Nuläget

 
Nu läget på mig!
 
Känner mig som ett gammalt bilvrak. Ett vrak till mig, måste ta tag i mig själv. Har ont i knä och i höften, måste ta mig till läkaren för kontroll. Liten besiktning av mig själv. Så här kan det inte fortsätta. Haltar omkring på dagarna och istället för att ta det lugnt så ökar jag och tar på mig mer arbeten än vad jag behöver. Jag är inte klok! Typiskt jag........sen är man ett bilvrak som gnäller som en gammal bildörr när den ska öppnas. Jobbar på tok för mycket och har ingen ego-tid. NU. NU. Nu . Måste jag ta tag i det.
 
Börjar idag med att utveckla min ego-tid igen, jag som hade det så bra för två veckor sedan när jag tränade fem dagar i veckan och nu har jag bara ont. Hatar när jag hamnar i denna situation. Bara jobb och ingen träning. Min värsta fälla -
 
Igår var jag på jobbet för mycket, för länge men sen åkte jag till utlämningen av paket och hämtade ut min efterlängtade vinylfärg till helgens arbete.
 
Ha en bra dag.
 
Jag saknar att jag inte kan ta Corvetten och bara åka en sväng denna morgon. Det hade varit så helande. Så mycket energi. Men snart, snart så är sommaren här men först kommer våren.......jag väntar, jag längtar.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0