Ingen lust.........

Ingen lust att åka till jobbet och jobba igår, ville bara åka omkring i bilen och njuta av vädret. Första dagen med sommar/vårklimat ute. Kändes liksom bra i hela kroppen och dessutom började man dagen trevligt. Tobbe och jag var ute och fixade lite ärenden på morgonen som fick mig att känna att livet är rätt bra härligt ibland.



Jag fick köra Tobbes bil, alltid lika roligt! Sen fick han köra mig till glasmästaren. Jag hade fått för mig att bakrutan til Corvetten inte var ok. Att det var för tunnt glas, typ fönsterglas bara. Vem vet bättre än glasmästaren??? Så vi åkte dit............jag hade rutan i knät...........



............och rutan var helt godkänd. Bara att limma dit och sen montera dit ramen runt rutan och övrig inredning så det blir klart någon gång!!!! Just nu ligger den på bordet i alllrummet..............



Det får bli oförändrat.............



Igår efter jobbet träffade jag Sofia och skämde bort henne lite. Jag hade fått lön. Var hemma vid nio och det som intresserar mig mest just nu är väderprognosen inför helgen. Jag vill ha sol, det började regna igår kväll igen. Jag tror jag döööööööööööööör!

Ja, ja får väl drömma om solen idag och inte om någon bil :-I
Ikväll ska jag fusk-sola och sen gymma.........

Jag dödade precis en otrevlig kompis! Kände att det kröp på armen medan jag satt och bloggade. Vad tror du jag hittade på armen?



Ha full koll på livet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0