Mamma-Taxi hela helgen.......

Mamma-Taxi hela helgen...........Maria skulle komma hem över helgen för att gå på konsert på Friends Arena. Efter arbetet i fredags åkte kjag till mamma och pappa för att hämta Maria på Brommaflyg. Hon skulle landa klockan alv tio så efter lite shoppande på vägen till Bromma så skulle jag hämta henne på Bromma efter kvällsfikat hos mamma och pappa. Men allt blir inte som man tänkt! Maria ringde och det var tekniskt fel på hennes plan. Hon skulle inte kommat ill Bromma. Ny bud! Hon skulle hämtas på Arlanda klockan tolv. Så blev det inte heller, hon stannade kvar på ett hotell i Oslo och landade först på måndag morgon på Arlanda. Jag sov kvar i Bromma fredag natt, klockan på väckning halv sex för att väcka Maria så hon inte missade sitt flyg hem. Somnade om en stund och var sen på Arlanda klockan nio. Pappa följde med ut till Arlanda som sällskap och för att hälsa Maria välkommen.
 
.
Så häftigt med alla banor på Arlanda. Förstå att få köra race här!
 
Lördag morgon blev det långfrukost hemma hos mina föräldrar i Bromma. Pappa, jag och Maria var och handlade frukostmat i massor. Bara sådant vi ville ha! sen åkte vi hem till vår stuga och slöade i soffan. Sen var det dags att ladda om. Maria skulle till Friends Arena och kolla på konsert (Svensk hus-maffai) under lördagskvällen.
 
 
Guld-kväll!
 
 
Jag körde tjejerna till Solna och de satt bak i bilen och festade loss!
 
 
Åkte sen till mamma och pappa igen och tittade på ¨Så mycket bättre¨. Gick sen och la mig och somnade som en stock. Vaknade fram mot ett på natten då telefonen ringde och tjejerna ville hem. Mamma-Taxi kom och hämtade dem i Solna. Hemma sent i natten och somnade i min egen säng. Ingen mera taxi-körning denna helg för min del.
 
Söndag morgon gjorde jag som JAG ville. Lekte hemmafru och bakade hela morgonen. Bra musik från Spotify och värme från ugnen. Mys-morgon...........jag och mina egna tankar. Bakade lusse-bullar, pepparkakor, kokade jul-gröt, tvättade och kalkade av kaffe-maskinen. Som en riktig hemmafru! Mina kvinnliga gener tog över.....
 
 
 
Mitt på dagen kom mamma och pappa ut på fika och jul-gröt! Kollade filmklipp på nätet som Örnen lägger ut och flera andra medlemmar i klubben. Tobbe tvättade min bil som såg ut som en sandbil...........skit från Oslo-helgen och alla mil i helgen. Så smutsigt på våra vägar just nu! Maria och Elsa åkte med mormor och morfar till Bromma där deras flyg mot Oslo skulle avgå efter klockan sex. Morfar bjöd Maria på middag innan avfärd mot Oslo på Bromma-flyg. Fick SMS av Maria igår kväll och hon tyckte det var skont att landa i Oslo igen. Hon är rätt så kär i Oslo och det klimat som råder där. Nu kommer hon inte hem förrän till jul, hem till Sverige ett par dagar innan hon reser vidare.Jag var hemma igår kväll och tvättade igenom Marias kläder ..............somnade jag i soffan.
 
 
Nu ska jag gå ut i garaget och träna...............ny arbetsvecka som slutar med  julbord i helgen med alla klubbkamrater på Cosmopol. Kanske man kan vinna lite pengar till en jubileumsbil............fast det tror jag inte, för jag är ingen lirare på spel.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0