Tisdag

Jobb, jobb, jobb. - igen !!

Jobbade extra och undan för att vara med på möte, tillbaka till jobbet och hemma sent efter Xtra - jobbet !


Vill njuta av livet och det borde vara dags för lite champagne snart !!

Måndag

Jobb, jobb, jobb från fem på morgonen till kvart i åtta !


Dock lite ljus i vardagen , fick hjälp med byggstädning av Maria. - så härligt!
Vi plockade, sopade och skottade ut is från stora plattan. Vi jobbade fram till halv elva, sedan helt slut . Hem och somnade sött vid halv tolv - pust !!

Söndag

Kaffe och åtta lådor plockade !

Till Xtra-jobbet och slotta snö, plock och städ. Isproppen har släppt och jag har värme !

Idag blev jag lycklig på det oxå !!

Till Haninge ...

Nya torkarblad 


Och middag , sov middag och åt middag !


Lördag

Lugn och mysig morgon, god frukost och sen till återvinningen med sopor. 

Till Xtra jobbet för städ, fick leka med de stora killarna idag och hjälpa till med ispropp och leta folk i undre världen .

Städa inne då kom det två trevliga killar och jah blev bjuden på middag hos dem. Helt otroligt bra kväll. Fniss och bus ute i snön med Konrad och gänget. Vilket härligt gäng !! Det här blir ett bra häng ! Vilken middag <3
Åkte hem i den mörka natten och i 5 VM nysnö - gillade inte snön ikväll till 100% bara till 50%

Somnade gott, somnade lycklig ! Lyckligare än på länge ...



Fredag

Jobb hemma, packa lite och drog iväg. lite Xtra jobb innan riktiga jobbet , städning. Vattentätare skulle på plats, ispropp !! Så gullig Peter ....

körde till jobbet och jobbade på, lämnade bil hemma och drog iväg till Xtra-jobbet igen. Städa och hämta sopor i van/ buss. 

Middag på kvällen med bästa kompisen. Myskväll med tända ljus och massage .


Isblock tillverkade vintern 2016 till skulpturer...

Torsdag 21jsnuari



Kramens dag idag 💙

Nu gäller det att navigera rätt i livet....

Onsdag 20 januari

Jobbat 7-15.30, iväg och handla sedan till nästa jobb. Blev bjuden på middag och hemma sent ...  


Allt är så vackert just nu !!


Körde tre i rad på jobbet idag, ritade upp en spelplan i snön.




Tisdag 19 januari

Var på jobbet före sju, kallt ute -15 idag. Varit rätt mycket inne och pysslat, kanske inte min melodi men det går. 


Jobbade till halv fem sedan vidare till nästa arbetsplats och städa. Snackade bort de sista dygnets timmar med grabbarna på elvan. 

Hem och jobb vid datorn fram till jag stupade i säng. Corvette-jobb idag vid datorn. Sen hopp i säng .....

Måndag 18

På jobbet extra tidigt , kompade ut. Kollade in Hedvigs place och brände snö ett par timmar. Min nya kompis!!


Tillbaka till jobbet ocv jobba. Sedan tillbaka och städa, sortera och fixa. Snyggt ska det vara, fick beröm av Hajen idag och det är inte dåligt. Inte min bästa polare kan jag meddela 

Söndag 17

Söndag morgon och en stund i lugnets tecken hemma i stugan . 

Numera en mycket fin syn från mitt köksfönster, vissa har smak pm man nu säger så !


Ute har vi nu så fint och härligt vinter-väder. Jag mår så otroligt bra av det här vädret . 

Klockan tio var jag på plats och elva skulle jag få hjälp, hjälpen missade tiden men inte min granne. Han är min nya bän och trogen så. Vi körde igång så svetten lackade fast det var -13 grader ute.  Sen kom hjälpen och det hände lite mera på fler ställen och sen kom proffset!


Lunch ute i kylan...


Efter fikat frös de flesta och dagens arbete avslutades och jag kände mig nöjd. Sedan lämna tillbaka virke , en paus under filten i favorit-soffan innan middag och mys till så ska det låta. Hem sent genom nattens kyla och kröp ner under täcket vid halv tolv!! 

Lördag 16 januari

Vaknade i Bromma, städade bort julen och lite damm. Torka golv och böt gardiner i köket - nu ska julen ut och våren komma hit. 


Fick lön för mödan mer än lyckliga föräldrar och ett gott samvete. 

Drog till Botkyrka och köpte tulpaner till grannen och grovdammsugare till mig och två piassavakvastar - snart är det påsk !!

Hackat, hamrat, skottat och borstat - svettig trots -15 grader ute. Lämnade arbetet klockan sju, då tyckte någon att nu får du ge dig tjejen , annars sitter vi och gråter.

Hem till ego-tid och mys.


Vem har råd med annat just nu ? Inte jag på ett tag  !


Mys, mys , mys


Bästa plats, rum och tid till mig just ikväll. Bortbjuden men har inte någon ork, måste ta hand om min kropp.


Fredag

Skön morgon och första lådan packad. Idag har det varit kallt  - 14 hela dagen. Bilen är seg att starta och behöver varmköras en hel del, jobbat. Sökt brännare, fått låna, kört hem, struliga vänner, bra vänner, underbara vänner, listat ut Corvettekoden, pratat med Claes, fått beröm, fått ta mot skit, fått kramar och kärleksord, åkt till andra sidan staden, sovit i Bromma. Vilken jävla dag !! 








2016



Läääääängtar !!!

13 januari

 

Fångat och lekt i snön hela dagen. Avslutade dagen med god middag, jobb vid datorn och CCS film  

12 januari



En bättre start idag - 7 grader i mörker och kyla klockan halv sju på morgonen .

Efter jobbet körde jag ett fyspass, hackade is och skottade snö och öste vatten. Släpade pallar och press. Helt slut efter tre timmars arbete och ett kvastskaft fattigare. 

11 januari

Idag har det regnat hela dagen, regn och snöslask - mest regn !
Hur kul känns det ? BAJS.....



10 januari

Gjorde en repris på gårdagen men skottade lite till. Idag blev det tusen kvadratmeter och kanske ännu någon liten muskel. Allt känns bra !

9 januar

Mecka ihop en snösläde och skottade 300 kvadrat arbetsplats ....pengar att tjäna, muskler och träning gratis .



8 januari

Frukostvärdinna på morgonen.

Jobb hela dagen. Hittade inte bilen i all snö .....

20 CM nysnö. Snö överallt !!
Myskväll med romantisk kvällspromenad ...eller ???




7 januari

Idag tog jag mig ut på en lättare Power-Walk. Måste kolla om benet orkar med en liten motionsrunda. Det gick bättre än vad jag hade trott att det skulle göra. 

Jobbat heldag och sen blev det en tur till Haninge för lite inköp. Hittade hyllor till bra förvaring ....


Idag har det varit -10 grader och det har ändå snöat en gel del. När jag åkte till Haninge var det snökaos och när jag åkte hem var det otroligt halt. Kunde inte stanna på två ställen som jag hade hoppats få stopp på bilen, så det var bara till att ändra färdväg ...

6 januari

Idag var jag uppe vid halv sex, vaken vid fem. Fikade med tända ljus i köket och otroligt mycket pappersarbeten och jobb vid datorn. Mellan nio och tre städade jag hus och plockade bort julen. Hamnade i flera telefonsamtal både trevliga, otrevliga och jobbiga. Vet vad som är fel och varför vissa blir till jobbiga. Idag har det varit sol och kallt ute, så otroligt vackert väder och jag har varit inne - fy fan !
Vad gör jag som blir så fel? Tiden räcker inte till!! Längtar till mitt nya JAG , ska kanske tjuvstarta med det i morgon ;-)


Dagens test :





5 januari



 
Fick paket på morgonen via posten - så kul.....EGO!
 
Jobbat hela dagen och när jag kom hem så var Maria där. Fick vara mamma som för tjugo år sedan och gjorde två flätor på henne, gav massage och lagade mat till henne. Fick en underbar kväll med Maria den trettondags afton. Fick en gammaldansk och firade en som skulle ha fyllt år idag.
 



4 januari


Fick via FB idag en påminnelse om att jag var så ledsen för ett år sedan. Kommer ihåg denna kväll hemma vid köksbordet. Minns den som igår. Känns faktiskt bra att bli lite uppdaterad av minnen när man känner förändring till det bättre. Hoppas på 2016 och min nya tatto......
Efter jobbet idag besökta jag mitt nya andningshål för att dra lite i täcket eftersom det blåst lite igen. Var sen hos en Corvette-kompis och köpte hans fälgar och däck. Ska spara det till som vinterprojekt till julen 2016/2017. dessa sa bli svarta och ????
 

Hem till firande av mig och sen sängen för att ladda för en ny dag i morgon.

3 januari

 
Mysmorgon och lite jobb. Sedan fika med Corvette-vänner och middag innan jag ska packa ihop mina saker för att resa hem.

2 januari

 


Idag var det dags för mellandagsrea. Jag var och köpte snösläde och snöskottare och en skruvdragare. Hamnade på Mio där jag  blev en ljusstake rikare och sedan drog bilen mot mamma och pappa för att ta en fika. Kollade in lite butiker för att kanske hitta ett skåp till någon hörna, men det gick inte så bra idag. Hamnade på ett helt nytt butikscentrum i Solna. Vandrade runt där bland alla människor och det var helt fantastiskt på sitt sätt. Så många personer en lördagskväll som bara tillbringar tid. kändes som man var på bio fast man var mitt i ett köpcentrum. Kollade in Tesla idag också, tänk om man vann fem miljoner, då skulle allt vara löst! Orkade inte laga middag idag så det blev middag på hemmaplan och sedan lite bilbanerace hemma innan man hamnade i sängen. 




1 januari


Av gammalt julpapper kan man göra bra mallar för att få till en gipsskiva som passar perfekt. Idag nyårsdagen vart det arbetsdag av det vakna dygnet och en liten promenad och bara ta det lugnt. Njuter av att ta det lugnt och bara få vara den jag är och njuta av stunden. Mysig kväll med god middag.....
 



31 december



Nyårsfika på en Preem-mack vid fem en nyårsafton efter jobb och slit. Har slitit med både det ena och det andra efter nattens blåst och nu kan jag koppla av. Fick låna släp och trä till att göra luftspalter innan jag la på täcket. Vem har sagt att jag är herre? Varför heter det så? Det är inget genustänk i det hela! Men jag är det i alla fall så det är bara att leva upp den rollen och jag gör det riktigt bra.
 
 
Efter dusch och styling till vacker kvinna i tajt klänning och högklackat så blev det god middag. Efter middag åkte de högklackade skorna av och jag vände om. Drog fram bilbanan för att köra race. Fick först höra att jag körde så dåligt och bara körde av, men när vi bytte bilar och bana så var det jag som vart vinnare! Då körde jag skiten av dem...........jag kan om jag bara får rätt redskap. Åter igen jämnlikhet.......var finns den i vårt samhälle? Hela tiden ska man kriga om rättigheter och skyldigheter. Jag vet att jag kan............
 
Efter race blev det musik och lite vicka på rumpan och en siesta i soffan innan det var dags att fira in det nya året. På med overall och ut i kylan bland alla andra och titta på alla raketer. det var länge sedan jag var med om ett sådant raketfirande. I år firades det nya året in med stolthet..........mycket folk, mycket raketer som förgyllde hela vår himmel, gott att dricka och bara välmående.

Nyårsafton 


30 december


Vaknade av brummande motorer och klockan var sju! Hjälp.......sju. Kastade ihop det mesta och drog iväg. Hittade den gömda nyckeln till mitt nyårsfirande. Ska vara borta ett par dagar och bar njuta av livet och ladda om, lämna det gamla och ta in det nya. Mysig morgon och god frukost sedan bar det iväg till Arlanda och till Grisslehamn och Norrtälje. Innan resan mot Arlanda stannade jag till och beställde min TV och värme, 73 000:- fattigare!  
 
Landade på ett mysigt ställe utanför Norrtälje som jag önskat besöka under sommaren med Corvetten men så blev det aldrig av då det hända en massa andra saker i mitt liv. Men idag så ska jag genomföra det jag velat besöka länge, stannade till och åt en god lunch kollade heminredning, kläder och smycken. Köpte bara några få saker då budgeten inte är den bästa just nu.
 




Hamnade sedan i Norrtälje med julskyltning och rea. Fyndade på en underbar butik en snygg jacka som passar att ha nu och i sommar, tack mamma och pappa! Använde mina julklappspengar för att köpa den. Så mysigt att bara vandra runt i en annan stad och njuta av den atmosfär som finns där. Tog en promenad ner till hamnen och vattnet och kollade in parken som vi brukar parkera i under vår bilträff i mitten av juli. Sedan blev det en värmande fika och en stund att njuta av ännu en upplevelse.






 
På vägen hem mot Stockholm passerade jag Sollentuna centrum för att köpa nyårsblommor, hittade inte bara blommor utan råkade passera en butik som hade något jag inte kunde motstå att köpa. Det här fick bli min nyårspresent och kan behövas till trevliga stunder under 2016 och till mina Corvetter.
 

 
Passerade Bromma och fick mig en mindre middag serverad. Så härligt att bara sitta och prata och njuta av livet i lugn och ro. Mamma och pappa är så unika, vilka fina föräldrar jag har! Skulle bara vilja ha ännu mer tid för att vara med dem. Hem till en mysig TV-kväll, herregud vad håller på att hända? Jag tittar TV! Sådant händer ju aldrig, men till viss del är det nog min avkoppling just nu. Jag vet vad som väntar mig i januari och februari med alla möten och annat. Vilken fantastisk dag jag fick! I morgon är det årets sista dag.............

29 december


Kall morgon och jag är lyckligt uppe tidigt för att dra till jobbet.
 



Har haft en bra dag på jobbet med så mysiga barn och med vinterns första pulka-race.
 




Efter jobbet blev det ett styrkepass med att täcka det platta. Så underbart härligt att jag fått lära mig av Eskil hur man ska göra. Det gick riktigt bra och dessutom kom han och hjälpte till. Han är nog min nya idol. Tungt och inte kvinnligt men är man herre så är man! Varför heter det så? Jag är Ayla.........

28 december






Arbetsdag från tidiga morgonen. Var på jobbet före sju och på väg till jobbet mötte jag en mycket speciell bil. Funderade ett tag och kom på att det kanske var till mig. Mycket riktigt - den bilen var på väg hem till mig! Idag! Inte riktigt roligt att det skulle ske idag när det varit plusgrader hela veckan före jul, men varken jag eller någon annan bestämmer över vädergudarna. Nu är det som det är och det är - 5 grader ute, de lovar lite värme på prognosen men med facit handen så blev det inte så. hela dagen har legat på -5, -8 och till kvällen blev det -14. Vid lunchtid kunde jag inte hålla mig utan drog till mitt och kollade in läget. Killen som kommit på besök för att göra sitt var inte riktigt glad över mig, han tyckte jag var lite jobbig och att jag ställde för mycket konstiga frågor och han frågade öppet varför han berättade så mycket för mig. Fick ännu en Corvette-vän kopplad till mitt. Efter att beslutat mig för att lämna honom ifred så åkte jag tillbaka till jobbet för att jobba vidare. Jobbade fram till sex och då ringde han! Han var så trevlig nu och tyckte nog efter att tänkt till lite att jag hade nog inte huvudet under armen. Nu fick jag så mycket respons och det var bara att ringa honom precis när jag ville. Tänk vad det kan svänga i livet. Från att vara jobbig kvinna till att få all respons som tänkas kan! Han är förlåten och jag vill verkligen ha hans kunskaper som verktyg inför framtiden.
 
Var förbi och kollade in ytan som var fuktig och inte skulle få något täcke idag. Allt för att slippa få sår i det som nu är slätt och rätt okey. Nu känns det lite bättre, dessutom pratade jag med Kenta och han sa att jag kunde vara lugn att han jobbar med sådant på dagarna och att jag dessutom fick se fakturan på vad som var beställt. Jag kan nog släppa och kasta min nervösa sidan åt sida. och sova gott i natt.

27 december







 



efter en lugn och skön morgon där jag verkligen fick och kunde sova ut. Vaknade först vid halv tolv och det hör inte till vanligheten. Fick mig en god frukost och sedan en promenad i Tyresta innan bokad fikastund med bullar och kakor. Fyller på kalorierna hela tiden och kommer snart att se ut som en köttbulle! Efter fika blev det lite renovering och därefter en middag med ett glas vin. Fick skjuts hem till stugan då det är vanlig arbetsdag i morgon. Mår som en prinsessa just nu och tycker det mesta är rätt okey, det gäller bara att vila och hämta ork till det som ska hända. Jag har ganska mycket att ¨rodda¨med framöver.

26 december


Idag laddar jag batterierna på både mig och på Corvetterna. Känns bra att det snart är ett nytt år och att en ny sommar är på väg. Ser fram mot nya händelser och event 2016.

Fixade med mitt citronträd som inte mår så bra då det har fått någon typ av ohyra på sig. Idag fick den sig en omgång med såpa och vattenbad. Var i garaget när mamma och pappa kom ut. Vi hängde en stund i garaget och kollade in bilarna och allt annat som just nu finns där! Sedan åkte vi till ¨Tomten¨ eftersom pappa ville ha lite koll på hur det såg ut nu. Idag såg allt mycket bättre ut och han godkände det hela. Hamnade på fika inne hos Eskil och Eva. Efter en lång och mysig fikastund rattade vi hemåt och dukade upp ett härligt julbord och åt gott. Sedan körde mamma och pappa in mig till Stockholm och lämnade mig inne på söder.
Hade en fin avslutning på en bra dag, kollade in båt och verkstad på väg hem i nattens mörker. Tur att det är helg och att man kan sova ut dagen efter.

25 december








En sådan mysig juldagen med gran i stugan och julgröt på bordet. Alla mina tre tjejer har sovit kvar och hela stugan ser ut som ett Stureplanskaos efter natten. Njuter av det, njuter av liv och rörelse. Jag betalar med allt jag har eftersom det är höjdpunkten på hela julen med barn, vänner och familj. Hade en otroligt underbar julafton igår, njuter av varje sekund och minut och hoppas på att traditionerna håller i sig. Ser redan fram mot nästa jul. Saknar dock snö och skidåkningen, men man kan nästan ställa på Corvetten och ta sig en tur runt byn idag. Jag gillar julen så mycket, det är nog en av de bästa traditioner vi har. Den här julen höll dock granne på att få ett annat slut. Både Tesla och Mela ville göra annat med granen än att bara låta den vara. Två svarta katter i vår stuga som ska göra upp om sitt revir. Låter som mindre V8a-motorer om de :-)
 

RSS 2.0