SOMNA UNDER BILEN...

Vågade först inte berätta det men sen måste jag bara göra det. Pappa och Tobbe meckar dit avgasrör och ljuddämpare. När allt var klart, utbrister pappa -Va faan!....det sitter ju löst!. Ja, växellådsoljan har läckt en längre tid och det visar sig att. Rörfästet mellan extraktorrör och avgasrör var gängpaj och satt inte fast. Bort med alla avgasrör igen. Pappa upptäcker att gängorna på muttraran är bortrvibrerade. Hur drar man fast den nu då? Jo,då pappa lyckas. Medans de monterar bort tvärbalken  ligger jag och tittar på när de jobbar och sen vaknar jag till och då är allt klart. Ja, natten gav bara 3,5 timmes sömn. Efter dagens arbete kan man bara konstatera att det är tur att jag har min toppen pappa, och att vi inte körde iväg bilen till Ferrita.

Den skar ihop :(

Helt otroligt jag har gjort fiskgryta så många gånger och så ska man bjuda tillbaka på en god middag. Nog fan ska skiten skära sig. Ja,ja vi hade iallifall trevligt. Ann och Peter var över och hälsa på i fredags, de som snart ska fara iväg till det där....USA. Vilka trevliga vänner man har!!! Sen blev kvällen/natten ett rent helvete. Tågen gick inte pga. kyla -20 grader och växlarna fryser. Fia och Matilda sitter och väntar på ett tåg som sldrig tar sig fram. till slut var de i Hemfosa 01.45. Hem till sängen och somnar vid kvart över två. Kvart i sex ringer Maria och gråter. Hon har somnat på bussen, gått av fel och fryser som fan -20 grader fortfarande. Hämtar Maria 06.03 i Hemfosa. Hon hade allifall haft trevligt inne på Stureplan:). Hem åt frukost. Klockan 8.00 träffa Motorhistoriska i bygdegården, de ska arrangera Snösvängen. Mamma och pappa kom ut till 10.00 då starten gick.
Bilder från dagen:

   



   


Jag skulle kunna vara ledig!!!!!!

Tänk att vara ledig och åka runt i landet och samla på amå hobby bilar. Bo på hotell, äta gott och självklart åka runt i en C6:a även om det snöar. Vinterdäck skulle den ha, min C6.a. Så att jag klarar klass 2 varningen i Uppsala. Ja, sen skulle jag också ha ett fett konto som aldrig tog slut.

Fler bilar blev det inköp av idag:

Inköp ett:



Inköp två:



Den här bilen köpte jag i måndags :)

Vad fin den är, jag är så nöjd. Den kommer passa perfekt ihop med mina andra samlarbilar. Jag gillar den blåa färgen och bilens kvalite. Supernöjd över detta inköp.



Blå, blå vindar och vatten......

SÅLD



Jag är också såld på dig! Du är helt otrolig! Du köpte dem. Såg på forumet att där kan man läsa. ¨Vårda dem väl Peter och kör försiktigt hem¨. I love youuuuuuuuuu! Nu finns dom i familjen. Ann måste älska de gula C3:orna. Men de har inget staket! Eller har de det?

OLDIES-MÖTE

Har precis avslutat ett Oldiesmöte hos mig. Härliga Corvettvänner! Jerka, Kerstin, Åke och Owe. Har planerat upp våra träffar under 2010. Det känns bra:) Ska informara om dem den 13:e februari. Nu börjar man längta efter sommarens aktiviteter. Men kanska ändå inte. Det är så fint ute, mycket SNÖ och KALLT om nosen. 

C6 Z06

Grattis Janne. Tänka sig vad som kan hända på tre dagar. I onsdags ringde Janne och sa att han kände igen ¨Svarten¨i reportaget. Två dagar senare (fredag), har han beställt en C6 Z06 från USA och det är klart att han ringde och berätta, dessutom träffade han min pappa i torsdags. Alltså kontakt med gammal kamrat i tre dagar och då har vi inte setts på över tjugo år. Fan vad kul det här kan bli - sommaren 2010.

Kurs på tekniska.

Var på kurs efter jobbet på tekniska museet om klimat och energi. Det bästa var att de hade bilar till försäljning i butiken. Jag hittade två.      En -57:a och en -69:a, det gjorde att kvällen blev mycket lyckad. Kul att fylla på med i skåpet.

 


Gamla vänner glömmer en aldrig!

Helt otroligt igår ringde Janne ¨Skräcken¨, han hade läst reportaget i Corvette magasinet och kännt igen ¨Svarten¨:) Vi har säkert inte setts på tjugo år, han kommer ihåg när jag köpte min första Corvette 1985. Ja, det är ju tjugofem år sen. Till pricken över i:et är att han håller på att beställa hem en C6 Z06:a från USA. Kul om man får se honom i klubben, troligtvis blir det på Mantorp. Han hade redan kollat in PG:s. Hoppas vi ses Janne!

Morgonkaffe innan Kjula !



Bild från i somras då vi var på väg till bilträff, stannade för morgonfika på Mc Donalds. Det var fler som var frukostsugna!

Vad glad jag blev!

Pratade med en kille i telefon som hade läst om mitt reportage i Corvette magasinet han tyckte det var jättebra och roligt att lästa. Vad glad jag blev! :)

Leksaker !?

Tillbaka på jobbet och alla underbara barn. Pulkaåkning och snögrottor, yatzy idag och master mind.



Ett av barnen på jobbet hitta en Trans-formersgubbe som var skit-cool. HiHi, den hade jag gjort! :)

Åka med ?




Härligt gammalt mail från Ivan Lundh, om man vill åka med?
Klippet kan jag se flera gånger om!

Plastikoperation C2 ?





Hittade lite bilder på nätet. Gammal stil i ny lyxförpackning. Eller plastikoperation C2?


Sitta och sova !?

Hur kul är det att sitta och sova? Jag får luta mig max 45 grader framåt och bakåt. Har suttit och sovit i en säng med en ¨sackosäck¨ under huvudet och en under fötterna för att inte kana ner. Vid tre i natt var ländryggen öm och jag var uppe och vandra. Känns som jag är bakfull efter behandlingen igår eller om det beror på för lite sömn. Ska försöka orka med helgen. Får ligga ner och sova söndag natt.....det ser jag fram mot.



Här sov jag i natt....sittandes ):


GUL BIL !

Jag känner en kille som har en snygg bil, och hans tjej har också en!

 

Den här bilden är riktigt grym!


Köp dem du till familjen!

Jag känner att jag inte har råd med allt man vill ha, ska maila nummret till Peter. Han har fetare plånbok och kanska köper dem till familjen! Pappa ringde och berättade att han köpt en svart Corvette-68 till mig. Den kommer passa fint bredvid de andra bilarna i skåpet. Blir som ett minne för idag då jag var på akuten på Huddinge sjukhus och fick veta att jag lider av ¨Kristallsjukan¨, inte kul. Tänk om man kunde skaka ut kristallerna och om de var värdefulla, då skulle jag köpa bilarna och det kanske skulle vara så värdefulla så att de räckte till en C6:a. Kommer säkert skriva en del i helgen då jag inte får ligga ner, vadddå kul... sitta och sova?


Klubblokalen:)

Helt fantastisk att vi har denna fina lokal att vara i. Hämtade Kerstin som har höger armen i stillhet med hjälp av ett par eller fyra spikar!? Fy vad ont det såg ut. Igår var det dags för fika med corvettevänner i lokalen. Kerstin lyckades räkna ihop att det var tjugoen stycken. Jag bjöd på nybakad mjuk pepparkaka och ¨pappsen¨kom också dit. Bokade en träff för ¨oldies¨i lokalen med Håkan, ska se till att vi får mingla runt bland deras fina Corvetter i garaget bla.

snygg bil

Klart godkänd i mina ögon sett....


Klubblokalen!

I morgon ska jag hämta ¨Ängel¨och så ska vi till klubblokalen. La ut det på Forumet och det ser ut som om fler tänker komma...det ska bli kul:) Har bakat kaka som jag ska bjuda på, man ska vara snäll när det är ett nytt år.

Tack Peter ;)

Kom en bild från Peter, den är helt OK! Skulle vara något att ha på Mantorp och köra med. Skulle kunna få bli brosa till min C3:a. Fan vad läckert! Man skulle vara rik....om jag hade pengar dobi dobi dobi dobi dobi dobi .




Släpp ut miiig!



Denna tjej kan ju inte ha det lätt, eller är det kanske en kille?

Klart jag försöker vara med!


Jag har inte råd!

Har hittat en samling som jag vill köpa men 5000:- är det värt det?
Jag vet att jag kommer ångra mig, kan man pruta? Jag tror jag ska försöka.
Jag är nog inte klok !?


Artikel i Corvettemagasinet :)

Har fått positiv respons på min artikel i Corvette tidningen. Det är roligt.:)


LASTBIL?

Lastbilen?? Var det du som sa det Peter?



Du Peter motorn ska sitta fram!

 

 


Grattis pappa 75 år.

Pappa ringde igår och skrattade, han var med i Corvettemagasinet ! Grattad av sin dotter.



Pappa 1951, meckarElvis!

Bombardera mera!

Var hemma hos Åke och fick lite information om Hansen Racing och beställa från USA. Fick låna en katalog att leta delar i. Tack snälla Åke!

Pratat med Kerstin, hon stackaren har gjort illa handleden. Jag skulle åkt förbi men var helt förstörd efter att jag nästan krockat med SL-bussen som genade i en av Sorundavägens kurvor. Han var på min sida, de kan faaaan inte köra på landet en del. Jag skulle dessutom till bilprovningen med min Cheva Transport det hade ju slutat bra. Bilen klarade sig dock både från körförbud och att bli skadad.

Är det inte......jo, det är det!

Satt och titta på filmsnuttar om Ferrita avgassystem på deras hemsida. De provkör en Opel GT och vid garagedörren tycker jag se mig någon jag känner igen till stilen. Visst var det Kenneth. Ringde till honom självklart för att höra hans synpunkter om deras system. Känns som jag bombarderar alla med mina frågor!


Mer än halva mitt liv!


Kom i natt på efter att hämtat min yngsta dotter vid pendeltåget att jag har varit med i Corvetteklubben mer än halva mitt liv. Det låter ju inte klokt!


Min C4:a













 


Min C3:a



















TEST



kolla kolla

 

 


Rostfritt avgassystem eller inte?

Middag för hela släkten hos Maria, mycket gott och trevligt. Tack gumman :)



Maria var med til Sundsvall sommarmötet 2008.

Pappa och jag pratade avgassystem till Corvetten. Jag är så sugen på ett rostfritt system. Får hjälp av snälla personer på forumet om tips, pratat med Ivan också. Ska ringa Ferrita och fråga om priser på hela systemet, headers och allt.


Ann- den passar dig!

Vilken toppen lördag. Var hembjudna till Ann och Peter i deras vackra hus.Åt god mat, drack en massa gott och pratade en hel del. Mycket Corvettesnack blir det ju! Var där vid fyra och sen var klockan helt plötsligt över ett.Men har man trevligt så går tiden alldeles för fort. Den rosa champagnen var pricken över i:et. Det var som att fira nyårsafton en gång till, det måste bli ett bra år i år :)




Ja bilen passar din kädstil eller är det tvärtom? Gillade när du kom med din snygga läderväska i somras. Kan ni gissa vilken färg den har?


NYÅRSATFON- middag,raketer och corvette¨snack¨

Nyårsafton var mycket trevlig med goda vänner, avslutades dock med corvettesnack och youtub ¨klipp¨på Johan plasmaTV. Det skulle sökas på Slingerbulten och race Z06 och BMW M5. Micke.E saknar dock sin Corvette tror jag som han sålde i somras(han kan nog inte bara erkänna det,skyller på annat). Pratade en hel del med Micke.S och han är lika förtjust i sin C3:a som jag.Alltid trevligt att prata med någon som har sin bil som hobby.



Mickes bil som han tog en sväng då och då på Slingerbulten med.



Jocke och Maria fick låna den.

   




RSS 2.0