Sista fredagen i månaden......

Sista fredagen i månaden är det idag. Sista fredagen i april. Ja inte så dåligt. Solen skiner just nu. Kan kanske bli en bra dag iaf. Tyckte den första prognosen för helgen såg riktigt bra ut, sen ändrades den och såg riktigt eländig ut. Bara mörka moln och regn. Nu är prognosen lite blandad. Så stå ut! Det kan bli bra!



Sista fredagen i september........2011

Igår var jag utförde mina personliga måbra uppdrag som jag gett mig själv. Gick bra på gymmet, tränade hårdare än i tisdags. Hem och tvätta, ute regnade det igår kväll. Nu ska jag städa efter blogg och kaffe.........

På måndag ställer jag på min grå.............



Kanske man möter någon trevlig Corvette-kompis ute på stan för att ta en fika med ! Det hela löser sig nog, bara solen tittar fram ............ då tittar bilarna fram och det är maj. En månad då många bilar ställs på!

Nu ska jag städa........ha det bäst!

Ingen lust.........

Ingen lust att åka till jobbet och jobba igår, ville bara åka omkring i bilen och njuta av vädret. Första dagen med sommar/vårklimat ute. Kändes liksom bra i hela kroppen och dessutom började man dagen trevligt. Tobbe och jag var ute och fixade lite ärenden på morgonen som fick mig att känna att livet är rätt bra härligt ibland.



Jag fick köra Tobbes bil, alltid lika roligt! Sen fick han köra mig till glasmästaren. Jag hade fått för mig att bakrutan til Corvetten inte var ok. Att det var för tunnt glas, typ fönsterglas bara. Vem vet bättre än glasmästaren??? Så vi åkte dit............jag hade rutan i knät...........



............och rutan var helt godkänd. Bara att limma dit och sen montera dit ramen runt rutan och övrig inredning så det blir klart någon gång!!!! Just nu ligger den på bordet i alllrummet..............



Det får bli oförändrat.............



Igår efter jobbet träffade jag Sofia och skämde bort henne lite. Jag hade fått lön. Var hemma vid nio och det som intresserar mig mest just nu är väderprognosen inför helgen. Jag vill ha sol, det började regna igår kväll igen. Jag tror jag döööööööööööööör!

Ja, ja får väl drömma om solen idag och inte om någon bil :-I
Ikväll ska jag fusk-sola och sen gymma.........

Jag dödade precis en otrevlig kompis! Kände att det kröp på armen medan jag satt och bloggade. Vad tror du jag hittade på armen?



Ha full koll på livet!



Som en födelsedagspresent.........

Som en födelsedagspresent får det bli! Ska lämna in Marias lila söta SEAT på reparation idag. Vet att hon inte vill lägga pengar på renovering när det är resandet som lockar henne. Men bilen kan inte stå trasig i garaget. Nu ska den in på verkstad och det får bli som en födelsedagspresent till henne.


Midsommar 2011

I helgen ska det bli sommar. Mycket sol och värme, dags att ställa på Corvetten och börja njuta av sitt liv ihop med den. Älskar sol, vill ha sol NU!
Var och tränade på gymmet igår kväll och det gick så bra, nu har jag träningsvärk..............det känns bra!

Nu ska jag snart åka och lämna in Marias bil............ha en bra dag.



Nya drömmar............dagens drömmar. Tittade på något program igår om miljonärer, där fanns en tjej som hade så många bilar. Vart jag något avundsjuk på hennes liv. Hon hade några bilar i Schweitz och några i Sverige. Fundera på den du!!!!!

Drömmar är gratis och man kan dela med sig av dem..............


Med solsken i blick..........

Med solsken i blicken och nyrenoverad Toyota drog jag till gymmet vid sju på morgonen. Vilken skillnad det kan vara på mig när vädret är dåligt med regn och grå himmel, och när det är sol och klarblått. Efter en helg med regn och bara slappa, ingen lust att göra något. Bara sova och ligga under filten, kom solen och högtryck igår. Var uppe vid fem utan problem och sen var det full fart hela dagen fram till nio då jag kröp ner i min säng efter en kvällspromenad och läste¨Fitness för tjejer¨. 

Nu ska vädret bara bli bättre och bättre................

Längtar till den 6 maj då det är Malmby...............f......n vad kul!
Man blir så glad när det är dags för allt trevligt igen.....
Skulle vilja köpa Tomtens bil och kunna vara med de stora grabbarna och köra. Nya drömmar i mitt huvud. Drömmer också om ett garage till för att ha två projekt ihop med pappa i.

Så är det, man lever lyckligare tror jag om man dagdrömmer, och nu är det full fart på mina tankar och drömmar. Det som sätter stopp för att genomföra just mina drömmar är pengarna, tänk att alltid pengar är med i spelet.

Men jag är rätt nöjd med vardagen och mina fina drömmar..............de lever jag på. Nu drömmer jag mig bort till nästa helg som kan bli mycket trevlig om vädret tillåter..........till sån't som är kul att titta på. Bilar som kör mot varandra, tävlar och bränner lite gummi.......luktar gott!










som min C4a

Som min C4a har jag tillbringat hela dagen under täcket. Hela söndagen var bara slapp och slö. Gjorde inget mer än pratade i telefon med alla vänner.



sovit, sovit, sovit



Låg under min värmefilt i flera timmar. Låg under min värmefilt i över tre timmar och sov. Den stog på högsta värmen och jag bara njöt. Sen låg jag framför brasan och bara sög åt mig värmen. Värmen är min bästa vän. Saknar min semester i spanien.......min kropp behöver värme och sol.



Nu ska jag åka till gymmet och träna.............ha en bra dag.

Tar det lugnt...........

Tar det lugnt just nu. Inget stort som ska få stressa mig denna helg. Behöver känna att det blir helg ibland utan alla måsten. Fredagen var helt toppen, bara lugn. Stannade kvar på jobbet fast jag hade slutat och spelade Yatzy med barnen. Vi hade det så bra, sen hem till middag och lite vin på fredagkvällen. Micke var över och vi skrev skyltarna till hockey-pub fredagarna vi ska ha. Han lyckades laga/koppla upp och bort saker som låg på min dator, så nu fungerar allt klockrent!

Igår glömde jag att blogga..................hm hm hm

Satt och jobbade med mailen på datorn på morgonen, sen hör man ett underbart muller ute och upp på infarten kör en av mina underbara klubbkompisar in. Det blev kaffe och lite småprat, sen när han åkt så blev det en liten sväng till garaget.



Klara, färdiga .......KÖR! Nu är våren här, den kommer i veckan :-)



Putsade och rengjorde mina gamla fälgar. Däcken fick lite mer lyster än tidigare också. Numera finns det medel för allt.

Resultatet av arbetet blev iaf bättre än före putsning.



Men mina fingrar och naglar belv det ett sämre resultat för......hi hi



Bytte ett par glödlampor i instrumentpanel också. Småmecking.....
Nu är iaf framrutan beställd så vi får se om den kommer i veckan och kanske blir det montering denna vecka eller nästa.



Stormecking av Toyotan, Tobbe bytte bromsskivor och klossar. Nu kan jag köra med den igen. Ska kanske sälja den. Vi har lite många bilar som rullar. Seaten ska in på verksatd också...........



Igårkväll åt vi lite middag och sen blev det en långpromenad, och det kändes som om våren är på väg. Alla fåglar kvittrar och det luktar vår i skogen. Längtar såååååååååååå.............

Vad jag ska göra idag vet jag ännu inte..............ta´t lugnt , vet ja!

LOVE MY CORVETTE



LOVE MY CAR

ÄLSKAR MIN BIL

Hittade denna bild på min gamla dator bland bilderna där. Känner en sådan lust till allt när jag tänker och drömmer. Drömmer om livet efter detta. Just nu är det rätt dött. Snö, regn och blandat av båda delar som man så fint kallar snöslask. Fan det här är inte riktigt klokt. Orkar inte se mer av snön, nu vill jag ha sol och värme. Ute just nu är det snöslask och klass ett varning för länet för det kommer att bli värre - med snö! Längtar så det gör ont i själen. Vill bara dra iväg. Få dra iväg med min Corvette och känna att livet är värt mer än vardagens sysslor som ska göras. Efter jobbet igår var jag och tränade, det känns bra nu idag när jag sitter här med min kaffemugg och bara myser i värmen. Vil inte gå ut, men jag måste ut. Ska jobba idag också, sista dagen på denna vecka. Sen är det helg. Ska bli så skööööööönt denna vecka. Längtar som bara den. Idag ska glasmästaren få sin beställning på framrutan till Corvetten.

När kommer våren?

När kommer sommaren?

Vem har kolla på det?

Jag har idag koll på sådant jag lovat, efter mycket annat har jag redan skrivit ett utskick till pub-kvällen. Plakat och skyltar skriver jag i kväll i garaget och ställer ut i morgonbitti. Varför säger jag aldrig nej? Tycker allt är roligt och säger ja! Sen då? Ska ha PUB den 4e och 11e maj i bygdegården. Hockey-pub för alla i byn. Full fart med storbildsTV, korv och baren ska vara öppen. Tänker just nu.................dra för fan i handbromsen fröken Söderström............


härligt..............

Härligt med saker som blir gjorda. Efter en bra dag på jobbet med planering inför samtalen som jag ska ha idag idag så drog jag till Sumpan direkt efter jobbet. Torra, fina vägar på väg mot Sumpan resulterade i att jag lyckades se en Lambourgini och en Corvette. När jag passerade Kungsholmen kunde jag inte mer än ringa Lasse och fråga hur han hade det. Allt var bra, han verkade inte sakna sin Corvette iaf. Pratade med Sofia och sen Affe innan jag måste dyka ner i förrådet. Mötte Lasse, Christer, Jerka och Chrippe i garaget. Sen kom Kenneth och vi röjde ut saker som inte behövdes längre i förrådet. Så härligt. Fixade sommarmötespallar m.m..



Sen hade vi kontaktmannamöte och bestämde det sista innför sommarens träffar drar igång. Hade en trevlig stund hem i bilen genom Stockholms natten. Hemma halv elva som egentligen är alldeles för sent.

Sovit som en stock. Nu ska jag börja tidigare på jobbet idag, sen bad, sen u-samtal och sen gymmet. dagen är fullsmetad.

Fick SMS av Micke, och det sak jag också hinna med ikväll. PUB-afton i Västerby. Fan så mycket......hela tiden.
HA en bra dag.......

Grundlurad...........

Grundlurad av en klubbkompis igår innan jag skulle in på gymmet. Han skickade SMS som jag gick på. Blir arg på mig själv att jag är så lättlurad. Men det hade ju kunnat vara sant och då hade det inte varit kul för en viss person.................nu var det ju inte så visade det sig när jag kollade mobilen efter en och en halv timme på gymmet då jag bara tänkt på detta under träningen. Ha ska få.....................



Igår var det en låååååååång och rolig dag på jobbet med idrott, lekar och brännboll. Sen gymmet och sen hem till sängen.

Min gamla Toyota är livsfarlig, kan inte köra den mera. Blir ett projekt i helgen att laga, det får bli reservdelar från biltema och sen garaget. Den gick sönder efter att stått på Arlanda i en vecka. Vi körde väl för fort på vägen dit med den gamla bilen. Nä skojjja! Vi bromsade in för hårt vid avfarten, så var det nog. Ska ändå visst snöa på fredag och sen ska visst lördagen bli lika jävlig så garaget är helt okay att vara i. Var är våren? Vem har sett vart den tog vägen? Vi hade det ju så bra i mars med sol och femton grader på dagarna.



Ikväll blir det lokalen i Sumpan med alla kontaktpersoner. Vi ska planera och prata ihop oss om aktiviteterna som startar på distriktet den 6 maj. Allt för att allt sak bli så bra det kan bli. Ska åka dit direkt efter jobbet. Middag i en plastburk....................och kanske fika där.

Ha en bra onsdag, om några månader är det dags för Skanssundet............







Längtaaaaaaaaaaaaaaar! Sex veckor kvar..............


Vissen...........

Vissen, rätt ord på mig just nu. Känner mig totalt orkeslös. Vet inte vad jag har drabbats av. Känner mig som blommorna på köksbordet.

 

Har så ont i maskinrummet! Från mitt på dagen igår har jag haft otroliga magsmärtor. Efter jobbet igår var det bara hem och lägga mig på sängen, somnade på direkten.



Idag ska jag åka till gymmet iaf och hämta energi och styrka. Först jobba hela dagen och avsluta med personalkonferans. Jobba 8-18 sen hämta energi............vill dit nu.

Han är stark............och satt i Spanien och bara njöt av livet.

  



Kollade in hans muskler ;-)

Man får njuta av livet om någon vecka. Om fjorton dagar ställer jag på Corvetten och då ska jag njuta.......



Nu stänger jag ner datorn, orkar inte mera. Nu kommer snön. Det snöar igen!!!!!! Jag går i ide........

Anmäld vid startskottet............

Anmäld vid startskottet. Satt som på nålar, startklar och skulle anmäla mig till sommarens stora evenemang. Klockan tio gick startskottet, då kom anmälningsformuläret upp på hemsidan och man kunde anmäla sig. Har bokat lite speciellt boende, får se om man ligger bra till bland de första. Jag bokade inte till mig utan till mina underbara föräldrar. Jag kan bo hur som helst - nästan! Vår bokning tog Tobbe hand om..........som dragracing......gul, gul, gul, grön.....kör!!



I år åker vi till Ronneby Brunn, förra året var vi i Sunne.





Då firade jag 25 år som medlem i klubben och fick en fin plackett...........




Satt vid datorn från kvart i sex fram till kvart över tolv med klubbarbeten. Pratade med ¨Skräcken¨, SMSade med Jerka, Roffe, Mailade med styrelsen, pratade med C-G, Kenneth, Öhrnen och vete gudarna..............alla och allt. Känner mig lite mera på banan nu. På onsdag är det kontakmanamöte i lokalen och då ska vi arbeta vidare med det som ska göras på distriktet. Lasse och jag har lämnat in en beställning på Häpp-bräda till ¨Snickaren¨.



Häpp, häpp-dagen förra året. 2010 tog jag hem Ivan memorie, förra året Jerka..............vem tar hem det i år???



Efter tolv var jag i garaget och jibbade lite med Svarten.



Gjorde blandannat det sista med dörrarna............sen kom Nina och Micke. De skulle byta till vinterdäck och behövde låna domkraften. Jag fick sommardäck på Transporten igår oxå, så nu vill jag inte ha mera snö och slask.

Satt i solen och drack kaffe igår med Nina och Micke, sen blev jag sugen på vin och så fick det bli fast det var söndag. Lagade god middag och sen blev det en kvällspromenad.

Nu är det en ny vecka och det är bara att kämpa på! Längtar redan till tisdag då jag ska till gymmet...........har blivit så taggad av det. Som om mina träningsendorfiner bara vill köra mer och mer.............

Önskr bara fyra kilo mindre på vågen också, skulle vara kul att vara snygg till sommaren................men det kommer jag nog aldrig lyckas med. Man är den man är .......;-) en lite godisnarkoman.




Ångrade mig lite..............men

Ångrade mig lite när jag åkte hemifrån vid halv nio. Vad skulle jag ut i detta väder och göra? Halvvägs till gymmet stog det en bil mitt i vägen som hade snurrat ett par varv. Bilar i diket och riktigt mycket varningar på radion om dåligt vägunderlag. På vår lilla väg var det 20 centimeter snöslask som man slirade fram igenom. Kunde inte köra fortare än 45 km i timmen. tog det lugnt men undrade varför jag egentligen gav mig ut i snöovädret? Men dagen blev riktigt lyckad och trevlig...............



Stannade och tankade på vägen och köpte lite rengöringsmedel till bilen...



Under hela träningspasset snöade det riktigt mycket. Så härligt att vara inne och träna i värmen när snön yrde ute och la sig ännu tjockare på marken. Tränade i en och en halv timme, duschade, SMS:ade och pratade i telefon medan jag stretchade ut musklerna.



Ute stog min vän troget och väntade på att jag skulle starta och leda henne ut på vägarna för att få känna stänket
av snöslask och vägsalt mot plåten. Smattrade som om någon sköt med kulspruta mot plåten. Rena ansiktsbehandlingen, eller hur ???? Kallas peeling tror jag................



 Var och handlade kläder och en bikini till...........varför?

Köpte små fina ord till mitt hem och garage...........tror Corvette hamnar i garaget. Kan bli fint i fönstret eller någon annan stans............



LOVE hamnade på toa, där kan man sitta och drömma sig bort medan gör både det ena och det andra. Kanske drömma om något eller någon man tycker om.



Köpte KÖK till köksfönstret, kan vara bra att veta när man.................



............står i köket och tvättar sina skitiga händer från meckandet i garaget. Tvättar alltid händerna med diskmedel i köket............är det okey???? Jag tycker det iaf. Lite skit rensar magen brukar man säga.........



Var och hälsade på mamma och pappa. Vi fikade och sen drog mamma och jag till ett shoppingcenter. Hjälpte dem med lite småsaker och sen hämtade jag hem en liten låda från pappas garage med smått och gott till min renovering. Lite muttrar som fattades, skruvar och nya glödlampor. Resten av sakerna som fattades är betällda hos Corvette Sweden.



Idag ska jag boka in mig på Ronneby och sen blir det garaget...........och kanske en liten stund i solen. Solen ska visst titta fram under dagen och kanskekan den bränna på min bränna lite. Nu är det -4 grader, frost och sol. Ska kalka av kaffemaskinen nu så jag får mig lite gott kaffe...............ha en bra dag.

Just Nu..........

Just nu..........är det snö. Snö, snö, snö kanske detta är den tredje baksmällan(bakslag) på vintern eller så har vi våra bilar begravda i mängder av SNÖ...........Jag som egentligen tycker om snö tycker bara att det inte passar med snö just nu. Den tillhör vintern och nu är det vår och vägarna ska sopas rena från vinterns sand och grus och Corvetten ska putsas, poleras och tas ut på vägen efter vinterns sömn i garaget.



Snön ligger vit på marken, endast Elisabeth är vaken. Stjärnorna gnistra och glimma



Snart är våra bilar som sagt begravda i denna vita ¨massa¨



Efter träningspasset igår så köpte jag blommor till mig själv. Vad ska man göra när livet är tungt. Jo, Tänka på sig själv och unna sig det man vill ha och kan köpa!



Mitt nya ¨bebis¨-citronträd bjuder på blommor och härlig doft. Fyller hela mitt hjärta med kärlek......är faktiskt helt tokig i dessa träd. Lika tokig som jag känner mig inombords när jag ser en C3a. Det händer något i mig. Glädje, värme, kärlek och bubbel..............





Köpte mig en till present ;-) den var så fiiiiiiiiiiiin!



En ring som det står Carpe Diem på..........skämmer bort mig själv just nu !



Passar mitt finger perfekt..........så fiiiiiiin!



Hittade denna underbara bild från 91.an Karlsson.



Var på gymmet igår och fick beröm av träningscoachen där. Får se om det kan bli en sväng dit idag också, har ingen större lust med promenad ute i snöstormen så gymmet kan vara ett bättre alternativ. Ska nog åka över till mamma och pappa en sväng. Kanske lite lunch där?

I morgon ska det bli garaget igen. Ska montera in sätena/stolarna och fixa lite................



Trimma bilen - trimma kroppen - trimma ¨egotiden¨som du kan få till


Drömmer tillbaka...........

Drömmer tillbaka till LaManga(Spanien) och semestern. Alla lata stunder vid poolen och morgonpromenaderna vid havet. Solen och värmen. Sanden och stranden. Älskade verkligen det................längtar tillbaka så in i helvete. Måste tillbaka! Igår bättra jag på solbrännan i ett solarium, den får inte försvinna(alltså solbrännan) den påminner om solen och värmen från resan. Vill ha så i Sverige nu. Sol och värme.



Strandlivet är så fem stjärnigt...........



Längtar även till sommaren här i Sverige, bilar och träffar. Allt vackert att titta på! Drömma sig bort. Tänk att få ha en sådan i garaget - oxå! Ja, drömmar är gratis och helt underbara.............














Igår var jag och rensa avlopp ochfrosta av frysen i Sofias lägenhet. Nu ska jag städa mitt hus och sen blir det gymmet innan min arbetsdag börjar. Fullt ös -medvetslös!

Drömmen om en trimmad.............

Drömmen om en trimmad bil och kropp. Drömmer hela tiden om coola ting. Är lite av en drömmare, men vardagen blir allt roligare om man kan drömma sig bort och leva i drömmen så som man önskar leva. Drömmen om oöndligt mycket pengar så man kunde köpa det man vill. Varför tjänar man inte mer pengar? Bar att gilla läget och drömma vidare. Det är därför drömmar är så bra, de är helt gratis. Stog och drömde framför spegeln på gymmet igår när jag stretchade ut de få muskler jag har, drömde om den där perfekta kroppen. Efter att stått där alldeles för länge så upptäckte jag att jag var starkt iakttagen. Han skule bara veta vilken härlig dröm jag hade, som han avbröt. Han som redan har sina feta muskler, kätting runt halsen och tatueringar som var riktigt snygga.

Jag tycker denna dröm är så  snygg. Hittade den på en bilutställning i somras..............den är rå, snygg, muskelpaket, rätt former.................ja något att bli kär i. Tänkte på den igår när jag körde min cirkelträning på gymmet, sen hem till vardagen och mindre roliga drömmars verklighet. Kollade in en Mazda från -89 som växellådan rasat på, konstaterades att det blir att köra till skroten.







Idag är det redan torsdag, veckan går fort. I kväll ska jag hem till Sofia, imorgon ska jag träna på gymmet igen. Det gick så bra på träningen igår, har inte varit på gymmet på en vecka..............men jag promenarar en halv mil på morgonen. Ska ta mig en kaffe och sen ut på min morgonpromenad och drömma mig bort............kanske????



Drömmer mig bort ibland kanske mitt i allt.......sommarmötet i Sunne 2011.

Längtar.......

Längtar till sommaren och alla underbara träffar. Pratade med Corvettevänner från halv sju till över nio igår kväll. Pratade med Guy blandannat och fick lite tips om mina gummilister när de ska monteras. Kom in på träffar och evenemang som sker under sommaren och som ska ske i sommar! Kom att prata om Vallentuna-träffa som är riktigt bra och trevlig att åka på. Vi var ett toppen-gäng som träffades där förra året. En kille i klubben kom dessutom i sitt flygplan, Corvetten fick stanna kvar i garaget denna dag. Vallentuna-dagen är en kombinerad bil- och flyg-dag...............så häftigt!





Igår efter morgonpromenad och lite prat med Roffe så blev det frukost med Maria och sen körde hon mig till jobbet. Hon behövde min bil under dagen för att fixa lite saker innna hon åkte tillbaka till Norge igen klockan fyra. Det är inte ofta jag lånar ut min ¨pärla¨(fast den inte är värd några pengar, men den är värd guld för mig iaf), hon sa i telefon att hon förstog varför jag gillade den så mycket. Hon tyckte också om att köra den............



Maria.........



Kör iväg............



Längtar redan efter henne, får se när man träffar denna positiva eldjsäl. Maria är helt full av energi och gör det hon vill göra. Hon gör helt enkelt rätt! Dessutom smittar hennes positiva energi av sig till mig och jag blir alltid lika glad och uppåt när hon är hemma...............

Idag ska jag nog ringa ¨Skräcken¨................

Ha en bra dag, nu ska jag ut på promenad................

Fick lite energi........

Fick lite energi igår. Efter fika och bloggandet var det dags för en timmes promenad. Fick sällskap i luren efter en stund av en kompis som jag brukar prata med då och då. Alltid lika kul att prata bort lite tid om ditten och datten.



Sen tog jag ut den Grå.............

Jag blev så kär!
Kär igen!
I ljudet. I doften. I känslan.
Att bara få köra ett repor på vägen och sen sitta kvar i bilen och bara lyssna. Stanna upp! Känna av. Hämta in.
Hämta in massor av energi.
Så bra för mig...............det är jag värd.



Så härligt!

Då ringde Uffe en kompis och han undrade om jag hade fika på gång, han skulle provköra sin Camaro. Kul tyckte jag, men hade bokat in påskmiddag för Sofia och Linus - så inget fika idag. Gömde påskägg till ungdomarna som de fick leta efter. Åt skrattade och spelade spel, en bra avslutning på en ganska trist helg.

Sen fick jag MMS av Roffe, han är så duktig. Härligt att se att han har sån energi att arbeta i garaget.
OOOOOOOOOOOOOps nu kom jag på att jag glömt svara på Guy´s sms, det måste jag göra under dagen. Måste fråga honom om en sak oxå. Han som satt dit sina nya gummilister nu i vinter. Tips om lim och annat. Sådant som kallas småknep!

Somnade kvart över sju, vaknade av telefonen som ringde 01.53 - Jag är hemma på Arlanda nu!  - Va? - De har kört in tid och jag är hemma en och en halv timme tidigare. Jag slängde mig i bilen för att hämta Maria. Skönt att köra när det inte är trafik. Vägarna låg öde och jag kände mig som vägens drottning som kom körandes med stereon på högsta ljud. Så härligt! Jag lever igen! Tänk att man kan känna sig så deprrmerad av lite snö och kyla. Ska bli skönt att gå till jobbet idag. Där hinner man inte tänka på att det är tråkigt ute och att man kan köra Corvette och ha annat kul för sig som att sitta vid husväggen med en ¨kall¨och sola. Det var vad jag hade hoppats på, och ett besök till Elmia. Elmia får det bli nästa år. Hade varit fruktansvärt mycket folk fick jag veta från de som varit där. Knappt att man kunde ta sig mellan hallarna, mán missade inte så mycket då. Gå där och trängas - fy faro .......trist eller helt underbart trevligt!

Nu har jag fikat klart och ska ta mig en power-walk på en timme. Börjar arbeta klockan elva idag :-)


garage-söndag

Garage-söndag blev det. Var uppe tidigt och bakade en kaka till kaffet, men vi arbetade hela dagen utan både lunch och kaffe så den fick åka med hem med pappa till mamma och deras fika. Pappa körde in på gården strax efter nio, jag fixade lte med hans kamera och sen var vi i garget från tio till sex, utan lunch och kaffe. Intensivt arbetande med endast rast för att kissa, tur att det finns dricka i garaget.

Jag började att göra ny packningar och sen fixade jag det sista med dörrarna. Nu är det bara att sätta dit dörrsidorna, när jag fått några skruvar och en mutter som fattas inne i dörren. De ska bara beställas hos Håkan.



Under dagen satte vi dit kromlister i rutramen. Borrade för fästen och popp-nitade något fäste. Skruvade dit listerna och framförallt provade in så att luckorna ska passa. Tur att Tobbe vill hjälpa till. Utan han och pappa hade jag inte klarat mig så bra................

- Ska det sitta så här?



- Jag tror det blir bra, vi borrar och så popp-nitar vi dit fästena.



- Det här blir nog bra!



- Men hur ser det ut i hörnan?



- Det här blir bra! - Sen kommer cromlisten på utanför.



- Ska luckan fram en bit? - Eller hur ser det ut?



- Jag släpper lite på fästena, ljusterar in dem så det blir rakt mellan luckorna



- Jag tar bort och så ser vi hur den passar nu!



- Nu sätter jag dit den igen, så får vi se hur de sitter.



Fram och tillbaka med luckorna. Mecka lite med el och lampor i instrumenpanelen. Några är trasiga  och ska bytas ut till nya. Ska också beställa hos Håkan. Nu är det snart dags för framrutan. Satte dit skydden vid säkerhetsbältena så nu är det bara att sätta in stolarna - Så är de också på plats.



Slipade och rengjorde en gammal trälåda som det legat bildelar i för femtio/sextio år sedan. Den oljade jag in med rustikolja och sen ska jag ha den till något. Den är klart cool, passar mitt Oldies-tema.



Ingen shopping igår, ingen promenad......men mycket gjort i garaget och sen en underbart god påskmiddag med nubbe, sill och lite annat gott. Sovit som en stock i nu ser det ut som om solen vill titta fram. Ska ta mig en kopp kaffe och sen en långpromenad. Blir kanske en stund i garaget idag också. Vi får se!

Tränat dåligt under påsken, det känns mindre bra.
 


Urrrk........





Urrrk, varit hemma i detta väder i en vecka nu! Landade på Arlanda för en vecka sedan halv fyra på eftermiddagen. Har inte gått en dag sedan dess som jag längtat tillbaka. Detta väder förstör mig och jag tappar ork och lust. Igår segade jag runt bland vänner och fikade, gjorde ett besök till garaget - Men ingen lust till arbete där inte! Känns jobbigt. Stort. Tungt. Inget kul. Bara negativt. Fan, håller jag på att deppa ihop????







Kom hem från Arlanda till middag och blommor på bordet som Maria fixat, igår fixade hon sitt dykcertifikat på KapVerde. Natten mellan måndag och tisdag ska jag hämta henne på Arlanda klockan halv fyra - pust!



Idag kommer iaf min underbara pappa ut och sparkar igång sin slöa dotter. Det kanske händer något i garaget då? Jag vill så gärna, men det känns som om jag skulle bestiga ett högt berg - Bara jobbigt! Men idag kan det bli en bra dag !



Pappa ung och vacker.............så snygg!



För precis ett år sedan kom mina dörrar till garaget från lack...........

Nu sitter de där och ska idag bara finjusteras in, det sista.








En dag av ågren............

En dag av ågren.........ja så var det igår. Vaknade av att regnet piskade mot fönstret och under dagen skulle det komma snö. Stora delar av resan ner till Elmia hade de utfärdat klass 1 varning för vägunderlaget. Avbokade resan ner och meddelade Skräcken att vi inte kommer. Tog bilen till en större matbutik för att handla helgmat.........där var det klass 2 varning. KAOS!! Överkörd av kundvagnar, stressade människor och skrikande barn och vuxna. Hem till skogen efter att handlat klart. Tog en promenad efter sill, potatis och nubbe. Inget garage idag blev det...........hände så mycket annat(ursäkter). Kvällspromenaden slutade iaf väldigt trevligt med ost, kex och mängder av vin i Herrgården framför öppna spisen i deras gigantiska fotöljer i deras gigantiska  vardagsrum. Riktigt trevligt............

Grannens påskris ute i snö och kyla.



 Sparkade i snön på väg till Herrgården.......

Köpte under gårdagen två t-shirtar. En med Amerika motiv :-)



Köpte mig en bikiniöverdel som jag gillade, trots kyla och snö. Hoppas få användning av den om någon månad då vi har värme så som de har i Spanien just nu. Måste sola bort bikiniränderna från solandet i Spanien, annars är den snygg på mig............den håller stilen med mitt tema........Amerika!



Köpte mig ett litet citronträd till köksfönstret i påskpresent. För mina tankar tillbaka till Spanien. Så litet och sött träd och passar precis i fönstret bakom mig där jag bloggar på morgonen i kökssoffan! Det ger mig glädje.....



 Citronträdet har redan tre citronenr på gång....

Köpte citronträd till mig i påskpresent och ett påskägg med godis för att ge bort.....



Mina medelhavsväxter fick värme igår från braskaminen och inte av solen.



Ett av mina citronträd som bott i garaget med Svarten mår inte så bra. Den har drabbats av ohyra så just nu så behandlar jag citronträdet i badkaret så den ska må bättre och bli av med spinn.



Nya växter, tema Spanien i vardagsrummet. Ute är det bara kallt :-(



Vaknade denna påskafton till sol och snö. Idag SKA det bli garaget.





Ska man ta fram skidorna?? Nä, jag går nog ut i garaget. Ska ta mig en kopp kaffe till först, sen måste jag hitta lite inspiration till att sätta igång med meckandet, jag tror Roffes MMS kan inspirera mig idag................ha en bra dag!

Träning före bloggandet............


Oooooooooooops! Vad har hänt????? Förut gick bloggen före mycket, nu går träningen före bloggen. Igår missade jag totalt att blogga. Var ute på min morgonpromenad halvsex till halv sju, sen var det duschen och full fart till jobbet. Smothie (frukosten) fick bli på jobbet...........hade påsklekar hela dagen. Mycket ägg!

Saknar mina morgonpromenader på stranden och löparstunder i sanden. Skulle kunna återvänad på en gång. Sveriges klimat just nu är inget att ha! Vill ha sol och värme. God mat och fysisk träning och SOL.




Här löptränade jag på morgonen..........



Inte helt fel ställe att löpträna eller promenera på. Stranden i Spanien, LaManga - är KÄR i LaManga. Dessa hav på varje sida av halvön. Halvön är som bredast 900m och smalast 600 m. Ena sidan innanhavet MarMenor och den andra sidan Medelhavet.





Löparskorna på, på morgonen.....och........sen poolen på eftermiddagen :-)



Måste ju bara skriva att jag har varit här Miss Stingray ;-)




Köpte mig en bikini i Amerikafärger, ganska snygg. Helt OK tycker jag.



Hittade en t-shirt som var lite annorlunda. Ser hur konstig ut som helst men är väldigt snygg på! Naken axel som tittar fram, samt en sned skurning av hela t-shirten.



Köpte en början till min nya mobil.......skalet har jag nu iaf.



Igår var det morgonträning i kyla...... minus tre grader var det, men solen lyste! Kallt om nosen och mössa på !



Lite glad iaf......



När jag tränade i gårkväll efter jobbet och efter att träffat Sofia i VH. Hon fick följa med sin mamma som inte vågade vara själv på ett uppdrag, så tog jag mig ett gympass i garaget............ja, jag tränar ibland i garaget. Måste ju vara hemma om det kommer påskkärringar, och det gjorde det. Helt plötsligt stog det tre påskkärringar inne i garaget. Så söööta. Handmålat påskkort.............



Har fått påskkort av någon som inte skrivit sitt namn. Tror mig veta vem det kan vara, men är inte riktigt säker.



Min träningshörna  garaget............



Skulle ha åkt till Elmia idag, men det får stå över. Klass 1 varning i hela Jönköping pga. snöfall och is.

Blir en dag i sanden............NEJ! en dag i garaget med Svarten.



GLAD PÅSK...............

Nu har jag fikat och bloggat, fjorton kort tror jag att det blev. Det får bli som kompensation för gårdagen......kram, kram


Hämtat ut......

Hamtat ut mitt paket från posten. Precis en sådan här vill jag ha i skala 1:1.

   





Den här ligger på nätet till salu, en riktigt pärla för 399.000 :- något att fundera över men motsatsen i färg till det jag vill ha. Fast vitt är snyggt det med, men önskan är en svart............







Har pratat med pappa om mina drömmar, men det är nog lika bra att göra klart ett projekt i taget. Det kommer att finnas flera till salu med tiden. Ska jobba Svarten i påsk och..........................

dra till Elmia på långfredagen. Skräcken ringde igår och frågade när vi skulle dra. Det kommer nog att bli fredagen för oss oxå ;-)



Elmia-mässan 2011

Janne berättade att jag skulle läsa på en av kvällstidningarnas hemsida igår. En Corvette mindre i Stockholms-området ? Någon som skulle ut och provköra ? Eller ? Totalkvaddad !!!  Sorgligt ......

Idag blir det sol och vackert väder...........



Jag tisdag morgon, den 3/4- 2012

Nu väntar morgonpromenaden.............sen arbete, dvs VARDAG.......snart är det PÅSK och lute ledighet igen....


Vardag igen.....

Vardagen är igång med arbete, snö och kyla. igår blåste ddet kallt mensolen tittade fram då och då. Ingen Corvette på vägarna, ingen motorcykle heller........nä, en dag för bil med dubbdäck. halt och eländigt.

Var iaf och tränade efter jobbet............





Ett gympass på en timme efter en hel del SMS från Maria som inte mått något bra på planet ner till CapVerde (typ matförgiftad)......stackars henne.

Tog mig en liten olydig utflykt till en butik som har öppet till åtta och slösade bort lite pengar på mig.

Marias fina brev innan hon åkte............ sådant värmer i kylan som råder här hemma. Kallt som vanligt på jobbet..........sprang i snöslask och lekte tjuv och polis. Fick brev för jag har ett paket jag inte hämtat ut. Ska fixa det efter jobbet idag  och unna mig mera lyx efter jobbet. Ska snart ta min morgonpromenad..........täckisbyxor och dubbdäck på. Jättekallt ute !!!!



Förra måndagen var jag här och vandrade omkring, hade det bättre...........jag lovar er.





HA en bra dag, nu drar jag på morgonpromenaden............kram, kram.

inlägg två idag....

Måste lägga in ett inlägg till. Skrev ett tidigare i morse, men måste bara uppdatera lite till.

I lördags tog jag en promenad på stranden idag





.............. nu på morgonen i ett kallt, snöigt Sverige. Varit ute i en timme nu och kört PowerWalk. I kväll ska jag nog hälsa på gymmet en stund om jag orkar. Börjar sent och jobbar sent idag :-)




Borta bra.....








Borta bra, hemma sisådär!
Det är ju snö här!
 
Haft en toppenvecka med träning på stranden vid Medelhavet på morgonen, sen slappa stunder vid poolen och havet på eftermiddagrna. Nu är vardagen här...............ska ut och ta en promenad i kylan, sen jobb. Kommer mer bilder och reportage under veckan. Har fikat klart och läst alla mail. Nu måste jag ut!!!

Ha en bra dag.....kram till er alla


RSS 2.0