Fet och snygg......



Fet och snygg.........
Hittade denna bild bland mina foton från en träff norr om Stockholm i somras. Tycker både bilen och ¨mackorna¨ är fett snyggt. Ja, inga vanliga smörgåsar med leverpastej och smörgåsgurka...utan däcken.

Skulle köpa discolock till min Transport men jag visste inte hur många tum jag har på mina gamla rostiga hjul. Discolock är ett lock i plast som man sätter på en gammal fälg och så tror man på långt håll att bilen har snygga fälgar. Hittade ett par snygga på Jula, får ta det på onsdag efter träningen. Ett litet inköp till vardagsbilen.

Var och tränade klockan kvart över sju i morse. Sover så gott i min underbara säng. Tror att det börjar hända saker, ökade på vikterna igår och med samma repitioner. Fick en positiv ¨feedback¨av min sjukgymnast som ropade in i träningssalen - Det är bra Bettan!!! Alla andra log och jag kämpade på lite mera. Måste bara erkänna att positivt beröm kan göra en stark och lycklig. Kom sen till jobbet och där blir jag kallad BettyBoop.........



Nu är det kallt ute och snön ligger vit på marken. Temperaturen är på - 11 grader och det är som det skulle varit under jul och nyår. Ska ha idrott ute om ett par timmar i ett par timmar, sen är det föräldramöte på jobbet.

Garaget.......

Igår slets jag åter mellan att bara få vara i garaget och att vara någon sorts piga. Varför kan ingen fixa lunch åt alla, eller bara fråga om någon mer ska äta. Mitt uppe i allt meckande ska man fixa lunch, sen blir det lucka, lucka och inget händer på en stund. Det är lite som så att när man väl går ut i garaget så vill man var i fred. Bara få vara där och stanna tiden och inte göra något annat, fast man ska hinna med ännu mera. Laga mat, kläder, telefonen som ringer m.m. Ska stänga av telefon och stoppa klockan nästa helg.

Vi lyckades hinna med en hel del iaf. nu vet jag vad jag kan göra kvällstid denna vecka om jag vill.

Pallade ner bilen från bockarna, det var ingen lätt sak då bilen stog på maxhöjd på domkraften och bockarna. Så högt som möjligt för att kunna ha meckat i bra höjd. Nu står hon på fyra hjul-Dolly och kan puttas runt i garaget.Lyckades klämma fingret i pallbocken när jag skulle sänka stödet, fick en stor blodblåsa som jag tömde på blod igår kväll och som jag åter fick tömma nu på morgonen. Ett litet minne från helgen, som sagt. Eller JÄVLIGT klantigt gjort, på ren Svenska!

Ska ringa dinbilradio.se och få lite info om radion, och sen ska jag kanske ta mig råd och köpa en ny radio till bilen.



Den här skulle nog kunna bli fin till Svarten. Har tittat på den förut.



Ska plocka fram lite bilder till ägaren av den här bilen. Träffade han i klubblokalen i fredags och han undrade om jag hade några bilder från Barkaby och så..............ska leta och skicka över på mailen.

Måste ringa och boka på mitt intresse för torsdagen, vill absolut vara med! Sista dagen var visst den 2:a februari, och det är det ju snart.



Ska snart åka och träna sen jobba och sen hem och sen laga mat och sen sitta vid datorn och sen fixa en sak som gjort mig ledsen.



Ska dra i handbromsen ibland Peter!! JAg lovar!! Men i natt sov jag som en stock, pigg och glad just nu!!! Mycket energi och ska till gymmet snart. Ute är det visst -14 grader. Låter som det kan bli sol och pulkaåkning på eftermiddagen................


Varför...........

Varför ska det alltid hända fler roliga saker på samma dag. Det gör det ofta i mitt liv. Gör det så för dig också? Känner du igen dig? 

Igår hade jag velat åkt ner till Persåker på Winter SwapMeet, men jag hade bokat tid hos sjukgymnasten och bestämt mig för att träna. Hade varit mycket trevligt att ta bilen ner och minglat runt bland andra biltokiga och lite biltillbehör. Hade säkert fått trevligt sällskap av några vänner som skulle dit.......



Vet att Bill och Bull var där !!! ( Bild från Powermeet Västerås)



Vi var hos Persåker i september på höstcruising med klubben.

Igår hade jag en liten faijt mot Örnen, men i slutändan vann ingen av oss. Bara att inse att allt kan man inte få! Samt att en Häpp Häpp alltid smakar bra...........



Var iväg och handlade mycket igår. Lönen hade kommit och jag har handlat saker till hemmet, både till köket och badrummen. Fint ska det vara. Många påsar blev det, hela bakluckan var full. Innan jag var och handlade saker var jag på gymmet och lyckades få till ett bra träningspass. Senare på dagen var jag tillbaka till gymmet och min sjukgymnast klockan 14.40 för att få en liten skön behandling. Handlade lite mat och pratade med Jerka i telefonen på väg hem, det hade som jag trodde! Det hade varit bra nere i Persåker.

Väl hemma så blev det vin och inredningsdags med nya kuddar,mattor och annat. Hamnade framför Tv:n och tittade på när Moberg var i Rättvik och besökte restaurang Jönsanders. Där har jag faktiskt oxå varit. Sommaren 2011 blev det en dyr och god middag där. SMS:a Helene men det om jag på lite försent, tror ändå att hon kollade programmet. Hon älskar goda middagar och gott vin. Lite mer klass på henne än på mig när det gäller mat tycker jag.



Rättvik 2010



Restaurang Jönsaders 2010...........

Idag ska jag vara i garaget hela dagen. Pappa kommer ut och ska hjälpa till lite. Tror att mamma också kommer med ut. Ska se till att det börjar hända något med bilen.



Nu ska jag kolla in kontot och se hur mycket pengar gjorde av med igår. Sen en mugg kaffe till, borsta tänderna och på md meckarkläderna..................ha en bra dag alla mina vänner!

Glömde faktiskt....

Glömde faktiskt att blogga igår. Hur kan man glömma det? Är bloggen en energitjuv. Nej det är den nog inte. Den är en bra start på dagen. Sitter här ochh skriver lite och kopplar av med mitt kaffe och te. JA det stämmer, jag dricker först te och sen kaffe. Jag ska börja läsa en bok om energitjuvar och se vad jag kan lära mig om livet jag har runt mig..............



Igår hade jag så toppen på jobbet. Åkte pulka som vanligt med barnen. Ropade - Hej då!! Trevlig helg!! Till chefen, han svarade - Jag såg dig inte. Ta det som en komplimang! Han såg helt enkel inte mig bland alla barnen med hjälm på huvudet och tofs i håret där jag körde min trimmade pulka nerför backen och tävlade med barnen vem som kom längst och körde snabbast. Vallar min pulka med stearinljus............

Efter jobbet var jag i klubblokalen där det var After-Work med vännerna. Var och pratade med håkan och fick en pins av honom..........



Jag gav bort en liten present till Ingrid , Fixaria.........



Hon vart lite förtjust i min scarfs med en örn, Amerikanskt motiv och tyvärr en hoj istället för en snygg Corvette som motiv.

Idag ska jag åka till gymmet och träna, sen hoppas jag få lite tid att vandra ut i garaget och kolla in mitt projket. Måste hända något snart, sommaren är ju snart här!

Fet



Fick en bild på mailen igår..........denna Corvette var FET!!!

Ja, inte som en  Michelin!      utan fet på ett annat sätt. Tänk att ordet fet kan betyda flera saker. Hur är saker som ser feta ut?? Är det mer än orginal??Har den utseendet till sin fördel??

Om man säger det till en tjej. - Hon är fet. Vad betyder det? Hon är fet snygg. Han är fet snygg. Fet snygg bil. Tänk att ordet fet kan verkligen förstärka något i en mening.

Jag drar in på fettet i maten just nu och tränar, men inte går jag ner något. Inte ett hekto på dessa dagar. Någon berättade att muskler är tyngre än fett. Vem vet. En muskelbil väger nog mer med sin trimmade V8:a motor än en gammal Toyota orginal.......

Ska ha uteidrott nu på morgonen i två timmar, sen ska jag till gymmet efter jobbet. Hoppas på pulkaåkning på eftermiddagen med barnen. Åkte pulka mellan 12 och halv 5 igår eftermiddag. Superkul men man blev både hungrig och törstig trots - 2 grader. Jag älskar verkligen snön.

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SNÖN...........livets mening, eller vinterns.....

ha en bra dag.........i morgon är det pubafton, det ser jag fram mot.

dags snart........



Dags att ta tag i det nya ...........planeringen är i full gång. Sitter vid datorn ganska ofta, känns inte som mitt element. Gillar faktiskt inte datorer.

Måste ta tag i bilen. Igår när jag tränade träffade jag proffset som ska komma och hjälpa mig.Pratade med Guy i telefon igår och fick nog lite inspiration. Han var i garaget och monterade nya gummilister på sin bil. Det är något jag också ska göra innan sommaren. Måste ringa lackeraren och prata med honom. På söndag blir det en heldag garaget iaf.

Ska träffa sjukgymnasten igen på lördag och köra ett träningspass. Känns så bra nu när jag mår bra i kroppen...............har inte ont sedan jag var hos honom för några veckor sedan och börjat med min träning. På fredag är det afterwork i klubblokalen och i kväll är det kaffe i klubblokalen. Kommer inte ha tid att åka dit i kväll...............tränar just nu flera dagar i veckan och hinner inte med tvätt och annat hemma. Måste ha en hemmakväll. Igår tränade jag till halv åtta, sent hemma och bums i säng.

Ha en bra dag!!!

Äntligen.....



Äntligen är snön här!!! Så underbart!!!!
Det gäller att man har bra dubbdäck på bilen just nu, mycket halt på våra vägar här ute. Många har haft problem att komma fram eller rent av hamnar i diket.

Har börjat träna igen tack vare min sjukgymnast, har inte ont i kroppen någon stans just nu. Finns viss träningsvärk ibland men det är bara skönt och något man blir glad över. Var på gymmet igår och körde ett lugnt program efter den tuffa söndagsnatten då jag legat och spänt mig och hade ont i min arm. Det försvann igår kväll efter träningen.......toppenskönt. Ska åka skridskor idag och sen gymmet med stenhårt träningspass i kväll. Vill inte se ut som en Michelin-gubbe av fett, men en och en annan muskel vore fint som en muskel-Michelin kanske????

Gäller att trimma kroppen så som man trimmar motorn. Den går bättre!!!



.....och man slipper stå i vassen.



Fullföljde programmet med att informera de flesta om vad som hände igår kväll, flera hade haft påhälsning så nu är vi laddade. Alla har varit krösamajjor och sprungit omkring och vi har skapat planer ihop. Det hänns skönt, fast man sov ororligt i natt oxå.

Vaknade.........

Vaknade ett i natt av att någon kör upp på uppfarten med en fyrhjuling, sen ner på tomten. Till baksidan upp i vår skog och sen runt på baksidan. Han försökte nog få med sig vår kärra för när vi tände upp huset och gick ut på baksidan så drog de iväg. Snabbt in på tomten och sen ut från tomten. Ringde polisen och gjorde en anmälan på direkten, sen var vi ute och körde omkring för att se om vi kunde se dem. De va som bortblåsta. Idag ska vi arbeta vidare med detta om det är några som planerar en stöld................är iaf väldigt trött just nu. Ska ringa runt till alla vänner som kan behöva hjälpa oss.

Har ett schema för dagen..........

lite motigt.....

Lite motigt var det att vakna på söndagsmorgonen och känna tröttheten. Ville bara krypa tillbaka i sängen, men det gick inte. Hade bokat tid hos min sjukgymnast klockan 12.20. Han är så snäll så att man får komma på en söndag. Körde sen ett hårt träningspass i gymmet efter att han fixat lite med mina axlar. Efter träningen kollade jag in REA-utbudet i centrum och kom hem med fem påsar med kläder,fyfyfyf!!!! Får inte göra av med mina sparpengar, men det va de som rök på rean.

Sliten trots alkoholfrikväll under lördagen på Hard Rock



Drack en så otroligt god drink där!!!

Lördag den 21 januari



Vaknade till en kall och mysig vinterdag. Hade egentligen velat tagit en promenad ute, men idag skulle vi träffas i Hammarby ett gäng och köra Gocart. Ett roligt tillfälle att få träffa lite Corvettevänner.



Nu kör jag dubbelt.............



Corvettevänner fanns det gott om.........



En glänste lite mer än oss andra och tog Corvetten till Hammarby..............för att köra GoCart. Klart en tio-poängare att göra det.



Sen var det Hart Rock café med ett gäng på nästan trettio personer. Satt i baren och minglade lite innan middagen med förrätt och senare en stor hamburgertallrik.



Syndade på vägen hem då tre sega råttor fick hålla hamburgaren sällskap. När vi kom till Vårsta hade det hänt en trafikolycka så vi fick åka på gångbanan förbi de krockade bilarna. Kan bara säga att det var en tuff resa hem i snöovädret och det hala väglaget. Sen är det som så att ute på landet finns det inga väglysen så det är kolsvart i natten och bara hellyset som lyser upp!!!

Somnade garnterat gott iaf efter en bra dag............

en dag kvar..........



En dag kvar till att göra något med klubben. Visst var jag i lokalen i onsdags och träffade kompisarna, men nu menar jag mera som en aktivitet. Sist det hände något var på mässan i Nacka i höstas. I morgon är det heldag med klubben. Klockan tio träffas vi i Hammarby för att köra GoCart och sen blir det hamburgare på HardRock Café. Känns som det kan bli mycket trevligt................

Igår var det telefonterror på jobbet. Pratade en hel del med en massa människor i klubben. Sen hem och städa hela huset och styrelsejobb mot distrikten vid datorn och telefon nästan hela kvällen. La mig alldeles för sent och känner mig lite pumsig i ögat och kroppen.

Ska packa min väska och åka till gymmet i min underbara rallyToyota......



Ska träna innan jag börjar arbeta idag. I kväll ska jag bara ha en skön hemmakväll och kanske titta på TV eller en film. Det händer inte så ofta då jag mer eller mindre inte är så intresserad av den där fyrkantiga saken på väggen. Vet inte ens om det finns något kul att titta på en fredagkväll.

Fick ett annonsblad om att göra en fototapet............ska kanske göra det så jag har något att titta på när jag sitter där i soffan............



Annars får jag gå ut på gårdsplanen och titta på vår vackra julgran !



Ha en bar dag och kör försiktigt..........

en lång dag......

En lång dag men ack så trevlig...........

Var på jobbet tidigt och fixade en massa småsaker, nästan alla vart glada och tackade för att jag fixade det så fint. Chefen kom och sa att jag kunde vara lite kvinnlig också ;-)
Idag är jag sugen på att sem om jag får någon extra belöning, har laddat fällan.............

Efter jobbet var det full fart vidare till klubblokalen. Vi skulle träffas och prata lite..............



i bilen på väg dit blev det dagens middag, fy faaaaaaaaan. Jag får ta min sockerdag igår och inte på lördag. Byta dag liksom.............

   

Kvällen slutade i topp och allt är löst. Killen med stort M tar över!!! Vi som tyckte det skulle vara så kul om han ville göra det och vara en av oss..............nu får han, jag och Lasse planera upp lite tillsammans till den 27:e. Så roligt!!!! Hoppas på en riktigt trevlig kväll med vännerna då. Vi hade det trevligt igår oxå, så det så!! Till helgen blir det trevligt igen, bara trevligheter nu!!!

Våren är på väg........känner doften av den!


vilken dröm.....



Fick den här nu på morgonen på mailen. Vilken dröm. Hade en annan dröm inatt, min chef skulle parkera sin snygga BMW på en klippa vid havet (lite för att visa att!!), men glömde att det var sjögräs på klippstenen så att bilen kanande sakta men säkert ut i havet. Vilket jobb vi hade för att rädda hela situatioenen. Hela arbetslaget var med!

Sen drömde jag så konstigt om att en ström flod/älv tog med sig halva huset och att min säng och alla värdesaker i huset till en stor damm...........vad ska det betyda???? Min säng var totalt förstörd!!!

Men drömmen om bilen på bilden från Jerka är nog BÄST!!! Om jag skulle äga en sådan skulle jag ta E-kort och bara köra omkring den på släpkärra på olika utställningar och sen ha den plserad i varadagsrummet. Vilken skönhet det är...............slår allt i sin väg. Jo, det finns flera snygga!!!! Jag vet!!!

Ikväll ses vi i klubblokalen hoppas jag...............


ooooooooops!



Hittade detta sköna foto bland mina kort i datorn. Måste medge att jag har en viss längtan till en sådan dag. Ligga i solan och bara slappa, läsa en god bok och ta ett salt bad då och då.

Idag är det snöslaskdag ute, plussgrader och lite snö på gräsmattan och vägen. Kommer garanterat vara blöt om fötterna innan elva. Ska ha uteaktiviteter åtta till elva.

Var och beställde blommor igår, det kommer nog att bli fint.



Tankarna for iväg till en annan gammal vän som lämnade oss för två år sedan och där saknaden blev enorm. Så tomt på skratt och bus, glädje och riktig Corvettefantast i alla väder.....................

HAr försovit mig idag så nu måste jag dra!!!!!

(H)julen är över..........



(H)julen är över..........städade bort allt som hade med julen att göra igår. Granen plundrade jag i förra veckan och nu åkte ljusstakar och tomtar och allt annat som har med julen att göra. La undan allt julgodis för nu får det vara nog, måste dra in på sockret. Är sockerberoende!!! Godis får jag äta så mycket jag vill på lördagar...........samma regler som för ett litet barn.

När Roffe ringde igår kväll och frågade vad jag gjorde, blev svaret rätt, men det lät roligt/konstigt. Jag drack vin och städade ur duschen..............vilken jävla kombination. Men jag lovar att jobbet blir klart mycket roligare ;-)

Längtar till onsdag.............då öppnar klubblokalen, ska ta mig dit och ta en fika med kamraterna.

Längtar till lördag..............då är det GoCart och sen HardRock Café på kvällen. Fan vad det ska bli härligt och kolla in de som ska köra, och sen en stor god hamburgare på kvällen.

Nu är julen över, snart kommer påsken och sen är det VÅR!!!

Längtar till alla möte och träffar som ska ske under 2012............


ingen Corvette...

Inte som att åka Corvette iaf.

Klockan ringde igår klockan halv fem. Halv sex åkte jag hemifrån, tog min söta lilla Toyota till Stockholm Syd. Parkerade bilen och hoppade på tåget 06.33 till Köpenhamn. Gick av i Näsjö.......solen sken



Byte till tåg mot Jönköping. Avgång 7 klockan 09.17.....kul som fan!!! Gick av i Jönköping där hela Vättern tog emot mig......





Fem minuter senare kom Kenneth och hämtade mig.....
Styrelsemöte på Motell Vätterleden.....



Kanonställe för konferans och sammanträden. Mat och kaffe smakade bra. Han fixa massor med styrelsepunkter under dagen. Startade vid tio och klara vid fem......hemma i Södertälje Syd efter att liftat med Kenneth. Sen hem till stugan och en flaska vin. Idag har jag städat...fan vad tråkigt.

Inget garage..............vet inte om hon står kvar där ute ens !!!!

Fredagen den trettonde

Fredagen den trettonde......ja det är idag. Sitter nu vid matbordet och har ätit en god middag. Har beställt biljett till Jönköping i morgon...ha,ha,ha !! Jag ska åka tåg. I Jönköping hämtar herr President mig och sen är det styrelsemöte utanför Jönkping. Åker med Kennet upp till Stockholm i morgon kväll efter mötet.

Idag var jag på jobbet mellan 8-9.30 och hade lektioner, sen iväg till sjukgymnasten. Han hittade direkt felet på min kropp. trycker och stretchar. Tränade i gymmet, ska börja min träning nu på gymmet. Både han och jag är övertygade om att min kropp och jag behöver träningen.

Tillbaka till jobbet, möte. Sen tog hand om en kille som slagit i knät, en tjej som slagit i armbågen och en som ramlar och slår i hakan så jag får ta med mig henne till akuten. Har kontakt med hennes pappa för han jobbar långt bort. Flickan blir tejpad och vi åker hem med hakan omplåstrad. Det blev bixthalka ute på två minuter när snön kom och la sig på den isiga gården.

Fixade tågbiljett, skrev ut biljetten från mailen och maila lite vilket blev mer tid på jobbet. Hade fixat dit elektriker somkom vid fyra och ventilationskillen  kom vid halvfem en fredagkväll. Tänk vad en dag kan innehålla mycket................



Puss på alla och allt!!!

Julgransplundring.........



Igår efter jobbet hade jag julgransplundring själv, alldeles ensam. Granbarr överallt, i håret och i huset. Känns lite surt att jag inte åkt längdskidor eller 4-hjuling i snön ännu julen är ju snart öve!!!

Längtar till nästa helg, då blir det träff med Corvettevänner, GoCart och HardRock Café.

I morgon åker jag på styrelsemöte i Jönköping, tror jag ska testa åka tåg.


Inparkerad i ett hörn...........



Ibland kan man känna sig lite inparkerad i ett hörn. Man har inte friheten och ytan och tiden att göra det man vill och önskar göra.

Har för lite tid just nu..............vill men hinner inte med allt. Jag som ska bli duktig på att säga NEJ och bara göra det viktigaste. Inte göra allt samtidigt eller  - just NU!!! En del saker kan/får lov att vänta.

Nu ska jag stressa iväg till jobbet...........ha det!!!

försovit mig!!!!

Har idag försovit mig men jag får inte gripas av panik och stress. Andas genom näsan som de säger. Mår iaf bättre nu!!

Var hos läkaren igår och det är nog bara att försköka lägga om sina levnadsvanor lite, vet mer på fredag när jag varit hos min sjukgymnast.

Var inne på min dotters blogg och hittade bilder på mig.............och henne. Sådan dotter, sådan mor!



Hittade ett foto från annandag JUL då det var sommarklimat ute!!



Tog en sväng med Tobbe på hans MC, klart haftigt!

Pratade åter med Corvettevänner, distriktsansvariga och herr President igår. Så härligt att man har dem, alla fina vänner. Blev så ¨peppad¨inför allt som håller på att hända...............nästa onsdag öppnar vi klubblokalen igen!! Har det riktigt bra..............sover så gott i min underbara säng!



Utan Hästens stannar kroppen.............

dag i kaos..........



Igår var en dag som jag inte kommer att glömma. Klockan halv nio var det uppstart/konferans på Häringe slott. Skulle ta bilen..............men,men,men. Jag kom inte in i den!!! Alla lås var igenfrusna, dörrarna går inte att öppna. In i köket och leta etfer en tändare. När jag river/letar i skåpet kommer en hel burk och inte vilken burk som helst. Den där burken men bra ha saker, den for ner på bänken och sen ut på hela golvet. Såg ut som ett kaos i köket..................hittar iaf tändaren. Får upp låset. Sätter mig i bilen....ingen bensin. måste tanka. Har 1,8 mil till närmsta bensinmack. Inte klokt!!!Tankar och ska betala, vad händer???? Jo, displayen säger.....medges ej. Pinsamt. Killen i kassan försöker igen, och igen. Jag säger....Litar du på mig? Jag fixar det här. Jappp, det gjorde han. Ringer telefonbanken, faaaaaaaan ingen täckning, ringer personlig servic och de sätter över pengar. Jag kan gå in till killen och betala min bensin. åker mot Häringe slott, svinhalt.......saltet biter inte. Har en planeringsdag och ska åka hemmåt. Tar och kör in genvägen över Hemfosa, vad tror ni händer??? Mitt ute i ödeskogen ligger stora stenar på vägen och en liten text på en skylt, vägen avstängd. Där ute mitt i skogen ska jag vänd min lilla isiga bil utan att hamna i diket. Vem hittar mig här??? Ingen ska jag säga dig !!! Lyckas vända bilen på liten skogsväg och kör över Sergersäng och sen hem. Middag och sen samtal med Corvettevänner.Planering, planering, planering. Känns riktigt roligt med framtiden och det som kommer att hända 2012. La mig alldeles för sent, hamnade framför någon dålig film.

Pratade med pappa och han hade fixat skruvar till min Corvette igen!! Skruvar här och skruvar där.



framtiden............nej, framhjulen........ser framåt.
Ska till läkaren idag och svar på mina prover, spännande!



Livet vänder............

Livet vänder och allting blir bara bra! Vilken tur att det går att rätta till. Att fel kan bli rätt. Men vilken TOMTE jag är !!!!



Här är jag på väg till garaget söndag morgon. Efter att framkallat fotona på datorn från igår satt jag i kökssoffan och kallsvettades. Hur mycket drack jag igår igentligen??? Var jag full???? Jag var ju bara glad !!! Nu på morgonen ställde sig livet från positivt till raka motsattsen - negativt!!! Jag blev skiträdd, förbannad och sur!!!

Vi hade lyckats sätta cromlisten uppochner, sen är den ju lackad svart!!! Det syns ju skitbra på korten, men jag är totalt hemmablind i garaget så jag såg eller så tänkte jag inte på det. Allt är ju lackat svart på bilen, den har ju varit silver en gång i tiden. Titta på bilden(fotot)..........det ser ju för jävligt ut!! Hur kunde jag missa det igår. Ingen mer Whisky när jag ska mecka hedan efter. Ett nyårslöfte kanske???



Men, men , men ..............det gick att rätta till.



Fick bort den lackade cromlisten, titta hur den ser ut! Så här kan den ju inte få vara. Tog fram autosol-tuben, tandborsten och naglarna för att inte göra repor.........och ändrade utseendet på den.



Den blev blank och fin. Crom från 1975! Satte tillbaka allt igen....pust!



Nu ser det allt mycket bättre ut!! Ett ryggsäte klart!!!

Före     efter  



Gargegolvet i sin fulla aktivitet. Har hela golvet som arbetsplats.



Att klippa i skumgummi och läder känns lite tufft ibland. Det bör ju bli rätt!!! Jag som lyckas göra det mesta fel.Fattar inte att jag lyckas göra så mycket fel. Kan man göra en sak på två sätt så blir det alltid fel.



Nu har jag städat i garget efter allt arbete......så fiiiiiiiint!



Allt på sin plats! Städat och fint!



Efter en dag i garaget satte jag mig och tittade över aktiviteterna för Oldies i Mälardalen under 2012.

Pratade med ¨Lövis¨en stund. Alltid berikande att prata med honom, ska kolla in en Corvette-lampa som han sett och som han tipsade mig om. Fick veta att han har full koll på mig och mina samlarbilar. Måste ringa Andreas och höra om han kan fixa mera glashyllor till mina vitrinskåp.

Satt och drömde mig bort i lite härliga tankar som jag delade med en via SMS. Fan vad livet skulle kunna vara roligt om man hade ett konto med en halv miljon på. Det fanns alltid en halv miljon på kontot på morgonen. Påfyllt klappat och klart. Man hade en halv miljon om dagen att röra sig med.

Idag är det arbetesvecka igen....en hel. Styrelsemöte på lördag. Planeringsdag på Häringe slott idag, måste tanka Toyotan nu på morgonen. Kram, kram ha en bra dag............hälsningar Elisabeth




Livet.................

Livet är tufft att leva....................

Igår var det bra. Nöjd hela dagen.



Vedbacken är numera uppröjd och fin, nystädat ute i skogen. Lyckades riktigt bra att röja upp där. Hittade lite spår efter gårdagen bara .

Var sen ute och gick i det fina vädret, blev bilsnack med grannen. Sen hem i garaget. Fixade med ett säte till Corvetten. Fick hjälp av Tobbe................
Läste instruktioner, lyssnade på musik och tog mig en Whiskey.



Sen lagade jag mat, två piller till Moberg på TV, och tända ljus!

 

Nu på morgonen.......ett HELVETE!!!!
Så jävla AAAAAAAAAAAAARG!!!!

Ska berätta senare när det gått över.......om det nu gör det?



Skogshuggare/4-hjuling

Skulle ha tagit tag i mitt projekt i garaget, men vädret lockade mig till att vara ute. Efter att städat hela huset på morgonen så gick jag ut klockan tio. Solen sken och det var härligt ute. Stormen Emil hade ställt till det på tomten.

Gränslade 4hjulingen och började livet som skogshuggare..........



Lastade ett träd som hade fallit till marken och körde............



............till rishögen.



Sen högg jag ved och städade upp i vedförrådet. Städade hela vedbacken runt huggkubben och krattade och gjorde fint. Gick in kvart i fem och då såg jag inte hur fint det var - kolsvart - så jag tror att det är fint-





Tabnkarna för mig tillbaka till sommaren 2010 då vi stannade till på ettt ställe efter sommarmötet i Sälen med Corvetteklubben.











Fabrorn jag sågad med då...................





Ibland är det skönt att minna sig tillbaka till härliga tider med sina vänner. Tänker just nu mycket på en speciell vän..................

Julpynt...........

Igår var jag på arbetet i tio timmar och tio minuter. kommer hem helt slut till middagen. Oxfilé, pepparsås och potatisgratäng...........och vin. La mig sen framför öppna spisen och mös. Låg där en stund och lekte med kameran. Fotade granen underifrån ..........................





När jag sen fick ett MMS av en klubbkamrat så fick jag en skrattattack!!!! Skrattade så mycket att jag fick ont i magen...............




Brukar inte släpa in husdjur men jag har gjort ett undantag med Frank.............vem tror ni skickade detta MMS? Vad tror ni jag har i granen?



Han sitter där varje jul, men inte i min Corvette........



Måste ha en fin bild nu på trettondagen..............



Det blev en till.............................nu blir det garaget........

tema vinter............

Här är det tema vinter iaf.................
I somras på en bilträff hittade jag denna bil som helt enkelt slukade all min uppmärksamhet med sitt utseende. Jag faktiskt bara njöt. Så enkelt, så stilfullt.................eller stilfult!!! Jag faktiskt älskar hela konseptet. Tema vinter på taket och en huvkråka som ingen anna bil har.................där ligger Mercedes långt efter, med sitt fula märke.



Pjäxor och kälke(min var nog någon årsmodell nyare än den på taket) som påminner om ungdomens glada dagar.................då fanns det snö och man åkte kälke med kompisarna i backen. Pjäxor som pappa snörde hårt så de satt som de skulle när man skulle ut i backen och åka.





Här pratar vi huvkråka.......................



Igår grävde jag om komposterna på jobbet och där hade råttorna(mössen) haft fest på julmaten som blev över innan julen. Var enda kompost hade gångar och barnen var rädda att jag skulle döda någon mus när jag grävde runt med min grep och matade dem med nya matrester.

Idag är det Trettondagsafton..............trettondagen ska man gå på bal egentligen, men jag ska vara i garaget. Det är en bal som inte alla kan gå på. Garagebal, är rätt annnorlunda och garageballt. Tänk och mecka bil med aftonklänning, man skulle nog kunna fota roliga bilder och lägga ut på bloggen.

Kvinna meckar i balklänning...............fattar ni hur det skulle se ut!!!!

Ha en bra dag alla mina bloggläsare, ni gör mig glada som orkar läsa allt jag skriver.............tack ska ni ha!!! Nu har ni nog säker också druckit ur kaffemuggen, för det har jag. Idag ska jag öppna på jobbet och ute är det visst halt. Igår körde jag in i en trädtopp på väg till jobbet, den bara låg där bakom backkrönet och jag kunde inte väja då jag fick möte. det bara small till i fönsret så jag trodde det skulle spricka, tur att jag inte hade Transporten. Toyotan är mer tålig i mina ögon, eller jag är mindre rädd om den bilen.



Har en del datorjobb mellan bus och lek med barnen..............idag. Kram, kram

Gamla CM.......

Igår var jag och lämnade SEX provrör med blod!!! Nu ska de kolla mina värden.............hatar sprutor och känner mig som en liten bebis när man sitter där. Vill helst ha nallen med sig!!!

Såg de första semlornna ute igår...tänk vad gott!!!



Jobbad fulldag, sen hem till middag. Pratade med Jerka när jag egentligen skulle laga mat, så middagen var klar när det var dags att äta. Bra planerat eller hur????

Pratade sen med mannen bakom senaste CM. Alltid roligt att prata bort lite tid med honom. En härlig person..........

Sen pratade jag med Robert i distrikt syd, de hade också sommarväder där nere i Skåne. Ingen snö och gick omkring och längtade till sommaren och Corvettekörning.

Pratade med Mats T och hans inplanerad inköp, alltid kul och höra om bilköp och annat. Han hade iaf provkört en Corvette igår. Lyckost honom. Måste vara en härlig känsla nu i denna gråa tunga vardag. Var är snön????

Under dagen pratade jag med Roffe och om ett reportage jag hittade i ett gammalt nummer av CM. Satt och bläddrade i tidningen i förrgår då jag pratade med Jerka. Skrek bara rakt ut, där är Roffe som ung!!!! Hade mina funderingar kring Gasser och vad det är. Klart man får svar på den frågan om man pratar med en kompis som Jerka. Han kan det mesta om racing......

  CM nummer 1/87

Vad hittar man då där!!!!



Roffe som behöver bromsservo....................och

pappa...........................på en annan sida.



Nu ska jag borsta tänderna och gå till jobbet. Ut i stormen Emil som kommer ta tag i både mig och min lilla bil........



Corvettevänner i luren..........



Efter en lång arbetsdag och middag avslutade jag dagen med att prata med Corvettevänner. Satt i telefon i flera timmar. Corvettevänner i luren och inte som sommartid på turen. Tur att man har dessa härliga vänner.............................och visst Lasse ses vi på Hard Rock Café. Det finns ju vissa som ska köra GoCart innan hamburgaren, och det kan/bör/får man inte missa!!!!

Idag väger jag ett kilo lättare!



Hihihihi.............ingen godisfrossa igår inte!!! Ingen frukost idag på morgonen, ska åka och ta prover.

Ha en bra dag.......snart är det helg igen ................. :-)



Ledigheten är slut...........

Ledigheten är slut för denna julhelg. Har varit så skönt att ladda batterierna för att orka fram till sommaren. Tittar man i backspegeln för dessa dagar i jul så måste jag vara rätt nöjd. Klart att man gnällt mycket över värken i kroppen men nu ska jag på läkarkontroll framöver, så det gäller att man ser lite ljust på framtiden. Det måste bli bättre. Längtar faktiskt tillbaka till jobbet nu när jag vaknade, ska bli skönt att ta tag i alla arbetsuppgifterna.



Ledig blir man till sommaren igen..............Rättvik 2010. Ser rätt sur ut, men är rätt konsentrerad på alla vackra bilar som cruisar förbi hotellet.

Var i garaget igår igen, startade med att fixa ett ruggstöd. Så tufft! Måste ha hjälp! Man måste vara två för att kunna spänna skinnet snyggt. Hade planer på att ta bort känseldetektorn som tjuter och lyser om man sitter i sätet utan säkerhetsbälte. Men de får sitta kvar, monterade dit dem igår, de kan få larma om man glömt bältet. Kan ju vara bra :-)

Letade efter mitt gamla säte och lite stålpinnar för monteringen, hittade dem inte någonstans i garaget. Hade letat överallt när pappa ringer och berättar att han hade hittat dem hemma hos honom. Han skulle ha dem och fråga Håkan om något och på den vägen var de. Nu är de hittade iaf.

Skulle eventuellt skriva text på sätesryggen, alltså brodera text. Men så blir det inte. Får en känsla av motorbåt. Säten till en DC eller något liknande. Räcker att raggana kallar våra bilar för plastbåtar ska inte spä på det lilla uttrycket.

Nu har jag druckit klart mitt te, ska hoppa i duschen och sen ska jag ta Toyotan till jobbet.

Ställde mig på vågen och det var inget roligt, skönt med vardag och rutiner igen. För mycket vin occh godsaker har det varit under jul och nyår.......ta och trimma tillbaka kroppen också. Det har väl alla som någon sorts nyårslöfte.......


Gott Nytt År!



Vilken underbar nyårsafton!!! Gjorde det jag ville göra, det känns bra!På morgonen satte jag upp nya gardiner och garidinstänger. På dagen var jag ute på en fin promenad runt Lundby. Ute är det trots allt väldigt fint fast vi inte har någon snö. När vi kom hem tog vi en glögg och åt lite av pepparkakshuset ute i solen. Då kom mormor och morfar förbi, de ville hälsa på Maria innan hon far till Oslo. Fortsatte med glögg ute och sen gick vi till garaget. Pappa skulle kolla in mina säten och de delarna som inte fanns med i reservdelsförpackningen, dvs de som fattades. Jag kom på ett förslag hur man kunde lösa det och så får det bli idag! JAg ska gå ut och se om jag kan få till det.......



Glögg och pepparkakshus ute i solen, ska göra ett pepparkaksgarage till nästa jul. Ute är det som en vårdag så här den sista dagen på året 2011.



Pappa hade köpt en ny smalarbil i 1:18, en Corvette C12 Callaway. Han hade med sig en brochyr om deras konsept hur de tillverkar dem och han är lite smått förtjust i dem. Han vill nog köpa något mera till garaget, finns på E-bay såg jag. Jag tycker att han ska köpa en C2:a, de är klart mycket häftigare i utseende....



Jag var i garaget på nyårsafton och plockade in mina glashyllor som jag beställt extra till mitt vitrinskåp av Andreas. Hyllorna räcker inte till mina småbilar. Har för många små Corvetter.Insåg när hyllorna var slut att jag måste beställa flera hyllplan. Hur kan jag ha så många små bilar?

  Tobbe lagade gratinerad hummer medan jag var i garaget, det smakade riktigt gott. Sen vart det fortsättning på skagenkväll med räkor och skagenröra. Gott, gotti, gott-gott! Efter maten skulle vi bara vila på sängen och somnade till, vaknade 23.47 då Maria ville bli hämtad hemma hos Chrippa. Hämtade dem och satt i Toyotan  när de första raketerna fyllde himlen. Såg så mycket fint från bilen, men jag tror folk runt omkring tyckte vi var konstiga som åkte bil, tutandes och firade in det nya året.

Hemma på tomten klockan 00.04 då satte Tobbe igång med att fira av raketer och skumpan kom fram. Firade in det nya året med jättefina raketer, det känns riktigt bra. Tände lite eld i vår eldkorg och stog ute och myste i den - 10.8 gradiga kylan. En klar och fin kväll! Satt sen och pratade till tre på morgonen. Maria och Chrippe kom och fixade efterrätten. Glass och varma bär med riven vit choklad till......mmmmmmm så gott det oxå! Klockan fyra ringde den yngsta dottern och sa god natt till sin mamma. Glad och överlycklig över att honhaft en bra och trevlig nyårsfton hon också. Alla mår bra, det känns bra!!!!



Nu är det 2012. 2012 sug på den du!!

Jag har fikat och ska nu gå ut till mina säten i garaget,

RSS 2.0