På önskelista till Tomten.......

 
På önskelistan till Tomten står denna bil. Jag skrev upp den på min önskelista igår. Jag har ätit min gröt var dag så vi får se om Tomten är snäll mot mig i år. Annars så får vi se om man kan spela sig till en sådan i morgon kväll. Julbord kan kanske göra att önskeklappar går i uppfyllelse då man är på Cosmopol. Vilken jävla dröm att bara kunna få en sådan inslagen i julpapper och med en röd rosett. Levererad av en bil-långtradare till gården.
 
Nu drömmer jag............mår så gott av det!
 
Lyckliga stunder...........
 
 

Äntligen.........

Äntligen kom det. Snön. Snön är här! Vill bara ha mera. Mera, mera, mera. Mycket av den varan gör mig lycklig. Mår så otroligt bra av att det snöar och att det blir lite ljust. Snön sprider ljus och glädje, sbart är det julbord och snart är det lucia.
 
 
Igår morse var jag på gymmet i Jordbro och fick mig ett härligt träningspass. Lycklig som fan faktiskt. Kunde öka vikterna i varje gym-maskin. Nu går det bra! Fick sen stanna kvar på jobbet och arbeta över för kollegan var sjuk. Idag får jag också jobba över. Satt med klubbarbete igårkväll också, och ikväll ska vi ha telefonmöte med distrikten. Så roligt det också..................
 
Måste betala försäkringen på C4an nu, sista dagen idag. Glömt bort att den skulle betalas.............OOooooooooooooops!
 
 
 
 

Nu blir det regn!

Nu blir det regn! Ännu mera regn! Jag har dödat en spindel. Fick lära mig av min mormor om man dödade en spindel så blev det regn. Igår hade jag tänkt åka till gymmet och träna, men det regnade så mycket så jag åkte hem till garaget och tog mig ett gym-pass hos Svarten i garaget som står i sin vagga!
 
 
Laddade batterierna...........
 
 
på mig själv som jag säger, man mår så mycket bättre efter att ha tränat. Får en massa ny energi och då orkar jag ännu mera. Det var då jag hittade en stor, riktigt stor spindel i taket som skulle kunna tänka sig äta upp min lilla Corvette-spindel. Vad göra? jo, jag helt enkelt dödade honom. Räddade livet på min. Så nu blir det ännu mera regn! Skulle visst kunna bli snö hörde jag på väderprognosen. Så härligt.
 
Nu är han en våt fläck på garagegolvet!
 
Ska packa kläder och dra till gymmet nu på morgonen, börjar lite senare idag!
 
 
 

Yes! Han lever..........

Yes! Han lever............ min spindel i garaget!
Satt i helgen och funderade över det mesta och kom att tänka på min spindel i garget. Lever han eller är det så illa att han är död. Min spindel som jag hittade i min corvette för två år sedan.
 
 
Igår morse gick jag ut i garaget för att träna och kolla upp läget.
 
 
 Först trodde jag att han var död för jag hittade en död spindel i en pokal som jag har i fönstret, men som tur var så var det inte han! Det var en annan spindel...........och då gjorde det inte så mycket! Pust!!!
 
 
Men sen tittade jag upp i hörnan som han bor i. Han bor i hörnan ovanför gymmet..........min spindel! jiiipiiii där satt han igår morse och sov i sitt spindelnät. Min lilla älskling.......lilla älskade spindel som tillhör min Corvette.
 
 
Jag fick lov att väcka honom för att kolla om det var han. Han har ett speciellt utseende, ser ut som en krabba när han går. det var mycket riktigt han så nu får han sitta där och sova vidare.
 
Under gårdagen blev det en hel del Corvette-snack med mina vänner i klubben. blir så glad över att få till en stund och prata med dem. de gör mig så glad. Lyckades dessutom att nå ett av mina uppdragsmål.
 
 
Idag en dag i regn...regn hela dagen! Dropparna faller.............
 
 
Jag hoppas bara på kyla så vi får snö! Vill ha ett vinterland med vit snö !
 
Nu ska jag sluta skriva och efter jobbet idag blir det gymmet i Jordbro!

Mamma-Taxi hela helgen.......

Mamma-Taxi hela helgen...........Maria skulle komma hem över helgen för att gå på konsert på Friends Arena. Efter arbetet i fredags åkte kjag till mamma och pappa för att hämta Maria på Brommaflyg. Hon skulle landa klockan alv tio så efter lite shoppande på vägen till Bromma så skulle jag hämta henne på Bromma efter kvällsfikat hos mamma och pappa. Men allt blir inte som man tänkt! Maria ringde och det var tekniskt fel på hennes plan. Hon skulle inte kommat ill Bromma. Ny bud! Hon skulle hämtas på Arlanda klockan tolv. Så blev det inte heller, hon stannade kvar på ett hotell i Oslo och landade först på måndag morgon på Arlanda. Jag sov kvar i Bromma fredag natt, klockan på väckning halv sex för att väcka Maria så hon inte missade sitt flyg hem. Somnade om en stund och var sen på Arlanda klockan nio. Pappa följde med ut till Arlanda som sällskap och för att hälsa Maria välkommen.
 
.
Så häftigt med alla banor på Arlanda. Förstå att få köra race här!
 
Lördag morgon blev det långfrukost hemma hos mina föräldrar i Bromma. Pappa, jag och Maria var och handlade frukostmat i massor. Bara sådant vi ville ha! sen åkte vi hem till vår stuga och slöade i soffan. Sen var det dags att ladda om. Maria skulle till Friends Arena och kolla på konsert (Svensk hus-maffai) under lördagskvällen.
 
 
Guld-kväll!
 
 
Jag körde tjejerna till Solna och de satt bak i bilen och festade loss!
 
 
Åkte sen till mamma och pappa igen och tittade på ¨Så mycket bättre¨. Gick sen och la mig och somnade som en stock. Vaknade fram mot ett på natten då telefonen ringde och tjejerna ville hem. Mamma-Taxi kom och hämtade dem i Solna. Hemma sent i natten och somnade i min egen säng. Ingen mera taxi-körning denna helg för min del.
 
Söndag morgon gjorde jag som JAG ville. Lekte hemmafru och bakade hela morgonen. Bra musik från Spotify och värme från ugnen. Mys-morgon...........jag och mina egna tankar. Bakade lusse-bullar, pepparkakor, kokade jul-gröt, tvättade och kalkade av kaffe-maskinen. Som en riktig hemmafru! Mina kvinnliga gener tog över.....
 
 
 
Mitt på dagen kom mamma och pappa ut på fika och jul-gröt! Kollade filmklipp på nätet som Örnen lägger ut och flera andra medlemmar i klubben. Tobbe tvättade min bil som såg ut som en sandbil...........skit från Oslo-helgen och alla mil i helgen. Så smutsigt på våra vägar just nu! Maria och Elsa åkte med mormor och morfar till Bromma där deras flyg mot Oslo skulle avgå efter klockan sex. Morfar bjöd Maria på middag innan avfärd mot Oslo på Bromma-flyg. Fick SMS av Maria igår kväll och hon tyckte det var skont att landa i Oslo igen. Hon är rätt så kär i Oslo och det klimat som råder där. Nu kommer hon inte hem förrän till jul, hem till Sverige ett par dagar innan hon reser vidare.Jag var hemma igår kväll och tvättade igenom Marias kläder ..............somnade jag i soffan.
 
 
Nu ska jag gå ut i garaget och träna...............ny arbetsvecka som slutar med  julbord i helgen med alla klubbkamrater på Cosmopol. Kanske man kan vinna lite pengar till en jubileumsbil............fast det tror jag inte, för jag är ingen lirare på spel.
 
 
 
 

Fint ställe..........

Fint ställe var det! Där Maria arbetar i Norge. Bodde som sagt på hennes arbetsplats i Norge, ett hotell precis vid vattnet. Ägaren hade rätt sorts hobby.............bilar och båtar. Han hade ett eget bilmuseeum och fina båter i båthuset.Så här skulle man ha det ! Tänk att bara gå runt bland sina ägor och njuta av sina fina saker. Bilar, båtar och miljön. Dessutom ett hotell där människor kopplade av i gym, bastu, pool, bar och i restaurangen. Ett spa-hotell som det nu så fint kallas ;-)
 
Hotellet fotat från bryggan.
 
Ett eget bilmuseuum ;-)
 
Fotat från frukostbordet söndag morgon.
 
 
Egen båtramp/båthus med Två Rivor :-) :-) gilla!
 
Fotat måndag morgon från frukostbordet. Kallt och soligt!
 
Fotat min bil!
 
Spegel, spegel på väggen där......
 
....säg vem som vackrast är!
 
 
det kunde man bli i gymmet där! Efter gym ett litet bubbel i ett Spa och massage!
 
 
Klart mysigt med en helg och ledighet. Nu är batterierna laddade. Satt med en hel del klubbarbeten igår kväll så trevligt att prata med sina kamrater i klubben och mailade dessutom en hel del mail. Dessutom ringde Janne igår morse och vi pratade bort en stund. Pratade med Jerka nyss  och igår såg jag att Roffe ringt medan jag hade lektion. Ska ta och slå honom en signal under dagen. Nu ser jag fram mot fredag, lördag och söndag. Sen blir det julträffen med klubben nästa lördag.........hihihi och då är det advent. glögg.....gott!!!! Julbord.....mums
 
Ha en bra dag..........ska träna ikväll. Inte gjort det i helgen då jag knaprat Ipren varje dag på min ledighet. Förbannade sjukdommar !
 

Sjuk och ledig.

 
Sjuk och ledig. Nu när jag hade tagit ledig för att allt skulle vara så bra och jag skulle göra det jag ville göra så blev jag självklart sjuk. Natten mellan torsdag och fredag vaknade jag kvart i tre på morgonen med jordens migränanfall. Mådde riktigt illa och fick avboka allt som jag skulle göra under fredagen. Torsdagen mådde jag lite sisådär, var och tränade efter jobbet och sen var det styrelsemöte på telefonen till kvart i tio på kvällen. Kroppen kopplar väl av när man ska vara ledig och då blir man sjuk............
 
 
Lördag morgon klockan kvart över sju startade vi bilen och körde mot Norge och Oslo. Hade ett par trevliga dagar i Oslo med Maria som guide. Lördagkvällen blev det cruising i Oslos innerstad och sen femrätters middag på hotellet med gott att äta och dricka.
 
 
Söndag morgon bjöd på sol och city-liv. Promenerade omkring med maria som guide och hon visade oss nog hela Norge. Både den fina sidan av Oslo och den lite mer udda sidan.
 
Helt otroligt så fick se denna på Oslos gator under söndagen, det kallar jag unikt! Vilken stjärna fixar det? Att den bara kommer där på Oslos gator i November? Det brukar vara  Rättvik annars!!!
 
 
 
Söndagkvällen var ganska lugn........fick vara med och larmade Norsk ambulans till hotellet. Vi satt sedan framför öppna spisen och åt middag medan Maria var på julbord med sin arbetsplats i Norge.
 
Måndag morgon vaknade till minusgrader och full sol. En dag till på Oslos gator med inköp av dunjackor och annat........................och hemfärd i natten efter att packat hela bilen med Marias alla saker...............
 
Arbetat igår med alla underbara barn som längtat efter mig för att kunna blandannat säga Grattis i efterskott. Hade Namnsdag under måndagen. Fick SMS av en racingfavorit i klubben. Blev så glad.
 
Ha en bra onsdag - lill-lördag!

En ledig fredag, med migrän....

En ledig fredag, med migrän. Så vart det med den ledigheten. Vaknade kvart i tre i natt med en otrolig huvudvärk. Somnade om efter ett tag och vaknade vi sex. Lika dålg. Låg i sängen, sen lite illamående och efter det gick jag omkring i huset och bara va. Hela dagen bara försvan i ett nafs! Utan någre roligheter.
 
Sjuk på sin ledighet.....................hur roligt är det ?
 

Täcket(pyamasen) är på!

Täcket (pyamasen) är på!
 
 
Nu har jag hunnit med det mesta som jag ska göra. Har en del saker som jag måste ta tag i som är ganska stora. Men det får vänta en liten stund. Sista arbetsdagen innan lite semester. i kväll ska jag ja semester ett par dagar och bara koppla av. Göra sådant som jag absolut bara vill göra. Ta minut för minut, timme för timme, dag för dag. Börjar semestern med ett träningspass ikväll. 
 
Igår var en underbar dag, hur blir dagen idag? Lika underbar ? vet inte. vi får se. en liten överraskning, kanske det händer något kul. ha det bäst!

Träning och fotboll.........

Träning och fotboll blev det igår. Spelade fotboll efter lite teknikövningar
 
 
med barnen på förmiddagen. Sol, kallt och helt underbart vackert.
 
 
Efter arbetet vart det gymmet och fram kommer en urtrevlig kille och ger positiv ¨feedback¨. Så härligt med människor som ger energi utan att veta om det. Som bara är glada och positiva. Fick ett fint mail av en ny klubbkamrat igår också. Överlycklig över sitt nya bilinköp av en fin C3a, så mailar han över bilder till mig så att jag kan dela lyckan med honom. Hade träffat honom sommaren 2009 då vi hade pratat om våra bilar.
 
Nu har jag fått en ny chef..............hon kör BMW, men önskar sig en Audi R8a. Hon verkar så bra! Dessutom verkar hon lite intresserad av allt............
 
Jag har hittat en fin bil på Blocket.................:-)
 
Igår fick jag en Corvetterelaterad pryl på posten. Tror att Tomten ska komma med den, så därför får jag inte öppna den ännu!
 
Jaha, lill-lördag idag. Onsdag och mitt i veckan. Ha en bra dag...........

Tisdag morgon -4 grader...........härligt

 
Tisdag morgon -4 grader.......härligt. det kan inte bli en bättre tisdag. Idag ska jag njuta av livets alla underbara årstider, känns som vi snart har vinter här ........längtar till snö.
 
Igår laddade jag batterierna i garaget.Så skönt med lite vikter hemma så det bara är att gå ut och köra en sväng. körde riktigt hårt igår faktiskt. Känns bra idag nu när man vaknade. Man är ¨taggad¨ för att gå till jobbet. Ska vara ute hela förmiddagen och det är toppenbra väder. Uppehåll och -4 grader.
 
Efter jobbet idag så blir det gymmet........
 
 
Måste hålla igång som om jag var en gammal risig motor. Ny olja, nya tändstift och sen går hon som en klocka. Jag behöver träna, fylla på styrka. Känna svetten lacka..............åhhhhhhhhh så skönt!
 
Längtar till fredag då det är ledighet som väntar hela dagen. Ska åka och besöka mässan i Nacka under fredagen.
 
 
Nu måste jag dra. Bloggade hela helgen igår kväll då jag hittade mitt lugn efter ett pass i garaget. efter träning kommer lugnet, och jag känner ro!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kram tillbaka.

Kram tillbaka. Så glad !
 
 
vink vink där bak. Kram kram

Måndag..............vilken helg!

Måndag.............vilken helg! Jag dör av stress. Det ska fixas och det ska göras. Jag har inte tiiiiiiiiiiiid! Inte tid till mig själv. Allt är som en dragracingtävling. Tävling mot tiden. Jag SKA hinna med det och det. Inget kvar åt slumpen.
Idag är det måndag. Satt och arbetade hemma med jobbet och klubben i morse. Sen full fart till jobbet. Sista barnets pappa var försenad och jag blev sen till träningen. Orkade inte stressa dit. Tog mig hem.
 
Tränade i garaget hos Svarten.
 
 
Nu är jag glad och nytankad. Styrka. Trimma musklerna/motorn i mig!
 
Snart är det mässa.
 
 
och lite ledighet. Har tagit ledig fredag och måndag. Känns så skönt. Ska träffa Maria!
 
Jävlar vad det kan vara tungt ibland.................Big block

Söndag

Söndag och Fars-dag. Uppe tidigt och la klinkers vidare. Så fiiiiint!
Hem och grattade pappa. Jekra kom dit och hämtade USB-minnen med foton från sommarens event. Sen shopping på väg hem. Handlade alla måsten. Fixade och klarade av det som skulle göras. Hem till middag och ett glas vin. Somnade i soffan. Pust!

Lördag

Lördag. Sov som en stock. Supertrött! utbränd? Orkar inget.
Stress-väljer klinkersgolv på ett större byggvaruhus. Hem lunch. Pratar med jerka. Får inte. Har inte tid. Måste blanda bruk. Välja mönster, lägga klinkers. Faaaaaaaaaaaan vad roligt det var! Så häftigt kul. Drack lite vin och mådde mycket bättre. Man glömmer kraven. Gud så skönt!

Pizzabullar, fika, jobb, after-work

Vilken fredag jag hade. Var uppe vid fem. Fixade pizzabulldeg, städade huset, bakade pizzabullar, fikade med bästa vännen och gräddade bullar samtidigt. Sen arbete, jobb till kvart i sex, hem och hämta pizzabullar och byte av kläder. Sen pundarbilen till Sundbyberg och after-work med klubbkamraterna.
 
På väg hem fick jag värsta sladden! is-gata! fick köra sista biten hem i 30 km/tim trots vinterdäck. fy fan.
Tänke tillbaka på olyckorna...................
 
 

Dansa i neon..............

Dansa i neon............livet är på väg tillbaka. Allt ordnar sig ! Det löser sig alltid !
 
 
Idag ska jag börja med mina utvecklingssamtal på jobbet, satt hela kvällen igår med det sista. Då ringde Jerka och lättade upp stämningen. Alltid roligt att prata bort en stund bil. Gjorde det med Janne igår morse och imorgon kväll är det after Work med klubbkompisarna i lokalen. Ännu mera bil-prat. Härligt är det!
 
I kväll så ska jag gymma efter jobbet.............ladda batterierna, för i morgon blir det en lång dag. I går kväll hjälpte jag till och blanda till flytspackel så nu jag vet hur man gör det!
 
Nu drar jag till jobbet.............nollgradigt ute. En härlig dag :-)  :-)  :-)

Det är det här jag behöver!!!!!

Det är det här jag behöver!!!!! Varför görjag alltid FEL? När stressen och tröttheten kommer så tar jag bor träningen för att få tid till annat. Det går ju inte! Igår var jag på gymmet efter jobbet och det känns redan bättre. Bättre i själen. Så härligt att bara vara i gymmet. Får så mcket energi. Träffa några av de gamla träningskompisarna. Kompisar man bara har där. De undrade var jag hade varit?
 
 
Jag är nog kär i mina träningsrutiner, de är ett behov som jag har för att må bra. Nu känns det tredan bättre.
 
 
Nu ska jag trimma musklerna och kroppen igen.
 
 
Ska må som en trimmad bilmotor ;-)  ;-)  ;-)
 
Ska dra till jobbet redan, har energi. Mår bra. Ska ta tag i lite gammalt skit idag!

Har börjat planera...........

Har börjat planera en liten resa till Norge för att hälsa på Maria. Har lite svårt att få ihop några bra dagar till det hela bara. Det ska fungera för henne och för mig. Jag behöver bara åka bort, sitta i lugn och ro och njuta av en kopp kaffe på annan ort. Shoppa lite och se mig omkring i en ny stad. Mina krav är inte så stora just nu.Men lite ledighet behövs!
 
 
Har dessutom ett stort behov av att komma igång med min träning igen! Har två, kanske tre stora feta bildäck runt midjan. Fattar inte varför jag slutar med träningen när jag blir stressad? Jag blir ju ännu mera trött! Ska till gymmet iaf efter arbetet idag. Träffade en kille i fredags som undrade var jag var? Varför jag inte tränat på länge? Då inser man att man inte varit där¨på länge. Vem skulle annars bry sig? Nä nu är det dags att dra till jobbet igen!
 
Fetare däck till jul! Fet ska ju grisen vara! Feta däck på bilen är iaf snyggt! Det är inte snyggt runt midjan iaf.

Slut på helgen..........

Slut på helgen.................igen! Tycker allt går så fort numera. Veckorna, månaderna, helgerna och dagarna. Igår hade jag en tuff morgon, mår verkligen inte bra av allt som ligger över mig. Känner mig så stressad. Satt på lördagskvällen och kollade på foton från Rättvik och då fick jag en så otrolig lust att anmäla mig till damrallyt 2013. Är Svarten OK så skulle man kunna vara med och köra rallyt med -75an och kompisen Helene. Tema 70-tal blir det i så fall. Kollade anmälningstiden och den startar efter nyår, alltså anmälningstiden.
 
Har inte mycket att skriva om som handlar om Corvetterna just nu. Sitter och arbetar med ett reportage till CM, men det blir inte speciellt bra. Får se om det är något att ha!
 
Letade efter recept på pizzabullar nu på morgonen. Ska baka några om jag hinner på fredag morgon. På fredag kväll är det After-Work i klubblokalen, det ska bli kul.
 
Tror att vi ska åka en sväng till Maria tidigare än vad vi planerat, vilket innebär att vi skulle kunna vara med på julbordet med klubben. Sista anmälningsdag är visst den 19 november. Ska kolla med arbetet och med Maria. tror att jag skulle behöva lite semester i vardagen.
 
Igår kväll var jag på bio och såg Skyfall den nya Bond-filmen. Klart struligt var det, först fick de inte igång filmen och sen var texten borta ett tag. Vi fick dock nya biobiljetter som kompensation. Filmen var bra men jag var som vanligt trött. Somnade inte under bion men i bilen hem...................som vanligt när man inte kör. Tråkigt att vara passagerare och bara åka med.
 

Minns tillbaka..............

Minns tillbaka idag. Vi kom nämligen in på ämnet sommaren 2013 iRättvik när vi träffades i onsdagskväll i klubblokalen. Fick för mig att titta på bilderna från i somras och visst längtar man till sommar och sol. Kanske Rättvik 2013 inte blir som vanligt, nya rutiner nya dagar för nya event. Vi får se hur det kan bli. Kanske vi kan få in ett bad från piren nästa år. I somras var det inte läge för något bad när vi vandrade ut på piren. Lite lätt ruggig sommar med en hel del regn gör att allt inte blir som enligt traditionerna. Men i år var vi med på marknaden på travbanan och det var trevligt, hill-climb och mycket annat.
 
 
 
Det är så  fint där uppe i Rättvik med utsikten och Siljan och alla bilar............
 
 
Idag ska jag se om jag kan få ihop något reportage och skicka iväg, som jag har lovat Janne så länge........jag får skämmas. Men just nu lider jag av tidsbrist, hinner liksom inte med allt jag vill göra! Känns som om natten börjar vid fem och att det är dags att sova då, vilket jag nästan gör. Somnar som en stock vid åtta numera och vaknar vid kvart över fem...................så är det!
 
Idag är det lördag och jag ska ha MYSHELG!

Han finns kvar, jipiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Han finns kvar, jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
 
Var i garaget och träffade min gamla vän. Första gången jag mötte honom var den 30 december 2010, dagen före nyårsafton 2012 då jag rev gummilister i Corvetten så kom han fram :-)
 
 
Han fick självklart bo kvar i Corvetten, men när bilen skulle till lackverkstaden kunde han ju inte följa med så jag lät honom bo i mitt citronträd.
 
 
Sen har han bott i en hörna av garagetaket ovanför gymmet. Han brukar besöka Svarten ibland och gör sina utflykter i garget efter något  att äta. Igår när jag stog i garaget så kom han ner från taket, bara så där! Som om han ville säga.....................
- Hej här är jag!
Jag svarade
-Hej min lilla vän.
-Du är så söt!
-Finns du kvar?
-Har du det bra?
-Gulle-dig!
 
 
Idag är det fredag igen. Toppen, toppen! Fredagar är alltid BÄST!
Händer det något kul i helgen?
 
Jag fick sista Wheels igår, prenumerationen hade inte gått ut! Så bra. Tänk om drömmen jag hade igår natt var sann dessutom. Drömde att jag vann trettio miljoner. Fattar ni hur det skulle förändra livet! Trettio miljoner.......det skulle blí en C7a iaf.....................
 
Ha det bäst!!!

Han finns kvar, jipiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Han finns kvar, jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
 
Var i garaget och träffade min gamla vän. Första gången jag mötte honom var den 30 december 2010, dagen före nyårsafton 2012 då jag rev gummilister i Corvetten så kom han fram :-)
 
 
Han fick självklart bo kvar i Corvetten, men när bilen skulle till lackverkstaden kunde han ju inte följa med så jag lät honom bo i mitt citronträd.
 
 
Sen har han bott i en hörna av garagetaket ovanför gymmet. Han brukar besöka Svarten ibland och gör sina utflykter i garget efter något  att äta. Igår när jag stog i garaget så kom han ner från taket, bara så där! Som om han ville säga.....................
- Hej här är jag!
Jag svarade
-Hej min lilla vän.
-Du är så söt!
-Finns du kvar?
-Har du det bra?
-Gulle-dig!
 
 
Idag är det fredag igen. Toppen, toppen! Fredagar är alltid BÄST!
Händer det något kul i helgen?
 
Jag fick sista Wheels igår, prenumerationen hade inte gått ut! Så bra. Tänk om drömmen jag hade igår natt var sann dessutom. Drömde att jag vann trettio miljoner. Fattar ni hur det skulle förändra livet! Trettio miljoner.......det skulle blí en C7a iaf.....................
 
Ha det bäst!!!

Klubbkamrater...............

Klubbkamraterna ger en verkligen positiv energi. Efter arbetet igår åkte jag och handla lite saker till förrådet i Sundbyberg, sen städade och sorterade jag matrial där tillsammans med Örnen som är så snäll och hjälper till när det behövs. Han är så toppen! Alltid glad!
 
Vid sex kom Matz med goda smörgåsar till klubblokalen och kokade gott kaffe. Hade en toppenkväll med klubbkamraterna. Mycket skratt och prat. En kille reagerade på att jag var ensam tjej, men det gjorde inte jag. Tänker inte ens på det, de är mina kompisar i klubben och vi är där för en och samma sak. Prata bil, nya motorer som är besällda, racing och titta på film som Lasse hade med sig.
 
Hemma sent, så det var bums i säng. Fick några fina MMS av Jerka på Askungen, ett reportage i senaste Wheels. Jag som precis har sagt upp den prenumerationen så nu får jag snällt vänta tills den kommer ut i butiken. Typiskt!
 
Halloween var det igår, vår fina pumpa på jobbet fick lysa i mörkret. Den har vi personal gjort tillsammans med barnen........................
 
 
och så rostade vi pumpafröna, som blev som goda snacks!
 
 
 Snacks och After-Work blir det i klubblokalen den 9 november. Hoppas att vi blir riktigt många som kommer den kvällen. Ha en bra dag nu alla vänner...............i morgon ska jag berätta om en unik vän som har en egen låt. Kram, kram på er!
 
 

RSS 2.0