¨Smycka din bil.....¨

Smycka din bil så att du tycker den passar dig och så att du är nöjd!



Detta är nog lite för rosa för att vara ¨min bil¨, man kan ju undra hur personen som äger denna bil ser ut, jobbar med och har för intressen?

Missade Lissma i går kväll, fick ett MMS av en kompis som undrade var jag var? MMS visade mycket bilar på parkeringen. Vad gjorde jag då? Jo, jag satt i möte från sex till nio.............börjar bli lite segt nu! Möten, möten, möten. Missade  dessutom Jerka som spelade på Allsång på Skansken, han är lite cool..........



Pratade med Janne igår morse, han ringde efter min löpträning så jag han prata med honom medan jag stretchade ut benmusklerna. Janne ska bara leka med sin bil numera!



Jag har börjat dricka något som ska göra mig gott! Men det är inte gott att dricka. Ska vara bra för hela kroppen och själen. Man kan visst märka förändring efter ett par dagar, men absolut efter några månader. Är gjord på växten Aloe Vera, som bästa motoroljan för bilen. Vi får se!



Var på gymmet i Jordbro och tränade igår, fick öka vikterna på alla maskiner och det känns roligt. Kroppen mår bättre! Nu ska jag vara rädd om den och inte stressa slut på den.

Ikväll så blir det Skanssundet, direkt hem och byta bil! Spa-kväll...........



Igår kväll var det riktigt fint ute, solnedgång.........



Nu ska jag ta en morgonpromenad..............börjar senare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0