Båt.....plast.....Corvette ?????



Var igår kväll vid båten, den ska säljas. Känns tråkigt men så är livet. Mycket som förändras i livet då och då.

Fick upp ögonen för en liten söt vit plastbåt på 19,5 fot som går i 55 knop. Lätt att köra efter en bil på båtvagn. Bara att sjösätta när man vill ta sig en tur. Båtenmärket hette dessutom STINGRAY, kändes som den skulle passa in i stallet !!!!!

Nu drar jag till Gotland med en skolklass och kommer hem på onsdag kväll. Ingen dator inget bloggande bara full fart med barnen. Cyckelturer, Boda Borg (fångarna på fortet stuk), beachparty, poolparty, Kneipbyn(vattenland),museum fullbokat hela tiden.

Inget Lissma på tisdag, inget Skanssundet på onsdag men ändå ska det bli kul i dagarna tre och full sol :-)

Ha det bra...............kramar från Elisabeth

Vilken dag................

Vilken dag jag hade igår. Åter igen en av de bättre. Så JÄVLA roligt...........allt var bra.

Upp halv fem och fika, fixa matsäck och fixa lite med bilen. Sedan tanka i Söderstälje ( Tobbe betalade ) och sen full fart till Malmby. Tobbe och jag låg och körde motorvägen ner nästan ensamna. En bil då och då. Så otroligt härligt, inga köer och bara köra. Låg bredvid varandra och lekte lite på vägen ner.

När vi kom till Malmby var redan några klubbkamrater där. Jag fick lära mig hur man riggar en tidtagningsanordning av Lelle, och det fick kamraterna också lära sig. Det var kabel som skulle ut till 201 meter och kabel som skulle ut till 402 meter. En riktigt bra morgonpromenad blev det.



Mycket mäta och markera blev det ......



Kabel som skulle ligga vid startlinjen........fast som senare skulle upp i luften med hjälp av stöttor och rep.



Tomten klär  ( jul ) granen



Tidtagningen. Stog och jobbade vid start hela dagen. Fick lära mig så mycket av Tomten, så otroligt roligt. Lärde mig hur en stege fungerar. Vi körde en 32-stege, när alla hade testkört ett par gånger och fått fram olika tider. Alla körde mot alla och hade en trevlig dag. Jag besiktigade bilare och förare innan start. Tråkigt att en del blev sura när man säger till dem om säkerhetskraven, då det gäller dem själva och andras säkerhet. Så borde det inte vara.



Crippe en skön kille som lärde mig jättemycket igår också. Kan hundra procent mer om dragracing än tidigare. Men mer ska jag nog lär mig, det här är något som är riktigt kul.



Depå-fordon.



Testrepa av självaste ansvarig..........



Min favoritbil kom och körde hela dagen, den är så retro !!!!



En av mina favoritkompisar körde efter lite meckande........



Den här är så grym......



Sen kom regnet, satte mig i bilen och väntade tills det slutade. Liten vattendroppe där !!!



Sen kom sol, och full fart på aktiviteterna igen.



............och på mig. Till slut var jag ute på banan och provade att köra dragracing. Ingen återvändo då Jerka ritade upp startnummer och en glad gubbe på min bil. Hur kul som helst, men för sent. Han bara köra två repor, nästa gång ska jag vara med. Så otroligt häftigt, roligt och framförallt en adrenelinkick !!!! Skulle kunnat köra fler repor för att förbättra, tid och hastighet, reaktionstid och växling. Hur man ska göra vid start, hur länge man ska köra på varje växel, och framförallt ha ett par handskar som passar. Det här ska jag göra fler gånger, en sak som är säkert.



Efter grillning och grogg när jag kom hem så tvättade jag bilen, andra satte sig nog och tittade på TV eller firade med Champagne.



Dagens snabbaste bil......nej dagens snabbaste Corvette.

Kärt barn....

Kärt barn har många namn......gammalt ordspråk.

Jag är inte bara kär i bilen som det oftast låter, idag brottas jag mot mina känslor som hönsmamma. Mina stora tjej, mitt KÄRA BARN, fast hon är så stor så brottas jag med mina känlor när hon idag drar till Rai fest i centrala London i helgen. Det får bara inte hända henne något, hon är ett av mina kära barn.



Min Maria, konditorn som fick jobba på golvet i söndags. Köket är ännu inte klart!!



efter.......rätten :-)



den ville alla smaka av.........katten oxå !!!!



......................stick !!!!



Nu är klockan lite över nio och jag har städat hela huset, tvättat och skurat. Fikat och bloggat. Mailat och jobbat. Nu ska jag duscha och sen blir det jobbet.

Vet inte om morgondagen ...........????????? Jävlar...............

Att jag är en oxe det vet jag, men om jag är Ferdinand vet jag inte, om jag satte mig på en geting i morgon så kanske det blir fart på mig. Men han ligger ju död på tallriken ;-)

Skit det samma.............eller inte.............

Bättre med en Bilpromenad. Det är vad jag har lärt mig av ett barn på jobbet. Hon och hennes pappa åker på Bilpromenad, då och då. Då åker man till ett nytt bostadsområde och tittar hur det ser ut där. Bara åker runt runt runt...........

Fler namn.....

Duracellkaninen
BB = BurnBettan

HAR JAG GLÖMT NÅGRA FLERA....

Vill våga.....

Jag vill så gärna våga saker......men jag är nog för feg ibland. Skulle nog ge livet en liten kick !!!!! Framförallt tror jag att jag skulle bli glad efteråt.

Har iaf suttit och fikat i lugn och ro och skrivit tre inlägg idag :-)

Ha det bra , nu ska jag fix matsäck. Håller i en friluftsdag på Rudan idag för eleverna i skolan.....och Malmbyracing på lördag. Det är också friluftsdag fast för lite äldre.

är det semester snart.....

Vill ha tid, mera tid!!!

Igår jobbade jag fulldag, sen hämtade jag Maria. Handla kläder i Farsta till butikerna stängde. Köpte ett vinglas av hennes favoritkonstnär som precis har startat upp en serie.



Var sedan i Sundbyberg och hämtade möbler till henne. Bord , skänk, gungstol m.m. Hela Transporten var full. Packat som ett Trangiakök. Hemma alldeles för sent, skulle bära upp skänken men den var så tung så den ligger kvar i bilen. Skänken kommer från pappas mamma.....



Sponsrad pappa.........

Kärt barn har många namn.....

Efter presenten i lördags från Örnen, har jag fått ett nytt namn......Pinky.




 Namn som cirkulerar just nu !!!!!

Elisabeth
Söder
Bettan
Söderbettan
Pinky
Miss Stingray

Inget Lissma......

Att det inte skulle bli Lissma med Svarten är klart skrivet i agendan,men.......jag kom inte dit alls igår kväll. Mitt på dagen, eller inte mitt på dagen(beror på när man går upp ) utan klockan kvart över nio när jag hade idrott ute öppnar sig himlen och regnet fullkomligen öser ner. Var sen ute både på rastvakt och körde ett idrottspass till. Blöt och kall och inte alls med varma idrottskläder. Jag som trodde sommaren hade kommit. Var uppe i min garderob på skolan och letade fram ett par skidbyxor som jag hade på mig fram till tolv. Skidbyxor i slutet av maj ????? det var varmt och skönt iaf

Vid halv fem skulle jag åka hem och hämta min Grå, efter att SMS:at med några klubbkamrater som också tänkte åka dit så bestämde jag mig för att åka. Alltid kul att träffa vänner.

Men, men,men,men.......så blev det inte. Samtal från guiden som skulle guida oss på Fors reningsverk, han var sjuk. Bara att ringa runt bland alla och ställa in dagen. Sen satt stackars Janne, vår ITansvariga kvar på jobbet och gjorde klart vår tidning. Den som jag lovat att vi skulle göra tillsammans, men vi har inte hittat tid ihop och inte heller vikarie för mig så att vi kan sätta oss med den. Var kvar på jobbet fram till sju och gjorde klart det mesta.

Fick mail nu på morgonen, det blev inget regn men blåst på Lissma ;-)



Min älskling..............Lissma sommaren 2010

Jäklar vad jag längtar, jag är verkligen KÄR i min bil. Vill börja göra henne klar.

Vem har beställt regn ???

Vem har beställt regn på en tisdag ???? När det är Lissma-tisdag :-)


....efter jobbet, det fixar sig alltid !!!!

Efter jobbet och stängningen där tog jag bilen till Haninge fr att leta tändpapper och jukkasticka. Ska arbeta med eld på torsdag. När jag sprang genom Jula så hittade jag nya mattor till Toyotan på rea. De fick följa med då de gamla är helt slut. Hottad till bilen lite ;-)








Bebis på tomten......ett KID !!

Skulle fota kidet men det gick inte. När jag stog och borstade tänderna tittade jag ut genom fönstret och fick se en rådjursmamma med sitt nyfödda kid. Det var säkert bara någon minut gammal. Hon sprang efter och slickade och slickade. Mitt kort blev inte så bra, växterna tog blixten....



Ikväll ska det nog bli Lissma med den grå......



Foto från Åbergs i helgen......

lördag och söndag

Har skrivit om helgen på min NÄT-dagbok. Kommer att lägga ut fler fina bilder när jag hittar kabeln för att tömma systemkameran.

Ha en bra vecka......vid sol kanske Lissma i morgon.

Min Söndag.......



Barfotaåkning i C5:an under dagen. Tog det lugnt i solen på förmiddagen. Så varmt och skönt. Kändes som om det var sommar ute denna morgon.



Tvättade C4:an efter gårdagens utflykt med den. Tvättade den i solen i bara bikini, sån otroligt härlig känsla......det är sommar. Bikini, foppatofflor och biltvätt = spa.










Efter att jag tvättat och sämskinnat så monterade jag dit mina streamers som jag köpte på Taxinge. Rengjorde först rutan och sen var det bara att mäta in så det blev lika på båda sidor.





Min GRÅ......Elisabeth



På kvällen blev det söndagsmiddag från grillen. Grillade mycket gott kött och gjorde en rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt. Båda tjejerna kom hem till middagen och Linus kom också med. Min mamma och pappa kom också över, en Corvettetur inkl. middag kunde de inte tacka nej till.


Min lördag.......

Min lördag blev toppen på så många sätt. Den var bara BÄST !!!

Vaknade tidigt och sattte mig och bloggade samtidigt som jag fikade. Duschade och plockade ihop alla mina saker. Hittade självklart inte dosan till garageporten, så jag flög omkring i huste och leta och leta. Sen hittade jag Xtra dosan. Fick upp dörren, kasta in alla saker och drog iväg. Klockan var då halv åtta.

Hamnade i kö innan Vårsta och undrade vad som hade hänt. Hänt occh hänt, det hade inte hänt något. Men mitt i gatan stog farbror polisen och stoppade alla bilar från NYnäshamn. Det var kö fram till honom, bara för att visa körkortet och blåsa. Jag som var chaufför igår kände mig lugn......men ändå sressad.......tiden, hallå! hallå! Jag ska vara i Stäket om ett tag ! Till slut kom jag fram och fick blåsa och han önskade mig en trevlig dag!

Klart att jag ska Ha!



Polisen mitt i gatan står...........



I Stäket bjöd jag på fika och hembakat till de som skulle följa med på dagens tur till Lasse Åbergs museum i Bålsta. Info om dagen till alla och en snabb presentation av oss själva.



Guidad tur på Åbergs, så otroligt spännande att lyssna till allt som guiden berättade. Innan guidningen hade vi ätit en otroligt god lunch men bacon inlindad kycklingfile med bulgursallad och ajvarcremefraichsås. Det satt som en ¨smäck¨i matskrinet.



När vi kom upp till Åbergs museum så kom Örnen med en present till mig. Gissa vad ????

- En rosa rattmuff till klubbens söta rosa klubb-mössa som jag köpte på Taxinge. Tror att hans fru säljer sådana i hennes butik i bålsta...Fixeria



Sen hamnade jag på fest ute i Vällingby med trettio klubbkamrater. Så otroligt roligt!!!! Skrattade hela kvällen, var dock lite ledsen över att jag inte kunde smaka på denna enorma flaska med Jäger på 1,75 liter. Har aldrig sett en så stor Jäger och med handtag på baksidan av flaskan. Jag som ÄLSKAR Jäger, det var jobbigt att motstå detta.

Hem sent genom natten som den grå riddaren, hästkrafterna fick jobba och jag var snabbt hemma i min sköna säng.

På bättre bana....



Efter en fruktansvärd morgon blev dagen bara bättre och bättre. På eftermiddagen tog jag bilen för att ladda mina egna batterier. Bara åkte och åkte och tankade såklart också bilen ;-)



Hälsade på mamma och pappa för att prata lite. Handlade middag i deras affär och åkte hem till dem. Se bakada jag två kakor som blev misslyckade. Mamma borde köpa sig en ny spis, ja inte till bilen utan till köket !



Var sedan inne på Sveavägen, men där var det tomt på fina bilar. Såg och vinkade till två Corvetter, det livet är inte igång ännu.

Sen tog jag en sväng förbi puben ute hos oss, fullt med folk och glada människor. Förverkligade en killes önskan, hade hade aldrig åkt en Corvette och det fick han göra. Han var lite tyst efter den turen. Men sen kom han igång och prata han också.

Fick ett erbjudande av en kille som har en C3:a att han vill att hans fru och jag ska ta den och åka på ett veteranrally med tidsenliga kläder. Helt otroligt att han lånar ut bilen för jag vet att han är lika kär i sin bil som jag.

Körde hem folk både hit och dit igår kväll. Somnade sent och nu ska jag brygga kaffe till min utflykt och sen duschen och senBålsta.

Ha en bra dag !!!

Lotteri....

Vilken dag igår, tror livet är ett lotteri ibland !!!

Upp och sen ner.....



Vaknade i morse och mådde inte så bra. Nu känns det bättre, har sovit och vilat mig. Mina kristaller är i gång.......har fixat till dem. Idag är det fredag och solen skiner. Vad har man för skoj en fredag ????

I morgon blir det Bålsta för mig och Corvetten.Det känns riktigt bra !!!

Har skrivit mina tre reportage igår kväll till CM. Allt klappat och klart. Hemsidan lika så. Bålsta är också okey, tack vare Örnens fina insats med det sist.

Kram på er alla !!!

Skanssundet lördag, inte ¨lill¨lördag.....

Iget Skanssundet igår onsdag kväll, det blev möte på jobbet fast solen sken. När ska man hinna åka Corvette ???? Just nu är det mest jobb, jobb, jobb och jobb. Tycker det är så inland hos de flesta man känner, och då spelar det ingen roll vad man nu arbetar med. Det finns mycket inom varje branch.

I lördags efter vårmönstringen så åkte vi ett gäng på tio personer till Skanssundet för att äta middag. Det var toppen !! Hela lördagen var toppen !!! De hade en ny maträtt på menyn och det var räksallad med fetaost, den provade jag medan andra tog det vanliga alltid lika goda hamburgaren.








Nya streamers...........

Igår blev det inget Lissma, gick hem och kröp ner i sängen under täcket och sov ett tag. Låg sen i sängen och jobbade med reportagen till CM, prata med Kenneth och krogLasse. Har inte sett Lasse på en enda Corvette-träff och då visar det sig att hans bil står till försäljning hos ¨Nutte¨. Mailade säkert tjugo mail igår kväll, snart får jag ihop allt. Låg där och bara hade det skönt och pratade i telefon, då kom ett oväder som var grymt. Regn, hagel, blixt och dunder. Fick sluta prata i teefon och stänga av internet. Drog ut allt vad el heter. Det åska och blixtra BRA mycket !!! Skulle skrivit till LG ett reportage, men det får bli i kväll.


När jag var på Taxinge i lördags kunde man göra egna streamers och jag gjorde det, men pappa fick ( ville ) betala. Hade inga pengar kvar efter besökt klubbshopen och köpt lotter. Vann på en av lotterna, men den gav jag bort till mamma som blev jätteglad för hon vann ett presentkort till en butik i Bålsta som heter Fixeria, de har nästan allt en kvinna behöver.

Här är kort på när killarna gör mina streamers..................coolt













vad tror du de står på dem då ? JAG...

Tisdag idag......

Idag är det tisdag och efter jobbet kan det ju hända att man får tid över till att åka till Lissma. Måste kolla vädret så det inte kommer bli en regning kväll, för då kan man lika gärna vara hemma.
Annars får det bli en tankning och Lissma med den grå !!!!



Min grå i Taxinge !!!!

2 f = 1 b

Två föräldrar är lika med ett barn.....





Äpplet faller inte så långt från päronträdet.......

Vårmönstring......

I lördags var det vårmönstring med klubben. En av de bättre dagarna på länge. Solen sken och alla bilar var samlade och vänner. Vi blev 150 bilar med picknickkorg, kaffe och tårta i festlokalen. Lottrdagning, marknadsstånd och röstning av snyggaste, läckraste Corvetten. Efter dagens slut var vi tio personer som åkte till Skassundet och åt middag ihop. Det bästa av allt var att det blev många mil att köra och jag älskar att löra mina Corvetter.........
























Har redan lagt ut jag, men här är mer JAG idag !!!





Igår köpte jag en Corvette-mössa i prylshoppen. EN ROSA !!!


jag , jag , jag , jag , jag , jag , jag

Bara JAG !!! och alla Corvetter och min Corvette och alla vänner. Vilken dag. Igår var det vårmönstring med klubben på Taxinge. Jag lånade ut kameran till Helene och det blev massor av kort på mig. I morgon kommer det fler bilder på bilar och inte på mig. Helene var en otroligt bra fotograf, hon lyckades få ihop 251 bilder.

 Jag blev så glad och lycklig igår. Fick så mycket energi av allt, hälsade alla välkomna till Taxinge och vårmönstringen. Jag älskar verkligen det här livet, med Corvetten.........och allt. Fick köra flera mil och åt middag vid Skanssundet på kvällen med kompisar från  klubben.
























































Lyckodag....

Jag tror det blev en lyckodag för mig igår. Fredagen den trettonde. Jag var på verkstaden med bilen klockan åtta, sen gick jag till jobbet. Fick en otroligt härlig morgonpromenad.......

När jag sen fick tillbaka bilen hade de bytt båda framhjulslagren, vilket inte var beställt. De tyckte från början att det räckte med vänster som var trasigt. Men när de ändå höll på så böt de som sagt båda :-)
Klart att jag får betala för det, så det kommer väl en liten fin räkning på det också.

Idag ska jag köra ut Corvetten och åka til Taxinge. Hoppas att det bara blir mulet och inget regn, jag vill ha sol och taket borta.

Ha en bra lördag......idag ska det åkas bil.....

Fredagen den 13:e......

Denna dag, fredgagen den trettonde kan vara både lyckodag och otursdag. Vi får väl se vad som kommer att hända under dagen.

Nu på morgonen ska jag lämna in Transporten för renovering av framhjulslager. Ska vara där klockan åtta och sen får jag gå till jobbet. Har idag stängningen, så vi får se hur det blir med bilar och annat.

Har inte kollat vädret för dagen eller morgondagen. I morgon ska det bli åka Corvette iaf. Jag längtar......

hittat......



Hittade denna lackering på en bil..........vet inte vad jag ska säga !!! Det är dock som så att vissa kan få till sina fantasier hur som helst. Lite imponerande faktiskt. Wolksvagen......

Sol i sinnet



Corvette-tider igen. Nästan alla har nypolerade bilar och Corvetterna skiner ikapp med solen.

Gårdagens väder var som en riktig sommardag, skulle ha varit ledig bara så att man hade kunnat ta sig en tur till Nyköping och fikat. Men arbetet kallar en till tjänst varje dag.

På lördag är det dags för Taxinge och vårmönstring. Ska bli skönt med lite avkoppling i slottsmiljö.

I morgon bitti ska jag lämna in Transporten igen, reparationskontot står på minus och bara skriker !!!!!!!

Helt slut....

Att jag laddade batteriet i söndags känns inte. Urladdad på två dagar, det är inte klokt. Igår var jag på jobbet klockan sju och jobba till halv sex utan rast. Hade fritidshemmensdag med lekar, tipspromenad och sen var jag i hettan inne i grillhuset och grilla korv och krabbelurer till barnen i två och en halv timme. Jag lovar att det var som en bastu, fast utomhus!!!!

När jag kom hem fanns det ingen energi kvar, vågade inte sätt mig i någon bil och köra. Ansåg mig som att jag skulle bli en dålig bilförare. Hade hela sena eftermiddagen sett alla vackra bilar som var på väg till Lissma, de passerar mitt jobb och längtan dit var stor. Trodde kanske att någon skulle ringa och ¨peppa¨mig till att åka, men inte :-(

Satt sen hemma i solstolen och bara dog!!!!!! Då fick jag ett SMS.......arton Corvetter vid Lissma. Det är bra jobbat, hade jag orkt mig ut hade det varit nitton.

Har precis betalat in Oldiesutflykten till Bålsta, sen som alltid!!!!!

Man skulle nog ha blivit HW-fru och bara glidit runt på dagarna. Lite manikyr och champagne.......utan alkohol ;-) så att man skulle orka och kunde åka ut med Corvetten på träffar, när lusten fanns. Jag lovar att jag skulle kunna få ihop dagarna utan jobb, bara någon fyllde på mitt konto med pengar.



Nu har jag fikat klart och bloggat, ska ut och löpträna innan jag börjar jobba klockan åtta!!!!!!!! Sen ska jag åka och handla efter jobbet........en arbetsdag som alla andra.

Ska visst bli sol och väldigt varmt idag, kanske åska till kvällen.




Strul....

Strul är en film, men det har också varit strul på bloggen. De har visst bytt server så inläggen kommer inte upp på bloggsidan. Men nu ska det visst vara klart och jag kan fortsätta med min dagbok......

Lik min bil......



- Din bil är inte lik min bil, det är en likbil.

Gammal historia man körde på 80-talet. I lördags stog dessa bilar bredvid varandra, att de är lika till färg och lysen kanske, men sen är de nog inte så mer lika varandra ;-)

Sportbilr ska visst vara röda........stämmer det ??????? Har funderat över det ofta. Ett tag var många sportbilar gula till färgen och i år tycker jag mig ha sett mycket svart. Eller så är jag nördigt uppmärksam på svarta lackeringar.



Var igår och kollade köksgolv, väggar, kakel och lampor till köket. Hamnade på middag på Vega baren klockan åtta. Vilket fick mig att känna lust till Lissma träffar. Undrar om de kör igång ikväll redan ???

Det är sommar NU.  

Kollade stolar.....



När jag var i Tierp kollade jag in Guy´s bil och nu vet jag hur jag ska göra med sätena........tror jag ! jag ska beställa från Corvette Central. lämna in sätena för en logga och sen montera dem.  Kanske prova att montera dem själv. Känns som bäst just nu.....då får jag pengar över till en ny instrumentbräda.

Mitt hobby-konto är tomt just nu......tyvärr !!!!

Söndag - batteriladdning !





Laddade batteriet igår. Vaknade sent och satt länge vid frukostbordet. Både te, kaffe och bloggande. Sen kom elektrikern för att dra el i det nya köket. Då fick man tänka till lite var man ville ha sina elapparter ;-)

Tog sen en dusch och gick ut i solen med DN för att läsa. Efter femton minuter var inte DN så intressant utan jag fick en så stor lust att ta en joggingrunda, så det var bara att gå in och byta om till joggingkläder och ta sig en runda. Sen hem och ta en dusch igen. Efter andra duschningen på förmiddagen var det dags för frukost vid lunchtid. Kallas visst Brunch !

Sen satt jag i solen hela dagen och bara laddade batterierna. Gjorde ingenting !!!!!!!!

Till kvällen blev det grillning och presentöppning. Fick fylla år två dagar denna helg. Vilket lyx !!! Satt sen och skrattade tills det var dags att sova.


kanondag trots migrän.....



Vilken anorlunda fördelsedag det blev !!!! Upp klockan halv fem..... duscha och göra fikakorg. Stressa som fan för att komma iväg. Kamera och objektiv, jacka och mössa. Kom iväg innan sex och fullt ös mot Mora stenar, samlingsplatsen för klubbens evenemag till Tierp arena. När jag kom till parkeringen smlades kamraterna och sjöng för mig......Ja må hon leva.......DET KÄNDES BRA !!!







Sen bar det i karavan, sjuttiobilar samlade......







kö in till parkeringen......lite orolig över att gräset skulle ta eld var någon. Torrt var det ;-)



Kenneth visade oss hur vi skulle stå.....



Sen var det läktaren som gällde. nybyggd fin läktare med solen i ryggen på förmiddagen och solen framifrån efter tolv. Tunnbrödrulle och pizza, glass och läsk och öronproppar. Fick tyvärr migrän och mådde riktigt illa ett tag, men som tur var det gick det över.




















ha ha

Ha ha dey är inte klokt men i morse var jag uppe klockan fem och bakade tårta till i morgon. Sen körde jag Fia till bussen klockan sju. När jag sen stog och bakade två mjuka pepparkakor så plinga det på dörren.......där stog mamma och pappa. Klockan var inte mer än 07.14 och de hade åkt från Bromma. De är inte heller kloka ;-) snacka om morgonpigga pensionärer !!!

Pappa ska hämta hem sin Corvette för att kunna åka med till Tierp i morgonbitti. Jag har flyttat runt bilar och tagit fram pappas Corvette, städat och skurat.

I morgon är det ledigt.......och Tierp Arena



Ska se om jag hinner med lite kvällscruising för det känns som om sommaren är på väg tillbaka. Jipiiiiiii

Ut med Corvetten !!!!!!!!! Jag lever igen !!!!!

Nu sitter jag och bloggar medan pappa och mamma äter nybakad mjuk pepparkaka och fika till.

Ha en bra dag ...

Födelsedagspresent.....

På lördag fyller jag år och även om man uppnått en viss äldre ålder så är det klart att det är kul att önska sig och att få presenter. Har hittat ett par Converse som jag så hemskt gärna vill ha ! Tror dessvärre att de bara finns i barnstolekar, men upp till 38. Kan jag ha dessa i 38?? De är så coola !!!!!





Måste bara ha en fin bild på min blogg !!! Den är så vacker, utan spackel !!!



Vilken jävla fin Corvette detta är, den får nog också stå på min födelsedags-önskelista. Just det. Jo det ska den. Den önskar jag mig i ett stort paket med Amerikanska band och en stor rosett runt ;-)

Vad jobbigt......nu blev jag Kääääär i den här bilen. Det är något som gör att jag bara föll för den. Min kärlek till bilar kommer nog aldrig att dö ut !



En red Corvette skulle passa i mitt garage, jag har bara en rädd Toyota ;-)

kallt ????



Vem vill ha och orkar ha mer snö. Du?? Tjejen ?? Jag ?? Inte jag iaf !!!! Det är så kallt ute och snön kom tillbaka igår. Var ute åtta till tolv, sen ett till tre. Jag sprang omkring i mina gamla skidbyxor och dunjacka......det är maj......det ska vara varmt. Jag bara fryser !!!!! Kom hem klockan fem och kröp ner i min underbara säng under duntäcket och sov. Jag gör som björnen, går i ide igen.

Man kan ju drömma sig bort en stund när man kryper ner i sängen under sitt duntäcke och drömma om olika saker.....




2013 kommer en ny Corvette.......C7, hur kommer den se UT !!!

Ha en bra dag....glöm inte vantar och mössa :-)


vad händer ???

Vad är det som händer, Aprilväder i maj !!! Sitter nu och tittar ut, där ute dalar stora snöflingor ner från himlen. Jag som trodde vi skulle slippa mer snö nu när vi haft en sådan lång vinter. Hoppas bara att det är tillfälligt och att vi får bättre väder dvs. SOL och VÄRME till helgen. Kan sluta tokigt med tre centimeter snö på lördag morgon.

Undrar om en viss person ändå skulle köra nercabbat om det snöade?? Regn vet jag att han inte ser som något hinder. - Det är bara att öka farten så rinner det inte ner i bilen.

Igår morse löptränade jag och sen var det till jobbet. På eftermiddagen kom motorhuven hem. Klar som en spegel, går att spegla sig i. Dock är den inte färdig på insidan. Det finns inte kraft till det just nu. Jag ska börja lite försiktigt med att plocka på en del delar. Har funderingar på att köpa lite mer delar iaf typ ny instrumentbräda. Min plånbok är nu iaf tom, så då måste jag låna pengar till det hela och det vet jag inte om det är värt. Bättre att jobba på lite till och spara på sig lite. Jag har ju ingen fet lön, men man kanske kan få något Xtra jobb och måla något staket i sommar, hus eller annat.



Min svarta motorhuv.........bara blank.



Här får hon stå i sommar........ska ta ut henne på garageinfarten ibland iaf. Lite sommarvindar ska få smeka henne iaf och solstrålar.

Fick mail från killarna i Skåne, så jävla kul !!!

dagen efter dag.....

Man har inte åldern inne för att festa längre. Jag drack inte en droppe igår men var seg hela dagen igår. Att komma i säng klockan tre på morgonen är inte okey i min värld. Ja, kul hade jag .....!!!! Men hur kul är det att gå upp två timmar senare som är min morgontid. Ja, inte okey denna morgon. Sov till nio, satt sen och bloggade och drack mitt morgon-te och sen en kopp kaffe. En riktigt mysig morgon vid köksbordet med en kropp som värker.

Ställde på Corvetten......nu är det bara att köra.

    får se vad man får i vägtrafikskatt. Den är ju höjd numera :-(

Sen pratade jag i telefon och gjorde min deklaration.
Maria kom hem och åt frukost, direkt från en fest nästan. Sen kom Sofia också hem, hämtade henne vid Hemfosa. Satte fötterna i fotbad efter nattens dansande.

Sen blev det till att hämta AUTOSOL från garaget. Kan man göra fälgarna fina så kan man göra spisen fin. Ska spara den gamla spisen som inte är så gammal, men skitig. Polerade den med autosol, och rengjorde med rengöringsmedel. Den är numera som NY.....





mitt under polering av spisen dundrar det upp två snygga Corvetter på besök. Härligt med avbrott för fika och lite umgänge med Corvettevänner idag med. Jerka var nyfiken på att kolla in Svarten som han inte sett sen den kom hem. Leffe och Annn-Katrin ville också kolla in mitt lilla projekt. NEJ..NEJ...Nej mitt stora projekt har det blivit.



Ja, min söndag blev inte utnyttjad till fullo, utan ganska slö och slapp. Dagen efter kallar man en sådan dag. Men det som är värst är nog att det känns som om det skulle kunna börja snöa när som helst. Jättekallt ute......blåser kyliga vindar och nu på morgonen frost på utemöblerna.

Ha en bra måndag alla mina vänner, den första måndagen  i MAJ månad.

Positiv energi.....

Hur länge kan man leva på postiv energi. Fick så mycket fina ord av en viss person i klubben igår kväll och tänk vad man kan bli glad över beröm. Vilken härlig känsla det blir av allt när man får positiv energi. Någon som kommer fram och säger positiva saker till en. Klart att man kan behöva negativa saker också för att utveckla sig. Men just det här att  leva ibland någon som hela dagarna går omkring och slänger ut negativa kommentarer tar på en. Har det iaf så på vardagrna.

Nu ska jag leva på dessa positiva ord ett tag, för det var från en person som betyder mycket i mina ögon.

Så fram för positiva ORD, dela med dig. Det gör andra glada och livet glatt :-)

Den grå !!!


Corvettemånad...

Nu ska bilen ställas på. Full fart med aktiviteter i maj

  7 maj  Tierp arena
14 maj Vårmönstrin Taxinge
21 maj  Oldies till Bålsta , Lase Åberg museeum
28 maj  Malmby racing

 Kanske någon tisdag vid Lissma och fredag inne på Sveavägen den sista i den månad.

Lördag en arbetsdag....

Uppe fem och sorterade skräp och sopor det sista. Nästan halva släpet är fullt med skaer från köket. Började riva ner skåp med kofot, riktigt roligt. Arbetsklderna på och inte helt trevligt överallt......






Vår lilla husmus har byggt bo under ett av underskåpen. Har sett att han har varit ute och sprungit på köksgolvet ibalnd om nätterna då spår av isolering har funnits utanför detta skåp. Han har visst fixat egen toalett där oxå !!!



Halvvägs och ett par släpkärror senare ser det ut så här i köket. Idag åker gipsväggarna ner.......dagens arbete!

Igår var det riktigt trevligt. Var på fest på Elite Marina hotell och firade en vän i klubben. Riktigt kul att träffa alla Corvettevänner, vi  dansade fram till ett efter en god middagsbuffé. Hemma kvert i tre i morse. Vi som inte skulle bli så sena......men har man kul och trevligt så går tiden fort.

I natt  har det regnat så det kanske blir fint och första turen med Corvetten kan bli i dag.

Ska ställa på C4:an idag.......jipiiiiiii.

Demonstrera mot höjda bensinpriser.....NU!!



Fredag blev låååång....

Var uppe klockan fem i fredags morse och fortsatte min rensning av köksskåp och sopsortering. Denna fredag blev det inget bloggande till kaffet utan fortsatt städande och sen var det iväg till bilverkstaden.

Hade tid hos bilverkstaden på fredag förmiddag. Var hos killarna och vi var ute och provkörde min Transport och han hörde också det enmotoriska lilla Cessnaflygplanet i min framvagn. Det visade sig att mitt framhjulslager i vänster framhjul är trasigt, så det blir till att laga mera. Så att FREDAGEN den 13:e maj ska den in på verkstaden. Otursdag eller lyckodag det får man nog bestämma själv !!!!!!

Sen full fart till jobbet och hade städdag av tomten. Både personal och barn städade och gjorde vårfiint. stängde och senvar det bara att fixa kvällsmiddagen, något lätt och enkelt. Grillade kyckling och lite tilltugg. Sedan fortsatt rensning av köket och utflytt av möbler till allrummet. Nu är hela köket i allrummet. Skaffer och matbord. Porslin och disk i tvättstugan samt kaffebryggare, brödrost och micron. Campingliv i villa till nya köket kommer den 17:e maj. Norges nationaldag.......





Citronträd, gräslök, basilika och rosmarin. Fullt av kryddor men inget som fungerar som drivmedel till en Corvette. Tänk om man kunde få ut energi av maskrosblad, om det blev någonsorts olja av det som kunde driva en bil.

Ingen Corvette-tid just nu :-(    .............. inte ens cruising på Sveavägen igår kväll fanns det tid till. Hjälp vad händer......det är ju inte det här jag vill.



Varför inget bloggande ??????

Varför inget bloggande ????? Frågan har kommit på upp bland vänner som läser bloggen dagligen. Elisabeth varför inget bloggande. Jag ska berätta som det är........jag har inte haft tid. Inte ens fem minuter rast för att blogga, men nu är köket ute och nu ska det bli lite inlägg här på morgonen. Sen i torsdags kväll har det varit full fart på att sortera och kasta saker. En hel släpkärra full med bara SKRÄP till återvinningstationen.

RSS 2.0