Eldar och annat...........

Eldar och annat blir det kvällen. Valborgsfest med Johan som DJ. Kan ju bli riktigt roligt. Får inte bli för mycket alkohol för i morgon ska solen skina och man kan ställa på Corvetten för en åktur. Ska bli härligt. Det är som lilla julafton, man liksom bara längtar till denna dag.
 
 
Förhoppningsvis bara till att tuta och köra nu!
 
Idag arbetar jag från åtta till kvart i sex i kväll, en låååååååååååååång dag. Sen så!
 

Urladdat!

Urladdat! Ja, så var det. Varför vet jag inte, men efter lite laddning så startade hon. Skulle köra ut bilen men den var tvär-död. Något har hänt under april, för i mars så visade underhållningsladdaren på full laddning. Använde startboostern efter lite laddning så gick hon igån. Sen fick hon stå ute och gå en stund i solen. Pappa och Tobbe gjorde lika dant, fast deras bilar startade.
 
 
Pappa och mamma kom ut mitt på dagen för att jag hade köpt en present till pappa som han blev riktigt glad över. Fikade, kollad foton, berättade om vår semester, fixade med bilarna och sen grillade Tobbe kött och vi åt en supergod middag.
 
Nu är det två hela dagar att arbeta, sedan är det en helgdag mitt i veckan och påställning av bilen. Sen är det dags för premiärturen och lite roligheter nästa helg.
 
Ha en bra vecka, jag fryser här hemma. Sover med filt och duntäcke - hur ska jag klara mig. Vår semestervecka var iaf helt otroligt underbar!
 
Nu ska jag ut och ta mig en löpar-runda. Har arbetat lite nu på morgonen....Hadet........
 
 
 

Hemma igen..........

Hemma igen efter en helt underbar vecka på Gran Canaria. Tobbe och jag har bara nyyyyyyyst! Vi har vandrat hur mycket som helst i olika städer, på vulkantoppar och stränder. Ätit gott, druckit gott och bara njutit av solen. Vi hade otroliga +34 grader i skuggan när vi kom ner, sydvindar från Saharas öknen kallades visst för Calimaa. Saknar värmen, här hemma är det ju riktigt kallt. Till skillnad mot förra veckans väder.........
 
Våran väderprognos under semesterveckan..........topp-trimmat!
 
Vår underbara strand i Amadores.
 
Salta bad!
 
Underbara promenader i olika städer m.m.Vi gick hur mycket som helst.....
 
Min älskade Tobbe!
 
Favoritstället, Amadores Beach Club
 
Champagne- Sangria
 
Deras underbart goda hamburgare!
 
Sangria på en bar i nattens hetta............
 
JAPP! Så är det saknar solen och värmen hoppas att den kommer!

Så fiiiint

Älskar verkligen livet . Trots lite bakis-morgon !!! Vi har det så bra .....


Maria M , släng dig i väggen . Here I comeback

Yes !!!!


God mat ,,,!!!!!

Så gott .,,,,


Sangria är gott

Sangria är gott !!! Tänker på dig Lasse '


Mår sååååå bra!!!

Mår sååå bra . Efter att mått skit så mår jag numera rätt bra. Fick ta en eller flera Whiskey för att klara sjukdom och smärta. I morse lyckades jag springa igen !!!! Nu ska bi snart äta middag !!!!


Migrän......dag!

Migrän........dag! Igår hade jag ett helt fantastiskt underbart migränanfall. Det började tidigt på morgonen och sen bara ökade det. Fick lov att sjukskriva mig, det gick inte bara att gå till jobbet, trort tabletter och illamående. Tror jag har lite av sjukan på jobbet också. Ont i ryggen, höfterna, knasig mage och feber. Hade lite åt halsen också. Förstår ni vilken jävla dag jag hade igår. Dessutom blir man sjuk av att vara stilla och inte göra något. Lyckades gra lite skoljobb och det kändes bra.
 
Fick dessutom sms av Maria och höra om hennes bravader i utlandet.  Taxin som inte kom fast den var beställd, hittar inte passet osv. Tur att hon till slut kom med flyget till nya mål ut i världen.
 
Jag fick ett paket igår med en rosa Corvette 1.18 , den hade jag beställt alldeles själv, tyckte den passade in i min samling på två olika sätt.
 
 
Sitter i köks-soffan och längtar bara ut. Ut i det halvfina vår-vädret..............

Bäver....älg.....

 
 
På morgonen mådde jag som en prinsessa så jag snörde på mig löparskorna och drog halvmilen. Blev tvärskrämd i Lundby allé där en Bäver kom upp till ytan och plaskade två gånger. Han/hon var lite söt iaf. Hälsade på mig på sitt eget lilla sätt !
 
 
Sen hade jag en toppendag på jobbet. Mådde så bra och fick en hel del gjort. Tänkte åka till gymmet och köra ett pass, men vad fan. Jag har dubbdäcken på ännu så jag kände mig lite olaglig så jag åkte hem och böt däck på mina vinterbilar. Tobbe hjälpte till.......
 
Gamla rally-tårtan fick sommardäck på!
 
Men fan vad de satt fast. Tobbe fick använda gummiklubban..........hihihihi
 
Tyvärr går kortet inte att ändra till stående form, fattar inte varför????
 
 
Den är ännu skitig sedan helgen då vi var på Billingehus. Vi körde genom snö, snöslask, regn och sol. Den får sommardäcken på iaf och sen en tvättning när vädret tillåter. Idag så är det ändå regn och storm ute.
 
 
Gillar mina sommarfälgar fortfarande! Har säker haft dem i elva år............!
 
 
Luftade hjulen på Rally-tårtan. Den har jag mellan jobbet och hemmet och när jag ska slänga den på någon infartsparkering eller vid tåget. Bra att köra skit och saker i oxå! Startar alltid och går som ett litet troll på våra krokiga skogsväägar. Så bra!
 
 
Sen blev det tvätta händerna, laga mat och ta en kvällspromenad på en halvmil. Som en vårnatt ute....sov gott till klockan fyra i morse då migränen satte in. Nu har jag så ont i huvudet så det blir en dag hemma i soffa/sängen med vila............vill inte bli sjuk. Vi har en influensa på jobbet som börjar med ont i huvudet och illamående också. Så jävla sjukt eftersom jag mådde så bra igår.
 
Då var jag i skogen med barnen.
Jag lekte en tolvtaggare som släppte lite spillning på mossan i skogen.
 
 
 

Vykort...........

Vykort..........när fick man ett sådant senast? Nu får man MMS och mail. Ett gammalt hederligt vykort med posten, med frimärke och ett handskrivet meddelande är längesedan som man fick. Det värmer så i hjärtat på mig när man får ett vykort. Det finns liksom mer omtaanke i min värld när någon sänder ett handskrivet vykort. Visst är jag glad att det finns MMS. Utan MMS är livet ganska tråkigt, för hur kull är det inte när man sitter  möte och det kommer ett fint MMS på någon gammal fin race C2a??????Ja, allt blir både trevligare och gladare. Allt får liv och ljus. Tack alla underbara Corvettevänner som förgyller min vardag med MMS.
 
Ett gammalt vykort var det!
 
 
Jag är också med  ;-)
 
 
 
Fick bild från Maria igår............
 
 
Livet kan ju vara helt underbart för vissa. Vem vill inte vara på en strand i Västindien ????? Det är hon verkligen värd. Guld och silver till henne! Oj, vad jag längtar till att få möta henne. ( Mamma och pappa, ni kan nu se att hon har det rätt bra )
 
Jag ska ta mig en tur ut i luften och se vad som händer. Ha en bra dag..........

Dagdrömmer........

Dagdrömmer om mycket. Känns riktigt skönt. Tänk om jag bara hittade Anden i flaskan och släppte ut honom och fick önska mig det där konto-kortet som det alltid fanns en halv miljon på. Så fort man tog ut lite pengar så fylldes det bara på. YES! Vad läckert. Då skulle jag kunna ha en hangar med bilar för allt som jag skulle vilja ha och kunna uppleva saker med. Olka händelser i bilens underbara värld. Då skulle jag köpa en så´n här!!
 
 
Sen skulle jag köpa mig mark, anlägga ett racing-område med olika banor och öppna mitt Rocka-Billy café som jag önskat mig. Vet några personer som jag direkt skulle fråga om de ville arbeta hos mig. Efter arbetet är det fri körning på banan för anställda och fri meckarplats i hangaren. Vilken jävla underbar dröm. Nytt jobb! Ooooooooooops! Nu vaknade jag upp..............jag ska till mitt jobb och träffa alla underbara barn. De skulle kunna komma och hälsa på mig och få köra fyrhjulingar om jag böt jobb och drömmar slog in så de gick i uppfyllelse!
 
Ha en bra dag..................
 

Tema vinter.........

 
Det stämde! Hemma i Stockholm fick jag ett samtal av Claes-Göran att de hade fått flera centimeter nysnö. Va??? Du skämar med mig ? Jag hade svårt att tro honom eftersom vi hade fint vårväder i Stockholm. Men, men när vi kom till Laxå så hade vi snö. Tur att vi hade Transporten och med bra dubbdäck. Japp! Då kändes det helt plötsligt som vi var på väg till fjällen och inte till Skövde för styrelsemöte och planering av det sista inför sommarmötet.
 
 
Backen upp till Billingehus hade tema ¨Vinter¨och här stog de bilar lite fint åt sidan som hade sommardäck och som inte kom upp till hotellet.
 
Uppe vid Billingehus!
 
Parkeringen vid Billinge, fredag kväll.
 
Men visst är det vackert! Jag blev líte lyrisk........
 
Tobbe var värd en(flera) öl efter tuff körning i snöstorm och vinterväglag.
 
Godmorgon Lördag :-)  !!!!!!
 
Vaknade tidigt lördag morgon och pratade med Maria i Västindien. Nu startar hennes semester i Karibiens Ö-värld. Hon har det riktigt bra och njuter av livet. Jag lyckades somna om och vaknade sen lagom till hotell-frukosten.
 
Entrén lördag morgon vid Billingehus.
 
Hela lördagen satt vi i styrelsemöte och planeringsmöte inför sommarmötet. Tobbe och Kalle provkörde rally-rundan efter de noter vi fått av den lokala bilklubben. Allt gick strålande!
 
 
Efter en lång dag i konferansrummet så tänkte jag ta ett åk i backen, men liften var stängd. ;-) och jag fick krypa ner i sängen och sova lite middag.
 
Godnatt Skövde, sent på lördag kväll efter lite barhäng och middag.
 
 
Hotellrum och korridorer ser ut så som jag minns det sen vi var här sist!
 
 
Man går och går och helt plötsligt kommer man fram till det ställe man ska till.
 
 
 
Det finns ju en del som läggar ribban högt och kom med sin Corvette. Det gäller att ligga på topp! Måste säga att det var med blandad förtjusning som man såg en insnöad Corvette på parkeringen under lördagen. Men nu under söndagen var det mer som slask/töväder i området Skövde.
 
 
 
Lämnar hotellet för att komma tillbaka om två månader...........hoppas på ett bättre väder då! Detta väder var inget Corvette-väder iaf.
 
 
Vid Kjula var vädret mer vår/sommarbetonat. Fick lite race-känslor i kroppen. Här har man varit flertal gånger och jag fick en saknad av Ivan som gick som en pil rakt in i huvudet. Svårt att släppa honom, man minns allt underbara han gav. Vilken underbar person han var!!! Snyft..........hoppas du kör Corvette där du nu är.
 
 
Mot godis-sug............inga kalorier och med chokladsmak.
 
 
Vårdade mina citronträd när jag kom hem! Vill ha citroner till groggen i sommar.....
 
 
Jaha! Ny vecka och det är måndag. Jag tror att det ska bli en hel del regn i veckan.
Vi får se.............väder som väder. Det är bara att gilla läget......
 
Ha det bäst!!!

Elisabeth, elisabeth.....

Elisabeth, Elisabeth.............har du sett Elisabeth. Hade varit kul att se hur många som ropade mitt namn. Jag var arbetsledare på en arbetsdag igår kväll. Så roligt! Alla ville ha arbeten att göra och jag satte dem i arbete i olika arbetsgrupper. Någon målade, någon snickrade, ved klövs, sopor kördes bort. Ja, allt hände. Så roligt........Kom hem klockan kvart över nio. Somnade i soffan och vaknade någon timme senare. Hade då kört hårt från fem på morgonen. Hur orkar man??? Dessutom vaknade jag halv fem i morse och pratade med Maria. Hon skulle dricka Champagne och ha lite mysmiddag. Tids-skillnad kallas det!
 
Nu på morgonen ska har jag städat huset, tvättat en maskin tvätt och gjort lite arbetsuppgifter. I morgon är det styrelsemöte med klubben. Kul att träffa sina kompisar där!
 
HA ha ha, hörde precis på radion att de har ställt in sommartidstabellen för båtarna i skärgården för att det ligger så mycket is kvar. Ja, vintern släpper inte greppet. I Göteborg och däromkring ska det visst snöa. Är detta Vår????
 
Nä man skulle vara en Stingrocka långt ner i havets djup............
 
 
Ska snart ta mig en löpar-runda. Det är avkoppling för mig!
 
Vet inte varför jag inte meckar klart min C3a. Borde verklige göra det. Det kan inte vara så svårt! Men det är det, svårt när man inte känner sig säker. Säker på hur det sista ska göras........jävla T-luckor säger bara!
 
Nä, nu får det vara bra på mitt skrivande. Tankarna bara snurrar, jag vill det och det och det och det. Så typiskt jag. Jag vill allt och sen hinner jag inte med allt.......
 
 
 
 

Allt och inget.......

Allt och inget........ja så känns det just nu! Jag sliter lite hund just nu. Så mycket runt omkring mig så att jag inte vet var jag ska starta. Dygnets timmar räcker inte till. Jag behöver dessutom sova. Eftersom jag vaknar fem om morgonen, så är jag rätt trött på kvällen. Somnar så fort jag intar soffan.
 
Idag ska jag styra upp en hel arbetskväll  på jobbet. Ska vara arbetsledare för alla föräldrar som kommer och arbetar. Där står man i mitten av all röra och alla ropar - Elisabeth! Elisabeth! Elisabeth!
 
Jag behöver verkligen ett ¨brake¨, dra i handbromsen. Men så är det inte. Växlar ner och kör på! Kommer snart övervarva motorn och sen går växel-lådan sönder. Då står allt stilla!
 
Längtar så efter krokus och Corvetter om det är det som kallas vår. Nu ska visst våren komma nästa vecka. Tysklandsvärmen eller vad det nu hette?
 
 
Snart är det Sommarmöte med klubben igen! Corvetten ska dammas av och ny olja ska i. Jag har inte ens hunnit med det. Det är nog verkligen dags för VAB , vård av bil. Behöver arbeta hemmifrån så jag kan göra annat. Sådant jag inte hinner med annars. Om två veckor är det Valborg................
 
och om TRE veckor är det MALMBY......
 
 
Det är inte klokt att snön ännu ligger kvar........gör något! Ta bort kylan om nätterna, den är inte bra! Konstigt när de pratar så om denna globala uppvärmning, och så har vi det så kallt i mitten av April.
 
JA,ja det är bara att gilla läget och göra som Grabben i huset bredvid............cabba av, mössa på och jenkaren fram.
 
Ha det!

Kvällslektyren..........

Kvällslektyren, kom med posten igår. Så mysigt att krypa ner i sängen under duntäcket och bara få njuta av lite bra läsning igår kväll.
 
 
Innan jag kröp ner i sängen hade jag dessutom hunnit med mycket efter jobbet. Träffat en pappa på jobbet för att planera det sista inför arrbetskvällen som vi ska ha i morgon. Det var inköp av virke, målarfärg, penslar. roller m.m.
 
Sen drog jag till gymmet, körde ett ganska hårt styrkepass. Skulle sen köra lite borta vid hantlarna men där tränade ett nykärt par som gjorde annat i pauserna än pustade ut. Tänkte jag kör iaf, och när jag kom dit så var det någon som ropade. Men HEJ! Tränar du här? Så jag fick också en kram och lite småprat med kärleksparet under träningen med fria vikter.
 
Kom sen hem, tittade på ett Tv-program som jag följer. Tittar inte ofta på Tv, men detta program följer jag. Handlar om personer som kämpar genom djungeln med olika handikapp. Sen var det dags för sängen.......................och tidningen! Har sen sovit som en stock under natten.........har träningsvärk idag. Så mys det också.....
 
Min lampa:
 
 
Min rosa Corvette:
 
 
Cool att ha i skala 1:1
 
 
Idag är det redan onsdag - ¨lill-lördag¨
 
 Jag mår bra, hoppas att ni mår bra!

Har allt jag drömmer om............

 
Har allt jag drömmer om........
 
Snygg i lacken(solbränd)
Trimmad(vältränad)
Häftig 63:a(håller sig ung)
Ser fet ut(bra hållning)
Feta bildäck.........Ooooooooooops! Det vill vi inte ha!
 
Just nu är jag lite trött, trött på VAD vet jag inte. Får en jävla massa gjort på dagarna iaf. Vet inte hur jag hinner med allt. Kanske för att jag vaknar och går upp klockan fem. Somnar sen i soffan väldigt tidigt. Halv nio sover jag som ett litet barn. Vill hinna med mera, men på kvällen bara fryser jag och vill sova i min sköna säng.........
Idag blir det fullt ös igen! Har redan fixat en hel del, mer ska det bli.
 
Vaknade av de finaste ord en mor kan få.......fick de från Västindien, rakt in i min Iphone. Vilken bra start på dagen! Nu är det bara att växla ner och gasa på så går den här dagen fort som bara den, och mycket kommer att bli gjort.
 
Sofia och Maria..........LOVE <3
 
Nu är det -10 grader ute och jag ska vara ute hela förmiddagen. Hoppas att jag orkar med en sväng till gymmet ikväll. Skulle behöva trimma mina arm-muskler..............
 
Ha en bra dag................
 
 

Drömmar, drömmer om..........

Drömmar, drömmer om............snygg kropp och att Corvetten ¨bara¨ var klar och att jag hade en Corvette till. Japp! Ja så kan det var i min lilla dröm-värld. Får inget gjort, allt är som ett segt jävla tuggummi. Vet inte vad jag vill och vad jag kan. Nu blev jag lite taggad igår att anmäla mig och köra fast jag bestämt mig för ett nej. Att inte köra, så ändrar jag mig bara för att någon säger något annat och ibland kan det vara som så att mina vänner vet precis vad jag vill och att jag bara behöver få den där sparken i baken så att det händer lite mera! Jag skriver nog förmycket om mina tankar på den här bloggen, men det är så skönt att få skriva av sig. Nu har jag suttit framför datorn sedan fem i morse och gjort massa arbeten som jag inte har gjort tidigare, På tal om tuggummi. Helt plötsligt så släpper det och jag bara får en massa gjort. Gjorde nu en sådan sak - massor gjort!
 
Igår vaknade jag vid fem som vanligt. När stog i köket och drack mitt kaffe ringde Maria, fan vad jag blev glad, rädd, snopen. Glad över att höra hennes röst coh att det inte hade hänt något. Kunde ju ha varit från lasarettet på ön, men så var det inte som tur var. Snopen över att få ett samtal så där mitt på morgonen från ett annat land. Saknar henne sååååååååååå mycket. Ska bli så skönt när hon kommer hem en stund, för hon sticker nog igen.
 
Efter fika och ha pratat med Maria så tog jag mig en löparrunda. Tog halvmilen och det gick riktigt bra, förutom att jag ramlade på en isfläck som det precis hade snöat lite på.
 
 
Efter löparrundan började jag att möbler om hemma, så Tobbe fick rycka in som hantverkare. Städade hela huset och tvättade kläder. Sen kom det mera snö!
 
 
Tog mig en eftermiddagskaffe och tände ett litet ljus!
 
 
Fick sedan en sådan lust att ta mig en promenad i snöyran, så det blev en halvmil till denna dag. En powerwalk! Hittade lite Tussilago som jag inte kunde låta bli att plocka, så de fick faktiskt följa med.
 
 
Var i garaget en stund och drömde om att allt det där skulle ¨bara¨ vara klart!
 
 
Efter middagen ringde Jerka och jag fick lite uppdrag..........kul!
 
Sen satt jag och surfade runt på nätet och drömde mig bort. Hittar alltid något att drömma om. Har drömt om en sådan väldigt länge nu.......en svart -64:a vore fint, med sidepipes......
 
 
Hittade en otroligt bra bild på nätet ..........
 
 
Ha en bra dag, nu är det måndag!!! En ny vecka.........
 
 

Stolt biltokig.......

Stolt, biltokig brud! Japp!!! Jag är jätte-stolt över att jag är biltokig. Man får tycka vad man vill, men jag har inget intresse för en hästkraft. Är däremot imponerad över de som kan och förstår dessa stora djur, jag känner mig lite och hjälplös! Igår var jag i ett stall med hästar, hundar och katter....................inte min grej alltså. Ville bara därifrån och är stolt över att jag trivs bättre i ett garage. Där luktar det desssutom godare. Doften av olja är så mycket bättre!
 
 
Att dessutom vår präst är så biltokig så att han skriver reportage i DN är coolt!
 
 
Igår morse var jag ute och löptränade. Tog halvmilen i ett svep, det kändes bra! Sen blev det en smothie ute i solen.
 
 
Borde lägga mer tid på polering och underhåll av min bil, men just nu är det träning på schemat. Det andra kommer sen................hittade tussilago i diket igår när jag var ute och sprang.
 
 
Idag får det kanske bli lite bilvård. Har kört sönder min pärla på tjälskadorna som finns ute på våra vägar. Idag så får vi snö, så solen kanske inte lockar mig så mycket till att vara ute, utan jag får ett par timmar i garaget istället. Det snöade i morse och jag fick springa min löparrunda i snö som föll från himlen. Vaknade fem i morse och satte igång med att städa kökslådor och har dessutom hunnit prata med Maria en sväng innan hon gick och la sig, jag går upp och hon går och lägger sig..................
 
Igår var det fullt med motorcyklar som körde och passerade på gatan utanför där jag bor! Våren ÄR på väg.......
 
 
 

Kan nog inte lägga av iaf...........

Kan nog inte lägga av iaf.......................tänkta lägga av med mitt bloggande. Hade i mina tankar att jag skulle sluta och blogga helt, men så läste jag i en av mina tidningar om Hälsa och välmående att många mår bättre om de bloggar. Att vissa personer känner sig tillfreds om de får skriva av sig. Det är ju det! Ja, just det! Det som stämmer på mig......det är ju JAG! Jag mår ju bra av att sitta med mitt bloggande och kaffemuggen på morgonen. Nu har jag inte bloggat på två veckor och jag känner mig lite ¨vingklippt¨ - det fattas liksom något! Känns roligt att det finns de som dessutom tycker om att läsa mitt bloggande och mina tokiga tankar både hit och dit. Jag ska nog sätta fart igen! Här kommer en liten hälsning till min dagbok på nätet! En sammanställning av mina fjortondagar utan dig!!!!Det är mycket ego på mig just nu. Träning och välbefinnande ligger som högsta prioritet. Jag, jag, jag........................
 
 
 
 
 
Igår var det en helt fantastisk, fredag den 5e april................jobbade, handlade massor av kläder, satt i solen bland massor av människor som stressade runt i ett centrum, hittade mitt drömjobb. Där skulle jag vilja arbeta! Har alttid drömt om att köra bärgningsbil och där kör en kille upp i precis en sådan bil ochi ett sådant företag som jag skulle kunna tänka mig att jobba åt. Cool bil, cool färg och cool vardag!
 
 
Snygg bil parkerade brevid min pärla när jag var och handlade kläder- Köpte tre par jeans, fem linnen, fyra tröjor, träningskläder, två bikini, solglasögon och lite annat.
 
4e april: Jobbade, sen drog jag till gymmet och tränade en timme. Hem och bytte bil, drog till Hässelby och köpte ett vitrinskåp till mina 1:18 bilar. Passade på att hälsa på mamma och pappa. Pappa hade köpt ett vitrinskåp också. Ett vitrinskåp till sina 1:18 bilar. Bara det att hans kostade mer, typ två nollor till efter min summa på inköp på vitrin. Fint som bara den vart det hos pappa. Jag hjälpte dessutom mamma och pappa att möblera om och fixa lite i deras allrum med bokhyllor och annt. Det blev riktigt bra. Pappa har tyvärr så otroligt ont i ryggen, den stackaren.
 
 
 
 
3e april: Alla sjuka på jobbet. Fick lov att både öppna, stänga, laga mat och städa. En heldag liksom! Drog sen till gymmet och körde ett styrkepass på en timme. Det vart som ett bra avslut på dagen.
 
 
 
2a april Jobbat heldag. Öppnat, stängt, lagat mat och städat. Helt slut i hela MIG! Behöver tanka .....
 
 
1a april Löptränade på morgonen. Tog halvmilen och det gick otroligt bra. Har en trimmad motor inom mig iaf. Den ska bara köras in lite då och då. Framförallt efter en längre tid avställning. Man har inte precis löptränat så mycket denna vinter. En hel del promenade har man ju tagit, så lite konditionsträning utomhus har man väl haft. Lite skidåkning blev det också, denna vinter. Fast jag sörjer liteöver att jag inte njutit mer av turerna i skidpåret. De kunde ha blivit lite oftare. Nu njuter jag av solen..........satt i solen fram tills jag fick sms om att mina kolleger är sjuka i morgon och jag blir ensam med någon vikarie. Vet ej vem? Åkte och handlade mjölk när solen mattades av och hämtade två paket på posten. Paket till mig! Jippiiiiii.....
 
Vi hade +40 grader i solen. Provade att sola i bikini och det GICK!
 
 
Två 1:18 bilar till mig. 
 
31a mars Löptränade och sen så satt jag och njöt i solen och av solen hela dagen. Gjorde inte många knop denna dag.
 
 
30e mars Var ute halv åtta och rensade sly på tomten. Rensade ur växthuset och gjorde fint där. Nu kan man sitta där och njuta bland mina vinrankor och annat. (annat kan vara jordgubbar, spindlar och småkryp)
 
Städat i växthuset.
 
Jag njuter i solen, solstolen är framm NU!!!!
 
Första jordgubbarna för i år............
 
Citronträdetblommar...........
 
Katten njuter också av livet.............
 
Våren är på gång, jipiiiiiii.............
 
29e mars. Var uppe klockan fem och fixade morgonrutinerna. Drog hemifrån klockan sex för att vara i Huddinge klockan halv sju. Jag, Tobbe, Roffe, Örnen och Jerka drog till Jönköping och Elmia. För första gången i mitt senare del av livet som jag ätit frukost på Mc Donalds, men det var riktigt gott faktiskt. Helt okey! På parkeringen utanför stog min nästa bil (kanske), tror att den skulle vara lite rolig att ha!
 
 
Var sen i Jönköping kvart i tio, parkeradeoch hade fem minuter i kö innan de öppnade. Yes! Vi var bland de första som kom in. Man ser allt så otrligt bra när det inte är så mycket folk där. Var med om avteckning av flera bilar och hittade en fin Corvette-monter, fina bilar och häftiga bilar. Ja ALLLT! Allt finns där, samlat! Avslutade dagen med extra varv uppe på ljud, älskar verkligen att gå omkring på mässan och bara titta. tyvärr finns det inte så mycket för oss tjejer att vila ögonen på. Vilket år kommer de ha lite snygga män som står och kråmar sig i en bilmontern som vi tjejer kan vvila ögonen på? Bara brudar överallt och en rosa hink med tvättsaker.......Åkte från mässan halv sex, stannade i Linköping och åt otroligt god middag på en finare restaurang. Sen somnade jag. Oooooooooops! JAg somnade i Jerkas stora fina bil. Satt i baksätet med Örnen och Roffe och oooops, så somnade jag. Mätt och belåten som ett litet barn. Jerka gjorde sen en tvärbromsning, eller så var det bensinstopp för då vaknade jag och tanken på bilen var tvärtom. Jag förstår Helene, han leker med ta fatt med bensinstationerna tror jag!
 
 
 
 
28e mars Morgontemperatur-8,9 och jag kunde inte låta bli att ta mig en morgonpromenad i det fina vädret. På jobbet idag ska vi ha lekar för barnen. Ägg-lekar. Jag fixade priser till vinnarna i de olika grupperna. Jobbade fram till halv fem och sen drog jag till gymmet. Tränade styrketräning i en timme, handlade påskägg på vägen hem och gömde i huset. Den ska Tobbe få leta efter i morgon. Såg den första Amerikanaren idag, en stor en med cabben nefälld och med mycket dunka, dunka ljud från. Den passerade min skola..........jag längtar till sommaren.
 
 
27e mars Morgonpromenad i dis och dimma. Såg inte mycket. Men ack så fiiint ändå! Jobbat heldag och hittade första vårtecknet - en fjäril! Drog sen till Sundbyberg och avslutnong i klubblokalen med Corvetteklubben. Kunde dessutom köpa nya skruvar till motorhuven så jag kan sätta tillbaka den på C3an.
 
 
 
 
Smörgåstårta i klubblokalen.
 
Nya skruvar till motorhuven.
 
Pappa fick en ny kepa!
 
Jag fick en ny 1:18 bil med posten.
 
26e mars Jobbat och sen styrketräning på gymmet. En bra vardag, om det hade varit juni hade det varit Lissma....
 
25e mars Börjar veckan med att vårda mig själv. Tog milrundan och sen hem till ångbastu och en god smothie innan jag åkte till jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och slappade. Allt var klart......
 
Älskar vädret vi har just nu!
 
Morgonkyla och morgonsol.
 
Ångbastu efter milrundan och min fina Alovera-växt.
 
Smothie till frukost.
 
Grannen röjer skog så vi får mer kvälls-sol! Mycket bra!
 
24e mars En dag hemma på tomten med sol och tomtarbeten. Skottade av all snö som fanns på altanen så att det smälter undan och att man kan vara där utan skor! Softade hela dagen. Njuter av solen och mår gott.  Vid tvåtiden åkte vi till Bromma och grattade mamma med alla barnbarn, utom Maria.
 
Vårvägar ?????
 
På väg.......till middag i Bromma.
 
Påskris till mamma.
 
Påskliljor till påsk.
 
Påsk hos mamma. Middag och påskgodis!
 
23e mars Var uppe tidigt och gjorde alla MÅSTEN. Planerade allt som skulle in i kalendern. Det är snart dags för alla träffar med klubben och andra planeringar som tillhör våren. Längtar till att Maria ska komma hem. Pratade med henne och hon har +27 grader om nätterna och njuter av sitt söderhavsliv. Dyker, festar, bestiger vulkaner, badar i vattenfal och arbetar.
 
Maria i Karibien.
 
 
22 mars Morgonpromenad och städat huset. Sen arbetat och kört hårt. Hem och öppnade en flaska vin och somnade på soffan.
 
Powerwalk i sikte......
 
21 mars Tuff dag på jobbet. Saknas personal och allt som ska fungera. Hade möte ihop med min chef för nya förskolebarn. Det gick bra. Jobbade på och när jag kom hem från jobbet så tog jag en hälsopromenad. Man mår så mycket bättre. all stress rasar av en liksom. Igår var jag hemma hos mamma och grattade henne på födelsedagen. Hon bjöd oss på restaurang i Solna. Pilefors var också med. Han gör att man blir så glad. Man blir glad av Pilefors och hans underbara humor. Vilken man han är! Sprider så mycket glädje.....
 
 Köpte lite påskblommor till mamma.
Pappahade köpt en ny 1:18 bil....
 
Pappas 1:18 bil, present till sig själv på mammas födelsedag. 

RSS 2.0