Söndag

Sov lite för länge så det blev stressfrukost och hem till stugan för att röja undan det som skulle med till fotograferingen . Fyra timmar hos gotografen och en hel del nys foton .





Sedan hem och tvätta bilen


Och dammsuga 


Plockade fram el-ljusstakar till fönster och dekorerade lite advent ....

Tog ett glas vin till maten och sedan dök jag ner i bubbelpoolen ...

Lördag

Sov länge, frukosten serverad vid tolv, tända ljus och spöregn ute!


Var i kläderna först kvart i ett. Idag är det regnigt och grått, inget vidare roligt väder. Körde sopor efter gårdagens fest och röjande. Hjälpte sedan en kompis att packa saker i flyttkartonger. Blev bjuden på middag och en helkväll med Så Mycket Bättre. Miriam är grym och tar hem det mesta.


Kvällen avslutades med dans och live-musik ihop med glada vännen efter en bra dag med ändå mycket gjort. Jag själv har fått sova ut och ladda varje cell i kroppen. Mår Så Mucket Bättre....

Fredag

Möte  i Tungelsta klockan sju med finjustering av det sista. Det tog ett bra tag men nu är det klart !
Till jobbet och körde lite kontorsarbete för att sedan äta lunch med de stora, möte med personalen och sedan utgång i det sköna vädret, det är inte vinter just nu det känns mer som höst och vår. Blev utbjuden  till en trevlig kväll med röj och middag. Mycket trevlig kväll som slutade med flaggan i topp'




Torsdag

Skrivit klart reportagen till CM. Var inne i stan och fixa lite mer papper !




Är otroligt trött 




Onsdag




Jobbar, jobbar, jobbar pch kopplar av med roliga tester på FB. Somnade i min favoritsoffa, bjuden på middag och extre jobb med mig hem till min vän/ kompis .

Tisdag



En rätt bra dag idag !

Måndag













Party efter jobbet och sedan styrelsemöte , full dag och kontakt igen

22 november



Ny utsikt från köksfönstret, det händer saker på landet. Lugn frukost med prat om ditten och datten och lite mail hit och dit. Kolla in garage-portar och dörrar. Vid halv tio drog jag iväg till Tumba/ Botkyrka och handla städartiklar. Åkte sedan till mamma och pappa och gjorde julstädning, tvättade fönster , bytte gardiner, plocka fram adventsljusstakar och skurade golv.. Heldag hemma hos de, 


Sedan vart det lite taxi-rörelse, mammataxi till Maria som skulle på fest. Sedan hem och sedan min egen fest !

Snart är det jul , helt otroligt .




Fredag

Satt på tåget mot Stockholm klockan halv åtta, fick hoppa av. Cecilia fick lov att avboka tiden. Åkte och tankade bilen , beställde hjulmuttrar hos grabbarna påverkstsden. Ringde minst tjugo samtal och städade kontoret på jobbet. Sen möte och sen jobb 


Stopp ! I år vill jag inte ha snö ... 

Hem till middag och stöda papper och pärm.

Skön men inte upphetsande kväll.

Torsdag

Jobbade en stund. Möte med Peter, det här kommer att bli bra. Tillbaka till jobbet, fullt ös, hem och lagade god middag och hoppade sedan ner i badkaret, en helt vanlig arbetsdag !!


Nytvättad bil och vinterdäck på. ;-)

Idag hsr det regnat och däcksensorslampan lyst !




Onsdag

Onsdag och öppning av vår verksamhet. Första dagen på länge som mitt ben känns bättre. Kom till skolan och fick en fin dunjacka av en kollega, hur fint började den här dagen. Flaggan i topp som msn säger !

Var i Lidaskolan och hade ett otroligt bra idrottspass. På rasten drog jag till VH och uträttade lite ärenden . Efter arbetsdagens slut drog jag snabbt hem för att tvätta bilen med min nyinköpta högtryckstvätt !! Den fungerade perfekt för mig .....


Tvättade bilen och nöt till vinterdäck, Tobbe var så snäll att han hjälpte mig att få den hjulbultar som satt fast och att byta/ lyfta på och av och dra fast vinterdäcken. Det kändes bra! Så snällt att få hjälp eftersom de väger bly!


Efter byte däck och tvätt blev det ett par timmar vid köksbordet med post och papper. Skrattade när jag öppnade posten och två klubbor ramlade ut , reklamerade en startflagga som var felsydd.

Pratade i telefon och tog faktiskt en lugn stund och kollade in tv ikväll ...oooooops!

Tisdag

Uppe tidigt och drack mitt morgon-kaffe i bubbel-poolen . Fångade in denna tisdag för att kanske ge min kropp och själ en bra eller rent av bättre start på det hela. 







Hoppade in spm vikarie i år två och tre idag. Körde hårt fram till halv ett då jag drog till Ragnar. Fick en timmes behandling idag - hur skönt dom helst. Tillbaka till jobbet. Drog vidare till min oas, njöt en stund och inväntade middag och efter det åkte jag till Lidingö och köpte mig en leksak till mitt garage och till mina bilar. Skönt att ha en egen K5a .. 




Måndag

Måndag och två steg närmre .... 



Lycklig morgon då Johan svarade på mitt SMS, i morgon tisdag är jag en K5a rikare. Han "diggade" mitt SMS, ibland vinner man på sin charm mot alla andra !


Minns dagen den 22 juli, det är och kommer att förbli förändringarnas dag....stort tack till Micke.


Minns den röda kvällen som igår !!












Måndag

Igår kväll gick jag och la mig ledsen, riktigt ledsen. Ledsen och sårad, men idag känns det bättre. Msn ska bara titta framåt......




Söndag

Riktig söndag idag. Började dagen med fika och jobb vid datorn. Flyttade mig sedan utomhus ett par timmar för att jobba i trädgården. Krattade löv, rensa rabatter och klippte ner humle. Borde ha varit i garaget och fixat till vinterdäcken, men så blev det inte. Halv ett drog vi till syrran för att gratta henne. Hemma sent och utan kontakt med styrelsen. Min telefon är totalt död i en Chrysler som rör på sig. Hemma och direkt ner i sängen. Trött och ledsen idag.....

Lördag

Sov länge, vaknade ocv somnade om. Jag kan visst sova om jag vill. 


Åkte till stan, ett grått Stockholm mötte mig idag. Hittade mysiga poncho och andra presenter till mig själv. Vandrade omkring rätt så länge i stan. 



Gårdagen i repris, firades på Söder.

Nu börjar det bli jul i Stockholm..







Var förbi Lasse på Kingsholmen, det var år och dagar sedan jag träffade honom, fortsatte min shoppingrunda ute i Haninge, letar något till Ewa. 

Hemma mys kväll med avcheckning i kundpärmen.

Mer presenter ...




Fredag

Hoppade in även idag för att öppna. Var sen hos Ragnar vid åtta, lite bättre nu. Tillbaka till jobbet. Hämtat avkalkningsmedel idag som jag beställt. 


Mys i bilen innan arbetsdagen start ..efter jobbet en siesta hos en kompis och sedan drog vi ut på stan för att fira mig. Jac blev bjuden på en helkväll 








Promenad på Söder och förbi Big Ben.




Sedan jagad av älgar ...


Efterfest i Haninge - mys.

Torsdag



Har en mygga i mitt badrum som inar omkring , tror den är hungrig eftersom den satte sig på mig och bet mig - tack för det !!


Halv tio idag blev jag ägare till mitt. Vilken fest det blev, vilket surr, där kan vi snacka om bikupa, stackars Bo vad fick honom att tro. Där kom både Claes, Erik , "hajen" och Harry igång med snacket. Vi la ribban högt för stackars Bo, ändå stod han kvar och väntade på mig. Vad ska JAG tro??





 
Ikväll firar jag mig själv i min ensamhet.


Och nya hjulbultar har jag också fått tag i under dagen.,.




Onsdsg



Alla tillval klara, nu skickar jag iväg katalogerna. 

Tisdag

Det snurrar runt just nu. Skriver till Claes  hela tiden, tur att jag har honom! Blir lugn av hans svar på sms och chatt.

Jobbat, jobbar, jobbat

Ont i benet sedan askultationen igår.




Måndag



Uppe tidigt , typ kvart i fyra. Fixade massa saker som inte var klara . Har lite mycket just nu. 


Ringde Anna och allt ordnar sig, bokade möte med Claes. 

Jobbade från tidiga morgonen, fullt ös hela tiden. 

Klockan tjugo i fyra hade jag tid hos Ragnar. Askultation på mig av hans elever, tiden rusade iväg och jag blev sen tjugo minuter till Claes. Claes och jag satt med alla tillval - han är fantastisk. Stannade till vid Länna köpcenter på hemvägen och handlade lite saker till framtiden. Hem till stugan och sängen rätt sent idag för så mycket mer så det fick bli kudden.

Söndag







Vaknade hemma hos mamma och pappa där vi just nu sover under mässdagarna. Jag och Lars började vår söndag med att baka pepparkakor. Vi har det som tradition sedan ett par år tillbaka. Mina pepparkakor fick pappa eftersom det är fars-dag idag. 

Sedan drog jag och Borgström till mässan.



Tycker den är cool, hade jag råd hade min Chrysler blivit uppdaterad så här!!




När mässan var slut och montern riven så var det bara hem till vardagen , i morgon är det en ny arbetsvecka.

Jag hoppade över vardagen och gjorde kvällen till en fest, som slutade i ett kaos. Från ON till OFF, ibland är jag så otroligt Blond! Blir arg på mig själv...


Somnade och sov oroligt hela natten .

Lördag

Vaknade i min hörna på golvet då Lars har gästrummet hos mamma och pappa. Åt en god frukost och fixade lite lunch till mässan. Sen drog vi för att vara där till tio då de öppnar....


Hade fullt upp med vänner och familj och mer vänner och med alla besökare i montern fram till fyra. Sedan drog Lars och jag till Bromma igen och lagade en god middag. 





Firade ikväll också och kollade in Så Mycket Bättre 

Sover gott i min hörna ....Lars har som sagt gästrummet, men det är han värd. Har haft en jättetrevlig kväll ihop med mina föräldrar . De är bäst !!




Fredag

Trött morgon hemma, låg i sängen och pratade i telefonen till det var dags att göra lite nytta. 
Jobb, vikarie dom lärare.
Efter jobbet hem och tog en dusch. Öppnade posten - glädjetjut !!
Till mässan , på afterwork i Sumpan, firade .....


Det är min dag idag 

Torsdag

Mysmorgon i poolen, låg i det varma mellan 06.15-07.15 så fin morgon. 




Sen till Ragnar och efter det jobb.

Efter jobbet till mässan för att fixa vår klubbmonter !

























Mat och fika på vägen hem , hemma halv ett- pust !!

Onsdag

Jobb, jobb.
Borde vara glad, känner mig stressad . 
Känner mig arg , känner mig ledsen , borde vara glad idag. Hur mycket som helst i mitt liv.





Tisdag

Jobb, jobb, jobb. 
Mässa och bilar, sms och mail .
Jag har fullt upp!!!!
Känner ett behov av lite vila......
Somnade hos en kompis i soffan - fick låna nyckel till huset. Gick in och la mig på soffan under filten, kopplade av och somnade och blev inlåst. Inlåst i ett larmat hus av en inneboende, det är nog bara jag som lyckas med det, eller ???När jag upptäckte det i min prinsess-sömn ( för jag vaknade till i sömnen ) var det bara till att somna om och sova vidare till personen kom hem och larma av. Vet inte hur/varför jag lyckas vara med om så mycket tokigt ibland. Skönt att sova var det iallafall !! Var och hämtade beställda kläder på kvällen, fika, var med spyhink och Cola till rn magsjuk person !! Sen hem till sängen .





Måndag

Ingen träning bara jobb med jobbet och med klubben. Det mesta klart och planerat inför mässan i helgen !
Var uppe fem och la mig halv tolv med näsblod - jag är helt slut.....
Behöver lite roligheter. 

Söndag

Uppe vid nio och åt en god frukost, duschade och gjorde mig iordning. Drog sen in till Stockholm. Hade en sådan tur att när jag betalt biljetten såg att tåget stod inne , sprang och sprang och en snäll person tryckte upp dörrarna och bände upp dem för att jag skulle komma med. Tackade honom så mycket!! När jag sedan satt på tåget så vart tåget försenat pga att någon meckat upp dörrarna och ett meddelande även om att det vore bra om man kom i tid till tåget, kände jag mig träffad !! Tack vare detta så kom jag rätt i tid in till Stockholm för att träffs Lars. Fick vänta en liten stund i blåsten!


Sen blev det fika och varma smörgåsar i Gsmla Stan 


Vi gick från Norr Mälarstrand in till Gamla Stan, Västerlånggatan, Slottsbacken, in i Kungsträdgården , genom Gallerian, Sergelarkaden, Hötorget . Drottninggatan och till Norr Mälarstrand . Var runt lite i Haninge också !








 

Ute på nattliga äventyr innan sängen !

Lördag

Hemma sent i natt eller om man säger i morse ????
Uppe tidigt och städade, tvättade, dammsög och skurase golv. Fikade och fixade lite mail. Fullt ös medvetslös !
Medvetslös var jag vid tvåtiden då jag somnade utmattad i sängen. Tog mig en siesta som man säger i Spanien. Fixade lite middag, öppnade en flaska vin och började packa saker, kollade Så Mycket Bättre och sedan blev det oljebad och en Gammeldansk !
Vid tio ringde telefon och jag blev hämtad, nattens event blev en ljusfest utan like. Somnade fram mot morgontimmarna mycket nöjd med en bra dag och med ett fantastiskt slut på dagen. 


Rödvin och ännu mera städning på kvällen fram till salut !








Så Mycket Bättre och ett bad och FN Gammeldansk 




Halloween <3

RSS 2.0