Halloween är det idag..............

Halloween är det idag. Idag är faktiskt den riktiga Halloweendagen. Många firade förra helgen, jag firade i fredags......och förra året var det Halloween i samband med att jag hjälpte klubben med en mässa ute i Nacka. Saknar det eventet som bara den. Det var så roligt och mysigt. Den fina gemenskapen med klubbmedlemmar som kom och besökte vår klubbmonter och arbetade där under den helgen. Det var en otroligt mysig bilmässa.
 
 
 
 
 
Idag ska jag till klubblokalen i Sundbyberg vid sex-tiden och vid två-tiden ska jag träffa Örnen för vi ska arbeta lite med förrådet. Nu på morgonen öppnar jag fritids och sen ska vi åka skridskor. Det gör visst bilarna på vägarna nu på morgonen enligt radio Stockholm. Ishalt ute på vägarna, så köra försiktigt är det som gäller idag.... 
 
I morgon är det första NOVEMBER................
 
 

Storstaden..........

Storstaden...............är helt underbar. Var på kurs i Gamla Stan igår och sen kunde jag bara inte bara åka hem. Gick omkring och bara njöt av City. Skulle klart kunna tänka mig att börja arbeta inne i Stockholm för att få en dos av storstadslivet varje dag. Ute på landet är det lite för mycket lugn! Gick omkring igår bland butiker och handlade kläder. När jag sen tog åtta tåget hem mot Hemfosa så träffade jag Jonas. Alltid trevligt att prata med honom. Träffade en annan trevlig person i Gallerian. Bara man sätter sig ner så är det någon som börjar prata med en. Så underbart roligt. Älskar verkligen att prata med olika människor. Spännande att höra deras syn på livet och värderingar av livet. Kom till Västehaninge där jag började prata med två ordningsvakter. De var så bekymrade över att de skulle behöva åka ut till Hmefosa. Vad skulle de göra där? Vem kan bo där? När jag svarade att jag bodde där så bara skrattade de..................tror de skämdes lite. Hihihihi
 
Kom hem till ett strömlöst hus där brasan i braskaminen brann. Satte mig och bara njöt av kontrasten till Storstadslivet och ett strömlöst lantliv. Strömmen kom nu tio minuter över fem på morgonen. Precis lagom till kaffebryggning.
 
 
Idag ska det regna......................mys i hösvädret! I morgon är det klubblokalen.

Corvetten är avställd för två minuter sedan.

Corvetten är avställd för två minuter sedan. Nu får man vänta en lång vinter till våren 2013 för att få gasa iväg med henne. Ska lägga på pyamasen någon kväll när jag är i garaget. Igår fixade jag hjul-Dolly till Svarten, så nu kan jag putta runt henne i garaget om jag vill fixa något.
 
 
Igår vart det byte till vinterdäck på både Toyotan och Transporten. Så härligt att mecka ute med solen och den frostiga kylan igår förmiddags. Slipade lite rost på Toyotan och rostskyddsbehandlade plåten på de områden där rosten tagit fäste. Sen vart det middag hos syrran.
 
Pratade med Corvettevänner i telefonen under söndagen. Har bestämt lite ang. saker som ska fixas. Ska träffa Örnen på onsdag och ordan med lite saker i förrådet.
 
 
Idag ska jag på kurs i Stockholm, i Gamla Stan. Ska ta mig en shoppingrunda i City efteråt. Ska ¨pimpa¨ min garderob kanske !

Ingen Corvette..............

Ingen Corvette vart det igår, men otroligt mycket annat. Nu är iaf vintern här. Snön ligger kvar på vissa ställen och katten fryser om tassen.............Svart som Svarten är han också!
 
 
Klippte buskar och träd, kratta löv och eldade upp utemöblerna.
 
 
Var och köpte ne present till mig själv. Ett apelsinträd till min medelhavs-samling av växter.
 
 
 
Har tre citronträd som jag vårdar ömt, två olivträd och lite andra växter från medelhavet. Nu får de vara inne och stå under belysning till nästa sommar. Snart tror väl grannarna att jag odlar något annat så att polisen står utanför en vacker dag.....
 
 
 
Ute är det kallt och vackert denna söndag.............-7,7 grader :-) hihihi......mys!
 
 
 
Måste bara njuta av vårt fantastiska land som har dessa årstider. Utan dem inget roligt alls! Ombyte förnöjer.......och vintern är så underbar.
 
Ska betala räkningar nu..........så är det gjort!
 
 

Idag ska jag ut till henne!

Idag ska jag ut till henne i garaget och kanske kan det bli något litet gjort också. Vi får se!
 
 
Borde fix LITE med henne så jag får lite energi och tillfredställelse. Helt slut är jag efter denna vecka. Har jobbet dubbelt och nu ser jag bara fram mot att ta hand om mig själv och det jag har runt mig.
 
Borde sätta på vinterhjul på Toyotan och kanske Transporten. Ska iaf betala försäkring och ställa av den Grå! Tror inte på någon mer tur med henne nu i oktober. Det får bli pyamasen på.............
 
Ska arbeta lite på tomten idag också, sen jag åka till Lukas och kolla in om jag ska köpa något till mig själv, för att jag är så himla bra! En present till mig själv............
 
Ska öppna mailen också vilket jag inte har hunnit med på över en vecka så där finns säkert något att svara på-
 
En koppp kaffe till får det nog bli innan jag sätter fart..............
 
 
 

yes, yes, yes

Yes, yes, yes...............det var sant! Inbillade mig att det snöade igår kväll, men sem kom Tobbe och sa att jag skulle titta ut.Helt OTROLIGT det var sant. Ett litet täcke av vitt snö täcker altanen och gräsmattan. Men OJ! vad det  är mörkt ute.
 
Man ser inte uterummet i morgonens mörker............men en
liten Corvette i snön :-)
 
Måste leka lite innan jobbet.........ska jobba från halv åtta till sex i kväll. Halloweenmaskerad, Halloweenparad, Halloweendisco, spökvandring, spökboll och korvgrillning ute med isglass..............vinter!!!
 
 
Igår var jag på jobbet hela dagen .............sju till sex. Men ikväll går jag i mål! Ska se om jag ska kosta på mig en sak som Lukas(lokalvårdaren) på jobbet ställt undan till mig....................
 
Men ikväll ska jag ta en hälsokväll med rehab för hela veckans missade egotid.............i morgon är det lördag och då är det jobb hemma. Solen ska visst skina över vår del av världen denna helg.
 
Nu ska jag klä ut mig till häxa.........om jag nu behöver klä ut mig. Hihihihihi.............
 
 

FÖRSTA SNÖN!

FÖRSTA SNÖN har kommit!!! Måste bara skriva det..............så häftigt. Bara skriker och jublar...........

Annorlunda cruising..........

 
Annorlunda cruising igår eftermiddag. Köra in bilen i butiken och köra runt med bilen bland virke och annan bråte. Hittade det vi sökte ...........en dörr till vår entré. Hoppas det kommer att se bra ut. Dörrar är inte gratis ! Vare sig om det är en bildörr eller altandörr.....
 
 
 
Full fart på arbetsplatsen där jag jobbar också. Alla är sjuka och dagarna rusar iväg, sen är man helt slut. Känns lite tokigt när man inte hinner prata klart med sina Corvettevänner för att arbetet tar min fritid just nu. Hinner inte ens att träna, så mycket som ska fixas och göras. Nästa vecka är det höstlov och då hoppas jag på både snö och mera paus i livet och framförallt tid till träningen.
 
 
ute är vintern på väg och det känns bra, riktigt BRA! Täck hela Sverige med din vita skrud. Ska iaf åka skridskor med barnen i nästa vecka då vi har höstlov.
 
Ooooooooooops! Jag som inte ställt av Corvetten. Måste ta och  göra det okså!
 
Så glad över killen som köpt sin dröm-bil..........bara att gratulera! Skulle vilja vara i hans kläder, ung och förvämntansfull!
 
 
Ha en bra dag, det kan bli snö till kvällen.............hihihihi

Fullt ÖS!!!

Fullt ÖS! Många sjuka på jobbet. Har varit lärare i svenska, matte, fysik och idrott idag. bytt kepa och arbetsroll hela dagen. Planerar just nu en stor Halloween-fest på fredag för barnen. Nästa vecka är det höstlov........
 
Igår kom pappa och mamma ut med bilen och jag fick en vinterros av dem.......och en annan fin present. De är för söta! Sen kom Pilefors och Ann-Catrin och vi åt middag ihop. Jag hade gjort en jättestor lasagne och för de som inte körde blev det vin till maten. Sen rocka vi loss till Jerry Williams i köket...................fett najs en tisdag.
 
 
Livet kan vara rätt härligt trots mycket att göra hela tiden............sen körde Pilefors hem mamma och pappa för de ska ha kvar sin bil hos oss i vinter.
 
 
Idag ska jag ha lektioner hela dagen och sen rakt in på fritids. I kväll ska vi titta på en ytterdörr!!!!
 
Ha en bra dag-----------------;-)  
 
Så häftigt igår kväll var det -2 grader när jag la mig i sängen..............älskar att vintern är på väg.
 
 
 
 

Hjälphand........min nya arbetsuppgift.

Hjälphand, min nya uppgift. Jag kan ju inte bara släppa taget om Mälardalen och alla härliga människor, event och annat. Kommer att sakna en del av det man gjort, därför har jag svårt att släppa allt. Men att kunna få vara med och vara en hjälpande hand då och då passar mig perfekt! Jag slipper det stora ansvaret som med planering och annat. Nu hjälper jag till när jag har tid och kan/ledig från annat. Att sitta på två stolar som under 2012 var nog lite för mycket. Styrelsearbete och sen tretton event i Mälardalen. Lite uppbokad blir man till bara Corvetten och vännerna kring den......................men de för BÄST!!! Kompisarna i klubben är nog meningen till fritiden och alla härliga skratt där. Jag mår så bra av många av dem!!!!
 
 
 
Måndagkvällen tillbringade jag i klubblokalen med alla kontaktpersoner i Mälardalen. hemma klockan elva, alldeles för sent för mig! Men nu är jag stark och glad så jag orkar mycket! Tror jag !

Fullt ös!

Fullt ös! Fullt ös, hela gårdagen. Upp och arbeta denna söndag som senare slutade i en fest. Vi hämtade mamma som hade fikakorgen klar och så åkte vi ner till båten. Pappa var redan där och syrran oxå. Syrran och jag byggde båtställning och de andra fixade med saker runt båten nertill. Till lunch kom Pilen och Ann-C och spred lite glädje. Vi byggde vidare på båtställning och press. Tror att Ewa och jag satte rekord i år på att bygga och täcka båten.
 
 
 
Pappa och jag konserverade motorn............starta och dra runt lite glycol.
 
 
Sen kom det fler Corvette-vänner. Dagen slutade hemma hos mamma och pappa allihopa med kaffe och kaka. Sen skulle vi bara.............skulle bara.
Fira lite ......champagne och skål blev det. Prat och skratt. Janne ringde och ännu mera att fira .........grattis till allt denna vackra höstdag. Sen blev det en varitant på ett känt Tv-program. Jag döpte det till ¨här är mammas kylskåp¨- Lyckades få till en tre-rättersmiddag på det lilla som fanns i kylen och kvällen försvann i ett nafs! Pilen, Ann-c, Tobbe och jag lämnade inte Bromma förräns vid tio på kvällen. Vilken dag..........sov gott efter ett par glas vin till middagen.
 
Nu är det ny vecka och måndag.............jag är tokigt uppbokad med allt runt omkring mig. Men det verkar var som om mitt liv ska se ut så!
 
Måste bara komma ihåg mig själv också......
 
 

En stund i garaget och..............

En stund i garaget och kände lugnet komma i kroppen. Tänka sig att det är där som man kopplar av, bland bilar och annat. Igår var det inte Svarten som det arbetades med, men hon fick en puss av mig. En bil att älska !!!! Var i garaget och målade foder/bräder. Musiken på hög volym och bara den där fina känslan spred sig av att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle för välbefinnande. Här finner man styrka och ro...........
 
'
 
Uppe tidigt igår morse och tvätta, städade huset, målade fasaden ute i regnet. Efter ett par timmar var man blöt som en turstig alkoholist. Blöt på ryggen! Kläderna i tvättmaskin och sen en riktig lunch. Sen var det bilen till återvinningscentralen, ett ställe där man träffar goa vänner. Mingelställe en helgdag nummer 1...............träffade tre vänner på den lilla stunden vi var där.
 
Sen ringde pappa och idag är det täckning av båten som gäller. Ska åka om en timme och kämpa med att bygga ställning och fixa pressen. Förra året när vi kom var båten helt full av höstlov. Skitig och eländig. Vi får se hur dét ser ut idag. Bara inte regnet kommer in över Mälardalen. Men man har vant sig, man bryr sig knappt! Igår målade jag fast det regnade. Man bara måste för att bli klar någon gång. Sommaren har ju inte bjudit på några bra målardagar denna somma iaf.
 
 
Förra årets arbetsdag hos pappa..........
 
Pappa Sandhamn 2010, mycket fint att minnas.....................
 
Nu är det mest Corvetterna som gäller. Båten är mer eller mindre dissad!
 
Pratade med vänner igår som drar till Florida framöver. Vet inte om jag är avundsjuk eller inte. Jo, kanske lite om jag bara var lite mer flygfärdig så skulle jag nog också lyfta från mitt bo. Hörde att vissa är mer flygfärdiga och njuter av livet på annan ort i värmen, och det gör de rätt i! Jag går hemma på min bakgård och drömmer.
 
Vad ska det bli av mig ???????
 
 
 

Att minnas tillbaka.............

Att minnas tillbaka kan ge styrka och glädje men det kan också vara tvärt om.
 
 
Att ta något stärkande kan sluta illa om det nu vill sig, det kan självklart ske på olika sätt. Denna bild är tagen en tidig morgon då vi var på väg till Race och stannade till i Strängnäs för en fika. Det gjorde också Länsman.............de tog sig en frukost och kollade in våra bilar.
 
Igår blev det inget stärkande för min del. Kom hem efter en tuff arbetsvecka och skulle äta lite middag innan jag tog mig till bygdegården för lite festande. Men vad händer tror ni ? La mig på kökssoffan för att kolla Tv en liten stund och somnade som en Kronblom. Jag som bara skojjade om det i veckan och nu blev det verklighet.
 
 
Efter en vecka med mycket arbete och nästa ingen träning kommer det bli en helg med lugn och ro. Lite avkoppling och en del träning. Var uppe och vattnade mina citronträd för en stund sedan, tvättmaskinen år på gång och snart ska jag ta mig ut i garaget och träna. Ingen mecking idag men träning och kanske fasadmålning......
 
Igår fick jag en ros som lite uppmuntran...........och tack!
 
Ett litet paket kom med posten, ett litet pins som jag hade beställt också!!!
 
 
Att forma dagen och göra den till min..............delmål idag.
 
HA det bra,nu ska jag ta en fika till..........kram, kram.
 
 
 
 

Shopping eftermiddag!

Efter lek i sandlådan med C3:or och barnen blev det shopping i centrum - ensam !!!
 
Shopping eftermiddag! Ja så började jag igår morse och det kom upp nu när jag startade datorn. Onsdagskvällen blev inte som planerat. Jag hade planerat en tur till klubblokalen, men efter en dag med huvudvärk och Ipren morgon, lunch och eftermiddag hoppade jag över att sitta genom Stockholm i köer för att ta mig till klubblokalen. Jag tog mig en tur till centrum och handlade kläder istället. Jag finner ett behov, en avkoppling och tillfredställese att prova kläder och köpa något snyggt. Hittade två par jeans, linnen, tröjor, jacka och JULKLAPPAR. Brände nästan tvåtusenkronor denna eftermiddag...........åååååååå vad härligt. men nu är det slut på kontot och jag får ta från mina sparpengar. Det blir en lugn helg iaf = spara på pengarna.. Varför jag inte fick ut inlägget igår var att Janne ringde och pratade så jag hade sällskap till min frukost..........
 
Idag sitter jag här ensam och dricker mitt kaffe och bloggar. Igår hade jag en dag på jobbet som var enorm. Började halv åtta på morgonen och gick hem tio i sex uta att haft rast. Alla är sjuka och att vara i barngrupp hela dagen gör att huvudet känns rätt tomt vid sex. Hem och laga middag och somnade i soffan.......
 
 
Idag ska det komma en tidning till jobbet och göra ett reportage om vår arbetsplats............sen ska jag till läkaren, stänga på jobbet, och ikväll är det pub-kväll i bygdegården. Ett glas vin sen är man väl död. Vid för mycket förtäring kan vad som helst hända efter an tuff arbetsvecka..............
 
 
Havet...........båtar...........och fisk....?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ta´t lugnt, ta en toy!

Ta´t lugnt, ta en toy! En slogan från sjuttiotalet. Men den är bra än idag. Svårare att leva upp till den bara. Nu gäller det att inte bänna ut sig, eller att köra huvudet i väggen. Utbrändhet leder inte till något...............
 
 
Kvar kan man stå där slutkörd och övergiven. Ensam och utan orken att göra något kul. Vem vill ha det så ? Inte vill jag ha det så iaf.
 
Jag vill ha energi och glädje, livet ska vara kul/roligt att leva. Man ska njuta av det. Nu fick jag ett samtal från Norge att jag måste ta det lugnt. Men det är lätt att säga, svårare att leva upp till. Hittade kort från sommaren 2011, det är så här man ska ha det.
 
 
 
eller som ...........
 
 
Annars kan det hända saker med en som man inte vill ska hända. Utbänd, tillknycklad, ensam och utan energi till att göra något roligt.
 
Min gamla Nissan, hösten 2010.....
 
Nä .............nu drar jag i handbromsen.
Det bli inget besök i klubblokalen, jag ska ta hand om mig själv efter jobbet idag!
 
Nu ska jag ha en bra dag!
 
 

Ensam ?

Kommer jag att bli ensam ? Vet inte ? Blir jag det så blir jag det ? Ensam med Svarten ! Svarten kommer aldrig att lämna mig, ska nog ha den med i graven. Bara att kremera den också tillsammans med mig, om magsår, stress och annat elände tar kål på mig så ska den alltid finnas hos mig..........Dör djurvänner? Blir man ensam om man är djurvän ? Djuren ska väl vara människans bästa vän? Eller gäller det bara hunden?
 
Hon är min sanna kärlek.............
 
 
Måste få en helg nu i helgen som blir lugnare, bara dra i handbromsen och gå och sparka igång tankarna på min fortsatta renoveringen av C3an. Lägga upp en plan. Veta vad jag vill. Sätta av de sista pengarna till projektet.
 
Måste också skriva ihop reportaget till Janne om rutramsbytet. Han vill ha det till CM! Måste hitta bilder och skriva text. Tänka tillbaka på alla små knep och knåp som pappa och jag gjorde. Pappa får nog supporta mig i det här reportaget. Jag måste bara ta tag i det eftersom Janne bad om det mitt under årsmötet, det här gäller alla som gör något med sin bil och som skulle passa som reportage i den tekniska delen av CM.
 
 
Själv längtar jag tillbaka till Nationaldagen.............sol, sommar och lugn.......
 
 
Bara att sitta på trappan efter en lyckad träff och dingla med benen, det skulle passa mig just nu.. jag behöver hitta lugnet. Lugnet i vardagen ! I kväll har jag styrelsemöte på jobbet, uppbokad igen! I helgen måste jag hjälpa pappa med att bygga båtställning och täcka båten med pressen............vinterförvaring av båten.
 
 
Igår ringde Roffe och vi funderar på att hinna med en höstcruising i helgen också. Som det ser ut ska vädret vara rätt fint i helgen, men det kan ju snabbt ändra sig. Denna sommar har nog faktiskt regnat bort. Hoppas bara att det vill komma nederbörd när tempen sjunker mot -5 grader. Vet att Rättvik får snö idag............
 
Sommaren 2012 i Rätttvik
 
Nu har jag kopplat av en stund med mitt bloggande, det här är nämligen avkopppling för mig. Nu ska jag packa väskan till jobbet och ta mig en fikamugg till.
 
HA en bra dag !!

Vilken helg! År jag en Oldies ?

Vilken helg! Är jag en Oldies? Pallar jag inte trycket ? Har inte bloggat på hela helgen, det fanns inte tid till det. Full fart hela tiden.
 
Fredagen började med storstädning och tvätt. Sedan morgonfika med kompisen, efter det arbete. Kommer till jobbet och min kollega är sjuk. Hade en toppenfin eftermiddag på jobbet med barnen iaf. Sen full fart till skagenkväll i Järna med goda vänner. Vi åt hummer, krabba, räkor och ostron. Champagne och annat gott till. På väg hem i natten skapades magen av en Tsunami. Bara att stanna..............vid vägkanten. Ostron är ju levande så de ville väl vara någon annastans!!! Har iaf sparat skalet från mitt första ostron som jag ätit ;-)
 
 
Lördag morgon upp tidigt och packa till Jönköping, när vi passerar stället vid Södertälje så är fiskmåsarna där! Vem matar fiskmåsarna.............:-)
 
Styrelsemöte i Jönköping 10 till 12, sen fika. Årsmöte för klubben i Jönköping 13 till 16.30, sen ett styrelsemöte till.
 
 
Ombyte och sen middag...........party blev det för vissa ! En orolig natt med telefonsamtal och visst letande fram till fyra, sen ett lugn, sov länge på söndagsmorgonen. Sen frukost med klubbkompisarna ............mycket treligt. Jag som aldrig sover länge, sov till nio och frkost vid tio. Inte klokt! Är jag en Oldies ??? Pallar man inte längre ?
 
Hörde ett härligt ljud utanför hotellefönstret denna regniga söndagsmorgon !
 
 
Mycket roligt att jag efter denna helg vet att min kubbkompis också är djurvän, så som han mobbade mig under söndagen ska han få leva med detta under ett tag framöver. Sitta i parken och mata fåglarna en tidig söndagmorgon.................
 
Igår hade jag en otroligt fin körning hem med min Transporten men i  Norrköping la GPSen av, den slockande......
 
Denna vecka ska jag leva väl, det är en hälsovecka................
 
PÅ ONSDAG ÄR DET KLUBBLOKALEN; DÅ ÖPPNAR DEN FÖR VINTERN..............
 
idag blir det löpträning snart, sen i morgon är det möte, onsdag klubblokalen, torsdag och fredag ska jag arbeta över och på fredgakvällen är det PUBafton i bygdegården. Orkar man detta ???
 
Fick en Corvettefilm av Stefan igår, den handlar om Sparreholm. Måste titta på den ikväll ............
 
 
......................Djurvännerna.................;-) ;-) ;-) ;-)
 
 

Stress, stress, stress

stress, stress, stresss! Nu är jag tillbaka i vardagen. Sommaren är borta! Vart tog den vägen? Måste säga att jag skulle kunna tänka mig en tidsmaskin ibland. Vet inte om jag skulle åka bakåt eller framåt i tiden. Men visst längtar jag till snön oxå. Snön bäddar in en i ett lugn, allt är vitt....ljust.....kallt.....och vackert. Snövit...........
 
Här står faktiskt en C3:a och vilar sig i sin vintersömn................
 
Igår kväll vart det helkväll med klubbarbeten. Hela köket fult med papper och dokument.Samtal och en del mail. Sovit gott i natt och det får man väl tacka Hästen för ;-)
 
Igår han jag inte att blogga på morgonen, men tisdagen var en helt vanlig tisdag. Heldag på jobbet från åtta tilll halv nio på kvällen. Möten, möten, möten. Mitt på dagen var jag på underredsbehandling...........( hur fan kan man tycka det är kul att vara gynekolog?)
 
Jag längtar nog tillbaka lite till den sommaren vi har haft............
 
 
 
Ha en bra dag, nu drar jag snart till jobbet!
 
 

Höst-bild..............

 
Höst-bild................en Corvette ute i höstens alla färger. Visst kan man göra fina fynd! Igår hittade familjen massor av höstkantareller. Hösten bjuder på svamp och löv. Löv som faller och löv som klär träden som en målar palett, eller som en kamelont! igår morse var Maria och jag ute och gick i över en timme. Sol och vackert väder. Idag är det höstväder och regnkläderna är packade. Ska vara ute hela dagen och arbeta. Sen är det möte i kväll. Hela fritiden går åt till mötem. Möten här och där!
 
Fick ett samtal om en som tröttnat på höstens väder och vill dra till ett annat land och kanske kunna köra nercabbat där! Visst skulle det kunna vara toppen om man var rik och hade obegränsat av pengar...........
 
 
Rout 66..............en cruising där kan inte  vara fel, eller????
 
På lördag är det cruising till jönköping och årsmötet där !
 
Nu ska jag til arbetet. ha det gott i regnet....glöm inte paraplyet! efter regn kommer solsken ;-)
 

Sol hela helgen, men ingen Corvettecruising....

Sol hela helgen, men igen Corvettecruising. Lördagen fullbokad med matinköp och inköp av presenter till Sofia. Sen full fart hem till arbete på tomten, när vi ska sätta igång så kommer det fika-vänner. Paus i arbete......sen körde vi för fullt till halv åtta på lördagskväll. Jobba på tomten och tog oss en arbets-öl. Middag och sen soffan.............
 
Söndag morgon var jag uppe klockan fem och hämtade Maria i Stockholms City klockan sex på morgonen. Riktigt kul att sitta och titta på alla människor som passerade. De som kom från krogen och de som tog en morgonpromenad med hunden samt tidningsbudet. Fullt med Taxi-bilar och solen på väg upp. Hem och sov till tio, sen körde Maria ett gym-pass med mig i garaget. hon har egen PT i Norge och körde stehårt med mig........det känns idag, jag lovar er! Sen kom hela tjocka släkten och vänner. Fullt hus hela dagen och till middgen......juvligt!
 
 
 
 
 
Ingen buller-fri dag det här inte !
 
Min Amerika-säng blev testad under dagen av födelsedagsbarnet .............
 
 
Sofias kompisar tyckte jag hade mycket saker med tema Amerika, så är det när man kör Amerikanskt. Överallt finns det.på servetter, skruvmejselhandtag, julprydnade, skor, halsdukar, kuddar, filtar...............ja överallt!!!
 
Nu är det måndag och jag ska ta mig en joggingtur med Maria........

Ska ha helg-mys!

Ska ha helg-mys!
Var uppe klockan fem och täckte mina citronträd med ett lakan.Väderstationen visade på minus en grad ute. När jag hade täckt träden med lakan så vart jag super-rädd! Sprang in i huset igen, ute brölade något djur i mörkret. Om det var en grävling eller ett vildsvin vet jag inte. Men rädd som bara den blev jag. In i huset och satte mig med datorn och mailen. Har inte öppnat club-mailen på en vecka så där fanns lite att läsa. Allt handlar om budget och det är inte min starka sida, men jag försöker förstå.
 
Idag blir det fint väder och jag måste åka och handla mat och presenter till Sofia. I morgon fyller hon år och Maria kommer hem från Norge. Fullt hus med barn och vänner. Så mysigt!
 
Igår var jag och skapade lugn och ro i själen, som spa................känns bra. Jag älskar iaf hösten också. Den är så otroligt vacker och fin.
 
Har också bestämt mig för hur nästa fredag ska se ut! Klappat och klart.......så blir det. sen får vi se vad som händer ............
 
 
 
 
Igår blev det två glas vin i solnedgången på framsidan efter arbetet, samt att  jag skålade med Ann och Peter :-)
 
Snart är det dags för mys .....höstmys! Ska dra på mig löparkläderna snart och dra på en runda.
 
HA en bra lördag.....och njut av att gammalt är vackert !!!
 
 
 

Måste kolla över tider, känner stress!

Måste kolla över tider, känner stress! Alltid ska allt bli så tokigt. Ibland händer inget och sen så händer det alltid två saker samtidigt. Måste kolla över den 12.e. Ringer och ser över allt under dagen............självklart så vill jag. Ska lyssna om jag kan byta bort min stängning...........
 
 
Igår kom det en till 1:18 Corvette på posten tilll min samling. Jag snusar inte, röker inte men lägger pengar på godis och samlarbilar så som en liten skitunge! kaos! vem är jag?varför är det som en drog? kul, roligt och spännande så är det nog.........där kom nog sanningen fram.
 
 
Den får stå på byrån ett tag, så jag kan vila ögonen på den ett tag innan den hamnar i vitrinskåpet.
 
 
Nu på morgonen blev det ingen träning. Det vart det igår morse. Joggade en halv mil och sen två pass idrott ute i regnet. Blöt och lycklig vände dagen till migrän och spyan i halsen........fy fan. Lugn hemma kväll igår, nu har jag städat huset och tvättat en tvättmaskin. Ska dra tidigare till jobbet idag. Massor att fixa.......
 
Det är fredag idag!!!
 
 
 

Bjud på en bulle idag.............

 
Bjud på en bulle idag, just idag! Just idag är det kanelbullens dag och vem kan motstå en stor nygräddad kanelbulle. Det kan vara svårt. Skulle själv vilja trycka i mig en stor varm kanelbulle och ett glas kall mjölk.
 
Vem kan motstå denna ? Ligger på blocket och är så fin...............
 
 
Skulle vilja ha ett par hundra tusen över och ett större garage, då skulle drömmar kunna bli verklighet. Det var det där med lotten och lottovinsten.............
 
Har löptränat nu på morgonen och livet känns riktigtt bra/gott.......

Corvette-tjejerna.........

Corvette-tjejerna träffas ikväll för att få lite kunskap om vilken olja man ska tillsätta för att maskineriet ska må/gå bättre. Allt för att trimma oss själva, kosta på oss lite bra mineralolja/växtolja och andra tillsatser. Ska möta Ann i Huddinge klockan sju och Helene kommer också med. Ska bli trevligt att träffas och kanske bli lite inspirerad av föreläsningen.
 
 
Igår morse löptränade jag halv.milen i en underbar höstmorgon, solen på väg upp och klimatet helt perfekt. Jobbade heldag och sen kunde jag inte låta bli att dra till gymmet. Så skönt att komma tillbaka till gymmet och maskinerna där. Helt OK att träna i garaget men gymmet  har och ger kroppen mer övningar. Känns så bra att jag är på G. På fredag ska jag till läkaren och sen vet jag inte vad som händer.Ska satsa hårt på kropp och själ ett tag, sen sak jag ta tag i Svarten. Hon är bra för själen, måste få till det sista och inse att mitt projekt i garaget inte kommer att ligga så högt i topp som jag tidigare hade trott. Sänka ribban lite, så jag kan gå vidare. Se livet från den sida som jag står på.........................
 
Fick SMS av min Maria igår och hon längtar också hem. Hem till lasagen, familjen och kompisarna. Jag längtar också efter henne, alla längtarr efter henne. Sofia fyller år på söndag..............då blir det god mat och tårta.
 
Nu ska jag stänga ner och ta hand om mina morgonsysslor............ha det bra!

Ända mot ända...............

Ända mot ända kan ingenting hända. Om det ska hända så måste man vända.
 
 
Jag önskar vinna pengar på lotteri. Ska köpa mig en lott just idag och bara önska att drömmen går i uppfyllelse. Lite Xtra pengar skulle sitta fint.
 
Drömmar i uppfyllelse. Nu finns det drömmar på blocket..........och i garaget. Klappat och klart. Packat och klart ska det vara för visssa idag som ska resa till La Manga. Hade kompisen i luren igår medan jag tränade och kan bara önska han och frun en trevlig resa. Själv har jag ingen lust att resa iväg just nu, jag längtar faktiskt till vintern. Vilken sjukdom har man drabbats av då ???
 
Igår satte jag upp nya mål med min träning så nu ska jag ta tag i att trimma kroppen igen efter min långvariga förkylning. Bättre komp och ett par hästkrafter till så kanske jag orkar mera. Känner lust att åka till gymmet igen, det är så blött ute.......
 
Ha en bra vecka......
 
   Hösthälsning från mig!!
 

Höst på riktigt.............

 
Höst på riktigt är det nu! Sitter här och klockan är redan halv sju. Ute är det kolsvart och regnet öser ner. Pratade nyss med Janne på luren, nu är bilen avställd för många. Vet att Pilen och pappa tog siste turen igår med fruarna och Corvetterna. Jag var hemma och arbetade på tomten. Ogräs över allt. Rensat och fixat ute. Gäster som kom förbi.
 
Pratade med Ann och vi ska ses på onsdag. Alltid något kul mitt i veckan. Det känns bra.
 
Men nu, vet inte vad jag ska skriva, har inte mycket i mina tankar just nu. Ska ta mig en träningsrunda snart. Göra nytt upplägg för min träning. Idag är det Oktober och då sätter vi nya mål och siktar på julafton/nyårsafton. Kanske det blir gymmet om regnet inte slutar att ösa ner, annars blir det löparrunda och gym hemma. Allt är så mycket enklare på sommaren.
 
 
Ha det bra i veckan.................

RSS 2.0