Regnet det bara öser ner,........

Regnet det bara öser ner, la la la lallla la

Vilken dag igår! Inte sol någon stans. -Jo! I Lasses närvaro. Han är alltid glad och skiner i kapp med solen fast vi slet som djur med att packa allt till Ronneby och städade ur förrådet på saker som inte skulle vara kvar där. Jag hade hela Transporten full med skräp som ska till soporna/återvinningen. Så smutsigt och dammigt och ändå så skrattade vi och hade en toppen förmiddag. Mindre roliga saker kan bli roliga att göra om humöret är på topp! Så är det.

Sen var jag så hungrig på lunch så jag åkte till mamma och pappa. Pappa fixade lunch till sin dotter och sen började vi att städa hela deras hus. Tre våningar med en liten paus för kafferast. Som ett motionspass var det. Damma, dammsuga och skura. Eftersom de har varit lite dåliga ett tag så syntes det att vi hade städat när vi var klara, så roligt när man gör något och det syns. Dessutom sken både mamma och pappa som solen de också. De var så glada trots att jag lyckades förstöra pappas Ferrari. Så jävla klantigt! Kändes så jävla fel! Men jag gjorde det inte med flit. Lyckades ta sönder backspegeln på hans Ferrari - hade det varit en Corvette hade den säker hållit!



Hemma klockan sju och middagen stog på bordet. Sen blev det Champagne hos Nina och Micke............och?

Tänkte en hel del på Classic Car mötet förra året när det regnade som det gjorde igår. Det var ju inte bara regn utan en hel del blåst. Blåste storm på motorvägen, kändes i hela bilen när vinden tog tag  den. Regn och blåst igår som en dag på Barkaby................





Vem vill sitta här?











Ja denna dag var en riktigt blöt dag och det var nog hela dagen igår också. Satt en stund framför öppna spisen och värmde mig av elden och det kändes mer som en höstdag.

Idag ska jag bara ¨lulla¨omkring hemma och inte göra något.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0