Lägger 2014 bakom mig...



Lägger året 2014 bakom mig, har nog sällan mått så dåligt. Året har haft vissa ljusa dagar också men jag har inte varit den glada aktiva Söder som är "JAG". 
Trött, orkeslös, svårare till skratt, klara inte stress, orkar inte öppna mail-boxen,  svårt att orka genomföra saker som jag egentligen vill ska hända. Motorn i mig har inte alltid startat. Jag som inte tycker om Nyårslöften och annat trams för att det blir ett nytt år ska iallafall ge mig ett. 
Jag ska må Så Mycket Bättre under 2015. 
Vill du som läser detta hjälpa mig med det så hör av dig. Vi kanske kan ta en fika ihop, åka bil genom Stockholm, grilla en korv, vandra genom skogen och uppleva naturen, sitta vid en sjö, kolla in en bilträff, mecka i ett garage, bli min tränings-kompis etc.

Idag sista dagen på året 2014 ska jag göra ????????? 

Just det - Fånga dagen !!!!

Se framåt inte bakåt.....




30 dec



Jaha JA ! Varit på jobbet och jobbat ett par timmar eller rättaresagt jobbat mer än full dag. Kall och fin dag, kallt även inne på jobbet. Haft på mig dunjackan hela långa dagen. 

Känner att jag saknar något. Saknar spontan händelse. Ta en bil, gasa, sladda ner i ett dike, gasa igen. Snö som yr, snö som tar mot när jag sladdar ner i diket. Bärgas av någon, upp på vägen, köra lite till osv.

Saknar ännu meta snö och långfärdsskidor ! 

Tur att man har ett jobb att gå till, ny arbetsdag i morgon - något händer i mitt liv :-)

28 dec


Årets nyhet i granen................
 
Var hemma hela dagen för att rädda livet på KF. Jag har ett hjärta av guld när det behövs och igår var mitt hjärta hos honom hela dagen. Duttade och fixade hela dagen med honom för att han skulle må bättre. Eftersom jag ändå var inne så mycket och solen sken in i stugan och jag ville inte ha en enda julsak kvar så städade jag ut allt rött. Nu längtar jag till nyåret. Ska bli så skönt med ett nytt år, börja om från början. Halva 2014 var bra, allt flöt på och jag fick en otroligt fin födelsedag och rent av så var hela maj en bra månad i juni började stressen för att sen totalt slå ut mig i juli. I juli varken åt jag eller sov jag, mådde så dåligt och så fort jag hade en tid att passa så bara strejkade motorn i mig och jag svimmade. Låg på altanen flera gången och mådde så dåligt. Vilken jävla resa. Halva juli gick åt att bara dra i handbromsen och vila ut. Var hos läkaren etc. I slutet av juli började jag att hämta mig för att börja återvända till det normala livet under Rättviks-veckan.
 
Nu ska jag tänka på mig och vårda mig själv. Renande-stärkande teer, mindre kaffe, mycket träning och lära mig att säga NEJ ibland. Göra det jag vill göra och inte vad alla andra vill vad jag ska göra. Det är en rätt stor skillnad! Jag ska ge mig det som nyårslöfte. Jobba på att min kropp och min knopp ska må Så Mycket Bättre !
 
Efter en Power-Walk på 8 km blev det lite middag sen ett skönt bad. Oljar in och vårdar min hud, som att polera karossen så den står mot lite och skiner som en sol. Låg i badet med min nya högtalare kopplad till bra musik och sjöng för fulla muggar, gillar Spotify. Välja och vraka bland låtar och igår var det djupa låtar som strömmade ur högtalaren, sådana som gör mig stark i tanken.




Tycker att jag har lite fint i mitt köksfönster- lite ljusstakar, bilar , Cheva-kakaform, blommor etc. Kan bara stanna upp och känna lugn. Sitta och titta och njuta.








Städade ute i farstun eftersom katten inte mår så bra så behövdes det. Nystädat och fint. Fotade farstun precis innan jag skulle krypa ner i sängen.




Jag har Hela Världen i Min gran............nyheter varje år, sedan kanske inte alla hänger kvar då vissa blir ¨dissade¨och andra blir ¨hissade¨. Denna kommer jag ha kvar så är det bara!

Städat ut julen



Städat ut julen idag och laddar om till Nyår ❤️

EGO-liv igen, som jag delar med mig till den som vill läsa

 
Jaha JA! Nu startar jag upp Bloggandet igen. Känns så otroligt bra. Gillar att sitta och knappa på skrivbordstangenterna så alla ord bildar en text. En text till mig och kanske för dig? Kanske du vill skriva en kommentar till min text. Vill du så gör det! Jag läser och kanske jag ska göra som så att jag lägger dina kommentarer på Bloggsidan under 2015. Man ska väl leva i nuet och hitta på något nytt ibland så man inte fastnar i gamla invanda mönster. Mycket kan bli så tråkigt då! Bättre med lite nytt med nya intryck. Jag vet att jag mår Så Mycket Bättre av det. Att fylla mina dagar med meningsfyllda saker så som träning, bilar, familj och vänner. Mat spelar inte så stor roll, till det finns det piller! Men bensin är viktigt och att det som ska vara i trim är i trim. Bilar - kroppen och ett jämt flöde av aktiviteter. Det gör livet meningsfyllt och roligt. Värt att leva för! Tittade tillbaka på lite bilder och det satte igång min tankeverksamhet. JAG VILL INTE MÅ SÅ SOM JAG MÅDDE I BÖRJAN AV JULI - ALDRIG MERA! Nu ska jag ta hand om mig, för det är jag värd!
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

Bromma 27 december

 

Satt hemma på morgonen och uppdaterade Bloggen med hela november månad. Sedan var klockan rätt mycket och jag som hade planerat ett besök till mamma och pappa för att fixa lite måsten. Har ju världens mest underbara föräldrar så det är ju inte konstigt om man vill hänga där när man har tid över, och det har ju nu när jag är ledig. Fick ett SMS, är du hemma? Bjuder du på fika? Nä jag är på väg till Bromma fick jag svara, jag är i Stockholm. Det var då jag bjöd in han till en fika hos mamma och pappa och vips så hade vi nästan svängt in på gården samtidigt! Tog en promenad för att handla bröd, frimärken, limstift och kuvert runt hörnet av kvarteret. Sen blev det fika med mamma och pappa med fika och glada skratt. Utförde mitt uppdrag och sen tog vi en promenad med mamma till kyrkan för att tända ljus på mormor och morfars minneslund. Hela dagen hängde Lars med mina föräldrar och mig och vi hade det riktigt bra. Sen tog jag min underbara bil hem till skogen och vart inbjuden till en tiomiljoners villa och jag lovar att jag blev riktigt avundsjuk på hur otroligt fint man kan bo! Snack om slott och om att jag bor i en kojja. Hade en otroligt fin avslutning på en otroligt bra dag. Vet att pappa och mamma vart så glada, Lars också och jag och några till.......................
 

Det kändes att det var något



Helt otroligt egentligen att jag hållit på så länge, att åren går så fort. Det känns att man blir äldre ibland, men så finns det dagar som känns som livet man hade runt när man var tjugosex. Det är bra konstigt! Vet att jag fick mig en tanke under AnnanDagen att det var något, och visst var det så! Jag började blogga för fem år sedan, hela FEM år sedan. Första inlägget var den 26 december 2009. Har sedan skrivit nästan varje dag och nu hade jag inte skrivit på hela två månader för att jag har blivit Facebook-nörd! Så finns det de vänner som undrar om jag ska lägga ner Bloggen? Va! Men visst ja! Bloggen! Har ju inte uppdaterat! Orkar jag? Jo, det är ju Bloggen som är min källa till avkoppling på morgonen, när jag sitter här med min balja te. Hur kan man ta bort det? Ta bort det som är bra? Det här är ju min avkoppling! Trycka lite på tangenter så att det blir till en text. En text som jag kan gå tillbaka och minas min dag och som andra tycker är roliga att läsa. Nä det är klart! Inte kan jag sluta nu! Nu sätter jag fart igen. Det här är bra för mig........................så som
 
familjen
vänner
bilar
klubben
träning
ego-tid
etc.
 
Under gårdagen uppdaterade jag mina två månader på ett kanske mindre bra sätt men ändå, det finns en liten historik och bilderna samt texten gör att jag minns både november och december - så kul!
 
Nu kör vi....................HEMI-bruden, Miss Stingray, Betty Boop, Söder, Bettan och vad jag nu har för alla olika smeknamn. Spelar ingen roll ! Jag är JAG och som alla vet har jag nästan kört slut på mig själv och har lagt en del saker på hyllan, vänt innan jag sprang in i väggen och som en del säger ¨hon nuddade väggen, men klarade näsan¨
 
 

26 dec

 

Annandag jul i Nynäshamn..............en slö och slapp dag. Ont i kroppen och gjorde inte mycket. Hade under förmiddagen tagit mig en Power-Walk på 8 km och 45 minuters bubbelpool för att få bort värken. Lyckades kanske lite.............men en inte okey dag. Vet inte om jag tycker att det är så kul att vara ledig över julen om jag ska vara riktigt ärlig. Kanske om det hade funnits mera snö. Då hade livet sett lite annorlunda ut.
 

25 dec






 
Sol i uterummet under dagen och kallt ute på kvällen...........




24 dec



Julaftonens morgonmys. Barnen är hemma och mamma myser i stugan av deras närvaro!
 



Lite glögg ute tillhör julafton och något som kan kalla för traditioner!
 



Fixade julmaten till julens traditioner, så har det alltid varit men hur det blir till nästa år vet ingen..........




Julmaten 2014, det finns nästan alltid något som passade någon och alla gillar och ser fram mot lite god mat och årets nyhet som vi hissar eller dissar..............







23 dec



Hemma till inlagd strömming och nubbe och skicka in ännu en skinka i ugnen. Den tredje skinkan denna jul..
 



Fixade lite köttbullar...........rulla rulla liten .........



Tomtarna som flyttat in i Cheva-formen fick flytta ut och så bakade jag en Cheva-kaka!


Cheva-limpa i ugnen........
 
Slog in en massa paket och la dem under granen.............
 



Körde Morbergs julöl i limpan............
 

Fick min julkapp idag med posten. Så fin! tack Tomten............den hade jag inte!



22 dec


Älskar att vakna när granen står så grann i stugan, granen står så grann i stugan........
Drog till gymmet ganska tidigt idag.............


 
Efter jobbet och morgonens träningspass s¨träffade jag Maria och vi körde en liten date. Idag köpte jag alla julklappar efter jobbet mellan klockan fyra och nio..kallas planerade inköp!



21 dec



Vaknade klockan fem och klädde julgranen, fixade lite chokladkola som sedan skulle packeteras i papper.
 



Fixade julens pepparkakshus - garaget ligger bakom stugan............


Power-walk i solens sken och sedan ett gympass i hemma-gymmet




20 dec





Igår fick jag ta hem en julgrupp från jobbet som ingen hade vattnat. Jag gav den lite kärlek och på en liten stund så spirade den som en....................
Storhandlat så det är så fullt i kylen, allt klappat och klart inför julen.

Bakade och tillverkade en massa godis - julgodis!
Idag la jag in lite sill till julafton och julbordet.



19 dec

idag var det avslutning på jobbet.......dans kring granen


18 dec


Morgondopp och sen ett träningspass i gymmet. Trimmar kroppen och min inre motor............




17 dec

 

Idag kom första snön och jag åkte hem till garaget och körde ett träningspass i gymmet hemma!


 

16 dec









Hittade en härlig film från Rättvik så jag fotade lite från den!
 
Saknar verkligen sommaren och alla roliga/trevliga ögonblick som den ger mig!!!!

15 dec



Träningspass idag också - trimmar kroppen och mår så mycket bättre i knoppen!




14 dec

 
 
Precis en sådan här väska vill jag ha! Den vill jag äga! Passar till min outfit.......;-)
Det här är jag!



13 dec






 
Sov kvar hemma hos mamma och pappa eftersom klockan blev halv fyra innan det var dags för att sova. På morgonen vaknade vi ganska sent och sen städade jag hela huset åt mamma och pappa och så kom det över lite fler fika-främmande. Hade en bra dag hemma hos mamma och pappa. När jag kom hem till min stuga så fick jag ett så stort behov av att fota mina fina fönster.




12 dec

Idag firade vi pappa som blev 80 år, vi var ett härligt gäng från klubben som samlades för att fira pappa som är världens bästa person!

11 dec


Var och handlade allt till pappas födelsedag. Kom hem sent och satte klockan på två för att stoppa in julskinkan. Vaknade klockan 01.00 av att det vart strömavbrott, alla saker klickar och plonckar när strömmen går. När strömmen kom tillbaka 01.37 tänkte jag att det var dags att gå upp och stoppa in skinkan i ugnen - så då gjorde jag det!
 
Vaknade efter sex på morognen och då var det bara ett par grader som fattades för att skinkan skulle vara färdig och tas ur ugnen. Tog mig en flaska mineralvatten med ny smak.




Efter jobbet lagade jag morgondagens middag, en Kreolsk gryta. I morgon ska pappa firas :-)
Griljerade skinkan också, den ska vi ha som vickning..............
 



10 dec



Dagens JULGRAN, ibland så händer det att händer kan skapa en GRANN gran.

9 dec

 
 
 

Morgonens te i bubbelpoolen, sen lite jobb och sen middag hemma hos Maria. Lämnade lite saker från gårdagen och städade hennes källarförråd..............
 



8 dec



Morgondopp och Power-walk, en bra start på dagen.


På väg till jobbet ...........tjohoooooo!
 
Ett träningspass efter jobbet...................jag mår så mycket bättre nu !





7 dec

 

Slog in paket till min underbara pappa som fyller 80 år nu på fredag..............
Maria och jag städade hennes flickrum och hade en unik modevisning och skrattade hystericka!!!!
 
Julens godaste julmust på flaska...............så god!


 
 

6 dec


Dricker te både morgon och kväll och livet känns så mycket bättre nu när jag lagt kaffet åt sidan.
Morgonstund har guld i mun...............
 



Var på julmarknad i Nynäshamn för att kolla in marknaden och Jultomten på Wakeboard.........
Maria var med...........guld i mammas ögon att hon följer med och förgyller min vardag.








 
Hemma i bubbelpoolen med en känsla av Spanien då man tar sig en San Miguel.......jul ????


 
 
 

5 dec



Hittade ett underbart foto på min pappa under reportage på klubbens hemsida från julbordet 2014

4 dec



Vem där???
 
Spel och lustigheter på jobbet.......

3 dec

 

Efter en tuff dag på jobbet så brände jag på lite till och julpyntade på jobbet och gjorde en överraskning till en viss person.
Hemma har jag också det lite fint och pyntat...........snart är det ju jul :-)
 
 
Hemma i stugan blev ett varmt och skönt bad och lite tända ljus och värme för hela min själ...



Somna så gott denna kväll...........
 
 

2 dec

 
Fick ett så fint SMS idag, blir så glad! Glad i kroppen och knoppen.......

Tack för en härlig dag, du är grym på att styra upp och fixa
och är en underbar person som alltid ställer upp på andras bästa,
jag älskar att jobba med dig och alla tycker så mycket om dig
du är sååååå bra ska du veta, kramar från mig,
längtar alltid till nästa dag för att få vara med dig.

1 dec


Började dagen med ett träningspass i gymmet. Det känns bra nu!
Efter en tuff dag på jobbet så tog jag bilen in till Stockholm och Radisson hotell Blue för middag och inbjuden till möte med ett försäkringsbolag att kunna få till en försäkring anpassad till våra bilar i klubben.

De hade en så god räk- och avokadosallad............
 
delade en Coke med polarna i klubben ,-)

Det fanns en otroligt fin gran i entrén till hotellet!

Det var så otroligt fint i Stockholm också, alla gator var så juliga!




31 nov


Mörker!

30 nov

 
Efter dagens eller morgonens storhandling så åkte första Julskinkan in i ugnen. Så gott!

Tycker om att vara i mitt kök.

Lite träning också!



29 nov


Träffade min PT idag. Invigning av nya maskiner på gymmet..........allt kopplat till min Iphone. Lite roligt faktiskt. Jag har koll, min PT och om jag vill kan jag tävla i antal moves mot de som går på gymmet!


Var otroligt länge på gymmet och tillbringade där hela förmiddagen. Det kändes så otroligt värdefullt!
 
Åkte hem och tvättade upp mina loppisfynd............från hörnet hos Maria!


Pimpade köksfönstren med ännu mera JUL. Testade årets Glögg av Blossa 14 - så god!



Passade på att baka ännu mera Lusse-bullar. Det är bullar till mig, till mamma och pappa och till pappas födelsedag!
Älskar att baka Lussebullar!


28 nov


Morogon-te och fint i farstun nu!
Fick en låda apelsiner av mamma och pappa när jag var där och fixade lite hos dem. Var och hängde upp deras julgardiner och tog ner adventsljusstakar från deras vind.
 
På jobbet idag skulle barnen skriva egenskaper om mig! Tror de har full koll på sin fröken!


Hemmamys-kväll idag...............
 
Jag syns inte i nattens mörker.............men jag finns! Jag är!



27 nov


Idag ska mitt nya liv börja..........har fått tid hos min sjukgymnast. Måste ta tag i mitt onda, jag inte dränka det med tabletter och alkohol. Det är jag som måste göra något åt det! Med hjälp av lite naprapat kunskaper och senare koppla upp mig på gymmet igen med en personlig tränare så ska jag må lite bättre. Som att lämna in bilen på verkstad......
Min underbara älskade bil står och väntar på mig efter första besök, så mycket värme det i mitt hjärta av att jag har den och att jag äger den! 
 
 
Fick ett paket på posten dag av en snäll klubbmedlem som bara vill mig väl. Han hade skickat mig ett speciellt te för att jag ska må bättre och som ska få mina värden och min kropp och knopp att koppla av från stress mm.


En mugg te till kvällen och en på morgonen...........fr. o.m Nu!

26 nov


Frosten biter tag i Stockholm och kanske vintern är på väg...................jag önskar mig snö!
Idag gjorde jag fina bilder på bilden med barnen för att pryda deras kök hemma............ 



25 nov


Halka och kö vilket visade sig vara en olycka på vår väg..............som vanligt!
I mitt sovrumsfönster nu! Blinka lilla stjärna där undra hur jag mår?....................????



24 nov


Mina nya glas, loppisfynden ihop med Maria. Maria och jag var och gjorde fynd på en loppis.....
Ibland är livet ganska enkelt...............tänd ett ljus och du får så mycket värme och energi.


23 nov


Idag var det sol ute och jag passade på att njuta av solens strålar......de värmer en frusen själ.
Det värmer också att jag äger denna fina glasbil.......en Corvette.
Min bil är ren och fin och glänser i solens sken. Vem som glänser mest är oklart.......jag, min bil eller solen?


Testade en ny Glögg - om den smakade bra är ännu oklart! Den passade inte min smak i alla fall!
 
Flaskan är fin i alla fall.


Jag vet vad jag vill dricka............och det gör jag i adventsljusens sken. Starkast sken är här!

 

22 nov lördag


Pimpade mitt köksfönster med ny ljusstake som jag köpte igår......så fint!
 
Uppe klockan fem och satte en deg för att baka lite saffransbröd.


Pepparkaksbak, en massa små, små kakor!



 
Lussekatten Felix njuter av sin stol ute i farstun.


En löpträning idag ska man väl klara av?

Tvättade alla fönster och pimpade med ljusstakar och advent.

Putsade mässing och inte krom på bilen idag............


Efter en hård arbetsdag hemma så lite avkoppling i bubbel-poolen med lite rött sken till jul.
 
Adventsljusstakar nu i vart fönster i vår stuga.


En stjärna i ett annat fönster .............och då menade jag inte jag!



21 nov



 
Lyxmiddag hemma och vatten!



19 nov




Njuter av livet ............av ljusets värme och en nybakad sockerkaka. rätt nöjd med vardagen då man inte kan köra ut Corvetten för att göra en ego-boost!

18 nov



Hur bra stämmer inte det här!

17 nov



Ja ja, man kan ju växla bilar på olika sätt! Kul att ratta stort!

16 nov


Gjorde en till pepparkaksdeg............det luktar så gott!
Målade naglarna i julens färg, ska på föreläsning med Ann idag i Tumba.




Hemma efter en bra föreläsning och med lite ny energi och kanske ett nytt tänk!
Man lever bara en gång och då är det viktigt att göra det på rätt sätt och så som man vill ha det!

15 nov

 


Arbetsdag hemma! Startade tvättmaskin, kaffemaskin, diskmaskin och...............



datorn till mitt morgonkaffe.
 
Sen blev det en Power-Walk/löpträning för att komma igång igen med mina löprutiner.


Testar mina löparskor och de fungera bra. Som Michelindäck till bilen.
 
Sen blev det morgonkaffe i poolen.............


Efter en skön morgon blev det lite ego-boost stund i garaget. Svarten fick sina hjul-Dolly under sig och...
 
.........Grollen fick täcket på!


Då dyker en mask upp! Var har du bott? I hjulhuset på hjul-Dolly eller?
 
Sen drog jag till syrran för att fira henne på hennes födelsedag.



14 nov




Ta hand om sin kropp och knopp var det! Idag blev det en morgon PW och ett bubbelbad innan arbetsdagen skulle börja. Jobbar alldeles för mycket nu, bara tankar ur mig och måste tanka i mig lite också! Tror det kallas jämnvikt i vardagen............ 

13 nov



Mot min värk i kroppen blir det an GammelDansk både då och nu. i nattens mörker ser inte någon mig och jag får sova lite bättre. Har så ont i kroppen, måste få hjälp snart!
Man kan inte bara jobba, man måste ta hand om sin kropp och knopp!

12 nov




 
efter jobbet idag åkte jag till Sumpan för att lämna av lite saker som ska vara i förrådet och passade då på att ta en fika i klubblokalen. Lite godis för att orka cruisa hem i natten!

11 nov

En vanlig arbetsdag med idrott och utelekar, tur att man har ett så bra jobb. Att få jobba utomhus.

10 nov



Måndag och ny arbetsvecka. Tänker på alla uppdrag man har inom klubben och alla underbara vänner. Måste bara inse att man är lyckligt lottad!

9 nov


Uppdaterade mitt FB-uppdrag med Svart-vita vardagsbilder.
 
Klar snygg bil och snygg tjej ;-)


Jag och Lasse var uppe och bakade Corvette-pepparkakor på morgonen. Vi tog med oss pepparkakor till mässan och jag testade mina nya formar jag fått av Öhrnen.
 
Det blev ett gäng snoppar och tuttar :-)


Eftersom det är farsdag idag ska min pappa få den här burken när jag träffar honom på mässan idag.
 
Lasse bakar pepparkakor.




Vid lunchtid drog vi till mässan för att ta eftermiddagspasset och morgonpassets klubbmedlemmar ska gå på lunch. Jag har fixat ett bra schema!
 
Efter en bra helg så skulle alla bilar ut och montern tömmas. arton minuter över sex var montern tom och där kan man snacka om bra team-work mellan oss klubbmedlemmar. Allt bara flyter så otroligt bra och alla bara hjälps åt. det är just det här som gör mig så glad! Team-work! Vi hade dock en bil som var lite svår att starta då batteriet laddat ut.


Väl hemma så var jag värd ett glas vin och sammanfatta helgens mässa med - LYCKA!



8 nov






 
En dag på mässan med så mycket folk. Vår monter var välbesökt och våra C-ettor var publikmagneter. Hela tiden fanns det folk runt dessa bilar och alla skulle fota och fråga en massa. Så otroligt roligt. Åkte med Tobbe till mässan och hem med en annan Corvette-vän som ska sov kvar hos oss. Han ska hjälpa till och arbeta i montern. Vi är ett riktigt roligt gäng och har det så bra ihop. Jag fick lite hjälp att räta ut ryggen och efter en liten stund kom ett knäpp och sen kändes det bättre.

Hemma till en underbar middag och det hela svåra var att välja vad vi skulle dricka! Vilket Ilands-problem.
 

7 nov









Uppe tidigt idag för att byta till vinterdäck, det var ett alldeles för tungt jobb för lilla mig! Jag funderar på vad varje däck egentligen väger? Lyckades i alla fall göra illa ryggen med någon konstig rörelse vid däckbytet. Men eftersom vädret är regn och kyla och jag vill absolut inte köra i diket kan ett par vinterdäck kanske hjälpa mig lite, så att jag håller mig på vägen.
Efter däckbyte och jobb åkte jag till mässan fram till de stängde. Hade planer på After-work i klubblokalen men eftersom ryggen ville något annat så åkte jag hem till sängen och vilade.
 

6 nov







 
Idag var det kaos i trafiken, oväder och den första dagen med snöslask då vi skulle få våra vackra bilar till mässan i nacka Strand. Alla transporter gick bra och alla Corvette-vänner i  klubben är helt fantastiska på att hjälpa till och få till det så att det blir så himla bra. Var på mässan efter jobbet fram till tio och då var montern klar inför VIP-visningen i morgon klockan ett.



4 nov



Planerar det mesta eller rättare sagt ALLT och det sista inför mässan på Nacka Strand. Jag har styrt upp alla transporter, hämtat allt som ska dit. Fixat schema etc. mycket att göra men så otroligt kul.............bara det inte blir oväder i morgon inför alla transporter av våra fina bilar.

3 nov

Morgonfika i min ensamhet, tända ljus och hitta dagens energi........och lust till att göra saker.
 
 
efter jobbet mötte jag Janne och Marre på Café Rosenhill för att överlämna lite mässmatrial och ta en kaffe-latte. Deras kaffe-latte med After-Eight är så otroligt god. det är som att få lön för mödan för något bra man gjort!
 
 
Väl hemma blev det ett kvälls-dopp i bubbelpoolen.........stressa av lite.
 
 

2 november

 
 
 
 
 Mina morgonrutiner med kaffe och bubbel-bad, min räddning för att må bättre i livet. Stressa av lite-
 
 

1 november


Shopping i Nynäshamn med Tobbe. Kors i taket.................

31 oktober






Började morgonen med en Power-Walk sedan blev det spabad. Idag har jag städat min arbetsplats och det var ingen lätt sak. Papper som legat i snart ett år  i högar. Men jag har ändå koll på alla papper, fast det ser ju inte fint ut! Nu sitter alla papper i pärmar och jag har arbetsyta för att jobba på jobbet och inte hemma på min fritid. Nu är det slut på det..............hemarbete.

30 oktober

 








Efter en bra dag med jobbet och alla barnen i Tyresta by med vandring/tipspromenad på Orrestigen, korvgrillning och beskök i nationalparkernas hus Naturum med film, guidning och ännu en tipspromenad för barnen åkte vi bussen hem. På kvällen kom Maria över med vackra blommor till sin pappa.............så vackra att jag bara måste fota dessa.

29 oktober



Idag är det onsdag och jag åkte till klubblokalen efter jobbet. Hade fått ett uppdrag av Christer och så skulle jag hämta saker till Nacka mässan. Passade på lite att hänga med grabbarna i klubblokalen då den nu är öppen under vintermånaderna. Körde hem genom staden som en drottning...............blir så laddad och eggad av att bara få trycka till lite på gaspedalen och inte behöva köa genom vår storstad utan få in ett flyt och bara köra....

28 oktober




I affärerna är det jul, fullt med julpynt överallt men hos mig i min underbara älskade bil är det bara tretton grader varmt och de har idag pyntat vägarna med reflexpinnar på min gata. Allt för att visa vägen för oss bilister och för plogbilen om det nu kommer lite snö..............jag vill ha mycket snö.

27 oktober



Vår lilla katt har fått en egen stol ute på verandan.....

Snart är det jul - paket och pepparkakor






Idag hämtade jag ett paket från posten en söt liten Corvette i skala 1:18. Den är jag värd.
 
Gjorde en pepparkaksdeg om jag får lust att baka pepparkakor någon dag..
 
Snart är det jul ...............om två månader för det är bara sista helgen i oktober.

Uppdaterar

Idag är det den 27 november och jag har snart inte skrivit på bloggen på två månader. TVÅ MÅNDER!!! Hur kan detta komma sig. Varför? Varför gör jag så? Bloggen är ju min ventil för att jag ska må Så Mycket Bättre och så dissar jag det hela och kör allt på Facebook. Det är inte klokt, helt fel värderat. Hur kul är Facebook mot mitt skrivande här. Det är som att köra Saab eller Corvette.
 
Idag ska jag uppdatera min blogg med lite foton och text och jag får se om jag kan backa tiden två månader och fylla den med något.
 
Har några vänner som inte tycker det är roligt att jag har lagt ner mitt skrivande här så nu kör jag.
 
Nu dissar jag Facebook och hissar min Blogg.Tror att jag började min Blogg runt jul för flera år sedan. Det ska kollas upp under dagen, men nu KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR vi...............igång uppdateringen.
 
 
 
 

RSS 2.0