon ju varit klar. Nu får hon stå kvar i garaget och ev. får jag själv ställa upp utan henne.

Hon är så dammig min älskling, har bara tid för min grå just nu. Ska bli skönt med HÖST så jag får tid över till min C3:a. Vill åka och köra henne. Hörde av Jonas att det inte var så svårt att sätta in växel-låda i Corvetten och slippa automatlådan...........det skulle vara trevligt. Kan man beställa en meck inkl. växellådda på nätet ????

Oj då !!! Jag ska vara på jobbet om en halv timme och sitter här och gör allt annat. Ha en bra dag, nu ska jag borsta tänderna.

På lördag är det höstcruising till Persåker................roligt och kul !!!!!!!!!!!!!!

Vi hade iaf tur med vädret...........

Vi hade iaf tur med vädret...............ja så kan man säga om gårdagens kväll/natt. Efter att fått det trevliga unika jobbet att ta hand om stängningen och dessutom var sista föräldern försenad så kom jag hem för att hämta Corvetten. Körde som bara den till Tungelsta för att hinna med att säga hej till en viss liten person. sen drog Pia och jag till Lissma. Vi var där ganska sent men träffade dock en hel del klubbkamráter och vänner.

Tuff.............helt okey som vinterbil, eller hur ???



När fältet av bilar började tunnaut tog vi Corvetten till Stockholm city.

Vilken underbar känsla att bara åka omkring i stan och bara njuta av vår fina stad. Körde ut mot Djurgården och runt Stureplan, Kungsträdgården och runt, runt. Allt är så vackert, lampor över allt ...............inte som i skogen där man bor. Här finns så mycket energi iform av vackert ljussatta rum, väggar, skyltar......dekorerat överalllt. Ska nog hänga upp julgransljusslingan i ett trdäd så jag får lite ljus och energi av det. Fick lite energi av att gasa mot några körglada killar inne stan.

Mer energi fick jag av att ta en McFlurry BILAR...........på donalds.








Hemma sent och somnade gott. Så härlig kväll............som om man hade semes´ter. När jag kom hem klockan elva var det 15,5 grade ute.....................så härligt.

Ska ev köpa lite fler samlarbilar med pappa någon kväll.





Måste boka hotellrum till årsmötet också, igår kom inbjudab om årsmötet den 15 oktober i Skövde på Billinge hus. Middag, årsmöte, spa coh hotellfrukost. En helg mitt i oktober som kan bli mycket trevlig.

Ha en bra dag.......idag blir det regnkläder på, ska ut i skogen.

Stressad dag igår...........

Stressad dag igår på jobbet och idag blir det nog lika stressat. Vi är en man kort och man ska täcka allt !!!! Finns inte tid för rast och ro och så mår jag dåligt i min mage just nu. Igår morse var jag ute och löptränade och det gick bra, idag regnar det :-) skönt regn som bara påminner en om hösten och lugnet en fin höstdag kan ge. Längtar till att få dra igång meckandet i garaget, svårt att gå innär solen skiner ute. Så är det. Mycket lättare när det är lite oväder och kyla ute, och inga bilträffar som man vill åka på

Blir det fint till kvällen blir det nog en tur till Lissma..........



Fotade mig själv i Oves taklucka som stog mot hans bil på Vallentuna.

Söndagen..............

Vaknade söndag morgon och mådde jättedåligt. Sviter efter tidigare olyckor. Gjorde en behandling, tog en fika och sen kändes allt bättre. Körde ut bilen och styrde kosan mot Vallentuna flygfält. Vid Haga Norra mötte jag upp Jerka och senare i Vallentuna stötte vi på Jonas.Under söndagen had Lions arrangerat bil och flygetsdag där. Vi hade klubbparkering som Guy snällt hade fixat under lördagen. Han bor väldigt nära och kunde hjälpa till med träffen. Under dagen fanns det flyguppvisning, bilutställning, polisen och brandkåren var där. Hemvärnet var där, tivoli, Bosse bildoktor och ännu mer. Fullt ös hela dagen. Bäst var nog burnouten med ett flygplan, ärtsoppan hos hemvärnet och flygplanet som parkerade bland Corvetterna på Corvetteparkeringen.......han var Corvettemedlem ;-)



Var där hela dagen och tog det bara lugnt.............tog alldeles förmånga bilder under dagen, så jag har svårt att välja ut de fina. Ska lägga upp fler bilder senare.

Somnade och sov sött......

Fyra i rad............

Fyra i rad blev det. Ringde på en annons igår och åkte dit på direkten, köpte fyra av hans Corvetter. Han hade så många fina bilar, både Corvetter och annat. Han var så pedentisk så hanhade vita handskar på sig när han öppnade motorhuven på bilarna. Så fina trots ett par år gammla, de var  i hela och rena kartonger.





'







Sen drog jag vidare till Vegabren i Haninge där det var Easy rider träff...........







American............



Hittade en toppenparkering precis på vägen vid Vegabaren och utställningen.







Den här röstade jag på..............



...............och den här !! De ingick i olika klasser.










Nu drar hon................



Idag, nej för en stund sedan. Rättare sagt för en timme sedan började Maria sin resa för att flytta till Norge, bosätta sig och jobba där. Igår kväll hade vi middag för Maria, mormor och morfar var här och sa hej då ! Kommer att sakna henne på ett sätt och det är att det händer alltid någoting runt Marias vardagar och helger. Hon ger livet frisk luft och sprider sin livsglädje till mig. Nu får man prata över nätet och titta på varandra i datorn. Önska bara henne lycka till i grannlandet :-)

Hon har dock sålt den tavla som jag ville köpa av henne, men jag har ett foto på den iaf ;-)

Förra helgen var hon hemma på söndagen och målade en beställning.............

   




Idag kommer Sofia hem med flyget från Finland, hon och Linus ska komma över.

Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Vill jag kolla MC kan jag åka till Vegabaren där det är easy rider träff. På Malmby tror jag det var hot rod träff. Hemma skiner solen och jag kanske ska ta det lugnt bara.

I morgon är det Bil och flygets dag på Vallentuna flygfält, ska packa bilen i eftermiddag.



Har i veckan köpt en Jeff Corvette till min samling :-)




Vad jag blev glad !!!



Igår efter en lång arbetsdag med åter övertid så var jag på ett möte. Vi hade det riktigt trevligt med god mat och bra dialog, var hemma halv tolv. Turen hem i natten gick både fort och glatt, satt och pratade i telefon hela tiden och fick skrattade hela resan hem. Dessutom var jag jätteglad för att jag ska få ett knutkors av Christer i klubben. Han hade ett nytt som låg hemma i garaget, som legat där i några år från tiden då han ägde en C4:a. Ska bara SMS.a honom på lördag kväll så han inte glömmer det, ska få det på träffen i Vallentuna.

Ikväll blir det avskedsmiddag för Maria som sen flyttar till Norge.Min andra dotter Sofia sitter på bussen nu för hon ska flyga till Finland på någon invignngsfest idag.

surfat runt hela dagen.........



Avslutade dagen med att surfa runt på nätet och hittade denna bild från sommarmötet i Sunne. Glad och lycklig är jag, det är jag nu oxå. Livet bara rullar på i fullt ös! Fullt ös men med full kontroll.............

Igår öppnade jag på jobbet klockan sju, satt och spelade yatzy när Ove ringde och pratade om Vallentunaträffen. Sen var det lek ute på gården innan jag skulle arrangera upp friluftsdagen på Rudan. Vi hade ett toppenväder och svettpärlorna visade sig på fler av oss. Jag grillade dessutom korv till alla barnen - PUST så varmt det var.



 Hem till skolan igen och samtal med chefen, nya arbetsuppgifter. Lyckades med att få ihop alldeles för många timmar på jobbet igår. Sen var jag iväg och handlade allt vi ska ha till Vallentunaträffen på söndag. Pratade med Jerka och vi planerade lite via mobilen.Sen ringde Kenneth, min chef i klubben. Meddelade honom den sista infon. Han ska oxå till Skövde!!!!!

Kom hem efter nio och la mig i sängen och surfade runt i etern, inte så fysiskt krävande men ack så sövande. Somnade gott efter en aktiv dag. Idag ska jag träffa mina Corvette-vänner igen :-)

RSS 2.0