avundsjuk.....



Jag blir så avundsjuk.......en låt av Nanne Grönvall. Kan säga att jag håller med henne efter att pratat med Peter. Han har varit ute och kört , blev visst Slussen tur och retur. Kommer ner och hälsar på dig under Elmia mässan. Bara så att du vet!!!!

Tur att det blir vår nu!!!!



Stackars lilla mig :) Den här vintern har varit kall för vissa.

Hemma från IDRE....

Har varit en vecka i IDRE och åkt skidor. Har haft hur bra som helst. Åkt slalom i både sol, snö, dimma och regn. Men ack vad bra det går för mig. Gillar mina nya carvingskidor som bara den !....de ger mig fart!

Hämtade Sofias NissePisse, dvs. hennes övningskörningsbil på väg hem från fjällen. Vad händer sedan....JO!, vid Globen blir man omkörd av en mattsvart PORSCHE. Jag som inte gillar den sortens bilar men det var som om vårvinden flög i mig. Hörde mig själv bara vråla OHHH WOW.

Och jag kan ju ta ut Svarten när jag vill :)

Grattis på 76 årsdagen



Mamma fyller år idag....många grattis  på dig. Som sagt gott nytt år dvs. 76 år.

Sommarmötet 2008



Sofia i Sundsvall......du är så söt / love you my doughter.

FIA...du får oss vara stolt över dig.



Sofia kan gråta av glädje för att andra lyckas så himla bra.

Idag kom du hem från praktiken med MVG i betyg.De skulle sakna dig eftersom du har gjort så bra ifrån dig.Du hade tagit så stort ansvar och engagemang i verksamheten samt att du avlastade dem under de fyra veckor du varit där.Du är bäst. Jag gråter för att du är min dotter och jag är så stolt över dig.

Nu ska vi övningsköra så du också blir en Corvette-tjej!

Jag är stolt över dig....



Träffa killarna i lokalen i onsdags, de hade kämpat mycket hårt mot dig på Go-karten i lördags. Du är grym MARIA. Du är MIN dotter. Jag är stolt över dig.

ELISABETH



Så här ser en glad Corvette-tjej ut på sommaren.

Att få köra Corvette en härlig sommardag eller sommarkväll är nog ibland det bästa som finns. Håller just nu på att planera mina olika träffar som jag ska åka på. Bara att skriva in i kalendern. Mycket kul finns det. Köpta såååå snygga jeans idag, kände att de skulle passa mig en sommardag i Corvetten.Jag läääängtar.

REG.PLÅTEN !?



Läs texten på denna reg.plåt. Inte står det Club Corvette Sweden eller Exclusive car.

Dimma över Stockholm ?

I onsdags kväll var jag i klubblokalen. Hämtade min privat-meck i Bromma och så åkte vi dit och tog en fika med kompisarna. Kul att Bullen kom dit så man kunde tacka ordentligt för senast. Jerka och jag diskutera framtida ideér för en ramlyftarkurs i Stockholmsområdet. Håkan och Jerka kunde hjälpa till i ideeér för att starta en bedömning likt NCRS. På väg hen skulle Kerstin, jag och Roffe hämta en bokhylla till Nicklas. På väg över Rålambshovsbron säger Kerstin: - Elisabeth, vad dimmigt det är över Stockholm.Jag har s¨å svårt att köra när det blir mörkt. Jag svarade: - Du Kerstin, pova att tvätta fönstren med spolarvätskan.  - Ojdå, vilket klart väder det blev !, kom det glatt från Kerstin och sen blev det fniss......


Åland 2009 Kerstin och Kerstin

Nya mattor....

Nu har mina mattor kommit som jag beställt. Stingray mattor till min C3:a, det kommer nog bli fint. Yngsta dottern Sofia sa: - Jaha, nu får man ta av sig om fötterna för att åka med mamma. Ja det får hon nog göra om hon har genat över åkern :)

 


Nya tändstift och oljefilter till sommaren !!

Tack pappa för att du fixade ut dem till mig....

Nu behöver jag bara lite olja :)

 


Livet är orättvist.....

Jag är tom, tur att mamma och pappa kom ut idag.Vi drack kaffe i solen.
Jag mår bättre, men livet är orättvist ibland tycker jag.

Samlarbilar skala 1:18

Hittade denna lilla söta samlarbil. Pacecar.....

En ny bil till samlingen

Hittade denna bil i skala 1:18



Imorgon är det ¨lill¨onsdag och klubbloklen, men jag kan inte åka.
Snyft!!! Ska på årsmöte i bygdegårdsföreningen :(

Får glädja mig åt ett fint mail från ¨Bullen¨, ett collage från lördagen som Hasse.D. satt ihop. Vilka fina vänner man har i klubben :)

Grym helg!

Sol, sol och sol. I Lördags var det isbrännboll vid Pampas Marina. Bullen bjöd på hemlagad ärtsoppa och sen grillade han korv. Klart mysigt. Solen sken och vi hade jätte trevligt. På kvällen träffades vi på Black and Brown och tog en öl, jag drack alkoholfritt och tur var nog det. Skulle köra hem Kerstin, i rondellen i Haninge kom polisen efter med blåljus. Jag åkte Nisse-Pisse-bil, och poliserna trodde nog vi var pundare i denna vackra pundarbil. Söndagen tillbringades i solen efter tittat på vasaloppet. Ingen tid i garaget denna helg men dock med Corvette kompisar.










Igår startade vi henne!

Helt otroligt! Jag är så glad. Vi satte på det sista på avgassystemet. Pallade ner henne och rullade ut henne på gården. Pappa hällde två 6:or nubbe med bensin i förgasaren. Jag hade laddat med brandfilt och brandsläckare. Satte mig i bilen och vred om nyckeln, en liten eldkvast som hon slukar och hon startar på första försöket. Min pärla går som en klocka, bara att höra motorn och ljudet av en V8:a skapar vårkänslor i en. Nu är ju det som så att vi går mot våren, värmen och ljusare tider. Allt blir bara BÄTTRE!!


På med det sista


Pallade ner henne


Ut på gården för att starta....




Tändkabel schemat kollas av.....allt är ok :)


RSS 2.0