jobbat med klubben hela söndagen....

Hela söndagen gick åt till att jobba med saker som ska vidare inom klubben. Klockan halv nio ringde Christer och sa att jag skulle kolla mailen. Det var bara att göra det mitt i mitt arbete med att skicka nya kort till Kenneth och CM. Tydligen var de fotona förbrukade som man skickade över Sprend, om man öppnat dem en gång så kunde man inte skicka dem vidare. Jag och Christer formade inbjudan till Malmbyracing med Jerka på telefon. Det som är riktigt kul är att jag ska hålla i Oldies stegen på Malmby. Ska dessutom få gå en kurs i tidtagning för att ev kunna hjälpa till med det när vi kör race. Efter samtal med Christer och det utskicket var klart, mailade jag över alla bilder igen till Kenneth. Sen ringde den andra Kennet och sa att han måste få in mina utskick gällande Oldies mm. Hade inte skrivit ihop Nationaldagen så var bara att ta tag i det. Skev och skrev och skrev. Sen maila jag iväg det.

Sen kaos bland barnen, plånbok borta !???! Kastade barnen i bilen och Xtra barnets resväska, jo hon ska visst flytta hem! Plånboken kan finnas i Marias bil nere i Sunnerby. Tar xtra nyckeln och ner och hämtar bilen och i bakluckan ligger hennes plånbok. Jävlar vad konstigt Marias bil låter......in med den i garaget. Höger framfjäder är av.....mecking med den.

Sen ringer Jerka och stämmer av allt. Han har alltid något glatt och positivt att berätta. En toppen klubbkamrat.

Framkallar korten från filmvisningen och några är riktigt bra, ska vänta och se om Mats kort är bättre. Jag måste nog tro det med den blixten han hade med sig så blir nog resultatet bra. Pratade med Öhrnen och satte mig sedan för att skriva ett reportage om filmvisningen......

Sen ringde PG och pratade och smidde lite planer....

Jäklar vad jag jobbar en SÖNDAG.....sen kom ett fint SMS som gjorde mig glad från en klubbkamrat...

Somnade som en stock och sov till tio i tolv på natten då telefon ringde och jag får ta på mig kläderna och sätta mig i en kall bil för att hämta barn vid tåget.

Nu är det måndag och jag ska snart till min sjukgymnast sen ska jag jobba......sportlovet har börjat :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0