Uppe tidigt med strömmen!

Uppe tidigt med strömmen!Strömmen kom vid fyra/fem-tiden på söndagsmorgonen. Kvart i sex kunde jag inte ligga kvar i sängen längre. Uppe och städade efter gårdagens kaos med strömavbrott. Ved och aska framför spisen och disk i diskbaljan. Äntligen kan man spola på toan också! Städade och röjde det mesta. Satte på en tvättmaskin och kastade in en julskinka i ugnen.
 
 
Tur var det! För vid halv tolv gick strömmen igen!!! Så det blev julmacka och julmust till lunch......got, gott i gott gott!
 
 
Stömmen var borta hela ljusa dagen. Från halv tolv till fem. Var ute och skottade av garagetaket. Tungt som fan! Snön var blöt och väldigt tung. Dessutom var den en halv meter djup = Tungt! Skottade av växthuset och båt-pressen också. Svettig som efter ett gympass när allt var klart, dessutom hade strömmen kommit tillbaka. Nu gick det att duscha! Så det blev duschen och middag och¨Så mycket bättre¨. En bra söndag-kväll med avkoppling och tema lördag. Somnade som en stock igår kväll och nu är det måndag morgon. Strömmen har gått ett par gånger i natt också och nu på morgonen. Ingen ordning på elen i vår stuga.............
 
Idag så är det måndag och ikväll är det styrelsemöte. Det bästa av dagen är att Maria kommer hem. Hon flyttar hem från Norge idag och sen får vi se vad hon ska hitta på!
 
Jag vet iaf vem som är min bäste vän!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0