på gång

På gång med det mesta. Det börjar kännas bra nu! Igår var det mecking hela dagen. Gjorde iordning det sista inför leverans till billackeraren. Körde en Power-walk på morgonen efter kaffe och att jag hade bakat två mjuka pepparkakor. Behöver fylla frysen med fikabröd.
 
     
 
Morgonpromenadens vackra fynd, en backspegel med krossat glas. Bil mot bil på våra små smala vägar. det är ofta det ligger backspeglar i diket på vår väg. Men vackert var det hör i alla fall. Undrar om föraren får sju år olycka ?
 
 
Efter dusch och frukost blev det full fart ut i garaget. Meckade tillbaka gummilisterna.
 
 
Körde ut den grå i det vackra vädret. Så underbart härligt!
 
 
Hade problem med att få ut Svarten. Hon ville inte gå på tomgång, ville inte starta och dog hela tiden. Blev sur och kom inte av rampen, men till slut så.  Brandlarmet satte igång i garaget och väl ute i solen så upptäckte vi att hon bara stod och flödade från förgasaren. Soppan rann som en liten fin stråle ner på motorn. Packningar och troligtvis en nålventil i förgasaren hade hängt sig. Tur att pappa var med! Han är en klippa!
 
 
Efter mecking med motor och luckor så kunde jag ta bilen till Rosenhill för att tanka. Tanka 98 oktan i bilen och 100 oktan i min själ. I min ego-själ. Älskar det här livet. Älskar livet att få köra min gamla Stingray. det är så mycket speciellt! Vilken underbar känsla...............
 
 
Stannade bilen för lite vackra foton i vår miljö just nu. De blev riktigt fina tycker jag. Vad tycker du?
 

Motljus i kvällssolen, fint!
 
 
Hem till middag och ut ett tag till i garaget. Fixa allt det sista. inför morgondagen.
 
 
Kom in till stugan och i uterummet har nu de första blommorna börjat att blomma ut. Jag lovar att det luktar gott. Doften från blommande citronträd är helt underbart. luktar lika gott som ett biltvättmedel vi har.
 
 
Citronerna är snart klara, eller rättare sagt de är klara!
 

Sista söndagen i  Mars. Sommartid och jag gick och la mig supertrött!
 
 
 
 
 
 
 

Sol i sinnet

Sol i sinnet....................så skönt!
Har nu stressat av totalt och har börjat känna igen mig själv. Att jag aldrig kan lära mig att säga nej och hålla mig till det jag ska göra och inte göra så mycket mera. När träningen blir lidande blir allt lidande. Jag bryts sakta men säker ner och blir skör som en orkidé.
 
Solen strålar bara strömmade in i stugan och fyllde min morgondag, hur skönt kan man ha det? Jo, man sätter sig med kaffemuggen och bara njuter av solens strålar som bara ger en massor av energi.
 
Började morgonen med att baka en Cheva-kaka. Tur var väl det när man senare fick fikabesök ;-)
Kan snart receptet utantill............
Körde en träningsrunda, tog en dusch och satte mig i solen. Fikabesök ute i solen. Sen blev det bilvård, kan väl inte påstå att det var jag som vårdade bilen mest utan Tobbe. Tobbe är för jävligt duktigt på att polera och få upp glansen på bilar. Lämnade med varm över båda tvätt och polering denna dag. Se så fin den blev!
 
 
 
Lackade lite bildelar...........och tog ett gals med förra ägaren av Chryslern.
 
 
 
De första vitsipporna tittade fram för i år. Nu är det VÅR!
 
 
Lekte med mobilen...........
 
 
Hund:ra procent dog.
 
 
Gjorde en film och la ut som en del andra. Är så nöjd med ljudet från min vardagsbil, att det brummar V8a om bilen som man har till vardags är inte helt fel. Nu behöver man inte längre vänta till sommaren för att gasa till och känna effekten eller höra ljudet från en V8a. Klart bättre ljud än en ....!
 
 
På kvällen släckte vi ner hela huset och tände levande ljus, Earth hour.
 

Nu är det söndag morgon och jag sitter vid köksbordet och bloggar, väntar på att kakan ska bli klar. Sen blir det en träningsrunda innan jag går ut i garaget. Idag kommer mamma och pappa ut. Jag måste ta ut Svarten och montera dit det sista. I morgon ska vi ut och åka, hon och jag. 
 
 
 Ha en skön söndag mina vänner.............
 

Skaka av mig......

 
Skakade av mig stressen.
Gjorde det igår kväll när jag kände trycket över bröstet. Livet kan inte vara att arbeta ihjäl sig. Jag bara bestämde mig. Jag måste tänka på mig själv och så släppte jag hela kontrollbehovet på allt som ska göras. Jag kan inte mer än vara jag och göra det jag hinner med. En sak i taget och träna på att säga NEJ !
 
Köpte ett nytt headset igår kväll, det är avstressande då telefon hela tiden ringer. Nu kan man prata och göra andra saker samtidigt. Så underbart!
 
 
Stressade av på arbetet idag och hade en underbar dag med barnen. Svenska berättelse på datorn och matte med symmetri. En bilduppgift med symmetri gjorde vi också.
 
 
Efter jobbet var jag på ett uppdrag åt klubben, passareda sen Mekonomen för att få ett lacksift. Men jag hittade inte färgkoden. Stod där på parkeringen och letade och letade, då kom det fram en kille och frågade om jag behövde hjälp. Sen kom det förbi en annan kille. två grabbar och jag och ingen hittade färgkoden. Vet inte hur intresserade vi vart av att leta färgkod, tror vi tappade fokus på det när de såg motorn. En Hemi! Är det din bil? Vilket snack det blev. Så där stod vi i solen tre helt inför varandra främmande personer och njöt av livet att prata bil. vilken underbar eftermiddag. Precis så som jag vill ha det! Ny kontakt med trevliga människor.
 
Ska få hjälp av Nutte idag att få fram färgkoden på bilen. Tur att man har vänner som sagt är!
 
Var sen och handlade lite annat och avslutade dagen i mataffären och sen hem. Myskväll hemma, med god mat och ett glas vin. Somnade i soffan och det kändes bra att göra det denna kväll, avstressande som sagt.
 
Vaknade halv tolv och kröp ner under mitt duntäcke i min sköna säng och sov min skönhetssömn. Nu har jag njutit av kaffe i solen och bakat en kaka om någon kommer förbi på en fika idag.
 
 
Dagens mål är att tvätta bilen och gör klart lite på Svarten och att sitta i solen.
 
Ha en bra lördag!
 

O bra dröm

Mardrömmar........tre stycken i natt. Tre stycken mardrömmar under min skönhetssömn, förstår ni att jag blir en kärring till slut.
 
 
Tre mardrömmar om mina bilar. Två om Svarten och en om min gamla Transport. I den ena drömmen vart jag i alla fall räddad av en Corvette-kompis som kom precis i rätt sekund innan något hemskt skulle hända mig. Om han ändå visste vilken räddande ängel han var i  min mardröm. Egentligen undrar jag varför han dök upp i mina drömmar just nu. Sist jag träffade honom var i augusti på en träff i Stockholm. Lustigt det där med drömmar, att man kan få till det så lustigt. Hi hi hi hi
 
I helgen ska det visst bli helt underbart väder. Idag slutar jag redan klockan två-tre. Hoppas mer på två än tre. Vi får se!
 
Vill hem tidigt idag och tvätta min nya kärlek. Igår när jag kom hem satt jag säkert tjugo minuter i carporten och bara njöt i bilen. Bra musik och känslan, känslan av nyförälskelse. Jag som aldrig trodde det skulle gå så bra. Att skilja mig från min Chevrolet Transport för att övergå till Chryslern. Dessutom har jag fått ett nytt smeknamn. Jag kallas inte bara för Miss Stingray utan nu kallas jag för HEMI-bruden också!
 
I helgen kan det nog bli en tur med Svarten. Testa henne på en grusig körbana för att bara känna. Känna styrkan och kraften. Känns kanske inte lika viktigt längre eftersom jag kör V8a till vardags. Får mina behov tillfredställda veckans alla sju dagar.
 

Åhhhhhhhhhhhhh fredag. Hur skönt som helst! Är helt slut, slutkörd på jobbet. Vilken jävla stress man lever i. Kommer att köra huvudet i väggen om jag inte lär mig säga NEJ, NEJ, NEj mera. Man kan inte bara säga JA. Dygnet har bara tjugofyra timmar. Men nu ska jag dra i handbromsen och ta det lugnare...........
 

vill ha

Vill ha lite roligheter.........känner att jag sliter ut mig!
 
Det är bara jag som kan säga NEJ. Måste lära mig det!
 
 

Det här måste jag tänka på, lära mig, utveckla etc.
 
 
 
 
 
 
 

allt blir fel

Allt blir fel............VARFÖR?
Kan man välja på två saker så väljer man alltid fel. VARFÖR?
Varför så svårt.
Ibland får jag känslan att jag skiter i allt. Ger fan i det här och gör något annat. Vill snart inte längre. Vem styr.............jag har ingen som rattar mig. Saknar det. Jag kör i diket då och då, kör av vägbanan och behöver bärgas upp på vägen igen. Idag var jag hos min favorit, Ragnar! Han gör livet värt att leva. Att bara jobba kan inte vara livet, hur mycket ska allt ta av ens fritid. Är allt man lägger ner värt det...........
 
Skit! Skit! Skit! Skit! Skit!
 
Jag vill ha tid till mitt..............inte allt som inte är mitt.
 
 

tisdag och lön

Tisdag och löning. Nu har man fyllt på mat och framförallt bensinkontot! Fick försäkringen på nya bilen och den var inte heller helt gratis. Visst visste jag att det kostar att ligga på topp, men jag blir så arg för jag tror att försäkringsvärdet på vissa bilar är så höga för att andra inte låter dem vara. De kan väl köpa egna bilar. Att sno en bil eller elda upp eller på annat sätt förstöra våra fina bilar gör att försäkringsvärdet bara stiger och drabbar oss försäkringstagare. Pust!
 
Igår var det heldag ute i den fina solen, sprang runt i leran och spelade brännboll med barnen. Idag är det kallt och snö på väg. Är iaf. så glad över mycket just nu, även fast jag tycker allt och alla är mot mig.
 
Livet ska nog inte vara så lätt, det ska vara lite motigt så man blir härdad.
 
 
Nu snöar det ute. Klockan är strax sex och det är onsdag den 26 mars.
 
Själv har jag en längtan till att dra till fjällen, bo i en liten stuga och köra skoter. Ta ett race i någon backe och bara njuta av kyla, snö och varje minut i lugn Norrlandsmiljö! Lite god mat, träning och tystnaden. Vila från stress och all teknik som fyller vardagen.
 

Dagen idag blir full med olika äventyr på arbetsplatsen, sen ska jag till sjukgymnasten och köra ett träningspass i gymmet. Hinner jag så blir det Sumpan, annars så skiter jag i det. Har kanske lust att ta mig en cruising i nya bilen.
 
 
 
 

Ny

Ny vecka och med ny vardagsbil :-)
Så underbart att ratta iväg måndag morgon med sin nya bil. Ibland kan livet vara värt att leva, tänk vad en bil kan ge. Första frågan jag har fått från en Corvette-kompis var om det är en hon eller han. Jag tror det är en hane, eller den eller en det. Vi lever ju på tjugohundratalet!
 
Kände mig som Askungen, en blivande prinsessa på väg till sitt kneg.
 
 
Hade en tuff dag på jobbet då alla är sjuka och man får hoppa in både här och där och lösa dagen utan rast. Lämnade faktiskt yrket för att ta hand om min kropp. Var på gymmet och hos min sjukgymnast/naprapat. Han hittade massor av stela muskler och stretchade mycket i rumpan ;-)  hittade också några kotor i slutet av ryggraden som han petade isär. Mår mycket bättre!
 
 
Kom till parkeringen och möttes av en vacker syn, där stod han!
 
 
På kvällen fick jag sååååååååååå trevligt fikabesök. Jerka och Glenn kom över på fika. Jag bakade en Cheva-kaka som gick åt på direkten, det var inte mycket kvar på den inte! Så roligt!
 

Nu måste jag komma igång med träning och lite diet, så den kakan förstörde min kväll. Vågen visar inte rätt, inte heller midjemåttet ;-)
 
Ha en bra dag alla Corvette-vänner............och alla andra vänner <3
 

Såld

 
 
Såld. Min kära ägodel är såld. Det känns både bra och dåligt. Har fixat och donat med bilen innan försäljning. Bilen är som mig snygg trots åldern ! Hi hi
 
Gjorde inte mycket denna söndag. Satt i solen och myste med lite lunch, tog sen en siesta. Var ute och provkörde min nya bil. Måste ju se till så att den blir min. Känslomässigt och så. stor som bara den känns den, men så mysig att köra. Var och tankade och handlade lite mat. Läste in mig på alla reglage och inställningar. Hade en lugn söndag. Tog det lugnt efter allt stressande.
 
 

22 mars

Uppe tidigt, städade huset, tvättade och tog det lugnt. Sov middag och sen vart hela dagen SKIT. Mår nog inte bra, är så trött. Så urlakad av allt. Har ingen energi kvar. Ska inte göra något, för allt jag gör blir fel.
 
Under dagen var det många hästkrafter på gården. Vilket underbart inslag i den jävliga tillvaron.
 
 

 
På kvällen grillade Tobbe kött till middag. Mamma och pappa stannade kvar på mat och vi fixade lite med mammas foton från hennes födelsedag. Satt och pratade länge och sen somnade jag i soffan. Jag är nog ganska mentalt trött.
 

21 mars

Vaknade med frossa och migrän. Badade badkar och tog en ångbastu, ett par Ipren och sen till jobbet. Jobbade xtra fram till halv fem då flera är sjuka. Kom hem helt slut. Åt god middag och somnade i soffan.
 

Man känner sig inte som en lilja just nu!

20 mars

Den 20e mars :-)
 
Jobbade fram till två efter att varit hos sjukgymnasten och blivit ordentligt tillknycklad. Hade någon frågat hur jag mådde under förmiddagen så hade jag säkert börjat gråta. Det var bara att bita ihop och köra två pass idrott, sen var det informationsmöte för nya föräldrar på jobbet. När klockan var två,var det full fart hem. Packade bilen med all mat inför kvällen.
 
Vid femtiden öppnade vi Champagnen och firade mormor 80 år.
 
 
Vid sex kom det så mycket folk. Halva Corvette-gänget kom för att fira mamma. Så mysigt och så trevligt. Vilka underbara vänner man har!
 
Efter smörgåstårta, skaldjurspaj, västerbottenpaj med löjrom-lök-gräddfil, grillad kyckling, potatissallad, ostbricka, vin-öl-vatten så blev det.........................
 
Sång. Ja må hon leva.............uti hundrade ååååååååååååååååår. Kolla in bilden. Tror ni jag sjunger åååååååååååår?
 

Efter sång och hip hip hurra blev det kaffe, tårta, morotskaka, Chevakaka och bullar. Sen blev det vin och chips, ostbågar och nötter. Ska nog öppna Elisabeth´s catringfirma inklusive partyprinsessa.
 
Kom hem efter tolv och helt slut i hela kroppen! Men så nöjd.
 

onsdag 19 mars

Onsdag 19 mars - dagen toppad av stress.
Stress, stress, stress. På jobbet, hemma och i föreningslivet .......och privata upptåg.
 
Dessutom en dag som slutade i 7 cm nysnö!
 
Jag fick i alla fall hjälp/sällskap av min underbara dotter Maria i Elisabeth´s catring kök.
 
Nu är det flesta på banan, inget i diket. Vill bara ha en bra torsdag med go mat och vänner.
 
Sommarmötet Sunne 2011
Idag fyller mamma 80 år.
Hur kan det vara sant!
Min lilla mamma blir så gammal just idag, ska fira henne så att hon kommer att minnas denna dag i all framtid. Underbara lilla mamma <3
 

Lyckan kommer lyckan går

Lyckan kommer lyckan går, lycklig den som lyckan får.
 
Igår så vart jag lycklig ägare till en Chrysler 300C. Nu får jag vara med de stora grabbarna igen ;-)
De som är med i Dodge-klubben. Får också vara med i Hemi-klubben. Skit detsamma, jag känner i alla fall en enorm lycka över att byta vardagsbil. Ska bara överlåta lyckan till någon annan att få äga min pärla. Chevrolet Transport är också lycka, men den lyckan får någon annan.
 
 
Idag ska jag kolla upp försäkringar och försäkra bilen på mig.
 
Igår var jag och handlade allt som ska vara till en lite träff med klubben. Nu på morgonen bakade jag en sockerkaka till, borde köpa en Dodge-form också ;-)
 
Sitter nu onsdag morgon och fikar och njuter av att livet känns rätt okey!
 
 
Ska hinna med lite mail också...........
 
 

Måndag

Måndag morgon och snö ute.
 
Bilen till SALU och livet på topp (iaf. på morgonen)
 
 
Min älskade lilla bil stod där ute och frös, snön hade lagt sig som ett täcke över den nytvättade pärlan. Åkte till jobbet och fick uppleva en dag som heter duga. Fick hoppa in som vikarie både här och där. Matte för fyror/femmor, NO för fyror/femmor, matte för tvåor/treor, rastvakter, aktivitetsvärd och vet inte allt! Var helt slut vid fyra då jag åkte hem.
 
Hemma satte jag igång med klubbärenden. Telefonsamtal till flera personer, mail både hit och dit. Nu är klockan halv nio och jag är klar med det mesta.
 
Har fixat pengar till ev. bilköp i morgon kväll. Ny bil till MIG!
 

Livet kan alltid vara SMB, men vem vill ha Sommar Med Bilen ? Jo, JAAAAAAAAAAAG
 
Saknar ett jämnare klimat. Ibland är det okey och sen kommer det kyla, en kyla som är som ett psykiskt slag. Ett slag rakt in i själen, i märg och ben. Nä lite värme är vad jag behöver!
 
 
Diggar Douge och hans musik just nu............
 
 
 
 
 

måndag och snö

Måndag och snö...............efter en bra helg. Har inte haft tid med bloggen för jag tänker så mycket just nu. Hi hi hi. Foto från fem i morse!
 

Söndag 17 mars

Söndag med sol ute och temperatur på minusgrader. Tog mig en löpträning på morgonen, sen dusch och frukost. Var en stund i garaget och lackade lite delar. Hamnade sen i solen, kollade in en bil. Var ute och provkörde bil för att känna lusten till att göra bilköp. Tvättade bil och tvättade badrum, sen middag och ..............
 
 

Lördagen

Lördagen startade lugnt, lite snöslask och regn. Regnet smattrade mot fönstret när jag vaknade vid fem på morgonen. Vid nio tog vi bilen till Sundbyberg för att vara med på en Corvette-träff hos Corvette Sweden. Temat var renovering av gammal Corvette. Mycket tips/föreläsningar om renovering av ramar och ett ombygge som jag tror kommer blir riktigt fränt.
 
 
efter Sumpan blev det hem till mamma och pappa för att hjälpa dem med dammsugning. Vidare hem till skogen med ett stopp på netonet för att köpa en FMsändare så jag kan köra Spotify från mobilen till radion i bilen. Måste ha Douge i högtalarna just nu. Har ett stort behov av att få känna lycka och jag gör det när jag lyssnar på hans låt. Väl hemma blev det ett besök i garaget för att dra en lackning på inredningsdetaljerna till Corvetten.
 
Hemmakväll i soffan, fast jag var så sugen på annat. Lite party med vännerna hade varit roligt. Men man kan inte få allt i livet! Eller ???
 

Fredag 14e

Under fredagen var jag lärarvikarie, hade möte med fritidspersonalen, sen bara måste jag gå ut på fritids och spela lite brännboll i vårsolen innan jag gick hem vid två. Åkte till centrum och handlade lite saker jag har lite ¨bus¨ på gång. På kvällen lagom till middagen kom Maria hem och åt räkor, skagen och vi hade en mys-kväll. Kollade ett gammalt program av Jills-veranda och blev så imponerad av Douge.
 
Har i helgen spelat hans låt i bilen, hemma, i garaget. Jag verkligen älskar den låten. Högt ska man spela den också.
 
 
 

Torsdag

Torsdag - en helt underbar dag. jag älskar livet när det är från den ljusa sidan. Igår var den det! hela dagen. Började med mitt favoritämne på skolan och slutade med ett annat favorit ämne. Massor av kramar och underbara ord. Tänk vad livet kan vara toppen ibland. Ett litet ord som -
 
  • jag gillar dig
  • du är bäst
  • jag tycker om dig
  • åhhhhhh Elisabeth <3
  • jag längtar efter dig
  • du är underbar
  • du är toppen
       etc. jag skulle kunna fylla på med lite fler ord.
 

Igår kväll gjorde jag det. Fick som en order av min bästa Corvettevän och det ändrade som alltid väldigt mycket. Ska bestämma, kolla ekonomi och annat. Kan bli ett litet byte i vardagen, som kommer att göra mig lycklig och nyförälskad.
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bara jobb

Bara jobb hela tiden. Igår var det fullt ös hela dagen, avslutade dagen med att sitta i en anställningsintervju. Inga roligheter så som klubbmöte en onsdag eller en Å-K. Igår kom jag hem till stugan, fixa mat och sen telefonmöte. Styrelsemöte med klubben. Somnade med migrän, ont överallt och ingen chans till välmående.
 
Ska livet se ut så här? Är det värt allt som man offrar ?
 
Längtar tillbaka till bättre dagar........
 

tisdag 11 mars

Tisdag 11 mars. Arbete, arbete. Varit ute hela förmiddagen och det är verkligen vår ute. Vår i luften men kallt på natten. Nu är det verkligen en fin årstid.
 
Var hos min sjukgymnast på rasten, han röck och knyckte i mig. Masserade och stretchade musklerna i midjan. Det är där jag är stel och det påverkar mig med ryggont. Höll faktiskt på att slå till honom, tårarna kom. Så ont gjorde det.
 
 
Efter jobbet åkte jag hem till stugan. Hade bjudit över Lars på middag innan han skulle hem till Linköping. Tobbe och jag fixade lite middag, sen blev det fika och Chevrolet-kaka.
 
 
 

Fullt ös!

Fullt ös! Fullt ös hela tiden. På morgonen, på jobbet och på fritiden. Många samtal under dagen med klubbkompisar och om saker som ska bestämmas både hit och dit.
 
Eftersom dessa kompisar är mina riktiga vänner så känner jag mig så otroligt lycklig över att jag har det som jag har det. Livet är fyllt av små överraskningar.
 
Efter jobbet stressade jag till Kungens kurva för att möta Lars som under dagen hämtat min glas i Örebro. Hittade glas i Örebro på Blocket som jag ville ha. Problemet var när skulle jag kunna hämta dem? Eftersom Lars är ute och reser en hel del i landet så passerade han Örebro i ett ärende och kunde hämta upp glasen åt mig. Blev så glad av att få dessa glas i mina ägor. Whiskey-glas med C4a loggan och med texten Corvette. De som ägt glasen tidigare hade skrivit 1986 på glasen. Jag som inte har en bil från 1986 frågade Nutte vad han hade för årsmodell, men han hade inte någon bil från det året heller. Annars hade han kunnat tagit dem om han velat haft dem.
 
Men, men, men så kom jag på. Det är MINA glas. Jag gick ju med i klubben 1986.
 
Glasen är gjorda till MIG!!
 

Så fina och tack för hjälpen Lars.
 
När vi satt på Lars hotell och fikade, eftersom jag lyckades få ett fint migränanfall under eftermiddagen och vart rätt illamående och seg tog vi en fika och satt och småpratade lite. Då kom Christer Gräf in på hotellet. Så roligt. Vi satt en bra stund alla tre och pratade om både det ena och andra. Hade kontakt med herr ordförande i klubben också. Fullt ös hela tiden!
 
Hemma glad med mina glas och utan huvudvärk efter en trevlig eftermiddag/kväll.

söndag och sol

Söndag och sol. Cruising till Hässelby och Din Jacka. Tycker Lasse är toppen, nya friska idéer. Var och fikade hemma hos mamma och pappa, mys söndag med dem. Fixade lite små saker, sen åkte vi hem till stugan.
 
Tog en eftermiddagspromenad, så vacker solnedgång.
 
 
Köpte en tidning till mig själv, unnande mig det. Jag kan vara värd det ibland.
 
 
Hittade en kokbok till mig på bokrean :-)
 
 
 
Bakade en mjuk pepparkaka, som blev lite bränd. Men , men det gick att skära bort!
 

Pratade med flera Corvette-vänner under kvällen. Tur att man har sina vänner. Kanske en kompis sak hjälpa mig under dagen, vi får se!
 
 
 
 

bra dag

Bra dag - så kan man sammanfatta denna internationella kvinnodagen.
 
Började kanske inte så bra med otroligt ont i ryggen. Kunde inte böja mig fram för att ta på mig varken byxor eller strumpor. Fick använda mig av en otroligt rolig teknik. Satt en stund vid datorn. Tog mig sen en promenad i solen, blev erbjuden att klättra upp telestolpen av fem glada män som renoverar ledningar i luften. De tyckte jag kunde göra det eftersom det var kvinnodagen och lusten fanns verkligen hos mig, men jag sa nej och tänkte lite på min onda rygg. Efter en promenad på åtta kilometer blev det dusch, värktablett och lunch.
 
Ute var det sommarvärme i solen........
 
 
 
Eftersom det denna dag var internationella kvinnodagen så ska det firas. Jag körde ut Corvetten och brummade lite ute på gatan -firade och myste. Tänk att man kan må så bra av en bil. Älskar mina Corvetter. Kan tänka mig en till....
 

Satte mig sen i solen och det var så varmt, solen är redan varm och i lä steg solen till en helt godkänd temperatur.
 
 
 
Sen kom Maria nyckelpiga och landade på mitt knä. Det är vår i luften, så är det !
 
 
På kvällen bjöds det på grillat från grillen - så gott.
 
Satt sen och grät till en film på TV. Tårarna gick inte att hålla tillbaka............
 
Sen vart det melodifestivalen . vilket jävla skitprogram.
 
Jag fick lite lördags-godis och gick sen och la mig.
 
 
 
 
 
 

jobb och garage

Jobb och garage.
Jobbade, hämtade paket och var ett par timmar i garaget innan middagen. Det blev ett par starköl och en liten lätt fylla!
 
 
Fick ett paket med en fin Corvette i skala 1.18
 
Starköl ..............i garaget.
 
Hög på plastic padding och sprayfärg. Lagade innerpanel till bilen och lackade stag till motorhuven eftersom PG sa att det var fult och han hade rätt, det var fult.
 
Ringde billackeraren efter påtryckning av klubbkompis-tack Jerka. Jag behöver verkligen mina Corvettevänner för att få till det sista. Har liksom tappat styrfarten. Nu ska den in till lack i gen i slutet av mars, början av april. Det ser jag fram mot, nu känns det dessutom mycket bättre. Allt känns ljusare.
 
Måste ringa Chrippe om en sak också.
 
God middag och godis.
 
Bra fredag! avkopplad och i skön form.
 
 

Torsdag

Den här dagen blev lika tuff, jag fick iallifall en kvarts rast. Istället fylldes dagen av att ta hand om allergichock och kräksjuka istället. Var ute en hel del i den vackra vårsolen. Ja den lös! Solen lyste över oss när vi hade bollspel.
 
Första MC-åkarna har börjat köra på Slingerbulten - så underbart!
 
Älskar ljudet från motorcyklar och bilar, dock inga vanliga bilar. Jag vill ha V8 motorer, trimmade sådana!
 
Åhhhhhhhhhhhhh längtar till det är dags.
 
 
 
Startskottet går den 3e maj.....sen är man lycklig igen!
 
 
 

onsdag

Min onsdag var helt tokig. Hade inte en lugn stund, drama i skogen, körde hem magsjuk kollega, hoppade in som vikarierande mattelärare, satt i anställningsintervjuer - hade inte någon endaste liten rast från halv åtta till halv sex. Hade överväxeln i hela  tiden - det här kommer inte att hålla! Jag kommer att gå sönder. Vet att det kan bli motorhaveri. Stressade efter jobbet iväg till klubblokalen, men var där lite försent. De flesta hade åkt för det var någon match på Tv. Blääääääääääää
 
Tittar tillbaka bland träffar och minns min första Oldiesträff i Årsta 2009-08-15
 

Längtar..............
 

Nuläget

 
Nu läget på mig!
 
Känner mig som ett gammalt bilvrak. Ett vrak till mig, måste ta tag i mig själv. Har ont i knä och i höften, måste ta mig till läkaren för kontroll. Liten besiktning av mig själv. Så här kan det inte fortsätta. Haltar omkring på dagarna och istället för att ta det lugnt så ökar jag och tar på mig mer arbeten än vad jag behöver. Jag är inte klok! Typiskt jag........sen är man ett bilvrak som gnäller som en gammal bildörr när den ska öppnas. Jobbar på tok för mycket och har ingen ego-tid. NU. NU. Nu . Måste jag ta tag i det.
 
Börjar idag med att utveckla min ego-tid igen, jag som hade det så bra för två veckor sedan när jag tränade fem dagar i veckan och nu har jag bara ont. Hatar när jag hamnar i denna situation. Bara jobb och ingen träning. Min värsta fälla -
 
Igår var jag på jobbet för mycket, för länge men sen åkte jag till utlämningen av paket och hämtade ut min efterlängtade vinylfärg till helgens arbete.
 
Ha en bra dag.
 
Jag saknar att jag inte kan ta Corvetten och bara åka en sväng denna morgon. Det hade varit så helande. Så mycket energi. Men snart, snart så är sommaren här men först kommer våren.......jag väntar, jag längtar.
 
 
 
 
 

Måndag 3 mars

Måndag och veckans första dag vecka 10. Fick dra hemifrån tidigt för att förbereda dagen på jobbet. Idag var jag fröken Elisabeth hela dagen. Vart kvar för länge på jobbet som vanligt. Ville faktiskt inte gå hem utan stannade kvar för att spela lite fotboll med killarna. Skön avslutning på dagen.
 
Middag och sen ett bad innan sängdags. Nä riktigt så var det inte. tror jag fixade sju telefonsamtal igår kväll. Det är mycket ibland. mycket som ska fixas och ordnas. Hur ska man hinna med allt egentligen?
 
Lyckades prata till punkt igår med en som jag försökt få till telefontid med under flera dagar...........
 
 
Den här veckan måste jag ta mig till klubblokalen, hur ska jag orka? Pust! Men jag vill och jag bör........
 

söndag

Söndag - nyvaken, småsliten, trött och utmattad la jag mig i soffan denna söndag för att njuta av andra som slet i Wasaloppsspåret. Ville inte byta plats med dem som körde i år, men blev lite sugen på att kanske prova denna folkfest någon gång. Kul och se vad man kan prestera.
 

Efter målgången av Wasaloppet så vart det planering av veckan. Sen kom det fika-gäster. Det blev en tur till garaget och sen massa Corvette-snack runt köksbordet. Vi insåg ganska snabbt att kalendern är rätt full inför sommaren aktiviteter. Det ser jag fram mot. Ta ut Corvetten och bara ut och åka, träffa folk åhhhhhhhhhhh det är livet! I sommar får man baka Cheva-sockerkakor och bjuda på.
 
Söndagen tog slut och jag satt med jobb upp över öronen. Får se hur denna vecka blir.

Lördagen med fika och vänner

Lördagen med fika och vänner.
 
Var uppe tidigt och bakade sockerkaka. Bakade två och en av kakorna hamnade i frysen.
 
 
Efter blogg och sockerkaka så vart det en träningsrunda, en Power-walk på halvmilen. Så fint ute med vår i luften och fåglar som kvittrar. Stannade en stund i allén och bara njöt av naturen.
 

Sen tvättade vi bilar och körde dammsugare både i garaget och i bilen. Fixade mina citronträd - körde högtrycket på rotsystemet och bladverket, bytte blomjord och fixade, allt för att få bort små skadedjur.
 
När jag var i garaget kom PG och Ann för att ta en fika och kolla in vad som behöver beställas till hennes bil. Jag har lite kataloger och sen körde vi nätet såklart för beställning.
 
Kollade in 1.18 bilar och annat som är roligt för en Cheva-nörd!
 
 
 
Under fikat kom mamma och pappa ut och hälsade på. Satt och pratade länge och hade det trevligt. Mamma och pappa vart kvar till middagen och sen körde de mig till pub uppe i bygdegården. Dansade och hade det trevligt fram till småtimmarna. Fick åka med i en bil hem till tomten eftersom det snöade ute och det låg snö på marken och var så äckligt och mörkt ute.
 
Kan väl bara säga att det vart en bra dag.
 
 

Lördag 1 mars

Ny månad och nya mål.
 
 
Vaknade fem och har bakat den första sockerkakan för idag, har hopp om en till.
 

Tog precis ut den från ugnen..............doftar så gott i köket nu!
 
Hoppas på fikagästerna kommer under dagen.
 

fredag 28 mars

Fredag 28 mars och min namnsdag. Jag har så fint mellannamn såsom Maria. Tycker om namnet Maria, Maria fick vår dotter heta, min farmor och  mormor hette också Maria. Så namnet går igen. Min mormor hette Maria Elisabeth, jag fick heta Elisabeth Maria (omvänt mormor), Maria vår dotter fick heta Maria Elisabeth - som min mormor och omvänt mig! Fantasilöst kan en del tycka men jag tycker det är tufft att namn kan gå igen inom släkten och ändå vara så fina hundra år senare. Finns självklar namn jag aldrig skulle vilja heta, men de skriver jag inte här - man kan ju såra någon. Sår svider!
 
Igår efter blogg och kaffe storstädade jag huset innan jag drog till jobbet. Jobbade heldag, började nio och slutade efter sex och utan rast - pust!
 
Väl hemma stod middagen på bordet och det blev ett glas vin. Kollade lite TV, somnade i soffan.
 
Glad över morgonens inköp på nätet, hittade äntligen den spray jag sökt så länge för att bättra min inredning till C3an. Nu är den på väg med Shenker,det känns bra - jipiiiiiiiii  :-)

Min lilla husmus en fredagkväll.
 
 

RSS 2.0