Hemma 04.25

Hemma 04.25 i morse. Helt otroligt! Hemma från festen hos Sören nästan klockan halv fem i morse, jag som brukar vakna tjugo över fem. Lpvar att det känns konstigt! Hade så svårt att gå och lägga mig. Ville bara inte gå till sängs, men det finns inte så mycket annat att göra så tidigt på morgonen ute på landet. Det skule vara att gå till hagen och prata med lammen eller hätarna. Hamnade i min hästen-säng och har nu sovit ett par timmar i natt eller på morgonkvisten.................

Solen som gick upp vid fyra i morse...så vackert!





Poolparty, coctailparty hos Sören som fyllde år.



Drack bara champagne hela kvällen, så gott! Flaskorna kostade visst tusen kronor styck.............hjäääääälp! Skulle jag aldrig kosta på mig, men gott var det ;-) Den sorten han hade köpt av hade visst bara tillverkats sextusen flaskor av......................lite roligt att dricka av det. Roligare var det att jag skulle prova att öppna med en sabel, men jag lyckades inte. Sen var det en kille som tastae att öppna med sin Iphone 4, han lyckades inte heller.



 

Vill man inte ta sin Iphone kan man visst också ta en yxa..............

På dagen var jag i Haninge och handlade nya jeans och kollade på soffa till TV-rummet. Väljer mellan en för 14.000:- och en för 43.000:-. Spannnet blev väldigt stort i prisskillnad, men båda är fina. Ska fundera och besämmamig innan fredag.

Igår morse vaknade jag av att regnet piskade mot fönstret, men efter kaffe, te och bloggande. Mina morgonsysslor så drog jag på mig löparkläder och drog min träningsrunda. Det blåste, var kallt och regnade.




Men det var rätt okey ( inte ledsen för regnet ) att köra ett löp-pass i regnet!



Något solande blev det inte av på förmiddagen iaf.............



Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen, ska inte träna nu på morgonen. Tog min morgonpromenad vid fyra i morse och dansade en del igår kväll. Dessutom lekar och tävling på deras golfbana.



Ha en bra dag.................jag lever på alla fina ord jag fick höra igår kväll. Som att jag var vältränad, solbränd, coolt att göra tatuering vid min ålder, snygga tatueringar, häftigt......har du en Corvette, och det finaste som jag fick höra ¨att jag åldras vackert¨. Mycket fyllesnack kanske???? Vem vet???Men............Behöver iaf höra det just nu, så jag suger åt mig som en svamp och lever på det ett tag!

Min Corvette får nog stå i garaget idag.......

    det blir BÄST så................




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0