Utan kaffemaskinen, stannar............



utan min kaffemaskin stannar livet på morgonen av. Den vill inte fungera just nu, fel på malningen av bönorna. Men vart har är kvittot? Måste kunna utnyttja garanti på den. Den behöver renoveras............åka in på en kontrollbesiktning. Jag älskar kaffet som den brygger..........så gott!!

Först kaffe och sen en löparrunda..............de dagar jag har min träning. NU har jag fikat och ska dra om tio minuter...........på en halvmil.

I morgonbitt är det kontrollbesiktning av C4an.............i regnet. Sen cruising i Stockholm på kvällen om vädret tillåter det!



I veckan hade vi frost och man fick skrapa fönstrena på morgonen, nu är det 17 grader redan på morgonen. Regn på väg under dagen, var är solen ???? Solen ...........kom fram!!!!

Ha det bra.......nu ska jag ta på löparkläderna. vi hörs!

Träning hos bilen..........

Träning hos bilen i garget i går morse. Solen letade med sina solstrålar in i garaget och gjorde hela rummet ljust och varmt. Man blir som salig...............alldeles mål-lös ( 1-0 till mig ) och nästan troende. Troende på att människans bästa vän är ....



Solen kan få en tom vinflsaska och ett tomt glas att se helt............underbart ut!



Kände sol och värme när jag hittade ett foto från helgen på mina tjejer.............det är också härligt. Tänk vad mycket ljusa källor det finns i livet att tanka på lite energi och gör livet lite roligare, trevligare, skönare och.......helt, helt, helt ?



Man kan också tanka energi på en mack och inte bara få bensin utan......en......



Igår kväll efter jobbet blev det inte Lissma då jag fick lov att arbeta över. Efter middagen satte jag upp saker till gymmet och målade en bricka. Garaget blev också rent och fint då hela golvet dammsögs.

Nu följer jag vädret för att ha koll på fredagen och cruising i Stockholm samt söndag då det är Malmby. Det måste bara vara sol så vi får hämta hem mera energi.................dragracing och superstage adrenalin, en riktigt energikick!!!!






Ha det bäst, snart ringer Janne...............vi bestämde det igår. Det är onsdag och jag ska jobba i kväll, föräldramöte på skolan. Ingen onsdgastur med Corvetten idag inte!

Sällskap på joggingrundan......

Sällskap på joggingrundan hade jag igår. Vaknade med ond rygg och bestämde mig för en lätt joggingtur för att få kroppen i ordning. Maria låg och sov vilket gjorde att jag tyckte det var OK att dra en liten stund. Annars är det som så att jag suger ut varje minut av henne när hon väl är hemma. Precis när jag hade startat turen så ringde jerka, han vår på väg till sin första arbetsplats för dagen. HAn hängde med 4.8 kilomoter i luren.............tur att det vart en lugn joggingtur. Körde inte fullt ut i och med min onda rygg. Vi pratade Malmby och längtar efter fint väder och sol på söndag.



Väl hemma så hade MAria vaknat så vi åt en härlig frukost ihop. Sen vart det jobb och hon reste hem. Vilken kanonfin kväll det varrt igår. Lovar att det var KÖ på Slingerbulten, fullt med motorcyklar som var ute och körde. vi tog inte fram bilen utan det blev en kvällspromenad i kvälls-solen.....så fiiiiiiiiiiint.

Men vad hände sen?????

I morse var det bara 2 grader varmt, eller säger man kallt? Vaknade i natt ett par gånger och frös! DAgs att ta fram Amerika pläden..........och mössa på.



Höst och kyla...........

HA det bäst!!!


Lördag och söndag.......

Lördagen och söndagen har varit lite slöa. Tror att jag har kämpat mot något virus i kroppen. Just idag mår jag bättre och mycket känns enklare. I lördags var jag hemma och tvättade bilar, målade trall, solade, slappade och hade det bara toppen. Korkade upp en flaska vin i solen och bara njöt av lördagskvällen, satt i mina drömmars värld. Tänk om jag ägde en............

 

Söndag morgon väcktes jag av mobilen. Maria kom från Norge och stog i Stockholm tjugo över sex. Jag tog Corvetten och mötte henne halv-vägs. hon tog pendeln till VH. Så härligt att ratta Corvette tidigt en söndagsmorgon och njuta av solen som var på väg upp. Men vad hände sen? Jo, väl hemma så kom regnet. Regn hela dagen. Var och handlade saker som hon behövde i Norge, en shoppingdag på NetonNet och Port 73. Sen var det middag hemma hos oss för släkt och vänner...................fullt hus!

Mamma och pappa kom i sin Corvette.



Jag tycket iaf att det känns som om HÖSTEN är här!

Snart är det Malmby och sen höst-cruising!

Paus.......

Paus i livet idag och resten av helgen. Inte göra något. Tvätta C4an efter skitvädret i onsdags då vi var i Skanssundet, kolla rost på Transporten. Lapa lite sol och ¨pilla¨sig i naveln, bättra på solbrännan och låta kroppen bli uppvärmd av solens strålar............mina leder och själen. Ska njuta av det fina uterummet på baksidan, kanske måla lite och bygga lite, vara hantverkare med Tobbe. Ska slipa och måla lite möbler...........andra intressen än bilar. Ska till byggshoppen nu!







Vissa är på väg till Tierp och andra till Skokloster.............sen är det raggarfest på Vegabaren. Brukar vara kul det också. Men jag får se vad som händer. Jag gör så som magen säger att jag ska göra, och går på magkänslan.



I morgon halv sju kommer iaf min stora dotter hem från norge och det är det som gäller! Det är det som är helgen!

Saknaden.........



Saknaden är stor.................vill ha den hos mig. Ratta henne............
usch vad jobbigt det kan kännas ibland. Allt var så bra för ett par år sedan........

Så klart att det kom regn vid kvart över fyra......

Så klart att det kom regn vid kvart över fyra, vad trodde du/jag? Denna sommar går nog till historien. Varenda gång man ska iväg med bilen så är det regn. Vi struntade i regnet och drog till Skanssundet ändå. Är det sista onsdagen vid Skanssundet så är det! Vi var några tappra som åkte dit! Alltid lika gott är det och mat ska man ändå ha!



På väg till Bistro!



Alla tog inte Corvetten!



Men mat ska alla ha! ( utom en som äter piller )



Rätt dött utanför tältet, men inne i tältet var stämningen hög. Små fina ljuslyktor och Tomas som tände upp terassvärmarna så det vart varmt och skönt. Satt i tältet och bara mös. Drack lite vin och trodde att min huvudvärk skulle försvinna ;-)



Sen var det dags att gå till Pia och få sig en godispåse. Världens godisråtta är denna glada pensionär, min pappa !



Sen kom mörkret...............nu är det höst!









Hemåt i natten!



Nu ska jag fixa kaffe och lite annat innan arbetesdagen börjar............ha det bäst. Till kvällen kommer solen säger de!

Nya tändstift??

Nya tändstift??

Helt plötsligt så vaknar man i tid igen och allt känns mycket bättre, som om man bytt till nya tändstift på sin gamla kärra(kroppen). Nu på morgonen känns livet klart mycket härligare än igår. Körde en löpträning igår kväll och ska snart ta en löparrunda till innan det är dags att gå till arbetet idag. I kväll efter jobbet blir det Skanssundet om inte regnet öser ner. Prognosen säger regn = inget Skanssundet och TV med Robinson, men man vet aldrig. Kommer det inget regn så blir det iaf Skanssundet med regn-bilen.



Så otroligt spänd på att se min jacka som nu har kommit. Lasse från Din jacka ringde igår kväll och meddelade att den hade kommit. Han är så otroligt snäll och hjälpsam, bättre service kan an inte få! Jag fick mail på min jacka av honom så jag kunde tjuvtitta lite på hur den kommer att se ut.





En hyllning till mina bilar. C3 på ryggen, C4a på bröstet, mitt namn och Tobbes C5a på armarna.

Får se när jag får tid att hämta hem den, vill inte att han ska skicka den posten. Så mycket trevligare att hämta hem den :-), fakturan kan han få skicka på posten/mailen.

HA en bra dag alla mina läsare.............håll tummarna för att vi slipper regnet!

Helt slut...........

Helt slut. Jag är helt slut. Orkar inte hålla tråden. Har fina foton från helgen som ligger på hårddisken, ska maila massor, räkna ut kvitton, boka besiktning för C4an, träna, jobba ....................kaputt!!! Ingen ork! Inte just idag!

Vill sitta på trappan på Yxtaholm och dingla med benen............



......och titta på min bil........och njuta av livet.


Nationaldagen var det då !

Nu ska jag till barnen och jobbet och göra samarbetsövningar med dem under dagen. Lite fotboll, basket och annat.

En fartfylld helg............

En fartfylld helg blev det. Åtta bilar i karavan en tidig lördagmorgon. Lämnade Stockholm halv sju och mötte upp lite kamrater på vägen Vårsta - Järna - Tystberga. Men vad hände Peter? Fartfyllt, vilken upplevelse! Nytt rekord kanske? I Linköping kom regnet!!!! Usch!!! Vi fick en heldag med regn på Mantorp under lördagen. Ingen dragracing eller sol. Några av bilarna körde banracing, men dagen blev lite seg och mycket våt.



Stannade kvar i Sjögesta .............



Söndagmorgon mötte solen oss! Jipiiiii............

Det blev en dag med banracing och Corvettemästerskap........



.........och dragracing.



hemma sent igår, lycklig och glad över söndagen.

Nu är det ny vecka med arbete, Lissma på tisdag och Skanssundet på onsdag. Dessutom nystart med nya avsnitt av serien ¨Dallas¨, kommer ni ihåg serien på 80talet? Nu kommer nya avsnitt för dig som gillar TVn.

Event på G...........



Hur ska helgens väder bli? Kommer det in regn idag? Blir det kapputt!!!?????
Vi får se!

Helt tokigt!!!!

Helt tokigt!!!! Vad ska den här och göra???



I onsdags när vi åkte till Skanssundet hade en av grabbarna i klubben haft besök av en mördarsnigel på sin bil. Den hade slemmat sig upp under pressen på bilen och ...................tvärdött!!! Varför ?? Kom solen på morgonen och torka ut fanskapet. Men vad gör den här ?? På en Corvette !!! Det är inte sant !!! Vad gör ett sånt elände på en fin Corvette???



Igår efter blogg, löparrunda och frukost kom jag inte ut från min garageuppfart. De håller på med vägarbete ochh ena fältet är avstngt med lysen, men igår morse stog en stor lastbil och en grävskopa mitt för min utfart. Fick vänta ett tag sen var killarna klara och flyttade bilen.



Hade vatten-krig med barnen på jobbet igår................hur kul som helst. Vart helt dyngsur, de ¨pepprade¨sin gamla fritidsfröken så mycket det bara gick. Sen kom regnet.......skyfall!!!Var ute och gick med Bonzo, stans sötaste Rottis innan jag skulle på middag på Dalarö. Jag åt fiskgryta, det finns de som smakar bättre!



Hade iaf en riktigt trevlig torsdags-kväll.

Idag är det fredag igen! I morgon är det MANTORP, vi ska försöka åka tidigt. Kanske blir det som en vanlig arbetsdag i morgon, upp tidigt och sen iväg. Hoppas på bra väder då flera ska köra på banan............

Nu ska jag brygga mig lite fika, träna och sen har jag stängningen på jobbet idag. Kanske hinner jag med en sväng till Nynäs för att kolla Nynäs Offshore, annars blir det hem och städa...............

Helgen blir iaf fylld med Corvetter och Corvette-vänner................Härligt!

Det sätter guld på vardagen........

Det sätter guld på vardagen att kunna göra något trevligt på vardag kvällarna. Igår kväll efter en arbetsdag så stressade jag hem för att hinna med halv sex färjan över till Skanssundet, för att träffa lite Corvette-vänner. Vi var i tid så vi fick vänta på färjan, träffade Roffe och Maggan i kön. Solen sken från en klarblå himmel och det var VARMT!





Halv sex en onsdag-kväll i Augusti...............



Va???? Ingen Corvette idag?



Träffade gamla MC-kompisar som också åkte till Skanssundet......





Paus i onsdags-natten............













Ann kom med leverans till oss, bra motorolja för kropp och själ för oss Oldies.....



Småprat både här och där!




Kvällens finaste bild!



Lite mer Corvette-bilder













Skanssundet är en OAS för oss Corvette-vänner på onsdagar. Så härligt med vatten, sol, god mat, godis, glass och alla foton som man knäppa på vackra bilar......



Min älsklings-pappa, som alltid är glad!



Sen var det dags att åka hem........



På vägen hem hade det hänt en otäck olycka med MC, känns lite otrevligt när att se helikoptern hämta någon och alla hans MC-kompisar har ställt upp sina motorcyklar vid vägen. Bärgare och polis var där, vi smet en annan väg förbi olyckan och hemåt. Hoppas killen eller tjejen klarar sig utan allvarligare skador.............somnade gott strax efter hemkomst...............

Tobbes jacka har kommit, men inte min jacka från Din jacka..............

¨Smycka din bil.....¨

Smycka din bil så att du tycker den passar dig och så att du är nöjd!



Detta är nog lite för rosa för att vara ¨min bil¨, man kan ju undra hur personen som äger denna bil ser ut, jobbar med och har för intressen?

Missade Lissma i går kväll, fick ett MMS av en kompis som undrade var jag var? MMS visade mycket bilar på parkeringen. Vad gjorde jag då? Jo, jag satt i möte från sex till nio.............börjar bli lite segt nu! Möten, möten, möten. Missade  dessutom Jerka som spelade på Allsång på Skansken, han är lite cool..........



Pratade med Janne igår morse, han ringde efter min löpträning så jag han prata med honom medan jag stretchade ut benmusklerna. Janne ska bara leka med sin bil numera!



Jag har börjat dricka något som ska göra mig gott! Men det är inte gott att dricka. Ska vara bra för hela kroppen och själen. Man kan visst märka förändring efter ett par dagar, men absolut efter några månader. Är gjord på växten Aloe Vera, som bästa motoroljan för bilen. Vi får se!



Var på gymmet i Jordbro och tränade igår, fick öka vikterna på alla maskiner och det känns roligt. Kroppen mår bättre! Nu ska jag vara rädd om den och inte stressa slut på den.

Ikväll så blir det Skanssundet, direkt hem och byta bil! Spa-kväll...........



Igår kväll var det riktigt fint ute, solnedgång.........



Nu ska jag ta en morgonpromenad..............börjar senare idag.

C5 tur förgyllde vardagen........

C5 tur förgyllde vaardagen igår kväll. Efter en bra dag på jobbet med studiedag för all personal och otroligt fina ord från min chef (som tyvärr slutar). Han sa att jag dessutom var en arbetsnarkoman och måste lära mig att tänka på mig själv, annars kan det sluta dåligt. Ann håller på att få mig att behålla lugnet tillsammans med sin man PG för att jag ska må bättre. Nu ska jag prova att dricka alovera, en växt som ska göra att man mår bättre. Det är som en bil som går på rätt sorts bensin och oja, det ska liksom ¨gå bättre - må bättre¨. Sen måste jag stressa mindre!



Corvette-tur och kvälls-sol.

Sååååååååååå häääääääärligt!



Igår löptränade jag och gymmade, idag får det bli en promenad. Träning är motpolen till arbete/stress.

Var hos Sofia igår och lämnade lite saker, hon har äkte fransar som är hur långa som helst! Vilken tjej!



Inget som klistras på! Satt i Corvetten och såg dessa underifrån! Inte något som är på påklistrat där inte!



Köpte en Alovera-växt till fönstret, kan vara bra att ha hemma. Har man brännt sig så bryter man av en liten bit från växten och tar på brännskadan. Skulle ha haft en sådan förra helgen då Tobbe brände sig på kokhet vatten som skulle med till Hågelby och frukosten där - tevatten!



Passade på att köpa små goda tomater i växthuset, bättre än godis!



Måste återgå till vardagen och sluta med alla semester-fester! I morgon blir det fest! Då blir det Skanssundet...........



Hamburgare eller räksmörgås!





Man ska njuta av sommaren så länge som möjligt! boka in Skanssundet i morgon kväll!

Vi kanske ses!

Fika besök inne.............

Fika besök inne vid två-tiden pga. regn, trots alla våra fina fikaställen på altanerna! Regn, regn och åter regn. Denna sommar måste gå till historien. I morse var det fint när vi fikade i vår nya ute-paviljong.............så mysigt att bara sitta där och fika och titta på hästarna i hagen.



Mina citronträd trivs iaf med detta fuktiga varma klimat.............de växer. I vintras höll båda träden på att dö! Nu är de gröna och fina. hoppas de kommer att blomma innan hösten så jag får citroner till nästa sommar. Förra året hade jag tjugo citroner, i år två stycken.....blir inte mycket citron till groggen det inte!



Vid tiotiden tog vi milrundan som slutade med att vi var genomblöta efter allt regn som kom in över oss! Blöta som katter och frusna kom vi hem så det blev en varm dusch och klderna i tvättmaskinen.

Sen ringde PG och frågade om vi hade något fika? Samtidigt ringde Sofia som jag pratade med mamma i den andra telefonen. Satte igång att baka en kladdkaka och en äppelpaj med vaniljsås. Fika fick vi tyvärr göra inomhus för ute öste regnet ner!

Jag fick en fin present av Ann, min Makkara Yksii- kompis!



Sen kollad vi handboll där vi tog VM-silver, fruktansvärt spännande att titta på.

Vems skor är detta?????     Ledtråd..: Han kör Corvette!
 


Dena snygga/häftiga blåa bil kör han med dessa ¨Puppor¨, hihihi Passar bra!? skön stil ;-)



Sofia stannade kvar och vi gjorde Taco-buffe............sen lugn kväll i soffan. Måste lära mig att ta det lugnt. Veckan som kommer är full den också.....liksom förra veckan. Semester är iaf väldigt skönt att ha............

Måndag - hel planeringsdag
Tisdag - jobb och kvällsmöte
Onsdag - jobb och Skanssundet
Torsdag - jobb och utgång på Dalarö
Fredag - jobb och båt-race i Nynäshamn
Lördag - till Mantorp

Ska ut och googla upp en sak kom jag på, innan löparrundan! Hej då! Ha en bra vecka!

Pimpa huset......

Pimpa huset och inte bilen under lördagen. Tog min löparrunda och mitt träningspass i gymmet, sedan åkte vi på en shopping-tur för att pimpa huset med lite nytt. Vi tyckte att det inte fanns något mysigt bord att äta mat vid på framsidan av huset.................så vi åkte till Södertälje. Det är ju REA på det mesta när det gäller utemöbler och trädgård. Hittade en utegrup som var på rea för 3000:-, men eftersom vi hade otur och det var det sista så skulle vi åka hem utan. Jag vägrade och lät killen prata med sin chef för han kunde väl sälja skyltexet! Ja, de kunde sätta ner 200:-, VA? är ni inte kloka? Inte värt! Såg sedan att en stol var trasig och det hela slutade en timme senare med att vi fick köpa det för 2000:- inklusive en X-tra stol gratis. Klappat och klart! Bara att packa in i bilen. När vi skulle packa in sakerna i bilen så visade det sig att killen vi haft kontakt med blev lite förtjust i min Transport....den var fin! Han var bilförsäljare till vardags, jobbad ei butik på helgerna och bodde granne med Tomas i Skanssundet. Världen är bra liten!



Hela bilen full med saker, hittade dessutom ett lite café-set med två stolar och litet bord för 340:-. Köpte nya dynor till stolarna för halva priset dynorna hade kosat 600:- styck.............skitdyrt! Nu kostade de 300:- passar ekonomin bättre. Tobbe tyckte det var helt okey han också!



Dessutom köpte han en vattenslang...............



Jag stog i solen och impregnerade alla utemöbler med olja i bikini. Fint vart det !



Vattnade blommor och fortsatte pimpa huset!





Flyttade utemöblerna på baksidan till altan nummer tre, där man kan snacka med hästarna.



Vi monterad en ute-paviljong och satte möblerna från framsidan där. Det blev riktigt mysigt, här blev det en lördagkväll med Tobbe och lite vin.



Middag åt vi framsidan i solnedgången vid vårt nya matbord.......MYS!



Köpte en matta somm går i Amerika-temat. Vet ännu inte var den ska ligga?



Har som sagt ¨Pimpat¨huset och inte bilen..............men visst kanman ¨Pimpa¨bilen någon dag också så den får lösögonfransar och djurkänsla................!!





Lördagkvällen slutade med en rapport från Kjula och racet där. Något jag missade idag eller rättare sagt prioriterade bort. Så kul att få fint hemma. Rena rama sommarstuge-känslan. Med alla små fikahörnor och matgrupper ute.......

Motorhaveri............

Motorhaveri på hela mig, det är inte lätt att börja arbeta i 200! Först ska man arbeta och sen har jag haft tre kvällsmöten som slutat alldeles för sent(för mig mitt i natten). Igår var jag så trött vid tre att jag höll på att somna, slutade vid fyra och tänkte ta en siesta. När jag precis somnat in så ringde Sofia och sen ringde de från jobbet. Vilken jävla siesta = 0, dessutom kaos i huset då vi hade strömavbrott och handbollsmatschen skulle startada vid sex. Tjugo i sex kom elen tillbaka..............lycka. Hamnade i soffan under Amerika-filten och tittade på OS, så spännande och härligt avslut.................Sverige tar medalj i handboll.

Enda Amerikanska känslan en fredagkväll................
krypa ner under filten ;-)





Ute sken solen en fredagkväll och man borde vara ute och ratta en Amerikanare istället.......och möta solnedgången. Nä, då ligger man hemma i soffan och dricker whiskey...........och kollar TV.



........men, men, men. Det kan det nog få bli en tur med Corvetten  idag!

Ska ta mig ett riktigt träningspass nu på morgonen oxå. Löpträna och sen gymmet...........

Längtar efter Tomten, undrar när han kommer med min jacka från dinjacka, det börjar bli kallt ute. Nu är det bara 9 grader ute.

http://www.dinjacka.se/  som jag beställde i somras...............längtar såååååååååå.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge........



Den ska bli svart och vit och med massa av tryck..........precis så som jag vill ha den. Hoppas jag? Jag har bara sett den på papper..........hihihihi så spännande! På pappret ser den såååååååå bra ut!

Ha en bra dag


Hade otrolig tur........

Hade otrolig tur i tisdags. Jag ville sympatisera lite med Tobbe så jag brände mig på en kastrull på jobbet. Inte något som är skönt på något sätt! Jag lovar! Kylde med vatten, sen med kylblock i över en halv timme och sen salva som kylde och bedövade. Hade kompress på mig resten av dagen då jag spelade plocke-pinn blandannat!



Brände mig så bra så jag missade min ÄLSKADE tatuering precis och sen så vart det inte mycket till skada heller efter all nerkylning..............



Igår lagade jag plättar till barnen och så hade vi vattenkrig.......



.............typ ett evighetsjobb ;-)

På kvällen hade vi möte hemma hos mig och då var det matlagning igen! Tobbe gjorde mycket eftersom jag hade missat att jag arbetade till halv sex och vi skulle träffas sex. Men han är duktig på det!



Dukat och klart, sen middag med utvärderingsprat och sen möte.....



Möte fram till halv elva, sent mycket sent!



Idag är det fredag och snart ledighet igen........hela lördagen och hela söndagen. Det ska bli otroligt skönt. Bara inte göra något och inga tider att passa. Denna vecka startade med en rivstart med tre kvällsmöten på en vecka.......tungt!

Ha det bäst!

Regn, regn, regn...........



Regn, regn, regn dagarna i ända. Igår så var det fint på dagen och sen så kom det igen..........regnet!

Gör inte så mycket när man ändå jobbar och har möten på kvällarna. Igår hade Persåker onsdagsfika och det är sådant jag tycker är synd, synd att de som kan åka på sådant kul blir hindrade av regnet. Även de som hade tänkt sig åka till Skanssundet under onsdagskvällen eller de som i tisdags hade tänkt sig en tur til Lissma......då var det åska. Jag hade möte på jobbet igår kväll.......Xtra insatt möte. Ett möte till på tisdag i nästa vecka så då blir det inget Lissma heller.

Idag ska det regna hela dagen och vi ska ha vattenkrig på fotbollsplanen, det ska bli roligt!

Ikväll ska vi ha möte och utvärdera året, med klubbens träffar i Mälardalen. Alla kontaktpersoner kommer hem till mig. Jag arbetar till halv sex och sen kommer de till sex. Jag tänkte bjuda på middag och sen ska vi arbeta på hårt!!!

Jag vill ut och åka Corvette!!!!



Sommaren ska väl ändå inte vara slut! Jag vill ha en bra helg, nästan som semester. Hoppas det blir så.

Nästa helg är det MANTORP!!!!


Lugn uppgift............

Lugn uppgift...........



Livet som huvkråka vore lugnare, då skulle man bara kunna ta det lugnt. Började jobba nu i måndags och känner mig redan så stressad............möte, möten, möten. Varför måste det vara så? Att allt kommer på en gång och att man ska vara på flera ställen sammantidigt. Tog mig en träningsrunda och ett gympass igår kväll och ett glas vin. Sen dog jag i soffan och vaknade sent i morse.



Nu gäller det att hålla sig i trim så man behåller putsen ( solbrännan ) och sitt yttre........



Nu gör jag två saker samtidigt Bloggar och pratar med Jerka i telefonen.

Ha en bra dag! Kram på er...........................


Fullt ös!!!!!

Fullt ös!!!! Då var semestern slut och vardagen kommer över en med stormsteg. Från att ha gjort det man vill och framförallt när man vill om dagarrna under semestern, så är dagarna styrda av tider och allt annat. Styrt med mycket som ska göras och rattas runt så att man orkar med allt.



Igår måndag började man åter att arbeta och då visar det sig att chefen har sagt upp sig, det känns faktiskt riktigt tråkigt. Tyckte han hade mycket bra att ge oss............ sen var det telefonmöte med styrelsen i över två och en halv timme. Att sitta still mellan sju och kvart i tio är inte lätt!!

Idag är det vanlig arbetsdag 8-16
Onsdag arbete och kvällsmöte på jobbet
Torsdag arbete och möte med distriktet hemma hos mig.
Fredag arbete och sen...............HELG. Hoppas helgen ger sol och salta bad! Ska vara något kul på Kjula i helgen tror jag. Måste kolla upp det på google ;-)

Ja, det är inte lätt att få tiden att räcka till och framförallt så ska man orka med allt. Nästa vecka är det möte hela måndagen och tisdag kväll och torsdag...............inte klokt!

Det gäller att man håller kroppen i trim som en trimmad motor så man orkar att köra på lite högvarv.....



Är iaf otroligt glad över att jag har mitt nya gym i garaget och slipper att åka iväg för att träna. Bara att gå ut och njuta av ett skönt träningspass hemma i garaget. Är så glad över det!!! Min sommarpresent till mig............köpte den i mitten av juli. Älskar att gå ut där och trimma kroppen! Var där igår morse efter en joggingrunda, en joggingtur utan att bli avbruten av lösa hästar.



Måste träna för att inte bli så dålig som jag var före semester, så vill jag inte må igen.

Stress dödar...................tror jag! Dödar mitt glada jag..........iaf negativ stress.

Nu ska jag fika klart och sen är det dags för jobbet......ha det!


Hästkrafter på rymmen............

Hästkrafter på rymmen mitt i mitt träningspass. Det var dock bara en hästkraft! Hade börjat dagen med kaffe och blogg, sen var det dags för joggingrundan. När jag kommit halvvägs hittar jag en häst som rymt från hagen, han står på en åker vid vägen. Jag är jätterädd för hästar så jag ringde en hästtjej i närheten. Hon visste inte om hästen var snäll eller inte men sa att ¨Shettisar¨ kan var lite envisa. Hon ville att vi skulle försöka fånga in den tillsammans. Jag gick och hämtade kopplet............fick senare veta att det heter trens. Medan jag väntade på henne gick jag ut på åker och snackade med hästen..............sa att - Här kan du ju inte vara, du ska vara i hagen tillsammans med din kompis! Vad händer.....jo hästen kommer gående mot mig.........hahaha! Sen möts vi halvvägs. när jag ska sätta på trenset snackade jag åter med hästen och sa att jag vet inte hur det här fungerar???? Han stog snällt och väntade tills jag kopplat han ( som senare visar sig var en hon!).......så följde den snällt med till hagen efter mig...............då kom Lena. Hon bara skrattade..............du kan ju Elisabeth! ropade hon. Numera kommer jag bli känd som hästtjej som fångar förymda hästkrafter på byn.



Tillbaka i hagen :-)...........de står låååååångt där borta!



Sen hem till gymmet, dusch och en underbart god frukost. Fika blev det senare på Lundby Herrgård.

Kollade sen om högtalarna passade till min Corvette. Fick dem levererade av Ricky på Wheels i Hågelby, nu ska jag bara betala dem! För de passade!





Sen kom Jannekock på jobbet och hämtade vår gamla skinnsoffa, så nu har vi mer plats i garaget igen.

Söndagen har varit lugn, bara haft lite ågren över att semestern är över. Men kan med facit i handen konstatera att jag har jaft en otroligt bra semester.................!

Ska snart ta mig en lite träningsrunda i gymmet för mina axlar och sen är det arbete och styrelsemöte i Corvetteklubben ikväll. Detta blir en fulldag! Nu är man igång...................semester nästa gång blir till julafton.


Vilken jävla tur med vädret...........

Vilken jävla tur med vädret vi hade igår. Åter igen sken solen när vi hade en träff för klubbens medlemmar. Fredagen var det regn och åska som tog hand om dagen, igår tog solen hand om dagen och vi om varandra. Hade en så´n fin dag på Wheels i Hågelby. Vi fick en bra klubbparkering och solen sken från en klarblå himmel hela dagen. Jag somnade ganska gott på kvällen av sol-utmattning..................hm ´, finns det ordet. Jag som älskar solen och att var i den fick min dos igår. Solen bara sken och sken och huden fick åter en fin bränna. Dessutom hade vi första parkett för att kolla in allla bilar som skulle in til Wheels. Vi hade frukost för alla tidiga medlemmar och vätskekontroll :-)

Fick så mycket energi av alla medlemmar och deras positiva ord. Jag trivs verkligen med att arrangera träffar för medlemmarna, det känner jag. Dessutom verkligen kul att Janne ville hjälpa till och arrangera, han är en gammal kär vän från 80talet som kontakten åter har tagit liv sedan han köpte sig en Corvette för ett tag sedan. På 80talet åkte vi hoj ihop, dessutom fick jag träffa Anton en gammal kompis också från hojtiden, då vi startade MC-klubb i Huddinge/Lissma. Det var roliga tider det! Anton hade jag aldrig kännt igen idag, men tack vare en presentation från Janne - Elisabeth, här är Anton! Så fick man växla ett par ord med honom. Anton var nere hos oss och kollade in Corvetterna.......



Hade också tillfälle att prata med gamla styrelsemedlemmar som gav mycket positiva saker. Dessutom mycket medlemmar som man inte tiigare sett, som man fick tillfälle att prata med. Så underbart roligt!

Jag var på Hågelby tjugo över sex, sen kom Ove och sen Janne och Tobbe. Ove slår nog alla rekord i att packa en Corvette. Han lyckades få in allt detta i sin C3a.............



Första frukosten serverad! Strax efter åtta var det dags för de första att äta frukost.....



Min C4a var ¨pimpad¨med alla presenter från träffar, mycket rosa vart det!



ett av de vrackaste ekipagen..........



Alla Corvettevänner såg var klubbparkeringen var, och vi dem!





Solsidan, intog tjejerna!



Mycket värme och kärlek finns det mellan medlemmarna i klubben......



Tycker det är så kul med nya kontakter...........



Bilar på klubbparkeringen............















Sen kom Mats!







Bilar i Hågelbyparken.......



...............marknad.



Bilar runt hela slottet, överallt i parken!























Snygg!



Har han stått för nära Mustangerna????????????????



Amerika tema!



En glad Tobbe, trots brännskadorna............




Väl hemma så tog orken slut efter vi packat ur alla sakerna från bilarna. Det vart ett glas vin och lite middag. Hoppade Stockholm cruising och fetsen i Hågelby.



Middag alá Sågverten...........



köpte en rosa Corvette till mitt rosa tema.........



En ny väska vart det oxå......



En ny tjej följde visst med hem till garaget, nu har jag konkurans i garaget.



Nu har jag fikat i lugn och ro´. Nu ska jag ta mig en löparrunda och sen blir det ett träningspass i gymmet. Idag ska jag nog ta hand om dagen som en söndag före arbete. i morgon är semestern slut och det är dags att återgå till arbete.

Ha en bra söndag och njuta av livet...............augusti är här!

Han inte träna igår, men idag..........

Han inte träna igår, men idag efter allt som skulle fixas och ordnas inför morgondagens träff på Wheels i Hågelby. Har packat tält, flaggor, bord och annat inför morgondagen. Har köpt all frukostmat inför frukosten på Hågelby i morgon, hjälpt Nina och hämta saker i min stora underbara Transport. Tagit/sovit en siesta och framförallt tränat............igår han jag inte det. Utan vi tog då Corvetten för att hälsa på min gamla kompis Janne och Marre, där fanns också Molle och Trassel :-)

Vi cabbade ner i den fina sommardagen som var och bara njöt av turen på små krokiga vägar.............





Vi tog färjan till Skanssundet...............



Fick vänta en stund i solen, men vad gör det !





Det var en jättetransport som åkte med samma färja som oss !! Hjäääääääääääälp



Stannade till och pratade lite med Tomas och kollade båtarna i hamnen.



Efter kaffe med stora bullar, så tog vi en tur med Trassel som stannade och åt blåbär i blåbärsskogen......



Sen tog vi en titt på Molles bil..........





Gick ner till hamnen, Janne kollade om han fick igång utombordaren. Lovar att han höll tungan rätt i mun....



Tog båten ut till Sävösund och krog...........





Här mår man BRA, mitt element i livet. Saltvatten, hav, brygga och båtar......



...............och Rosé







Sävö krog, en oas i Skärgården..............



Utedass i skärgården...............fem poäng till sommaren.



Tvätta händerna här är inte fel, fem poäng till sommaren igen!



Snurran vidare till sol och bad.........



Först i var jag och Janne, sen Tobbe och sen Molle..........





Jag hittade två maneter, flera räkor och fångade en fisk med handen............



Jag simmade och måste säga att åter fem poäng till sommaren............





Sen åkte vi hem till Trassel och en grillkväll på altanen........



Torsdagen blev nog sommarens BÄSTA dag, skärgården går före bilar och landsväg en fin sommardag. I morgon hoppas jag på sol och många klubbkamrater på Hågelby.........................för då blir det en bra dag den också.

Borta bra, hemma bäst

Borta bra, hemma bäst. Ja det stämmer! Har haft ett par bra dagar i Rättvik. Mycket bilar, mycket mat och mycket att titta på. Har haft fulllt upp varje dag. Detta resulterade i 986 foton som jag laddade över till hårddisken nu på morgonen. Det är först när man tittar på fotona som man förstår att man gör något hela tiden............lovar att man gör mycket. Igår hade jag så ont i kroppen efter tisdagen så jag är glad att jag är hemma.................så att det gamla ordspråket borta bra men hemma bäst stämmer iaf. Kom hem till ett nystädat hus, vanlig middag, tvättade av Corvetten och fick mig en grogg hos Nina&Micke med citroner från hennes citrinträd-gott!

Nu är det bloggen, kaffe och kanske hinner jag träna före vi drar ut på äventyr idag.............





sena kvällar med cruising alla dagar.............



PS! Det kommer mer foton från dagarna i Rättvik när jag har tid. Har så fina bider på fina bilar............

Nu ska jag ladda till Wheels i Hågelbyparken nu på lördag !

Vi kanske ses................där!

RSS 2.0