Fler renoveringar...........

I tisdags var jag och renoverade en av mina tänder som jag bitit sönder. Dyrt men något som bara ska göras. Tog en kontrollbesiktning av alla tänder samtidigt. Tänk att allt är så lika!!!!! Tänder som bil. Hihihi
 
Nu måste vi renovera vårt internet hemma. Det fungerar bara ibland i någon minut så man hinner inte öppna mail eller något annat heller. Inget surfande eller så...............kaos!! Det har faktiskt inte fungerat på tre veckor på riktigt, så jag kan inte maila eller vara på datorn n¨gon längre tid. Skit!
 
Renoveringsbehovs - vecka !
 
 
Skulle vara trevligare att renovera en sådan här om man hade lite pengar på fickan. Vilket fint renoveringsresultat det hela kunde bli. Bara åka omkring och glänsa i, lika glänsande som ett leende av nyrenoverade tänder. Let´s smile!
 
Fick höra lite roligheter från Maria, efter sin resa i Karibien ska hon åka omkring i USA i en Mustang och ha det gott! Det gör en mamma glad.
 
Fick inte vad jag ville ha igår kväll, snyft! En tår i mitt öga, allt bara för ett trasigt internet.
 
Ja, ja vi går måt våren............så skööööönt. Igår morse ringde Tummen och han var så glad att våren är på gång så han bara bubblade av lycka. Snart ska bilarna ut. Bara gatusoparbilarna varit ute och dammat av vägbanan så är det till att tuta och köra.
 
Idag är det torsdag och snart helg igen! Den här helgen blir nog rätt fullbokad. Mycket att göra och som ska göras. Vi får se! Ha en bra torsdag..............igår åkte jag långfärdsskidor med barnen i ett friluftsområde hela dagen och solen sken och vi grillade korv till lunch.
 
Fan, den strulade medan jag skrev det här lilla!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0