Semesterstart på Sveavägen............

Semesterstart på Sveavägen vart det igår :-)
Efter att tränat på morgonen och jobbat åkte jag hem för att vila ögonen. Somnade på direkten och vaknade av telefonen halv sju. Då var det Sofia som ringde och väckte mig för att tala om att det inte regnade i Stockholm och att jag skulle kanske ta och åka in till staden. Klart jag satte fart! Jag hade ju egentligen sovit lite för länge....................

Ut till garaget.............



Kolla olja till servon................


............kollade vädret in mot Stockholm.



Lite mörkare in mot staden, men bilen tål ju vatten.....eller hur? Bara till att slå igen locket och köra ut!



På Sveavähen fixade Lasse parkering åt både mig och Johnny. Han har Örnkoll!



Det var ett helt gäng med Corvetter som kom in till staden denna kväll.........



Chrippa sa att jag hade min stallkompis på andra sidan vägen................





Den här var svart, men dock en C4a. Kanske oxå en stallkompis?



Jerka fick underkläder av Ingrid till Helene. Sveavägsleverans ;-)



Här står min bil!



Många nyfikna blickar under huven på Johnnys Corvette......



Sen cabbade vi upp de som behövde, jag hade taket på igår kväll - Vet inte var sommarvärmen är? Rolle åkte t.o.m hem för att det var så kallt! Vi gick sen och tog oss en hamburgare på HardRock Café, satt ute på terassen under infravärmen. Det var mysigt................









Bill och Bull på väg till HardRock.



Vissa såg bilarna mera från ovan, satt där ett par meter upp och kollade ner!



Träffade en kille som jag stannade och pratade lite med. Han visade sitt vinterprojekt på bilen. Han hade monterat klocka  ;-)



Bilar överallt! Så mycket fint!



Men vackrast och snyggast, råast, läckrast ..............var denna.





Det tyckte inte bara jag, fler var där och kollade och fotade.





En snygg FORD!



Jävligt snygg C2a som passerade oss flera gånger denna kväll................



Lasse hittade min 50års present i ett fönster !





Sen stog vi där och pratade och då kom regnet. Vi bestämde oss för att dra oss hemåt. Jag och Roffe tog Essingelden och Södertäljevägen hem............



Hemma vid halv tolv efter att tankat i Tumba. In med bilen i garaget och sen ner i sängen........

Nu regnar det ute. Vet inte om jag ska trotsa regnet och ta mig en joggingrunda. Vaknade tjugo över fem i morse. Har både druckit te och kaffe nu! Ska idag handla present, kolla soffa och sen är det fest ikväll................

Fick försäkringen på min C4 igår, den ska jag betala in nu på en gång! Så skönta att bara slippa tänka på allt i sista sekunden, så vad gör det om man betalar lite för tidigt.

Någon Lida Country festival blir det nog inte idag. Får se om man kan göra en tripp dit i morgon och lyssna på lite musik och kolla in alla marknads-stånd.............

Ha en bar lördag.............

Träningskompisen.............

Träningskompisen Jerka ringde igår när jag tog min joggingrunda. Han satt i bilen på väg till jobbet och jag sprang min joggingrunda på 5 km och vi pratade hela tiden. Mycket trevligt att ha sällskap på träningspasset.

Sen jobbade jag................och efter jobbet åkte jag till gymmet och gymmade en timme. Körde ett lite tuffare pass och det kändes bra. På väg hem från gymmet handlade jag massa gott. Det var jordgubbar, körsbär, nektariner, grapefrukt och persikor. När jag kom hem och plockat in alla maten så tog jag en promenad runt byn på 5 km och njöt av att sommaren var här. Sol och värme...............

Jag på min träningsrunda.........



Köpte smiles som jag sätter på roliga dagar på min almenacka............



De pratar om regn till kvällen och jag som trodde på en fin kväll i Stockholm.
Cruising i Stockholms innerstad...........??????

Trevlig onsdag-kväll.............

Trevlig onsdag-kväll blev det. Vi var ett underbart gäng som träffades vid Skanssundet för att äta middag ihop på deras bistro! Så mysigt............rattade Corvetten på härliga vägar ut till Mörkö. Fick stanna vid Grödinge kyrka för då skulle Pilen gratta Tobbe.



Vid färjan stog mamma och pappa och väntade, åter ett galtt återseende.....





Parkerade bilen på VIP-parkeringen som Tomas fixat...............



I Skanssundet var det toppenfint väder hela kvällen............



Lasse och Ingrid var där................



....................och Janne kom med sin bil, fru och hund.



Efter middag var det mingeltid vid bilarna och kiosken...............



Då kom det massa fina bilar med färjan............





Vad gör killar som MEST!



En fin men lite kylig kväll............









Alla hade små godispåsar med sig hem!!!!!



Jag som inte skulle äta ågot godis nu när jag dragit igång med min träning. Men det gick åt helvete, satte ett tak på max tio godisar och jag tror jag åt åtta.

Jag som trodde att jag hade full tank i bilen hade tvärt om. Körde på reserven ut till Skanssundet och tillbaka till Rosenhill där jag fick tanka upp henne. Jag som hade fått fis-köra för att spara på de sista dropparna fick äntligen gasa ur henne på vägen hem. Det gick som bara faaaaaan.............och ingte regn på hela kvällen.

Igår morse hade jag dessutom lyckats jogga min halvmil och det gick riktigt bra. Var ute klockan tjugo i sex och körde mitt joggingpass. Nu ska jag ta en liten morgonpromenad och i kväll är det träning på gymmet. Pratade med Fredrik och kollade om han körde hårt med sin träning, och det gjorde han. Han inspirerar mig till att köra hårt. Som en personlig tränare :-) Han hade semester med sin flickvän och det finns det fler som har ( börjat med sin semester i denna kyla som det är nu denna sommar )

Ha en fin dag.................

nu är jag på G igen ..............



Nu är jag på G igen.

I måndags efter jobbet bara kände jag att jag bara MÅSTE till gymmet och känna hur min kropp och mina armar/axlar mår i gymmet. Tog det lugnt och jobbade med lätta vikter. Testade dock en repitition med de gamla måttet på vikter...............och visst orkade jag, men inget att köra 3X12 set på. Det får vänta. Var på gymmet hela måndagkvällen efter jobbet och bara njöt.



Igår morse( tisdag morgon) var jag på gymmet och gjorde ett lättare styrketräningspass. Det är sååååååå sköööööööööönt. Jag älskar mitt gym !!! Efter gymmandet och duschen såhade jag fått en akut-tid hos min sjukgymnast. Han är också såååååå snäll. Om jag skriver och berättar hur jag mår, fixar han alltid in mig på första bästa tid. Han vet att jag inte gnäller i onödan, utan om jag ber om hjälp så har jag ont. Visst var jag stel. Han stretchade och arbetade med min högra sida av axel, arm och handled. Bröstmuskler och nackmuskler. Han höll på i 40 minuter och sen hade han lossat på många spänningar och knutar. Kunde helt plötsligt röra på huvudet och armen igen.

Nu sitter jag här och bloggar och har det bra. Testar en mugg kaffe och ska snart ut på en lugnare joggingrunda. Börjar arbeta vid åtta och slutar klockan fyra.

Sen ska jag hem och köra ut den ¨Grå¨och fara till Skanssundét för att äta något gott och träffa lite Corvettevänner.



Färjan över till Mörkö för att äta.............



något gott att och sen köra lite med den ¨Grå¨............



Ska tuta på Ivan och göra en minnestripp i mitt inre...............



Nä nu har jag inte tid att sitta här mera.............nu ska jag dra på mig löparkläderna och ta mig en lug runda. Jogga en halvmil, vilket jag orkade göra i lördags så jag borde orka det idag också. Sen jobba och idag i solen :-)

Hoppas vi ses i kväll i Skanssundet, alla mina bilburna Corvettevänner............kram, kram!

Jag lever..............

Jag lever! Jag överlever!

Jipppiiiiiiiiiiiiiiii

Vilket kaos i mitt liv. Stressad så hela kroppen har lagt av. Har inte kunnat äta allt, viss mat kommer lika fort upp. Magont, stressmage, ont i kroppen, migrän. Ja bara ont över allt, men jag har bitit ihop. Försökt hålla humöret uppe, le och vara glad. Men med bloggandet har det var skit..................inte orkat helt enkelt. Bortprioriterat för att överleva. Inget kaffe eller te på morgonen.............magen vill inte ha det.

Nu har jag gått i mååååååååååååååål. Midsommar är över, Tobbes fest är över (planering av mat, inköp av allt, presenter, bord, stolar m.m.), sommarmötet är över, utvärdering och skolavslutning på jobbet är över, alla event är över................

Nu är det lugnt och skönt. Sitter i min soffa och regnet bara öser ner ute. Jag har sovit och kopplat av nu i midsommar. Har börjat träna igen ( löpträna igår morse och det gick bra ). Börjat planer en onsdag vid SKanssundet och en lördag på Lida countryfestival.

Söndag 24

Löptränade, solade, sov middag, middag för släkten, började planera inför Lida country festival och onsdag till Skanssundet.

Lördag 23

Morgonpromenad med smultronplockning



Kopplade av och sov, sov, sov. Ont i kroppen.  Orkar inget. KAOS i mitt inre kaos bland mina kläder. Ska det se ut så här i en medelålders kvinnas rum??????????? Ser ut som ett tonårsrum!



Alla mina kläder ligger på golvet, orkar inte hänga upp dem på galge eller plocka upp kläderna från sommarmötet i Ronneby. Allt ligger i en rör på golvet....................

Fredag 22 Midsommarafton 

Sov till halv tio, vilket inte händer så ofta. Städade hela huset klockan 02.00 i natt då alla gäster gått hem. Dammsög, torkade golv och plockade sopor och ölburkar. Vaknade till nystädat hus och huset fullt av barn. Härligt med alla barn hemma. Fullt med tjejer i huset. Frukost på altanen. Champagnefrukost för vissa, bad efter solande och ett litet träningspass........









Lugn midsommarafton, så som man kan ha det på landet :-)

Men dagen innan var det fullt ös!!!!

Torsdag 21 juni

Tobbe fyller femtio. Jag måste jobba mellan halv sju och tolv. Stresshandlade det sista till festen, bland annat jordgubbar till tårtan. Hem och börja lag maten till buffén. Var i köket från två till nio på kvällen. Laddade på med ny mat och sötsaker till efterrättsbordet hela tiden. Fyrtiosju (47) personer passerade köket under kvällen. Vid halv elva började vi att leka lekar, vilket drag! Hela byn hade hört oss. Jag och Jennis vann i en gren mot hela gänget   hi hi hi. Musiken flödade och alla var glada. Hela gräsmattan full med glada personer, lekar och ölburkar.

Tobbe startade sin 50 årsdag med att hämta sin födelsedagsprsent....hihih. Han fick köpa en ny tvättmaskin då den gamla hade gått sönder.















Onsdag 20 juni

Stressmorgon med inköp av tvättmaskin och sen bil på service. Sen till jobbet och jobba heldag. Hem fixa fransk potatissallad till Tobbes fest. Fixa med bord och stolar. Dukning och förberdelser inför kalaset. Sen kom överraskningen nummer ett.............Maria landade med flyg på Bromma flygplats som en fin present till pappa sin...............att hon kommer hem. Nu blev det livat i luckan......full fart.

Tisdag 19 juni

Bakade två tårtor på morgonen, sen till jobbet. Efter jobbet hem och ladda om till storhandling av all mat.................sen godantt jord ( nej säng )

Måndag 18 juni

Utvärderingsdag på jobbet. Jobba från åtta till sex........trött sen! Ladda om bet ihop och var iväg och köpte present till Tobbe. Letade reda på en lite filmkamera Hero2 som du kan sätta på bilen eller motorcycklen och filma din körteknik.

Söndag 17 juni

Upp och åt hotellfrukost, sen packa ihop mina kläder. Sen packa ihop alla saker som varit med på sommarmötet och som ska ner i två SJpallar upp till Stockholm. Satte oss i bilen och cabbade ner. Fin resa hemåt. Fick några regndroppar på oss men det var bara skönt och inget att cabba upp för. Var förbi VetteSmåland och kollade lite där. Stannade i Söderköping för middag med Örnen, jerka och Relax. Glass i hamnen orkade vi också med innan vi åter rattadebilarna ut på vägen mot stockholm.



Körde om en orange bil och en röd C5a på väg till VetteSmåland







Lördag den 16 juni

Lugn dag med lite småfixande inför rallyt, sen parkeringen i parken. Tog det lugnt, jag är helt slut...ont i kroppen och i huvudet. Sen middag och jag var kranskulla till alla som skulle ha pris på kvällen. Dans vart det dåligt med...........



Fredag 15 juni

Startade morgonen med en otroligt god hotellfrukost. Sen vart det utflykt till bilmuseeum i Karlskrona. Arbetade i incheckningen från två, distriktmöte klockan fyra till halv sex sen full fart till Örnen, grattis hos honom med champagne och mycket folk i hans fina svit. Jag fick Ivanpriset ett för Sälen, utsåg Jerka till Ivanpriset två för Sunne. Men vem som vinner Ivanpriset för Ronneby vet jag inte? Fick ett fint glas av Lasse som jag ska fota senare och lägga upp här på bloggen, sen möte för nya medlemmar klockan sju. Kände mig som en duracellkanin hela dagen. Avslutade dagen med god mat på terassenoch bra musik på dansgolvet............













Bilmuseeum











Mamma och pappa rockade också loss :-)





Torsdag 14 juni

Startade från garaget kvart i sex och kom till Ronneby mitt på dagen. Lite små jobb. En gammeldansk hos mamma och pappa. Sen jobbade jag i incheckningen fram till sju. Sen möte för nya medlemmar i matsalen och sen middag på terassen. Sen dans ute till en trubadur som spelade ganska bra musik.............dock för kallt så alla människor fösvann in till entrén och baren. Lite natt-häng där. Sen sängen













Onsdagen den 13 juni

Stressad dag på jobbet. Handla allt till skolavslutningen. Var i alla butiker som tänkas kunde i Haninge för att leta reda på det sista som fattades till skolans avslutning på kvällen. Fixade med björkris, ballonger och flaggor. efter arbetsdagen var det skolavslutning och sen ska allt plockas bort när alla gått hem från dagen. Sist hem vart jag och då var klockan halv nio. Hem och packade kläder till Ronneby.

Sommarmöte.................



Sommarmötet börjar i morgon. Idag har jag skolavslutning klockan 18.00 på jobbet. Ska vara tidigare på jobbet idag också för att fixa med lite inför skolavslutningen. Sen ska jag åka och hämta ut mitt körkort och handla till jobbet. Jag kommer nog fylla denna dag med allt som ska göras också-

Planerade klart höstcruisingen med Ove igår kväll och Wheels i Hågelbyparken den 4e augusti. Detta gjprde jag efter ett möte på jobbet som jag var hemma ifrån klockan kvart i nio. Jag kommer dö av sömnbrist snart!

Får sova och så får GPSen gör sitt ;-)

Ha en bra dag...

Träffade Wheels.............

Träffade Wheels i Hågelbyparken igår för att se hur deras planering för eventet är tänkt. Det kommer nog bli riktigt bra. Först och främst så är det otroligt vackert i parken, och med lite bilar så kommer det bara bli ännu vackrare. Det kommer inte bli samma känsla som på Barkaby flygfält. Här kan det kanske bli lite trångt men vi har fått en bra parkering till våra Corvetter. Vi får bjuda på vår frukostbuffé som vi har haft tidigare, så det ser ut som förr. Vi ( jag och Ove ) ska se till att hitta tre Corvetter till VIP-tältet.

Här ska vi parkera............



Vår lilla hörna, med utsikt mot Hågelbyleden. De som passear där kommer inte missa våra bilar och flaggor. Vi kommer att synas som klubb iaf  :-)



Var och tankade bilen på Statoil, så nu sparar jag lappar till en ny fotboll.
Hittade en söt liten modell av Air freshner.......den är rosa.



Jobbade hela dagen och sen var jag till Sofia, sen till mys-stället och tog hand om mig själv. Sen var jag och handlade och då mötte jag Mats, det var länge sedan. Hans fina Corvette stog på parkeringen.............



Fick SMS av Uffe som var ute och körde studenter med sin Camaro och hans polare som har en C2a...........



Hemma sent med allt som åter ska fixas.............sen godnatt.

Nu ska jag snart till jobbet, jobbar till nio i kväll. Möten och annat på jobbet.

Ego-helg......

Ego helg belv det. Hela lördagen gjorde jag saker som jag bara måste göra för att må bättre. Känns så bra när man får saker gjort som man inte annars hinner med att göra. Gör att man känner sig mindre stressad.

Igår vart det en egodag i GARAGET. Så härligt! Jag fick hjälp av Tobbe och vi gjorde massor med Svarten. Svinkallt i garaget när vi kom in, men sen drog vi på värmen och hade en bra arbetsdag där. Bra musik och ett härligt lugn. Satte in alla inredning bakom förar och passagerar-stol. Sidobitar, fönsterram, innertak, säkerhetsbälten. Satte in mina nya stolar och lister vid dörrar. Satte dit handskfack, konsol vid växelspaken, inredning under instrumenbrädan och mycket annat. känns såååååååååååååå bra! Jag satte dit min reg-plåt, för snart vill jag ha henne klar.

Garagetid denna tid 9.00 - 19.15



Snart ska jag träffa Wheels i Hågelby för att planera inför den 4:e augusti.

Egodag igår.........

Egodag igår............tog bara hand om mig själv. Gjorde det jag ville göra. Lite måsten som att städa, tvätta och diska menannars så sov jag middag i solen under en filt. Slappade. Satt och surfade runt på datorn. Tog det bara lugnt. Efter middagen så var vi och hälsade på nya vänner som äger en TransAm. Där det blev en fika och sen en långpromenad innan man dök ner i en säng med nya rena lakan. Nu är jag laddad igen!

Lite bilder på mig från Nationaldagen (ingen Sverigedräkt här inte)

Åtta bilder på mig = EGO eller????

















(bilderna finns för att någon ville ha dem)

Film från Nationaldagen............

http://www.youtube.com/watch?v=UcoDG0o9sEo&list=UUo90q79KdP1bWfMcpIXZoXQ&index=1&feature=plcp

Applåder till Bernt som är så duktig på att filma..............

Omvårdad.........

Omvårdad av barnen igår. De lekte massage och skönhetsvård så de ville att jag skulle boka tid hosdem innan mellis. Jag bokade tid och fick komma tillbaka kvart över ett. Fick massage och skönhetsbehandling av ben och fötter.



Så härligt...........



Efter stängning så åkte jag hem och vårdade min bil och mig. Drack ett glas rosé och tvättade bilen...........smsade med Jerka som är med sin fru på Utö. Han skickade vackra bilder från skärgården, och jag från  asfaltsuppfarten med ett glas rosé och min bil. Häpp, häpp blev det iaf.


En bra dag......



En bra dag hade jag igår. Drog hemifrån tidigt och fick en toppendag på jobbet. Så skönt att allt bara flyter på ibland och man får jobba undan lite måsten. Efter jobbet drog jag till Sorundafestivalen för att kolla på the Boppers. De var dock försenade så ett förband fick spela alldeles för länge tycker jag. Sen kom de och tog över, vilket drag. De gav järnet och man fick så mycket energi av dem...............

Jag köpte en musik-DVD om dem..........



På festivalen hade de denna kväll bilutställning med entusiastbilar, min kärlek for direkt till denna skönhet!



Under musikuppträdandet kom det SMS från Jerka.............han har köpt den! ( inte Jerka utan en vän till oss i Jönköping, som vill ha en Oldies-bil)







ja, i Småland kan man hitta fina bilar hos de som säljer ¨Vettar¨. Sen SMSade Janne, han har köpt den! Så roligt, uppdaterad hela tiden trots att man inte har Facebook i mobilen. Det bevisar att man har härliga vänner..........

Ringde och grattade en annan härlig vän igår som fyllde år, dessutom jämnt.



Grattis och HÄPP, HÄPP till Lasse

Idag ska jag åka och hämta ut mitt nya körkort och fixa lite annat innan jobbet. Stänger idag och jobbar därför fram till halv sex en fredag. Sen är det helg. Känns så bra, är så trött!

Kram, kram

Det blev en bra dag.............

Det blev en bra dag. Samlades på Statoil i Järna där Micke ststionsägaren hade spärrat av långtradarparkeringen för våran skull - där skulle alla Corvetter stå. Vi fick dock väcka någon trött estländare som inte förstog skyltarna så de fick flytta på lastbilarna. Vi var ett femtiotal Corvetter på plats klockan tio då man kunde mingla runt bland vänner och köpa sig en kopp kaffe på Statoil samt få sina lunchbiljtter. Jag sprang runt som en Duracellkanin och parkerde bilar, delade ut biljetter och hälsade alla välkomna. Sen kom Jerka som tur var och han fick ta hand om täten till yxtaholm och visa oss hur vi skulle åka. Färden ner gick perfekt. Alla kom med och alla hade koll på bilen både bakom och framför sig. Vi hade fint väder och själv njöt jag av turen som bara den! Jag var bilen som låg sist och vallade ihop mina dagisbarn hi hihi. Jag blir ofta kallad dagisfröken då jag blåser i min visselpipa så fort et är något jag vill och då kommer alla. Lite BRA! I Yxtaholm fick vi parkera våra bilar på slotttsgården och sedan gå in och äta en god nationaldagsbuffé. efter lunchen blev det dags för tipspromenad med tema flaggor och sedan kom regnet och blåsten. Vi hade lottdragning och applåder till bästa deltagarna på tipsrundan. Sedan tackade jag för mig och för dagen vi haft ihop och tacket blev en massa applåder till oss. Mig och Jerka för att vi ordnat ännu ett bra event för våra medlemmar. Tog inte ett kort på hela dagen, surt som fan. Första kortet tog jag när jag pustat ut på trappan ett tag och vi satt ett gäng kvar och ljög ihop.



Läget från slottstrappan..................



Undrar om det var Sveriges Nationaldag med Amerika inspiration?



Tog lite fina foton !

















Älskar min C4a

Nationaldagsfirande..........

Nationaldagsfirande med klubbkamraterna. Idag ska jag och Jerka ta hand om hundra medlemmar och över femtio bilar som ska ta sig från järna till Yxtaholm. Där ska vi äta en nationaldagsbuffé på slottet och sedan gå en tipsrinda med chans till fina priser att vinna. Förra året samlade jag ett gäng och vi åkte till Tidö slott.......



Fika-paus :-)



Här mår man bra, med härliga vänner och fina Corvetter........



Middag förra året, i dag blir det buffé.......



Vår flagga är så fiiiiiiiiiiiiiiin!



Förra året fick jag en present av Ann, gillar armbandet jättemycket!



Ha en bra dag, det ska jag försöka att ha!

Satt i morgonkö.......

Satt i morgonkö mellan sju och nio. Helt fantastiskt! Kö över allt! Skulle vara i Solna hos min tandläkare igår klockan nio och tjugo. Startade hemifrån sju, gick rätt bra fram till Tumba. Sen kö vid Hågelby, kö ut på Södertäljevägen. Tre fordon som hade motorstopp. Tvärstopp vid IKEA Kungens kurva, kö Essingeleden, vägarbete på essingeleden, vägarbete i Solna. På väg hem, vägarbeten och tunnlar som var avstängda, i en satt en kranbil fast! Ja, hela stan är ett kaos!!! Hur orkarde som pendlar varje dag? Jag orkade inte en dag, trots trevliga kompisar som höll mig sällskap i telefonen.



Köer!!! Regn!!!   :-(



Kommer till jobbet och igår serverades min favoritmat = GLADARE!

Sen blev jag som GLADAST!! Lena min arbetskamrat kom med en mössa till mig, hon sa att den passade mig. Blev jätteglad, för det gör den! Min mössa! En ego-mössa!









Efter middagen blev det en tur med fyrhjulingen och frakta bort ett skåp.




Då åkte arbetsmössan på, här ser man ut som ¨Plupp¨igen ! Full fart med fyrhjulingen............och uppehåll mellan två regnskurar i kvälls-solen som orkade titta fram så fick man lite roligheter!


Seg söndag.............

Seg söndag, regnet fortsatte att strila från himlen. Fixade lite med klubb-arbeten. Mail och listor. Fikade och bloggade som vanligt. Någon tvättmaskin sedan blev det till att plocka ut allt skräp i bilen från förrådet, saker som ska vidare på lördag till återvinningen. Städade ur och damsög ur Transporten, den är så ren och fin nu! Var i garaget och skulle börja sätta dit fönsterlisterna, men blev avbruten för annat. Var med Nina och Micke i Sunnerby. Hem igen, lunch till alla. Sen borde jag gått ut i garaget men somnade i soffan. Vaknade för att hämta Sofia vid tåget. Träffade lite vänner igen och sen var det middag och sen köra Sofia till tåget. Satt vid datorn och gjorde saker jag tror jag kommer att ångra. Vi får se senare!

Skulle ha en bild på mig själv, hittade mig som ¨Plupp¨den tecknade figuren i barnböckernas varld som bor i fjällen i sin kåta med vesslan...............jag har dock ingen blå lugg som sticker fram ;-)

Ska kanske vara ¨Plupp¨på fredag när det är maskerad!



Nu på morgonen ska jag sitta i bilkö mellan sju och nio för ett besök i Solna.



Regnet det bara öser ner,........

Regnet det bara öser ner, la la la lallla la

Vilken dag igår! Inte sol någon stans. -Jo! I Lasses närvaro. Han är alltid glad och skiner i kapp med solen fast vi slet som djur med att packa allt till Ronneby och städade ur förrådet på saker som inte skulle vara kvar där. Jag hade hela Transporten full med skräp som ska till soporna/återvinningen. Så smutsigt och dammigt och ändå så skrattade vi och hade en toppen förmiddag. Mindre roliga saker kan bli roliga att göra om humöret är på topp! Så är det.

Sen var jag så hungrig på lunch så jag åkte till mamma och pappa. Pappa fixade lunch till sin dotter och sen började vi att städa hela deras hus. Tre våningar med en liten paus för kafferast. Som ett motionspass var det. Damma, dammsuga och skura. Eftersom de har varit lite dåliga ett tag så syntes det att vi hade städat när vi var klara, så roligt när man gör något och det syns. Dessutom sken både mamma och pappa som solen de också. De var så glada trots att jag lyckades förstöra pappas Ferrari. Så jävla klantigt! Kändes så jävla fel! Men jag gjorde det inte med flit. Lyckades ta sönder backspegeln på hans Ferrari - hade det varit en Corvette hade den säker hållit!



Hemma klockan sju och middagen stog på bordet. Sen blev det Champagne hos Nina och Micke............och?

Tänkte en hel del på Classic Car mötet förra året när det regnade som det gjorde igår. Det var ju inte bara regn utan en hel del blåst. Blåste storm på motorvägen, kändes i hela bilen när vinden tog tag  den. Regn och blåst igår som en dag på Barkaby................





Vem vill sitta här?











Ja denna dag var en riktigt blöt dag och det var nog hela dagen igår också. Satt en stund framför öppna spisen och värmde mig av elden och det kändes mer som en höstdag.

Idag ska jag bara ¨lulla¨omkring hemma och inte göra något.


Fredag......

Fredagar kan verkligen se olika ut. Min fredag vart rätt lugn, hade en lugn morgon hemma vid datorn och skrev en del mail. Regnet öste ner utanför fönstret, jag satt i min kökssoffa och fikade och surfade runt på datorn. Blogga m.m. På jobbet drog jag igång ett bollspel ute i regnet och sen vart det spel och rita inne. Kom hem tidigt och tog det bara lugnt, en lugn kväll utan något speciellt som hände. Lite telefonsmatal, sms och mail men annars lugnt. Laddade batterierna, som man kan säga.

Snart ska jag träffa Lasse och vi ska packa pallarna till sommarmötet, sent ill mamma och pappa och sen vet man inte vad som kan hända................



Lasse och jag Taxinge 2011

Kolla in detta oxå :-)

http://youtu.be/f13Yx6Py1zk

Bernt =  Bäst!

tack för att du filmar.........så andra kan få minnas och njuta av dagen nu när regnet smattrar på fönstret.

Nu är det klart!

Nu är det klart! Vilket arbete, det var inte kul på något sätt. Men nu är det gjort och allt ska iväg till sommarmötet.

Har monterat in namnlappar i namnbrickebehållare som var förstora, så jag har fått suttit och klippt bort en milimeter på alla namnlappar innan de går in i behållaren. Det var bara 600 stycken, så det gjorde ju ingen ting. Eller hur? Vad tror du?



Sen ska namnbrickorna stoppas i små påsar och sättas i nummerordning på ett stripe-band.....



Buntas ihop och skickas iväg på lördag morgon.



Igår hade jag en bra dag på jobbet. var och simtränade ett barnn och hade idrott, spelade brännboll och hade det bara bra. Har fått en allergichock av pollen i mina ögon så de är röda och svider. Jag är så söt!

Efter jobbet drog jag hem och sen gjorde jag klart de sista namnlapparna, satt mellan klockan fem och sju på  morgonen också. Efter middagen så var allt klart och då städade jag hela huset...........

Somnade sött framför Tv:n igår kväll. Jerka och jag har fullt upp med allt som rör Nationaldagen, det är mycket nu! Det sak bli en rolig dag, tror vi är uppe i nittio anmälda personer.

idag ska jag åka förbi killarna i garaget och prata bort lite tid innan jag åker till jobbet..........får se om jag hinner åka förbi ett annat ställe som kan resultera i något kul för min C4a.

Nu är det fredag och i morgon lördag ska jag träffa Örnen och vi ska packa allt till Ronneby. Det är lugnt! Vi har allt under kontroll...............



Sen ska jag på shopping-runda ..............kanske hittar en ny bikini..........



 

RSS 2.0