Fullt ös!!!

Fullt ös!!!
Jobbar som FAN......har ingen rast och sliter så som bara lilla jag kan ibland. Jobbat över redan nu flera timmar denna vecka. Längtar till helgen och ett glas vin i garaget. Ska lacka mina delaar till huven nu i helgen och leta efter mina bultar......Måste hinna och ringa till Håkan idag också!
 
Igår var det jätte-trevligt efter jobbet. Körde som en liten tok genom stan för att hinna till mamma och överraska henne med en stor blomma. Precis när jag körde in på gården var hon och Pilefors på väg till Solna för att äta på en restaurang. Det var bara till att ställe rally-tårtan och hoppa in i en stor Cadillac. Åt gott och sen så åkte vi hem till mamma och pappa.
 
 
 
Då fick jag en present av pappa. Bara så där utan anledning. Tack pappa!
 
 
 

Grattis mamma!!!

 
Stort grattis till mamma som fyller år idag.......
 
Idag ska jag vara på jobbet tidigt. Har tagit på mig en öppning. Igår kväll kom jag hem från jobbet efter styrelsemöte klockan kvart i tio. Känns som lite mycket nu! I morgon ska jag också öppna, måste hjälpa till när det behövs. Hinner inte med så mycket annat, men vad gör det!?!?!?!
 
Ute är det ganska så ,mysigt iaf. Snön är som små dunfjädrar som flyger omkring mig när jag är ute. Igår var jag ute från klockan halv åtta till elva, så mysigt! Tycker faktiskt det är rätt härligt! Men, men igår höll jag också på att sladda i diket, hade intevarit lika mysigt. Så otroligt halt på vår lilla skitväg och så gamla rallytårtan som jag kör som om det satt isdubb på. Får nog tänka mig för lite.......
 
HA en bra dag och tänk på hur du ska stanna!!!!!!!
 
 
 

Låååååååång måndag!

Låååååååååång måndag! Det känns alltid bra när man hinner med mycket vilket jag jorde igår. Började min morgon med kaffe och lite bloggande, sen drog jag iväg på en power-walk. Det var då jag vart lite föbannad........skulle prova att köra med en app som heter runkeeper, men efter halva vägen så la den av. Tog iaf milrundan på två timmar så jag var nöjd när jag kom hem, men inte med appen Runkeeper.......
 
Så jävla sur på den appen!
 
Stog sedan ute i solen och stretchade benen och njöt av det underbara vädret. Allt är så otroligt fint just nu, hela helgen har varit fin med sol.
 
 
Solat näsan i helgen så den är faktiskt lite brun......
 
 
Hade min arga smilies i bakrutan när jag åkte till jobbet. Keeprunner, är det något att ha???? Jag får väl pova den igen. Hade iaf en bra träningrunda, pratade med mina Corvette-vänner och min älskade dotter under powerwalk-rundan. Alltid trevligt med saällskap i luren. Gillar faktiskt det. Kan vara skönt med musik i luren också, så är det nog.
 
Efter jobbet så hittade jag min bil insnöad på parkeringen. Stängde igår kvart i sex och då hade det kommit ett lager snö. Åkte hem och lagade lite god mat och tog mig ett glas rödvin, det ska visst vara bra för kroppen!?
 
 
Coolt att det blir med snö i veckan. Idag har vi ett helt lager med snö ute, skottat bort ett lager på 7-8 cm. Nu ska jag ha ett hälsopass ute klockan med musik och friskis och svettis rörelser för barnen.......

Camaro, Charger och andra sommarbilar................

Camaro. Charger och andra sommarbilar såg jag på min resa till ICA för att storhandla igår kväll. Det var då jag kände att kanske våren ändå är på väg. Stora feta Mercedes, Audi, BMW ..............ja massor av snygga bilar som dessutom det srömmade skön dunka dunka ljud ut från. Jag tror jag dööööööööööööööööööör, blir så upphetsad! Det är det här man vill ha, inte en gammal vinterbil. Kollade faktiskt Blocket när jag kom hem för att se vad jag ska ha när jag byter bil nästa gång. Har hittat två favoriter, av alla favoriter. Ibland kan det vara svårt att plocka/välja ut godisbitarna från godispåsen.
 
Såg denna coola i backspegeln, jag dog en gång till!!!!!
  
 
Vägarna var helt torra och det var kö till tvätten på båda bensinstationerna. Jag myyyyyyser!
 
 
I helgen åkte solstolen fram och vi satt i solen och bara myste.
 
 
Jag har blivit ännu brunare om näsan än vad jag var i fredags.
 
Jag i fredags på väg till jobbet!
 
Solen tar i ett vinterland och nu är det som att vara i fjällen. För fyra, fem år sedan hade vi varit i fjällen. Har varit det i tjugo års tid när barnen var små. Nu är det slut. Ingen fjällen. Kollade faktiskt resa till Idre under påsken. Så vi får se vad som händer. En weekend i fjällen under påsk, skulle vara så trevligt. Har alltid varit i fjällen vecka 12.......snyft. Nu är det slut med det.
 
 
Nu har vi hälsovecka på jobbet som tema. Jag ska njuta varje dag .............tror jag. Fast det blir en tung vecka. Ska ha styrelsemöte på jobbet tisdag kväll och öppnar sedan klockan sju på onsdag morgon. Dessutom så kommer det in låftryck, moln med snö under veckan. Så den här veckan kan bli spännande..............
 
Nu ska jag ta mig en hälsopromenad. Ska prova Runkeeper på min Iphone. Blir lite sugen på att göra det när Mats visar sina resultat. Lite kul faktiskt. Som en personlig tränare. Ska se om min slåvad -kompis ringer idag. Behöver lite pepptalk!!!!!
 
Min nya chef är dessutom ett hälsofreak som skriver egna hälsoböcker.............så nu är det bra hälsa som gäller. Har fixat solbrännan under helgen så nu tar vi hand om kilona denna vecka. Ska försöka hålla lite diet ihop med ökad träning. Vi får se om det blir bra!
 
Ha det bra iaf......även om snön kommer så är vi på väg mot våren.
 

Sol, sol, sol

Sol, sol, sol..............så härligt. Vilket väder vi hade igår. Hoppas på en lika bra dag idag. Satt i solen tills jag gick in i garaget på eftermiddagen. Hittar inte mina bultar till motorhuven. Var fan jag nu har lagt dem. Jerka tipsade om att man kan köpa nya. Bra va?????
 
Sitter nu med katalogen och ska beställa hem lite bult och skruv. Behöver lite annat också. Lite ¨tjejiga¨ saker i Corvette Centrals katalog accossiarer.
 
 
Får inte fast huven denna helg heller. SÅ är det. Finns värre saker i livet.
 
Ska njuta av livet idag också. Ha det bäst!

Tack alla mina vänner!

Tack alla mina vänner! Tack för att ni finns.......utan er skulle livet se helt annorlunda ut. Jag skulle inte var den som jag är just idag. Jag måste bara berätta det. Vänner är bäst! Även om träningspasset inte blir av för att telefonen ringer hela tiden. samtal dit och samtal dit, men vilken gudagåva att få ha er som vänner. Jag blir så stolt över mig och stolt över mig. Vilken underbar samling jag har....................
 
 
Familjen är best friends!
Klubbkamrater är best friends!
Nära vänner är best friends!
Nya vänner blir best friends!
 
Igår fick jag bevis på att jag är den jag vill vara och är stolt över mig själv.......
 
Idag hoppas jag på ett par timmar i garaget och att huven kommer på. Johan kunde visst hjälpa till och det ska jag tacka JA till!!!!! Så jävla snällt......
 
 
Trodde att butiken skulle vara öppen på helgen för inköp av venylfärg, men den var stängd och jag gllömde ringa Chrippe igår. Ja, ja......får ta ut VAB en dag. Vård av bil.........hur ska man annars kunna hinna med att fixa vissa saker under deras öppetförhållanden........
 
Idag ska det bli SOL och kallt. I morse vaknade jag tio i sex och det var -20.5 ute. I morgon och på måndag ska det vara en ganska likvärd prognos men sen!!!!!!! Kommer klass 2 varning, hihiihihi Mera SNÖ i nästa vecka och kaos, men varmare klimat. Vad ska vi tycka???????
 
Idag ska jag njuta av att jag är JAG och att livet är så underbart just nu och att det är SOL ute......
 
Ha en riktigt bra helg!!!!
 

Redan fredag!

Redan fredag! Det är fredag igen! Helt otroligt vad tiden går fort........men det kan den ju få göra nu när man längtar efter våren- Men, men, men visst är det häftigt med -18,5 grader och sol. Blir liten kluven i min fråga. Vill jag , vill jag inte ha vinter eller vår. Tycker faktiskt mycket om vintern, men nu har vi haft vinter väldigt länge så visst vore det skönt med vår och värme. Nästa vecka pratar de om snö.....
 
Pratade med maria i nästan en timme i går kväll. Hon löptränar mellan bananträd och mango, jobbar på dagarna och tar kvällarna med ro när solen går ner. Så mysigt attt få prata med henne och se henne ¨live¨. Saknar henne så enormt mycket. Finns inte ord för det hela men jag är nöjd att hon gör det hon gör ochupplever det hon gör. Stolt över henne......
 
 
Igår pratade jag väldigt mycket i telefon med min Corvette-vänner. Hela morgonen gick åt till det hela och lunchen oxå och lite då och då. Satt sen på kvällen och snackade via nätet med lite vänner. Har slagit vad nästan................vaddå??? Nästan !!!! Jag ska nog slå vad med en corvette-polare om jakten på några färre kilon. Sommaren är ju snart här och jag har blivit så mycket fetare...................fattar inte????? Lika bra att bestämma sig NU! Jag börjar idag, provar att sluta med allt dåligt. Har ett sockerbehov just nu som är helt galet. Äter sååååååååååååååå mycket onödigt, dåligt, sött . SÖTA JÄVLA FETA SOCKERBOVAR........!
 
Ser väl snart ut så här!
 
 
Jag behöver nog ¨peppa¨mig själv en hel del........jag som köpte nya jeans, som jag inte idag ens vågar prova. Kommer väl upp till knäna..............
 
I helgen hoppas jag få dit min motorhuv! Måste ha två starka killar till garaget. Måste bjuda in någon! Någon som vill komma på fika och hjälpa till. Vore så skönt om den satt fast så att jag kan lugna ner mig........tänker på om den skulle ramla i golvet. Då JÄVLAR går jag och dränker mig i en oljepöl !!!!
 
 
Ska nog kanske ringa Chrippe iaf om lite hjälp med färginköp, ska kolla öppet-tider hos Hansen Racing. Har de lördagsöppet??? Jag arbetar på fel sida om satden för att ¨bara¨åka dit. Ska fundera vidare och höra av mig till honom.
 
Nu ringer Jerka så nu ska jag prata med honom................medan jag pratar med honom ringer Janne ser jag på mobilen. Får ringa upp honom om en stund!
 
Ha en bra fredag, sen så är det helg igen!
 

Nu längtar även jag...........

 
Nu längtar även jag till sol och värme. Avkoppling och lite härligheter. Träning och sol.
 
 
Fixade det sista med resan igår kväll. Nu känns det bara bra! Bara att vänta på något gott. Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge. Något nytt jag lärde mig idag av en Corvettekompis.
 
Längtar verkligen till sommaren nu. Visst har vi det bra med den sol som just finns hos oss. Vi har fina kyliga mornar och sol. Klart mycket bättre än +4 grader och regn. Våren och sommaren kommer! Bara till att hoppas att den blir bättre än förra sommaren. Tror man tvättade bilen varje dag efter en cruising ..............
 
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det ute som gäller i fyra timmar före lunch, sen är vi ute igen vid två.  Lever utomhus känns det som.........................borde vara frisk, men tror jag har en ny förkylning på väg. Vill inte - orkar inte.......blir en Jäger ikvälll....................
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Men HALLÅ!!!

Men HALLÅ! Vad är det här?????? Ute snöar det och jag som trodde våren var på väg. Just det, glömde bort det. Snö kan det komma ända fram i maj från himlen..............usch! Jag vill ha vår nu! Man skulle nog vara eller bosätta sig i ett varmare land. Men bara tillfälligt under dessa månader. Jag vill samtidigt ha vinter och mycket snö, men den här tiden då det är varken vår eller vinter är hemsk! Då kan man lika gärna vara var som helst på jorden där det är sol och varmt. Tror det finns länder där det är varmt och där man kan ta sin bil upp i alperna och åker skidor om man nu vill och känner för det.
 
Jag har såååååååååååå jävla mycket just nu. Men det mesta flyter på, men en viss stress finns det i det hela och samtidigt en viss lugn och ro i själen när sakerna är gjorda. Men tiden, tiden räcker åter igen inte till för allt jag vill göra.
 
Jag skulle behöva en tur med Corvetten, som jag sa! Men det får bli en stund i garaget...........snart är det helg igen!
 
 
Jag trivs alltid bra i garaget..............

be HAPPY....

 
Be HAPPY är mycket enklare när allt är på banan. Inte banan (den äter man ) men banan ( den man kör på! )Håller man sig på vägen (banan) så är allt mycket lättare än om man kör i diket. Nu är allt på banan, ingen dikeskörning här just nu. Jag har precis komit upp på banan från diket och nu kör jag på!!!!!!!!!!
 
Mår så mycket bättre när allt är på banan, hihihi. Nä nu ska jag sluta med det här tramset.........
 
Efter den här helgen har livet återvänt, jag mår bra och kroppen mår bra. Jag känner mig totalt nyrenoverad. Nu är det bara lite polering på ytan som behövs. Lite vax och trassel så är man hemma med utseendet också. Jag har händer som ser ut som om jag sitter i skogen och eldar kabel på nätterna för att få pengar till min överlevnad. Har så skitiga händer efter helgens meckande så jag skäms, det sitter i porerna.......nä i självsprickorna. Jag ser för jävlig ut om händerna och ont gör de när man blir så här torr.
 
Tänk när sommaren kommer och man får bara var, vara ensam eller med sina vänner. Ute och köra bil när man har lust! Hämta kraft och ork. Att höra motorn brumma och få lite sounds från V8an är inte fel alla gånger. Den ger mig kraft, V8an alltså. Det händer något i kroppen när man startar bilen och får höra ljudet...........................jag blir stark!
 
Idag blir jag också ¨taggad¨, så fint väder. Sol och kyla, sol = D-vitamin, som man behöver väldigt mycket av just nu. Ska sola nästippen och få gratis polering av ytan på mig själv.
 
Igår hade jag möte med mina Corvettevänner och sen satt jag framför datorn och arbetade med klubben fram till klockan 23.00. Jag som brukar sova då!
 
Nu ska jag iaf gå och arbeta ..................
 
 

Garage-helg både lördag och söndag = mys!

 
Garge-helg både lördag och söndag = myshelg!
 
Har haft en underbar helg hela helgen, både lördag och söndag. Har tillbringat så mycket tid i garaget med min lilla älskling - Corvetten. Vet nu hur jag vill ha det med det sista av renoveringen! Har slipat rost och fixat småsaker på bilen. Små saker som ändå tar en otroligt lång tid att göra iordning, så som låsanordningen för motohuven. Måste få dit huven på plats så den inte faller i garage-golvet. Behöver nog hjälp av en stark kille till, så att jaghar två starka för att få dit den.  Har börjat renovera mina gamlaT-luckor för att de kommer kanske vara dem jag kommer att använda. Svårt att välja mellan dem och glasluckorna. Inget beslut är fattat!!!!
 
 
Lyckades också få en stund i solen på lördagen och två shoppingrundor i butiker. En shoppingrunda på lördagen och en på söndagen.
 
Har skickat MMS till Chrippe för att han ska kolla om Hansen Racing säljer vinylfärg, får svar av honom under veckan.
 
Har skickat ut nitton mail under lördagen. Fick tillbaka internet i lördags efter tre veckor utan bra kontakt. Har lyckats kunna vara ute tre minuter åt gången på nätet, sen dog internet ut! Men nu så har jag skickat allt och det känns bra.
 
Har lyckats gå ner förra helgens Xtra kilon. Inget vin och ost, ingen hamburgare och pommes, ingen kexchoklad denna helg.
 
Nä, nu ska jag snart ut i det vackra vädret och ta en morgon-promenad. Sitter just nu och pratar med Jerka i mobill och head-set.
 
Hoppas på en bra vecka, en bra start på veckan iaf - 18,5 grader just nu!
 

Längtar......

 
Längtar .............längtar till mycket. Ska göra en lista idag. En önskelista........

Fler renoveringar...........

I tisdags var jag och renoverade en av mina tänder som jag bitit sönder. Dyrt men något som bara ska göras. Tog en kontrollbesiktning av alla tänder samtidigt. Tänk att allt är så lika!!!!! Tänder som bil. Hihihi
 
Nu måste vi renovera vårt internet hemma. Det fungerar bara ibland i någon minut så man hinner inte öppna mail eller något annat heller. Inget surfande eller så...............kaos!! Det har faktiskt inte fungerat på tre veckor på riktigt, så jag kan inte maila eller vara på datorn n¨gon längre tid. Skit!
 
Renoveringsbehovs - vecka !
 
 
Skulle vara trevligare att renovera en sådan här om man hade lite pengar på fickan. Vilket fint renoveringsresultat det hela kunde bli. Bara åka omkring och glänsa i, lika glänsande som ett leende av nyrenoverade tänder. Let´s smile!
 
Fick höra lite roligheter från Maria, efter sin resa i Karibien ska hon åka omkring i USA i en Mustang och ha det gott! Det gör en mamma glad.
 
Fick inte vad jag ville ha igår kväll, snyft! En tår i mitt öga, allt bara för ett trasigt internet.
 
Ja, ja vi går måt våren............så skööööönt. Igår morse ringde Tummen och han var så glad att våren är på gång så han bara bubblade av lycka. Snart ska bilarna ut. Bara gatusoparbilarna varit ute och dammat av vägbanan så är det till att tuta och köra.
 
Idag är det torsdag och snart helg igen! Den här helgen blir nog rätt fullbokad. Mycket att göra och som ska göras. Vi får se! Ha en bra torsdag..............igår åkte jag långfärdsskidor med barnen i ett friluftsområde hela dagen och solen sken och vi grillade korv till lunch.
 
Fan, den strulade medan jag skrev det här lilla!!!!

Hämtat hem huven!

Hämtat hem huven! Igår var jag och hämtade hem huven från lackeraren. Den är så svart och så fin! Blank som bara en nylackad huv kan vara. Inte en repa, inte en enda ö. Hela Atlas är borta. Hade sådana sjunkningar så att det såg ut som en hel Världskarta på motorhuven. Men nu är den så fin så! Så kul......
var på jobbet tidigare igår morse för att kunna hämta den vid tio då den var klar!
 
 
Hämtade hem de nylackade T-luckorna också......
 
 
Allt gick precis in i Transporten, bland kuddar och filtar fick jag hem demlika fina!
 
 
Nu ligger den tryggt där den ska ligga fram till själva monteringen...............
 
 
 
Igår när vi åt middag knackade det på dörren och Jerka kom med ett kylskåp till baren i garaget. Någon kyl som tydligen skulle kastas, så  ikväll efter jobbet ska jag rengöra kylskåpet och sen ska Tobbe montera in den. Kommer att bli bra eftersom att vi har snart sommaren här. En kall öl eller ett kallt glas vitt vin är alltid gott.....
 
Idag ska jag leta rätt på min tandläkare. Jag behöver renoveras!
 
 

Classic marknad...........lördagsmys!

Vaknade 04.34 på morgonen och låg kvar i sängen och bara mös under duntäcket. Nog för att jag skulle upp tidigt, men inte halv fem. Hade satt klockan på halv sex för att sedan dra hemifrån vid halv sju. Först var det bestämt att vi skulle åka med Jerka i hans bil, men vi tog Transporten och bestämde att vi skulle ses i Västerås. Var i Västerås strax efter åtta och det var kö in på Classc marknad. Väl inne träffade vi på Jerka, Roffe och Chrippe.
 
Fin resa i morgonsolen på väg 55.
 
 
När vi varit på marknaden i flera timmar och jag träffat flera medlemmar från klubben. Mötte en kille som såg lycklig ut efter att köpt nya headers till sin Corvette. Mötte folk jag kände och inte kände. Alla pratar med varandra när man står och river bland verktyg och annat på borden. riktigt trevligt!
 
Efter marknaden tog vi bilarna till ett hamburgerhak och åt en stor FET hamburgare och sen vart det sportlovslunch som efterätt. Är det sportlov så är det och då ska det var KEXCHOKLAD eller hur?????
 
 
Stannade till på ett större köpcenter i Västerås för att köpa mobil-laddare till bilen, det går åt en del batteritid om man kör efter GPSfunktionen på mobilen. Hittade ingen laddare men ett mobilskal till Iphonen.....
 
 
Väl hemma efter att stannnat på vägen på några ställen så flyttade vi ut i garaget. Lite vin, öl och ostkrokar till det vi skulle fixa i garaget.
 
 
Vi hade köpt fina ljus-skyltar till baren i garaget................en öl-skylt och en.......
 
 
..............Corvette ljus-skylt!
 
 
Jag drack vin och hade min nyinköpta mössa på! Garage-mys! Vin är alltid gott!
 
 
Så här fint blev det! Skyltarna är uppsatta och lyser i nattens garagemörker!
 
 
Köpte en 1:18 bil i modell Corvette 1953...........så söt! Ja, man får säga så om en Corvette av denna modell. Den är söt, lite knubbigare än 1954 och lite bulligare....................så söt!
 
 
Sen köpte jag en fin C3a till min samling. Denna har ag aldrig sett förut och blev jätteglad över den. Det visade sig dock att den var utan luftrenare när jag kom hem, så huven får vara stängd.
 
 
Ny luftburk köpte dock jag till Corvetten fast det var inte jag som betalade. Mina pengar var slut då............... så Tobbe fick lov att låna ut lite pengar till mig. Det var dock han som var med och tyckte att jag skulle köpa den till min Stingray.........
 
 
 
Den är så snygg!!!!!!! Nu hoppas jag bara att den kommer att få plats under huven. Mototrhuven är inte hemma i garaget just nu, utan hos billackeraren för omlackering. Den här luftrenaren är 2 cm högre så vi får se. Annars fick jag telefonnummret till killarna som sålde den och jag skulle kunna få lämna tillbaka den.
 
 
Love it!
 
 
Eftersom det var Classic marknad så fanns där mycket annat. Hittade en Aladdin-ask i plåt. Tycker den var lite cool!
 
 
Hittade killen jag köpte min Retro-stereo av på mässan. Köpte en kabel som ska vara mellan min Iphone och bilstereon för att kunna lyssna på Spotify om jag vill det. Helt otroligt at han kände igen mig. Han kunde plasera mig från Wheels Barkaby 2011, då jag köpte radion av honom. Men,men det är väl inte så svårt att komma ihåg mig så som jag pratar och skrattar. Gick där på marknaden och pratade med killarna och skrattade till för någon sa något roligt. Då var det en kille från Corvetteklubben som kom fram och knackade mig på ryggen. Jag hörde att du var här! Man känner igen dig på skrattet! Det är faktiskt lite coolt det oxå!
 
 
 
Idag blir det Vasaloppet.......(inte ¨live¨som här utan iTv-soffan)
 
Jag efter att åkt skidor i nästan två timmar då vi hade -17 grader en kväll.........
 
 
Ska kanske göra ett nytt skidspår på åkern för det gamla är översnöat. På onsdag blir det skidor med barnen på ett friluftsområde som jag har bokat in. Skidor och skridskor på en insjö.
 
I nat har jag sovit dåligt. Kom i säng alldeles för sent igår. Sen blåste det och hela huset knakade i stormen, sen var det någon som snarkade efter all whiskey och sen ringde Sofia klockan sex och sa att hon var hemma efter sin fest-natt i Stockholm. Så idag ska jag softa i solen och ta mig en lite tur ut i garaget. Sista dagen på sportlovet och solen skiner vilket jag inte trodde att den skulle göra idag. Mycket lyckligt slut på denna vecka!
 
 

Fredagsmys!

 
Igår grillade jag korv med barnen! sen spelade vi Krocket. Hur kul som helst i snön!
 
 
Igårkväll blev det färska räkor till fredags-mys! Såååååå gott.
 
 
Nu drar jag på marknad i Västerås. Veteranbilsmarknad................medTobbe, Jerka, Roffe och Chrippe. Skulle ha åkt med Jerka från Årsta men nu blev det egen bil hela vägen dit! Så här står jag vid datorn nyduschad, klar och dricker mitt kaffe och hinner blogga lite.

Torsdagen - ledig dag

Torsdagen - ledig dag. Tog milrundan på morgonen. Sen hem och åt en god frukost. Trodde jag skulle få en fin dag i solen mot husväggen men så blev det in´t.
 
Hamnade i soffan med en bra bok. Streckläste från tolv till nio på kvällen, sedan var boken slut. Vilken slappar-dag. Hatar att vara ledig mitt i veckan!
 
Nu storstädar jag hela huset, fixar med papper och gör lite annat. Ska snart till jobbet. Stänger kvart i sex idag, och sen är det fredag kväll och helg. Måste ta mig i kragen och fixa lite med bilen i helgen. Måste, måste , måste. Har tappat lusten totalt till det hela. Förstår inte! Men den kommer väl...............jag hade den iaf en gång i tiden. Lusten till att vara mer i garaget än inne i huset! Bodde mer eller mindre hela tiden ute på garage-golvet. Det var tider det!
 
 
Trevlig helg................

RSS 2.0