Isen vann ...

Isen vann igår över garaget. Solen sken och jag kunde inte tänka mig att vara inne i garaget. Det blev ett par timmar på isen med slalomskidor och fyrhjuling. Vilket träningspass!!!! Man ville inte ens sluta fast armar och ben värkte av mjölksyra.



Jag pratar i telefon och Maria väntar på sin mamma.....



   







   









Klart lika kul som att åka Corvette men inte samma känsla......hahaha


kollat väder

Har kollat in vädret för tisdag kväll och det ska vara mulet och tre plus.

:-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)

500.000:- över

Hade jag en halv miljon över skulle jag köpa en begagnad Hummer och ett bra släp. Självklart ta E-kort oxå ;-) Hur svårt kan det vara att få tag i ett bilsläp att hyra.......jävligt svårt ska jag be att få tala om. Ringt till flera ställen och ingen har något. Det ställe jag tror och hoppas på ett bilsläp har stängt lörd-sönd så det får bli en vardag. Måndag morgon får man ringa dit :-)





Nu har det löst sig....jipiiiiiiiii Jag har både bil och släp till tisdag kväll.

Har pratat med killen som ska hjälpa mig att köra och allt kommer förhopningsvis att gå i lås. Nu är det bara vädrets makter som kan sätta käppar hjulet.

Hälsa från Lasse !!!

Igår kväll när jag var hos Micke så var Lasse där, han gav mig tips på var jag kunde hitta ett boggiesläp att hyra. Jag kunde hälsa från Lasse....... 



Var det inte bilsläp jag skulle kolla efter, det står ju ett där!! Men det ser ut som om det är något annat som fångar min blick.

Ska ringa min Corvettekompis med dragbil och boka upp tisdagkväll. Det var en av veckans kvällar som skulle passa oss bra . Att få det att fungera för han, och han och mig....är inte alltid så lätt. Hoppas på bra väder också så det inte är snöstorm då eller snöslask. kallt och klart vill vi ha!!!

Egna tum-nycklar



Jag har köpt egna billiga tumnycklar som ska få vara i Svarten. Alltid bra med tumnycklar när man meckar. Men till garaget ska jag köpa finare från AmPro som jag kommer ha där. Ibland kan man behöva mecka när man är ute med Svarten och då är det bra att ha med lite verktyg.
 Glömde blogga i morse......så mycket i huviudet.

Nu väntar jag på hjälp som ska få Svarten till billackeraren. En som får dra ett boggisläp som jag lyckats låna.

Tip topp















Man hinner mycket men inte allt!!!!

Efter att städat hela huset och tvättat fyra maskiner med smutskläder var det på med garagekläder och ut till mina älsklingar. Idag hade jag som mål att fixa fälgarna till C4:an fina. Jag fixade en av fyra fälgar för pappa och mamma var på väg ut med muttrar och bultar till C3:an som han köpt från Corvette Sweden. Vi skulle dra fast det sist på bumper samt kolla av bakbumperns upphängning.  Nu ska den snart iväg. SMS.a billackeraren och pratades vid på telefon till kvällen. Det blev både fikarast och lasagnemiddag och ännu mera tid i garaget mellan fika och middag.

Min andra kärlek står uppställd på verkstadsbockar och vilar lugnt där innan hon ska fotas igen....











Autosol är den bästa makeupen för att få fälgarna fina. Ska fortsätta nu idag söndag i garaget med fälgarna så det blir fint. Efter garage fika och middag blev det ett avbrott på kvällen och drog ner till Micke.

Corvettevänner

Corvettevänner är nog bland det finaste man kan ha!!!

Ska få hjälp att frakta bilen till lackeraren av en kompis som har godkänd bil och E-körkort. Ska ringa och kolla släp med vinterdäck på Statoil under dagen och boka det. Kan bli en ev frakt på tisdag kväll.....vi får se!!!

Nu har jag städat hela huset och ska ta mig ut i garaget. Målade naglarna igårkväll....till vilken nytta då ???

Nu ska C4:an få lite puts oxå!!!!!

 


Mässan??

Skulle egentligen vara kul att göra ett besök på MC-mässan idag. Men hur kul är det att gå dit ensam ????? Inte alls......



.............aldrig kul att vara ensam.

Jag ska nog gå ut i garaget för det är ett ställe där det känns bra att kunna vara ensam i. Har ett litet projekt på gång idag tror jag. Men visst vore det roligare att gå på Mc-mässan ;-)


Mässan??

Skulle egentligen vara kul att göra ett besök på MC-mässan idag. Men hur kul är det att gå dit ensam ????? Inte alls......



.............aldrig kul att vara ensam.

Jag ska nog gå ut i garaget för det är ett ställe där det känns bra att kunna vara ensam i. Har ett litet projekt på gång idag tror jag. Men visst vore det roligare att gå på Mc-mässan ;-)


Fredagkväll - trevligt!

Hade en riktigt skön fredagsmorgon ihop med dottern. Vi sov länge, tog en morgonpromenad ihop och sen åt vi frukost. Jag åkte till jobbet och ¨dotra¨var kvar hemma. Hon gick och la sig igen, hon mår inget vidare. Jag åkte till jobbet och spelade kubb ute i snön med barnnen. Sen byggde vi vägar i snöhögarna och körde omkring med bilar. Fick idag stänga fast det var inte planerat så. Hem i blixtens hastighet och sprang genom duschen, sen var det Afterwork i klubblokalen. Träffade alla goa vänner och alla längtade efter sommaren. Mycket prat om olika träffar och när bilen skulle tas fram.

Nu längtar vi verkligen efter sommaren.................

Rättvik 2010

 


1:18








 
Igår var det ¨lill¨- lördag. Efter att varit på gymmet i en och en halv timme och tränat efter jobbet så var jag och hämtade ut mitt paket. OJ!! Vad nöjd jag blev. Den var så fin och SÖT.

I LOVE CORVETTE......så är det.

Känner bara att veckorna går så fort, idag är det redan torsdag och jag har massor att fixa......hinner inte med allt. Skulle kunna tillbringa mitt liv som LYX-hustru bara någon ger migg kontot där pengarna aldrig tar slut. Oj, vad jag skulle LEVA och må bra tror jag. Jag skulle säkert bli en bra bit över hundra år om jag slapp stress. Nu måste jag sluta blogga och ta mig till jobbet. Plikten kallar :-)

Var och shoppa....

Igår var jag och handlade

Trassel
Autosol
Avfettning
Fälgrent
Polerduk
Batterivatten
Spolarvätska
Doftgran

Inte ett enda par skor ....OTROLIGT!!!

Men jag har raggartärningar i min bikini som jag ska ha till sommaren.....



inom ett halvår är sommaren här.......;-)
måste bara trimma till kroppen lite, ska till gymmet idag för att börja mitt nya träningsprogram. På måndag är det träff med min sjukgymnast och min personliga tränare. Det känns skönt att få komma igång......just nu går vågen åt fel håll det bli bara högre och högre tal på den, får nog snart renovera den också. Igår åkte jag skridskor i tre timmar i ishallen så fötter och ben fick sitt!

Ska hämta paket idag igen!!!!!! Det är onsdag idag.....¨lill¨LÖRDAG......


sitter på jobbet kl. 7.25

Helt otroligt!!!!! jag har böjat blogga från jobbet. Kom på nu att jag inte skrivit på ett tag.

Söndagen var det mecking i garaget hela dagen.......jobbade till sena kvällen och när jag kom in till värmen i stugan så slocknade jag på direkten. Somnade och sov som en stock om nu stockar sover.

Hade lite kontakt med några vänner i klubben om planering inför Elmia. Ska kanske boka in oss på ett hotell därnere så vi kan knäppa en öl på kvällen. Fett naijs!!!!

Fösökte skrubba händerna rena men numera är de skitiga som bara den. Barnen undrar om jag bor i garaget och nog kan jag svara dem JA. Denna helg var det nog en arton timmar där ute med mina två bilar. Har börjat med C4:an också.

Igår var jag hos killarna på verkstaden och de fixade mina fälgar. De är så toppen, fick skratta loss riktigt ordentligt samtidigt. De har så sköna kommentarer och......som gör att man går därifrån med ett stort leende på läpparna. Det blev en timme på morgonen hos dem och nästan en timme på eftermiddag.


Lördagen den 22 januari- garaget







Dagens arbete var att få den nya gummibumpern på plats. Ett arbete som tog en hel del tid. Stötfångarbalken skulle dit och jag passade  på att slipa rost och lacka fästena också.



Pappa hjälpte mig att flytta upp fläktkåpan i dess fästen för att inte bladen till fläkten skulle slå i och slå sönder den nya kåpan. Det tog i lite på ett ställe och nu ska det nog lira bra.



De gamla ventilhattarna sattes tillbaka då någon lyckats stjäla två av mina fina nya vintilhattar med Cheva-loggan på. Ska det vara fint så ska det vara på alla fyra hjulen inte bara på två !!!! Mera bling-bling blir det inte på mina ventiler utan lås som det finns på en del. Men jag trodde väl inte att någon skulle stjäla dem.

Foto på pärlan ;-)





















Igår körde jag ut henne i kylan och hon fick stå utanför garaget och ¨mullra¨ en stund.  Passade på att fota en heldel.....många kort blev det innan det var dags att börja mecka. 




Fredagens paket





Igår kväll var det fest efter en god räkafton. I brevlådan låg ett stort paket nerstucket, tur att ingen stannar och plockar ur det! Hämtade inte in posten förrän efter maten då räkskalen åkte ut i soptunnan och brevlådan kollades en andra gång för dagen. Först kommer posten vid ett, sen kommer citymail någon gång under eftermiddagen. I mitt stora paket låg en nyonköpt samlarbil i skala 1:18. Kändes som det var fest, julafton eller födelsedag. Man blir som ett litet barn när man ska öppna paket. Paket har en viss förväntan på innehållet om det är fint och har de krav som man förväntar. Jag blev mer än nöjd och skickade ett mms till en kompis som också samlar på bilar i skala 1:18. Det gäller att dela med sig av lyckan ibland till sina vänner och resulterade i ett litet kort samtal om att den var helt okey!

Satt och surfade runt igår kväll på nätet på samlarbilar och vitrinskåp. Skulle vilja ha ett fint vitrinskåp till mina 1:18 bilar. Det börjar bli några stycken nu!

Idag lördag var jag uppe med tuppen eller rent av tidigare. Vaknade 05.35 och fixade matlåda och frukost till min stora dotter som kom sent igår kväll och sov i sitt gamla flickrum. Bakade sen två kakor som står i ugnen, plockat ner tvätt från torklinan och vikt. Diskat och tömt diskmaskinen. Nu bloggat och ska snart ta mig en morgonpromenad..........oJ !! Klockan är visst inte åtta ännu....

Ha en bra lördag min vänner !!!!!

cool


jag och min C4:a



Ser fram mot helgen......jag ska jobba bil. Har en del att fixa på C3:an innan måndag och C4:an behöver jag sminka om lite. För höra av mig till mina verkstadskillar om de an hjälpa mig. Det får eller rättare sagt måste hända nästa vecka.

Känns som vår i kroppen och i luften!!!! Har precis städat hela huset och när jag var ute och skaka mattor och sängkläder var det bara VÅR i luften. Ja, inte ER !!!! Eller med VIN före, ER  :-) ordbajseri blev det nu. Helt klart har jag lätt för att spåra ut ibland, jag vet det R :-). Men vin blev det igår, en helt vanlig torsdag då man borde ätit ärtsoppa och till det lie punch. Nu ska jag ta halv milen ch sen är det iväg till jobbet.'

Full fart ........

Kika framåt



Nu ska jag bara använda kikaren och kika framåt för jag vill bara se det ljusa och glädjerika. Igår gick jag och la mig i min underbara säng och var så LYCKLIG över samtalet jag fick vid kvart i tio. Tänka sig att ett enda samtal kan göra en både glad och lycklig , eller tvärt om med känslan som ledsen och deprimerad. Satt och lekte med mobilen och den ringde och rätt namn kom upp på displayen.......hade tänkt ringa häromdagen men så vart det inte.

LYCKLIG......LYCKLIG.......LYCKLIG.......LYCKLIG

........ sen så ska jag själklart minnas allt det vackra och även mindre glädjerika, men jag ska försöka att inte gräva ner mig i det som är negativt just nu. Nu ska min kraft gå till annat...

....Sen måste jag säga att idag var jag lycklig också över känslan att jag har mina två bilar. Satt och lekte med tankar om framtiden.......vi får se vad det kan bli. Ska nog köpa mig en lott i morgon och se om jag kan få mer lycka på det nya året
.

Det som fattas nu är en riktigt rolig kväll ute på krogen med några kompisar.......vem vet !!!!

Ä jag på gång?



Nu har jag fått tanken och känslan av att jag är på gång !!! Måste ta och trimma kroppen igen, det är inte klokt när jag tänker efter jag inte har tränat på precis tre månader.....det är botten !!!

I går sprang jag en halv mil och det gick riktigt bra, kände mig mycket nöjd efteråt .......jobbade som vanligt och var sen iväg och shoppa lite tills butikerna stängde. Det kändes också bra.

I dag har jag haft tre timmar idrott ute på förmiddagen och sen efter lunch spelade jag fotboll i snöslasket tills det var så blött i skorna så vi fick avbryta matchen. Ja, alla var blöta.

Efter jobbet var jag och tränade styrketräning i en och en halv timme, sen hem till ångbastu och fotvård. Mår som en prinsessa med handduken kvar runt mitt blöta hår.........

.......snart blir det te och en stund framför TV:n tror jag. Har lite mail att läsa så vi får se hur kvällen blir. Längtar redan efter min underbart sköna säng.

I morgon är det onsdag och klubblokal....trevligt, trevligt.


lite X-tra smink



Racingspecialtillbehör 1959

Igår var jag och sminkade mig för ett modelljobb.....hahaha. Det är bara att konstatera att sminka sig är inget för mig. Kommer aldrig hålla på med alla dessa krämer....foundation, ljus rouge, mörk rouge, konciler, ögonskugger i tre nyanser, underlagskräm, kräm mot åldrande och vet gud vad det VAR ALLT!!! Det roligaste var att en av krämerna kallades primer........jag tänkte då på något helt annat. Jag ska nog hålla mig till den garageråttan jag är och inte till någon spacklad människa som inte är JAG. Kul var det iaf och jag bjöd till skratt då man skulle sminka en del själv, jag har ju inte tekniken som andra tjejer så det såg ju rätt kul ut när jag skulle göra något. Jag smyckar nog hellre bilen än mig själv. Så är det och så är JAG.

Ny lack och inget crom.....



Snacka om snygg.....den här ser ut att ligga på topp just nu.

Måste komma igång med min bil.....sitter och planerar sommarens aktiviter för fullt och sen inte komma med en Oldies. Känns lite surt.......snart räknas säkert C4:an in i det gänget oxå......

pengar över......



Hade jag en miljon över skulle jag satsa dem på en ny kärlek. Vilken snygging detta är. Den har form och muskler som en riktig atlet. Allt sitter på rätt plats. Maskulint i mina ögon sett.

Just nu är jag riktigt fattig, lånar pengar av mitt egna sparande hela tiden. Hur kan det bli så ??? Vad har jag handlat ???? Ingen ting känns det som. Har i år inte ens varit och köpt något på rean. Ja. så är det. Jag köpte för mycket dyra julklappar och nu är det tomt på kontot. Det är nio dagar kvar till lön.

Är sugen på att börja beställa hem saker till Corvetten men det är långt kvar till lack. Står lite stilla med arbetenpå henne just nu. Skulle behöva en garagekompis och inte min spindel utan en livs levande människa. En som kan vara som en PT för mig.

Måste fixa C4.an inför reportage och fotografering.......

slipa rostet och se framåt........



Ibland kan livet kännas lite jobbigt med lite rosthål både här och där  i själen. Men en vacker dag vänder det och någon tar hand om en och ser till att man kan bli en lysamde skönhet igen.

Efter att allt har varit jobbigt ett tag så har det vänt. Kände det i går efter att varit i kyrkan och lyssnat på prästen och den fina musiken. Att få gåta tillsammmans med andra och delat sorg och saknad med dem, ett innre lugn. Att man varit både till och från i vardagslivet är helt klart. Sen bilolyckan till igår så får det vara en period i mitt liv. Nu känner jag mig idag bar lugn och i hamn med vissa känslor. Det var länge sedan som man grät så mycket. Blandade känslor med ilska och saknad. Nu ska jag minnas allt det fina. Det finns det många fina minnen i min egen hårddisk och på datorns hårddisk.

Jag har fått en tillbaka en känsla som varit död ett tag.......nu ser jag bara framåt.


.....haj....shark



Ombyggnad av Corvette 1961......MakoShark

Hajar...........DU! Ja, igår satt vi och pratade om hur de har det i Auatralien där hajar har hittat in i städerna. De simmar omkring på översvämmade gator och torg. Nu är det inte bara ormar som simmar omkring. Läste att det fanns en giftorm per 100 kvadratmeter. Jag mår säga att jag lider med de som bor där och är drabbade av översvämningarna. Tänk er själv att ha en haj i källaren eller i garaget och det är då ingen MakoShark.

Idag vet jag kommer vara en av mina sämre dagar i livet. Är allt vackert??? Tror inte det, kan inte svara på det heller. Men jag vet svaret i morgon.


som första gången......



Underbar bild och underbar start med kompisarna i klubblokalen idag. Jag blir så glad när jag får träffa och prata med dem.

Efter att jobbat stenhårt och dessutom jobbat över så tog jag min gamla skrutti-bang-bang bil och åkte till klubblokalen. Under dagen har det snöat,,,,ja, blötsnö. Kanska 7 cm på bilen när jag skulle åka från jobbet. Skitiga körbanor och mecking med framlyset som inte ville fungera när jag skulle köära från parkeringen. Men jag brukar lyckas ibland och det gjorde jag nu......lampan började att lysa.

Var till klubblokalen och träffade alla underbara vänner. Fick skratta lite och bara prata bil. Helt undebart. Jag fick tips om nya bilder som önskades till forumet. De vill tydligen se mer skitiga händer, lackade naglar och med min tatuering synlig på bilden dessutom. Ja,ja önska kan man ju! Vi får se !

Var förbi pappa och mamma och pratae en stund. Drack lite te och skorpa innan avfärden. Hemma sent till min underbara säng.

Kattjävlarna väckte mig fem......de skulle ut och kissa. Nu ska jag åka och jobba.

utedagar......

Igår arbetade jag ute i fyra och en halv timme. Vilket lyx!!!! Ett underbart väder och lagom kallt. Hade samarbetsövningar ute med barnen för vi har tema vänskap på jobbet. Ingen ville knappt gå in fast lunch smakar gott efter ett par timmat ute.

Idag ska jag vara ute i fem och en halv timme och vi ska idag äta mat ute. Jag slipper gå in!!!!!!!!
Trivs i mina skidkläder lika bra som i ett par skitiga arbetskläder då man går till garaget.



Får se om det kommer mera snö idag........om inte ska jag försöka ta mig till klubblokalen. Har så otroligt dåliga dubbdäck.......måste fixa nya.

sommarmöte....

Sommarens möte med klubben får till Sunne och Selma där !!!!

Skrev direkt till en viss person att de kommer att få renovera baren där i år om vi gör en repris från förra gången vi var där.

Dessutom ska jag hämta 25 årsplaketten tydligen. Dags för det med !!! ROLIGT !!!!

love my car...



puss puss min lilla bil, tror att det är denna som kommer att få rulla i sommar. Svarten kanske inte blir klar!!!


måste fixas........



.......så är det. Det står också på att göra listan......och hotell, reportage, bilder, samtal, möte


och i morgon öppnar klubblokalen efter julstängt.....

snösmältning......



Våren är på väg........snön smälter.

Helt fantastiskt att det är ljusare redan. Måste säga att sommaren har en viss betydelse för själen. Längtan är stor men det är ett bra tag kvar.

Skräcken......

Vad glad jag blev :-) idag ringde Skräcken och pratade! Hade precis slutat jobbet och skulle fara hemåt. Han undrade lite om några träffar i klubben och så självklart hur det var med mig och mitt meckande.

Jag fick reda på lite vad han önskade sig.......det är rätt inställning på honom.

Mötte våren......

Hade julgransplundring för mig själv och med dammsugaren.....

   



Sen blev det återvinningsstationen med gran och andra sopor och en tur till ........



Grödingelandet......



Här plockade jag solrosor i somras.......



.......och Skanssundet. Här fanns det inte mycket till Corvette ännu ;-). Jag är nog lite för tidigt ute trots att det är plusgrader och vår i luften.



Färjan över för en fika hos Corvettevänner och kolla deras hus och garage. Se om det finns något trevligt att titta på i garaget ........och det gjorde det :-)
Det fanns foton på en bil i garaget som jag har varit riktigt förtjust i, det visade sig att han hade ägt den och dessutom fått pris för sin bil på en utställning som jag var på och bla. röstade fram hans bil till vinnare. Då visste jag inte att han ägde den bilen, visste inte ens det förrän efter det här besöket.



Mindre trevligt när vi skulle åka därifrån och upptackte att vi hade punktering......platt däck var det HÄR!!!





Byte av däck i vårens första regn. Första regnet för 2011.....lite häftigt att uppleva tillsammans med ett hjulbyte :-)



Bistro ligger där uppe mörkt och ödsligt......



Färjan hem till hela huset fullt av ungdomar......regnet öste ner och det var riktigt halt på vägbanorna.

Kollade lite på nätet och hittade fina Corvetter till salu....






Tack Johnny

Tack Johnny för att du tagit dig tid och kommenterat på min bloggsida. Det är så roligt när någon skriver och tycker till  :-)

Tiden går fort ibland....

Vaknade tidigt igår morse. Var uppe kvart över fem.Fikade och bloggade var sen ute i gaget kvart över åtta. Att det var segt och tråkigt i början ska jag inte hålla hemligt, tänkte faktiskt lämna dagens sysslor för att göra något annat. Hade en så otrolig lust att åka och hälsa på ett par vänner som just haft julgransplundring och äger två Corvetter.

Men sen var det helt plötsligt knorr i magen och jag var vrålhungrig.......tittade till på klockan och då visade det sig att jag varit i garaget i fem timmar.



In och äta lunch, gjorde lite jobb åt klubben. Prelbokningar blev bekräftade och sen pratade jag en hel del med Anders i Väst. Innan jag återvände till garaget blev det ett samtal från Jerka oxå. Där försvann ett par timmar i lunchärenden.

Gick sen ut i garaget igen och slutförde det jag påbörjat.......så ljuvligt. Mina bilar, min Cola-burk och bra musik. Mår som en prinsessa just nu........skulle vilja gå på kurs i renovering av bilar.

Ju mer jag slipar och putsar så förstår jag de som gör helrenoveringar och villl ha allt i orginalskick. när det blir fint på ett ställe vill man att det ska vara lika fint på nästa ställe. Men man måste nog sätta ribban någonstans annars kommer man hålla på i ett par år och vara fattig som ett troll :-)

Idag ska jag hälsa på en som inte är fattig som ett troll........

Svart bil !!!


Snöstorm.....

Igår var det snöstorm, och då menar jag snö och vind på upp över 20 m/s. Var en sväng till båten för att se om allt var okey. Det var nog lite tur att båten fick besök.......alla kilar mellan skrov och stötta hade ramlat bort så hon stog och gungade. Inte bra :-(





En stackars båt låg kvar vid bryggan....nej två små stckars båtar....



Vår båt ligger på parkeringen och har täcke på sig. Tog bort all snö för idag ska det komma ännu mera, och tung blir den när det blir plussgrader ute.



Det som påminner en om sommaren är märket på bilen som får en att känna att vi har olika årstider här i Sverige. Just nu är det inget Corvetteväder iaf......



Skogsvägarna var rätt körbara ändå.....de var värre med vägarna mellan åkrarna där snön drev igen körbanan. Åkte sen hem och kröp ner i sängen en stund. Prata lite med Jerka och gjorde lite jobb hemma. Sen blev det filmafton. Kollade på fem filmer under kvällen......DVD-spelaren gick på högt motorvarv.

Historia......

http://www.youtube.com/v/mrM7TEiW184?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param


Något att gilla ???

Igår var det + grader



Igår var det + grader ute och jag hade vattendroppar på min bil. En bild från i sommaren 2010, då vatten från ovan kom och la sig på våra bilar när vi var på Mantorp.

Tänk om drömmar vore sanna.....

Tänk om drömmar man drömmer på natten skulle vara sanna. Vilket koas det skulle kunna bli ibland. Inatt drömde jag två drömmar. Den ena drömmen var jag på träff med klubben och åkte omkring med min Corvette. Det var ingen av de bilar jag har idag utan självklart den C5:a jag önskar mig att äga. Väl i väg på träffen hade jag bokat rum för natten på hotellet som klubben hade förbokat. När jag kommer fram avbokar jag hotellrummet för en nära vän ringer och säger att vi ska komma och ligga bredvid dem. Helt plötsligt var jag i båten och skulle sova där. Halli HALLÅ hur kan man få ihop allt. Sen blev det fest med klubbkamrater med Corvetter och prisutdelning. Sen var det mingel ute och helt plötsligt var vi jagade av ungdommar som kastade knivar efter oss. De hade haft rea på köksknivar och skulle ha lite kul på kvällen och det slutade med att de kastade knivar efter oss. Vi klarade oss dock med lite skador i skulderblad, ben och en hand. När jag ringde polisen för att anmäla händelsen .......så vaknade jag. Fan vilken dröm......jag lovar att jag sprang samtidigt som jag ville få med mig alla mina vänner så att inget skulle hända dem...........

Jag drömmer iaf om sommaren.......längtan till mina bilar och att få ut och åka på vägarna. Framförallt också cruising i Stockholm en ljummen kväll/natt.
 


Happy :-)



Var igår och besiktigade min älskade bil. Var i garaget dagen innan och kollade upp allt och det var lugnt med lysen och annat. Hade tid tidigt på morgonen och var sen förbi killarna som ska renovera växellådan. Kommer nog få titta lite närmre på fler saker........jag ska iaf inte köra henne till skroten utan hon ska lagas. Min älskade vardagsbil........

Är så sugen på att åka långt med en bil......bara åka och åka......avkoppling för själen.

Ska försöka och inte jobba hela dagen idag utan trampa upp spåret på åkern för långfärdsskidor. Behöver röra på min kropp...känner det. Träning är ett sätt att röra på sig och jobba ett annat. Måste träna.....NU !



planerat.....



Har idag börjat tänka i banor igen att jag ska hålla i mina Corvette-träffar under kommande sommar. Har haft kontakt med en föreläsare och med övriga klubbkamrater. Ser fram mot den första träffen som vi ska hålla i Sumpan.

Har annars jobbat hela dagen men ska oxå hinna med lite fritid......dvs klubbens arbete. Hamna framför datorn och där blir man lätt sittande i ett par timmar.

Kollade lite historik om Svarten som jag skickat efter från ett arkiv ......hur kul som helst att läsa.

Mår annars ganska bra hade migrän igår så jag fick gå och spy, sen mådde jag bättre och var i garaget en stund.

Inget garage

Inget garage just nu, det är så härligt att vara ute i snön. Åkte en mil på skidor sen kom en kompis förbi med sin skoter, tufft att kunna köra skoter i Stockholmsområdet. Nästan så man skulle vilja ha en egen......men man kan inte ha allt.

Sov min dagliga middagslur framför öppnaspisen......

Banracing

Idag blev det banracing på åkern. Körde en mil på långfärdsskidorna med musiken i öronen......

På kvällen körde vi in stora tjejen til Stockholm då hon skulle vidare till alperna. Passade på att ta en titt på granen som jag vill se varje år. Har inte sett den tidigare så nu känns det bra. Den är grymt läcker......hela Stockholm är full med snö, så det var en rätt moddig cruisingkväll i staden igår kväll.



Klanen vid cityterminalen......



Nu på morgonen åker det mesta av julen ut hemma......nu ser jag framåt mot nya mål. Julen känns förbi.....

GOTT NYTT ÅR

Gott Nytt År alla mina Corvettevänner, blogg-läsare och nära vänner.



En skön Nyårsafton med uteliv ¨i trädgården¨ och inte på krogen. Eldade i eldkorgen och var sen ute och sköt raketer på nyåret. Mycket SMS med härliga hälsningar från vänner.

Slutade året 2010 med att dra upp en bil från diket. Hon som kört ner blev iaf glad, så då slutade man med att göra en god gärning på det gamla året.

Nu ser vi bara framåt.......om fyra månader är det kanske barmark och bilen är påställd!!!!

RSS 2.0