Varför inget skrivet???



Varför skriver du inget Elisabeth ????? Vad har hänt ?????

Jag ska bara svara er ärligt ni som läser min blogg.......jag har blivit trött. Jobbar alldeles för mycket, igår senast var jag tre personer på jobbet under samma dag. Vi har både vinterkräksjuka och streptokocker på jobbet. Vem rycker in och jobbar ??? Jo, Elisabeth. Igår var jag på jobbet från 05.55 till 17.52 det är nästan precis tolv timmar utan rast. Vi hade dock en fantastiskt dag.......firade lucia med barnen för våra kära föräldrar på jobbet. Jag bjöd på glögg, kaffe, hembakta pepparkakor och lussebullar. Eldade som bara den i en eldkorg och mysfaktorn var riktigt hög när luciatåget kom vid 07.15 ute på gården. Sen var det julpyssel och pulkaåkning på eftermiddagen.
 


Hämtade dottern och åkte hemåt...vad  nu då ????
Ingen ström i hela området och middagen fick tillagas på gasolgrillen och gasolplattan. Ut med el-verket och starta upp för inte vill man missa Idol-finalen inte.



Han är grym......GRATTIS !!


Sen blev det kudden och precis när man somnat in så ringer yngsta dottern och vill bli hämtad vid ett-bussen. Upp ur sin varma goa säng och in i en iskall bil. Sen tillbaka till sängens goa värme för att vakna vid kvart i sex. Ut och skotta fram stora dotterns bil och varmköra den till henne. Hon börjar sitt arbetspass klockan sju idag och hennes bil har varit hos oss under fjorton dagar då inte behövt den.


Nu sitter jag lugn och fin och dricker mitt kaffe, idag ska jag bara ta hand om mig själv. Göra det jag vill. Funderar på att starta en tränings-blogg......måste komma igång med träningen, det är så dumt att den blir lidande när man arbetar för mycket. Skulle kunna var ett bra sätt att kunna komma igång......

Igår pratade jag med några goa Corvettevänner igen via SMS och telefon. Ska idag prata vidare med en kille om sommarens träff till Askersund idag..... hur vi ska rodda hem det hela. Sovplatser och parkeringsplatser över helgen där. Måste kolla med en annan polare om Barkaby....det hade jag nästan glömt. Mycket arbete med klubbens agenda blir det nog idag....men det är kul. Ska sno till mig ett par timmar i garaget oxå....Skulle vilja hälsa på lite vänner också för att få en lite trevlig stund med dem.

Jag känner mig som en gammal skrotbil......

  går på hörntänderna Nu!!!!!

Ska bara ta det lugnt ....ta´t lugnt ta en toy!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0