Garaget och lite annat...........

Garagte och lite annat blev det igår. Vaknade sent för att vara mig! Sover otroligt gott just nu! Är kanske uppe lite längre numera än vad jag gör när jag arbetar. Ute var det iaf ett jävla piss-väder. Böt däck på min vinterpärla...........efter besiktningen så blev det nya vinterdäck och igår kom de på!
 
 
Nu är det bara att köra på! Nya dubbar...........
 
 
Sen var jag i garaget och arbetade lite med Svarten. Fick bort något som jag haft i min hemlighet och funderat en hel del över hur jag skulle få den det! Nu är det borta. Var sen i garaget och fixade ett gammalt bord till nyskick! Så fint till mina växter, gammalt går om! Sen körde jag ett träningspass i gymmet innan det vart duschen och matlagning.
 
Lagade mat till våra goda vänner som kom över på eftermiddagen. Hade en toppenkväll, så mys! Åt gott och satt och pratade om både det ena och det andra.
 
 
Jag fick ett paket och så fick vi fina blommor oxå!
 
 
Fint till nyårskvällens middag att ha bordet! Raketerna har jag i garaget och skumpan på golvet. Lagom kyld!
 
 
Sen har jag ett paket som jag fick på julafton av mamma och pappa som bara får öppnas idag! Undrar vad det kan vara? Fick bara öppnas idag sa pappa. Ett nyårspaket från dem. Så söta!
 
Önskar mig ett smycke i  nyårspresent som jag tycker är fint! Det blir en Iphone nu! Inget annat. Helt övertygad att den är bäst! Igår vart ja helt övertygad. Så är det!
 
 
Ha ett gott nytt Corvette-år!
 
 
 
 
 
 

Utan V8a...........

 
Utan V8a blev det igår.Ett inköp av en helt vanlig modell, en orginal. Men den fungerar bra! Passada på att köra den gamla till återvinningen på väg för att hämta hem den nya. Den fanns dock inte i butik på södra sidan så vi drog norr ut till Häggvik! Vilken sport! Från den ena till den andra sidan!
 
Fort gick det förbi Haga Norra och tankarna for snabbt tillbaka till sommaren och alla härliga Corvette-cruisingar vi har startat från den parkeringsplats vid Haga, Yes! Yes! Corvette-känsla........
 
 
Full fart ut i mellandagsreans puls! En gratis-kaffe inne på ett större vitvaruhus
 
 
och en sportlunch i bilen!
 
 
Ja vilket underbart vinternöje! Vilket vinterlov! Nu skulle snön ha varit kvar och man skulle ha haft skidorna på sig och inte springa omkring på mellandagsrean. Men det är väl en sport det också? Hem kom hon! diskmaskinen.......
 
 
Sen var det till att läsa bruksanvisningen(verkstadshandboken) så hon gick igång som hon skulle! Nu diskar hon efter oss!
 
Dessutom så fick jag ett sms av Örnen att en ny helgfilm låg ute. Så otroligt roligt med hans små helgfilmar, att han orkar hålla på så här är helt fantastiskt. Dessutom så filmar han så bra och klipper ihop det hela med betyget mycket godkänd. I gårdagens film fick jag ett sms om att det var visst flera som hjälpt till och filmat. En Corvette-tjej som gillar rosa. Vem kan det vara? Hade en Corvettekväll med vänner över våra sociala nät. Har lite tankar kring ett inköp av en båt. Saknar det livet. Båtlivet! Vet en som har en båt som han ska sälja! Ska kolla mailen idag om bilderna har kommit. Jag vill ha en speciell båtmodell. Finns en fin med en 454a på nätet. Bara att kolla vidare, det är inte lätt att bli av med båtar just nu. En av polarna i klubben har meckat fyrhjuling och satt på plog på den. Behövs det nu ? Det som bara regnar, precis som i somras på Mantorp!
 
 
 
 
 
Gissa vem som kan dölja sig bakom detta moln? Han är nog mästare på att bränna däck !
 
Nu sk ajag iaf ut och byta vinterdäck på min vinterpärla till bil.........sen en lugn och harmonisk dag i garaget. T

Träning......

Träning, träning, träning på att diska. Det var ett tag sedan man gjorde. Mecka diskmaskin var ingen hit! Det blir till att köpa en ny! Men jag tränade upp mina dolda talanger i att diska och diskade hela förmiddagen kändes det som.
 
Sen kom våren! Det är verkligen vår. Visst är det mysigt men jag vill ha snö och vinter. Skulle lika gärna kunna åka med till USA och ha det bra om det inte visar sig att vi får snö. Skulle nog kunna övervinna min fygrädsla när det bara slaskar och löparskidorna står orörda. Hade hoppats på någon dag i Flottsbrobacken också, men så vaart det inte heller. Skit! Skit med allt!
 
Men visst är det fint ute när solen kommer och det ser ut som en vårdag............
 
 
.............och plattorna/gräset tittar fram .
 
 
Var ute på en långpromenad med Maria innan hon drog till Åre. Jag tog mig sen ett styrekträningspass i garaget hos Svarten och då vart dagen ännu bättre.
 
 
Sen drog Maria till Åre. Körde henne till pendeln.............
 
 
Idag är det regn och skitväder. Skulle hängt Maria i hennes trunk. Hon har snö och ett par minus i Åre. Blir för mig att åka in på mellandagsrean och leta rätt på en ny diskmaskin. Sen ska jag byta vinterdäck och kanske börja planera arbetet med gummilisterna på Corvetten. Längtar till våren faktiskt.............;-)
 
Snart är det ett nytt år! Vad Astrologen spår om 2013 vet jag inte?
 
Nu ska jag ta en fika till och sen blir det återvinningen och inköp...........
 
 

Tradition med nytt tema..........

Tradition med nytt tema.............Visst var jag i garaget hos Svarten, men det blev ingen mecking. Körde ett träningspass i gymmet. Det känns skönt att göra det efter all snöskottning, att få låta musklerna vila från spaden och lägga sig på rygg under Smith-maskinen. Men det var då som jag upptäckte det. Var är han? Min lilla Corvette-spindel.Han som bor i hörnan ovanför gymmet. Men där var det tomt! Var är han nu?
 
 
 
 
Efter gympasset möttes jag av vårkänslor! Ute är det töväder eller om man vill säga mildväder. Flera grader plus och all snä smälter. Så tråkigt tycker jag.....fast inte för katten, för han får friskt vatten utanför dörren! Mötte honom utanför huset på väg mot stugan från garaget.
 
 
Efter gym, dusch och frukost så drog jag ut på mellandagsrean. Kom hem med sex tröjor, två jackor, ett par jeans och fem linnen.  Var med om sådant man bara läser om. Slagsmål i mellandagsreans hyllor! Jag var med om det igår. Jag fick slå mig fram i ord mot en tokig kvinna som skulle ha samma väska som mig. Ha ha, men jag vann!!!!!
 
 
Var ute och handlade till sena natten. Blött och eländigt, inget skidväder igår inte! Dessutom hade jag en sådan otroligt tur. Hade glömt lyset på bilen när jag sprang in på ett köpcentrum. När jag kom ut så gick inte bilen igån. Batteri-torsk! Lät bilen stå en stund till  och gick tillbaka in i köpcentrumet och tillbringade lite mer tid till shopping. När jag kom ut till bilen nästa gång så startade hon! Jipiiiiiii!!!
 
Hemma till slut med alla saker. Sen var det taxi-rörelse igen. Hämta Maria vid tåget. Otroligt att man orkar bo på landet. Inga kommunikationer här inte!
 
Nu ska jag diska vidare och sen mecka diskmaskin. Diskmaskinen slutade att fungera igår. Motorn till pumpen har lagt av som skickar iväg vattnet ut i spridararmarna. Får se om jag klarar att få igång den, annars blir det mellandagsrea för att hitta en ny diskmaskin...................diska är inte roligt!
 
 
Nu har jag fikat klart och ska diska vidare i mitt underbara liv! Fy farao för slaveri! Mecka är roligar för att se om man klarar av att få igång den. Alltid en roligare utmaning..............
 
 
 

Blir det som traditionen..............

Blir det som traditionen säger? Att det blir lite tid över till Svarten så här i mellandagarna. Var både 2010 och 2011 i garaget den 27e december. Vet ännu inte hur min dag ser ut.
 
Den 27 december 2010 slipade jag rost på rutramen................
 
 
och hade god användning av reparationshandboken :-)
 
 
Julen 2011 bytte jag stoppning i stolarna.............
 
 
 
 
Men vad som händer idag. Torsdag den 27 december 2012. Vet jag inte!!!!!
 
Igår var det snöskottning. Skottade snö som kom från taket i över tre timmar. som ett riktigt träningspass vart det. Fick gå in och byta tröja i halvlek. Sen regnade det dessutom så man vart blöt från utsidan också. Jävvla skit med regnet. Hatar verkligen att det regnar. Varför ska det komma regn när det är så fint med all snö? Nu är det bara skitigt. Hatar det så mycket så att jag skulle kunna dra utomlands faktiskt. Plusgrader och töväder. Jag vill ha snö, minus tio grader och sol. Så ska det vara nu!
 
Är iaf ledig nu både torsdag och fredag, det känns riktigt bra. Hoppas att jag orkar med ett träningspass i gymmet. Det skulle kännas bra efter all julmat. Fet som julgrisen...............
 
Måste lägga upp en plan för mina gummilister. Hur ska jag göra för att det ska bli  bra? JAg som är fort men fel...........på saker som jag gör, Måste planera.............det är inte min starka sida............tyvärr!!!
 
Ha en god fortsättning på julen............

Juldagen........strömlöst!

Juldagen............strömlöst! Vaknade av att huset var helt mörkt och det var strömlöst! Ute var det snöstorm och 15 cm ny snö på marken att skotta. Sofia som hade lagt upp en efterlysning om någon hade en Iphone till salu billigt hade fått napp under julaftonskvällen. En gammal kompis från skolan kunde sälja sin för femhundra kronor klockan halv tio på juldagen, så det var bara att gå upp - skotta fram bilen - och köra ut i snöstormen.
 
 
 
Ingen ström på morgonen så det var bara att dra fram el-verket och dra igång det för att få lite kaffe och te. Rostade lite bröd gjorde vi också faktiskt ;-)
 
efter lunch kom strömmen tillbaka och vi kunde leva som på tvåtusentalet :-)
 
Var sen ute och skottade snö hela kvällen. Skottade av taket på framsidan. Som ett gympass! Kollade så mycket bättre och somnade sen i soffan. Halv sex i morse ringde Sofia på väg hem från krogen och för en liten stund sedan hämtade jag Maria vidd tåget, hemkommen från en festnatt hon också. Servicen är hög denna jul!
 
Idag ska jag ut och skotta vidare............

Julaftons-mys!

Julaftons-mys vart det i vårt hus! Vaknade tidigt som vanligt och satte igång med morgonrutinerna. Hlet plötsligt stog Maria i köket och köket förvandlades till ett konditori. Vi började baka allt möjligt och med julmusik på radion. Bakade bla. saffrans beskotti................gott!!!
 
 
 
Sen blev det julmys med fika när släkten kom...........
 
 
Kalle Anka som efter traditoner av år............
 
 
Efter Kalle Anka så var julmaten färdig och sen blev det jul-grogg och julklappsutdelning.
 
 
 
En av de roligare jular vi haft, så mycket skratt tillsammans med alla barnen. Så jag var rätt nöjd när jag gick i säng fram mot halv två på juldagens morgon.
 
 

GOD JUL och GOTT NYTT CORVETTE ÅR

Vill bara önska alla en........................
 
GOD JUL och ett GOTT NYTT CORVETTE ÅR
 
 
Hälsningar Elisabeth

Julmys!

Julmys! Ja det blev lite julmys redan igår efter allt som hände på morgonen. Att vandra omkring i en förort och leta efter en stulen mobil, kontokort, busskort m.m. klockan halv sju en lördagsmorgon är inte rolig start på dagen. Sofia blev rånad på nattbussen hem från Stockholm av någon...................hoppas den fan får en riktigt jävla dålig jul. Jag fick en dålig start på min julhelg iaf. Vad kommer efter stress????? Jo, migrän. Hade så jävla ont i huvudet hela dagen igår. Nu var det ju inte som så att det bara var Sofia som blev rånad på sin mobil. Maria som varit ute med sin bästa komois vart också rånad under fredagskvällen och grannens dotter lika så.
 
Nu är iaf bullarna bakade, pepparkakorna lika så, sillen inlagd, strömmingen också, julgranen står parkerad i garaget hos bilarna, julskinka nummer 2 är just nu i ugnen. Ja julen närmar sig med stormsteg. Alla julklappar är färdiginköpta. Idag hoppas jag bara på julmys med mina barn................
 
 
 
Julgranen ska i år bli lite Amerika inspirerad tror jag...........det är den här stora granen iaf. Var och handlade i veckan då jag hittade denna i blått, rött och vitt.
 
 
Hittade också mitt vinterfordon i rätt FÄRG!!!!!!
 
 
Passar till min mig ;-)
 
Undrar om tomten kommer med något till mig i år. Jag vill ha .............ja gissa det du!
 
God söndag önskar jag alla mina vänner, kram från mig!
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, sen ska jag stryka julduken och duka julbordet. Efter det blir det granen och julstädning. Hinner med lite vintersport idag också kanske. Vi får se!
 

finns inte tid!

Finns inte tid till bloggande. Min morgon är fullbokad av allting annat. Trodde ett tag att jag skulle vara tillbaka i mitt bloggande. Skrev sist i tisdags och nu är det lördag! Vad händer ? Varför blir det så här ?
 
Har nog lite för mycket att göra..........
 
Tisdagen var heldag på jobbet som slutade med styrelsemöte fram till nio på kvällen. Hade styrelsemöte på tisdagen fram till nio med Corvetteklubben, så två möten efter varandra. Pust!
 
Onsdagen vaknade jag till strömavbrott igen. Inget bloggande då heller! Drog till gymmet med Maria och gymmade och duschade där! Fick tillbaka strömmen lagom till middagen på onsdagen. Kvällen blev lugn hemma i soffan. Kollade TV tills ögonlocken var alldeles för tung.
 
Torsdagen var jag tidigare på jobbet för att fixa med granen inför långdansen med alla barnen. Efter jobbet drog jag och julhandlade all mat. All mat blev det inte, för de hade inte en sådan julskinka som jag ville ha! Hemma tio på kvällen och plockade in allt i kylen.
 
Fredagmorgoen la jag in sill och gjorde julgodis. var sen iväg och letade julskinka i affären. Hittade en!  klockan tio var det läkarbesök och sen jobbet efter det. En försenad pappa hämtade sina barn strax före sex på fredagkvällen. Kommer hem till ett kaos. Maria drar igen och denna gång till Västindien/Karibien. Hon fick lov att fylla i trettiosju papper under fredagen och hon som skulle passa en tid för en fest. KAos! Hon stressar runt i huset. Letar kläder, sminkar sig. Alla polare som ringer. Ingen mat i magen. Hungrig. Det hela slutade med att jag fick köra henne till Enskede och till hennes festkväll. Hemma klockan nio........................då blev det middag!
 
Väckt nu på morgonen 05.23 av ett okänt mobilnummer och en gråtande Sofia. Hon har blivit rånad på nattbussen hem fran Stockholm. Hämtat henne och pussat på henne så nu sover hon i min säng under mina Amerikanska lakan och bland alla mina Amerikanska kuddar. En trygg säng................en Hästens!
 
 
 
 
 

Tillbaka igen!

Tillbaka igen ............. både strömmen och jag i mina morgonrutiner. Har redan fikat och tvättmaskinen arbetar på som vanligt på morgonen i tvättstugan. Rekondar kläder från Norge som Maria hade med sig hem igår kväll. All har en liten doft av mögel. Vet att det kan bli så. Kommer att tänka på när jag letade efter en C3a innan jag hittade Svarten. Var och tittade på många gamla Corvetter runt om i Stockholm. Vet och kommerihåg att flera av dem hade drabbats av en stark mögeldoft inne i coupén. Flera av dessa gamla bilar stog i ett garage ute på gården. Lite kallt och fuktigt som senare kan bli mögel. Vissa hade smä mögelangrepp bakom sätena. Något garage tror jag var drabbat av just husmögel och doften är inte rolig. Luktar inte gott! Nu luktar det inte gott i tvättstugan, men det går nog snart över. Har redan tvättat fem maskiner sedan sex igår kväll. Var uppe mitt i natten och hängde tvätt. Vaknade och upptäckte att Maria inte var hemma, hon var ute och sladdade runt med min gamla Toyota! Den bilen är en liten Tuffing! Orkar med hur mycket som helst!
 
 
 
Min stora kärlek!
 
 
 
 

Uppe tidigt med strömmen!

Uppe tidigt med strömmen!Strömmen kom vid fyra/fem-tiden på söndagsmorgonen. Kvart i sex kunde jag inte ligga kvar i sängen längre. Uppe och städade efter gårdagens kaos med strömavbrott. Ved och aska framför spisen och disk i diskbaljan. Äntligen kan man spola på toan också! Städade och röjde det mesta. Satte på en tvättmaskin och kastade in en julskinka i ugnen.
 
 
Tur var det! För vid halv tolv gick strömmen igen!!! Så det blev julmacka och julmust till lunch......got, gott i gott gott!
 
 
Stömmen var borta hela ljusa dagen. Från halv tolv till fem. Var ute och skottade av garagetaket. Tungt som fan! Snön var blöt och väldigt tung. Dessutom var den en halv meter djup = Tungt! Skottade av växthuset och båt-pressen också. Svettig som efter ett gympass när allt var klart, dessutom hade strömmen kommit tillbaka. Nu gick det att duscha! Så det blev duschen och middag och¨Så mycket bättre¨. En bra söndag-kväll med avkoppling och tema lördag. Somnade som en stock igår kväll och nu är det måndag morgon. Strömmen har gått ett par gånger i natt också och nu på morgonen. Ingen ordning på elen i vår stuga.............
 
Idag så är det måndag och ikväll är det styrelsemöte. Det bästa av dagen är att Maria kommer hem. Hon flyttar hem från Norge idag och sen får vi se vad hon ska hitta på!
 
Jag vet iaf vem som är min bäste vän!
 
 
 
 
 
 

Lördags-nöje! Köpte reservdelar...........

Lördags-nöje! Köpte reservdelar till dammsugaren så att jag kan julstäda. Körde sönder orginalet. Meckade isär hela munstycket men det gick inte att laga! Bara till att köpa nytt. Roligt att man kan köpa reservdelar på varuhuset som är precis lika dant. Samma modell men med ett annat varumärke, och på det sättet billigar än att köpa med loggan på från fabrikanten.
 
 
Köpte ett par egna hörselkåpor med radio sändare i. Ett måste för de som bor på landsbygden  :-)
 
 
Sprang runt och handlade julklappar till barnen och lite annat som skulle med hem! Sen kom snön! Vid ett så blev det snöstorm! Tog oss hemåt i snöstormen. Stannade på väg hemåt och köpte vinterdäck av grannen, ja inte granen! Den ska vi köpa senare ;-) Träffade honom på julmarknaden i Nynäs förra helgen och s då kom han fram ill mig och sa att han hade nya vinterdäck från sin Toyota på fälg som han ville sälja. Han hade ju sett mig åka omkring i min lilla vinterpärla! Så nya däck blev det i snöstormen under lördagen.
 
När vi kom hem hade vi strömavbrott och det blåste och snöades om bara den! Plockade in alla julklappar och satt sen framför öppna spisen och slog in alla paket. Sen fick vi laga middag i braskaminen. Det blev stekt fläskfilé med sallad och lite rött vin till. Ingen ström under hela lördagen. Missade på så sätt ¨Så mycket bättre!¨
 
 
 
Mys i snöstormens mörker! Mys framför öppna-spisen..........
 
 

Tidig morgon........

Tidig morgon och besiktning av bilen. Ute var det snor-halt! Lyckades åka hemifrån lite för sent och sen hamnade jag bakom en liten plogbil för gångbanor som körde ute i vägbanan. Det gick i 20 km/tim.......kaos! Lyckades sen att köra om, skulle senare bromsa in före en rondell, vilket flera hade gjort. Jag åkte is-kana med bilen, bromsade, bromsade, pumpade, pumpade sen bara jag styrde jag. Lyckades klara av rondellen, fick rödlyse överallt! Klockan gick............snabbt!!!! Parkerade bilen framför bilprovningen och sprang in. Loggade in med två minuter till godo. Skulle vara där 40 och klockan stog på 38 min över hel. Yes!!!! Nästa Yes!!! Bilen gick igenom.............min vinterpärla. Nu blir det nya vinterdäck till henne så att Maria kan gasa runt i henne när hon kommer hem.........
 
 
Fredags-eftermiddagen tränade vi boxning. Kul sport!
 
 
Hemma tidigt denna fredag för att skotta snö och laga lite god mat. Kollade TV och kopplade av. Laddade batterierna inför helgen.
 
Avbokade träffen med Ann eftersom de utfärdat trafikvarning/snövarning under lördagen fram mot ett/två-tiden. Somnade som en prinsessa efter att tittat på helg-filmen från Örnen. Han uppdaterade oss med att den fanns att njuta av på nätet. Han är så otroligt duktig. Hur hinner han? Rediger och göra filmerna så bra! En eloge till honom. Han förgyller tillvaron under vintern så att man längtar till sommaren och Corvette-träffarna, som man alltid har så trevligt och roligt på!

Tänder stjärnan i fönstret

 
Tänder stjärnan i fönstret.................mörkt när man kommer hem och mörkt när man vaknar. Ute är det kyligt och mycket snö. Var ute i förrgår kväll och dammsög ur bilen efter att kört julgranen till jobbet i den. Barr över allt. Stog dessutom i carporten och körde med värmepistolen för att få bort all isbildning. Att köra 9 km med bilen, stanna, jobba, starta och åka 9 km igen varje dag gör att den blir ljummen/kalll/ljummen/kall och till slut ser hela bilen ut som en igloo. Igår var vi ute och böt lampor och tankade bilen. I dag är det kontrollbesiktning på bilen. Alltid lika nervöst, som att gå till tandläkaren. År allt ok? Eller ska det kosta mig pengar? Eller hur slutar kontrollen? Annars känner jag ett lugn idag. Nu är allt över, luciafirande och julpyssel. Planeringen var grym i år. Så mycket som skulle gå i lås. Hela veckan som en stressad tillvaror. Nu är det fredag, ska besiktiga ilen, fika och sen ha en bra dag på jobbet med pulkaåkning och lekar ute.
 
Fick frågan om utlandsresa unde jul och nyår - Nej! Jag ska vara hemma och åka skidor. Kan tänka mig att åka till fjällen, annars i områdena runt Stockholm och med lite tid över i garaget. Att få dit de där listerna skulle vara en dröm, få tillbaka dörrsidor och fixa motorhuven. Ja, vilken bra julklapp till mig om allt detta gick i lås.
 
Ha en bra dag, ska hänga en maskin med tvått nu!

Ingen bloggtid över..............

Ingen bloggtid över numera på morgonen. Kaffet sveper jag och sen är det bara att köra på vidare. Mycket, mycket är det som man ska hinna med.
 
Var iaf på julmarkand i söndags och handlade lite Amerikanskt. Hittade en kofta och ett par strumpor och så blev det en påse med brända mandlar.
 
 
 
Hemma är ljusstakar och stjärnorna tända. Snön gnistrar så vit och fin, bara skidorna fattas. Kanske det kan bli en tur i helgen. Igår badadé jag i snön. La mig i snön och bara rulla runt, så härligt tokigt barnsligt skönt!
 
Har varit hos Corvetten i garaget och hunnit med mina träningspass, det känns bra! Bilen står där och jag bara måste ta tag i mitt projekt. Kommer bli ledig en del mellan jul och nyår, hoppas på lite kvalitetstid i garaget.
 
Idag ska jag baka lussebullar och pepparkakor med barnen. Det blir julstämning på hög nivå......myyyys!
 

Lugnet.............

 
Lugnet är här. Insnöad på landsbygden. Vilken underbar onsdag! Kaos överallt.......i onsdags låg bussarna, lastbilarna och personbilarna i diket på vår väg. Ingen plogbil på landet och ingen el under onsdageskvällen och natten. Lagade middag i braskaminen, på glöden av björkved. Fick lift hem av Magnus i onsdagskväll, han har fyrhjulsdriven volvo, min ¨pundarbil¨fick stanna kvar på jobbet under natten. Var iaf ute och lekte i över tre timmar i onsdags i snöstormen...............så fantastiskt underbart! Man ska bara på landet i en pulkabacka, inte i stan  och färdas med bil eller tåg. nu måste man hjälpa smådjuren också, fåglarna behöver mat......
 
 
I torsdags var min arbetsplats stängd pga snö och kyla. Ett bra beslut som fattades av ledningen.Jag var ute och julhandlade lite, städade, möblerade om, fixade med mina citronträd som nu har fått blomknoppar. Kan bli citroner till groggen om de blir befruktade. Jag får leka humla och stå där med pensel och surra.
 
Igår fredag låg fortfarande bussen kvar i diket utanför där jag bor. Lastbilen och buss nummer två var borta. Jag var och tränade på gymmet, precis när jag ska gå in backar en tjej på en bil och drar hela sin sida mot en annan bils sida. Vilket ljud, lister och plåt som nöts mot varandra. Efter träningen så var jag femtiominuter hos sjukgymnasten. Lärarkandidater, sex stycken som skulle titta och klämma. Men min egna är bäst! Han bara letar upp där man har ont och vips så är det över. Jobbade sen hela dagen och hade en mys-kväll hemma. Dessutom så lyckades jag klippa Marias katt som numera är så gammal att han inte orkar fixa tvättningen på baken. Blir som rastaflätor, nu är de borta och han är så go'. Som om han vill tacka mig för hjälpen.
 
Fick sms av Örnen som informerar om att det ligger helgfilm ute på nätet. Ja tänk vad skönt det är med sommar oxå. Men jag verkligen älskar livet nu med all snö.........
 
 
 
 
 
Undrar om det går att ploga med den här? Eller om den bara klipper gräs?
 
 

Varför, varför. varför

Varför, varför, varför ska en del saker vara så ¨jobbiga¨ och kompliserade. Vissa har en otroligt negativ syn på allt! Varför inte njuta av det som bjuds, livet är fullt med positiva saker. Den negativa synen till allt smittar av sig och jag blir så ledsen att jag tappar all lusten och känner att allt blir så fel.
 
Tur att jag har ett jobb som man trivs på och kan ha lite kul på. just nu är det riktigt roligt. Åkte åulka hela eftermiddagen igår med de stora barnen. Man blir smittade av deras ljusa och oförstörda värld och man så bra. Snö och minus trettongrader var det igår när vi lekte i pulkabacken i nära två timmar. Idag ska jag vara ute från åtta till tolv, sen får vi se. Det blir nog en tid ute på eftermiddagen oxå.
 
Sen ska jag till gymmet och träna efter att uträttat lite ärende i förorten.
 
.

Målaremästaren Elisabeth.........

Målaremästaren Elisabeth var igån klockan halv åtta söndag morgon. Hade målat klart vid fem tiden på kvällen. Bara målat och målat. Ingen lek ute i snön och inget bloggande under söndagen. Bar färg och pensel hela dagen.
 
Hade en trevlig lördagskväll med Corvette-vänner på julbord och Cosmopol. Hade bilen runt hörnan utanför Cosmopol. Så det vart en fin hemresa med pundarbilen i ett snöigt vinterlandskap.
 
Nu har jag suttit vid datorn och arbetat en stund, fikat och sms:at. Nu ska jag ta mig en promenad och sen blir det en träningsrunda i garaget. I gymmet där.
 
-12 grader, snö och ett vackert landskap. En bra start på en ny vecka...........
 

julbord

 
 
I kväll ä det Cosmopol som gäller. Julbord med kompisarna och ............
 
 
Igårkväll satt jag i soffan med ett glas vin och skrattade i över en timme med Pilefors som ringde upp mig. Han är så otroligt underbart rolig. Allt bara blir roligt, när han pratar. Tur att han ringde upp eftersom jag hade stressat hem för att måla lister, men det fick jag inte eftersom mat och sov klockan hade ringt i Tobbes ficka. Då fick jag inte göra det, så då blev jag surkärring och struntade i de jävla listorna.
 
Idag är det så mycket snö. Måste ut och vandra lite i det underbar vädret, kanske träna lite i gymmet hos Corvetten. Vi får se........
 
Ska iaf sova middag så att jag orkar med kvällen. Vaknade fem i morse som vanligt.
 
Ha det bra och trevlig advent........
 
 
 

RSS 2.0