SEX......

Sex timmar i garaget med en spindel som åskådare. Tog bla bort all silikon och fönsterkitt runt bakruta och t-top. När jag höll på där så skrattade jag för mig själv i min ensamhet, jaja spindeln var med. Min nya kompis! Jag kom att tänka på tidigare inlägg som igår om att min Toyota kanske vill göra en skönhetsoperation och bli en Corvette. Hur mycket SILIKON har jag inte tagit bort idag????? Är min Corvette en förklädd FIAT????





Fönsterkitt och silikon i bakrutan.....i massor!!!!!!



En hel HÖG blev det kan kanske bli hög på det om man tänder på och drar in???? Men vem fan vill bli det ? Nu är det nyårsafton med champagne och allt !!!!



Min lilla kompis SPINDEL. Han ramlade ner i sin spindeltråd så jag fick hjälpa upp honom i sin t-båge. Tror att han bor där. Undrar om han har fru och barn. Eller han kanske är bög och har sin vän där !!! Vad fiiiint!

Fint.....tycker jag......

Du behöver inte falla för mej, men du kan väl iaf snubbla lite? :)


Kul att se.....

Kul att se sina egna reportage i tidningen.....det gör att man tycker det är kul att skriva och fota. Nästa år ska jag bli bättre på att göra det på en gång. Direkt efter en träff....









Fem reportage i tidningen på SEX sidor från mig och om CCS Oldiesmötena....roligt!!!!

Nästa träff  ska jag rapportera om direkt, då ska vi vara i klubblokalen den 11:e februari.

Renovering.....

Hur gick det här till???? Gick och la mig klockan nio igår kväll och vaknade nu klockan nio. Det är tolv timmars sömn. Jag säger snart gnäggg och kommer börja äta hö och havre som en häst :-)

Igår vaknade jag och gjorde en behandling mot kristallsjukan, mår segt sen hela dagen. Satt vid datorn, tog en promenad. Tog bilen och hämtade paket på posten. Inget vanligt paket utan jag hade nog hoppats att det skulle kommit innan jul och smyckat julbordet istället för grishuvudet. Bägge har ju...huv!!!! Hahaha



Mitt paket från posten....som innehöll. Vad tror NI ? En liten RÖD........



i samma serie som min gula 68:a eller om det var en 69:a ???



en liten RÖD Corvette........a little red Corvette

Var sen på systemet, handlade mat och hälsade på hos Maria. Träffa Lena på fiket och har sen pratat med folk i telefon hela dagen. Äntligen har jag hunnit med att ringa till Kerstin, det var så länge sedan vi pratade. Sen har jag pratat med mina närmsta vänner de som ringer och frågar mig om livet, och hur jag egentligen har det. Tur att de finns!!! Eller NI finns!!!!

Hämtade Fia vid pendeln utan Corvette.....ojojOJ vad jag längtar till att få köra Corvette.



Pendeltågstationen.....med sköna toner från......



105,9 i bil som har gått.....



32 tusen bil...kanske en förklädd Corvette. Undrar om bilar också drömmer om något ideal ??? Kanske att om de skulle bli större eller lyckas i karriären att kunna bli en Corvette.

Skönhetsoperation för bilar......Hej! Jag skulle vilja se ut som en Corvette. Full med silikon, botox och ett och annat plastmatrial skulle de kanske kunna bli som sitt ideal, likt som en del människor gör !!!

Det är dock inget för mig men en tatuering till vore fett Naijs!! Ska nog ringa och beställa tid......har idag skissat på ett motiv som jag tror jag vill ha.Sen är det ju som så att han som tattuerar är ju så himla snygg, något att vila ögonen på. 
Man måste bara vara säker för det går inte att deleta så lätt!! När jag gjorde min förra tattuering och han frågade om jag var nöjd. Sa jag som det var att jag var jättenöjd och den går ju ändå inte att delete. Då skrattade han och sa att det var första gången någon sagt så. Annars frågar de mest om den går att ta bort och hur svårt det är att få bort tattueringen. 

SVART

Igår köpte en jag en svart snygg väska på rean. Svart som Svarten....

 

HAPPY

Glad blev jag när jag läste på forumet......kul att höra.


Stockholm i mitt hjärta.....

Var i Stockholm hela dagen. Parkerade bilen på NorrMälarstrand och tog mig en promenad förbi Stadshuset in till Vasagatan. Vilken underbar känsla att få köra bil i Stockholm....längtar till cruisingkvällarna i sommar redan. Ja, inte är det långt kvar. Om fem månader ställer man på Corvetten igen, kanske redan om fyra. Innan jag åkte ut från Stockholm tog jag en sväng in i City. Var i stan och handlade på mellandagsrean från klockan elva till nitton noll noll.

Mamma bjöd på en alkoholfri drink, träffade mamma och pappa i stan samt syskonbarn och mina barn.



Hittade dock ingen samlar Corvette till min hylla......:-(

jullov !!!!

Var uppe klockan halv sex och startade första tvättmaskinen. Sen var det full fart med tvätt och annat fram till tio då jag tog på mig träningskläder och gick en långpromenad på över en timma. Sen blev det lunch och storstädning. hänga tvätt och fler tvättmaskiner. Sen infann sig det jag längtat till.........

JULMYS som de pratat om hela dagen på radion. Skulle visst vara det mest trendiga ord enligt facebook och annat. JULMYS i garaget........fick vara där alldeles ensam och lukta på min älskling så som tjuren Ferdinand. Ja, tjur är jag ju också en sådan där OXE enligt horoskop.

Slipade rost på fönsterramen och försökte montera bort inredningen i framfönstret på bilen. Trots att jag försökte läsa mig till hur jag skulle göra enligt verkstadshandboken så lyckades jag inget vidare. Däremot blev det arbete med att slipa rost riktigt bra....känner mig nöjd.



Slipat vänster fönsterstolpen ren från rostangrepp .....så nu ska den målas en vacker dag. Har ju höger sida kvar ;-)



Verkstadshandbok, slipmaskin och lampa är ett måste under arbetstimmarna. Ja och man får inte glömma det bästa ...... radion på högsta, med bra musik och en cola under tiden i garaget. Ja, man kan inte må bättre.....Blir så vansinngt harmonisk.........tillfredställd.........lugn


 
Tillhör en av de bästa dagarna på länge.......julafton var också toppen :-)

Idag ska jag in på mellandagsrean och handla lite, framförallt kolla in Stenbäcksgranen. Ett måste eller en tradition jag skapat de senaste tio åren. Helst ska det ske innan julafton, men det han jag inte med.


Annandag jul



En annandag ......ja så känns det just nu. Varför skjuter man upp sådant som man egentligen vill göra. Sådan press på att vara så fullkomligen snäll mot alla under jul så att man inte hinner med det man egentligen vill och har lust med att göra. Att komma ut i garaget känns som om jag aldrig har tid......MÅSTE ta mig tid. Sluta serva alla med mat, tvätt, städ och köra hit och dit. Nu är det måndag och jag är ledig.....har jullov. Så skönt. Igår skottade vi av taket på huset och idag ska vi skotta av taket på garaget. Maria sa, .....tänk mamma om taket på garaget skulle ramla in då kommer du ju att dö!!!!!

Ja, min bil får det inte hända något med eller mina barn.

Nu är tvättmaskinen igång, ska tvätta flera idag. Skotta taket på garaget. Städa bort sängar efter sovgäster. Panta flaskor. Till återvinningen med papper. Få till ett träningspass och sen så ska jag absolut ut i garaget under dagen.

Min kärlek.....jag behöver dig!!!!!

juldagen......

Har tagit det lugnt denna juldagen. Var ute och åkte bil en stund sen kom det vänner på julmat. Kvällen var lugn och jag startade upp min julklapp.......dock ingen Corvette.

juldagens morgon...

Vissa går till Julottan och jag går till datorn. HAr inte bloggat på flera dagar så nu finns det lite att läsa. Har liksom inte haft tid eller om det beror på något annat. Störning i mina riutiner.....julförseningar i trafiken för bloggandet även hos mig kanske????

Sitter med en kopp kaffe, lyssnar på julmusik och bloggar som sagt var. Utvärderar morgondagen som en av de bättre. Fick en jättefin julklapp av Tobbe så nu ska det bli andra bloggar också.....

Renovering av mig själv....inte bara Corvetten. Men på måndag ska jag jobba i garaget, då ska jag inte till jobbet utan är ledig.

24 december

Var ute och pyntade bilen för det är ett måste. Den kan inte stå där utan julstämning ;-)




24 december

Var uppe tidigt och körde Matilda till tåget i Hemfosa klockan 07.23. Jag gav Matilda sista julklappen och hon blev så glad i bilen medan vi vänta på tåget så vi höll på att missa det. Jag och Matilda sprang efter tåget på perrongen med hennes påsar och paket. Sofia satt i bilen och bara skrattade, det såg säkert superkul ut. GOD JUL !!!

Sen hem och laga tomtegröt till alla barnen så den är klar när de vaknar, la in strömming till min älskade pappa. Det är det bästa han vet efter bilar tror jag ;-) Satte mig och slpg in de sista julklapparna och dukade till middagen. Vid ett-tiden kom släkten och vi fikade med tårta, lussebullar och mjuk pepparkaka. Firade Eva ;-) Jag bjöd katten på tårta.......det är bara jul en gång om året!!!!!



Sen var det dags att titta på Kalle Anka :-)........och granen står så grön och grann i stugan.



Sen kom Tomten :-) han hittade hit i år också. Vilken tur för våra barn som aldrig kommer tro på honom ;-)


Sen var det julmat och julmys !!!!



Sillbord och kallskuret. Varma rätter i köket vid spisen och dukat till alla vid granen...



Sen var det mys med julgodis och nötter. Jag hittade en Filipin och ska spela det med Tobbe. Avslöjar det senare om jag vann.......eld i öppna spisen



och jullåtar från datorn samt doft av pepparkakshus......julstämning.





23 december

Var uppe tidigt och åkte till jobbet....idag ska vi göra något som vi inte gör vid varje jul. Igår rev vi ut hela fritidset på leksaker för vi ska få nya golv under jul-lovet. Jag och Sanna målade väggar, fönster och lister hela dagen......

Samma kläder som man målar i, och som man meckar med. Man känner sig bekväm då......

Jag ligger uppe på ett skåp och målar väggen. Vi arbetade från nio till halv fem med målning och fint blev det och RENT. Nu ska väl alla kräksjukor, streptokocker och annat vara döda. Diskat allt lego och andra leksaker. Snart ett nytt år......måste ta tag i min älsklingsbil under julen också, se nya framgångar med den under 2011.


 Hade ¨lilla¨julafton med barnens underbara kompisar. Min favorit Andreas kom ut på kvällen med Maria. Sofia och hennes fina pojkvän och sen kom Matilda senare efter jobbet. Vi hade julklappsutdelning och åt julbord.


22 december

Dan före dan före doppardagen......skolavslutning. Idag var jag på jobbet och ledde ringdanser och sjöng med barnen. Avslutade det hela med långdans och en julraket för jullovets start. Barnen på skolan gav mig julklappar och ett av barnen hade nog tänkt till riktigt ordentligt över vad jag skull kunna bli glad över. Jag fick en liten bil till min samlingen och dessutom hade jag inte den........så kul!!!!



Hasse bjöd på tårta som det dessutom visade sig att min dotter hade bakat på kondiset....den var god ;-)



På kvällen gjorde jag julskinka och tittade på sista avsnittet Morden i Sandhamn. Myskväll ocgh det doftade jul i hela huset. Dessutom klädde vi granen.......

ego-dag......

Igår orkade jag inte gå till jobbet utan tog mig en ego-dag, kändes som jag behövde det. Tror jag körde omkring i bilen hela dagen och det gör mig gott. Började vid åtta på morgonen och var hemma vid fem på eftermiddagen. Då hade jag hunnit med Haninge, Länna, Botkyrka, Södertälje och Grödinge. Mår så bra av att köra bil fast jag åker omkring i skräp. När kommer min erättningsväxel-låda till min favorit-bil ?????

Var på julmarknad och köpte mig en Corvette till samlingen......en sådan skulle jag vilja ha i skala 1:1



Stannade till på vägen hem och tog en pepparkaks-latte i Rosenhill. Hit ska jag åka med Anette och fika en dag, hoppas det lugnar ner sig snart, så man får tid till det. Kanske i mellandagarna??



Idag ska jag hålla i jul-dansen och långdansen på jobbet.....hoppas humöret och orken orkar med det. Det känns iaf bättre.


Måndag.....

Tack Mats för julkortet  :-)  det är sådant man blir glad över.

Fösökte att jobba, det är tur att man har vänner som Jerka som ringer och gör en glad.....

Huset fullt med barn som också gör en glad.......

Idag måste jag nog vara hemma och ta hand om mig själv.......



......utan att åka Corvette.

Söndagen.....

Söndagen flöt på och vi gjorde inte så mycket. Maria och jag fixade ett pepparkakshus och vi softade hela dagen men det gjorde inte snön. Det snöade hela dagen och det var som om man levde i en glaskula, sådan där som man hade som liten och om man skakade på den så snurrade snön omkring i den och det snöade över motivet i den.


Lördagen....Södertälje

I lördags var vi i Södertälje och julhandlade. I centrum var det julmarknad och knallare. I ett av stånden hittade jag mig en av mina favoriter i repris. Köpte en till mössa. Jag kör gärna utan luckor även om det är kallt men aldrig med keps.....jag har mössa. Nu har jag en till och det känns bra till sommaren då vi ska ut och glänsa. Bilen och jag.....hahaha !!!!

Lördagkvällen i kaos och med barnen i huset.

 


fradag - lördag - söndag - måndag

Inget större bloggande.............. just nu det finns annat i livet som ät viktigare att ta hand om. Mitt i all röra då man tar hand om sina närmsta så missar man att skriva julkort till alla vänner. Jag som älskar att få julkort och jag har inte själv skrivit ett enda i år. Vad är det som händer i min värld ????

Tack för julkortet Ann och Peter !!!!! Jag längtar så till att träffa er......

I år får jag skriva Gott Nytt År - kort i stället för julkort.....så kan det bli och så får det bli !!!!

I fredags fick jag som sagt det första julkortet och på jobbet hade vi julcabare med barnen på fredagkvällen. Släkt och vänner var inbjudna och vi hade en trevlig fredagkväll ihop.


REW....

Jag vill backa bandet och låt det vara augusti....


har tackat för inbjudan....

Kontaktpersonerna i klubben på Oldies sidan har ett litet nätverk som jag tackade för inbjudan till och är med i. Ett bra sätt att kommunisera i, vi som planerar en del ihop. Man lär sig så länge man lever....trodde aldrig jag skulle kunna koppla ihop mig med dem.Men det lyckades :-) 

Garageråtta på ett annat sätt....

Igår var jag inte en riktig garageråtta som meckar bil och har det bra. Jag måste bara kommaigång med renoveringen av min egen kaross. Det är lite småhäng och bucklor lite över allt, och vart de trimmade bisepsen har tagit vägen vet de sjutton!!!!! Nu måste jag lägga upp lite träningsrutiner och komma igång med det också....inte tränat på tre veckor och det känns i motorn. Går inte på alla cylindrar. Så att igår kväll var jag ute och gick en halv mil och tränade sedan i gymmet i garaget.......det fungerar faktiskt. Man får ut en hel del av träningen i ett litet hemmagym, men det är inte som på gymmet så klart. Fick dessutom härlig support av en granne ....... och det kan behövas när man är lite seg i starten........men till efter nyår hoppas jag vara på väg åt rätt håll. Känner dessutom att jag håller på att drabbas av ännu en förkylning. Somnade på jobbet i tisdags och sov i över en timme på golvet.....då är man trött!!!!!!

garagetråd....

Hittade en garagetråd nu på morgonen som jag ska följa till punkt. Det är en kille som håller på och arbetar med sin kaross. Han har dokumenterat så jättebra och visat tydligt med bilder hur han gjort. Forumet har blivit min nya drog på morgonen, tycker det är så kul att följa olika projekt så jag måste kolla om det hänt något under natten med bilder och annat.



Nu är frågan hur mycket jag kan göra själv av det han gjort, är så sugen på att lära mig och skulle känna mig stolt om jag hade gjort mer med karossen än bara lämnat ifrån mig den till lackeraren. Jag vill verkligen lära mig. Ska iaf ta bort den rost som finns på olika ställen idag under julhelgen, nu hinner man inte med att vara i garaget för tid är det ont om just nu innan jul.

Igår var vi ute och pulsade i snön i en och en halv timme och kollade på stjärnfall, såg nog minst tre. Så fint med kyla och stjärnhimmel.....man blir berörd av naturens skönhet.

Sådan dotter sådan mor.....





Båda mina underbara tjejer.....snart är det (h)jul!!!! Sofia hoppas ta körkort under 2011.



Maria i min gråa Corvette.....sommaren 2008 til Sundsvall

Igår ringde Maria och undrade om inte vi kunde fixa en bil till henne och att vi kunde mecka ihop en som vi skulle rolla och måla hennes tatto-motiv på. Hon vill börja åka på träffar, hon längtar tillbaka till sin gamla Volvo Duett en EPA-traktor hon fick när hon var 16 år. Nu vill hon ha en Volvo Duett designad av henne själv. Tror hon har fått gener av sin gamla mamma.......

Fan vad kul tycker en stolt mamma som JAG !!!!

55 hotellrum

I går bokade jag upp 55 hotellrum till vår träff i sommar. Vi ska bo braa, äta gott, vistas i relax-rummet, köra bilbanerace och kanske kan det bli whiskeyprovning också. Jag är i full gång att planera med Anders i Väst. Det här kommer nog bli bra!

Pratade med Erik också han gav mig beröm, prata med Kenneth igår kväll, väckte Lasse klockan elva.

Tränade igår så idag är det träningsvärk som gäller i kroppen.....så skönt.

Läser forumet och Rickys garagetråd.....riktigt häftigt......jag blir så imponerad.Jag skulle också vilja kunna trimma bilar och förstå allt ;-)  skulle vilja prao:a i något garage där de trimmar bilar.




Rondell-lucia



Kom till Västerhaninge och blev glad i hela själen. Tända marchaller i hela rondellen......sankta Lucia.

Var på väg till träningen på gymmet.....

 


Pappas tårta.....



Pappas tårta........en bil.

Riktbänk.....

Vakna klockan sju idag med. Grattade pappa med en riktigt fin tårta igår.Skulle lägga upp den här men den försvann blad alla mina bilder. Kommer till kvällen.......

Ska i nu till gymmet och köra kroppen i riktbänken, måste komma igång med träningen. Denna vecka ska bli starten till sommarens resa. Kommer säkert handla en del om det om jag inte öppnar en blogg till :-)

Igår fick jag veta att vår klubbparkering var på framsidan av kalendern som skickades ut till alla hushåll i Järfälla......snyggt jobbat av oss att vi kom med där........så mycket snygga bilar.

Måsta packa träningsväskan......vi hörs !!!!!

Grattis !!!!! GRATTIS !!!!! Grattis !!!!! GRATTIS !!!!! GRATTIS !!!!! GRATTIS !!!!!



Min favorit älsklings pappa........

morgon i köket.....

Mitt kök denna morgon den 12 december kl. 07.45



Äntligen en vanlig morgon........vaknade av mig själv 05.09 och kände mig utvilad. Gick upp en halvtimme senare och började med sådant som känns bra. Satte på kaffet, startade en tvättmaskin, starta diskmaskin, satte en bulldeg med lussebullar, bakade två mjuka pepparkakor, slagit in julklappar och nu är bara klockan 08.00 och livet leker igen. Kan tänka.....kan prata.....och nu ska jag snart grädda bullarna som ligger på jäsning.



Lussebullarna jäser.....och den   mjuka pepparkakan är nygräddad.



Slagit in paket......dock är det ingen Corvette i något av paketen.



Maria hängde upp sin julklappslista som var skrivet på baksidan av en gammal p-bot. Hon kallade det återanvändning. Sofia passa på att hänga sin där också........vem vet vad tomten kommer med !!!





Fett naijs.....



Hittade en helt underbar bild på forumet och killen som äger den är grym på det han gör......

forum....sovit.....julmarknad.....

Har idag bara tagit hand om mig själv. Var uppe tidigt och fixade med stora dotterns bil i morse. Gick sen in och drack kaffe och blogga lite. Kröp sen åter ner i min sköna säng och sov lite X-tra. Tog en dusch när jag vaknade och åkte på julmarknad. Köpte lite julklappar och prata lite med Jerka på telefon. Mötte Roffe i Haninge i en vägkorsning. Hem och tillbaka i sängen, sov middag i ett par timmar......riktigt skönt. Vaknade och tog en kopp te. Pratade med Anders i klubben och vi planerade lite inför en träff i sommar. Skrev lite på forumet och la ut bilder. Sen var det middag och nu sitter jag här igen.......skulle hellre vara på en fest......men så är inte livet. Nu ska jag ta hand om mig och bara sova och vila. Ikväll blir det TV, Så mycket bättre. Petter är så jävla GRYM.....kan inte sluta lyssna på hans tolkningar av låtar.

Plocka bort framrutan.......så här gjorde jag !



1..Jag började med att ta bort gummilisterna som sitter i den kromade sidolisten. De låg i den kromade listens skåra . Uppe till hörnet satt gummilisten fast med ett par skruvar som jag lossade på.



Den ena skruven var svårare att få bort, då den satt in i bakom listen med ett litet plåtstag på baksidan av gummilisten.



2.. Efter att båda gummilisterna var borta tog jag bort kromlisten som gummilisterna vilat i. De satt fast med ett par skruvar.



3.. Efter det tog jag bort kromlisten som satt på utsidan av framrutan på båda sidor.



Med spänning undrade jag hur mycket rost bilen var drabbad av. Ett ställe som det lätt blir rostangrepp på är vid fönsterrambalkens nederkant mot karossen. Jag hade nog turen med mig för konstigt nog var den helt okey där, om man nu jämför med fönsterrambalkens överliggare.



4.. Sen tog jag bort inredning runt framrutan, det var då jag upptäckte helvetet.  Det bara rasade ner rost ......som en hagelskur in och ner i bilen. Efter det tog jag bort fästena till luckorna.

 

5.. Alla kromlister runt takluckorna, (det stora T:et ) togs bort. Den lilla, tunna kromade listen som sitter i överkant framruta var lite pillrig att få bort. Jag ville ju inte skada listen utan få bort den hel. Klipsen går ju enkelt att köpa nya men listen går att gör fin utan att köpa ny. Den satt med ett gäng klips som ibland var fastrostade och ibland bara trillade de bort för rosten hade rostat sönder de helt enkelt.

6.. Efter det tog jag bort framrutan, jag tog bort kitt med kniven och började lätta rutan från fönsterramen med hjälp av kniv, rakblad och spackel. Bara att ta det försiktigt så den inte går sönder. Tryckte sen ut den innefrån och hade också hjälp som höll emot på utsidan .



Fästena gjorde jag rena från fönsterkitt och silikon , sen polerade jag upp dem. Den övre som är klar ser nästan ny ut tycker jag :-)

Polerade även upp den stora kromlisten och fick tankarna på annat.....tex. att det såg ut som ett preventivmedel(spiral) för elefanter ;-)





7. Bakfönster togs bort med hjälp av en mattkniv, det fönstret satt fast som bara den med silikon. Tror de har byggt upp hela bilen med att täta fönster med silikon.......ett rent helvete för plåtdetaljerna på bilen. Listen som håller bakrutan inne i coupén gick sönder i smådelar. Den gick i kras som ett kristallglas, tror solen har hjälpt till att krackelera plasten. Men jag har köpt en ny list :-)



Varför inget skrivet???



Varför skriver du inget Elisabeth ????? Vad har hänt ?????

Jag ska bara svara er ärligt ni som läser min blogg.......jag har blivit trött. Jobbar alldeles för mycket, igår senast var jag tre personer på jobbet under samma dag. Vi har både vinterkräksjuka och streptokocker på jobbet. Vem rycker in och jobbar ??? Jo, Elisabeth. Igår var jag på jobbet från 05.55 till 17.52 det är nästan precis tolv timmar utan rast. Vi hade dock en fantastiskt dag.......firade lucia med barnen för våra kära föräldrar på jobbet. Jag bjöd på glögg, kaffe, hembakta pepparkakor och lussebullar. Eldade som bara den i en eldkorg och mysfaktorn var riktigt hög när luciatåget kom vid 07.15 ute på gården. Sen var det julpyssel och pulkaåkning på eftermiddagen.
 


Hämtade dottern och åkte hemåt...vad  nu då ????
Ingen ström i hela området och middagen fick tillagas på gasolgrillen och gasolplattan. Ut med el-verket och starta upp för inte vill man missa Idol-finalen inte.



Han är grym......GRATTIS !!


Sen blev det kudden och precis när man somnat in så ringer yngsta dottern och vill bli hämtad vid ett-bussen. Upp ur sin varma goa säng och in i en iskall bil. Sen tillbaka till sängens goa värme för att vakna vid kvart i sex. Ut och skotta fram stora dotterns bil och varmköra den till henne. Hon börjar sitt arbetspass klockan sju idag och hennes bil har varit hos oss under fjorton dagar då inte behövt den.


Nu sitter jag lugn och fin och dricker mitt kaffe, idag ska jag bara ta hand om mig själv. Göra det jag vill. Funderar på att starta en tränings-blogg......måste komma igång med träningen, det är så dumt att den blir lidande när man arbetar för mycket. Skulle kunna var ett bra sätt att kunna komma igång......

Igår pratade jag med några goa Corvettevänner igen via SMS och telefon. Ska idag prata vidare med en kille om sommarens träff till Askersund idag..... hur vi ska rodda hem det hela. Sovplatser och parkeringsplatser över helgen där. Måste kolla med en annan polare om Barkaby....det hade jag nästan glömt. Mycket arbete med klubbens agenda blir det nog idag....men det är kul. Ska sno till mig ett par timmar i garaget oxå....Skulle vilja hälsa på lite vänner också för att få en lite trevlig stund med dem.

Jag känner mig som en gammal skrotbil......

  går på hörntänderna Nu!!!!!

Ska bara ta det lugnt ....ta´t lugnt ta en toy!!!





Önske-julklappen



Nu hittade jag bilden på min önske-julklapp........tycker den är så otroligt snygg. En coupé ska det var och jag är alldeles kär i den här bilen också. Lite otrogen mot Svarten kanske , men så illa är det. Man kan nog vara kär i flera om man är en person som jag.......bara man får ha dem i garaget. I helgen ska jag vara i garaget och ta hand om Svarten, behöver lite ego-tid för att överleva. Jág jobbar alldeles för hårt på jobbet just nu. Ingen vanlig arbetsvecka, så då måste man vårda sig själv på bästa sätt.

Måste bara säga det igen.........Den är helt enkelt sååååååå SNYGG !!!!!!!

Julklappar



Idag ska jag åka skridskor hela dagen med barnen sen ska jag åka och köpa julklappar. Det är snart jul. Jag önskar mig en C6:a i julklapp.

Tomten jag vill ha en riktig jul bil......en så som man har när man är liten lycklig...

Ny fläktkåpa



Den gamla trasiga......sönderslagen i överkant......



.....den nya.....



......och efter lack ska det bli lite ¨Bling-Bling¨på den oxå......;-)

Silvertejp!!!!!



Efter transporten i onsdags satt klistret från silvertejpen kvar i karossen.





Hade silvertejpat fast luckorna och framrutan i karossen när jag fraktade över henne( Corvetten ) till Spånga. Ja det var ju inte lacken som åkte bort utan det var limmet som satt fast. Pillrat bort allt lim från lacken runt luckor och på skärmar. Tejpade fast motorhuven då den inte är finjusterad ännu ;-) Detta var de få timmar jag fick i garaget denna helg. Lördagen julmarknad och söndagen julhandla. Men avslutade söndagen som sagt med en stund i garaget.......härligt!!!

Racingtejp kallas den ju oxå :-)

invigning.....

Åkte igår den sista etappen som de invigde mellan Nynäshamn till Stockholm. Den hade då bara varit öppen i 45 minuter......


Julmarknad.....

Var på julmarknad i Nynäshamn med Maria. Vi drack glögg som brandmännen bjöd på :-) gick omkring och tittade på alla marknadsstånd. Hittade inte något men fick se Tobbe trollkarl som höll i festarrangemanget för invigningen av väg 73 sista etappen. Mari frös om fötterna såå vi lämnade julmarknaden som var nere i hamnen, på kajen faktiskt.

Upp till staden gick vi och jag hittade en födelsedagspresent till pappa.....Maria hittade lite fynd och det gjorde jag med. Var på loppis och hittade en julklocka från Rörstrands ¨Tomtejul¨serie och en snusdosa som jag ska ha godis i. Hamnade sen på middag med hennes kompisar i hennes lägenhet och sen var det hem till sängen.



.......så har man varit på (h)julmarknad då :-)


(H)julmarknad.....

Nu drar jag på (h)julmarknad till Nynäshamn, ska se om jag kan finna någon tomte!!!!!

Forumet

Har börjat skriva på forumet och någon vill att jag ska dela med mig av mina bilder av rutrams-renoveringen. Visste inte hur man gjorde, men nu har Göran lärt mig så nu ska jag snart bombardera forumet med mina bilder.

 

 


Min rutrams historia





1. Ser ingen rost och tror att livet leker..........men ack så fel !!!



2. Vänster rutramshörn



3. Fönsterramen ......



4. mycket rost........



5. rost i hela rutramen, sett underifrån



6. rostig rutram ute i det fria......



7. ekonomibitar från USA



8. ekonomibitar, rutramens hörn



9. ny rutram ditsvetsad onsdagen den 1:a december



10. Nya rutramshörn



11. Fixat och klart, skönt som bara den :-)

Trevlig helg....



Trevlig helg önskar jag alla mina vänner, ikväll ska jag på julbord och på lördag blir det julmarknad och sen så kanske en liten skön stund i garaget på söndag......har lite att fixa med.

fler inlägg idag......

Igår festade jag till lite med kanske ett glas vin för mycket. Skulle ha skrivit lite på bloggen igår kväll men det kändes inte läge för det. Livet är så GOTT nu, med bilen och allt. Pratade med Jerka på telefon och blev lite uppdaterad där också. Vi ska ju rodda en del ihop under 2011......

Tack Mats

Tack Mats för att du ringer och kollar att jag läser mina mail och att du uppdaterar mig med massa kul grejer. Ni är som jag sagt tidigare ......  helt fantastiska mina vänner!!!!


Ny t-shirt



Igår kom min nya klubb t-shirt.......snygg eller hur ????

Nummerplåts skylt



Var hos Tidbloms i onsdags och det slutade med att jag hade med mig en nummerplåts skylt med mig hem. Klart att jag ska ha denna vackra skylt runt nummerplåten när bilen blir klar. Håkan undrade om det var samma typsnitt som på armen och det var det ju som sagt var ;-) vilken tur jag har ! Lite svårt att delete.....

En av killarna som satt med när vi fikade undrade om det inte var jag som hade den där -86:an med fler hästkrafter i än vad det var sagt. Han mindes när vi var i Trosa med klubben och man kunde köra bilen i bromsbänk. Jo, det var min bil :-) men det är en -85:a, men de har ju lika kaross så det är ju inte lätt att se skillnad.

Bäst!!!!!

Bästa dagen på länge........



Tidigt på morgonen i -14 graders kyla lastade vi henne (Corvetten) på en trailer. En av mina bästa vänner kom och hjälpte mig med transporten. Hur skulle jag klar mig utan vissa fantastiska människor. Han har ett toppenfint bilsläp och vi fick till transporten till Spånga. Att han erbjudit sig för att hjälpa till när det var sommar är väl en sak, men att ställa upp en av vinterns kallaste dagar är bara hur fantastiskt som helst.........ett STORT TACK för att du finns som vän.

Samtidigt som vi lastade Corvetten åkte killen som ska lacka bilen förbi och han ringde och gratulerade mig nästan för att jag var på väg till svets. I januari vill han ta hand om bilen :-)



Corvetten på släp :-)



Riktig vinter i Stockholm, -14 grader



När vi kom fram till Spånga hos killen som skulle svetsa var pappa redan där och väntade på bilen. Ett gäng killar på tio man undrade vad det var för bil som kom in på gården under pressen så jag hade publik när jag skulle köra av henne från triler och in i det trånga garaget. Det var inte bara min bil som skulle få plats där!

 Svetsaren gav mig dessutom det glada beskedet att jag kunde ta med mig bilen hem på eftermiddagen. Klockan fyra hämtade vi bilen och då hade han gjort ett fantastiskt jobb. Rutramen var ditsvetsad och anpassad till takluckorna, vilket inte var det enklaste jobbet. Pappa hade varit hos honom hela dagen, han känner killen som jobbar i samma lokalen. En gammal meckarkompis till pappa. Jag var med min kompis under dagen och följde med honom på ett par jobb, inte för att jag kunde göra så mycket utom att betala för lunchen, bära väskor och vara trevligt sällskap ;-)

Hamma i garaget vid sextiden i - 19 grader, att köra av bilen från släpkärran var lite kallt. Att få i en växel i automatlådan var lika sget som att rör runt i sirap med en stor träslev. När jag sen skulle köra in henne i garaget så kanade hon i sidled på epoxigolvet som Bambi på hal is.

Nu är jag så jävla glad över att allt är klart! Nu kan jag börja leva igen och inte gå omkring och vara orolig....


RSS 2.0