Inget Lissma......

Att det inte skulle bli Lissma med Svarten är klart skrivet i agendan,men.......jag kom inte dit alls igår kväll. Mitt på dagen, eller inte mitt på dagen(beror på när man går upp ) utan klockan kvart över nio när jag hade idrott ute öppnar sig himlen och regnet fullkomligen öser ner. Var sen ute både på rastvakt och körde ett idrottspass till. Blöt och kall och inte alls med varma idrottskläder. Jag som trodde sommaren hade kommit. Var uppe i min garderob på skolan och letade fram ett par skidbyxor som jag hade på mig fram till tolv. Skidbyxor i slutet av maj ????? det var varmt och skönt iaf

Vid halv fem skulle jag åka hem och hämta min Grå, efter att SMS:at med några klubbkamrater som också tänkte åka dit så bestämde jag mig för att åka. Alltid kul att träffa vänner.

Men, men,men,men.......så blev det inte. Samtal från guiden som skulle guida oss på Fors reningsverk, han var sjuk. Bara att ringa runt bland alla och ställa in dagen. Sen satt stackars Janne, vår ITansvariga kvar på jobbet och gjorde klart vår tidning. Den som jag lovat att vi skulle göra tillsammans, men vi har inte hittat tid ihop och inte heller vikarie för mig så att vi kan sätta oss med den. Var kvar på jobbet fram till sju och gjorde klart det mesta.

Fick mail nu på morgonen, det blev inget regn men blåst på Lissma ;-)



Min älskling..............Lissma sommaren 2010

Jäklar vad jag längtar, jag är verkligen KÄR i min bil. Vill börja göra henne klar.

Kommentarer
Postat av: peter

Hello Pinky

Blir det något Sund i kväll ?

Kram

2011-05-25 @ 13:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0