mössan på.................

Snart är det verkligen dags för mössan på. I morgon går vi in i december månad. Julkalendern startar och längtan till julen med släkt och vänner blir bara större och större. Men var är SNÖN!!! Längtar efter att åka pulka...............

Har köpt en ny mössa som jag ska ha i vinter, en mössa som bara är för mig.



Tycker den passar in i mitt Amerikanska tema. Amerikanskt på allt just nu..............

Ska inte åka till Sumpan ikväll, orkar inte åka tio mil för två timmar där. Är väl bara rätt lugn i själen just nu. Måste inte vara överallt, som jag annars är. Har börjat rensa både här och där. Mår nog rätt bra just nu............livet är på min sida.


nytvättat.............

Nu är det inte bilen man står och tvättar efter jobet för att ta sig en kvällstur med. Sommartid åker man ham efter jobbet och tvättar bilen. Byter om och tar sig en cruisingrunda till Lissma, Skanssundet eller Stockholm city.



Igår åkte jag hem efter jobbet och tvättade, inte bil utan.........................påslakan!!

Hittade nya påslakan i helgen som skulle tvättas, de passade både till mig och var snygga. Har två olika påslakanset nu. Är inne i Amerikanska svängen. Allt ska vara i Amerikanska flaggan, och Amerikanska bilar.



Mina gamla Amerikanska påslakan..............myyyyyyyyyyyyys!!!! Älskar min säng...........



och mitt (H)JUL-pynt...... 

Precis ett år sedan på dagen................



Igår köpte jag ett Amerikanskt julhjärta, eller rättare sagt jag fick det gratis när jag skulle ta och betala. Hade dock tidigare gjort av med xx.xxx:- på en order hos dem. Förra året köpte jag en stjärna på NK när jag var och julhandlade.



På dagen ett år sedan, Svarten var olackerade och vi hade SNÖ.







Min kärlek är nog evig till denna bil, älskar detta foto fast hon är nerplockade och har inget nosparti. Det här är MIN EVIGA KÄRLEK till någon/något.



Jag var ute och provstartade henne för att år sedan för att allt ska stämma den 1:a december.



Sen in i värmen igen................har inte varit i garaget något denna helg. Kanske fem minuter för att lyfta tillbaka motorhuven och ställa in ett av mina citronträd tillbaka i fönsterhörnan. Citronträden tycker det är för varmt i garaget så jag har haft det ena på annan plats.

Min söndag var helt underbar................var och handlade i Kungenskurva och är nu jävligt mycket fattigare. Men fan vad livet kan vara härligt och lyckligt om man ger det en chans!!! Nu ser jag framåt ................pengar är inte allt men mycket. Eller så är det tvärt om....................!!!

Om tre dagar är det december och första ljuset är tänt i staken. Den står där fint och lyser som mycket nu denna första adventshelg, stakar i fönster.................ljus i vårt hus!!!

Advent

Igår städade jag nog hela dagen, inte han jag med några roligheter inte. Men städat och fint och adventmysigt är det!

Fick veta att det finns de som lyckades få till en liten Corvette-tur under gårdag. Låter riktigt härligt, visst får man en käsla av avundsjuka att man inte lyckas göra lika. För grönt ute är det och risken för att sladda i diket är minimal pga. ishalka.

Idag ska jag fixa granen...................julgranen ute



fick en fin bild av Mats igår..............tack Mats!!!

Ett nytt LIV och väntan på Tomten har börjat.

nytt smeknamn - Betty Boop

Igår hade jag en dag precis tvärt emot torsdagen. Torsdagen var föjävlig och gårdagen rent av toppen! Hade min egen guld-stund på morgonen med bloggen och kaffemuggen. Sen hade jag en träff på fiket i VH, helt underbart trevligt. Tog en frukost där denna fredag.............



Kramar och glada hej-rop! - Hej! - Trevlig helg!- Är du ledig!- Det var länge sen!- Hej Elisabeth! Jag träffade folk överallt, på parkeringen, systemet, i centrum och på fiket- Min kompis undrade om jag kände alla?

Sen kom jag till jobbet, glad och full av energi. Fick ett nytt namn från min chef....................Betty Boop. Tror jag ska tolka det positivt, så nu går jag omkring och säger bop-bop i bop!




Kärt barn har många namn...............

Hade en toppendag ända fram till halv sex då jag slutade, pratade med några Corvette och bilkompisar i telefon lyckades jag hinna med oxå. Spelade fotboll och hockeyspel med barnen och julpysslade.



Sen var det mysfredag, hemma..............



Idag ska det bli en mys-lördag.  Ska kolla film när kompisarna sitter i Kaknästornet och äter julbord...........

jävla dag...........



Vilken jävla dag jag hade igår. Vaknade med migrän, spydde och tog en tablett, sen kändes det bättre. Gick till jobbet, var ute och mådde bara bra. Sen kom det en attack till vid tolv, skulle gå hem då, men cola och lite medicin hjälpte. Var kanske lite sur igår men fick en hel del energi senare på eftermiddagen.

Igår hade vi regn, störtregn i en skur, sen sol och när jag skulle åka på middag vid halv sex fick jag skrapa is från framrutan och när jag åkte hem var det regn. Inte konstigt att man har migrän, väderkärring som jag är !!!!

Hade reklammössan på mig hela dagen igår, skönt som bara den. Idag ska jag ha min finmössa..................den rosa. Ska åka och fika nu på morgonen med en kompis innan jag börjar jobba. Stänger idag på jobbet och sen är det helg!!!!!!!!!!!!!!

Helgen ska bli lugn hoppas jag och berikad med tankar kring både det ena och det andra. Ska iaf se på film från sommaren och ta ett glas vin. Byta till vinterdäck och vara i garaget.

energikick!!!!

Igår var det full fart på jobbet som vanligt. Var sen och handla saker till arbetsplatsen. Så härligt att få shoppa loss och inte betala fakturan. Bara köpa, köpa, köpa.

Efter jobbet tog jag min lilla Toyota till Sundbyberg och besökte kompisarna i klubblokalen. Härligt att få prata bort en stund med Lasse, Jerka, Roffe, Matte och Ingvar. Ja sen träffade man ju några till ;-)

Killen som äger den här bilen har fixat till helgen för mig..................fyra skivor. Jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vad roligt! Han är bra han !



Tack ska du ha!! Helgen är räddad med lite trevligheter, om det inte blir storm och strömavbrott. De varnar visst för att det kan bli riktigt illa, med stark blåst och oväder. Vi får ju iaf lön i morgon.........skönt. Det är rätt tomt i plånboken.

en dröm, lite kär...............



En dröm kan vara helt otroligt underbar. En dröm kan vara lika otrevlig som trevlig. En dröm kan var denna, så jävla rååååååå. Jag blev nog lite kär i den också. Kär i mycket.................att vara kär är otroligt underbart. Att äga mycket pengar och kunna göra som man vill, måste vara helt underbart. Jag vet precis vad jag skulle göra. Skulle behöva ca. fyra miljoner just nu. Så råkar du ha det över så skänk dem till mig - vet ja !!! Jag vet vad man kan göra med dem :-)

Ikväll ska jag nog försöka ta mig till lokalen och träffa lite Corvettevänner, känner att jag behöver det just nu !!!!Jävla skit att jag har den här jävla rädslan för höga höjder, annars hade jag fått träffat flera av mina Corvettevänner på lördag då det är julbord.

Har börjat ett nytt liv då jag går och lägger mig klockan nio och vaknar klockan halv fem. Känns så bra i hela kroppen. Mår så bra av det !!!! Ett nytt liv. Så är det....

Igår träffade jag en skön kille som kör ut varor till oss på jobbet, han läste på min arm. Stingray !! Håller du på med båtar ?? Nä, bilar. Sen blev det bilprat och Power meet Västerås. Så kul att få prata bil mitt på dagen, han tog tid på sig och var inte alls stressad. Den här killen har dessutom skällt på oss och våran lastkaj och nu var han hur trevlig som helst. Tänk vad ett bilintresse kan öppna upp........en tatuering kan skapa nya kontakter.



Ha en bra dag, bestämde idag att jag ska sätta på vinterdäck på min älskade Transport i helgen. Måste ha den i december för att ladda batterierna. Bara få köra omkring och njuta........cruisa runt.

surt.........



Surt sa räven om rönnbären. Ett gammalt ordspråk som säger att det ska bli en kall vinter om det finns mycket rönnbär. Jag kollade in någon rönn i år, men jag tror jag noteradeen rönn tidig höstdag och den hade rönnbär, och då menar jag mycket rönnbär. Men var är vintern ? Var är all snö ? Det är advent på söndag och vi har ingen snö !!! Jag längtar till snön, lite vitt på marken och så blir det ljusare ute.

Ljust var livet i somras, en fin dag var vi på Power meet i Västerås, där fanns en bil som jag inte tror var sur. Den hade sura bilar, men visst kunde den nog bli sur om den skulle köras runt på stan i sakta tempo. Sur på att inte få utlopp för all sin energi....................

PS! En bil som jag åter bev kär i. En sådan bil skulle jag kunna tänka mig att äga och ha på tisdagar. Tisdag är det dessutom idag. Skulle kunnat kört en sväng i kväll, om jag hade ägt den. Höll på att springa ut i gatan och stanna en muskel Mustang i lördags. Ville bara få åka med. Den lät så UNDERBAAAAAAAAAAAAAART............man blir som kär och galen i hela kroppen !!!!!!!!!!!!!! JAg tror jag är tokig. Jag är kär i bilar................

söndag den 20 november

Var uppe tidigt på söndagsmorgonen. Fullt ös!! Efter fika och bloggande så gick jag ut och statade mina projekt. Först tvättade jag Marias bil, körde sen in den i värmen så nu står den också inne i garaget. Tvättade sen Toyotan och dammsög ur den invändigt. Precis när jag var klar med tvättningarna ute så började det att regna. Sen in för lite frukost.

Sen kom pappa och mamma när jag var i garaget. Igår kollade vi upp en hel del på bilen.



Vi tog bort behållaren för glykol, det visar sig att den läcker mer än vanligt just nu. Vi hittade en spricka i den som bara blir större och större. Nu blir det nog till att köpa en ny behållare.









Mecka bil med långt hår går inte alltid så bra. Håret fastnade under liggtrallan eller ¨horan¨som den också kallas.

Fixade hastighetsvajern som läckte en del olja. Hoppas den blev tät, ska ut och kolla om en stund. Börjar sent så jag hinner vara i garaget en liten stund på morgonen. Ska städa upp lite från gårdagen, hade svårt att sluta jobba igår kväll. Men jag hade bjudit hem Sofia och Linus på middag, så de var väldigt hungriga vid sex. så då fick jag gå in och laga middag och efterrätt ( i meckarkläder blev det, jag är inte riktigt klok! ). Sofia och Linus haade bakat pepparkakor med mormor, jag gjorde en deg i lördagsmorse så det vara bara att kavla ut!

I garget bestämde vi iaf att en gammal bil ska få läcka lite.




Från styrsnäckan..............och från packning



Det bestämde pappa och jag när vi låg där under bilen................



Men ny packning till oljetrågets bult blir det iaf..............



Satte fast lite av instrumentpanelen, fixade så att popupp-lysena ska fällas upp, satte dit larmet ( det gick inte så bra ), satte dit Stingraymärkena och det är nog det snyggaste på hela bilen.



Men det absolut svåraste var att få dit emblemet på fronten, så trångt att komma åt och få dit plåtmuttrarna så att jag trodde att jag skulle vrida armen ur led. Men nu sitter det där !!!



Det dyra emblemet.....................men snyggt är det !

En toppen-söndag blev det..........älskar sådana här söndagar. Börjar med mecking och avslutas med middag och lite vin.

Hoppas att det kan bli en bra vecka, förra var helt otroligt stressig.



Elisabeth-dagen

Igår hade jag namnsdag och det kändes riktigt bra! Blev grattad med små fina SMS hela dagen av vänner runt omkring mig. En del av vännerna är Corvettevänner, fick en grattishälsning ända från Thailand och det kändes fint.

Efter pepparkaksbak och bloggande tog jag på mig mekarkläder och gick ut i garaget. Slipade underredet till den andra stolen samt passade på att lacka den ute. Igår var det som vår ute och resultatet blev bra. Tvättade fönstrena på huset och garaget mellan lackeringarna.

Sen var jag hos min syster och åt middag, grattade henne i efterskott. Där var det också jul på gång. Fick glögg och lussebullar när vi kom. Smakade riktigt gott.



Hämtade mamma och pappa och då fick jag en påse av pappa med delar och en faktura på en hel del som jag beställt.



Bara emblemet kostade mig vad jag får i lön av två arbetsdagar på jobbet.

Sen låg det lite bättre skruvmejslar i en annan påse, mina jag har i garaget är tydligen inte helt okey!!



Av mamma fick jag en fina Amaryllis i namnsdagspresent, hon är snäll hon. Min morfar gav mig en Amaryllis och pengar varje namnsdag då han levde. En riktigt go person var han.

I natt har jag sovit dåligt, först SMS och sen telefonsamtal som avbröt min sömn klockan halv två. Halv fem skulle katten ut, fy katten vad jag är trött i huvudet. Ska sätta på vinterdäck och tvätta bil idag. Mecka lite i garaget med Corvetten oxå kommer jag att hinna. Pappa kommer nog ut om han orkar. Känns som oväder i mitt huvud, snöstorm på väg. Igår när jag skulle åka till syrran så tog jag Transporten, men fick vända i skogen och byta till Toyotan. Har inte vinterdäck på Transporten ännu och i skogen varnade instrumenten för ICE. Vågade inte köra vidare med lågprofildäck och sommardäck. Idag ska det bli vinterdäck på....................så är det.

Ska se om jag orkar tvätta Marisa bil och ställa in den i garaget också. Full fart hela tiden. Nu är tvättmaskin igång, ska hänga tvätt om ett tag.

Ha en bra dag!!! En söndag......................

Glad som fan idag, ställde mig på vågen och ett kilo var borta...............

(h)julen är på gång............

Igår var det fredag och jag fick till både storstädning, bloggning och handling innan jobbet. Var och hade lite mysigt innan jag började min arbetsdag. Ego-tid, bara min tid..............ingen stress. Var på bolaget och handlade lite inför advent och vintermys!!



Glögg är gott, värmer fint !   körglögg
med smak av Choklad så man blir glá!

Jobbade sent igår kväll och sen blev det middag och ett glas vin.

Idag lördagmorgon vaknade jag halv sex, skönt ! Har gjort en pepparkaksdeg som sen ska bakas ut och gräddas till små söta pepparkakor. Skulle haft pepparkaksformarna som finns att beställa/köpa från Corvette central. Tänk dig en hel burk med små pepparkaksCorvetter. Fint som bara den..............



I Corvette Centrals katalog som kom i veckan finns mina pepparkaksformar. De är så söta. Önskar mig smycken och lite annat från den oxå. Får se om tomten läser min önskelista och kommer med det på julafton.

''

Sen kommer det anna reklam i brevlådan så här till jul.



Nu är klockan sju och jag lyssnar på ring så spelar vi och dricker kaffe, bloggar och sen ska jag ta en lugn stund och titta igenom min julreklam och framförallt Corvette Centrals katalog. Efter kaffe och träsmak i rumpan av kökssoffan ska jag nog ta mig ut i garaget och tillbringa lite tid där. Har ingen riktig lust just nu, men den kan ju komma. Det är iaf + 9 grader ute  så jag kommer kunna lacka mina delar ute idag.  Man kan ju inte stå och lacka inne i garaget bland alla bilar, det kan ju sluta med att man fär klä in dem i folie för att det ser ut som de har asfaltfläckar över hela lacken.

Jag har julkänsla i hela min kropp........................

Vill ha snö NU !!!





foto från den 28:e november 2011, då hade vi snöstorm och strömavbrott.

Ha en bra lördag, min bloggvänner.............

fredag igen...........

Fredag igen och med flera övertidstimmar denna vecka. Jag är helt slut, men har en toppenchef som tog in mig igår och sa att han var orolig över att jag skulle gå in i väggen. Han ville inte se mig på jobbet förräns klockan tolv idag, och så skulle jag gå till läkaren sa han och ta borreliatest. Han är bra han !!

Jag är därför ledig hela förmiddagen, känns riktigt bra. Ska städa, handla, åka till Rofa, ta en fika och sen kolla om det finns återbud till bilprovningen.

Igår öppnade jag en flaska vin och det var gott :-) måste nog till systemet idag så jag har lite ikväll och till helgen.



Gillar den här bilden.............det känns som om det kunde vara jag och min pappa ;-)
Riktigt rosa är den, lika rosa som allt annat i år. För 15.000:- så skulle jag ha en sådan färg på min bil. En ny out-fit till sommaren 2012. Plastikoperation alá folie.
Vilken grej liksom, helt annorlunda mot alla andra C4:or. En tjej-bil till mig !!! Kontrast till Svarten som är maskulint snygg, som en atlet med vrålande styrka och former som en vältränad kroppsbyggare.

Nu ska jag brygga mer kaffe och starta dagen med allt arbete som en fredag innebär.............ha det !


vilken dag.....

Vilken dag jag hade igår. Man hade turbon i hela dagen. Vaknade försent, försov mig lite. Troddejag hade en lugn dag framför mig. Telefon ringer före sju, kan du vara vikarie idag? Hoppade in som vikarie, all min planeringstid försvann i ett nafs där! Hade en två/trea hela dagen. Ingen lunchrast, bara rastvakter, samtal och sen mitt ordinarie jobb att sköta. Efter jobbet mer samtal och telefonsamtal sedan ett möte uppepå det. Sen hem , sen Tv och sen säng. Vilken jävla dag. Skillnaden är stor mellan semester och vardag.



 Första SMS kom klockan 06.59 igår morse och då blev jag glad. Riktigt glad :-)
Glad som bara den för alla fina kompisar man har som sprider lite glädje.

- Är du vaken? ( SMS)
- Ja! ( svar från mig )
Telefon ringer och jag tar mig tid att prata bort en stund och struntar i att blogga. Har du sett nya bilderna på Corvette C7 ? Härligt att börja dagen med att prata Corvette innan man går och jobbar. Corvette, Corvette, Corvett!!! Pratade bort lite tid och kände mig gladare och som en energikick hade landat i kroppen.

Tack kompisar !!!







Är det en Corvette? Ja vissa likheter finns det ! Ska komma ut 2014..................jag som trodde 2013.

Ha en bra dag så hörs vi !!

PS! Tänka sig att jag inte blogga igår, jag fattar det inte. Det kändes faktiskt konstigt. Vilken rutinmänniska man har blivit. Att blogga är som att rensa huvudet på tankar. Ett sätt att ta det lugnt ett tag. Bara koppla av.

Tänk om............



Tänk om man var trettiofem !!!

Trettiofem ? Nä, jag van tjugofem på trisslotten i söndags. Ska nog åka förbi affären och ta mig en ny lott. Vill och önskar mig tre tv-rutor..............det skulle bvara roligt.

Igår var det sista anmälningsdagen för julbordet, men jag har inte bokat in mig. Är för jävla rädd för höga höjder så det blir inget Kakanästornet för mig. Får vänta till nästa år och se var viska då ?

Jobbar som bara den just nu, all min fritid går åt till jobb och sjukdom. Igår satt jag med jobb frånåtta fram till tio igår kväll, med avbrott för middag, lunch och lite förflyttning mellan arbetsplatsen och hemmet. Ska åka tidigare till jobbet idag också för att lägga en orienteringsbana åt eleverna.

Fyllde på olja på min gamla Toyota igår kväll, den gamla bilen dricker mer än en alkoholist !!!

Söker bilprovningstid för min Transport,  vill inte vänta till i december vill besiktiga den nu! Ska kolla det nu om det finns någon avbokning.......hej då !!!

ny vecka.............



Ny vecka, det känns bra. Ska ta det lugnare denna vecka och spara på mina krafter. Inga utgifter och bara njuta av livet och hösten. Hösten är så vacker, frost på gräset och på rutan. Gratis träningspass att skrapa rutan. Rådjur i trädgården. Vinterdäcken är på. Blixthalak ute idag, måndag morgon den 14:e november. Ska nog fixa lite med Corvetten i veckan, har bara varit mammataxi hela helgen. Inte gjort något på Svarten :-(

Skulle ha en sådan som mammataxi.....................



En riktigt lång en.............i frdags när jag tankade bilen i Botkyrka tankade en limo bredvid mig. När jag sedan skulle betala sa tjejen i kassan :
- Det är du som har den lite kortare bilen va ? 
Fan, vad det hade varit häftigt att svara
 - Nä, jag har den som är ¨lite¨längre.
Men fick svara
- Ja, det stämmer

Ha en bra vecka, och jag har lovat att gå till doktorn och ta nya borreliaprover.
Jag SKA, jag SKA, jag SKA.
Orkar inte med all värk !!!

lördag

Har inte gjort något..............
men nu är det vinterdäck på Toyotan och Transporten är nytvättad.




Hur kan man göra så ????????????

Var en bra vän................även mot bilen !!!!

dvala..........

Nu går man i dvala, bilen ställs in i garaget och idag lyckades jag sova till halv nio. Jag som brukar vakna kvart över fem när det är sommar och sol, nu sover även jag. Kylan möter oss just nu, dags för rattmuff på............



Fick en fin rattmuff i somras av Örnen till min C4:a.............hihihi.
Jag hade en rosa sommar !!!!




mys!!!!





Köpte en lammullsfilt igår, jättemysig. Den värmer mig nu  i höstens kyla. Den är som en stor Amerikansk flagga och passar mig perfekt.

Idag ska jag tvätta bilar och jobba Corvette.

trasigt liv.............



Mina jeans är trasiga, mina bilar är trasiga, allt är trasigt...................

 

ensam..............

Ibland känner man sig ensam :-(
Jag gör det just Nu !!!
Inget är roligt just nu!!!
Mörkt och ingen ork till att ta mig någon stans.
Behöver en vän.....just Nu!
Någon som bara kommer och kör mig dit.............
vill vara i lokalen men vågar/orkar inte ta mig dit.
Helt slut................
är en trafikfara i kväll.
Men jag vill ha roligt.............
saknar sommaren................
allt är så mycket lättare.......
livet enklare.........................
fan vad allt är jobbigt..........
deppar................................
deppig.................................



................den är iaf bra. tack Mats!!!

Ledig :-)



Idag är jag ledig från obbet och ska bara vara med min dotter hela dagen. Vi ska gå på Stockholms gator och bara njuta av alla butiker, äta en god lunch och bara prata, prata, prata. Har längtat så efter henne. Lika mycket som man
längtar att få ta ut Corvetten på våren.
Nu är metallbanden till sätena beställda så jag kan fortsätta med dem !

Har fått massa roliga mail av killar som hittar min blogg och behöver tips om sätesrenovering eller frågor kring gummilister. Det är helt klart att det är fler än jag som har ett projekt i garaget.

Har suttit med massa klubbarbeten nu på morgonen och ska fortsätta med det ett tag till .

Ha en bra dag................kram från Elisabeth


Besök från Norge.........

Idag kommer Maria hem från Norge för att hälsa på i Stockholm. Faaaaaaaaaaaaaan vad jag längtar till att få krama om henne. Hon flyttade dit, till Norge den femte september och sen har jag inte sett henne.
I somras fick hon låna min C4:a till Skanssundet och då var jag riktigt snäll. Lånar gärna inte ut min bil, men till henne var det värt. Hon tyckte det var helt okey och fattar varför man tycker om att bara ut och köra.







skanssundet sommaren 2011

Pratade med pappa igår kväll och han har beställt hem renoveringssatsen till sätenea så jag kan stoppa om dem. Allt var så rostigt så jag vill inte använda dem. Nu blir det nytt !!! Vill vara i garaget idag oxå, inte jobba fast jaghar det bra på jobbet. Jag vill göra klart bilen så den blir färdig. Har energi till det....................och lust.



En av Marias konstverk som jag älskar................

Nattat bilen............

Har nattat bilen. Pyamasen är på. Nu står hon där och väntar på nästa sommar. Nytvättad och fiiiin !! Måste bara säga att hon har givit mig en fantastisk sommar 2011. Vad jag har åkt och använt henne. Tror jag gillar den här oxå!!! KAn inte sälja henne iaf, så det är som vanligt med mig att jag blir kär i allt som har med bilar att göra.



Igår nattade jag mg själv redan vid åtta. Så skönt. Hade mailat med Peter, Åke och sen bara plums....slockande framför brasan i sängen. Vaknade med dator och kläder på vid tio, upp och borsta tänderna och somnade om. La mig bara i sängen en stund  med datorn för att surfa runt lite på etern, frös som bara den. Hade spelat fotboll ute mellan kvart i fem och halv sex. Efter jobbet tankade jag bilen, panta burkar, handlade, träffa Fia, fixade middag och sen som en hundvalp...........................somnade.

Gängat om i helgen

Pappa hjälpte till och gängade om skruvhålen i stötfångarbalken. Så nu sitter där tre nya fina bultar och håller hela bakbumpern upp. Som en liten skönhetsoperation på en kvinna, inget häng här inte !!! När vi skulle ta bort bumpern inför lackningen hade de som tidigare haft henne plastat igen bulthålen så jag fick såga av bultarna med sticksågen.


Sällskap i garaget....

Igår hade jag sällskap i garaget. Det var inte bara bilen och jag utan både Tobbe och pappa var i garaget och hjälpte till. Tobbe monterade in högtalare i fönsterinredningenspanelen. Nu sitter där två nya friska högtalare som jag köpt av Håkan.





Jag monterade dit ett nytt galler för fläktsystemet i panelen.



Sen satte vi dit panelen, pressadde och böjde och fick dit den utan att bryta av någon hörna. När vi tog bort den gamla så gick ena hörnan sönder, det är så precis med plats och rum frö att den ska sitta helt perfekt senare.



Sen kom pappa och vi monterade om alla baklycktor då det visade sig att de som hade satt dit dem tidigare hade gjort det fel så vi fick borra upp nya hål, gänga nya gänghål och framför allt trixa och mixa med det som fanns. Laga upp och rikta till meallplattor som fäster det hela.



Dammigt efter borrningen i plast och spackel.



Under lördagskvällen slipade jag rost på ramen till sätena, så under söndagen grundade jag och lackade ett lager svart. Ingen rost på dem ska det vara.

Arbetbordet, Slipbordet...............




Lackboxen ;-)





Grundat.............



Ett lager svart..............



Popnitat data.................



Sitter på samma ställe som då..............för ett år sedan.



I helgen blev det många timmar i garaget, så härligt !!!!!!

Bästa helgen på länge................har en kompis som faktiskt kollade upp om jag var där, eller om jag bara skrev på bloggen och sa att jag skulle vara i garaget . Visst var jag DÄR !!! I Garaget..............;-)

Lördag 5 november

Lördagsmorgonen startade vid köksbordet med kaffemugg och bloggning. Storstädade hela huset och sen gick jag ut i garaget. Var ensam i garaget hela dagen igår. Var där från tio till hav sju igår kväll. Jag och min vette och mina tankar. Bara vara ifred!!! Jag satte dit nya säkerhetsbälten, lite av inredningen och sen började jag med stolarna. Plockade isär den ena stolen och stog sen sent
och slipade underredet på stolen så den ska lackas och göras fint idag !














Fredag kväll........





Fredagkvällen tillbringades med Svarten i garaget. Monterade dit framlysen efter att gjort dem rena och fina med autosol. Så glad blev men lilla ¨Vette¨ och JAG OXÅ !!!!

Lyckligt kär ....



Motsatsen till olycklig kärlek är lycklig kärlek.......................
kan inte låta bli att pussa på henne.........................
ensam med henne i garaget igår kväll................................
ska vara i garaget idag............................................
satte dit framlyckorna igår kväll..........................................
idag sak lite inredning in på plats............................
vill vara där hela helgen.....................................................
SKA vara där i helgen..............................................

Jag är olyckligt KÄR.............

Jag är kär, otroligt kär, uppöver öronen kär i en bil som jag skulle vilja ha. Allt bara stämmer, årsmodell, tillverkningsår, färg, inredning, fälgar ja ALLT !!

Men jag kommer inte kunna äga den bilen, kommer inte ha tid för en bil till, inte ha ekonomi, vill inte sälja min C4a, det finns mycket mera. Så det är bara att konstatera att jag får leva med att vara olyckligt kär.

åhhhhh vad det är jobbigt. I kväll ska jag vara i garaget och sen hela helgen. Bra musik och förhoppningsvis min pappa som support. Tobbe kanske vill hjälpa mig med högtalrna, vi får se vad han har tid och  lust med.

Jag har iaf drömt om min bil i natt...............en Askungen-saga.


bara vara i garaget..............



Igår var det full fart. Först arbeta sen hämtade jag K1 och vi åkte till Sundbyberg. K1 fick mig att köra genom city, jävla skit med tullar...................det kostade mig 40:-, fan vad skönt med landsbygden när man jämnför. Hade ett möte i lokalen om fortsatt arbete med aktiviteter för medlemmarna. Skulle bli av med barbordet....men det gick åt helvete. Det fanns inte plats för det där. Vet inte vad jag ska göra.

Ibland går inte allt på räls.................

I helgen ska jag inte göra någonting utom att vara i garaget HELA helgen. Jag vill så mycket med Corvetten NU!!! Vill vara ledig och bara vara där................

Onsdag idag !

HÖSTLOV på jobbet.
Igår var jag ute nästan hela dagen och spelade fotboll.
Mer vår än höst ute-jätteskönt. Hade köpt ett hockeyspel till de stora barnen och MIG !!! Spelade ett par matcher sååååå roligt och kul.



Känner mig som ett barn ibland, saknar mina tjejer.................om en vecka kommer Maria hem från Norge. Ska bli så härligt, ska skämma bort henne. Har tagit ledigt en dag för att gå på stan. Sen ska jag vara mammayaxi åt henne under helgen. Kanske att jag hinner med en sväng till afterwork- kvällen i klubblokalen mellan skjutsningar hit och dit. Ska iaf till lokalen i kväll. Träffa lite vänner, plocka ur bilen och in på lagret som klubben har och sen ett snabbt möte med kontaktpersonerna. Ska till skogen idag och göra ett Halloweenäventyr för barnen.

Min barn :



Älskar dem med hela mitt hjärta <3

Bokade precis tid för min gamla Toyota till bilprovning i december.


mässor

Frän mässan Gran Turismo i nacka, där jag varit hela helgen



...........med lapp runt halsen till ny mässa och ny lapp runt halsen ;-)



Var där hela dagen igår och sen åkte jag till ToysRus och köpte ett hockeyspel till barnen på jobbet. Vi ska ha tävlingsserie på jobbet i hockeyspel idag.............sak bli roligt.

Igår vid fem dök pappa och mamma upp med bilen. Pyamas på och present till mig. Mamma har alltid en förmåga att göra något stort och festligt av något litet. Hon är gullig hon. Tror hom oxå längtar efter julen, jag fick ischokladformar som var röda och formade till små hjärtan.



Efter att packat bilen med saker som ska till Sundbyberg och saker som ska till jobbet. Hela min Transport var full med prylar efter mässan, så blev det dags för ett telefonmöte med herr ordförande och Anders. Klubbarbete :-)

Sen blev det sen middag och prat med mamma och pappa. Ställde av min C4:a.



Nu har jag lagt sommaren bakom och till helgen ska jag krypa in i garaget och bara jobba.

RSS 2.0