Det vänder.............

Det vänder............jag tror livet vänder nu, efter tre veckor på dagen.  Igår när jag kom hem från jobbet hade jag lite energi kvar och bakade en god sockerkaka. Bakar kakor då och då, roligast är det att gör på sommaren då man senare kan se en vacker Corvette rulla upp på gården för lite fika. Nu på vintern sitter man i sin stuga och gör inte mycket på kvällen. Man är mer eller mindre bara trött efter en dag på jobbet. Trött och nöjd efter all lek i snön på dagarna. Men, men..............igår blev det en nybakad sockerkaka efter middagen.
 
 
Nu har jag precis betalat in dubbla fordonsskatter. ´Pengarna bara rullar, rullar in och rullar ut på kontot.
 
Sitter och längtar till på lördag då det är dags för lite träff med klubbkompisarna igen. Vi ska till Nutte i Täby och det ska bli riktigt roligt för jag har ännu inte varit där och sett den nya lokalen. Förra året var vi i Västberga. Hoppas det kan hända lite mer trevligheter under helgen. Lite shopping eller så...........
 
 
Idag är det onsdag, hade det varit sommar hade vi åkt till Skanssundet men det blir död kyckling till middag hemma i köket. Inte speciellt upphetsande.............bara ett jävla kacklande.
 
Skanssundet en onsdag 2012, myyyyyyyyyyyyyyys!
 
Idag ska jag ut i skogen med spritkök och ¨poppa¨pop-corn och ha lekar med barnen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0