längtar.......



längtar till min bil och sommaren.......

jobbat med klubben hela söndagen....

Hela söndagen gick åt till att jobba med saker som ska vidare inom klubben. Klockan halv nio ringde Christer och sa att jag skulle kolla mailen. Det var bara att göra det mitt i mitt arbete med att skicka nya kort till Kenneth och CM. Tydligen var de fotona förbrukade som man skickade över Sprend, om man öppnat dem en gång så kunde man inte skicka dem vidare. Jag och Christer formade inbjudan till Malmbyracing med Jerka på telefon. Det som är riktigt kul är att jag ska hålla i Oldies stegen på Malmby. Ska dessutom få gå en kurs i tidtagning för att ev kunna hjälpa till med det när vi kör race. Efter samtal med Christer och det utskicket var klart, mailade jag över alla bilder igen till Kenneth. Sen ringde den andra Kennet och sa att han måste få in mina utskick gällande Oldies mm. Hade inte skrivit ihop Nationaldagen så var bara att ta tag i det. Skev och skrev och skrev. Sen maila jag iväg det.

Sen kaos bland barnen, plånbok borta !???! Kastade barnen i bilen och Xtra barnets resväska, jo hon ska visst flytta hem! Plånboken kan finnas i Marias bil nere i Sunnerby. Tar xtra nyckeln och ner och hämtar bilen och i bakluckan ligger hennes plånbok. Jävlar vad konstigt Marias bil låter......in med den i garaget. Höger framfjäder är av.....mecking med den.

Sen ringer Jerka och stämmer av allt. Han har alltid något glatt och positivt att berätta. En toppen klubbkamrat.

Framkallar korten från filmvisningen och några är riktigt bra, ska vänta och se om Mats kort är bättre. Jag måste nog tro det med den blixten han hade med sig så blir nog resultatet bra. Pratade med Öhrnen och satte mig sedan för att skriva ett reportage om filmvisningen......

Sen ringde PG och pratade och smidde lite planer....

Jäklar vad jag jobbar en SÖNDAG.....sen kom ett fint SMS som gjorde mig glad från en klubbkamrat...

Somnade som en stock och sov till tio i tolv på natten då telefon ringde och jag får ta på mig kläderna och sätta mig i en kall bil för att hämta barn vid tåget.

Nu är det måndag och jag ska snart till min sjukgymnast sen ska jag jobba......sportlovet har börjat :-)

Fint SMS

En lack som en spegel en sommarkväll i skärgården...



En Corvettekamrat har tittat på min bil och skickade ett fint SMS. Hon var visst väldigt blank.......och det är det som är målet med en svart bil..............blank svart :-)

Middag och filmvisning, under lördagen.....



Igår var vi på middag hos Ann och Peter efter filmvisningen i Akalla. Peter hade lagat en otroligt god middag med rådjursfilé och murkelsås. Sen var det löjrom till förrätt och specialefterrätt med ananas och hemgjord glass. Hemma sent och bums i säng.

Filmvisningen på Akalla var super trevlig, massa med klubbkamrater. Var hundrafemtio personer som tittade på film och åt hamburgare. Många Corvetter till salu i hallen



Mamma och pappa kollar lacken på en svart bil. Troligtvis tänker pappa och mamma på min bil. Eller jag vet det för de sa det. Att svart är svart.....



Många bilar inne i försäljningshallen.....bara fram med plånboken. Ny bil till sommaren :-)



Priser och racingutrustning......



Svarta bilar är alltid vackra.......



Peter roddar ljud och bild innan filmvisningen.

16 MMS

Igår kväll var det julafton i min telefon. 16 MMS från lackboxen  :-)

Filmvisning

       





Om några timmar ska jag vara på Svenska bil i Akalla. Idag är det filmvisning för alla medlemmar i klubben och vi bjuder på Corvette-lunch sen filmvisning från sommarens filmande under våra aktiviteter. Sommaren 2010 som var en av de bättre om man ska tänka bilrelaterat för min del. Har väl adrig använt bilen till så många träffar som under förra sommaren. Var nästan uppbokad varje  helg. Tog bilen, träffade kompisar och hade bara kul. Ska hjälpa till lite där ute under dagen på Svenska bil, ska se vad Lasse behöver hjälp med. Ska ta med mig kameran och fota lite, nu kommer visst Mats med och han är duktigare på kameran än mig. Ska plocka ihop lite bilder och skriva en text sen och skicka till CM. Jag och Kenneth ska hälsa nya medlemmar välkomna till klubben i ett möte för bara nyamedlemmar. Sen sak vi vidare hem till ett par kompisar i klubben. Hoppas på en trevlig dag. Kan bli en riktigt trevlig lördag.......ligger just nu i sängen och bloggar. Måste nog gå upp snart för jag är så kaffesugen......

ha en bra lördag alla vänner...........ses kanske klockan 12 i Akalla

De säljer nya Corvetter där också........får se om någon byter bil under dagen


16.00

Idag klockan 16.00 ska bilen in i lackboxen och till dess ska jag ha bestämt mig vilket färkprov jag ska välja.Det står mellan två färgprover, jag måste bara veta vilket som kommer hålla i längden. Så att jag är nöjd länge. Det är inte gratis att lackera en bil som sagt var. En fritidspedagog tjänar inte stor-kovan precis!!!
Igår kväll klockan åtta kom lackeraren förbi med ett lackprov som han tyckte var snyggt.

Mycket prat om ditt och datt, jag fick bra tips om hur jag skulle vårda lacken efter att den kommit hem i mitt garage. Lack och klarlack ska bli kompisar med varandra och det kan ta tid......härdning kallas det :-)


Hittade roliga bilder på forumet.......snacka om att ägaren till denna bild måste tycka om ¨flames¨ eller hur ????




kallt.......



Denna kyla tar kål på mig och mina leder. Jag har så ont i nacke och handleder att jag bara skulle vilja resa till ett värmare land just nu. Tänk att jag tänker tanken, jag som är så otroligt flygrädd. Tror faktiskt jag skulle kunna tillåta mig att resa just nu och bota flygrädslan med värme. Att jobba ute är en otroligt stor fördel, men att varje dag vara ute flera timmar och leka i snön tar till slut kål på en som mig. Jag gillar både snö och skidåkning så det är inte det. Bara att -24 grader är så otroligt kallt.

Sommarmötet till Sundsvall 2008 var det också kallt. Bilen var täckt med frost fast det var mitt i Juni. Det gick att skrapa fönster om man nu hade en isskrapa med sig ;-)

Japp så är det med det.......ut i kylan och en iskall bil.........


tattuering igen......



Att jag är nöjd med min första tattueringen är det inget snack om !!!! Jag är helnöjd :-)

Att min bil betyder så otroligt mycket vet de som känner mig mest ! Och nu har jag den med varje dag, står skrivet inte i mitt minne, nej ! ja ! jo ! där också men framförallt på min handled. Att inte alla gillar tattueringar har jag full förståelse för, men att de som en gång tattuerat sig vill gärna ha en till trodde jag nog inte på. Idag ska jag ner till tattueraren efter jobbet och planera upp min nästa tattuering. Jag ska iaf ha en till ........ ska dit med min stora dotter vi ska göra en tillsammmans om fjorton dagar.........min lilla gjorde en samtidigt som jag gjorde min förra.

Att jag älskar mina barn.........mina tjejer är det inget snack om heller !!!!!!!



race.....

Att jag skulle vilja bvara lite tuffare och våga köra race skulle kännas bra. Det fanns en som dock fick mig att börja närma tanken att jag skulle våga prova på. Han skulle vara min stora stöttepelare om det gick åt helvete. Det vet jag! Han skulle stärka mig på alla tänkbara sätt och få mig att säkert våga prova igen. Han skulle vara som min egen PT ( personlig tränare) för att lyckas. Nu finns han tyvärr int mer på vår planet, det jag skulle kunna tänka mig att göra är ett race till hans ära för att jag saknar honom så. Ett Ivan-memory-race.

Fick denna vackra bil på MMS i fredags av Jerka.

600 hk.......

.......... ett projekt att kunna sopa banan med. Jag tror inte den står stilla, utan med rätt teknik och en bra PT skulle jag nog kunna nå topp-tider. Fasiken vad coolt det skulle vara. Så himla bra för min självkänsla om jag skulle kunna klara det. Nu har jag nya drömmar och mål.....sådant man ska ha för sätta lite färg på vardagen. Jag skulle må så BRA om jag var en sådan tuff brud!!!!

Hjälmen på och kör bara, vad enkelt det låter men så enkelt är det inte i min lilla värld.



Jag ska iaf vara med och försöka få ihop en Oldiesstege på Malmby den 28:e maj för de som vill prova sina gamla vackra pärlor. Sen blir det också prova-på race för de som vågar och aldrig testat tidigare......kanske något för mig 8:)


inte bara Corvette......



Lördagkvällen blev det inte bara Corvetteprat, utan mycket prat om båtar som tävlar i Poker Run. Pratade mycket med Rolf och om just denna båt, med flammor och döskallar till lackeringsmotiv. Häftigt att jag hade den på foto så nu ska maila den till honom. Livet är inte så kompliserat om man gillar V8:or, om det så är på land eller i vatten. Man finner alltid nya vänner att prata med.

Sent igår kväll kom jag i kontakt med en person som har en Corvette och ser fram mot att åka med ut på turer med oss som han inte kanske tidigare gjort. Vi hade en gemensam vän, vår fina vän Ivan. Kommer aldrig glömma honom - Ivan. Han har satt spår i mitt hjärta, han var som en Xtra pappa-ikon. Så helt underbar, rolig och levde i nuet. Corvetter och race var hans stora intresse trots lite högre ålder. Ålder spelar ingen roll när man har samma intresse har jag konstaterat.

Maila prtokoll från mötet till ansvarig, mail till Kenneth, President, Anders , Pernilla och massa jobb med klubben igen igår kväll satt nog fyra timmar med det.

Nu är det måndag och jag ska snart köra min dotter och Xtra dotter till bussen, sen ska jag börja jobba lite hemma och sen vidare til min arbetsplats. Ny vecka med mya utmaningar.

Hittade en ny lite leksaksbil.....1:64 inte så stor men ????


melodifestivalens vinnare i utseende.....



skulle kunna tänka mig bjuda honom på en tur i min Corvette ;-)

Linköping.....

Lördagsmorgonen började med kaffemuggen och bloggen sen var det bara att packa och dra! Tobbe körde mig till Vagnhärad, där fick jag åka med en klubbkamrat till ett möte i Linköping. Satt i möte hela dagen och diskuterade frågor och jag var den som fick den stora äran att skriva protokoll dessutom. Att det var Melodifestivalen i Linköping missade jag totalt. Såg inte ens det på TV och då sände de dessutom från denna stad. Vad jag fick stå till svars :-)  roligt att se hur det kan förändras kanske, eller också inte någon förändring alls. Sen middag och prat om sommaren och våra bilar. Kallt och soligt var det ute !!! Satt inne hela dagen och såg solen från ett underbart utsiktstorn........







sov som en stock till i morse då jag var uppe och planerade med Anders. Vi ska ha en träff i Askersund i sommar.

hicka över datum



Tittade på datum och fick lite hicka .........samma datum som jag började riva ner min älskade pärla så hände
något hemskt i ett annat land. Vilket datum tror du jag är ute efter. Jo, den 11:e september. Den 11:e september på eftermiddagen efter höstcruisingen med klubben till Mälsåkers slott så var pappa så snäll att han följde med hem till mig för att titta på min rutram.

Jag hade upptäckt helgen innan när jag tog bort de cromade listerna runt fönster och targabåge att det inte såg så bra ut. Pappa hjälpte mig och vi tog bort mer än vad som hade varit tänkt från början. Allt som visade på katastrofen.......hela rutramen måste bytas. Dessutom kom det förbi en granne som tyckte att han ville hjälpa till denna kväll. Vi höll på halva natten med bilen och monterade bort det mesta.



Rutramen lackad igår.....



igår ringde billackeraren och rutramen är lackad, nu ska bilen stå och vila ett par dagar för att se om grundlacken ändrar sig. Vänster framflygel behöver visst mer arbete redan som det ser ut igår. när de hade lackat rutramen hade de öppnat instrumentpanelen och handskfacket på bilen och det var visst ingen vacker syn. Mycket rost som antagligen kommer bli mitt vinterprojekt 2011/2012. Måste kolla golv mm

Igår var det kontaktpersonsmöte i klubblokalen.......klubbade alla möten och det sista inför sommaren.

i lackboxen....



Svarten i lackbox......faaaaaan vad jag är kär i min bil. Blir tårögd bara jag ser det här fotot.....att hon ska bli så fiiiiin. Jävlar nu trilla det en tår nerför kinden......det här är inte klokt. Vad har jag egentligen för känslor inom mig. Det här är nog halva eller hela mitt liv.......min lilla juvel.

MMS och samtal

Igår fick kvällen åter en fin solnedgång, hela kvällen sken upp.Det spreds ett ljus över mig och ett glädjerus inom mig. Jag fick MMS av billackeraren. (Bilden kommer senare,mobilen är på laddning). Han hade grundlackerat bilen. Bilen är nu lagad med kolfiberspackel som ska var mycket bättre än det mest. Han har kört epoxi(tror det stavas så  ;-) ..........) och grundlackat. Nu ska bilen stå och han ska se om han är nöjd med underarbetet, annars så ska det göras om tills han är nöjd. Ena sidan var lagad med popnitar ???? varför gör man så ???? Knappt uppspacklad vilket gjorde att bilen hade spruckit i lacken på vänster framhjulhus. Bilen hade två stora skador som var mycket dåligt lagade. Den ena vänster fram och den andra vänster bak. Tydligen hade de varit med om bilar som varit lagade med hönsnät och tidningar.......ingen dröm liksom. Min var tydligen lagad med popnitar.......poppig bil .......


Elisabeth du är inte lik min mamma.........

Igår hade jag som sagt var en riktigt stressig dag......kändes som jag skulle gå i flera delar. Måste ändå säga att den var rätt kul. Men utan rast från halv åtta till halv sex är ingen hit !!!! När klockan började närma sig halv fem och jag hade kört twister var hela kroppen slut. Ja inte bara kroppen utan hela huvudet oxå......Elisabeth kan du fixa det, Elisabeth kan du fixa det också, Elisabeth kan du ringa de, Elisabeth var finns det osv......När jag skulle prata i telefon vid fem så bara skratta jag, först ringde jag fel nummer sen kunde jag knappt prata....sa fel ord och allt blev knäppt, men det slutade dock rätt   :-)  Sen kom Fia och Matilda till jobbet och vi åkte och handlade mat. När vi kom hem hade det kommit ett paket på posten men det vill absolut Fia öppna, hon visste redan var det var sa hon. Min mamma samlar på leksaksbilar hahahah. Men hur ser den här ut ?? Nyfiken som hon är så slet hon upp paketet medan jag..........





......tog mig två stora whiskey. Jag var värd det igår. Sen lagade jag mat. Pulver soppa med xtra broccoli i. Paj och majskolv........bara gotti gotti

I paketet kom äntligen min underbara -58. Svart och vacker som en liten juvel. Där kom det igen.....mitt nya ord tror jag....JUVEL. Allt vacker som mitt öga skådar och som oftast är svart är en liten juvel.








Sen blev det praliner medan jag prata i telefon och bara kopplade av igår kväll. Ladda batterierna till idag. Fick en söt liten pralinask av min Fia på Alla hjärtans dag.......små söta chokladhjärtan. Mums, mums, mums



Matilda som flyttat hem till oss och förgyller vår tillvaro sa vid middagen. Elisabeth du är inte som min mamma !!! Kommer hem och dricker whiskey och har beställt leksaksbilar på nätet. Hon kanske har rätt..........det kanske är vanligare att mammor kommer hem och slår upp ett glas rött vin till sig och får paket från Ellos på posten.

Skulle passa min garderob.......





Har precis suttit och pratat med Affe, han var ute på sidor i staterna och då måste ju bara jag också kolla in dem. Hittade denna vackra juvel......skulle faktiskt kunna passa min garderob.
Ja drömmen om en C2:a finns nog där inne i  mitt blod och mina gener som jag inte vet var jag fått ifrån. Jo det vet jag nog ...........jag är nog tillverkad i ett baksäte på någon Amerikansk kärra. Hur är det med det mamma och pappa ??????

 


jag längtar tillbaka....eller framåt



Nu längtar man tillbaka eller fra,åt till sommaren. Ja det är helt enkelt sommaren man längtar till. Sitter och planerar så mycket, semester. Sommarlov ....ja tänk vad man kan längta. Jag bara hoppas att bilen blir klar, men om den inte ör det så är det ju ingen katastrof det heller. Vill bara få Transporten lagad....vill ha en rolig vinterbil.

9:e mars är det dags igen.....



Då ska det bli en tattuering till........det måste bli lika :-)

Alla hjärtansdag........




Till dig från mig........

Min pärla.....juvelen i mitt liv




  • Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG och jag kan inte gå ut i garaget och pussa på min juvel. Hon är inte hemma för hon finns i ett annat garage med andra bilar. Men oj vad hon ska få när vi ses !!!!!

    Igår så satt jag med mycket jobb till klubben
  • mail till Kenneth
  • mail till Jerka
  • meil till Kerstin
  • mail till Kennet
  • mail till president
  • reportage om efterwork
  • reportage om Oldiesträffen i fredags
  • reportage till Janne
  • bilder till Janne
  • telefonsamtal med Jerka

Denna vecka är så fullbokad, hur ska jag orka med. Idrottshall bokad tisdag och torsdag. Badtider tisd, onsd, torsd. Möte på jobbet tisd, onsd, torsd. Möte kvällstid tisdag,onsdag och torsdag. Ledig måndag kväll och fredag kväll.

Dessutom har jag fått en Xtra dotter som kom och flyttade in med sin stora resväska igår kväll. det känns bra. Då har jag lite liv i huset. Saknar min stora tjej som flyttat, så är det bara. Nu har jag två igen.......härligt!!! känns bra att vara Xtra mamma till henne......hon är så söt.

Idag är det Alla hjärtansdag glöm inte det....



Krama en kompis........


Han stannade kvar........:-)

Igår satt jag nog hela morgonen i telefon med kompisar från Corvetteklubben och med mail och sms. Pratade med mamma och pappa också. Sen kändes det som om jag bara måste UT!!! Solen sken från en klarblå himmel och det var flera plussgrader mot husväggen. Där hamnade jag med en kopp te och näsan mot solen. Ännu mera samtal från klubbkamrater och prat om bilar. Sen gick solen ner och det blev lite kyligare. Jag kände för en stund i garaget för jag måste ta hand om mitt citronträd som inte mår så bra just nu. I torsdags kväll när jag var där och vattnade hade citronträdet fått spinn, en sorts ohyra som jag direkt måste ringa min trädgårdskunniga vän och fråga om hur jag skulle göra. Han sa att jag skulle spola av det i kallt vatten, hur ska jag kunna ta in ett träd som är nästan två meter högt i duschen?????? Då kom jag på att börja torka av med fuktig trasa, men idag kom jag på att man kanske skulle kunna dammmsuga bort spinn och ohyra......



Dammsög alla blad på undersidan och stammen och duschade sen hela trädet så det blev jättevått. Fick torka hela golvet så det blev skurat det också. Men när jag står där och dammmsuger så ser jag............





Min spindel är kvar !!!!!! Han ville stanna kvar i garaget och inte föja med Corvetten på lackering och slipning. Härligt....vad jag blev glad :-) Nu sitter han i taket och bara tittar ner på mig.Då får jag för mig att han kanske äter ohyra så jag tar ner honom från taket ch plaserar honom på ett blad när jag är klar med duschningen.



Visst ser han glad ut......spretar med alla ben. Lördagsfest !!!



La täcket på min C4:a för den ska få sova vidare......inget Corvetteväder ännu.

Vilken kväll......



Vilken kväll det blev, min favorit gick till final och fler fina stjärnor från etern kom och hälsa på. Livet kan vara helt underbart ändå !!!! 

Nu är det vinter igen.......

Tror att man får göra som denna glada kille gjort.  Tänk vilken dröm att kunna kombinera vintersport med sommarsport. Två favoritaktiviteter som möts i den vanliga vardagen. Att till helgen ta Corvetten till Flottsbro och åka lite slalom när solen skiner som denna dag. Vilken underbar dröm det skulle kunna bli i min värld....... 



Igår kväll efter att ovädret vänt om och gav oss en bättre kväll, hade vi en vinterträff i klubblokalen. Morgonenens nyhet var att alla SL-bussar i hela Stockholmsområdet var inställda och pendeltågen hade förseningar.( Har tydligen aldrig hänt på över tjugofem år) Bussarna kom igång vid tvåtiden och då kom även solen fram. Hade det köigt till lokalen och kom ett par minuter försent men med varmt kaffe i termosar och bullar, kakor och ett glatt humör. Efter att alla trettio fått lite fika och bullar så hade vi föreläsningar och ett bildprogram samt filmvisning. Det blev en riktigt lyckad kväll. Rent av en toppenkväll........



Gårdagens väder var ingen

insnöat.....

Jaha......då var det dags igen. Insnöad men med strömmen kvar......kommer man till jobbet idag eller hur går det. Vinterdäcken på min lilla rallytårta är så dåliga att resan hem igår var ett äventyr i sig. Hade nog tio delmål på vägen hem, tänkte kommer jag dit är det bra, nästa dit, oj jag kom hit, ännu bättre jag kom ända hem utan att ringa bilbärgning. SL-bussen satt fast i ett dike i en backe upp, tre bilar med varningsblinkers, ingen plogbil, bara snö och två hjulspår. Sitter och väntar på att läget ska bli under kontroll. Ska sen till sjukgymnast och sen till jobbet. Plockat ihop kakor och annat till träffen i Sumpan i kväll. Hoppas det kommer några, annars är det nog många som stannar hemma när snön är så intensiv.


Utbränd......



Denna Corvette mår nog inte så bra ;-)

Kände mig som bilen på bilden igår kväll. Veckan börjar härligt men slutar med stress och värk. Var och handlade allt till klubbkvällen igår efter jobbet. Dessutom full fart på jobbet, ont i huvudet, hungrig, ingen rast på dagen. Ringa massa samtal. Hem spydde som en gris och gick och la mig och sov gott. Kände mig utbränd......

 


CD-omslag

Igår tändes åter ett ljus över min C3:a, fick en förfrågan från ett rockband som håller på att spela in en ny skiva om de kunde få ha med MIN C3:a på CD-omslaget. De hade disskuterat i helgen hur CD-omslaget skulle se ut och då hade min C3:a kommit upp som förlag. Gruppen som poserar ihop med min bilen...........såååååååååå jääääääääääävla häftigt.

Det gäller bara att bilen är klar till dess som de ska börja fota till omslaget.......

Hönsmamma.....

Fast jag sovit mer än dåligt...ja, sämst i natt så var jag uppe tjugo över fem och värmkörde stora dotterns bil. Hon hade en´hel del is i luftintaget vid motorhuven, så jag passade på att göra bilen isfri nu på morgonen. Igår kväll var det riktigt trevligt hemma med alla barn + extra dottern till middagen och dessutom ett glas rött vin. Sovit dåligt då jag haft mardrömmar om yngsta dottern som ska bada isvak idag. Hittat på allt i mina drömmar från hjärtstopp till att hon inte skulle komma upp ur vaken. Har så dåliga erfarenheter av folk som gått genom isen själv. Vak = hål i isen. Vaka =ha full kontroll på något, något man kan göra om det går snett idag  

Bytt baklampa på min rallytårta.........


Grym......t

Grymt skön start på morgonen och den här veckan, igår tog jag en långpromenad på en mil. Jobbade sen och hade det underbart ute med barnen.Våren är faktiskt på väg, man kan vara ute till senare är halv fem........det är ljust!!!! Dessutom är det varmare och riktigt skönt att leka ute. Igår kväll var det arbete med klubbens aktiviteter efter middag tills det var dags att hoppa i säng och sova skönhetssömn.



Pop Up.......grodan boll  !!!!!!  Love you 2

Fia fick för tidig Alla hjärtansdagspresent igår av mig.....hon behöver det :-)
Älskar mina barn..........

Om en vecka på måndag är det Alla hjärtansdag........görnågon glad som du tycker om !!!

Sol och sova.....

Igår var det en riktig söndag, gjorde faktiskt inte mera än laddade batterierna på mig själv. Lång frukost och data sysslor. Sen satt jag i solen från klockan elva till tre. Gick in i soffan och la mig och sov middag. Lagade enkel middag och kolla TV, sen läste jag Corvettefakta och somnade in sött.



Öppnade ett paket från posten........





En illgrön C5:a........lite annorlunda, men häftig. Det finns ju de som redan vill att jag ska lacka om den och förstår inte att det var färgen som gjorde att jag köpte den  ;-)

Åtta år sedan...........

Tänka sig att tiden går så fort........det är snart åtta år sedan. Den 26 juni 2003 fick jag ta över hela ägarskapet av C4:an då min kära pappa köpte sig en ny Corvette. Han hade sedan länge önskat sig en ny Corvette och köpte sig en i sjuttioårspresent. Kort från första dagen som ägare. Bilderna tog jag efter en timme som ägare av den och gjorde ett collage.


En riktigt bra dag......



Efter att bakat bullar blev det andra bullar. Tog mig ut i garaget och fortsatte med fälgarna till C4:an nu när inte C3:an är hemma. Jag putsade och polerade tills fingrarna värkte. Tog även ut henne i vintervädret .......



Kallt om tassarna ......

lördag morgon....

Nu är klockan snart elva och jag har bakat mjuk pepparkaka och nittio bullar.......



Nu ska jag ut i garaget och jobba :-)

fredag morgon.....

Var uppe tidigt i fredagsmorse och tvätta fyra maskiner tvätt, storstäda hela huset, var i garaget kvart över åtta och han göra en och en halv fälg innan jobbet. Var sen och jobba, efter jobbet handla ingredienser till bak inför fredagens träff med Corvetteklubben i klubblokalen.




torsdag...





Var och hämtade min instrumentbräda hos lackeraren. Vi ska se om vi kan renovera upp den, eller om jag måste beställa en ny. Pappa har en kille som är duktig och som redan renoverat inredningen till dörrstolparna.

Dag 2.....

Sent igår kväll kom ett nytt MMS.......hur trevligt som helst. Jag blir så glad, som ett litet barn på julafton. Det blev direkt min nya bakgrundsbild på mobilen,och nu ut på bloggen. Jag tror jag är i sjunde himlen......något händer i mitt liv som är positivt. Fick också veta att förarsidan var ännu värre än passagerarsidan bak. Mycket sprickor och dåliga lagningsjobb........ändå kommer det en  en glad smilies från lackeraren. Hur bra känns det på en skala från ett till tio. Kan meddela att det känns som en stark tia, nästan 11:a.



Låg igår kväll och läste kvällslektyr......det var både Corvette central och Ecklers. Vet vad jag ska önska mig i födelsedagspresent.........det är långt dit och då är det utflykt med Corvetteklubben till Tierp arena.Ny racebana i Stckholmsområdet som har sin invigning då. Den 7.e maj......

Första MMS:en

Första MMS:en och inte första mensen  ;-) 
Har sex och samlevnad som arbetstema just nu på jobbet, så jag ser alla ord så förknippade till det ;-)





Idag kom de första MMS:en från killen som ska fixa lacken. Startskottet har gått!!! Nu kan det bli en serie av detta arbete. Jag känner mig som i sjunde himlen, någon som tar hand om min ¨pärla¨ så hon ska bli i toppskick! Jag ska dessutom få en överraskning senare. Tydligen är hela bilen omlackad tre gånger och dessutom sprutspacklad. Mycket sprickor och dåliga lagningar var dagens budskap. Men det kommer gå bra, så många som är involverade i detta. Fick dessutom ett erbjudande på hjälp att ta hem varor från Amerika, tänk vilka snälla och underbara människor det finns runt en. Ska nog se till att ha en renoveringsfest senare då allt är fixat och klart på henne. Alla som hjälpt till ska få en inbjudan som tack för hjälpen......det vore ballt.......och inte så svårt att genomföra. Känns som riktigt kul desutom.......har någon varit på en renoveringsfest ????????

Tycker så mycket om er alla mina vänner // Elisabeth

Spännande.....

Visst är det spännade att följa mitt lilla projekt. Det tycker jag med :-)
Ännu roligare är det när ni kommenterar på min blogg eller sms:ar......kul respons......

Nu börjar det......





Nu börjar det hända saker.....inte med min vikt men med min bil. Igår kväll fick jag hjälp att frakta henne till billackeraren. Nu blir det många timmars jobb i den lokalen för att få henne fin. En kompis kom med sin stora Hummer och körde iväg med henne i går kväll. Det var ju inte det väder jag hade hoppats på. Ja! Det var ju inte snöstorm och -20 grader uta SKITIGT på vägarna och med tre plussgrader på termometer. Under dagen hade det dessutom regnat så vägarna var riktigt smutsiga. När jag kom hem igår kväll var jag helt slut, man spänner sig för att man inte känner sig riktigt säker på allt. Alltid orolig så det inte ska hända bilen något.

Pratade med pappa sent igår kväll och han kvittrade som en pojke på julafton. Han hade varit och köpt bildelar till min bil och dessutom fått sin säng leverarad, en lika dan som min. Jag lovar att du kommer sova gott i den....min älskade pappa.

Om en timme ska jag till min sjukgymnast han ska ha mig som patient till sin sjukgymnastelever som ska känna och askultera på mig som ett elevarbete. Jag lovar att jag har duschat och preparerat mig med deoderant. Har dessutom lackat mina skitiga naglar.....de har ännu olja och smuts som sitter ingrott !!!

RSS 2.0