Söndag

Söndag morgon - pust ! Nästan allt är jobbigt. Gillar inte regnet, tycker det ska dra bort nu och släppa fram solen. Hela morgonen fram till lunch tillbringade jag på kontoret med alla mina papper. Skrev och rensade ut och betalade räkningar. Jobb, jobb, jobb. Sen lite lunch. En dusch och sen cykel till Lundby. Lite rosé med Joanna och foton på hårddisken. Hem och fixa middag, lite mer rosé till maten. Sen kom Jerka och Helene och lite mer rosé . Till kvällen tog jag en promenad med Nina och häst. Typ lugn söndag ...


Vill köpa bil till Västerås och flera andra cruisingar. Gillar den här !!!




Lördag

Lugn morgon, kollade väder. Tog en kaffe. Tog en löpträning . 


Mår inte bra - är deprimerad pch trött. Somnade på soffan och vaknade vid tre. Mår inte ok. Tur att man har vänner som ringer och muntrar upp en. 

Körde ut C3an för att få lite energi , men vad fan! Hur kan msn ställa in bilen med tom tank ??? Får försöka fylla dem under morgondagen. 


Mitt passagerar-golv ;-)


Enda sommarvindarna man får just nu är när man öppnar motorhuven och bilen är på. Tur att msn kan få uppleva lite varma vindar. 


Hemmakväll i soffan !!


Fredag

Fredag - satt hemma vid datorn och svarade på mail. Lugn morgon . Jobbade till halv sex. Åkte och tankade bilen, mötte killen från midsommarafton. Trevlig pratstund medan man tankade 


Var på Sveavägen i tid och gick bra parkering. När jag kom in var det kanske tio Corvetter. Under kvällen fanns det mellan fyrtio och femtio Corvetter på Sveavägen. Vid Vanadis trettio/ trettiofem. Corvetter över allt man tittade och min Chrysler.


Underbart glada Öhrnen hade fika med sig. Han och Ingrid är så fantastiska !






Till fika bordet kom alla ! Så gott med nybakad sockerkaka och kaffe.

Kvällen var så bra trots kyla och annat.

Det var så mycket fina bilar och race-bilar. Många bilar jag tidigare inte sett. En blå Cheva 55a visade hur man vänner gummi och det kunde han!!! Hela Vanadis i rök och kvar på Sveavägen två små gummihögar och två svarta lakrits. Var kvar länge för att vänta in Maria. Tog en cruising runda på Sveavägen, Kungsgatan pch Hamngatan upp. Förstår inte att jag missade filma Cheva 55an, men jag vart som förstenad. Så häftig var bilen !!!

Torsdag

Torsdag - jobba åtta till sexton. Hade en skön morgon hemma, pratade med flera kompisar i telefon medan jag drack min morgonfika. När jag tog mig en dusch fick jag stå ut med sveda och värk. Mins armar har söt sedan igår och de sved härliga . Efter jobbet, hem till middag. Pratade i telefon igen med klubbkompisar. Just nu fryser jag bara och är trött. 




Onsdag

Vad är meningen med livet ???
Jag vill ha roligt och jag vill trivas . Just nu känns allt tungt. Jag är inte lycklig. Tror jag är en väder-kärring. Känner mig deprimerad och stressad. Där kom det , jag är stressad. Har ännu inte kommit till ro. Magkatarren spökar just nu hela tiden. Det är inte roligt. 

Igår fixade vi sommarfest för barnen på jobbet , men var är sommaren ??


Slutade tidigt och drog till Sundbyberg för att plocka upp och in sommarmötes-pallarna. Tungt, svettigt och smutsigt. Tur att jag får hjälp av Öhrnen, han är guld värd !!



Nu är det sju dagar kvar till semestern . 

Tisdag

Började dagen som mekaniker av kaffemaskin. Sen ett par muggar kaffe och efter det en stavgång. 


Kör på med löpträning och stavgång .

Igår skrev jag ett mail som jag aldrig trodde jag skulle våga skriva . Nu är det gjort och nu får man gå och vänta på svar . Har för övrigt bara jobbat, jobbat, jobbat. Vädret påverkar mig regn sol regn sol regn sol. Ja hela tiden är det som så. Usch ! Vill ha värme och sol. Ska man behöva boka resa utomlands ?? 


Längtar tillbaka till min resa i maj / vill göra den i repris ! 

På kvällen satte jag rekord med en klubbkompis . Han hade aldrig pratat en timme i telefon så när vi hade gjort det var han rätt förvånad - att vi sen skulle prata i en timme till så att han hade pratat i två timmar var helt chockerande för honom. Det har aldrig hänt ! Aldrig hänt och han har passerat femtio ! Han tyckte det var lite roligt och absolut inte svårt att prata bort två timmar med mig . Fan vad jag gillar mobilen ibland -  min livlina till kompisar som msn inte längre hänger med på träffar för det är så otroligt kallt. Vem orkar med Sundby gård eller Skanssundet just nu ??? Inte jag. Det är dags för dunjacka och termobyxor !!!!





Måndag

I hate monday ! En gammal låt från 80-talet. Minns du den ? Uppe vid halv fem idag och städa, dammsög , tvättade , körde diskmaskin. Kan man köra diskmaskin ? Jag satte på diskmaskin ! Men hallå kan man det ? Fan vad fel det kan bli. Drack iallafall en mugg kaffe och tog en löpträning. 


Deg är så kallt ute att temperatur mätaren har gått i strejk. Efter löpträning blev det dusch och sen till jobbet. Jobbade hela dagen, var ute med barnen och hade det bra. Fixade och donade. Sen hem och hade en kväll ihop med Corvettevänner i telefon. 


Stämmer - stämmer inte ????????????

Har en hel del att göra. Öppnade mail-boxen första gången på en vecka - pust ! Varför gör jag så ? Vill ha den i mobilen. Vore lite bättre ! Kunde ha lättare rutiner för att läsa den där .......

Söndag

Körde bakning i köket hela morgonen. Kladdkaka, Chevakaka, tårta och pepparkaksdeg. Eftersom jag la ut en del på FB så fick jag kommentarer så som att skulle det inte passa bättre med lussebullar och pepparkakor och vips eller visp så var pepparkaksdegen på gång. Kul att baka lite Cheva-pepparkakor till midsommar och inte bara till jul. Känns som vintern är på intågande. Midsommardagens morgon var lika kall som juldagens - hmmmmm. 










Körde en PW sen kom det släkt, barn och vänner för att fira Tobbe. Middag, tvätt och städ på kvällen. Hur orkar msn hålla på, har haft middagar hela helgen. Jag vill bort och bo på hotell, bara njuta och tänka på mig. Längtar till värmen och salta bad ......


Nästa helg blir det mer fotografering. Hoppas på bättre väder och värme då 




Nu första hela arbetsveckan ligger framför mig. Jobba fem dagar i sträck !!!regn, mulet och sol är vad det bjuds på.

Onsdag blir det kanske Skanssundet eller så blir det Hill Billy . Fredag är det cruising i Stockholm, sista fredagen i månaden. Lördag är det race på Björkvik - får se om jag orkar ta mig dit. Lite sommar på gång iallafall.....

Midsommardagen

Sov till halv tio - helt sjukt! Städa, fixa tårta körde en löpträning. Var och handlade mat. Lugn dag, med svärmor på besök. Laga mat och fixa. Sen en promenad med hästkraft 😀



Kvällen tillbringades i en soffa 

Midsommarafton

Midsommarafton 2014 !

Uppe och städade huset, tvättmaskinen på, diskmaskinen på, kaffemaskinen på, en mugg kaffe - nej tre ! Löpträning


Duschen , midsommarfirande i Sorunda. 


Men veteranbilsutställning.



Dans runt midsommarstången 😀




Kallt var det, det tyckte alla. 



Hem och lyssnade på musik och åt sill-lunch ❤️





Ytspänning 




Sen häst-promenad 



 




Sen middag och grillat 





När vi gick och la oss var det +2,6 grader - usch !!!

Torsdag

Vaknade rätt tidigt och drog ut på en löprunda. Drog halvmilen och det gick så bra , är så nöjd ! 


Jobbade i köket idag. Lagade mat till alla barnen och kom att tänka på sommarmötet. Jag fixade pyttipanna. Janne kom förbi köket och sa att jag har en alldeles egen burk. 


Efter jobbet tig jag helg ! 


Och helgbad 😎


Drömmer om att köra bil i midsommarnatten klädd i vit fin klänning och blommor i håret. 




Onsdag

Onsdag , började min dag med gott kaffe och sen en energi-boost. Körde en löpträning, klarade halvmilen mycket bra. Nöjd med min kropp och mitt resultat. 

Tog min favorit idag till jobbet, lämnade moppen hemma. Körde basen i botten , ljud ❤️


Fick små presenter idag av barnen. Kom att tänka på att de var nog presenter riktade till mig. Grodan för mitt sprattlande på dansgolvet i fredags. Tydligen hade jag slängt upp min dojja på ett bord, fick jag höra i måndags. Han berättade att helt plötsligt hade en grön sko dykt upp ! Va ??? Min ???




Sen fick jag en vampyr också. Eftersom jag har tagit mängder med foton i olika kläder och stilar och fotografen lagt ut dem på nätet så har kommentaren "vamp" dykt upp. Man får avgöra själv. Skulle gärna vilja ha foton på vackra män och deras bilar. Har ett leverarat från en Corvette-kompis med fem män som tvättar en bil. Jag har mina !




Igår var jag på middag hos Maria - så gott och mysigt! Är så glad över mina underbara barn , min gåva till världen. Har iallafall gjort något rätt ......utan dem vore livet inte mycket.



Pratade bilar med henne ! 


BB - Barn och Bilar 

Tisdag 17 juni

Jobb, jobb. Sov en stund. Börjar sent idag . Sovmorgon till halv tio. Tog moppen idag också. Stängde fritids ! 

Lite bilder från fotografen !








Att tänka på !


Tog en PW på kvällen. Lyckades med fem samtal till vänner under en halvmil. Allt kommer att lösa sig. Kommer , kommer inte . Snart semester . Det kommer att lösa sig. 


Måndag

Vill inte vakna , vill bara sova . Sova , sova, sova ! Studiedag på mitt jobb. Tog moppen och mötte skogen istället för havet. 

Efter jobbet drog jag med Corvette-kompisar till Gröna Lund för att kolla ZZ Top. Några av vännerna kom inte - de orkade inte. Men vilken show ! Älskade den, gillar kanske inte de till 100% , men vilken tung show ! Tog båten från Slussen. 










Sen gick vi in till City , förbi strand och till Slussen . Härlig kvällspromenad :-)








Söndag

Söndag morgon - vaknar och vill inte åka hem ! Vill inte, vill inte . Frukost och sen packa alla saker i pallarna som skulle tillbaka till Stockholm , 




Fick en fin förfrågan av Affe , han vill göra en kvinna lycklig och det gjorde han. Jag fick provköra hans C7a. Vilken lycka, vilken jävla LYCKA . Stanna på parkeringen och bara skrek rakt ut min lycka bubblade över ! 




Hemresa vid ett mot Stockholm 




Hemma vid halv sju, fick cabba upp , tanka och äta middag i Laxå . 

Lördag

Frukost ute idag ! 


Bakisdag ........... Jag som skulle en vildhäst till bil idag . Fick tacks nej och sätta mig som passagerare. Åkte rally och blev bil-sjuk / åksjuk / bakissjuk 🚗

Sen middag och dans




Fredag

Morgonpromenad !





Frukost 




Fick köra Glenns bil - en otrolig lycka. Vilken bil !!!! Vilken Power ! Styrka ! Älskar hans bil också .....


Drog till Fjällbacka !





Sen tillbaka till hotellet. Grogg med vänner , välkomstmöte , Ivan memorys. Sen middag och jag kommer inte ihåg mera. Dansa som bara den efter grillbuffen , glad och full. 

Torsdag

Uppe tidigt för en PW






Ser Ni mig ????







Sen styrelsemöte , distriktsmötet , välkomstmöte och rosé 




Onsdag

Onsdag morgon uppe tidigt för att packa. Städa av huset och drog till Tanumstrand 






Ner cabbat i femtio mil och full sol.


Vi var fem bilar i karavan, mättes i Arboga och stanna för mat i Karlstad .

I Tanumstrand checkade vi in och sen gick jag till Grebbestad :-)


Fixade blommor till mammas och pappas bröllopsdag







Sen blev det middag


Och fest på rummet




Tisdag morgon en PW

Tisdag morgon en PW och full fart till jobbet på moppen efter duschen !


Spelad Fia och fick blommor av barnen !




Fick en påse med skaldjursbuffe av en nöjd förälder. Drack lite vin och blev full. Lyckades inte ens att packa till sommarmötet - men gott var det !




Måndag och tisdag

Måndag och tisdag jobbadejag fulla dagar på jobbet. Planerade allt och svslutade annat. Kul men tufft ! 

Har börjat köra moppe till jobbet . Det är roligt ! 




Vad är frihet

Vad är frihet? Startade dagen med löpträning, körde milrundan varav 7,5 km joggandes - så nöjd. Mitt knä höll och jag kom runt. Hade Di Levas låt vad är frihet i öronen. Funderade en hel del under joggningen. Vad är frihet ???





Var på bättre humör efter löpträningen och PWn - fick sällskap efter en stund. Kom hem och satte mig på trappan för en mugg kaffe till. 

La mig i solen och tog det lugnt, pratade med en hel del Corvette-vänner, det blev nog ca tre timmar i mobilen i solsängen.

Sen började vi med trädgården 


Plantera buskar efter det att vi grävt klart. Stog och vartnade mycket under dagen. Blöt jord - bättre för rötterna och växten.

Sen tog jag tag i lite bilvård inför Sommarmötet ....







Sen kom det andra hästkrafter på besök på garage-uppfarten. 

God kvällsmiddag i solnedgången. 

Provade kläder och fixade min klänning inför sommarmötet. 


Vill vara hemma idag och läsa min bok i solen. Har läst den förut en gång, men kör en repris på den. 



Arbetsdag och lite bakis.

Idag Lördag , vaknade jag efter fyra timmars sömn. Hade inga kaffebönor hemma, de  tog slut igår kväll. Hela morgonen förstörd, inget gott kaffe och att köra bil var inte att tänka på. Fick brygga på annat sätt. 


Efter lite kaffe började städa klädkammare - vilket är ett skitjobb. Men skit ska ha mer skit. Bakfull och utan gott kaffe plussar vi på dagen med städning. Sen blev det trädgårdsarbete. Gräva upp vresrosor !!! Hur kul jobb är det ??? Stickiga och elaka är dessa blommor. Ingen ljuv morgon här inte. 





Grävde upp blommor och planterade om. Fick en paus i solen. Men den vart inte långvarig. Sen vart det mer jobb på gården ute ! En god middag i solen med en fantastisk himmel. 


Och en fantastisk efterrätt 😜


Sen började jag göra iordning grillen. Autosol och svart bättringsfärg från garaget. Måste bli fin till den 10 juli 😝 



Somnade i soffan igår kväll - vaknade fem idag söndag och mår fin fint ! 

Idag finns det kaffebönor hemma, nybryggt GOTT kaffe ❤️❤️❤️❤️


Ha en bra söndag , kram kram 


härligt firande

Härligt firande hela dagen. Började med att tvätta Chryslern och njuta av morgonen, sen drog vi till Strömsholm för Nationaldagsfirande med Corvette-klubben.......
 
Samling i Järna med Corvette-klubben!
 

Kallt och kyligt var det i Järna och på väg mot Strömsholm. hemma på gården var det så varmt och skönt......
 
 
 

Samling på gräsmattan i Strömsholm.
 
 
Vackra färger i kombination!
 
 
 
Pappa 75 år senare! Pappas liv som 5-åring var så här varje dag!
 
 
 
Inte bara hästar som har problem med flugor, även andra hästkrafter !
 

Leverans!
 
 
Kvällen slutade väldig blött och gott hemma i köket med glada Corvette-vänner! Vad roligt man kan ha det om man vågar vara spontan!
 

Nationaldagen

Nationaldagen ska firas ❤️


Och med vänner !


Började dagen med att starta tvättmaskin , kaffemaskin och plocka ut diskmaskin


Första kaffemuggen vid köksbordet 


Ute och tvättade bilen klockan sex på morgonen - livskvalité 







Onsdag

Hel friluftsdag , till jobbet och mecka undan en massa jobb. Sen tanka bilen och åka till butiken och fixa skylt till sommarmötet. 



Det blev mitt namn på bilen oxå. Hade det i planerna när jag var på Elmia-mässan sist . Men det blev inte så då. Idag blev det som jag ville ha det !






MIN BIL ❤️❤️❤️

Så sjukt att jag är så kär i den här. Den gör mig så glad varje dag. Älskar sen! Min lycka i vardagen ....

Tisdag

Jobb jobb jobb. Tänka sig vad man kan hinna med mycket på en dag. Hemma vid sju - slutkörd ! Pyspunka ......drömmer mig bort 



Man borde ha ett bättre liv! 

Jag är vård något lite bättre ! Men vem vet. En dag står lyckan vid dörren ! 

Måndag

Måndag morgon - helvetet har brutit ut. Letar och röjer totalt över allt. Vet inte var mina lektions-planeringar är, boken är borta. Skit för mig. Ingen ska dessutom hittade den boken, boken är min och fylld med allt. Jobbat hela dagen. På mötet vid halv fyra kommer chefen med paket. Boken med min lektions-planering ! Tror du jag blev glad. Så jävla glad blev jag  på ren svenska. Jobba från sju till halv sju, sen hem till köksbordet för att arbeta vidare.

Men snart är det dags !!! 


Vill ha lite trevligheter och så vill jag ha sol på Nationaldagen.

Måste ställa på den grå snart! 


Saknar min träning - jobbar för mycket just nu .....






Måndag 2 juni

Arbetsdag . IdAg var jag ett troll - nä ! Jag är Plupps syster 😀😀


Efter jobbet var jag i Brandbergen och hämtade en nyckel. Sen åkte jag till Roine och fikade med honom. 


Sen vart det Farsta centrum och lite inköp. Aftonklänning till sommarmötet, accessoarer till nästa fotografering. Inköp till klubben. Etc . Sen drog jag till Länna och fixade ett minne. 



I provrummet !




Var förbi jobbet och hämtade mina blommor jag fick av en familj. 








Söndag

Helt vanlig söndag.  Morgon kaffe och bok. Läste ut boken jag började med igår kväll. Tvättade sen tjugotvå fönster - pust! Sen kom mamma och pappa och bi fikade. Fixade lite på tomten, testade den Grå. Kollade in skor. Tränings-går inomhus .



Dessa får jag övningsköra på ett tag till 😀


Fick MMS av Micke på skor han trodde skulle passa mig. 


Tog Corvetten och storhandlade mat - fungerar inte bäst , men gör inköpet roligare. 


Ingen bra dag

Lördag och ingen bra dag. Allt var fel och jag var deprimerad. Deprimerad över väder och att jag inte får mina behov av äventyr stillade så att jag känner mig tillfreds.
Mulet och regnigt hela dagen. Var och handlade födelsedagspresent. Var och handlade lite småsaker och två par nya skor. Två par nya skor och ändå inte lycklig. Hemma vid fem, då hick jag och la mig för att sova en stund. Mår inte bra. Vaknade lagom till middag och ett par timmar med en bra bok. 


En trött och slutkörd Elisabeth. 

Idag behöver jag lite roligheter . Ha en bra dag ! 

RSS 2.0