Frukostkompis!

 
Frukostkompis denna morgon. Torsdag och sol ute. Jag är ledig idag!!!!!
 
Igår var jag och åkte skridskor
 
 
....sen var det halvmilen när jag kom hem från jobbet det var en fin kvällspromenad. Solen gick ner och färgade hela himmlen röd.
 
 
Pratade med klubbkompisar hela kvällen igår och lyckades på det sättet att vara vaken till tio. Somnar annars vid åtta på kvällarna. Var vaken tidigt i morse, nu ska jag ut och gå min morgonpromenad. Har pratat med Jerka precis och han vill ha mig som parkeringsvakt på en träff i maj. Det ska bli kul och få hjälpa till med det.............! 
 
Idag är det MARIA dagen, grattis Maria.
 
Maria och jag i Rättvik 2011
 
 
Puss från din mamma! 
 
 

Sportlov på jobbet!

 
Sportlov på jobbet! Så mysig morgon var det igår morse. Ute var det minus sexton grader och det nöp lite i kinden. Solen var på väg upp vid sju och livet var strålande. Kommer till jobbet och redan kvart i nio ville de första barnen gå ut och leka i snön med mig. Var ute och åkte pulka före i nio i trettongraders kyla. Det var då jag kom på det! Fixa varm choklad med vispgrädde på Trangiaköket. Barnen gillade ideén så vi satt ute i snön och värmde choklad samt vispade grädde medan solen värmde........
 
 
 
 
Gott, gott i gott, gott!
 
Sen lagade jag laxfilé med potatis och sås.Efter det tog jag med mig alla barnen till ishallen för att åka skridskor. När jag kom hem från jobbet tog jag milrundan som en power-walk promenad. Kom hem helt svettig och slut. Lite god middag och sen mys i soffan!
 
Nu är det redan onsdag och jag vet inte vad som ska hända i dag mer än att solen ska komma upp på himlen.
 
Sol, sol. sol
 
 
 
 
 
Snart sommar igen!
 
 
 
 

Milrunda......

Milrunda och måndag morgon. Tog mig en härlig morgonpromenad och njöt i solens sken. Började först vid tio.
 
 
Södertörn klockan nio måndag morgon på sportlovet!
 
 
Vårteckeen, torra körbanor och tjälskador.
 
 
Grannen hade lekt med sin snöslkoter på åkern, han måste haft kul! Men hur mår åkern efter detta?
 
Grillade korv och gjorde pinnbröd med barnen på skolan. Var ute hela eftermiddagen. Från halv tolv till fyra var jag ute i solen och åkte pulka, eldade, grillade och bara njöt. Jobbade till halv sex och då var det hem till stugan och somnade sen sött eftersom jag lyckades få en ordentlig huvudvärk under dagen. Solglasögon kan nog vara bra! Idag ska jag åka skridskor...................nu ska jag göra frukost! Ha en bra dag. Kram på er!

Söndag, en riktig söndag.....

Söndag, en rikitig söndag...........hade en lugn morgon inne. Frukost och lite surfande på nätet som slutade i att jag bokade en resa till sol och värme i april. Ska åka till GranCanaria...........
 
 
 
Kommer att bo på ett lägenhetshotell med fin utsikt över havet. Bokade balkong med havsutsikt. Vi ska köra en sol och träningsvecka där ner. Det fanns t.o.m. tvättmaskin i lägenheten om man skulle behöva tvätta träningskläder ( skönt). Lägenheterna ligger 900 m rakt upp i bergen från stranden. Så mycket backar att promenara och löpspringa i runt hela hotellområdet. Det skulle ta tjugominuter att gå till Porto Rico en stad med lite mer shopping och fler restauranger. Passar perfekt!
 
Nu ska man bara längta till avfärd och planera in pepp-talk inför flygresan!
 
Satt sedan ute i solen under söndagen och njöt av sportlovsvädret. Fick fjällen-känsla så jag gick in och slog upp ett glas vin eftersom jag inte har någon egen bartender.
 
 
 
Vin och sol, åhhhhhhhhhhhhhhh vilken söndag!Så mys!
 
 
Mina apelsin och citronträd gillad också solen denna vackra söndag.
 
Fick en present av Stefan under filmvisningen i söndags. Blev så otroligt glad. Vilka fina människor det finns! Så gulligt tänkt. En present till mig med foton från min egna blogg. Så roligt! Jag blev så glad. Tack Stefan!
 
 
 
På söndagen pratade jag med Maria i telefonen och sen via Skype. Så roligt och det kändes så bra. Min älskade dotter som arbetar och sliter på vardagarna i Karibien och festar och ar det bra på helgerna! Så solbränd och fin satt hon där i webkameran och pratade med mig. Helt underbart! Längtar till att få träffa henne, hon har varit där i sju veckor nu!
 
Ja en helt mysig söndag blev det...........hemma!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag fick se den ¨live¨!

Jag fick se den ¨live¨igår. Jubileums Corvetten 2013. Klubben hade filmvisning hos Nutte och de bjöd på korv. läsk, kaffe och bulle. Vilken fest! Dessutom så bjöd Nutte på egna bilder från sin USAresa och lite information om C7an, Joakim en kille berättade en hel del...........så mycket fakta. Så trevligt med lite information varavat med film från Ronneby brunn och Mantorp. Det var fullt med Corvettevänner, hela lokalen var full av folk och likaså parkeringen.
 
Lasse delade ut tidningar som vanligt, lite morgonlektyr till kaffet idag...........
 
 
......och nu är det sportlov!
 
 
Hoppas på en Glywine i solen.......idag! Nu har vi sportlov i Stockholm.
 

Energikick!

Energikick! Fick det på jobbet igår. Vi spelade kubb ute i solen och jag drog ut högtalare, musikspelare och spelade bra musik som fyllde hela gården. Gården fylldes  med barn som dansade och hade trevligt. Som en riktig sportlovsdag. Jag fick så mycket energi och glädjen över dessa underbara barn som dansade runt och hade kul.
 
När jag kom hem ville jag inte gå in så det blev halvmilen och det var ljust ute fast klockan var halv sex, så underbart. Våren är på väg. Mer ljus i vardag! Senare på kvällen kom månen och spred sitt månsken.
 
Idag är det sol och snö.............vad mer kan man begära? Inget.
 
 

Åren går................

 
Åren går och går, modeller kommer och går. I helgen ligger C7an i fokus. Tror vi kommer att få se en hel del bilder när vi besöker Täby. Nutte har varit och spanat in den nya modellen i USA och har kanske med sig lite foton och en och en annan kommentar till C7an.
 
 
Själv tycker jag C7an är så otroligt snygg. Tycker att lysen är helt okey fast de inte är runda utan ser mer ut som Camaro-lysen efter olika kommentarer. Men,men..............vill man kan man ju köpa en ny bakdel med runda lysen. Finns som tillval ! Bra va? Klart att Corvetten har ju alltid haft runda lysen som sin grej, men efter sextio år kan ju en ansiktslyftning kanske behövas?
 
 
 
Kanske det finns en jubileumsbil hemma hos dem i utställningshallen. Vem vet?
 
 
Corvetten fyller 60 år och det firas med en jubileumsCorvette. Tänk om man kunde samla på dessa i skala 1:1. Fan vilken dröm. Ett stort garage med olika modeller och med vissa jubileumsbilar...............bara så där. Lite pengar över och som en fritidssyssla. Var kan jag finna min oljechejk? Jag får leva i verkligheten och nöja mig med min vardag så det får bli i skala 1:18, men i min drömmarnas värld finns det en annan variant på vad man kan äga och ha. drömmar kan vara helt fantastiskt underbara. Gick här för en stund sedan och drömde mig bort då jag började storstäda husen före klockan sex på morgonen. Nu ska jag fortsätta med städningen och kalak av kaffemaskinen så jag får lite gott kaffe till min fortsatta sädinsats, sen blir det en långpromenad.
 
Jobbar tillhaalv fem idag och ska se till så att det finns något fredagsmys hemma ikväll. Inte ofta att jag gör det. Inte min grej liksom!
 
Ses kanske i morgon.................kram
 
 
 
 

Bensinstopp!

 
Bensinstopp ! Har glömt att tanka på ny bensin. Nu är det kört, får nog ta mig en dag i garaget i helgen och jobba på Svarten så jag får lite energi. Jag är helt slut nu. Har ingen ork till att göra något och igår kom tanken på allt möjligt. Varför går man och lyssnar på allt skit som kommer ur folk?
 
Gräv ner allt i jorden...................och  hoppas att det försvinner.
 
 
Hittade iaf en tävling som jag ska anmäla mig till som skulle passa riktigt bra just nu.
 
Dagens ljus var iaf igår kväll när Andreas ringde. Blev så otroligt glad.
 
Nu längtar jag till lördag eftermiddag och filmvisningen i Täby. Titta runt på lite vackra bilar och drömma sig bort. Skullle kunna tänka mig ha en egen liten ande i en lampa. En ande som kunde uppfylla tre av mina önskningar. Nu har visst klockan rusat iväg. måste hoppa i duschen. ha en bra dag.............kram.
 

Det vänder.............

Det vänder............jag tror livet vänder nu, efter tre veckor på dagen.  Igår när jag kom hem från jobbet hade jag lite energi kvar och bakade en god sockerkaka. Bakar kakor då och då, roligast är det att gör på sommaren då man senare kan se en vacker Corvette rulla upp på gården för lite fika. Nu på vintern sitter man i sin stuga och gör inte mycket på kvällen. Man är mer eller mindre bara trött efter en dag på jobbet. Trött och nöjd efter all lek i snön på dagarna. Men, men..............igår blev det en nybakad sockerkaka efter middagen.
 
 
Nu har jag precis betalat in dubbla fordonsskatter. ´Pengarna bara rullar, rullar in och rullar ut på kontot.
 
Sitter och längtar till på lördag då det är dags för lite träff med klubbkompisarna igen. Vi ska till Nutte i Täby och det ska bli riktigt roligt för jag har ännu inte varit där och sett den nya lokalen. Förra året var vi i Västberga. Hoppas det kan hända lite mer trevligheter under helgen. Lite shopping eller så...........
 
 
Idag är det onsdag, hade det varit sommar hade vi åkt till Skanssundet men det blir död kyckling till middag hemma i köket. Inte speciellt upphetsande.............bara ett jävla kacklande.
 
Skanssundet en onsdag 2012, myyyyyyyyyyyyyyys!
 
Idag ska jag ut i skogen med spritkök och ¨poppa¨pop-corn och ha lekar med barnen.
 
 
 
 

Tiden går så fort...........

Tiden går så fort............har inte haft en sekund över till Bloggandet. Var borta hela helgen i Örebro. Åkte på lördagsmorgonen och kom hem på söndags eftermiddagen. Mötte Mats i Södertälje där jag ställde min bil och sen åkte jag med honom till Örebro. Samåkning kallas det! Kom till Örebro och ett otroligt mysigt hotell mitt i staden. Små hundar som sällskap på hotellrummet ;-)
 
 
Hade ett möte hela dagen med distrikten. Fullbokat från halv tolv till sjutton noll noll. Tufft! Men mycket bra. Ett mycket bra möte med ett härligt gäng. Sen vila jag en stund innan middagen på staden. Den middagen bara petade jag i. Åt ingenting.............Thaimat! Fy och usch! Åt vanlig glass med chokladsås till middag och ett glas vin. Jipiiiiiiijej! Tillbaka på hotellet med vännerna för lite efterprat. Då fick jag uppleva det sär alla pratar om att vissaa kan få. Blev bjuden på en drink av bartendern........................!
 
Söndagen hemfärd i ett ganska snöslaskigt Sverige. Åt en supergod frukost på hotellet. När jag kom till Södertälje så tog jag mig en liten shoppingrunda utan att hitta något. Sen styrde jag bilen hemåt och kröp ner i sängen för en eftermiddagslur. Sen kröp jag ner i ett varmt bad och med en bra tidining. Hade en mysig söndagseftermiddag. Slutade det hela med en god middag och vänner på besök.
 
Måndagen började jag med kaffe och mailande. Mailade en hel hope med mail, sen var det dags att dra till jobbet. Efter jbbet igår satt jag och skrev anteckningar från Örebro. Sex sidor text...............ska rätta det idag när jag kommer hem. Ja vissa dagara har man så otroligt mycket att göra. Just nu är det mycket och jag är ganska trött!
 

Mot Örebro!

 
Mot Örebro! Ja idag ska  jag till Örebro och vara kvar där över natten. Hemma i morgon eftermiddag. Jag ska ha ett möte för distrikten ihop med Åke i Örebro. Ska ta min lilla vinterpärla till Södertälje, ställer den på Södertälje syd och åker sen med Mats i hans bil till Örebro. Vi har ett par timmar till Örebor, tror det är två timmar i bilen. När man inte kan åka Corvette kan man lika gärna samåka, annars så spelar det ingen större roll.
 
Satt igår kväll och förberedde det sista, mailade och hade min kontakter med klubbkompisaran. Drack ett glas vin och la mig klockan nio.
 
Nu ska jag packa ihop lite kläder för det orkade jag inte igår. Tandborste och lite make-up. I kväll får vi se vad det kan bli.
 
 
 
Hörde att mina arbetskamrater ska också till Örebro. Örebro kan inte vara så stort. Kanske man ser dem, eller de hör mig. Mitt skratt brukar avslöja mig på olika ställen. Hihihihi
 
En kopp kaffe nu och en dusch efter det. Ha en trevlig helg. Nästa helg är det filmvisning och varmkorv!

Mot Örebro!

 
Mot Örebro! Ja idag ska  jag till Örebro och vara kvar där över natten. Hemma i morgon eftermiddag. Jag ska ha ett möte för distrikten ihop med Åke i Örebro. Ska ta min lilla vinterpärla till Södertälje, ställer den på Södertälje syd och åker sen med Mats i hans bil till Örebro. Vi har ett par timmar till Örebor, tror det är två timmar i bilen. När man inte kan åka Corvette kan man lika gärna samåka, annars så spelar det ingen större roll.
 
Satt igår kväll och förberedde det sista, mailade och hade min kontakter med klubbkompisaran. Drack ett glas vin och la mig klockan nio.
 
Nu ska jag packa ihop lite kläder för det orkade jag inte igår. Tandborste och lite make-up. I kväll får vi se vad det kan bli.
 
 
 
Hörde att mina arbetskamrater ska också till Örebro. Örebro kan inte vara så stort. Kanske man ser dem, eller de hör mig. Mitt skratt brukar avslöja mig på olika ställen. Hihihihi
 
En kopp kaffe nu och en dusch efter det. Ha en trevlig helg. Nästa helg är det filmvisning och varmkorv!

Mycket var det igår...........

Mycket var det igår. Jobba, ringa, fara dit och hit. Kom hem och skulle bara ligga och vila på sängen, somnade som en stock och vaknade av att Göran ringde för att jag sökt honom om ett par namn till ett reportag och att Tobbe ropade att middagen var klar. Var rent av slut när jag kom hem till middagen med vackra blommor på bordet.Nu sitter jag här och titta på blommorna och njuter av min morgon, med kaffe och te. Lite bloggande och mailande blir det också. Så myyyyyyyyyyyyyyyys! Livet kan ha sina goda stunder!
 
 
Efter jobbet igår vari jag  och hämtade ut paket på posten efter jobbet, min lilla silver Corvette!
 
 
 
 
 
 
Sen kom det tre stycken solfångar i brevlådan. Man kan ha dem i fönstret och då fångar de upp solens strålar och kastar iväg ett fint ljus. Tre stycken blev det..........
 
 
 
 
Sen kom det en bok också i brevlådan. Vet inte varför jag beställde den? Kan vara att jag har en dröm om en platt mage till sommaren och att sommaren är på intågande så att det i så fall är dags att sätta fart. Ändra kosten och öka träningen för just magen. Får se om jag får några tips på det hela, annars får jag stå i vassen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag.............

Alla hjärtans dag är det idag. Vad kan hända då?
 
I tisdags kom det ett paket på posten.
 
 
en alla hjärtansdgs present till mig. Jag hade beställt den själv ! En pins med Betty Boop och en Corvette C4a, lite söt faktiskt.
 
 
Fick post i mitt postfack på jobbet av chefen. Hon vet vad jag vill ha! ( vi har bara känt varandra i lite över tre månader, och ändå vet hon!) Skulle vilja gå på en förläsning med honom om träning och hälsa.
 
 
 
Jag vet vad jag behöver mera, en sommar i min Corvette C3a! Nu står hon där utan huv och bara väntar...........
 
 
Igår var vi i skogen och körde skott kommer! Det är när man springer in under ett träd och drar i grenarna så att all snö faller ner på den som är under! Som ett snö-regn!
 
 
Det behöver man också. En härlig dag i skogen med snö-regn. Idag undrar jag hur min dag ska sluta. Har så otroligt ont i huvudet, vakande redan vid tre i natt men då orkadde jag inte röra  på mig för hadde jag spytt! Nu sitter jag här och förbereder mig.
 
 
 
 
 

Vill ha happy!

Vill ha happy! Just nu vill jag att det bara ska hända något. Vad som helst som har med Corvette eller bilar att göra. Man får väl snällt vänta till påsk kan jag tänka mig. För då är det Elmia-mässan............ja, ja lite hände i helgen med Go-cart och Hard Rock Café och nu i helgen ska jag ha distriktmöte i Örebro. Men jag vill ha energi. Energi i form av en vinter cruising. Vill åka raggarbil i vinterlandskapet. Är det ingen som har en Amerikanare som är ute och cruisar på våra vägar i detta vackra vinterlandskap? jag vill åka meeeeeeeeeeeed!!!!
 
Igår vart det mycket semlor och jag firade verkligen fettisdagen. Maria gjorde semlor i Västindien till kreolernas förtjusning. Idag är det motionsdag. Ska nog dra ut på en promenad nu innan jag åker och jobbar, Vaknade fyra i morse och läste på Marias blogg och Facebook. Har nu suttit och skrivit ett annat reportage till CM. SKa jag få något gjort så händer det på morgonen, sen är jag död!
 
Somnar som en stock på kvällarna..............har även hänt under bilen !
 
Men här är jag ännu vaken!

Nu har jag gjort det..............

Nu har jag gjort det................fixat så att huven och T-luckorna kommer på omlackering. Inga sjunkningar i lacken här inte. Vill att det ska se bra ut. Nu fixar lackeraren det hela och så hoppas jag på att det blir så som jag vill ha det! Igår morse var vi ute och lastade huven i bilen och körde iväg med den. Tur att man börjar sent en måndagmorgon så man kan fixa lite privata ärenden. Det känns iaf väldigt bra att den är där den är. Nu är det ingen panik i magen längra över att jag ska ringa och be om omlackering. Aldrig roligt att be om backjobb! Men det är vad jag tycker. Lackeraren tog det bara coolt!
 
 
Är så glad över detta lilla...............äntligen på G med det hela. Det glada vändes mot ledsamheter. Började gråta på jobbet igår. Grät och blev så ledsen i hela min kropp. Ledsen nästan hela eftermiddagen, usch! Livet kan vara rätt jobbigt ibland. Älskar mitt jobb och barnen kanske lite för mycket ibland?
 
När jag kom hem igår ksrev jag ett reportage till CM och sen kastade jag in en pinne i braskaminen och bara njöt. Tror ibland att veckodagarna har bättre innehåll än helgdagarna och får mig mer nöjd och stimulerad.
Idag är det fettisdag......................undrar om Maria bakar mini-semlor på sin ö i Västindien? Desa bakade hon iaf när hon arbetade i Västerhaninge för ett par år sedan. Ska nog festa på en till kvällen............fetta på mig lite!
 
 
Ha en bra dag och njut av en semla eller ¨hetvägg¨ som det också kallas med varm mjölk till.
 
 

Tråk-söndag!

Tråk-söndag i mitt tycke. Så jävla skit-tråkig som den bara kan bli. Bara att genomlida................klarar inte sena kvällar. Går i däck trots att jag inte drack någon alkohol. Klarar inte att vara uppe sent. Kom i säng klockan två på söndag morgon och sen är hela dagen förstörd. Har ingen energi, gör inget. Bara ligger i dvala och segar mig framåt. Plågar mig genom dagen................ingen träning och inget besök i garaget. Låg bara i soffan och mådde skit! Pratade med en del Corvette-vänner på telefonen och började skriva lite på något reportage. Men OJ! vad segt!
 
Lördag var riktigt trevlig. Var i Hammarby och kollade in nör ett gäng kompisar från klubben körde Go-Cart, sen drog jag hem till sängen och sov middag. Efter det var det Hard Rock Café i Stockholm som gälllde. Tog gamla bilen in och parkerade nästan utanför. Samling i baren halv sju för gemensam middag klockan åtta. Sen var det barhäng fram till efter midnatt.
 
 
Go-Cart i Hammarby med Corvette-kompisarna.
 
 
 
Hem till sängen och sova lite!
 
 
En alkoholfro drink på Hard Rock Café...............
 
Ingen alkohol här heller (E85) utan blyfritt blev det! På väg hem från staden.......
 
 
Idag känns det bättre, kom i säng sent efter att sovit middag igår men vaknade nu klockan kvart i fem på morgonen utvilad och gladare. Älskar morgonen...............bästa stunden på hela dagen.
 
Nu har jag en hel del att göra under dagen så tiden är inte hur obegränsad som helst!

Söndag och dvala..............

Söndag och dvala. Legat i soffan och i badkaret hela dagen. Softat och bara tagit det lugnt.................dvala.

Vinterdvala........

Vinterdvala.......är det som gäller ännu. Den får stå där i garaget medan snön faller utanför och kylan biter sig kvar i Sverige. Det blir snöskottning och skidor idag medan hon får fortsätta sin vinterdvala under nytt täcke/pyamas. Igår efter bloggandet och annat, blandannat städ av huset, några tvättmaskiner m.m. så skakades täcket av och det blev byte på C4an..............
 
Inställt på golvet efter torsdagens inköp, påsen fick bara stå där!
 
 
Kollade in täcket ordentligt, men det var lite dammigt så det fick ligga där och lufta.
 
 
Gamla täcket av................
 
 
....................naket.
 
 
Nya pyamas på!
 
 
Snygg bakifrån????
 
Lekte lite med mobilen och skapade ett nytt foto!
 
Igår efter att varit i garaget och fixat lite så var det dags att åka till jobbet. Jobbade och hade en ganska rolig dag med barnen. Känner mig ganska glad! Har allt på mattan som man säger. Tar en ska i taget och gör det jag hinner, och jag hinner en hel del. Kom hem till räkafton och tända ljus, så mysigt. Satt sen och fixade med fina bilder på Corvetten tills filmen var nerladdad, sen somnade jag i soffan. Hatar verkligen TVn, det är rena rama sömnmedlet för mig.
 
Vaknade i morse klockan fem och låg i sängen och surfade runt på mobilen på en massa hemsidor. Helt plötsligt kommer ett meddelande och vips så var jag inne i en dialog med min Maria. Hon har det bra i Västindien, bytt rum och fått ny rumskamrat, träffat några rika killar och lever livet. Så skönt att höra!
 
Idag ska jag nog gå ut och rulla runt lite i snön som kommit, ny snö kommer från himlen hela tiden. Ska kanske sladda iväg till hammarby och kolla Gocarten om jag känner för det. Annars blir det bara HardRock ikväll. en stor fet hamburgare.............med Corvettekompisarna.
 
 
 
 
 

Köpte en ny pyamas............

Köpte en ny pyamas till min Corvette igår. Det var C4:an som hade någon gammal pyamas i form av lakansväv, så nu var det dags för en ny till den bilen. Hittade ett på Blocket, där man kan hitta det mesta. Bastämde tid med honom på OK i Västberga efter jobbet. Snöslask och skitväder var det denna kväll i trafiken.
 
 
Snabb levernas och bra köp allt i en liten påse!
 
 
...............han hade en kille som röck i det från Spaninen som bara ringt och sagt............- Skicka det med posten. Men jag han före.....hihihihi.
 
Pratade med bil-lackeraren och huven ska nu in på måndag. Så skööööööööööööööönt! Äntligen har jag tagit tag i den ¨paddan¨. Paddor är elaka saker som ligger över en och som kan vara jobbiga att ta tag i , men när det är gjort så mår man så bra! Så på måndag morgon vet jag vad jag ska göra.
 
I morgon är det GoCart och middag på Hard-rock...........jag längtar.
 
Ska ut och kolla om pyamasen passar på bilen. Börjar sent idag. Ska ta mig ett träningspass i garaget för skidspåret har försvunnit under all snö så det blir till att spåra ett nytt! Kanske skidor ikväll eller i morgon innan Go-Carten.
 
 
Idga är det fredag...............härligt!
 
 

Till mamma och pappa........

 
 
Marias blogg........klicka på namnet så kommer dit!
 
 http://jacksparrow.blogg.se/

Efter regn kommer solsken...............

Efter regn kommer solsken, eller vad är det man brukar säga?????? Igår var en dag fylld av ljus och solsken fast det snöade nästan hela dagen.Var ute och letad vinterståndare hela dagen, sorterade och jämförde. Tittade på knoppar och pratar om att träden/vinterståndarna bara behöver lite vårvärme så slår knopparna ut. De står i startgroparna liksom startande på dragracingbanan. Vid gult sken, tredje lampan gasara knoppen och slår sen ut på någon dag i den sköna vårvärmen De finns redan där. startklara..................alltså knoppen. Vinterståndarna står där och längtar på snösmältningen så att deras frön sprids med smältvattnet från snön. Naturen är så imponernade. Var hemma på min tomt med alla barnen och plockade de sista vinternståndarna lekte och körde kull. Hur bra dag som helst ute i snön mellan halv nio och tolv.
 
 
 
 
  
Dessutom fick jag kontakt med billackerarna och där fanns det inga problem! Vi kör på måndag nästa vecka, då ska motorhuven in............så härligt. Det var nog det bästa på länge. SVårt med tid ibland eller man skyller på annat, ja så gör jag ibland. Men nu tog jag tag i det hela och ringde honom och han kunde tänka sig ta tag i motorhuven redan i nästa vecka. Hur bra som helst!
 
 
Nu får bilen stanna hemma och bara huven åka till lackeraren!
 
Sen hade jag lilla julafton, paket med posten och mycket var det i den påsen!
 
 
Klockan två i natt vaknade jag och läste Maria blogg och vart så glad, somnade sen om och vaknade av att jag blödde näsblod. Sprutlackerade hela badrummet så jag fick börja städa badrummet nu på morgon. Kanske ett litet rop på hjälp från kroppen, att jag behöver ta det lite lugnt??? tror kanske inte på det, elle vill inte höra på det rättare sagt!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det ett par timmar ute som gäller idag............

Nu jävlar..........

 
Nu jävlar ska jag ta tag i det som känns jobbigt. Ringde lackeraren igår för att höra om han kan ta tag i motorhuven och fixa den om han har tid. Har varit tungt att bara ringa honom! SÅ jag ringde honom igår , men han svarade inte. Lämnade iaf ett meddelande. Nu får det vara nog. Elisabeth ska ta tag i det här, fast det inte känns något roligt. Huven är ju själva bilen. Det är där ögon faller först och gör en inspektion, då kan man inte ha en huv med sjunkningar. Fy vad fult!
 
Igår efter jobbet var det åter ett par timmar vid datorn med klubbarbeten. Undra hur många timmar man lägger ner, fast det är riktigt kul också med alla vänner som man har lärt känna och jag tycker det är så trevligt. Men visst tar det tid, mail tar tid! Jag är ingen mail-drottning precis. Blogga är klart mycket lättare. Min blogg är mina tankar, vill någon läsa dem vilket jag hoppas så är det helt guld. För här skriver jag så som jag är idag, just nu, tankar som flödar både hit och dit. Mitt duracell-liv är fullt av tankar och ideér, dock inte av hur mycket pengar som helst.En egen sedelpress  vore toppen!
 
Idag ska jag ta med hela skolklassen hem till mig och kolla in alla vinterståndare på tomten. De ska få plocka hem dem och så ska vi göra expriment och ta reda på vad växterna heter. Ska bli en kanon-dag med ute-mat och mycket vandring runt byn och springlekar på skaren. Kocken på jobbet undrade om jag tänkte låta barnen få gå in i garaget med sina Bäveroveraller och dra lite blixt-lås mot lacken då de ska kolla in bilen? Visst, eller hur? Nä du, där kommer inga barn in. Inte en hel skolklass iaf.
 
Ha en bra dag! Kram

Maten bokad.....

 
Maten bokad till helgens event..............svårt val? NÄ.........!
 
Vad hände igår, inget. Jobb  och slit, en vanlig vardag igen. Lite gladare igår kväll då snöflingorna dalade ner från himlen. Hem till middag och ett glas rödvin..................sen natti natti.
 
Lyckades hinna med ett par ord i telefonen med ett par Corvette-vänner. Lite mail............och ?
 

Söndag-arbetsdag.

Söndag-arbetsdag för min del. Ingen träning på hela dagen utom att jag bar runt på mina citronträd för att jag hade fått små odjur på dem! Fick dammsuga bort det mesta och sen bära in dem i duschen. De är lite stor nu citronträden...............pust!
 
 
Olivtäden och apelsinträdet fick också lite omsorg............
 
 
Någon hade skämtat med mig och lagt en mogen clementin i apelsinträdet.....hihi!
 
 
Sen städade jag hela huset, tvättade, diskade och allt var bara tråkigt fram till dess att jag fick kontakt med MARIA via skype och vi satt och pratade. Hon har det bra i värmen, satt där solbränd och svettig fast klockan var bara tio och hos oss var den tre.
 
Satt sen vid datorn och telefon resten av dagen med massa styrelsearbeten................och vips var dagen borta och jag hade inte gjort något varv i skidspåret. Fy fan................vad tråkigt, hemskt ja det känns skit i hela kroppen när man inte gör något fysiskt. Dammsuga bara sliter på kroppen............blääääääääääääää.
 
Fick lite uppmuntrande ord.....................till kvällen blir du glad, för då kommer snön!
 
Surfade runt igår och tittade på C7an. Jag tycker den är så läcker! Nu vart jag kör igen! Oooooooooooops!
 
Borde varit i garaget igår.........alla vill se mig med Svarten till våren/sommaren. Det vill ju jag också. Förstår inte min seghet. Men igår fanns det inte mycket tid över till annat än för till arbete med saker som måste fixas.
 
Idag är det 4 februari och nästa helg är det Go-Cart och Hard-Rock Café med klubben. Sista anmälningsdag idag på klubbens hemsida.
 
 
Förra året var vi och körde Go-Cart den 21 januari och då var det en kille som tog rätt bil till Go-Carten för förra vintern fanns det ingen snö!
 
Ha en bra måndag, min dag blir låååååååång!
 
 

JAG dööööööööööööööör...............

 
 
 
Jag dööööööööööööööör av mina känslor som XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX...........
 
Oj, oj Oj!!!!!!!!!!!!!!! Vilka bilder......................
 
Nä..............Tillbaka i vardagen...............Nu!
 
Igår hade jag en toppendag i Jönköping med de andra i styrelsen. Vi har ett otroligt bra samspel och lirar mycket på samma planhalva. Mycket fick vi gjort och planerna ligger mycket på sommarmötet. Svårt att hitta ställen som rymmer 600 personer för mat och logi. Men det blir Billinge i år.
 
 
Åkte med Pabo ner, en lugn säker förare. Bara njöt av färden genom ett vackert vinter-Sverige, solen vägarna och naturen. Hoppas han inte fick ont i öronen efter att suttit med mig i 60 mil. Vem fan orkar höra på allt jag babblar om?

Letade efter bilden igår..............

Letade efter bilden igår men kunde inte hitta den! Ni som känner mig vet att jag fotar en hel del och min dator är just full med foton. Ibland kanske inte helt sorterade efter någon logisk ordning.Så därav svårt att hitta det man söker...............men här är fotot!
 
 
Igår var det en seg morgon och en seg dag...........ingen träning, usch vad tråkigt! SÅ blääääää............vill vara i farten men nu har jag tagit det lugnt ett tag.
 
Igårkväll ringde en Corvettekompis och sökte Elisabeth........! Ja, men det är ju jag! Fan vad du låter ! Jag låter som en hel karl. Eller som om jag druckit whiskey i mängder...............blev iaf väldigt glad eftersom jag inte hört något från honom på länge. Han snackade om någon gas ;-) ???????????
 
 
Vaknade fyra i morse och ska om någon timme åka vidare mot Jönköping. Styrelsemöte idag! Trots att pärlan är en pärla efter gårdagen så ska jag samåka med Pabo ner till mötet. Spara på bensin och klart mycket trevligare att ha någon att prata med. Tar man Corvetten så vill man ju vara ensam..................
 
September 2012
 
Här ska jag avar idag! Träffa styrelsekompisarna.............möte, möte, möte.
 
............men idag blir det en vinterbil. Så blir det! Lyckos de som kan åka till Sumpan och vara med Oldies-träffen idag! Jag vill också dit!!!!
 
Ha en bra dag, nu ska jag hoppa in i duschen. Har varit vaken sedan fyra så nu har jag fikat och bloggat klart.

Väder-kärring!

Väder-kärring, det stämmer. Ska nog ta fram skylten som jag fick av Hasse där det står varning för Arg kärring! Den fick jag under Classic Car Week i Rättvik och skulle verkligen passa in just nu! Orkar inte med regn och slask, jag vill ännu har kvar kyan och snön. det här är deprimerande.....................
 
 
Fick mig ett skratt igår kväll och en enorm längtan tillbaka till Rättvik. Tittade på TV4 och deras roliga filmklipp. Fick mig ett skratt till Tommy´s filmsnutt och en längtan till all cruising som är på gatorna under denna vacka. Ja, ja jag får väl hålla med alla andra att sommaren är ganska skön. Men den kan ju också regna bort! Då är det inte lika roligt.
 
 
 
I morgon bär det av till Jönköping för mig, medan alla vänner är i klubblokalen och myser med Oldies!

RSS 2.0