Som en arbetsmyra...........

Som en arbetsmyra igår målade vi och skrapade bort gammal färg på huset. Det är inte som att lacka en bil. Men kanske? Kanske kan man spruta ett hus istället för att stå där med pensel och måla upp och ner???? Vet att gamla lador sprutar man!



...........som när Svarten lackades!!!



Sen vart det solstolen, städa huset, bad och träningspass klockan 20.00. Inte mina vanliga rutiner iaf. Nu ska jag ta det lugnare ett tag och njuta av semestern lite. Pratade med Guy igår, planering de sista träffarna. Pratade med Janne igår morse om hans lilla ögonsten. Hade skickat över bilder på Trassel. Självklart fick jag samtal från en glad Jerka som handlat 1:18 bilar. vi brukr tävla om vilka vi har och inte har. Han hade köpt en lika dan som mig. En C2a med Amerika motiv, bara den att han prutade och fick den till ett bättre pris än mig.

Sen fick jag sms av Sofia och hon hade det bra på Kreta, det känns skönt.

Som en Arbetsdag........

Som en Arbetsdag blev det igår. Var uppe tidigt, hon var nog kvart över fem. Kaffe, te och bloggande som vanligt. Sen tog jag TranSporten till Sundbyberg för att möta Matz och hämta saker ur klubbförrådet till Wheels i Hågelby som är lördagen den 4e augusti. Trodde det skulle avar kaos på Essingeleden, men det var det inte! Dessutom hade jag trevligt sällskap hela tiden till Sumpan. Pratade med Janne i fyrtio minuter om bilar, träffa och Trassel. Matz stog och väntade på mig utanför lagret och han var så snäll och hjälpte mig packa in sakerna. Fort som faaaaaan gick det! Var sen på Jula och handlade lite mer saker till Hågelby-träffen som jag tror mig veta att vi kommer att behöva. Janne har dessutom lovat att hjälpa till med träffen..................det känns bra! Pratade med Jerka, Mats och Lasse på vägen hem. Det hela slutade med ett mail som behövdes för att ta ställning till fortsatt arbete. Att sitta inne och maila när solen skiner är inte det jag gillar bäst! Så jag och Tobbe tog en dag på taket för att få bort all mossa som växt under de senaste tjugo åren. Luktade faaaaaaaan och det var otroligt varmt att arbeta mot ett svart tak. Tobbe körde med högtrycket och jag använde diskborsten och borstade bort all mossa på ena taksidan för att inte skita ner husfasaden, Tobbes sida var ut mot skogen och där gjorde det inget om smuts och mossa for som det ville! Sen blev det solstolen och sen grillkväll.



Hittade bilder på nätet som Mats fotat( där jag är med!):



Fick lite MMS av Helene.....på kakor!

 

och ett häftigt camping-bord. Vill också ha ett sådant till bilen!



MMS av Jerka!



MMS av Ann, på blommor som hon fick av mig! De är så fina!



MMS av PG som har hittat en lastbil till!



Idag är det dagen för den stora cruisingdagen och så är det sista fredagen i månaden, vilket innebär en rolig kväll in i Stockholm med vackra bilar. Sveavägen-kväll!!!


Lill-lördag.......

Lill-lördag var det igår. Uppe som vanligt väldigt tidigt med bloggande och kaffe. Sen tog jag bilen till gymmet och tränade en timme innan jag träffade min sjukgymnast. Jag mår nu ganska bra och har inga mer tider hos honom. Har hållit på i tre och en halv vecka hos sjukgymnasten för att må bra.................och detta på min semester. Måste ta det lugnar i framtiden............inte göra allt!!!!

När jag kom hem från gymmet hade Tobbe börjat med att byta olja på C4an, så jag gikc in och tog på mig min bikini och hjälpte till ute i solen med oljebytet.



titt-ut!







Ska prova en ny packning till pluggen i plast till oljetråget, den gamla var i metall.





Sen körde jag ut Svarten. Tog mig en runda ut på vägen. Mötte en Taxi-chaufför som kollade som fan, kom på att jag var ute och provkörde C3an i bikini..............det är kanske inte så vanligt?



Sen gjorde jag lite arbete inne vid datorn. Gjorde klar min beställning hos www.dinjacka.se
 där jag har gjort en jacka precis efter mina önskemål. Så kul. Vilken present till sig själv!!! Ge det till dig själv eller någon du tycker om................klart roligt.

Efter lite siesta och annat så drog vi till Skanssundet för att äta middag och träffa Corvettevänner. Vi ses där på onsdagar och idag vart vi sjutton Corvetter! Dessutom var både Maria, Sofia och Billy med..........så roligt!



Jag åt en hamburgare...............så gott!



Sofia åt en räksmörgås!




Pappa/morfar får sin hamburgare!



chefen med sin godispåse, vi vet vad han äter för godis ;-)




Med färjan kom det fler och fler corvetterunder kvällen..........



Affes rondellhund!



Lite fina bilder...........



















Mats min PT ( personlig tränare ) i fotogafering!









Min pappa...........



Mammas NK-kompis kom idag, mycket trevligt!



Han kom ihåg hunden, men inte kopplet!



Maria var där med C7a...........



Min fotokompis var där !



Med sin pankakslins :-)





Ser du GB-gubben? Nypolerat!



Sommarnatt!!!







På väg hemåt, Tobbe fick köra. Jag fick lite vin i kväll till maten...........





Kvällens finaste foto! Se nedan..........



Kvällens lek finns ett fel!



Hade en toppen-onsdag igår. Nu känns det som semester i hela kroppen.

Om en stund ska jag träffa Matz för att plocka ihop sakerna till Hågelby ifrån klubbförrådet. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Handla lite kanske? Sola lite kanske? Vet inte...............ha semester helt enkelt.

Ha en bra dag!




Din Jacka , Persåker, Mariefred......

Din Jacka, Persåker, Mariefred en Corvette-tur igår med min C4a!

Igår hade jag mailkontakt med Lasse på Din Jacka eftersom jag alltid ska krångla till allt. Vill ha just min jacka så som jag önskar för att bli riktigt nöjd. Lasse på Din Jacka är en mycket positiv människa så han bara ändrar tills man är nöjd och nu är jag det, så nu ska han få beställa den. Han har fått göra tre olika förslag och nu är det tredje gånge gillt som gäller. Man får nämligen mail av Lasse på hur jackan kommer att se ut, med text och färgval m.m. Han är helt otrolig! Nu är det bara att vänta ett par veckor för att sedan få se resultatet. Känns som om jag kommer få en ny favorit........kommer nog älska den jackan!

http://www.dinjacka.se/  



Efter lite samtal och mail med klubbmedlemmar och andra så körde jag ut min C4a för att åka till Persåker och köpa olja och filter. Känner att det är dags att byta olja innan man tar henne upp till Rättvik. Göran på Persåker är också en skön kille att prata bort en stund med......







Sen åkte vi till Mariefred.............







Parkerade bilen på ett bra ställe för att köpa glass, shoppa och kolla hamnen....





Jag provad en ny smak, sockerkaka!!!! Gott, gotti nam´nam...






Mariefred är en liten och mycket söt stad!



På bryggan mot hamnen...........













Vi gick till och förbi ångloken...........





till systemet och sen till en butik som Tobbe inte ville gå in i.......





Sen tog vi Corvetten till Mångfaldenshus i Nykvarn och köpte Whiskykola





Whiskykola, olja, filter, packning, lim och lite Amerikanskt blev det i inköp



Köpte lim till mina gummilster på Svarten.....



Sen blev det en löparrunda vid sex före middagen...........så skönt!





Idag sk ajag till gymmet, sjukgymnasten, badet och sen till Skanssundet...............

Hos Din jacka blir jackan Min jacka.................

Hos Din jacka blir jackan Min jacka..............så otroligt häftigt. Vill man ha en jacka precis så som man själv vill ha den måste man bara åka hem till Lasse på Din jacka. Det finns så otroligt många modeller att välja på. De finns i otroligt många färger och du kan få vilken logga eller typsnitt av text som du själv vill ha!



Lasse är dessutom helt underbart positiv till att göra så att du blir nöjd. Jag provade flera jackor och har bestämt flera typsnitt.............när jag åkte därifrån fixade Lasse en bild på hur jackan kommer att se ut. Den kom på mailen. Om man är nöjd så godkänner man bara beställningen. Nu är ju jag JAG, så jag är inte nöjd med det jag bestämde igår. Idag (tidigare i morse) har jag skickat in mina nya önskemål på hur jag vill att jackan ska se ut. Får se om jag blir nöjd senare idag!

Att få göra sin (min/din) jacka efter sina egna önskemål vara som att stå som ett litet barn och välja smågodis i kiosken......jag vill ha en så´n och en så´n där. Jag har beställt flera texter och loggor. Nu går man snart omkring som ett barn och längtar till att den ska komma med posten............längtar som ett barn till Tomten på julafton. Ni ska få se senare på en Cool jacka.....

















Min ska var Svart som Svarten.................



Det var egentligen Tobbe som skulle beställa jacka och han bestämde sig för en snygg Krantz-jacka med snygga loggor. Han är mera bestämd och nöjd med sin beställning. Ni ska få se på en snygg jacka när den kommer..............







Tobbe fick sin jacka som 50års present, vem blir inte glad över det? Att kunna få göra sin jacka, precis så som man vill ha den. Med loggor och text. Lasse fixade så att han fick sin jacka precis så som han ville ha den. Några loggor som Tobbe ville ha, hade inte Lasse......men det fixade ha till..............så klart!

Pappa provade också en jacka, han ser ut som Jerry Williams brorsa tycker jag!



Tror att pappa funderar på en logga med en viss bil på ryggen, eller om det blir en väska med tryck. Tobbe beställde en väska i skinn som har samma färger som hans Corvette!

När vi varit hos Din jacka så åkte vi hem genom ett köigt Stockholm, hem till kräft/räk-kalas med barnen. Sofia hade beställt kräftor innan hon drar till Kreta.........







Efter kräftorna blev det tre-kamp i mitt gym......

















Sen vart det fotboll !!!!



Efter tre-kamp mellan oss i gymmet och fotboll blev det rabarberpaj och avkoppling framför Tvn i vår nya soffa.

JAG HAR SEMESTER::::::::::::::::.

Bryggan...........

Bryggan............vi kallar våran altan för bryggan nu när vi inte längra har någon båt. Där bor vi hela dagarna när solen skiner. Igår var vi på bryggan nästan hela dagen. Sen var vi och kollade bryggan Tobbe byggt i Nynäshamn, fas de kallar de så fint för Havstrappan i massmedia.

Efter mina morgonrutine med kaffe, te och blogg blev det löpträning. Körde halv milen och sen körde jag jag ett träningspass i mitt gym..............så skönt. Sen blev det frukost på ¨bryggan¨. Maria vaknade och Tobbe kom också ut och åt frukost. Sen kom Nina, Micke och Bonzo. Ljugarstund i solen på ¨Bryggan¨.

Sen ville Sofia att jag skulle laga hennes kläder, och det gjorde jag gärrna ute i solen i bikini. Körde lite Toyota!



Sen körde jag lite Amerikanskt. Hon fick komma ut i solen och gå en stund. Kanske de gamla packningarna blir lite tätare. I natt hade hon inte läckt så mycket iaf.



Lunch och siesta på ¨Bryggan¨



körde mina tjejer till pendeltåget, de skulle till Stockholm.







hittade en larvigt söt larv hemma som jag räddade från garageuppfarten.



Sen drog vi till Nynäshamn för att kolla båtar istället för bilar ........













Åt en god middag i hamnen.................



Tobbe visade mig Havstrappan som han varit med och byggt!





Bajsbryggan, här tömmer man toatanken............









Sen var det dags att hämta barn, mobilen ringde. Hade en toppenkväll i Nynäshamn....................fick en otroligt fin längtan till en egen liten båt.

....................och jag har hittat en!



..............skulle passa mig perfelt! En Sea Ray..............


Mecking, startade Svarten, mammaTAXI......

Mecking, startade Svarten, mammaTAxi.............och en helt lycklig lördag.

Efter ett par glas vin igår vart mamma lite roligt kaxig. Hon sa att flera hade frågat henne i Norrtälje varför det inte händer något med Elisabeths bil. Elisabeth har inte skrivit på forumet på länge om reparationen. Mamma tyckte därför att nu var det dags att vi tog en dag och jobbade Svarten så att den kommer ut någon gång. Hon var riktigt på och fick oss att bestämma oss frö att lördagen skulle bli en meckingdag..............



Jag har inte riktigt velat fråga pappa då jag vet att han har otroligt ont i sin rygg. Vill liksom låta honom få vara ifred och bara bli till det bättre. Inte stressa honom med att mecka bil och så! Men han var hos oss klockan tio efter att vi varit på återvinningen med skräp/sopor igen och handlat lite mat.

Vi skulle börja att ljustera in dörrarna men då visade det sig att låset i passagerardörren hade gått sönder så vi fick nog hålla på och mecka med det i två timmar för att få det att fungera. Jag satte dit och tog bort låser fem gånger, och det är ingen lätt lek ska jag säga dig. Om du bara visste hur trångt det är och att den dessutom bara går att få in på ett sätt, så finns det de som verkligen hatar att mecka lås på gamla C3or. Men allt var klart före lunch....




Tobbe, pappa och jag var ett bra TEAM hela dagen. Vet inte hur jag ska kunna tacka dem. De gjorde en otroligt bra insatts igår med arbetet av att få henne något mer färdig. Stort TACK till Tobbe och pappa iaf !!!!







Stackars pappas rygg och pappa förståss!!!!!



Sen rullade vi ut henne för att starta upp henne. Använde oss av startbatteri och jag troddde hela bilen skulle brinna upp. Jag skrek det brinner!!!! Ut strömmar det rök bakom instrumentbrädan................vad fan gr vi? Slog av allt och väntade, sen hittade vi felet och allt var okey!





Mecking ute!



Sen fick vi inte henne att gå rent, pappa höll på och höll på.........Tobbe också för den delen. Men det är pappa som vet hur en motor SKA låta för att den ska var bra! HAn är som en bil-doktor faktiskt.



Efter en stund hittade vi felet, en vakumslang till lysena var bortkopplad. Så när den satt som den skulle gick bilen som en klocka och lysen gick upp och ner lika bra som en kille/tjej flirtar med varandra!



Mitt i allt meckande skulle Maria hämtas vid tåget............



sen fortsatte vi med allt meckande igen!



Nu gick hon som en klocka så jag och pappa tog en tur med henne för att se om allt är okey! Och det var det!

Maria hämtade Jennis( hon är miltär, tuff brud) för de skulle träna i mitt gym innan de drog ut på stan och festade runt lite..............hon kom med rabarber till mig det bästa jag vet!



De tränade och vi arbetade vidare med Corvetten!







Vid sju la vi ner allt meckande. Tjejerna hade tränat klart och skulle åka och bada, pappa skulle hem till en chokladbit och en whiskey. Hoppas han inte får för ont idag! HAn gjorde ett otroligt arbete i garaget igår. Det som är mest otroligt är att det är som att mecka med honom som det var för tjugosex år sedan. Han kanske pustar och stånkar lite mer idag pga av värken i rygg och knä. Men vem pustar inte?

tyvärr hade pappa fått en skruv i sitt däck.......det är han inte värd att få!



Sen drog tjejerna och Tobbe till badet, pappa hem till mamma!



Jag satte mig i solen och ringde mamma för att berätta att hon måste vara riktgit snäll mot pappa när han kommer hem. Han hade gjort en alldeles för tuff dag ute hos oss.............jag kopplade av i solen med katten!



Sen var det dags för drinkar och grillning.............



Tobbe grillade kött och stekte kantareller som han plockat......



Jag drack ingen alkohol, berusad av livets goda saker ändå. Att få starta Svarten och känna henne mullra iväg på gatan när man trycker ner gaspedalen är som ett rus av alkohol, droger eller annat! Jag var så lycklig.........

Var uppe halv tre i morse då Maria kom hem.................allt är som vanligt nu!

Idag ska jag.......hmmmmm. Jag ska nog ta en löparrunda om ett tag och sen ta och träna lite i mitt nya gym..hihihi.....sen får vi se!

Det kan nog bli en bra söndag idag.............solen skiner iaf.............


En sommardag .....kunde varit i Sandhamn på bryggan.....

En sommardag.................kunde varit i Sandahamn på bryggan. Mina somrar brukar jag tillbringa i Sandhamn, men sedan ett år tillbaka är båten numera såld. I Sandhamn började jag ofta dagen med en löparrunda run Sandön, idag sprang jag runt gårdarna hemma. Blev så glad när jag såg att de hade haschat höet som förr.




Provade mina löparskor..........de var helt underbara!



Sen tränade jag en timme i mitt nya gym.............så härligt! Hittade dessutom ett par nya träningshandskar som jag har haft sedan åttiotalet då jag hade de som skydd när jag körde rullskridskor i ramp. De har legat rätt länge :-)! Typ trettio år...........men fortfarande helt OK!



Mina citronträd mår nu mycket bättre i vädret som råder.............



Åt en underbart god frukost. Fil, jordgubbar, mussli, nötter och äggmacka.



Sen monterade Tobbe belysning i altan och jag fick måla om brädan efteråt.



Sen var det bad! Solen sken............Sen kom mamma och pappa med Corvetten.



Tjejerna är hemma, mamma och pappa är här. Precis som i Sandhamn, alla är samlade som vi brukar på sommaren. Så härligt!



Sofia blir ¨nylackad¨ av sin stora syter inför kvällen. Mina tjejer!!!!!















Min Sofia!





Tobbe och pappa på bryggan i solen.



.............och mamma.



Sofia planerar fredagkvällen med sina kompisar..........



Hårfager!



Mina tjejer igen!



Maria planerar sin fredagkväll med sina kompisar................



Hela klanen på bryggan ( som i Sandhamn ).



Mamma njöt av livet...............









Katterna var med oss på bryggan hela dagen.............





Maria på väg ut i Stockholmsnatten..........



Men det byte av kläder efter att jag pratat med Janne. Janne hade varit på Tierp arena och kollat driftning och nu var han på väg hem. Det regnade som bara den i stan, därav byte kläder för Maria. Vi satt på bryggan (altanen) hela eftermiddagen och åskmolnen gick runt oss. Mörkt både mot Stockholm, Nynäs, Haninge men hos oss var det fint!



Fick MMS av Roffe som också talade om dessa regnbyar. Inte mycket till Corvetterväder denna sommar. Pappa kom iaf nercabbat ut till oss, men fick lov att cabba upp när de skulle pka hem mot Stockholm.





Roffe visade dock också att vädret var bättre på södertörn.........



På kvällen fick Chrippe mig att skratta. Fick skratta åt hans sms och MMS............han är helt underbart härlig med sin humor och energi.



Jerka som äldre man. ( eller som jag sa Jerka JR)

Kom på att jag måste kolla om elektroniken fungerade ute..............och det gjorde den. Så fint...........



Idag ska det nog bli en dag i garget med pappa och Tobbe. Vi ska justera in dörrarna och kanske starta SVarten.........

Som en arbetsdag.............

Som en arbetsdag blev dagen igår. Saker som skulle fixas och tider som skulle passas, men ack så bra det belv!

Sov alldeles för länge, vaknade vid sex. Kaffe och bloggen, packa träningsväskan. Var på gymmet halv åtta och körde ett träningspass på en timme frem till halv nio. Var sen hos min sjukgymnast och kollade upp dett onda från onsdagen då jag gjorde något med nacken hemma hos mamma och pappa när vi rensa ogräs och krattade gången med tungt grus. Han hittade ett fel på andra och tredje halskotan, och fixade till det. nu har jag några övningar som jag ska göra fram till onsdag i nästa vecka då jag ska dit igen. Det onda gick iaf över efter hans toppen behandling.

Sen var jag och reklamerade varor klockan tio då butikerna öppnade och hämtade ut lite pengar som jag ska ha i kväll.



Sen var vi och hämtade vår nya soffa............







Nu åker den gamla men dock fina skinnsoffan ut. Ska försöka sälja den på blocket. Tobbe tror att man lätt får 2000:- för den. Ska fota och lägga ut den under dagen idag  tror jag.



Den nya soffan blev fin där vi ville ha den!





Sen tog jag rast i solen och la mig och solade magen, så härligt det oxå!

Klockan sex hade jag kommit överrens med säljaren av ett gym att vi skulle betala resten, la handpenning på ett i tisdags................så nu har jag ett eget. Så det var vi och hämtade igår. Mycket saker så vi fick ta två bilar. Älskar verkligen min laståsna till bil..................



städade upp ihörnan av garaget för att göra en gym-hörna........



Godkänt ......GRYMT BRA.......blev det!



Bredvid Svarten finns gymmet just nu............



En Smithmaskin ( skivstångsmaskin ) 

Stående ryggresare 

Anatomisk magbänk

Armhävningsställning

Kromade hatlar i ställ, som jag satt och polerade med autosol. Pilen avslöjar detta ;-)

 

Idag ska jag inviga mitt eget gym klockan åtta och ikväll ska jag Nynäshamn och bara med på invigningen av segeltävlingarna..................

Ska bli skönt att slippa åka 3,8 mil som jag har till mitt gym, nu kan jag bara gå ut i garaget. Kommer kännas bra tror jag.............




En lång dag igår...........eller det hände

En lång dag igår.........eller det hände mycket under dagen.

Gick upp vid kvart över fem....
fika och bloggade
löptränade halvmilen
pratat med hästarna i hagen
hämtat posten
kastat sopor
plockade upp saker på vinden
frostade av kylen
fixade med blommorna ute
tvättade
rengjorde duschkabinen
duschade



Hästkrafter? Dessa tre hästar går i hagen mitt mot vårat hus :-)



Jag som aldrig går med sopor annars, det är inte mitt jobb! Får göra det nu!



Hämtade DN i brevlådan, inte heller mitt jobb!



sen var klockan nio och jag åt frukost. Läste DN och kom att tänka på Pilefors..............



Sen bestämde jag mig för att åka till mamma och pappa. Visste att Fredrik ( syrrans son ) skulle rensa ogräs på deras gång.............och den gången är lååååååååååång! Men vilken kaos i trafiken på väg dit det var olyckor och avstängningar för att de reparerar Essingeleden på flera ställen..............skitjobbigt! Att sitta i kö passar inte min stil!





Lovar att gången är lång och den blev så fin. inte ett ogräs kvar, men vi höll på ett bra tag med att få den så här. Krattade grus så den skulle bli jämn och snygg. Sen fick jag en flachback när jag kollad in gargedörren. 1985.......1985 var året då pappa och jag hade hans fina bil med på utställning i Sollentuna och jag hade precis köpt min Corvette. Så underbart livet var då! Vilken lycka .........UNG och LYCKLIG!

Sen körde pappa ut Corvetten och drog mot Skanssundet. Vi tog Slagstafärjan från Ekerö till Slagsta. Pappa bjöd på resan över................kostar femtio kronor att ta den vägen. Så fint vid avttnet, Mälaren.



Mot Drottningholm, sen Ekerö.



En Corvette i backspegeln.







När jag kom efter att handlat lite mat så blev det inte som jag tänkt. Jag hade hoppats på en kväll iSkanssundet, men precis när jag skulle köra ut bilen så kom Maria och tobbe hem från Norge. Kändes helt fel att åka då, vill prata och krama Maria. Titta lite på foton och sen bara koppla av. Har gjort en överbelastning i nacken efter allt arbete med att rensa ogräs på gången så nu har jag ont igen! Ska snart till gymmet och rätta till det onda. Har tid hos sjukgymnasten idag, som tur är.

Igår skev jag om att jag hade viss längtan efter barnen på jobbet, och vad händer? Så kul! Då kommer ett sms, sen åtta MMS av en kille på jobbet som är i Norrland och tittar på fina bilar. Sen får han en sådan längtan så han ringer till mig för att berätta och prata om alla bilar. Vi pratar mycket bil ihop under hans skoldagar. Så skön kille..............

Måste bara dela med mig av hans fina bilder på bilar från Norrland. Han dessutom fått en ny telefon En Iphone 4S. Han tyckte jag också skulle köpa mig en................kasta den gamla i en betongvägg så går den sönder - Då kan du köpa en ny, sa han!



















Nä, nu måste jag stänga ner och dra till gymmet. Sen har jag massor som ska göra...........

Ha det bra!!!!!




Mår som en prinsessa..........

Mår som en prinsessa just nu. Tänker bara på MIG, gör bara det jag vill göra och finner meningen med livet. Livet är rätt bra härligt när man mår som bäst. Bara att få göra prcis det man vill göra och låta dagen bli som man själv vill ha den. Semester är nog arbetplatsens gåva till folket ( man kan tom. börja längta tillbaka efter fjortondagars semester, fast jag vill inte börja arbeta NU! .............jag har tre veckor kvar).

Igår vaknade jag tidigt som vanligt och gick upp till mina dator och kaffemugg.

Löptränade min halv mil.............
Åt frukost.................
Åkte till gymmet och tränade en timme...............
Var hos min sjukgymnast....................
Shoppade lite i småbutiker................
Åkte hem och åt lunch................
Tog en siesta....................
Var och köpte ett gym.....................
Gjorde kvällen till guld.................

Har sovit dåligt i natt då jag läste om inbrottsvågen runt omkring där jag bor i natt. Jag har jävligt bra fantasi ..........dessutom vaknar jag av allt. Har vaknat tidigare i mitt liv av att någon försökt ta sig in via altandörren, besök på gården av tjuvar på fyrhjuling och någon som skulle ta bilradion en annan gång. Så nu är jag rätt trött! Blir kanske en siesta idag också.

Fick lite roliga MMS igår av Jerka.......

Gissa var?



Såg dåligt i min jävla telefon och fick svara PASS! Fick en ny bild..............



ASKERSUND......såg det på direkten!

längtar tillbaka till förraårets event som vi gjorde där.









Längtar tillbaka till den helgen med bilbanerace, bilutställning och whiskyprovning och cruising på natten.

I helgen är det dags för Askersund. Bike&Car meet på lördag, kanske något att åka på? Eller så blir det Kjula. Då bra event samma lördag. Dra lott och se var man åker eller????

Var och handlade en Amerika kudde till Pilen igår............




Fick MMS av MAts som undrade om jag hade dessa? Det har jag INTE!



Inköpta på Ullared!

Ikväll kanske det blr Skanssundet................regn, ÅSKA eller sol. Vi får se! Vädret får avgöra.....

Nu ska jag ta min löparrunda.................hörs senare. Ha en bra dag!

Skönt med semester.......

Skönt med semester då kan mangöra det man bara vill göra. Igår morse var jag ute och löptränade, sen blev det duschen och en god frukost. Efter det la jag mig i solen och läste en bok. Började på första sidan och bara plöjde igenom boken och slutade på sista sidan. Bara låg i solen och njöt av livet. Visst skulle jag hellre ligga på en klippa eller på en båt och läsa men så är det inte så. Bara att ta det som det är och acceptera läget. Läste ut den här boken av Anna JAnsson......

Jag och katten låg i solen nästan hela dagen..........han njöt nog han med!



Sen ringde Helene och undrade om hon skulle boka bord på JönsAnders.



VAr där 2012. Dyrt som bara den. Man får full tank i Corvetten för en hel middag. Är maten värd pengarna? Är pengarna mer värda att tanka för. Allt går att avboka..........och ta ett piller.

EFter middagen blev det en powerwalk på en mil innan jag gick hem och kollade lite tv och somnade sen sött i min säng.

Idag ska jag till gymmet och träna, sen blir det sjukgymnasten och sen....?????

Kanske Lissma till kvällen om vädret tillåter, det ska visst bli regnskurar under dagen. Vi får se!

Vad hände!

Vad hände igår? Var uppe ganska tidigt och började städa hela huset. Började städa redan till kaffet, så jag glömde bort datorn. Ingen löpträning...........utan städa hela dagen. Började vid sju och slutade vid nio på kvällen. Har fixat och donat med allt känns det som. Tvättat, sorterat och kastat saker. Var knappt utanför dörren. Var ute och städade farstun eftersom det låg en kattspya där! Usch! Gör inget med en dag inne då vädret visade sig från den sämre sidan hela dagen. regn, regn och åter regn. vilken tur vi hade med vädret igår när vi var i Norrtälje. Soldansen fungerade...........har ett hemligt knep på dansen.

Ensam hemma har det lugnt och skönt.............mår så bra!

Nu ska jag snart ut och löpträna, sen får vi se! Vad händer idag? Vet inte!

Träff med klubben 14 juli

Träff med klubbenden 14 juli i Norrtälje......TIDIGT! Vi träffades på parkering vid hotellet i Norrtälje klockan halv sju för att sedan köra ner till insläppet gemensamt och köra in när de öppnade klockan sju. Jag gick upp kvart i fyra och åkte hemifrån 05.05 och var i Norrtälje efter sex. HAde en otroligt fin körning upp och vädret visade sig från den bästa sidan. Solen gick upp och himlen var fantastiskt vacker. När jag hade parkerat  min bil kom Chrippe med sin vita.........



Sen landade Örnen.............



.............färdledaren.........



..........och lite flera, Vi blev totalt tjugonio bilar på parkeringen.



Sen kom racebilarna. J & J



Jerkas luktade varmt...........det måste gått fort upp!



Sen kom en Stingray........



Halv sju gick karavanen ner till insläppet............





Kö till insläppet, tidig morgon. Lördag morgon tjugo i sju.



Lite polering fanns det tid till oxå!





Sen öppnade insläppet............



Bilar både framför och bakom mig...........



Vacker syn en lördagsmorgon.........så man ryser av välbehag!



norrtälje hamn en tidig morgon, så vackert det också!



Corvetter från dubbla led in till parkeringen i hamnen.



Lite fler som behövde putsa på den redan fina bilen............





Chrippe hade redan putsat sin i kön ner till parkering så han kunde vila sig!



Sen blev det frukost, efter tält och annat var urpackat från bilarna.....





Vår klubbparkering!



Sen kom Pierre med hela sin skara av vackra bilar, han tömde garaget.




Försäljare ut i fingerspetsarna är hon!'





gräsklippare?????





Sen kom Pierre och bjöd på tårta, bulle och kaka.



Den var god ................jag lovar!



När jag kom hem tvättade jag bilen och ställde in den i garaget. Sen tog jag mig en powerwalk på 8 km för att sätta sprätt på kalorierna från tårtan. När jag nästan var hemma kom regnet!



Efter duschen så var bandet runt armen blött, så då klippte jag bort det!



En otroligt bra lördag. En av de bättre på länge!

Fredag den 13e.......

Fredag den trettonde var det igår. Tror dagen löpte på bra. Var uppe vid halv sex som vanligt blev det datorn och kaffemuggen. Sen tog jag och sprang halvmilen, kom hem............

stannade till vid soluret och åt jordgubbar.



Sen blev det duschen och frukost, kollade oljan i Corvetten. Sen fick jag en så stor längtan efter att åka till gymmet och träna armarna..............så jag gjorde det.

I Haninge kom regnet......och sen hagel.



Handlade lite saker till Norrtälje, hem och la mig i solen med en ny bok. Dammsög Toyotan och Transporten, sen kom jag på att Nina och Micke behövde solfilm till Bonzo. Så då gick jag hem till dem.......



Fick lite lunch där, sen gick jag till skogen för att plocka blåbär.





mycket blåbär vid en runsten........



Gick landsvägen hem..........



Alla oväder gick in över staden och kom aldrig ut till oss på landet idag.



In mot staden.......



Hos oss..........sken solen(okey vi fick några regndroppar som var rätt sköna medan jag plockade blåbären).

Gick förbi och kollade om solfilmen blev bra. Bonzo hade iaf hittat en boll att leka med...........ett tag!



Idag är det American Car Show i Norrtälje, har varit uppe sedan kvart i fyra och ska dra nu vid fem.



Program 2012

07.00 Bilinsläpp vi för utställande bilar, ingen föranmälan.

10.00 Entréer öppnar

11.00 Invigningstal

12.00 På scenen - 80s GIG No1 - Attac, Millas Mirakel
och Tone Norum.

12.00 Burnouttävling startar

13.00 Live Dance - Eightmakers Squaredance

13.30 På scenen - Cover Crew Band

14.00 Burnouttävling startar

15.00 Röstlådan dras in

15.30 Prisutdelning Power Boats

16.00 På scenen - 80s GIG No2 - Tommy Nilsson
Katarina Leskanich fr Katarrina & The Waves

17.30 Prisutdelning

18.30 Bilarna defilerar ut ur parken över bron

19.00 Festen börjar vid klubbkåken

 

 

 




Sol, bok, Corvette-tvätt...........



Vaknade efter en jävla katt-natt. Helt slut i hela kroppen. Efter kaffe och bloggande gick jag tillbaka till sängen och sov en stund. Sen hittade jag en bok och solstolen, där låg jag hela dagen tills boken var slutläst..............



Då tog jag Corvetten till bensinstationen för att tanka och göra allt klart inför lördagens träff i Norrtälje. Amerikan Car show. När jag kom hem blev det ett glas vin och en biltvätt.Så mysigt och avkopplande att tvätta bilen i kvällssolen och dricka ett glas vin = livskvalité



Medan jag tvättade och tankade biilen fixade Tobbe middag och bjöd på. Han hade dessutom plockat kantareller till dagens middag.......................så gott!



Nu på morgonen hittade jag helt nya hörlurar i kartong och allt, till min telefon vilket gör att mobilen hänger med ett tag till. De gamla lurarna glappar när man pratar för de är lite trasiga och sitter inte helt ok i fästet lur/telefon.





Jaha! Då var det fredag igen. Andra fredagen på semestern............ska snart löpträna en sväng. Åka till gymmet ochsen handla lite till lördagens aktiviteter. Ska upp halv 5 i morgon och åka 5 för att vara i Norrtälje vid halv 7. Det blir en bra dag.........lördagen.

En lång semesterdag........

En lång semesterdag blev det igår, och helt underbar! UnderBRA!
Började med kaffe och bloggande som vanligt, sen blev det en joggingrunda, dusch och frukost. Sen körde jag ut Corvetten för att besöka Janne och Marre på deras landställe utanför Trosa.

Marre hade verkligen en liten oas på sin landet, allt helt perfekt! Så fiiiiint! Där fanns verkligen lugnet.......



Mycket vackra blommor och saker..........





Parkering på gården..............och............



Janne som grillade lunch åt oss. Gasolgrill och kyl på altan ;-)  läckert!



Trassel tog plats i solstolen...........



Så söt!



Efter en långpromenad till insjön och havet, var Trassel trött. 



Solen sken från en klarblå himmel och vi satt i solen och njöt.......



Här bor de............sen drog Janne och jag till Skanssundet.



Skanssundet onsdagen den 11 juli.



lastbilen var där, eller hur Peter?



Utsikt från Bistrot, sitt ner och njut!





En hel del Corvettevänner denna kväll..



Lika viktigt att säga hej då som hej och välkommen.....



Alltid glad och med bus på gång.





Corvetteparkering........



Inte bara brud-magnet, alla är lika nyfikna på den gröna bilen.





Vissa lekte kurragömma............och hade roligt!



Blommor även i Skanssundet....



Helene hoppas på tur även i spel!



Så fint! Spa för själen...........





Grymt var det här!



Idag behövdes inte pick-nick korgen............



..........det blev en dubbel räksmörgås!



Vad har ni för er? Batteri-kontakt? Närkontakt?



Hej då!!!!!




En glad Roffe!



Spik i däcket..............alltid något efter 170 mil, eller hur?



Solnedgång över SKanssundet.........



Min BÄSTA bild för dagen...........



Fångar allas blickar............





Så söta............som ungdommar på nytt!



På väg hemåt! Här kommer pärlan!









Tog en tyst ljud-minut med motorljud, han finns alltid med oss. Så saknad!





Som en liten småkille som provar sin pappas bil............



Snyggt fotat???? Jag på väg ner från att provat att sitta i svärmorsluckan.



JA, vilken underbar dag det blev igår. Helt fantastiskt bra!

Idag ska jag sola magen eller åka till Stockholm.

Vi får se...........

Gym, rea, siesta, Lissma...........

Gym, rea, siesta, Lissma ...........som en arbetsdag! Var på gymmet halv åtta och körde ett ganska hårt pass. Duschade och gjorde mig iordning för att sen ta en shoppingrunda i Haninge och kolla in Rean. Köpte lite saker och sen for jag hem till stugan för att äta lunch. Efter lite jordgubbar som efterrätt la jag mig i sängen och pratade med mamma och pappa. Sen tog jag mig en Siesta! Vaknade av att Nina och Micke tvättade sin bil på vår garageuppfart! De väckte mig från en ganska grym dröm! Lite seg som jag var då så blev det en mugg kaffe ute i solen och så bestämde vi att trotsa vädret och dra till Lissma. Nina åkte med mig!

Tobbe och Micke cabbar upp!



Cool! Jag gillar sån't som den här!



Min lilla pärla under äppelträdet på Lissma!



Många finar bilar fanns det att titta på efter det att vi ätit hamburgare. Lissma-middag är en grillad hamburgare med mycket grönsaker och en läsk!



Mats var där! Kul att träffa honom, det var ett tag sedan...........



Nina och Micke gick runt och tittade på bilarna.............



På gräsmattan stog denna..............



..............och på parkerngen stog dessa!



Elisabeth var där!



Peter var där!



Blå Corvette i olika vinklar/perspektiv.........fotat och klart!























Till Peter var dessa! Och här är en grå...........



Sen var det dags att åka hemåt............för flera bilar och oss.



Vi hade en otroligt tur med vädret denan kväll. Regnet gick runt Lissma. på flera ställen hade det regnat under kvällen. men visst är ovädersmoln vackert!



Åkte hem till altan och tog en Hoff hos Nina och Micke..........

Nu ska jag ta på mig löparskorna och sen rulla ut Corvetten. Ska hälsa på Janne och Marre idag. Sen blir det Skanssundet ikväll!

Vi kanske ses! Ha en bra dag........

En underbar semsterdag...............



En underbar semesterdga hade jag igår. Var på gymmet mellan sju och halv tio. Körde ett jättebra träningspass och det gick riktigt bra frö mig. Svetten lackade och det var varmt. Åkte hem och duschade och åt lite frukost. Körde ut Corvetten och åkte till Ann.

En som äter nyttigt! Vilda älskar morötter............häftigt! ( trodde det bara var kaniner som gjorde det och jag!)




Solen sken från en klarblå himmel och det var så fint sommarväder.



Min lilla pärla!



En till liten pärla! Så söt!!!!



Ann blev jätteglad för sin present som jag hade hitttat till henne.



Glasen passar till hennes lampa. Förra måndagen hittade vi lamapan i en butik och vi ville ha den/köpa den båda två. Jag vet inte vad jag skulle kunna hänga den och om jag har råd? Ann var iaf och köpte sin lampa i söndags och den är så fin. Jag vill också köpa mig en!



Sen skulle vi åka till Trosa, skulle vi ta hennes bil eller min bil. Vi kunde få låna en blå Corvette också. Vilket I-landsproblem! Vilken Corvette skulle vi ta? Det blev denn grå..........



Vi kollar inte bara å bilar när vi har semester. det blir kläder, heminredning och andra vackra fordon. Den här gillade jag! 



Efter att varit i de flesta butikerna i Trosa och handlat lite kläder så var det dags för lunch. vi stt ute i solen och åt. Vi var då så hungriga att vi inte pratade så mycket. Ingen energi. Sen tankade vi i oss var sin sallad och sen vart det fart på oss igen ;-)

'
Jag åt kycklingsallad och..............



Ann en räksallad.



Sen drog vi ner till hamnen och kollade läget där! Jag lyckades köpa en klänning till på vägen ner till hamnen.



Så fint! Så skönt! Så avslappnande! Livet är bra härligt!



på bryggan!



Jag skulle prova att göra en yoga-ställning på en förtöjnings stolpe.






Det gick inte så bra!



Där låg en sådan båt som vi har haft! Fan vad jobbigt! Jag längtar........



Sen gick vi och åt glass......



Bilen stog bra parkerad bland alla vardagsbilar...........





När vi kom hem hittade jag en stackare som dött...........mot min bil!



Han har brytit nacken den stackaren.............



Sen kom det en Corvette till...............



Jag köpte enn Maria Montezamin tofs till min bilnyckel :-)



Nu har jag körförbud på Svarten, så är det. Bara gilla läget!



Nu ska jag dra till gymmet och köra ett träningspass. Sen får vi se vad som händer idag. De pratar om regn. Jag som tänkte åka till Lissma.

vi hörs!

Söndag den 8e juli

Söndag den 8e juli 2012 vart en riktig söndag. Vaknade tio över sex, bloggade och fikade. Drog på mig löparkläderna och tog mig halvmilen löpandes/joggandes. Svettig som bara den när jag kom hem och inte undra på det när man tittar på barometerns luftfuktigheten och värmen redan halv tio på dagen............



Nyporosorna i rabatten är så fiiina!




Efter en skön dusch drog jag på mig meckarkläderna och gick ut i garaget.



Fick hjälp av Tobbe en stund även idag.................








Jag skulle montera in backspegeln och tappar självklar den lilla förbannade skruven ner i bilen och den studsar ner i handbroms mittkonsolen. Läng där ner vid handbromsens fäste i karossen i mörkret ligger den och jag vet inte hur jag ska få tag på den? Som tur är finns det verktyg för allt! Den här gillade just idag väldigt mycket...........man kan med en gripklor få tag på allt! Detta verktyg vill jag ¨hissa¨idag!

   

Sen kom min älskade Sofia hem :-)



och hennes älskade Linus som lånade kameran och fotade sin bil  ;-)



Så söt!!!!!   Min Sofia.............



Hennes älskade katt Felix................













Vi spelade Yatzy, laddade hem en film ¨En gång i Phuket¨ som vi tittade på, gjorde äppelpaj och vaniljsås och lagade en god middag. En ritigt söndag...................blev det! Myspysdag.............. på kvällen kom Micke, Nina och bonzo förbi.

Den 8e juli 1979 läste jag i min loggbok...............
Tog det lugnt(det var också en söndag) på morron gjorde världens morgontoalett. Sen tog vi Balladen(vår båt) till Anden(en minsvepare på 24 meter som min kompis familj hade). Idag gick Karin och jag på en långpromenad och plockade massor av blommor. Senare på kvällen tog vi jollen in till Sandhamn.(vi fick inte plats med deras stora åt på 24 meter inne i Sandhamn)

Idag ska jag vara tidigt på gymmet, sen hem och byta bil och åka till Ann..............va ska ha en mysdag med lunch i Trosa och solbada på deras altan. Sen ska vi ta en långpromenad så löparskorna ska med, till kvällen ska vi äta middag ihop. Grilla något gott................

Älskar att ta Corvetten och ha en skön semesterdag någon annan stans................på onsdag ska jag också iväg och ha en semesterdag borta. I morgon ska det visst regna, jag som hade planerat in Lissma för första gången i år. Får se hur det bir med det?

På LÖRDAG är det American Car Show i Norrtälje och då ska jag försöka få till en bra klubbparkering med frukostknytis, tält och lite mingel tillsammans. Bara det inte blir REGN! Prognosen idag visar REGN ............jävla skit.

Ha en bra dag...gå ut i solen och njut!!!!

Skit............

Skit med mycket eller allt, vet inte. Skitnatt övergick till skitmorgon. Mycket är skit.............stannade hemma från att åka till Power Meet som jag bestämt att jag skulle åkt på. Allt är ändå skit, hur man än gör. Stannade hemma och körde skit. Två släpkärror med skit blev det, körde bort massa saker som jag städat ur från vind och förråd. Körde också bort alla gamla bildelar från Corvetten.............nu är allt borta ..............sköööööööönt!

Mellan turerna till återvinningen jobbades det en och en halvtimme med att få dit ena backspegeln. Ganska struligt med skruvar och annat i trånga utrymmen i dörren, men nu sitter den på passagerarsidan också.



När den var monterad blev det ett lass till återvinningen, fylla dunkarna med bensin för jag ska försöka starta henne så fort som möjligt. Hämtade ut ett paket på posten som jag beställt samt hälsade på Sofia i Västerhaninge.

Min söta present till mig själv..................







Sen jobbades det vidare i garaget med att få dit fönsterlister och inredning runt fönstret. Mycket att borra och allt tar en sådan tid. Ska fortsätta idag tror jag. Jag vill få den färdig för att starta henne.................



Utan Tobbes hjälp med bilen under lördagen så hade det inte gått.................

Tog en promenad på en halvmil vid tio på kvällenn då en tropisk värme gör att det hela blir vansinnigt skönt att bara vara ute................

Hoppas på en trevlig söndag...........


Löplabbet, sen står valet mellan en Iphone eller Galaxy III ?



Var på Löplabbet och sprang på deras löpband. blev filmad, fick prova skor, filmad igen, byta skor, filmad igen och till slut hittade jag skorna som kommer göra att jag kan springa hur mycket jag vill........tror jag. Man har prövotid, så om det inte fungerar så får man byta om höften nu börjar göra ont!

Sen var jag och skulle köpa mig en Iphone som jag hade bestämt mig för att köpa, men de rekomenderad mig en Galaxy III så nu vet jag varken in eller ut så det blev ingen................vet inte vad jag ska välja och om jag överhuvud taget vill ha en så stor telefon, det är som att springa omkring med en hel liten dator?

Städade vinden igår eftermiddag efter min tur i butiker med reklamationer, byten och öppetköp.............så kan det bli.

Vet att både Uffe och Johnny har varit på Power Meet under gårdagen och det hade varit toppenbra! Får se om jag kommer iväg under morgonen. Det ska visst regna en hel del under dagen. I natt vaknade jag av både regn och åska. Blir det inte Power Meet så blir det garaget med Svarten. Tobbe har pratat om att hjälpa mig och palla ner henne och sen prova att ta ut henne och strat upp henne. Vore en skön grej idag. Sen montera dit det sista...........



Vi får se vad som händer, det är iaf lördag..............

Ibland kan nätet var ett kul............

Ibland kan nätet vara ett kul ställe att hitta både det ena och det andra på. Jag har hittat kort på mig som ligger på forumet och som jag lånat därifrån till min blogg. Sen kom det en kommentar till mig under gårdagen............klart att jag ska till Västerås!

Kommentar från någon på nätet som heter Johonny.......

Kul att se att du bloggar fortfarande! :)

Det är ju Power Meet i Västerås nu igen, så jag tänkte jag skulle tipsa dig om det ifall du har missat det? ;)Själv ska jag dit imorgon!

Kom att tänka på dig igen i och med detta. Halkade in på din blogg för något år sen när det precis var förra året om du minns det, frågade om du också skulle dit och skrev även något om att jag tyckte det var sexigt att du använde stringtrosor eller så efter något inlägg om nya leopardmönstrade sådana, haha ;)

Hoppas allt är bra med dig! :)

Svar till Johonny: Jag mår bra nu! Jag ska till Power Meet, men tack för att du påminner ;-)


Power Meet 2011

Hittade bilder på nätet, från forumet.......


Sveavägen, sista fredagen i månaden juni. Jag och ¨grabbarna¨.....


Roffe, jag och mamma på hamnfesten i Nyköping i förrgår :-)


Här är en som kan göra fina kort med något fotoprogram.............
Så här vill jag också kunna göra. Säker gjort med en Iphone.............

Igår var jag på gymmet efter sju på morgonen och körde ett hårt träningspass, sen var jag hos min sjukgymnast. Efter det var jag och kollade rean i Haninge, men hittade inget speciellt roligt. Fortsatte på ÖoB, Eurostore, hela Länna köpcenter, port 73 och sen hem. Träffade både Annika och Janne från jobbet.

Var och kollade om jag ska unna mig att köpa en ny mobiltelefon. Önskar köpa mig en Iphone tror jag. Vi får se?
 
Köpte iaf nya glas igår, så nu åker de gamla till återvinningen......................

Idag ska jag göra...................vad???? Vet inte!!!
Handla, åka till Stockholm, städa, träna, läsa en bok.............ja, jag vet inte!

I morgon blir det iaf Västerås :-)

Måste bara gratta Pilen att han äntligen fått sin bil.............ibland händer det!

Hamnträff-kväll.............

Hamnträff-kväll i Nyköping blev det denna kväll den 4e juli 2012. Efter en dag i solen och läst boken om Zlatan var det dags att ta sig en dusch och sen hoppa in i Corvetten och ratta sig ner mot Nyköping och träffa lite klubbkamrater där. Vi hade en pick-nick korg med oss så vi satte oss på grasmatten och åt middag. Efter att vandrat runt bland alla fina bilar i hamnen blev det en glass på väg upp mot klubbparkeringen vid tovastugan...........

Mycket snyggt!



En tapper man som kämpar sig fram för att se alla vackra bilar.....



Träffar också en massa vänner bland bilarna.............



Handlsag, handslag ...klapp ....och.....



Kram.........



Dyka ner under huven på en och en annan bil tillhör träffar som den här !



Så snygg!!!!



Här hittar vi en till att dyka ner under huven på .......



Många vackra bilar fanns det att titta på................



gillar denna också...............









I hamnen fick jag en otrolig längtan till båten som nu är såld = jobbigt!



Vill så gärna ut på sjön.............åka båt, fiska och sola.





Bilar som kom och åkte under kvällen....





Sen kom killarna med drifting-bilarna...............







Pappa fick en present av PG, han blev så glad! Tänk vad vänner kan ge..



Vänner är nog bland det bättre man kan ha!



Vänner/kompisar............





Vi var bland de sista kvar på gräsmattan med våra bilar............





En härlig kille som alltid är positiv och glad!



Den vita C3an körde om oss och tog täten till Stockholm..............



Vi hade en otroligt fin sommarkväll. Första riktigt fina sommarkvällen med värme och ner-cabbat hela tiden....

2 tjejer och 2 Corvetter

2 tjejer och 2 Corvetter hade en dag ihop igår. Så underbart!

Efter att jag hade kört ett hårt träningspass på gymmet, ätit frukost och kollat film i min sjukgymnasts väntrum som är såååååååååååå mysigt och sen fått en behandling. Fick jag en läxa av honom också, att sitta på ett speciellt sätt när jag arbetar vid datorn. Så nu testar jag det ;-) 



Så drog jag hem och plockade ut min Corvette ur garaget och åkte till Ann. Hon tog sin Corvette och jag min, sen drog vi på en cruising på underbara vägar. Hon först och jag efter. Solen sken från en klarblå himmel och det var så härligt. Bra vägar och V8a muller och två fina Corvetter. Shit vad maxat det belv!



Hamnade i Nykvarn/Taxinge på ett lunchställe där vi parkerade våra bilar för att äta en otroligt god lunch.



Jag åt nog den absolut godaste Cesarsalladen jag har ätit i hela mitt liv!



Ann åt en lika dan lunch!



Anns fina Corvette.........den är gul :-) cab, Stingray med staket ;-)





Min stog under ett träd som var enormt...........STORT!



Här inne kunde man köpa så fina saker, blev som tokig i en lampa. Får se om jag ska åka dit och handla den en dag. De hade så fina saker till hemmet, man vill liksom ha allt!



Sen gjorde vi sommar av dagen!



Åkte på självplock av jordgubbar.............så gott!





Ganska tomt i kartongerna i början men de vart fort fyllda med röda bär......mums!









Fin sommarbild, eller hur?







Hemma till våra bilar, tog en Volvo till självplockningen.



Skönheten är här................



Inte bara bilar i plast, en och en annan fågel också!



Så hrä fint vill jag också ha det, önskar mig en sådan utepaviljong........



Sen njöt vi av solen och låg och småpratade......







Ann visade sina nya skor, så härlig är hon!



Hade en underbar dag hos Ann igår och vi ska snart göra om den. Hon toppar nog listan på en av mina bästa tjejkompisar. Är så glad när vi ses! Hon är bäst!



Hem till middag och TV, måste kolla allsång på Skansen............det är också sommar.

Idag är det sommar och bilträff i Nyköping. Vet ännu inte om jag ska åka. En del kompisar som ringt och jag vet att de ska ner dit. Kanske läge att haka på och strunta i allt annat!

Ha en bra dag.....

Semesterstart med ..............

Semesterstart med träning på gymmet. Var och tränade mellan sju och halv åtta. SMSade Chrippe som ska börja träna idag, pratade en stund med Affe. Missade tydligen honom i fredags inne på Sveavägen, då jag var inne på Hard Rock. Sen var jag och handlade mat och flyttkartonger. Hem och åt frukost och läste Zlatans bok ett tag. Solen gick i moln och jag gick in och städade klädkammaren, det slutar med återvinningen på onsdag eftermiddag ;-)



Efer att ha städat ett tag så blev det så tråkigt att städa att jag tog fram löparskorna och tog för första gången på länge milrundan. Fortsatte sen med mitt städande, sen middag, rensa avlopp hos Sofia och en Corvetterunda på Södertörn.



Idag ska jag hem till Ann hela dagen, ska bara träna först. Gymmet klockan sju och sen sjukgymnasten klockan nio. Ann ska också träna, sen ska vi ut och äta lunch, sola, slappa och framförallt prata. Saknar henne som faaaaaaaaaaan!
Det blir Corvetten hem till henne :-)



Jag och Ann sommaren 2011

Min andra semesterdag idag. Vad sak jag göra sen? Vill åka motorbåt, vara på sjön, hyra en stuga vid havet eller vad som helst! Känna sommar och semester...............

Första semesterdagen....

Första semesterdagen är det idag :-)
Så sköööööööööööönt!

Igår var det en lugn dag. Kom som sagt hem från festen halv fem på morgonen igår och sen sov jag ett tag men vaknade ganska snart igen. Kan ju inte sova på morgonen. Låg i solen när den tittade fram, sen när solen gick i moln under en filt. Läste en bra bok av Mari Ljungstedt. Började på förmiddagen och sen var boken slut på eftermiddagen.



Nu har jag börjat läsa boken om Zlatan, vaknade vid tre i morse och läste en timme ;-)

Gick runt på tomten igår och vattnade blommor...................livet kan vara rätt skönt ibland. Kopplade av........hela jag!





Fick MMS om 400 hästar som drar 1 häst :-)



Jag har hästar i hagen, de släpptes ut igår. två stycken går på tomten mitt mot huset. De är så vackra, det är sommar!

Nu har jag snart fikat klart och ska ta bilen till gymmet................sen får vi se vad som händer denna semesterdag.....

Hemma 04.25

Hemma 04.25 i morse. Helt otroligt! Hemma från festen hos Sören nästan klockan halv fem i morse, jag som brukar vakna tjugo över fem. Lpvar att det känns konstigt! Hade så svårt att gå och lägga mig. Ville bara inte gå till sängs, men det finns inte så mycket annat att göra så tidigt på morgonen ute på landet. Det skule vara att gå till hagen och prata med lammen eller hätarna. Hamnade i min hästen-säng och har nu sovit ett par timmar i natt eller på morgonkvisten.................

Solen som gick upp vid fyra i morse...så vackert!





Poolparty, coctailparty hos Sören som fyllde år.



Drack bara champagne hela kvällen, så gott! Flaskorna kostade visst tusen kronor styck.............hjäääääälp! Skulle jag aldrig kosta på mig, men gott var det ;-) Den sorten han hade köpt av hade visst bara tillverkats sextusen flaskor av......................lite roligt att dricka av det. Roligare var det att jag skulle prova att öppna med en sabel, men jag lyckades inte. Sen var det en kille som tastae att öppna med sin Iphone 4, han lyckades inte heller.



 

Vill man inte ta sin Iphone kan man visst också ta en yxa..............

På dagen var jag i Haninge och handlade nya jeans och kollade på soffa till TV-rummet. Väljer mellan en för 14.000:- och en för 43.000:-. Spannnet blev väldigt stort i prisskillnad, men båda är fina. Ska fundera och besämmamig innan fredag.

Igår morse vaknade jag av att regnet piskade mot fönstret, men efter kaffe, te och bloggande. Mina morgonsysslor så drog jag på mig löparkläder och drog min träningsrunda. Det blåste, var kallt och regnade.




Men det var rätt okey ( inte ledsen för regnet ) att köra ett löp-pass i regnet!



Något solande blev det inte av på förmiddagen iaf.............



Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen, ska inte träna nu på morgonen. Tog min morgonpromenad vid fyra i morse och dansade en del igår kväll. Dessutom lekar och tävling på deras golfbana.



Ha en bra dag.................jag lever på alla fina ord jag fick höra igår kväll. Som att jag var vältränad, solbränd, coolt att göra tatuering vid min ålder, snygga tatueringar, häftigt......har du en Corvette, och det finaste som jag fick höra ¨att jag åldras vackert¨. Mycket fyllesnack kanske???? Vem vet???Men............Behöver iaf höra det just nu, så jag suger åt mig som en svamp och lever på det ett tag!

Min Corvette får nog stå i garaget idag.......

    det blir BÄST så................




RSS 2.0