30 januari

En helt vanlig arbetsdag. Hade uteidrott fram till elva, sen lunch och ute igen på eftermiddagen. Levererade skidor till dottern - det går visst att köra slalom i Flottsbro. Kanske man ska ta och prova på det en dag - det är väl allt jag kan få i skidåkning. Ingen resa till fjällen i sikte. Fick jobba över igår.............pust! Ska det vara så här? Man ställer upp och ställer upp och så kan man inte får svar på lite kompledigt. Blääääääääääää
 
 
Efter jobbet tröck jag in ett träningspass i min agenda innan möte med Woxberg på telefon.

Helt upptagen hela kvällen med klubbärenden. Saker hit och saker dit. Känns kul just nu med arbetet i klubben - respons!
 
Snart är det helg!
 
 
I morgon möter jag Pabo i Södertälje för styrelsemöte i Jönköping............
 
 
 

29 januari

29 januari. Vaknade klockan fem och började chatta med klubbkamrater strax efter kvart över. Bloggade, drack kaffe och pratade med Corvettekompisar. Det kan vara sysslan vissa mornar.........
 
 
Tur att jag har vänner som vill prata med mig ;-)
 
Idag har jag anordnat Idrottsdag i ishallen för alla elever på skolan. Kall och frusen kom man tillbaka till skolan och då satte jag mig och spelade spel med barnen. Drog på direkten........HEM när jag hade slutat min arbetsdag.
La mig på sängen och myste bland kuddar och filtar.............kall och frusen och pratade med ännu mera Corvette-vänner. Tur jag har dem, det värmer!
 
Mailat och betalat räkningar. Ställt av min Rally-Toyota...den behöver lite vårdnad innan besiktning, om jag nu ska ha henne kvar!
 
 
Har bokat träff med Corvettekompis i morgon för lite samtal. Ska kolla genom lite Corvettedokument ikväll och sen ska jag sova tidigt!
 
 

28 januari

Mysmorgon och sen full fart till jobbet.
Ute nästan hela dagen, lek i snö och andra roligheter.
Efter jobbet drog jag till gymmet.........
 

Körde ett ¨tufft¨ träningspass och ökade på vikterna, det kändes mycket bra!
 
men vad hände sen???????????
 

Känner skuld....synd.....och VARFÖR jag stoppar i mig detta efter ett träningspass.
Somnade sen i soffan...........SKIT
Pallrade mig till sängen sent om natten med ischiasnerven i kläm - Aj!
 

27 januari

Började morgonen med att dra till gymmet.........
 
 
Tränade ett styrketräningspass på gymmet i Jordbro. det gick såååååå bra. Ökade på vikterna på alla stationer, det känns så bra just nu. Nu kommer styrkan, styrkan som växer och gör att jag mår Så mycket bättre.....
 
Efter gymmet var det full dart till jobbet, aktivitetsvärd, vikariesysslor, samarbetsövningar, pulkaåkning..........
 
Vi gjord en känslo-loppa. Fick man en sur gubbe skulle man berätta vad som gjorde en sur, glad, lycklig, arg etc. Just nu pratar vi om vänskap och vad som gör en just glad, lycklig, arg osv
 
Stannade kvar på jobbet och jobbade över, arbete ihop med Janne. Hemma sent, pratade med klubbkompisar, bokade resa ihop med Pabo på lördag, chattade och somnade som en liten hundvalp. Så trött!
 
I natt drömde jag om både lycka och sorg. Känns konstigt när drömmar känns som sanna ;-)
 
 

26 januari

26 januari - snart är det februari. Här går det undan!
Vaknade sent för att vara mig, fikade och bloggade. Tände ljus och hade en mysig morgon i kökssoffan. Pratade med Corvette-vänner som vanligt i mobilen till jag fick nojja!
 
drog ut på en löpträning, bara MÅSTE springa.............och bra gick det. Måste satt rekord :-)  Hade Spotify i öronen med Winter-jogging tema.............ute var det som en vårdag. Solen sken och det var torrt på marken. Så otroligt fint.
 
 
Efter löpträningen tog jag mig ett styrketräningspass.....i garaget.
 
 
Fick för mig att jag skulle ha en spa-helg och startade upp ångbastun.
 
 
Efter ångbastun tog jag en siesta i sängen med lite läsning, mobilsamtal och sen somnade jag som en liten hundvalp. Sov så gott!
 

Döttrarna ville gå på bio med familjen så det blev bio på Heron City och middag.
 

Hemma för sent, somnade i bilen hem. Jag orkar inte vara uppe till elva en söndag!
 
 
 
 

25 januari

25 januari. Uppe på natten  - usch! Somnade om och vaknade vid åtta. Startade kaffemaskinen och drog i mig tre muggar kaffe. Mådde inte som en prinsessa. Mådde som jag förtjänade som de brukar kallas. Dammsög, städade hela huset och skurade golven. Kände mig som Askungen ;-)
Vilken lycka att man kan känna så, mitt liv är som en saga ibland.
 
 
Pratade i telefon med en Corvettekompis eftersom vi hade bestämt möte med några vänner för att kolla in C7an i Täby. Men vi fick ställa in träffen pga sjukdom, bakis-sjukan.
 
Hade en egen PT i örat under löpträningen på halvmilen, sen körde jag ett styrketräningspass i garaget och det var så skönt. Skönt att komma igång och trimma kroppen till det bättre igen. I morse var det inte så bra.
 

Efter träningen tappade jag upp ett bad och tände lite ljus. Satte på Spotify på mobilen med härlig skval-musik under badet. Låg där i ett par timmar och bara njöt av livet. Stretchade ut lite muskler som värkte och värmde upp hela kroppen och själen.
 
 
Efter badet var middagen klar och brasan tänd. Mysigt!
 
 
Avslutade dagen med häng i soffan.............och lite lördagsgodis.
 

Idag måste jag vara mer aktiv med .............vet inte ännu. Vi får se!
 
 
 
 

24 januari

24 januari var en lång arbetsdag. Fick dra tidigare till jobbet, sista simträningen med barnen. Efter jobbet kom Tobbe och hämtade mig och vi åkte till Sundbyberg.
 
Började kvällen med öl och mat på Olary´s i Sundbyberg. Hade så kul. Fick verkligen tid och rum för att skratta och koppla av. Koppla av från jobb och allt annat som bara stör mig i min vardag. Så skönt att bli lite galen och glad.
 
Efter öl och lite mat så gick vi ner till klubblokalen och After-Work. Träffade kompisarna och hade det trevligt fram till taxin gick hem klockan halv ett, vilket jag tyckte var tidigt. Men så är det, inte lika roligt att vara nykter och vara chaufför som att festa och hålla igång. Bilen full med medlemmar som skulle till Nacka och till Huddinge. Hemma och i säng vid två...........
 
  
 
 
 

23 januari

23 januari en TORSDAG i januari och årets fattigaste dag. Det stämmer! Har 32,75 kronor på kontot, sedan i fredags i förra veckan. Lever på blodpudding och sparpengar. Japp! Så är livet just nu..... men lyckan kommer lyckan går snart vi pengar på kontot får.
 
Igår var det bad igen, Johan och jag körde ett bra simträningspass. Är nöjd med min insats, är fan duktig på det mesta men jag tror inte på det, det bara bevisar sig genom kredit.
 
Efter jobbet igår var jag och hämtade ut ett paket på posten. Min bartender-pump kom. Pump till min bar som kanske kan bli till någon gång. En bar med mycket Gammel Dansk i. Öppet för alla som gillar att njuta av livet. Tråkiga typer behöver inte ens försöka att komma dit, då är baren stängd helt plötsligt. Hihihi elaka jag!
 

I kväll är det After-Work i klubblokalen i Sundbyberg. Då får man ta sig ett rus med Corvette-vännerna om man kan och vill. Ikväll tror jag att det kan bli högt i tak. Hoppas på lite avkoppling efter denna vecka. Chaufför är fixad, det känns bra. Jag ska äta och dricka gott................nu har jag pengar på kontot.

22 januari

 
 
onsdag 22 januari och snart löning. Nu tar jag av mina sparpengar för att överleva. Den här månaden vart tuff! Hoppas så in i helvete att jag får lön på fredag. På fredag blir det after-work med Corvette-klubben i Sundbyberg. Vi är snart där.
 
Har skrivit protokollet klart från Jönköping - pust! Sju sidor bra text om hur racingansvariga tycker och tänker. Mötet i söndags var så kul. Nu överlämnar jag det protokollet till Jerka så får han justera det hela. Satt två timmar igår morse och en stund igår kväll. Stödord kan ibland vara svåra att tyda :-)
 
Igår var det bad med all barnen. Först bad med de yngre eleverna, sedan de större!
 
Efter min arbetsdag utan rast och någon bättre lunch drog jag till gymmet. Körde ett otroligt hårt gympass igen. Det känns som om jag är på gång igen. På gång att få kropp och knopp att må bättre. Gymmet är en oas för själen......
 
 
Trimmar kroppen/motorn till livets lustar........
 
 
Råkade ringa fel igår, hade sparat fel nummer i mobilen. Skulle ringa en distriktansvarig och hamnade i Luleå. En tokig fusklapp svarade och han bara pratade och pratade. Han hade haft en Bel Air och bla bla bla. Pratade om allt kändes det, jävla kul kille med glimten i ögat. Helt plötsligt ramlar det in MMS på hans bil och på midnattsolen, något som är vackert och som jag själv skulle vilja se i verkligheten. Tydligen är jag en trevlig person att prata med i telefon, fler som säger det. De säger att de får energi av att prata med mig. Själv tycker jag min röst är hemsk!
 
Pratade med lite Corvette-vänner under dagen om saker som inte kändes bra efter mötet i söndags, nu är de lösta och det känns bra. Skönt med vänner, när man kan och frågor lyfts och bollas mellan varandra till man får fram ett beslut. Gillar själva processen. Orkade iaf inte åka till klubblokalen igår kväll, det blev gym och protokoll som sagt var.
 
ÄLSKAR <3
 
Tierp 2011
 
Tänk om man hade och kunde vara med i den här klubben ;-)
Får trimma kroppen istället, trimma motor är inte med i min budgetram.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 januari

Jaha! Då var denna dag avklarad. Åkte hemifrån klockan halv åtta och hemma klockan nio. EN lång arbetsdag. Mycket bra dock och lite jävlig också. Har varit och badat med eleverna och fick en riktig energi-kick av simtränaren. Han är guld värd, vilken kille. Vi körde järnet och hade hur kul med barnen som helst och de lärde sig så mycket under den tid vi hade dem.
 
Jobb, möte och öppet hus. En av papporna frågade - Hur gammal är du? Han bad självklart om ursäkt för man ska inte fråga om en kvinnas ålder som han sa, men det hade han redan gjort. Jag berättade om min ålder och fick ett positivt svar tillbaka från honom iaf.
 
Hemma nu, ett skitigt helvete. Plockar bort alla flugor och gör fint.
 
 
Efter en dag utan telefon hade jag hur många missade samtal som helst. Måste bara ringa upp alla innan sängdags, inte alltid så populärt.
 
 
en annan pappa frågade om jag höll på med bilar eller med dykning? det står stingray på handleden.
 

måndag 20 januari

Efter söndagens utflykt till Jönköping sov man riktigt gott under natten till måndag. Vaknade före fem och satte igång med mail till Jerka som skulle ut. Sen blev det mail och arbete vid datorn fram till halv nio. Telefon ringde hela tiden och jag kände mig som en kontorsråtta. Sen vart det duschen och full fart till jobbet. Började dagen som aktivitetsvärd med leken Kung Snö, sen möte, lunch och aktiviteter för barnen på fritids och avslutade dagen med kontorsarbete. Sen blev det guldstund!!
 
Efter en dag på jobbet kom belöningen, åkte till gymmet och gjorde ett otroligt bra träningspass i cirkelgymmet och ute i gymmet. Svetten lackade och jag frustade som en tjur, lyckades öka på vikterna - jipiiiiii
 
 
Mellan gymmet och sänggång blev det otroligt många samtal med klubbkamrater.
 
Ego-bild från arkivet............
Måste ha lite ego-bilder för nu jävlar!
 
 
 
 
 
 
 

En LÅNG och BRA dag

En LÅNG och BRA dag blev det igår. Var uppe klockan kvart i fem, duschade fikade och fixade till mig lite. Drog hemifrån kvart i fem...........
 
 
Mötte Göran på infartsparkeringen där vi parkerade våra bilar. Tur att Göran kom dit för han gjorde en räddning direkt på morgonen klockan tjugo över sex. Han gjorde två räddningar till under dagen, totalt tre. Tror ni jag hade några pengar på mitt konto-kort? Rätt svar - Nej!
 
Halv sju kom Jerka och hämtade upp oss! Tomten och Ricky satt redan på plats i den stora Dodgen. Vi styrde sen kosan mot Jönköping och dagens möte som innehöll mycket frågor och ställningstagande inom race.
 
Frukost på gyllene måsen i Nyköping, öppnade butiken - som man säger.
 
Satt i en lokal med tretton race-killar och var deras sekreterare. Nu har jag mycket att ren-skriva....pust!
 
Hemma i stugan igen vid tjugo i åtta. Mätt efter dagens smörgåsar, lunch, bullar och fika...........men ändå sugen på något. Det blev en kopp te och lite slappa i soffan. Somnade förstås där och vaknade sur som fan och frös som fan...........fan, fan, fan hatar soffan ännu mera nu. Varför sätter jag mig där? Gick in i mitt rum och öppnade mitt paket...................åhhhhhhhhhhhhh  .......love!
 
 
Mer bling-bling till väggen...............
 
Man kanske ska ta och göra en repris...............?
 
 
Den här veckan blir verkligen tjokad........något varje dag och mycket måsten. Saker som ska göras. Saker som ska uträttas. Dessutom måste jag hinna med mina gym-pass! Ja - det blir ingen dö-tid i alla fall denna vecka.
 
 
 
 

Lördagscruising..........

Lördagscruising.......till Södertälje. Efter träningen som bestod av en Power-walk och styrketräningen, tog jag en tur till Södertälje för att kolla infartsparkering.
Vilket jävla skitväglag..............släppte skiten vid infarten.
 
 
 
 
Vägsalt :-(
 

När jag kom hem blev det en...............nej tre :-)
 

...............och lite jobb, samt planering inför morgondagens möte i Jönköping.
 

Lördag 18 januari

Vaknade vid tre av att jag kände lycka och visst hade jag rätt. Det snöade för fullt ute!
 
När jag gick upp vid fem var det så mycket snö ute, måste bara springa ut med linjalen och mäta djupet. Hela16 centimeter snö just Nu!
 
 

Fredag 17 januari

Vaknade vid fem för att mitt liv ser ut så, det är min tid. Min tid då kroppen säger till att nu vill den röra på sig och starta dagen. Har så svårt att sova länge men sover gärna middag. Satt vid datorn fram till halv nio, sen storstädade jag huset, duschade och drog till jobbet. Lunch, möte och sen underbar pulkaåkning med barnen. Trimmade pukorna med stearinljus så de skulle åka fortare. Var ute mellan tolv och två, sedan mellis och ut igen. Var ute från tre till halv sex och åkte pulka, hur kul som helst och betalt för det. Låter som en dröm tycker jag! Kom in på jobbet och fick röja lite och skrev något dokument, fixade lite och vart sen hem, hallå där Elisabeth.......sen hem en fredag? Känns bra att lämna jobbet kvar där, tog ändå med mig en sak hem.
 
Är HAPPY!
 

Kom hem till fredags-mys, finn ett fel :-)
 
 

Somnade i soffan, hatar den där jävla soffan! Den förstör meningen med livet..............
 

16 januari

Hej dagbok!
 
Idag körde jag uteidrott hela förmiddagen. Eftermiddagen blev det häng i pulkabacken. Mysigt med snö och att vintern äntligen är här!
Efter jobbet drog jag till gymmet och körde ett bra och hårt träningspass. Pratade med lite Corvette-vänner och la lite planer för fortsatt arbete.
 
Skön kommentar från barnen: Elisabeth bara skrattar och pratar bil !  = SANT <3
 
Litet brev från barnen :-)
 
Hoppas på lite kvalitétstid i garaget under helgen och sen Jönköping på söndag.
 
 
 
 
 
 
 

Migrän och mössa på

 Migrän och mössa på.......
 
Vaknade klockan fem av illamående och huvudvärk. Startade dagen med att chocka kroppen. Kompressormatat intag av metanol. Chockade kroppen och huvudvärken avtog.......
 
Drog ner mössan långt ner och drog till jobbet. Lyckades genomföra halva dagen bra, sen kom nästa attack klockan halv ett. Det var bara att chocka igen........
Alla mina gulliga barn på jobbet gav mig massage och tog hand om mig. De är så snälla mot mig! Huvudvärken förvann och illamåendet lika så, efter jobbet drog jag för att hämta ut ett paket på posten. Lämnade tillbaka ett felköp i Haninge och sen drog jag till klubb-lokalen i Sundbyberg.
 
Var i klubbens förråd och fixade lite med arkivet av saker, plockade ihop saker till distriktansvarig möte i februari. Träffade massor av underbara Corvette-vänner. Kollade lite filmklipp hos Håkan, fikade med Matz, pratade en massa med alla kompisar. Bokade lite med Lasse. Kvällen blev som en boost för kropp och själ. Man får så mycket energi av att vara där lite då och då.
 
När jag kom ut från lokalen vid halv tio efter att fått hjälp att fylla bilen med kartonger och flaggor så blev det en lång resa hem genom ett snöigt Stockholm. På Södertäljevägen var det mycket arbeten och halt. Snöyra som polerade körbanan. Tog det lugnt hem och hade skönt ljud i öronen hem.............vintercruising! Hemma klockan elva - pust!
 
Hemma träffade jag på Maria som var på besök, pratade med henne och sen vart det inköp på Tradera innan jag la mig för natten. Tänk vad man kan hinna med på en dag! Lite häftigt..............dessutom hinner man med sju personer i telefon bara mellan Haninge och Sundbyberg ;-)
 
HA en bra dag! Snart är det helg igen................
 
 
 

Startskottet har gått!

 
Startskottet har gått................JAG MÅR SÅ BRA NU! Nu har jag kommit till den punkt, eller om man vill säga delmål till hur jag vill må. Mår rätt bra faktiskt. Har koll på det mesta och livet känns gött att leva. Skrattet är hur lätt som helst att ta fram och allt bara flyter på. Visst har jag mycket att göra, men jag känner att jag har koll på det iaf.
 
Kroppen börjar bli trimmad, nu går det som på räls. Kör min löpträning och har dessutom fått in mina styrketräningspass i schemat för eftermiddagar. Nu ska jag bli starkare. Vill ha tillbaka min styrka i armarna - så är det. Det gör att man mår bättre.
 
Nya kollega på jobbet är jättetrevlig och världens kanon-tjej. Lätt att skratta med, gillar att träna och gillar dessutom bilar. Vi har redan planerat en cruising i sommar. Hon gillar när det går fort och så gillar hon snygga bilar. Blev väldigt intresserad när hon såg min Corvette på min almenacka.
 
Igår var det en full-fart arbetsdag, sen möte, sen handla till kontoret, sen handla till klubben, sen handla till skolan och sen lyckades jag få till en tid på gymmet. Var där till de kom och bad mig lämna stället eftersom det var stängt. Då var klockan åtta. Handla lite mat på vägen hem, stekte ett ägg och gick och la mig.
 
Sovit som en stock - mår som en prinsessa. Ikväll kan det bli läge för Sundbyberg och klubblokalen.
 
 
 

13 januari

Måndag 13 januari, tur att det inte var fredag! I morse vaknade jag före klockan hade blivit fem. Vaknade och frös. Är inte trimmad på att klara kylan ute. Tog en Power-walk klockan sju till åtta i minus åtta grader.
 
Jobbar i full fart hela dagen,helt slut nu!
 
På väg hem från jobbet börjad lampan kylarvätska låg att lysa. Hamnade i garaget och blandade till lite vätska, fyllde på och fixade motorvärmaren till i morgon bitti.
 
 
Halvhäftig bil att ha hemma i garaget ;-)
 
Åhhhhhh. jag har hittat botemedlet mot allt - SNÖ
 

Söndag 12 januari 2014

Vaknade fem, kaffe vid halv sex. Jobb och mail vid datorn fram till nio. Sen började dagen. Klockan nio drog jag ut på löpträning, ute var det minus åtta grader och väldigt halt. Hade behövt dubbar på skorna. Efter löpningen tog jag mig ett träningspass i gymmet ute i garaget.
 
 
Efter dusch och frukost tog jag mig en dag ute i garaget. Har fixat och funderat lite under dagen och är nöjd med det jag lyckades göra.
 
Höger lucka klar, behöver det sista som jag beställt som håller den på plats och in...
 
 
Vänster lucka klar, behöver det sista som jag beställt som håller den på plats och in...
 
 
Fick dit inredning stolpe fram på ett bra sätt, bättre än tidigare.
 
 
 
 
Min hjälpreda i garaget............;-)
 
 
Tror att den linjen får vara godkänd!
 
 
Fixade med ljuddämparna så att de inte ska förstöra lacken på bumper bak och ligga mer mitt-centrerad i balken under bilen. Slipper att den ligger och vibrerar mot balken och låter illa eller dåligt. Vad säger man ?
 
Till middagen kom Maria hem. Åt gott och hade lite mys.
 
Har varit en mycket bra dag. Pratat med många Corvette-vänner i mobilen under dagen. Det känns bra!
 
I morgon är det måndag och på onsdag öppnar klubblokalen för en fika och lite småprat.
 
 
 
 
 
 
 

12 januari

Söndag morgon och jag vaknar 05.02 utan larm, bara vaknar. Sofia ringer 05.10 på väg hem från Stockholm. När jag fikat klart är hon hemma i lägenheten och klockan är halv sju. Har fått morgonpigga chatt-kompisar på FB, det är roligt. Nu har jag startat upp min tränings-blogg på morgonen, den har legat nere i över ett år. Ska bokföra mina träningspass för bättre koll ¨på VAD jag gör. Ska prova löpträna  om en stund i snö och -7 grader. Ha en bra söndag.

11 januari

Vaknade efter en skit-natt. Vaknade dessutom av en mardröm. En kompis körde in i garageporten med sin cross och dörrarna rasade in på våra bilar. dessutom ramlade själva skenorna i taket ner och på Svarten. Lovar det var jobbigt att vakna ur den drömmen, hade en tår på gång.
 
 
Var inte utanför dörren på hela dagen. Satt inne och tittade på hur snön föll vackert utanför. Jobbade med klubbärenden och jobbet. Planerade upp vissa saker. Allt för att må bättre. Pratade med många Corvettevänner i telefon och via mail/chatt, Börjar få ordning på saker som jag undrat över. Eldade i öppna spisen och hade en krya-på mig dag.
 
 
 
Tittade på filmer från träffar under förra året....
 
 
 
Tog fram mitt paket och njöt och grät av det jag såg.....lycka......nu får hon stå i bokhyllan ovanför mitt huvud när jag sover. Så otroligt snygg. Drömmar kan gå i lås......
 
 
 
 
Före maten idag blev det en Whiskey - nu ska jag må bra!
 
Jag har en Ängel i mitt rum ( vem sa det? )  rätt svar: Elisabeth
eller det går en Ängel runt mitt hus?   rätt svar: Kajsa Kavat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 januari

Träningspasset denna morgon blev storstädningen. Man kan få till rätt bra övningar om man storstädar hela huset. När jag var klar blev det jobbet, mår dåligt idag - vet inte om jag ska bli sjuk? Mår konstigt. Eftersom jag är en krigare ibland så jobbade jag hela dagen och sen hem och kurera mig inför helgen........
 
 
Tog en och flaskan som vart tom, ville ha en till och fick öppna flaska två ;-)
 
 
tog tre och såg dubbelt ;-)
 

La mig tidigt för att sova bort skiten. Baciller i kroppen  ?? Eller ??
 
Somnade gott men hade en mardrömsnatt............drömde så konstiga saker.
 
 
 

9 januari

Vaknade och körde en löpträning innan sju, sen tre timmar ute-idrott på jobbet och efter jobbet drog jag till gymmet. Körde ett hårt gym-pass, nu är trimningen igång igen! Så härligt. Mår bra av att vara på gymmet.
Kom hem och då låg det ett paket på bordet. Blev förvånad och glad!
 
Svart paket..............svart som Svarten!
 
 
Fick en pann-lampa efter att ha berättat att jag i måndags morse sprang in i en reflexstolpe vid vägrenen, det var så svart ute! Jag såg den inte, såg inte vägen sprang och sprang och PANG! Rakt in i stolpen, dock inga skador på lacken - jag klarade mig. Nu fick jag en pann-lampa som lyser upp femtio meter framöver :-)
 
 
Fick presentkort på Löplabbet som tack för hjälpen...........nya skor är toppen!
 
Vilket bra slut på en bra dag.......
 
 
 
 
 

8 januari

En lång arbetsdag med oreda i mitt huvud, vet inte hur jag tänker. Har inte full koll på allt utan snurrar ihop schema då och nu. Härligt att vara med barnen på jobbet iaf. Kom hem och skulle löpträna men jag var helt slut så det blev en powe-walk. Pratat med lite Corvette-vänner, det är tur att man har dem :-)
 
 

Då är man igång......

Då är man igång.....
 
Igår var det uppstart med planering/studiedag i Huddinge på Balingsholms gård. Gjorde massor men jag känner mig ändå stressad, stressad över allt som ännu inte är färdigt.
 
VAr på gymmet och körde mitt första gym-pass på tiomånader, vilken lycka! dt kändes så bra. Var så lycklig i själen efteråt, som att rensa kroppen på elakheter. Den får bara visa vad den går för, hur mycket styrka den har.
 
 
Var och hämtade ut paket på posten Time, men blev lite besviken. Besviken av att jag varit otydlig, men det kanske blir bra ändå! Pratade med lite Corvette-vänner.
 
Ska kolla upp det hela...........på kvällen mail och telefonkontakt med Öland. Ser fram mot lite trevligheter i mitten av februari. Somnade vid halv tio redan igår.
 

en bra dag........

En bra dag. Vaknade lycklig med ET. Morgonstund har GULD i ...
 
 
efter kaffe och bloggande, samt en massa mail så tog jag på löparkläder och drog ut på halvmilen.
 
 
Efter löpträningen blev det en Power-Walk till sjön. Så härligt med träning och utemiljö. Vill inte gå in. Har varit i en lägenhet för mycket denna jul och renoverat, nu är det klart och mer tid finns för uteliv.
 
 
Sen hem till duschen och arbete ute. Elda skräp och hjälpte pappa som hämtade hem sin ram som han ska renovera.
 
 
Innegranen fick flytta ut och fick utebelysning som lite ljus i dagens mörker.
 
 
Sen kom solen, det blev ännu en promenad till Grindsjöbacken.....
 
 
Hemma sent i mörker och värme, var är snön?
 
Lite inköp i Rosenhill, sen lite middag och arbete inför arbetsveckan och chatt.
 
La mig i tid för att vakna klockan fem idag......nu är veckan på G. Vardagen är här! Så nu får man längta till sommar-semestern......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

söndag 5e januari

Söndagslunk på morgonen med kaffe, blogg och mail. Skrev lite dokument till J också och mailade iväg. Sen var det dags att dra till Marias lägenhet för lite målningsarbete och golvläggning.
 
När jag kör ut från gården står pappa runt hörnan och jobbar med sina ramar, han är där utan att säga något. Känns för jävligt att han ska behöva göra det själv, men han är en krigare han också. Hjälpte honom lite och ska hjälpa honom lite mer idag. Hade ju bokat in Maria redan för söndagsarbet.
 
 
Målade om Marias sovrum, tak-väggar och golv...........golvet skulle inte målas men jag var lite klantig igår.
 
 
 
Fint blev det vita väggar och svart ekparkett - lyx!
 
Åkte sen hem och hade julgransplundring i min ensamhet. Plundrade granen och kastade ut den, får stå ute och vara fin ett tag till. Har ingen riktig utegran...........så nu får den jobba extra ute ett tag.
 
 
Tog en nubbe till kvällsvickningen och gick till sängs sen...........
 
Nu har jag mailat, läst lite dokument, fikat och ska ut och löpträna innan jag ska hjälpa pappa idag. I morgon är jul-ledigheten slut. Vardagen tar tag i mig och säkert flera andra personer i Sverige.
 
 
En bra starta på en måndag...........
 
 
 
 
 
 
 

5 januari, målare och byggstäd

5 januari, målare och byggstäd. Så vart den arbetsdagen. Åkte till Maria och jobbade hela dagen. Var där från tio till halv fem. Målade väggar, la golv och byggstädade. Hon får så fint i sin lägenhet så nu hoppas jag att hon stannar hemma ett tag i Sverige.
 
När jag kom hem så plockade jag bort julen och städade, tvättade och fy faan.
 
Jag måste snart börja tänka på mig själv och ta vara på tiden ihop med Svarten, har inte varit i garaget på länge. Förut var jag där flera timmar i veckan och då var livet så mycket roligare. Varför jag inte kommer igång vet jag inte, känner bara ett stort anti. Säkert för att jag inte riktigt vet hur jag ska gå vidare i mitt arbete för att få det bra. Har rivit T-bågen igen, för jag blir aldrig nöjd.
 
 
Nu ska jag till Maria och måla golv och tak i sovrummet.
 
 
 

4 januari, en arbetsdag

4 januari, en vanlig lång arbetsdag. Skulle bara vara på jobbet fram till tre men klockan vart halv fem. Hem till stugan och städa lite. Hur kul fredag som helst! Drack iaf massor av vin och skrev Race-protokoll till Jerka. Hamnade framför datorn och surfade runt på massa sidor och Corvetter och vänner.
 
Hur kul är det att skriva dokument ???
 
 
 

mörkt ibland.....

Mörkt ibland......ibland är livet mörkt. Så mörkt att man inte kan vara där själv utan måste dela med sig av det som kanske skrämmer en lite X-tra just då Det är då man har vänner, vänner som stöttar en så att man kommer klara sig. Klara sig igenom det hela, tills det vänder. Klara sig från hemskheter och allt annat. Man är starkare två, starkare ihop med en vän. Ensam kan det känns tomt, öde och ibland helt hopplöst skrämmande.
 
Igår morse var jag ute och löptränade i mörker och då menar jag mörker. Såg knappt vägen där jag sprang och helt plötsligt dyker en man upp i skogen hostandes. Jag bara hörde honom ......såg honom inte. Fy vad det var hemskt, det är då man behöver en vän - sällskap. Vilket ger trygghet och styrka till alla hemskheter.
 
 
Efter löpträningen blev det lite jobbande sen hem till ljus och trevligheter.
 
Lagade mat till hela gänget som skulle komma på besök. Gjorde en stor gryta till nio grabbar och mig. Fick högt betyg gällande smak och alla backade och tog om! Så kul! Den var riktigt god måste jag hålla med dem om..... Hade möte hos mig från fem till halv tio. Mycket bra sådant, vilka vänner man har runt omkring sig. Bra vänner som gör livet ljus och ger en styrka. Styrka till att vara den person man vill vara. Tänk att man får vara med !
 
Tomten kom med paket.
 
Ett paket till mig, årets första paket. Jag som äskar paket. Någon som tänker lite X-tra på mig och köper något till just lilla mig.
 
 
 
 

Tomten hade fixat ett paket till mig med anknytning till Corvetteklubbens sommarmöte i Sune på Selma hotell.
 
Somnade ganska sent. Sent och mycket nöjd.
 
 

Årets första dag

Årets första dag.........
 
Vaknade borta och bara låg kvar i deras gästrum och njöt av livet......

 
Nyårslöften och nycklarna till livet.........
 
Fick en underbar frukost serverad och sen gjorde jag lite inköp hos Maria eftersom hon säljer så fina smycket. Tyckte det var jag värd och så var det liksom som om det stod mitt namn på dem. Tyckte de var så fina och en bättre start på 2014 kan man väl inte få?
 

Fram mot eftermiddagen åkte vi hem och det blev lite inköp av mat till mötet den andra. Ska bjuda på middag. Väl hemma hoppade jag i mina löparkläder och drog ut på en löpträning. Körde 8,5 km idag! Sen vart det tvättmaskin på, hopp in i duschen och middag. Slappade faktiskt framför Tv:n på kvällen. Rätt trött tjej !
 
Ska sätta upp nya mål med min Corvette iaf. Måste få inspiration. Kanske kan få det vi support...........
 

Årets sista dag

Årets sista dag.............blogg och kaffe.
Löpträning............
 
 
Pappa och mamma kom ut och jag fick nyårspaket av dem :-)

Sen sov jag middag och gjorde i ordning mig inför nyårsfirandet. Ljusstaken har nu hamnat i badrummet och där ska den få sprida sitt ljus när jag ska bada eller ta mig en ångdusch!
 
Middag och nyårsfirande med Corvette-vänner. Hade det så trevligt, god mat och god dryck. Sov kvar hos dem eftersom klockan var kvart över fem på morgonen när vi slutade att fira.
 
Nu är julen slut
                                    och vi har ett nytt år............2014

RSS 2.0