Söndag

Söndag ledighet.
Var är min inspiration för bilar ??? Var tog den vägen ?? Gör inget ?? Måste få en spark i baken ?? Jag har ju tre underbara bilar som jag måste få till lite good feeling med. Men, men - den kommer . Tar mycket tid för att bara njuta. Njuta av livet och komma tillbaka i min gamla form. Tränar och vårdar mig själv. Gymmet, Power-walken och sjukgymnastiken , snart ska väl mitt knä må bra.
 
Igår gick jag i bikini hela dagen och rensade sly, ser ut som jag slagits med katten och blivit färgad av dyngspridaren.
 
Mamma och pappa kom ut och satt på altanen hela dagen och mös i solen. Vi fikade, fixade lite med gammal skit och njöt i solen. Maria kom ut och målade bord. På kvällen grillade vi och öppnade en flaska gott och satt i solen och hade det trevligt.
 
Mycket trivsel-tid med min familj.
 
 
Fick skål via FB av fler vänner denna söndag :-)
 
 
 
Städade huset igen och körde den fjärde tvättmaskinen, diskmaskinen och lite jobb innan jag gick och la mig.
 
 
 
Den här förstör mitt liv............den tar över................
 
 

Lördag

Upp sex, lite fix hemma sen iväg till gymmet. Fick träna i gymmet innan de öppnade - så härligt! Min sjukgymnast/personligtränare är så snäll. Fick sen 3000 stötar i knät, en behandling mot vatten i knä. Det blir så mycket bättre! Körde ett hårt gympass på en och en halv timme - så nöjd!
 
 
Nytränad så ska bilen tankas på energi den också -nytankat x 2 ;-)
g.
 
Handlade lite mat och Oooooooooops , vad kom hem? Typiskt mig....
 
 
Frukost ute i solen med så goda bär, sommaren är här! :-)
 

Hade en dag hemma på gården med Maria, körde henne till tåget senare på em. Vi satt och konstaterade hennes hårstrå har varit på flera ställen. Här är lite Oslo, lite Guadeloupe, lite Bali, lite Stockholm/Sorunda - hi hi i
 
 
Maria drog iväg till vänner och jag och Tobbe grillade lite middag.
 
 
Middag ute !
 
 
På väg ut på en Power-Walk
 

Efter powe-walken städade jag hela huset, då var klockan över nio en fredagkväll. Jag är nog lite konstig. Satte in mitt frimärke i en ram....................fiiiiiiiiiiiiiiiint!
 

Natti natt

sista fredagen i april

Sista fredagen i april. Var uppe fem och satte direkt igång att skriva ner min anteckningar från mötet igår. Satt fram till halv sju, in i duschen, full fart till jobbet.
 

Röris för eleverna, gemensam frukost med eleverna, lektioner, möte, efter-arbete, för-arbete inför nästa vecka. Tog bilen till mamma och pappa för att hälsa på dem. Mamma har inte mått så bra den här veckan och behövde lite ny energi. Hämtade Maria vid Brommaplan, hon hade köpt massor av goda ostar så vi satt i solen på deras altan och åt ost. Sen kom syrran och hennes kille, flyttade lite ramar åt pappa till hans gamla bil. Lyckades få den ena på foten då den ramlade- Aj!
 
sen kom Chrippe med en present till mig och min C3a. Han är snäll han!
 

Efter lite ¨häng¨på gården åkte vi genom Stockholm och Sveavägen. Sista fredagen i månaden är det cruising. Vi såg en del Corvetter, fina bilar parkerade utmed vägen - men inga vänner. Stannade aldrig till. Åkte hemåt, ut på Södertäljevägen och lek hem - jag har en rolig bil i alla fall. Somnade sött i soffan!

en bra dag - en fin dag

 
På morgonen var det fullt ös till Nynäshamn....var faktiskt lite seg i morse. Kom till Utsikten i Nynäshamn och åt min frukost där! Kaffe och god smörgås, sen var det föreläsningar hela dagen fram till halv fem.
 
Jag gör sätt!
 
 
Efter avslutade föreläsningar tog jag bilen till Strandvägen, så mys!
 

Vackert.......spa för själen, V8a på Strandvägen = BÄST!
 
 
 
Hon är så vacker! Gillar min nya bil jätte mycket. De som passerade tyckte jag var tokig. Jag fick en positiv kommentar om att jag var lite tossig av ett par som kom förbi.
 
 
 
 
Våren är så fin, min bil är så fin, jag är så fin - hi hi hi. Blev uppraggad idag ;-)
 
 
Kom hem till löpträningen............
 
'
 
Så fint är allt. Allt är så fint.
 
 
Lekte humla ett tag. kan hända att det blir citroner.............
 
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag 23 e april

Onsdag 23 april
 
Lugn morgon, hade tänkt träna men det blev planering och dra till jobbet i tid. Hade uteidrott, ett morgonpass på bollplan klockan åtta för alla elever idag också. Sen drog vi till skogen för läran om hälsa, ett gratis ställe för reflektion och avkoppling. Hade en fantastisk dag med alla mina elever. De är så söta!
 
Morgonen började bra med ett välkomnande utanför dörren :-)
 
Efter jobbet var jag hos min sjukgymnast, sen körde jag ett träningspass i gymmet på en timme och efter det fick jag en speciell behandling för mitt knä. Stötvågsbehandling för att få bort vätskan i knät. Känns bättre redan idag och jag har tre behandlingar kvar. Lördag, Valborg och 2a maj.
 

När jag kom ut till min bil klockan halv sju var den det ännu sol och underbart väder ute. Så härligt med våren, hem till middag och en Power-walk. Somnade sött i soffan senare................

 
 

Tisdag

Tisdag och nya arbetsuppgifter.
Jobbade på heltryck hela dagen...............hälsovecka denna vecka på jobbet. Började morgonen med ett gympapass på bollplanen för alla elever. sen idrott hela förmiddagen ute i solen.
 
 
efter lunch blev det svenska och hälsoarbete. Vi pratar om våra frukostvanor. Sen möte och mer jobb. Lämnade jobbet halv sju, tankade bilen och drog till gymmet. Hämtade lite paket på posten också.
 
Min middag!
 
Efter träningen åkte jag hem till Maria. Pratade med Sofia i telefon. Fick veta lite tråkigheter som senare vände till det bättre.
 
 
Viktigt att trimma det vi har..............kroppen!
 

Måndag och annandag påsk

Måndag och såååååååååå trött. Sov hur länge som helst, åt frukost med Maria och sen tog jag det otroligt lugnt hela dagen. Jobbade ett par timmar med klubbärenden som skulle fixas, det känns bra nu när det är gjort! Sen satt jag och myste i solen och pratade i telefon. På eftermiddagen tvättade jag bilen i solen och sen ett par timmar med skolarbete innan jag la mig i sängen för att sova.
 
 
På jobbet börjar hälsoveckan tisdagen den 22 april :-)
 
 
 
 
Står så fin och ren i carporten :-) för att idag ta mig till jobbet och en ny arbetsvecka :-)
 
 
 

Söndag

Söndag hela dagen. Lugn morgon ihop med Maria. det känns så bra nu! Älskar min stora dotter så in i norden. Hon och lilla syster är bäst och så Corvetterna. de är livet! och solen. Satt i solen och åt en Dumle-klubba. Kände mig som en femåring ;-)
 
 
Sen skulle vi till Kallfors för att hjälpa till med saker som det senare inte behövdes fixas!
 
 
 
Släpp håret loss det är VÅR!!
 
 
Fick en bild av mig på mailen från Elmia i torsdags! Alltid roligt med bilder på sig själv.
 
 
 
 
 

Påskafton

Uppe med tuppen klockan fem - pust! Varför kan jag inte sova på morgonen, bara på kvällen ? Är totalt osocial efter nio på kvällen. Kan knappt prata..
Idag vaknade jag och satte igång med att baka. Bakade en Cheva-kaka, en kladdkaka och en mjuk pepparkaka. Sen blev det städ, dusch och lite sola. Luftade Corvetten :-)
 
Mitt på dagen fylldes huset av folk. Till slut var vi sjutton stycken och Påskmat, kaffe och leta påskägg. Sommarlekar och sol på näsan! Satt ute hela dagen. Åt vår påsk-mat ute under markisen, sen fika och lite gott att dricka.
 
 
Cheva- kycklingar!

Påskblommor!
 
En otroligt bra och fin påskafton...............2014
 
 
 
 

Långfredag

Upp klockan fem och fika, duscha och drog hemifrån halv sju. Idag var jag på Elmia.
 
Frukost i Norrköping på McDonalds, sen dök vi i Tomtens godispåse! :-)
 

Här låg det godis och löständer..............
 
 
Vi hade lite kul, vi där bak i bilen :-)
 
 
Träffade många Corvette-vänner på mässan. Var där från halv elva till fem.
 

Hemma vid halv tio, hittade en bra film på Tv för en gångs skull och som jag inte kunde slita mig ifrån.
 
Köpte efter stor beslutsångest bilen jag tittat på så länge. Första gången jag hade den i min hand var i Göteborg på GranTurismo mässan. Tyckte då att den var för dyr, men idag fick den åka hem. Stort tack till Jerka som övertygade mig att jag skulle ta mig råd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Torsdag. Skärtorsdag.
 
satt och arbetade på morgonen då Tobbe kom in med gårdagens post och där låg mitt nya armband. Ett armband med olika Cheva-bilar. GM-handlarna hade dessa som gåvor under 70-talet till sina kunder. Nu har jag ett, så roligt! Gillar det redan...............mitt! MITT .... MITT .... MITT
 
 
 
Jobbade hela dagen från sju till halv fem. Hoppade över Blåkulla............har inte tid idag.
 

Måste planera så jag är klar till nästa vecka då jag hoppar på ett lärar-vikariejobb!
 
efter jobbet var jag och handlade lite kläder i port 73, sen mötte jag Maria och vi storhandlade till vår Påsk-middag på lördag. En hel kundvagn med mat och flera tusen fattigare!
 

Sen åkte vi hem och firade påsk-ledigheten !
 
 

Hela kylskåpet var fullt och vi vart fulla och somnade i soffan! Helt slut..............
 
 
GLAD PÅSK.....
 
 

Onsdag

Uppe före fem idag också. Jobb vid datorn med skolarbete sen ut på en Power-walk. Nu är det fint ute. Våren är en underbar årstid.
 
 

Yoga vid år lyckades jag också hinna med!
 

Sen tog jag mig en paus i solen som lyckades komma upp i 45 grader på framsidan. Så varmt och skönt.
 

På eftermiddagen var jag hos Roine och tog en kaffe med honom och planerade upp en Corvette-träff hos honom den 21 maj. Kommer bli toppen! Ett Rocka-Billy band kommer och spelar, överraskningar, lotteri,utställning, hamburger-grillning och kaffe såklart.
 
Sen drog jag och handlade lite kläder. Så underbart! Hittade massor av fina kläder.
 
Lite träning och sen hem. När jag kom hem var Jerka på besök och leverans av beställning.
 
Vill ha med Maria till sommarmötet i år. Hon var med till Sundsvall 2008 och drog runt i min Corvette med en vecka gammalt körkort! Min lilla rally-dotter........
 
 
 Då var det hålligång...........
 
 
Lilla dottern var också med, hon gillar utmaningar och skulle kolla in höjden!
 
 
 
Vilken underbar bild, min lilla Fia!
 
 
 
 
 
!

Tisdag

Uppe för fem för att arbeta med skolarbete. Sen tog jag en Power-walk och njöt av morgonen. Efter det så drog jag till jobbet för att ha en ren utvärdering och planeringsdag på kontoret där. Fick mycket gjort och det känns bra! Sen drog jag till lilla skitbutiken för att köpa kaffebönor, kom hem med allt utan kaffebönor. Hittade mycket godis ! usch....vad jag är slarvig. Hem till middag ...............och sen iväg på en kvällstur med min skönhet!
 
Åkte till havet.....
 
 
På väg hem till sängen fick jag den där känslan att jag bara måste! Måste åka av motorvägen och köra ner på en mindre väg för att just se månen som senare gick in i mörkret.........och försvann.
 

Somnade gott denna dag. Mår bättre och är lyckligare!

Måndag...

Måndag - uppe klockan fem och satte mig vid datorn för att arbeta. Jobbade fyra timmar fram till nio då jag tog halvmilen- en Power-walk. Mitt knä mår ännu inte bra.
 
Vilken underbar dag. Tog en planering och rehabdag hemma. Tror jag är så stressad över jobbet och allt som händer så jag måste koppla av för att orka. Men igår laddade jag batterierna ordentligt. Somnade i solen.
 
 
Vid tretiden så drog jag till gymmet och körde ett träningspass där.
 

Så vacker var dagen och himlen igår, vilket vackert vårväder. I solen var det varmt och skönt annars så kunde man känna lite vårkyla.
 
Hem och arbetade vidare och satt till sent på kvällen. Jobb, jobb, jobb. Åter igen!
 

Söndag

Vaknade tidigt och gjorde mina morgonrutiner. Svårt att sova på morgonen. Tog en löpträning och sen var det dags att sätta sig vid datorn och vänta in tiden.............
 
 
Fick ta mig i kragen och genomföra lite städning och blomvård, Telefon ringde nästan hela dagen. Kul!
 
 
Efter städning körde jag halvmilen, hittade ett mobilskal - halvläskigt. När jag kom hem tog jag mig ett glas rosé. La mig ganska tidigt. Slapp söndag och inte på högsta växeln
 
 
 

Lördag 12 april

Lördag morgon och uppe som vanligt med tuppen! Diskmaskinen på, tvättmaskinen på, avkalkning av kaffemaskinen, Cheva-kakan i ugnen, kaffe i muggen. När kakan var klar blev det en Power-Walk på en halv mil. Sen kom Lars och åt frukost med mig och fixade en ny app i mobilen.
 
 
Idag ska man fånga dagen som de säger. Blå himmel och sol. Gjorde en uppdatering så som Moberg på FB.
 

Efter frukost brummade det till på gården och fyra fina Corvetter kom på besök.
 
 
 
 
 
Bara grymma bilar på vår gård!
 
 
Vissa behövde luft!
 

Efter fika drog vi och köpte ett avgassystem. Klart att vi åkte hela klanen ;-)
 
 
 
 
 

Lars hade hittat ett avgassystem han ville köpa i Huddinge!
 
 
Sen åkte vi och fikade i Röda Caféet, te och äppelkaka.
 
 

VÅR fint!

Passade på att köpa in lite Amerikafiltar i Botkyrka och sen hem till Tobbe och grilla kött. Vi åt en god middag ihop innan Lars åkte hemåt i regnet. Kollade en film, men måste ha somnat för vinglaset stod nästan kvar fullt i morse.
 

Hade en toppendag med goda vänner...................summa sumarum!
 

Idga är det iaf söndag och klockan tio ska man hänga på låset!
 
 
 
 
 

Fredga 11 april

Var tidig på jobbet för att fixa dagen, kom från jobbet efter att fixat allt som ska fixas. Fick ett utbrott -så arg och kränkt. Åkte till gymmet och körde ett pass på löpbandet och i gymmet. Det gick så bra och efteråt inser man att man behöver ingen egen PT när man arg för att träna.
 
 
 
Sen var jag och handlade lite rosé på systemet och lite mat till helgen. Men det här rosé-vinet passade inte min smak :-(
 
 
Hem och tvätta bilen.............fredagsrutiner. Ren och fin ska den vara.
 
 
Efter att jag skemskinnat  bilen frös jag om min händer SÅ MYCKET! Satte mig i bilen och lyssnade på radion och drog upp värmen. Åhhhhhhhhhhh vad mina händer doftade gott av bilschampot ! Vilken underbar doft ! Mmmmmmmm
 
 
Sen åt vi en god middag och efter det tog jag mig ett bad för att stretcha ut varenda muskel i min kropp.
 
Eldade upp det sista på ljusstaken - staken i badrummet ;-)
 
 
 
Somnade gott och utmattad av dagens alla händelser...........ny dag i morgon!
 

Torsdag 10 april

Uppe med tuppen och glad som en lärka. Solen ska skina idag. Gårdagen var pest! Så mycket regn och så mycket skitväder. Snöslask och regn -fy! Idag torsdag ska det visst bli sol och blå himmel. Har hoppat på ett lärarvikariat så nu finns det inte mycket tid över till annat än jobb, jobb och åter jobb.
 
Under torsdagen hade jag ett perfekt idrottsväder, körde svenska och matte med barnen.
 
Efter en lång dag tänkte jag först inte träna på gymmet, orkade inte ens tänka tanken på träning. Men!
 
 
Jag satte mig i bilen och åkte dit, fick en sådan lust att jag körde ett pass på en timma och tjugo minuter. Så skönt och härligt med avkoppling.
 
 
Hem till mail och mobilsamtal igen.........fakturor och annat via datorn. Pust!
 
 

Onsdag

Jobb, jobb, jobb
 
Hem till en Power-walk på 8,5 kilometer. Tvätt och städ och mys i värmen. Mail och prat med Corvette-kompisar hela dagen. Mobilen ringer mest hela tiden då jag inte jobbar! Älskar mina Corvette-vänner.........
 
 

Tisdag 8 april

Mysig dag ute på gården med barnen, solen sken och vi hade idrottslekar hela dagen. Jobb och slit för övrigt. Hem till middag eftersom Maria var på besök. Vi var och fikade hos Nina och körde en grattis där.
 
 
Give me five!

Måndag 7 april

Fika hemma! Toa hemma! Magen i trim igen och jag. Igår kväll när jag suttit i bilen hela dagen så var det kaos i magen igen. Tog en söndagspromenad på kvällen på en halvmil och efter jobbet idag träffade jag en Corvettekompis för lite planering och sen drog jag till gymmet. Hade lite ärenden att sköta i Haninge så det var så skönt att få komma till gymmet och dra en träning.
 
 
Hem och krama kudden vart det sen!

Söndag 6 april

Regn och dis denna morgon, Västkusten!
 

Efter frukost åkte vi mot Stockholm. Tog den andra vägen hem och rundade Vänerns södra del.
 

När vi kom till storstaden sken solen :-)
 
 

Lördag 5 april

Upp tidigt igen! Testade duschen och gjorde mig klar i tid. Idag blev det hotell-frukost och sen började styrelsemötet klockan nio!
 
Så vackert att vakna så här en fredag och till sången från fiskmåsarna och doften av saltvatten.
 
 
Hotellfrukost!
 

Styrelsemöte!
 

Lunch och häng i baren, en liten vila ögonen och dinky-dinky hos Corvette-vänner. Efter det åt vi sommarmötes middagen och det var inget att leka med. Vilken trerätters! Så otroligt god och med rosé till maten såklart!
 
 

Efterfest i eventhallen med 80tals-tema. Disco och Noice samt Snowstorm som spelade. Jag fick göra själ för mitt nya namn - SprattelDoris.
 
 

fredag 4 april

Uppe med tuppen, duschade och packade det sista. Drog till Nutte och Maria. Vi samåkte till Tanumstrand för att kunna göra den sista finplaneringen inför sommarmötet 2014. Hela Stockholm var som ett ormbo, bilar ochköer överallt. Ändå så åkte vi klockan sju. Tror att många har ställt på sommarbilen för att kunna åka till landet! Åt lunch i Karlstad då vi tog den vägen ner, klämde i mig en hamburgare sånt som jag sällan äter för det är inte gott............
 
Men sen så fick jag något gott.................kom till Tanumstrand. det första vi gjorde var att inta bryggan i solen och ett par glas vin. Tror jag lyckades få till tre glas och lite solbränna. - mys!
 
 
Jag drack vatten också-faktiskt!
 
 
Sen checkade vi in på rummet och på kvällen åt vi en skaldjursbuffé - så gott!
 
 
Utsikt från brygghotellet! Kan man ha det bättre? svar: NEJ.
 
 
 
Efter lite mat, underhåll och häng i baren så blev det att krama kudden!

Bollar........

Bollar i luften, vem kan ha flera bollar i luften. Jag försöker men ibland kan det vara svårt. Man ska komma ihåg att posta brev, göra det och det andra. Igår kom jag till jobbet, möttes på direkten av verkligheten. Fick avsluta trevligt samtal i mobilen och startade arbetsdagen på direkten. Slitit hund idag. Gjorde lön för mödan som man kallar det! Fick jobba mer än heldag och kom hem helt slut. Tog ett glas vin, nä två kanske tre.
 
 
Tog en bild och la ut på FB, fick till svar att jag skulle baka en kaka till helgen. Vips så hade jag gjort en smet och kakan var i ugnen.
 

Somnade i soffan efter middag och prat med goa Corvettevänner.
 
 

Det gör ine ont !

Det gör inte ont ! Nä det gör inte ont att tanka bilen trots att det inte är gratis. Njuter av varje minut och varje åktur med min nya bil. Så underbart igår när jag låg på motorvägen jämte en kille med BMW och bara gasade på lite Xtra och såg honom i backspegeln - girlpower! yes! yes!
 
 
Efter jobbet drog jag till sjukgymnasten som körde ultraljud på mitt knä. Jag tycker inte att jag får det att lira, jag kan inte springa och tycker det är skit! Slog i knät för en och enhalv månad sedan och ännu finns det smärta. Visst var det så, det var inte helt okey. Jag hade vätska i knät och vätska i infästningen av ledband till knät. Sjukgymnasten tryckte och kände och han höll på att få en smäll av mig för det gjorde så otroligt ont.
 
Efter sjukgymnasten åkte jag till centrum och handlade lite kläder, hittade inte så mycket men dock någon snygg trasa i form av en kofta. Massa fransar och annat som passar country-stilen som jag diggar.
 
 
Köpte två par skor, inspirerade av sent 70-tal och tidigt 80-tal. Country eller indian, ja skit det samma. Diggar sådana skor i alla fall. Passar vissa kläder och vid vissa tillfällen, mina gamla är totalt utslitna!
 

Jag har turen som ofta har kompisar som ringer mig och vill prata med mig, men det sista head-setet var så dåligt. Alla klagade på dåligt ljud när de skulle prata med mig, så igår köpte jag ett i original. Testade det omgående och det fungerade klockrent!
 

Träffade min yngsta dotter och vi åt middag ute igår tillsammans och hade det lite mysigt ihop. Gillar att ha lite mys med mina barn, skulle vilja hinna med mera sådan tid. Känns bara som om man jobbar lite för mycket, men på fredag är jag ledig. Jipiiii!  Ska mysa och ta det lugnt hela helgen. Bara gilla läget!
 
 
 
 
 
 
 

första april hela dagen.........

Första april hela dagen. Blev grundlurad av barnen på skolan, lite häftigt att en hel skolklass kan enas om samma aprilbus och genomföra det ihop. Det värmer i frökens hjärta. Sen gav jag alla elever ett april-skämt tillbaka. Jobbade hela dagen, mycket aktiviteter ute trots kyla och små moln som släppte ner både regn och snö mellan solsken. Nu råder det ett riktigt aprilväder ute. Jobbade alldeles för länge, men jag ser fram mot ledigheten på fredag. På fredag kompar jag ut och ska sedan bara njuta av en låååååång helg.
 
När jag kom hem från jobbet sken solen och det var så fint väder. Körde ut Svarten för en lite tur. Njuter varje dag just nu.
 
 
 
På kvällen blev det lite jobb med Corvette-klubben och sen försvann mitt glada humör och jag gick och la mig. Har sovit så gott hela natten, mys!
 

Är det meningen med livet!

Är det meningen med livet! Jag bara undrar. Här har det varit sol hela helgen och man har varit ute och kört gamla Corvetten och den tar man inte ut om det inte är bra väder. Så helgen har varit toppen på alla sätt och så får man en käft-smäll så man nästan ramlar omkull. Man gråter i alla fall. När jag kom till jobbet frågade en mamma om hur jag mådde och då grät jag som ett litet barn. Tårarna bara sprutade. Jag orkar inte mer. Allt känns tungt. Jag som ska köra gammelbilen till lack och snön ligger vit på marken och endast tomten är vaken. Vem fan vill vara vaken nu? Jag som avbokade bilsläpet och allt!
 
Så här såg det ut när jag vaknade
 
 

När jag åkte till jobbet med min nypolerade bil och skitade ner den med saltstänk igen såg det ut så här. Mängder av snö. Tänkte stanna hemma och köra VAB, Vård Av Bil den här dagen.
 

Som en januaridag!
 
Vid lunchtid fick jag ett SMS om att vi flyttar lackningen fjorton dagar fram i tiden. Kan vara smart om man tänker på väglag och all snö! Men inte annars!
 
På kvällen pratade jag med Corvettevänner och det var mycket trevligt. Sen slutade allt i migrän, illamående och näsblod, tror jag är så stressad i hela kroppen! Jag tål inte så mycket mer just nu. Behöver lite vila och avkoppling.
 

RSS 2.0