Corvettevänner

Hela helgen har jag träffat Corvettevänner på mässan. SÅ roligt att träffas och prata. Har lärt känna en del nya ej aktiva Corvettevänner som jag hoppas få se ute på någon träff nästa sommar. Flera som ska köpa Corvette och någon som har en men den bara står i garaget ( typ gjort i 20 år ). Mässan har varit riktigt trevlig. Lärt känna Kenta riktigt bra under helgen, en riktigt trevlig kille. Kul att jobba ihop med ingvar och se hur han gör. Vår monter var iaf väl besökt.



Vår monter på Gran turismo från baksidan :-)

Idag ska jag gå på läromässan i Älvsjö hela dagen.

Lördag 29 oktober

Lördagen den 29 oktober blev en dag på mässan med besök av klubbvänner, mamma och pappa, nya trevliga personer som hade Corvette men inte var aktiva, unga killar som blev helt uppslukade av C3:an, de som skulle köpa sig en Corvette, någon som skulle åka till USA och hämta hem en, en kille som hade en C4:a som han aldrig åker med utan det är MC:n som gäller - han hade dock läst reportagen om C4:an i Corvettemagasinet och kände att det var nog dags att ta ut C4:an ochhänga med på någon träff - jag hoppas att han gör det.

Ja listan går att göra lång, summa sumarum = man träffar många personer iaf på en mässa. 









Sonnie och jag ............



Åt en god lunch ihop med Kenta på mässrestaurangen.



Vi har en Tv med filmvisning från våra möten och träffar. Ska försöka skriva ihop lite till CM nu på morgonen innan jag ska åter tillbaka till mässan för att arbeta. Allt ska rivas senare i kväll.

Har ätit IPREN nu på morgonen och så får det nog bli under dagen. Har säkert Borrelia :-(

mässan

Var i mässhallarna hela dagen igår. Alla bilarna skulle in på sina platser. Vi har en monter på tjugo meter med plats för fem bilar, vi hade kunnat få in den sjätte oxå om vi vetat hur resultatet skulle bli. Var där på vip-vip bjudningen och sen vip-bjudningen. Satt som representant i klubbmontern fram till nio. Kul att prata med alla människor som kom förbi.







Min gamla bästa MC- kompis hade med sig sin Corvette, till mässan.





Halva våran monter är röd och svart. Den andra är ............

Vi ses där idag om du kommer förbi. Ha det bra. Jag tror tyvärr att min Borrelia håller på att ta fäste i min nacke. Jag mår inte bra.

PS! Du är BÄST Pär !! Du tänker helt rätt. Vill bara säga det......

Mer amerikanskt......



Idag känner jag inte att flaggan är i topp. Mår faktiskt rätt risigt. Har stämbandsinfektion och låter som en hel karl.

Idag ska vi göra klart vår clubmonter på mässan. Köra in bilar, bygga staket miljö m.m. Avspärrningsband, bord, stolar, flaggor, blommor ja listan kan bli lång. Ska ta med mig kameran idag, kom på det nu.

Ska ladda batteriet på den, skulle behöva ladda batteriet på mig också.

Ha det bra, kommer ni förbi bilmässan ute i Nacka, så kom och hälsa på mig. Jobbar där både lördag och söndag.

Tungt smågodis !

Hämta mina varor från Verkstadsboden som kom med posten igår. De var så tunga. Fick gå två vänder till bilen med dem. Fick tre SMS, ett SMS för vaje paket. Ska plocka upp dem när jag får tid och se om de fungerar. Var ute i affärer och fixade lite till mässan igårkväll.




Bilgodis till Svarten............         

HJULDOLLY..............vilket namn på en vara. Kan det vara en herre som kommit på det. Hjulet ligger säkert i klyftan mellan kanterna på vagnen, så som en herre kan ligga säkert mellan Dolly´s .....Dolly Partons är ju inte små !!! Har jag rätt tror ni ???

Idag är det regn över Stockholm.

Måste ringa Janne, Kenta och Krusses son ikväll. Får inte glömma. Måste sätta på larm.

Måste ringa Åke också och årata lite.

Fullt upp hela tiden. Jag får säga som Uffe man har inte tid med jobbet för fritiden tar så stor plats.

De kom igår !!!!

De kom redan igår i brevlådan. Mina nya Converse, och de passar mig perfekt. Till en tjej som mig, som älskar allt som har med Amerikanska bilar att göra. De är dock inte tokröda utan lite mer roströda................jag gillar dem som faaaaaan iaf.

 









och ett litet meddelande :-)



Det finns de som syr upp skor i Amerikanska färger och de som lackar om sin bil i Amerikanska färger........



eller sin MC ...............



....................eller i val av kläder.











Idag är det onsdag och klubblokalen är öppen. Får se om jag hinner ta mig dit. Jag tror inte det tyvärr !! HAr en del att fixa innan mässan i helgen.

Fick ett MMS klockan 03.20 i natt av en Corvette-vän på en superläcker C2:a i Amerika. Tänka sig att man blir glad av ett MMS mitt i nattsömnen bara för att det kommer en bild på en vacker bil. Jag blir det iaf. Bara glad och somnar om.

Igår kväll hade vi första styrelsemötet på telefon. Alla ringer upp samma nummer och så har man ett telefonmöte. Fungerade jättebra. Har aldrig varit med om det tidigare, så nu har jag varit med om det oxå.

Ha det bra alla min vänner och de som jag ännu inte känner.

Bra start på dagen...............

En bra start på dagen idag. Klockan 06.06 kom ett MMS från Route 66. Jag blr så glad över att jag tror de har den mest fantastiska semester man kan ha !! Att vara Corvettevänner som åker runt och upptäcker landet där borta. Att få åka på Route 66 och bara åka omkring i detta Amerikanska biltillverkarland. Få besöka West Coast Corvette, Ecklers mm och olika bilevent. Ja det är nog som en bal på slottet för en  liten prinsessa som mig !! Jävla skit att man är så flygrädd, annars hade jag varit där jag oxå !



MMS bild från staterna...................det ser riktigt bra ut !

Igår beställde jag mina saker från verkstadsboden så de kommer väl under veckan eller nästa vecka, vi får se hur snabba de är.



Till mitt garage och min Svarten, nu kan jag rulla runt henne utan starat upp bilen och dö av avgaserna :-)

Fick höra att Mats också carit ute och luftat Corvetten, det var ju synd att jag inte visste det. Klart att vi hade kunnat åkte på en tur tillsammans med våra Corvetter. Nu blir det inte så mycket mer Corvetteåka för mig. Veckan är fullspäckad............

Måndag - igår var det inköp till mässan och sen jobba
Tisdag - styrelsemöte med Corvetteklubben per telefon
Onsdag - om jag hinner, klubblokalen
Torsdag - packa allt till mässan i bilen, samt köpa det sista till mässan
Fredag - bygga mässmonter
Lördag - vara på mässan
Söndag - vara på mässan

Jag mår iaf bra nu efter min Borreliainfektion och på torsdag är min pencillinkur slut. Det ska bli skönt det med !

Ha en bra dag !! Det ska jag ha det.............väntar på paket som kommer med posten i morgon. Känner mig som ett litet barn som väntar på julaftonskvällen för att få paket av tomten.

Mässan i helgen



Kom och hälsa på, jag är där hela helgen !!!
Vi har en egen monter för Club Corvette Sweden

Äkta höstcruising...........

En äkta höstcruising under söndagen. Tog det lugnt på morgonen och bara gick omkring och småmyste. Böt lite gardiner, körde en tvättmaskin och tog en skön dusch. Letade efter ett par speciella Converse på nätet och ringde lite samtal till butiker i Stockholm, innan kvällen var slut hade jag beställt ett par som kommer på onsdag. Jipiiiiiiii vad jag är lycklig.

Sen visste jag inte om jag skulle jobba i garaget eller ta ut Corvetten.

TA UT CORVETTEN !!! så klart !!!



Ett helt underbart höstväder över Stockholm med sol och klarblå himmel mötte mig och Corvetten när garageporten gick upp. Startade upp alla hästkrafter och drog ut på äventyr !!!

Tog en sväng ner till Peter och Ann i Järna och det var ett bra val. Peter bjöd på kaffe och tårta och vi satt och småpratade en hel del en längre stund. De bor så otroligt fint ! Ann hade nattat sin bil och den stog där med sin gula pyamas på.......

Fortsatte sedan på fina höstvägar runt om i Södertälje och sen blev det motorvägen till Slagsta, härligt att vrida på på lite och sen lyckades jag att få in en sån härlig cruisingkänsla mellan bilar och köer mot Slagsta...........I am the queen.

Vid Slagsta väntade jag in en kompis från Ekerö.......







Hösten är så otroligt vacker. Vacker som............!!!!

Sprang runt där som en turist och bara fotade hej vilt !!!!







Sen kom färjan och en Corvette!!!!





Snackade lite skit och sen blev det en mindre cruisingrunda som slutade utanför en tillbehörsaffär i Botkyrka som säljer biltillbehör. Börjar på Bil och slutar på tema.



Parkerade långskepps utanför butiken. När Affe och jag sprang runt i affären och letade gängtappar och annat möter jag en jobbarkompis till Mats. Butiken stänger och vi stannar till utanför alla tre och pratar vidare. Vi tar sen en sväng till Statoil i Tumba för att tanka...................

Pratar med Janne i telefon om ditten och datten på väg till Ica. Alltid lika trevligt att prata bil med sina vänner. Jag är nog en riktig bilnör.................sorry!!! Träffade Marianne på Ica och stog där som en hemmafru och pratade, jag kan det med !!!! Men det är inte lika kul som att röra runt i växellådan och känna motorn få jobba på lite.

Åt lite god mat och sen pratade jag med pappa och mamma på kvällen, ja söndagen blev lååååååång och helt underbar!!!

Idag börjar jag sent, ska till affären och handla lite som fattas till mässan nästa helg om jag hinner.

Hej ANN !!

Till dig Ann









De är inte tryckta utan sydda.....................



De är Amerikanska !!!!!

snygga






Högsta växeln i.............

Högsta växeln i, igår lördag! Vaknade ganska tidigt och tog min pencillin, Sen tog jag fram datorn och skrev två reportage till tidningen. Fick bara en sådan lust.................det är så med esteter.

Tog sen bilen till mamma och pappa, inte för att ut och åka Corvette utan fixa med deras båt. Jag har förbjudit pappa att gå upp i båten, då jag är rädd att han ska göra sig illa. Han har redan avverkat det kapitlet.

Mamma och pappa i somras vid Skanssundet.

 

När vi kom till båten så var hela båten fullt med löv. LÖV,LÖV,LÖV...................do you lÖV me ?



Det blev till att tvätta däck och inte tvätta bil :-)



Sen byggde vi båtställning, syrran och jag ! De andra fixade med saker nere runt båten som skulle arrangeras om. Pappa fick ont i ryggen och mamma bjöd på god lunch.



Sen var det klappat och klart, pressen låg på plats och däcket blev tillochmed dammsuget.Fint ska det vara !! Gäller bil som båt......................rent och blankt !!!

Åkte sedan vidare till Upplansväsby för att hämta bord och stolar till mässan i nästa vecka. Här kan man hänga en stund och ta en paus.



Väl hemma blev det ett par timmar i garaget. Först kom en granne på fyrhjuling och det blev lite mingel i garaget. Alltid roligt att stå och småljuga lite. Sen kom ett annat par förbi och det visade sig att de ska bli lyckliga föräldrar i mars. Lite coolt, pappan där och jag är precis jämngamla. Skiljer fyra dagar på oss, så vi har haft fest ihop förr i tiden !!!!

Var i garaget nästan hela kvällen och fixade med lite av varje. Alltid småtrevligt att var där. Idag ska jag se om jag kan få in högtalarna snyggt i instrumentbrädan sen så ska jag beställa varor från verkstadsboden oxå.



                                I LÖV my car.........


Mecking innan jobbet :-)

Vilken underbar morgon jag hade igår. Efter fika och bloggande så gick jag ut i garaget och fixade en hel del med min gamla bakruta som var full med silkon och svart fönstermassa. Satt där och lyssnade på radion och tyckte livt kändes toppen fast jag inte kan träna pga av att jag äter min pencillinkur mot Borrelia.

Så här fin var jag om händerna innan jag hoppad ein duschen för att sen vara på jobbet klockan halv tolv. Messade med mina favoritvänner som är på väg till USA.

Fick ett trevligt SMS om hur jag mår och om hur det går med bilen osv. Alltid kul när vännerna från sommarens träffar hör av sig fast säsongen lider mot sitt slut.



Så fiiiiiiiiiiiiiiin !

Under dagen ringde en kille som jag beställt varor från och sa att jag inte betalat frakten så om jag ville ha leverans så skulle jag betala in den omg. Det gjorde jag så klart så fort jag kom hem !

Igår kväll satte vi upp vitrinskåpen i garaget till mina samlarbilar, stog där och putsade glasskivor och gjorde fint. Ut kom en spinde som var så äcklig att jag inte mer än kunde döda honom. Han var sååååååååååå STOR !!!! Han skulle säkert äte upp min Corvettespindel dessutom och det får han inte. min Corvettespindel bor numer bland mina Citronträd igen.



Min spindel som kom fram i december förra året i Corvetten när jag höll på att ta bort silikonrester och fönsterkitt på bilen. När bilen skulle till lack så flyttade jag honom till mitt citronträd och nu finns samma spindel ett år senare kvar i garaget i hörnet där citronträdet numera står efter att trädet kommit in i värmen efter att stått ute hela sommaren.



Tror att trädet trivs ihop med spindeln för det blommar för fullt nu !!!

Idag ska jag åka till pappa och bygga båtställning åt honom. Jag har förbjudit honom att gå upp på båten. Jag är rädd om min support för renoveringen. Jag klarar mig inte så bra utan honom. Det får inte hända honom något, han är en äldre man i sina bästa år.............



Pappa som ung bilmekaniker.....................


Passar Corvette 1975



· AM / FM RDS-radio med 30 förinställda stationer
RDS-funktion för att visa stationens namn eller sång text
· Inbyggd 4 x 50 Watt RMS och 4 x 100 watt peak förstärkare
· uppspelning av MP3, WMA-filer den externa USB / SD-kortläsare
    (50cm längd)
· Patenterad "InfiniMount" parentes
· Justerbar visningsvinkel för den reviderade LCD-skärmar
· En rad olika valfria knappar på frontpanelen, och låt
   Perfekt anpassning till den inre utformningen av bilen
Endast 136mm djup
: Trådlös fjärrkontroll med upp till 5 meters räckvidd
· Elektronisk klocka
· Fyra Toninställningar och justerbar bas / diskant / fader och
   Balansjustering
· Loudness funktion
· In: USB, SD Card, 2 x 3,5 mm extra ingång
· Utgångar: 4-kanals förförstärkarutgång (fram, bak)
· Separat power antenn och av/på för slutsteg
2 års garanti


Har hittat min radio på dnbilradio.se

Tack Jerka !!!
 


som en karamell........



Tycker den är som en liten karamell. Så söt och god så att man vill ha en i sin egen hand och bara njuta av den. Vore läckert att äga en C1:a oxå. Men jag är mer sugen på en bil med lite knuff i.

Ligger i min säng och bara väntar på att gå upp och äta frukost. Tog pencillin klockan sex och man ska visst vänta en timme med att äta något. Vet det fan hur jag lyckas med allt, men nu har jag gått upp två kilo istället för ner. Blir så jävla trött på mig själv. Ser snart ut som en  häffaklump !!!

Fick precis ett SMS på vänner som ska ut och resa, de sitter på Arlanda och ska äta frukost innan flyget ska ta dem till USA.

I natt klockan tolv när jag låg och sov fick jag ett SMS om ett tips där de hade en radio till min C3:a, ska kolla in den snart. Ska vara hemma till klockan elva idag sen ska jag åka och arbeta.

Har fullt upp med att planera allt som ska fixas till mässan nästa helg oxå. Måste gå ut i garaget en stund nu på morgonen och förbereda en del saker.

Trevlig fredag !!

ÄLGJAKT

ÄLGJAKT PÅGÅR !!!!



Finns inte tid till Corvetten, finns inte tid till att blogga. Ja så var det i morse. Fanns inte tid till te, kaffe eller blogg. Jakt på älg eller jakt på tid ??? Nej, jakt på ny Corvette. Köper triss............lyckan måste komma. Vill låta drömma gå i uppfyllelse !!!!

klubblokalen

I kväll är det dags för klubblokalen. men jag orkar inte. Är helt slut...............min Borrelia tar på krafterna. Jävla pencillin och ALLT !!!! Vet inte om jag kommer att orka jobba på hela tiden, jobbar dessutom Xtra istället för att dra ner på tempot. Ibland tror jag att jag själv tror att jag är någon jävla krigare. Det ska liksom bara gå................sjuk, kan jag vara det ???? Ja ibland i mina tankar och tankeverksamhet, men annars ??

Längtar tillbaka iaf. Måste lägga upp en bild till från Skanssundet.

Saknar Maria som flyttat till Norge.



Maria lånade min bil..............en kväll !!!



Saknar min mammarazzia-kompis !!!



Saknar njutning..................

Ska iaf i kväll sätta mig och nominera bilder till klubbalmenackan. Nu måste jag dra till jobbet .HA en bra dag alla mina bloggvänner. Jag saknar många va er.

Pappa hade varit och hämtat nya skruvar till att montera fast lyktinsatsen på Corvetten med. Nu ska de dit.

längtan............

Längtan tillbaka finns idag som något stort i min kropp. Ja det är sant !! Jag vet att jag längtar tilll vinter och snö också men just idag så var längtan till Skanssundet, sommar och vänner STOR. Drömmde i natt om någon händelse vid Skanssundet. Kommer inte ihåg vad som hände men jag var där och det var fint.......sitter och tittar på mina foton från i somras och längtan är bekräftad. Jag vill backa bandet och vara där NU !!!!















Idag kommer det regn............blåst och HÖST.
Hoppas på lite C3a till Skanssundet till sommaren 2012

Borrelia

Har fått Borrelia ............jävla skit !!

har käntmig mindre okey och i helgen har jag mått ganska dåligt. Frossa, huvudvärk och ont i nacke. Men tänkte väl inte så mycet på det mer än att jag kommer säkert bli förkyld. Sen la jag ihop ett och ett och det blit ju två = Borrelia. Mitt märke på benet började rodna mer och svullna. Jag som trodde jag rivit bort en leverfläck, men det var nog som så att det var en fästing





Var på närakuten igår kväll efter att pratat med dem, fick en tid, träffa doktorn och sen pencillin. Började redan med kuren igår kväll och hoppas nu på att bli bättre under veckan.

(Pappa)Ska under dagen lämna in handskfacket för lite ¨make up ¨ hos lackeraren. Svart och se ut som ny ska den få göra, så som instrumentbrädan.

Vill köpa..............

 4 stycken...........
frågan är om det är skillnad på verkstadbodens och julas ??????

Billingehus !!!

Har varit på Billingehus i helgen med Corvetteklubben. Klubben hade årsmöte och middag där. Dansade till musiken slutade i natt och hade en riktigt trevlig kväll. Invald i styrelsen blev jag, hoppas att jag kan rodda hem den uppgiften ! Kul ska det bli iaf. När vi kom till Billinge i lördags brann det i motorrummet, som tur var kunde mekanikerproffs lösa problemet tillfälligt i morse då vi kunde ta bort en säkring och köra hemåt.

 


Minusgrader..............



Nu är det minusgrader, i morse var det -3 grader och som en vinterdag ute. Vitt, vitt, vitt. frost på hela gräsmattan.........mysigt. Jag gillar när sverige byter årstid.

Idag fyller Linus år...........grattis



Den här tårtan bakade jag till Sofia förra helgen...............

Jag har hunnit prova lycka i veckan oxå, men någon sådan har jag inte. Skulle vilja köpa mig en race-Corvette. Vet precis vilken jag vill ha!!! Bättre lycka nästa gång....

 

Hämtade ett paket igår på posten med en samlarbil jag köpt på nätet. En liten söt Corvette som varit med i James Bonds film Agent 007. En miniatyr av min egen C4:a...........







Pratade i telefon med flera Corvette-vänner igårkväll, så trevligt. I love it !!!

Kommentar som stämmer........

Du får ju aldrig tid att skruva ihop Svarten..... snart är det ju sommar igen! :-)

Fick en kommentar på bloggen som stämmer !!!!

Mera.............

Det kommer mera !!!!
Igår var jag i Solna efter jobbet och köpte två vitrinskåp till. Ska ha alla mina samlarbilar tillsammans i dessa skåp. Nu har jag fyra skåp som ska sättas upp och fyllas med små Corvetter. Idag ska jag hämta en samlarbil som jag beställt på nätet, den har kommit med paket till postens utlämningcentral. Men när jag ska hinna sätta upp skåpen vet jag inte !!!

I helgen är det årsmöte i Skövde på Billingehus...........



Årsmöte med Corvetteklubben...............får se om man hinner med
................lite SPA oxå .



Om en kvart ska jag till min lilla dotter Sofia och montera upp en duschstång i hennes lägenhet. Jag har som sagt alltid något att göra !!!

Semester, ja det skulle vara bra !!! Då hade jag mer tid på dagarna för annat än att jobba !
Nu är det snart helg om ..............om 11 timmar är det helg !!! Ska bli skönt, tror jag ???


Tips från kompisar.....

Får lite renoveringstips om dagarna. Igår när jag satt på tåget in till Stockholm kom ett SMS. Hej Elisabeth, du har ett renoveringstips från mig !! Hälsningar Mats.
Nu på morgonen så kollade jag in Forumet och där låg tipset!!! Om jag blev imponerad !!! Vet inte ???



Vad har de gjort ??? Vem gör så här ???
Fick ett tips tidigare på renoveringar och den lägger jag väl också upp. Delar mina bilder med alla som läser det här !!



Nä, det är nog som så att inget av dessa intresserar mig något speciellt. Men visst blir man sugen på att få sin vackra C3:a KLAR !!! Men ,men ...........vintern är lång. Igår fick jag skrapa rutorna på bilen. Första frosten och den satt som berg, fick hacka bort isen från rutan. KALLT !!



När jag var i Stockholm igår var det som en sommardag, efter en kall morgon blev det en fin solig dag. Hade velat stanna kvar i Stockholm och bara njutit av stadslivet. Satt mig på en uteservering och tagit ett glas vin, handlat lite kläder och bara tänka på mig själv. Hade kunnat varit trevligt att kanske träffa någon trevlig vän..........skulle nog kunna vara en Hollywood-tjej, bara få dagarna att gå till det jag bara vill göra. Skulle iaf inte sitta hemma i soffan !!!

Onsdag !!!

Vilken jävla dag i mitt liv !!!!

Började med att jag försov mig och sen var hela dagen ett rent helvete.

Jag tror jag glömmer denna dag  i mitt liv !

Tisdagkvällen var riktigt trevlig. Blev bjuden på middag på J vid Nacka strand. Satt vid brasan och åt god fiskmeny och tittade på alla Finlands/Ålandsbåtar som passerade panoramaförnstret. Vilken härlig tillvaro!!! Fick lära mig massa nytt, kul att ha någon att dela tankar med och prata ut om sina funderingar. Jag njuter av att knyta nya kontakter. Har en plan på G.

Livet är gott ........att leva !



Fick igår skratta loss riktigt ordentligt tack vare mina underbara vänner i klubben. Satt och pratade med fyra olika klubbkompisar och med varenda en får man skratta loss lite. Dock är det som så att när man pratade med Krusse så fick jag så ont i magen så att jag inte orkade skratta mer. Så härligt. Jag har förlängt livet med ett par veckor bara igår kväll.

Tänka sig att en bil kan skapa kontakter med så härliga vänner !!!

De finns de som gör låtar om dessa små läckerheter.....little red Corvette !!!

Vem gör en om my little black Corvette!!!



Vet att Kakka Israelsson gjort en om............ gamle Svarten !!!

Ha en bra dag.


En höst-söndag



Höstturen igår med Corvetten var helt fantastisk. Så fint väder men bara mellan +8 och + 10 grader ute, i ett litet samhälle kom vi upp i maxgraderna + 11. Var och fikade hemma hos Pilen och AnnCatrine så nu vet vi var de bor. Mycket trevligt och alltid får man skratta när man har Pilen i närheten.



Hösten är sååååååååååå fiiiiiiiiiiiiiiiin !! Sjön vid Vårsta.

Jag hade hela vintermunderingen på mig..............



Här ser jag ut som Plupp !!!!      



Har tagit in mitt citronträd i garaget och det har satt ingång att blomma.....



Gick där och funderade om det var snyggt eller inte ?!?!
Den såg iaf ut så tidigare.......fästet till antennen.............



Pratade igår med Jerka en hel del, blir alltid massa bilsnack oss mellan. Vi satt där med våra önskedrömmar och min dröm just nu är nog den här !!!

  en svart C2:a önskar jag mig.

Pratade sen med min favoritvän Ann. Hon fick sin onskan i uppfyllelse av sin man när hon fyllde år en vacker C3:a



Hennes lilla pärla !!! Den är så fin !!!

Satt nog i telefon hela eftermiddagen igår medan jag städade ur klädkammare och böcker ur bokhyllan. Gör ofta två saker samtidigt !!! Drack sen lite vin, lyssnade på regnet som slog mot fönstret och värmde mig vid braskaminens eld. Pratade med Maria, mamma och pappa, Sofia (samt tidigare Jerka och sen ringde jag Ann )

Nu är det måndag morgon och jag har precis pratat med Skräcken och vi har önskat varandra trevlig vecka !! Det kan nog behövas i detta höstregn. Tror det är uppehåll nu, så jag ska ut och löpträna lite innan jobbet.

Sovmorgon....

Igår hade jag inte sovmorgon men idag blev det en riktig sovmorgon. Vaknade klockan halv åtta, kokade lite te och satte igång att städa ur skåp. Skåp i tvättstugan och badrummet är nu urstädade.

Igår hade Sofia födelsedagsparty hemma hos oss!!! Fixade tårta och bakverk till alla klockan två, sen var det middag till sjutton personer framot kvällen. Nygrillade kycklingben, revbensspjäll, ljummen pasta, pommes, nybakade småbröd, två sorters sallad, mosarella, fetaost, goda såser, goda ostar, vin, öl, grogg.....................inte undra på att kroppen ville ha sovmorgon. Städade hela huset klockan elva då alla for hem åt olika håll och Sofia tog med sig sina kompisar ut i Stockholms innerstadspuls.

Meckade iaf på en sak som jag funderat på ett tag. Var jag hade gjort av fästet till radioantennen. Mellan tårtbak och inväntan av gäster blev det lite mecking i garaget. När vännerna kom låg jag i garaget under bilen i kjol och polerade fästet till antennen med autosol. Nu sitter antennen på plats. Men jag tror inte jag vill ha den så jag måste nog hitta en ny...................



Första gången jag meckat bil i kjol inne i garaget var igår iaf !!!!

Pratade en hel del med Kerstin igår som ville ha med mig på öl & whiskey mässan. Hon vet att jag gillar whiskey och det hade ju varit trevligt att följt med om jag inte hade varit uppbokad.....

Tatto

Träffade en härlig människa igår som bara började spontanprata med mig utan att jag kände honom alls!! Vi kom in på livet och hur viktigt det är att göra det man vill göra. Kändes som om vi var kompis från första sekund. Han såg min tatuering på handen och tyckte den var en av de snyggaste/mest genomtänkta tatuering han sett. Det är ju bara att tacka och ta mot. Själv är jag hur nöjd som helst med den också och ångrar den INTE !! Det är jag, så mycket jag................miss Stingray.



Pappa ringde igår kväll efter att ha kommit hem från resa och hittat senaste CM i brevlådan. Han var både glad och lite stolt, tyckte det var ett bra reportage.

Idag kommer mamma och pappa ut för vi ska gratta Sofia, får se om han har något paket med sig. Hahahaha jag låter åter som ett barn !!!! Mina paket från pappa innehåller alltid något till min C3:a. I natt har det varit frost och  kallt

Funderingar.........



Har en hel del funderingar över livet..................och bilen. Skulle vilja vara ledig och bara mecka tre,fyra dagar i rad. Bara ha tid för mitt projekt, så att det händer något. Inte massa krav på andra saker som ska fixas eller göras. Inget ledigt i allahelgonahelgen heller, dvs extra ledigt som en röd dag på måndag. Känner mig sugen på att bli uppsluket engagerad av min C3:a. Jag vill,jag villl, jag vill.................som ett litet barn. Har lust att trotsa min moral.....................vara uppslukad av mina tankar och bara göra som jag vill !!!!

Igår ringde en vän och ville ha tips inför köp av en C5:a. Han hade fyllt femtio och skulle fira sig själv med att köpa en Corvette till sig själv. Förverkliga den där pojkdrömmen han alltid har haft. Det var då jag började fundera på hur bra jag egentligen har det och haft det, som kunde köpa min första Corvette när jag var tjugoett och sen alltid haft en Corvette och nu har jag två. Har varit ute på Blocket och skulle vilja köpa den tredje och kanske den fjärde också........................om jag hade pengar. Ska köpa en lott idag............man måste prova om lyckan vill slå in och gör den det så vet jag vad jag ska göra !!!!

Håll tummarna, tänk på mig idag !!! Kram på er alla............

Ha en bra fredag och helg................idag fyller min lilla Sofia år

Grattis !!!! MIN ÄLSKADE DOTTER..............


Flames.........

Flames !!!!

Vaknade till brasans knaster i morse. Låg i min underbara säng och öppnde sakta ögonen och tittar ut genom sovrumsdörren. Där sprider braskaminen sin underbra värme ! Ljudet av ved som tas om hand av eldens flammor och ger av sig ett knastrande ljud ! Doften av björkved som brinner, ljuvlig värme i braskaminens famn. Känslan av värme sprider sig i hela min kropp och idag bloggas det inte vid köksbordet utan framför braskaminen. Sitter här med min mugg och dator, livet kan vara rätt härligt ibland !!!



Hittade dessa bilder på nätet, funderar på om det är snyggt !!!????





En C5:a och hel del flames................het bil, hot car
nej, nej, nej

HOT DOG, det är ju En korvett   hihihi

Ha en bra dag !!!


med andra bullar !!

Var på jobbet tidigare som vikarie för en av klasslärarna. Efter idrott, matte och lunch kom chefen och frågade om jag ville åka och köpa kanelbullar till mötet klockan tre. Klart jag startade min rally-Toyota och stack till affären. Nybakade bullar i en påse blev det !!!



Hemma efter middagen kollade jag in nya CM .........
och där var min lilla C4:a på mittuppslaget, om man tar bort reklamen i mitten av hela tidningen.



..........och sen ett litet reportage om min lilla pärla :-)



Skulle sätta upp vitrinskåpen igår kväll men det blev kaos!!! Livet kan vara surt ibland. Grät som ett litet barn på jobbet igår, det bara kom !! Nu är det som det är och jag mår bättre !! varför ??? vad har jag gjort för illa ?? vem styr över mitt liv ?? idag är det onsdag och jag ska försöka hinna med lite träning innan arbetet.......

Ni får ha en bra dag alla som läser och framförallt njuuuut av solen idag !!!

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullensdag. Vilken lycka!! Kanske nygräddat till kaffet idag ?? Jag hoppas verkligen på det !!



Mina egna hembakade bullar smakar alltid gott !!!

Ikväll ska vi sätta upp vitrinskåpen  i garaget till alla samlarbilar, Ska bli trevligt och flytta in dem där !! Det har ju blivit några stycken av samlarbilarna nu!!



En av mina favoriter som jag skulle vilja ha i skala 1:1



Jerka, Pilen och jag har var sina 53:or de är sååååååååå söta/vackra.

Med andra bullar så får ni ha en bra dag !!
Gör någon glad och bjud på en bulle och en kopp kaffe.............




Härlig söndag !!!!

Hade en härlig söndag, en äkta söndag !!
Vaknade klockan 05.05 som vanligt väldigt tidigt. Gick upp och satte på disk- och tvättmaskin. Gjorde iordning fika och bloggade.............men tog mig inte ett träningspass. Fortsatte med målningen av hallen och städa bland alla skor och kläder i klädkammaren. Medan färgen torkade blev det en Corvette-tur till affären för att handla lite mat och tur var det för....................



.............för när jag precis kom hem ringde mobilen och lilla Sofia ville bli hämtad- Hon var lite bakfull och längtade hem till mammas frukost. Hon och Linus åt frukost och jag lunch. Sen var vi i skogen allihopa och plockade svamp. Hem och städa och ungdommarna gick och la sig för att sova en stund. De som köpte våran båt var och hämtade allt som har med båtställning och vinterupptagning/förvaring av båten. De hade haft en bra sommar med båten. Nu ligger hon i Karlbergskanalen.



vintern 2010/2011  ..................  PARKERAD :-)

Har inte gjort något med mn C3a denna helg, hoppas på en lugn och bra helg nästa vecka.



Vill få dit nya högtalare i instrumentbrädan
montera dit instrumenbrädan
sätta dit nya lampan i instrumentpanelen
få dit handskfack
mittkonsol

Ska fråga Jerka vad radiofirman hette, hittar inte reklampappret från radihandlaren jag tog på Barkaby. Slarvigt att tappa bort det. Ska beställa en radio NU !! Nej inte nu, men så fort som möjligt.

Ha en bra dag !!!

knegare...........

Igår var jag arbetsledare på jobbet då vi hade arbetsdag. Det renoverades och målades både här och där. Solen sken från en klarblå himmel och man borde ha varit ute på vägarna och åkt Corvette. Jag fick SMS från Tierp där de som var där hade det bra och att de kollade in dragracingen där.

När jag kom hem från en arbetsdag från halv sju till tre så satte jag igång med att måla om hallen hemma. Nu på morgonen när jag sitter och fikar och surfar runt på alla sidor så hittade jag lite bilder på nätet som Mats hade tagit i fredags kväll.

Jag orkade inte köra bil efterson jag var sååååååååååååå trött, så jag valde helt enkelt att sitta bredvid och kunde sen falla i sömn till motorns sköna muller på väg hem fran stan. Tog in tupplur på vägen till stan, en femminuters..........ni ser så glad jag är. Vinkar och allt !!!!



Kompis.......



.............ännu en kompis.


Fredagscruising

Efter en ganska tuff morgon då jag hade tränat, tvättat, städat och varit i Sunnerby med matvaror och sen till återvinningen. Var till byggvaruhuset och handlade till arbetsdagen idag på jobbet, sen möte, sen jobba sen hem och satte mig i Corvetten och vi åkte in till stan.

Så otroligt härligt att åka nercabbat in till stan en sen septemberkväll, snart oktober. Ute var det solsken klockan sex och sexton grader varmt.





73:an in mot Stockholms city





Vi stannade till precis utanför McDonalds på Sveavägen och där var vi hela kvällen. träffade många Corvettemedlemmar och det var så mycket fina bilar inne i staden. Mamma och pappa kom också in. Så tuffa de två, stog och hängde på muren utanför Donken och åt var sin hamburgare. Undra om man kommer att göra det självnär man är 77 år ???? De är för söta <3



Sen kom Mats, toppensnälla Mats. Han hade hittat en kalender på jobbet som var från ett företag där min bil var med.Han undrarde om jag hade den??? Jag hade absolut inte den!!!! Så kul att få :-) :-) blev så glad. Jag som sökt efter en sådan kalender.





Kommr ju vara januari månad hela tiden i garaget ;-) hihi hi
Bergs lås! Där hade jag en kompis, Klasse som jobbade undrar om han jobbar kvar??




liten gåva :-)





Fick en liten påse med massa små prover när jag var på Ica och skulle hadla mat till Maria i Norge. Allt är så dyrt i Norge och nu när Els mamma skulle ta bilen dit var det bara att bunkra med konserver och stoppa in i hennes bil.

Glatt överraskad blev jag iaf för det var inte någon annan som gick omkring med någon sådan påse.

RSS 2.0