Högsta vinst, nu på morgonen.......

Högsta vinst, nu på morgonen............Maria har börjat blogga från Västindien. Hur glad kan en mamma bli ????? Blev så glad så jag grät en skvätt.............så glad som den dagen då jag kom hem efter jobbet och pappa stog hemma i garaget med nya t-luckor till min gamla Stingray. Då grät jag av lycka också. Värst grät jag nog när jag den dagen då jag köpte tillbaka henne ( min gamla Stingray ) ! Jag bara grät och grät, nu blev det bara en liten lyckoskvätt !!!
 
 
Maria dyker och arbetar som konditor i Västindien..................
 
 
Min gamla Stingray tillbaka på gården efter att haft några ägare då jag inte hade råd att äga henne! Det sämsta jag gjort i hela mitt liv...............var att sälja henne när pengarna var slut! Men , men , men det var väl någon mening med det också. Har väl aldrig känt mig så halv då jag inte hade henne........men nu kommer jag aldrig att sälja henne, ska begravas tillsamman.................cirkeln är sluten. Eller hur är det Magnus Uggla sjunger i Olles låt?????
 
Idag sitter jag här och deppar, tror jag ha en ordentlig stämbandsinfektion på gång! Känns för jävligt. SKa dessutom ha en idrottsdag i en ishall idag. Hur nyttigt är det! Borde vjukskriva mig och köra VAB. Vård AV Bil och vara i garaget med mitt projekt att göra henne klar till sommaren. För i sommar ska det bli åka av!
 
I helgen bär det av till styrelsemöte i Jönköping............

Saknar.....

Saknar Corvetten och sommaren. Nu gör jag det! Verkligen ! Blir så deppig när det töar och all snö smälter bort. Tappar all energi och blir så sorgligt deppig i hela kroppen. Hade varit bra med en tur med bilen igår efter jobbet för att få lite mer energi, men det går inte. Det är inte sommar ännu! Saknar kylan så in i helvete! Varför? Varför? Varför? Varför ska det bli tö nu? Orkar verkligen inte. Som om halva jag dööööööööööööör!
 
På lördag blir det -17 grader och sol, men då ska man sitta i en bil och på möte..............skit det oxå. Jag vill vara ute då! Men , men det kan ju slå om och bli fint på söndag och då får man vara ute i skidspåret! Ska iaf träffa lite Corvettevänner på söndag och det är alltid trevligt!
 
 
Behöver energi-boooooooooooooosta!
 
 

Lågtrycket kom in.......

Lågtrycket kom in över Sverige och tog tag i mig !!!!!
 
Nu håller snön på att försvinna och kylan lika så...............jävla skit!!!!! Jag vill ha kvar mitt motionsspår på åkern för skidåkning, nu kommer det att töa bort! Igår hade jag en krisdag i mitt liv. Lågtryck i hela kroppen.............efter en natt med dålig sömn. Vaknade av allt, en som snarkade, katter som skulle ut, helikopter som besökte någon granne som kanske inte mådde så bra, Sofia som ringde från nattbussen och berättade om sin toppen-kväll..............ja det höll på så hela natten. Somnade in vaknade, somnade in och vaknade. Städade och plockade bort det sista av julen, julsaker som skulle in på vinden och julgardiner som skulle bort. Ett varv med dammsugaren och ett par tvättmaskiner. Tråkiga saker hela dagen. Somnade i soffan efter att tittat på bil och scoter-rally på vintersporten. Vaknade och tog mig ett varmt bad samt läste Bilsport! Enda höjdpunkten på hela dagen............jag gillar inte plusgrader och slask. Ska se om jag kan komma runt i skidpåret om en stund.............Fick lite bilder från Florida och där har de det bra!
 
Min lördag var så mycket bättre!!!!!
 
 
 
Får vänta på sommaren och en Häpp med kompisarna. Har en underbar bild på mitt kylskåp som får en att bara vänta och tänka. Tänka på positiva stunder...........en Häpp i -20 grader och fullt solsken kan faktiskt slå ut en Häpp i solen och + 20 grader, annars så är det som så att det är 50/50 i upplevelse!
 
Ny vecka, det känns bra men inte vädret................vill inte. Deppar ihop!

SUPER-lördag!

SUPER-lördag! Vaknade ganska sent och kollade upp öppettiderna en gång till och fick panik! Jag hade kollat fel! Faaaaaaaan! Jag trodde de öppnade tio och så öppnade de nio. Vår lugna fika morgon bröts till en hektisk morgon. Jag vill vara där tidigt! Vi lyckades vara där inom en timme, så vi stog i kön kvart över nio. Det var så lugnt och skönt att vandra runt bland alla fina motrocyklar på morgonen. Man såg alla hojar och hela montrarna. Gick där i flera timmar och bara njöt, sen hände något. Vid ett så såg man ingenting, folk överallt! De provsatt, hela monterna var full av folk som skulle titta och fota. Lyften var varm och jag kände ro i hela kroppen att vi hade varit där så tidigt på morgonen. Det var verkligen något att se. Hoj (MC) sidan var klart mycket bättre än bilsidan. Var mycket nöjd med mässan och alla inköp som jag gjorde under dagen. Drog därifrån halv tre och hem till skidspåret och en god lunch............
 
 
Drog hemifrån tidigt och var på mässan kvart över nio efter en morgon som vart stressad pga att jag tittade fel på öppettiderna.
 
 
Tog på mig min underbar dunjacka som går att bli väldigt liten i sin påse och passar att ha i handväskan.
 
 
Kollade på alla olika modeller av motorcyklar, mycket fint!
 
 
 
 
 
 
Hittade en ganska cool hjälm!
 
 
 
 
Så läcker lackering! Lackat för ett varumärke som är känt bland alla hantverkare.
 
 
Jag provade en hjälm som var fiiiiin!
 
 
Enda roliga bil att kolla på inne på bilmässan. Jag fick gåshud! Så cool............
 
 
Tobbe fick sig en fin kalende till hans sida av garaget. Massa snygga brudar. Var finns kalendrarna för oss tjejer, jo jag vet! Hos brandmännen!
 
 
Efter skidåkningen vart det lördags-mys med vin och bilsport.
 
 
Provade kläderna jag köpte på mässan! Den kan nog bli bra till lite solbränna  ;-)
 
 
 
 
Köpte tre klännningar, en bikini och två toppar.
 
 
En plåtskylt.............
 
 
En fin burk med mintpastiller i ....
 
 
En hjälm till moppen, då jag tar den till badet! Eller om jag är med på lite roligheter med klubben på Malmby.
 
 
Gratis var lite klistermärken, nyckelringar, nyckelband, godis, vatten på flaska och tidningar.
 
 
 
En dag med bilar och lite annat ...................Har du inte varit på mässan så gör ett besök annars kanske du missar något!
 

Fredagen vart inte som jag tänkt!

Fredagen vart inte som jag tänkt! Började redan klockan fem på morgonen, vaknade och kände att jag inte var så okey! Fikade och tog det lugnt. Det visade sig att jag inte var okey den morgon så det blev till att avboka fikamorgonen med en ko´mpis och göra en behandling, sen tog jag ett lättare träningspass i gymmet. Jobbade en hel dag på jobbet och drog ensam till After-Work i Sumpan. Gjord det jag skulle göra i förråde, bra att Britt var där och Lasse. Fick gjort det jag skulle ha gjort. Satt sen och pratade med klubbkompisarna och skrattade till vår kväll i somras på Ronnebybrunn, när vi körde Ivan memoris i Lasses och Ingrids svit................
 
 
Vi utsåg en som tog hem priset i Sälen, kommer inte ihåg ven? ( HI hi hi ) och den utsåg den som tog hem priset för Sunne. Jag utsåg Jerka och till nästa år utser han någon för Ronneby och så fortsätter pokalen att vandra............hur kul som den!
 
 

After-work.....

 After-work i kväll...........med klubbkompisarna. Vissa ska visst gå på mässan idag, men jag gör det i morgon eftersom jag jobbar sent idag. Kan inte komma loss tidigt. Jag tar och besöker bil och MC mässan i morgon och tar en sväng förbi klubblokalen eftersom det är After-work kväll där!
 
Fick mail och MMS från dem som är på andra sidan vattnet och de verkar ha det bra, det käänns bra! Verkade ha det skönt i värmen, ca 25 grader varmt och massa fina bilar är deras vardag.
 
Min vardag är att jag just nu kalkar av kaffemaskinen för lite gott kaffe om en stund. Sitter här med mitt te, ute är det -23 grader och jag vet inte om det blir några skidor idag.............nu på morgonen. Det känns lite för kallt! Kanske ett pass i gymet i stället. Vi får se.
 
 
Allt är så otroligt bra just nu så vad spelar lite kyla för roll? Ingenting, bara stanna upp i vardagen och njuta av livet och självklart njuta av kylan också. Hur ofta är det -23 grader?
 
Hade det varit +25 grader hade jag suttit i solen med min Amerika-bikini på !
 
Rättvik 2011
 
Har iaf en bil med mera olja i idag, så nu lyser inte oljelampan. den dricker nog mera nu när det är kallt, min lilla pärla till vinterbil :-)
 
 
 

Vem är jag


Vem är jag


Vem är jag ?? Vad får mig att göra.....

Vem är jag ? Vad får mig att göra saker som andra aldrig skulle tänka sig att göra. Inte ens för pengar skulle de göra det. Jag är som min underbara gamla vinterbil, min älskade lilla gammla Toyota. Jag bara går och går fast kylan är hård och mycket kall.
 
 
Efter att haft planeringstid inne på jobbet med en enorm kyla, satt vid datorn med dunväst och fleecetröja och frööööööööös! Fick sen lite god lunch i mig och sen hade jag en utomhuspedagogiklektion i skogen, helt underbart! Hade så kul med barnen och lektionen blev så bra. Hittade detta köldmoment i skogen. Varm luft har från skogens mak strömmat upp och fått små kristaller att frysa. Hur vackert som helst! Eller hur?
 
 
På eftermiddag fram till kvällen åkte jag puka och bräda med barnen i backen. Så kul, fick skratta så mycket. Vi har så många gupp i backen och nu är baken öm! Sen hem och fixa lite middag. Det är då mina tankar kommer...........
 
Vem är jag? Vad får mig att vilja? Varför gör jag detta? Varför vill jag det? Har en längtan såklart till friheten och närheten till det som gör mig lugn och lycklig........När klockan är halv åtta på kvällen och det är -16 grader ute, vill jag gå ut och åka skidor. Vad gör jag då ? Jo jag spänner på skidorna och tar mig till spåret och är ute i en och en halvtimme. Jag är inte inne förrän klockan 21.00 VA? Klockan nio. Helt frusen och nöjd med livet.....
 
 
Nu hoppas jag att jag får vara ute med mina barn idag också.
 
 

Vintersport!

 
Vintersport! Först 2,5 timmar ute med utomhusidrott, sen avslutade jag dagen efter kvällskonferans med att åka skidor i 1 timma och 20 minuter. Startade klockan sju och var inne vid halv nio. Ute var det kolsvart med ett otroligt månsken och hela himlen var full med stjärnor. Så vackert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 För precis två år sedan så levde jag livet med henne så här! Det har hänt lite på två år, men det går inte fort fram, men bättre blir det iaf. Korten är från 22 januari 2011 och det var kallt ute. Tog ut och luftade henne lite denna dag för att se om hon ville starta, minns dagen klockrent!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 just nu renoverar jag bara min egna kropp, så mycket bra träning för att få den i treim igen.
Ha en bra dag, snart är det fredag igen. Just denna fredag är det After-work i klubblokalen och i helgen är det bil och MC-mässa.
 
 

Bra start på veckan!

Bra start på veckan. Var ute två timmar i går morse och åkte långfärdsskidor i vårat spår på baksidan. Jag började i mörker klockan kvart över sju och sedan blev det bara ljusare och ljusare. Så bra start på veckan...........
 
 
Sen blev det grötfrukost, duschen och senen tuff arbetsdag. Efter jobbet drog jag och köpte skydd till min nya telefon och ett nytt kontantkort till min gamla telefon. Kommer aldrig att gilla att bära runt på Iphonen på jobbet. Kommer ha den gamla som arbetstelefon på dagarna. Passar bättre ute i snön och bland lego, meccano och vattenfärger. Så blev det!
 
 
 
Sen hem till middag och lte arbete med Corvetteklubben och sen sängen.
 
 
 
Avslutar med en underbar bild som jag snott av Guy !!
Vill också säga att ni ska ha en bra dag...............för det hoppas jag att jag får. Ska vara ute nu på förmiddagen mellan åtta och elva...............mys!
 
 

Vackert..............livet på landet!

Vackert ..............livet på landet! Ja livet på landet är vackert  både vinter, vår, sommar och höst. Nu slår det nog alla rekord. Så jävla fiiint!
 
Vi gjorde skidspår i hästhagen och körde för fullt igår. Långfärdsskidor ! Träning ! Njutning ! Frisk luft ! Skönt för själen ! Skönt för kroppen ! Blev visst 7,5 km i spåret och jag som skulle ha vilodag och bara köra 2,5 km. Men det var så kul och så skönt.
 
 
 
 
 
Mina fina race-skidor............Z06 ????
 
 
Två vackra foton! Två vackra vyer.............
 
 
Satt en stund i garaget och bara njöt av livet. Tittade på min ögonsten och tycker livet känns rätt bra. Saknar kanske torra vägbanor, men vill inte byta bort snön och kylan. Torra vägbanor kommer om någon månad så nu ska man passa på och bara njuta av livet ute i vårt vinterlandskap.
 
Kvällen avslutades med gott gott i gott gott under matlagningen.
 
 
Då vart det måndag igen. Snackade med Maria vid halv ett i natt och hon hade solat , på karnival på sin ö i Västindien. Vaknade av att det lös in i mitt rum..............och det visslade till i min Iphone ;-)............nu är man uppkopplad på heltid.
 
Ska fika klart och ta mig en tur på skidorna innan jag ska till att börja arbeta.

Nya jeans till sommaren............

Nya jeans till sommaren blev det igår. Inte planerat, men såååååååååååsnygga! Behöver bara träna lite till, så är jag nöjdare. Skulle inte handla något denna månad då jag redan lånat sjutusen kronor från mitt sparande. men de bara hängde där. Ett enda par och supersnygga i min storlek, då är det meningen. Meningen med livet. De var mina och de skulle bara hem, bära eller brista ekonomiskt.
 
 
 
 
 
 
 
Inte lätt att fota sig själv men nu har jag spräckt budgeten ännu mera men det drabbar inte denna månad så mycket. Jag köpte en ONTFÅN igår, så nu kan jag snart läsa alla MMS från mina Corvettevänner och vänner. Dessutom fota och blogga när jag vill, surf i mobilen :-)
 
Har suttit med den jäveln hela lördagskvällen och nu på morgonen. Mycket att lära och få allt som jag vil ha det.
 
 
Körde Skype med Maria igår, hon har det toppen. Sliter på vardagen och har just nu ledig helg. Igår hade hon gjort två dyk och fått se sköldpaddor, något hon drömt om.
 
Lånar en bild från Maria så mormor och morfar får se henne dyka i havet i Västindien.
 
 
Nu ska jag slänga bort Iphonen och ta på mkig långfärdsskidorna. Igår gjorde vi spår på åkern bakom huset. Solen skiner från en klarblå himmel och det är bara -2 grader ute.

Jag har köpt en Iphone


Crusing utan bil.......

Cruising utan bil var det igår morse. Bilen står och längtar till sommaren oc njuter av vintern. Igår tog jag mig en Powe-Walk och sen blev det ett träningspass i garaget. Är så glad att jag har mitt lilla gym där och på så sätt slipper sitta och åka till Jordbro när jag inte har lust. Gymmet i garaget är fullt komplett för mina övningar !
 
Var ute i -15 grader på en cruising-runda på över en och en halvtimme. Så vackert, som att njuta av första cruising.rundan med bilen genom skogarna på Södertörn och njuta av alla vitsippor och värma vårvindar som tar tag i håret och rufsar om det lite ...............
 
Nu är det kallt och frosten nyper i kinden och lägger sig som ett vitt täcke på hår och kläder.......
 
 
Men vad det är fint ute!!!! Idag är det -20 grader, så det blir en kallar runda än igår!
 
 
 
 
I garaget var det varmt och skönt, där visar mätaren 16,9 grader plus...........
 
 
..........med fin utsikt ffrån gymhörnan.......
 
 
Men visst längtar man till vårcruisingen!
 
Taxingeslott 2012
 
 
 
Men, men nu minns jag. Förra årets vårcruising slutade i regn! Hur kul är det? Myccket regnade bort under 2012 så nu hoppas jag på motsvarigheten till dagens kyla med -20 grader att sommaren 2013 blir varm , NEJ! Het med värmebölja och kokande motorer! Öppna bildörrar i sommarnatten cruising inne i Stockholm, det är sommar!
 
Nu ska jag fika klart sen ska jag ta mig en morgonpromenad och lite träning efter det. Sen en shoppingrunda eller kanske en dag i garaget. Vet inte, inget planerat. Lugnt och skönt. Polarna sitter på Arlanda och ska till USA och kolla in Corvetter, rece och swap-meet. Skulle följa med om jag bara vågade! Mitt liv är mer jordnära.......inte där uppe bland molnen. Måste öva på det mera bara, jag kan flyga jag är inte rädd! Skulle så gärna vilja åka Route 66 och se landet over there!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sju timmar och fyrtifem minuter............

Sju timmar och fyrtifem minuter vart det sammanlagt :-) det är den sammanlagda tiden för utelek, uteidrott och utevistelse för mig igår. Avslutade dagen med att hämta en hund som behövde kissas, så vi var ute och gick i en timme............så gullig! Alltså hunden.............
 
Skulle vilja ha lite kul i morgon, kanske tolka bakom fyrhjulingen.............det är som ett träningspass det också. Ben, armar och rygg får sin träning. Svetten rinner om en efter någon timme. Så jävla otroligt roligt!
 
 
 
 
Nä nu måste jag ut och gå!
 
Hoppas iaf på en dag ute med lite roligheter i helgen................
 
 

Garage-träning.......

Garage-träning blev det igår kväll efter en helt underbar dag ute i skogen tillsammans med barnen. Hela onsdagen var skön, lika så tisdagen. Tisdagen kom det säker tjugo centimeter snö. Lätt pudersnö!!!!
 
 
 
 
 
Tisdagsmorgonen gav mig en tidig morgonpromenad, kunde inte vara kvar inne. Så härligt med all snö igen! Tog en morgonpromenad mellan sex och sju, sen hem och byta om till bra kläder för att vara ute i fyra timmar på förmiddagen. Efter jobbet ville jag inte heller gå in så det blev snöskottning i en och en halv timme hemma på tomten............träning det oxå!
 
Men igår vart det träning i garaget...............
 
 
 
Jag hade glömt städa efter helgens arbete med min Stingray! Ooooooooooooops!
 
 
Men jag han ta en morgonpromenad, duscha, sminka mig, klä på mig, åka till Västerhaninge för att hämta ett viktigt papper, tanka bilen allt detta före klockan åtta igår morse. Idag sitter jag vid datorn med fikamuggen och tar det lite lugnare. Ska snart föra över pengar till min lilla dotter som festat slut på sin lön.
 
det blir en dag på stranden...............neh i snön! Det kommer mera! Känns bra. Ska hämta en hund efter jobbet idag och ta en promenad med honom. Gör nästan vad som helst bara man får vara ute!
 
 
 
 

Vilken jävla bil.........

Vilken jävla bil...............tyckte först inte den var så i ögonfallande.
Men va fan! Den är ju cool. Kolla in vissa linjer. Aj aj aj............
 
 
Den ska få det vackra namnet Stingray...................
 
En sådan vill jag ha............inklusive en ny tatuering ;-)
 
Igår satt jag med klubbarbete hela kvällen, telefonsamtal både hit och dit. Kul men ack vad jagvar trött när jag gick och la mig. Dessutom rätt nöjd!
 
Idag är jag också nöjd, det ska snöa och jag ska vara ute hela dagen! Jipiiiiiiiii
 
 
 
 

En hästkraft mellan benen............

En hästkraft mellan benen, men dock på många kilon. Inte som vanligtvis med flera hästkrafter under huven. Efter kaffe, bloggande som vanligt på morgonen så tog jag en långpromenad med Tobbe. Så otroligt härligt med vinter sol och minus nio grader på tempmätaren. Efter vår runda passerade vi granngården och det slutade med att jag fick lov att gå med på att provrida Ninas häst. Tycker det är rätt läskigt...............har inga kunskaper om hur man rattar runt dem. Men det var hur kul som helst och han svarade på mina kommandon med tyglarna. Ett ovanligt söndagsnöje, sist jag red var nyårsdagen för säkert femton år sedan. Men igår gjorde jag det igen! Kände mig som en 5åring på hästryggen, lite kul faktiskt och spännande. Han kan ju göra vad han vill med mig............
 
 
 
 
Passerade fler hästkrafter i hagarna på vår tur.............
 
 
 
Tror att hästkrafterna ska vara under huven, för min del. Men kul var det att provrida.
 
 
På eftermiddagen var det kalas i Skälby och sen hände det roligheter.............
 
Åkte genom Stockholm såååå fiiiiiint! Ålskar vintern oxå!
 
 
 
 
I Skälby låg en gammelbil bakom oss. En som luftade bilen denna vackra vinterdag!
 
 
På väg hem var det -16 grader i Rosenhill................
 
 
Skypade med Maria. det kändes så bra. Hon mår så bra på sin ö i Karibien. Hon har sjugosjugrader på natten och hur varmt som helst i vattnet, spelar vollyboll på stranden. Har fått solbränna och kontroll på sitt konditori och produktionen från det till hotellet alla kunder.
 
Gick och la mig som en lejonhona i min säng igår kväll, Spinner som en katt................när barnen mår bra.
 
Har bokat mig för roligheter med klubben i februari, det känns roligt med lite Hard rock igen. Bilmässa är det i slutet av januari och After-work i klubblokalen. Nu går vi mot våren..........
 
 
Ha en bra dag i kylan och vårt vackra vinterlandskap..........på med tröjan!
 
 
Kramiz från mig och ha en bra arbetsvecka!
 
 

Jävligt BRA lördag!

Jävligt BRA lördag var det igår. Pappa kom ut för att hjälpa till att passa in tak-luckorna, Tobbe hjälpte till och jag hjälpte till och mamma var med. Hon satt i fotöljen och hejade på!!!
 
Vi lyckades få dit dörrinredningen också. Bilen börjar äntligen se hel ut!
 
 
 
 
Fick borra upp hålen för att de ska passa de nya luckorna. Inte kul att se dem sätta borren i min bil, men ska det vara så ska det vara rätt! De måste passas in snyggt och sitta fast när man drar ut på vägarna. Det kan ju inte bli som det blev för rörmockaren .......en cab off!
 
 
 
Skruvar i mängder, bara till att välja rätt! Hela bordet var fullt..............
 
 
Arbetsbord!
 
 
 
Han är cool ! Min pappa ! Han kan ligga och arbeta så här vid 78 års ålder !
 
 
Efter en hel dag i garaget så är det ett par skimsbrickor som fattas för den sista justeringen. Det ska beställas, sen så !
 
 
Kvällen igår blev en härlig middag med mamma, pappa och Tobbe. Jag började på middagen, mamma tog över för jag drog ut i garaget igen. Så det vart en jävla bra lördag.
 
Dessutom har livet vänt för Maria, hon stormtrivs på sin Karibiska ö. Satt igår kväll och scannade 154 recept som jag skickade till henne i Karibien. Fick mail från henne i morse. Nu känner jag mig inte så naken, mamma! Tack mamma du är bäst! Det tog halva morgonen och halva natten, men det är det värt. Ingen träning igår, men nu ska jag städa huset och sen väntar milrundan ute i vårt härliga vinterklimat idag!
 
 

Tur att det inte är sommar !

Tur att det inte är sommar ! Då hade det vara fara för livet som man åkte på våra vägar. Fast då hade han (PLOGBILEN) inte varit där!
 
Igår låg jag bakom plogbilen på väg till jobbet. Han plogade två körfält samtidigt och låg med sin stora lasbil i motsatta körfältet.................
 
 
I en kurva  mötte han en tankbil, tur att det inte var sommar och det kom en sportbil eller MC i hundra åttio. Men det är ju som jag säger, då hade ju inte plogbilen heller varit där. Hi hi ho
 
 
Det var bara för tankbilen att backa snällt!
 
 
 
............och jag passade på att smita förbi den stora tankbilen jag också!
 
På morgonen var jag ute på halvmilen med vinden verkligen piskande mot mitt ansikte. Det blåste småspik! Alla dessa små snökorn kände som spikar från en spikpistol i ansiktet...........lite plågande skönt kanske! Pratade med lite Corvette-vänner och pappa. Sen var det duschen och pimpa upp utseendet inför en arbetsdag i pulkabacken. Åkte pulka ett par timmar, ingen stötdämpare på min pulka inte och baken är öm.
 
Kom hem till räkafton med goda ostar och vin, tog en grogg och spelade Filipin! Julen är ännu inte slut.....
 
 
 
Idag har jag redan lyckats sova förlänge, men det kan jag vara värd. Låg och mailade med Maria sent igår kväll och somnade sen gott !
 
Idag blir det en dag i garaget.............
 
 
Luckorna ska passas in i T-bågen.
 
 
 
 

Vad fan händer i mitt liv????

Vad fan händer i mitt liv???? Allt går så fort ! Tiden bara försvinner ! Inga mysiga blogg och fikastunder denna vecka framför datorn. Har inte tid ........liksom! Kaffet har jag drucki i bilen på väg till jobbet om mornarna.
 
Hela jul och nyårshelgen var jag en curlande ¨morsa¨till min stora dotter. Bara fixat allt till henne så allt skulle gå i lås. Från hennes hemkomst från norge med mögeltvätt, vårat julfirande, packa till hennes resa till Åre över nyår och sen en dag hemma innan hon reste vidare till Karibien. Nu är hon där och fattar ännu inte riktgit vad hon gör med sitt liv, arbetar utomlands där man har semster. En blandning som är svår att smälta på direkten. Ni förstår att mina barn betyder lika mycket som mina bilar eller tvärt om! Hon har det iaf bra just nu...........
 
Guadelapoue igår kväll ( från Maria)
 
Vi körde Maria till Arlanda tidigt lördag morgon, sista service på fyra månader (tror jag ).
 
Firade söndagen med stort fikabord för mina Corvette-vänner. Inget som var planerat. Hade tänkt åka till mamma och pappa, men han ville komma ut och kolla in mina gummilister som nu är monterade........så vi vände på steken. De kom ut till oss! På fyrtiominuter hade jag fått ihop ett fika-gäng av Corvettekompisar som bor i närheten som var villiga att komma på fika på kort varsel............inom en och en halv timme. Vi vart hela elva personer.............så härligt! Vilka kompisar man har! Så mysigt! Jag fick koppla av och skratta med mina underbara vänner. Det vart garagevisning och gummilist-inspektion. Det vart godkänt!
 
Foto från limningen........
 
 
 
Fina blommor från Marre och Janne!
 
 
Under lördagen ¨Pimpade¨ jag garaget. Återanvände gamla fotöljer som jag skulle ha kört till återvinningen, kostade på dem tvåtusen kronor. Fick en myshörna i garaget som man kan sitta och bara njuta i. Alla tyckte den var lite ¨soft¨.
 
 
 
Nytt bord! Ny matta!
 
Sitta här och ta en Whiskey och kolla in Svarten är helt OK!
 
Mys-pys!
 
Vi hade en toppenfin söndag ihop iaf, sen vart det kväller och en promenad på skaren ute!
 
Måndag, planeringsdag på Långholmen
Tisdag, var på jobber tidigt för att göra klart det jag inte han med förra veckan. En rikigt heldag blev det. Åkte hemifrån före sju och efter jobbet drog jag till gymmet. Var hemme till halv nio-pust!
Onsdag, var ute i gymmet i garaget före jobbet och gjorde ett pass där. Onsdagkväll i soffan.
Torsdag, vaknade med huvudvärk - oväder ute! Tanken att vara hemma igår kom som en il genom huvudet, men jag måste bara testa om det kan bli bättre. Stoppar i mig ett par värktabletter och drar till jobbet. Efter uteidrott i fyra timmar börjar huvudvärken att släppa, min kollega kroknar istället. Hon har också huvudvärk, hon går hem och jag får jobba över. Inte som jag planerat precis. Hemma efter klockan sex igår. Somnade i soffan med mössan på!
 
Vaknade nu på morgonen - utvilad. Sitter här med kaffe, te och bloggande. Nu ska jag ta mig en promenad på en timme ute i snöandet.............en ny dag med pulkaåkning i backen. Lovar att benen får sig ett träningspass de också.
 
I morgon tror jag att det blir en dag  i garaget för att passa in luckorna i T-toppen! Vi får se !
 
Ha en bra dag.
 
PS! Sorry ni som kollar om jag skriver något att jag inte skrivit denna vecka. Motorn går på högvarv som ni förstår och jag har inte dragit i handbromsen förrän idag. Nu ska jag fylla på med ny motorolja och gå på en inkörningsperiod! Ha det bra alla mina kompisar..........

Fredagen, motorn igång på högvarv!

Fredagen, motorn igång på högvarv! Vaknade tidigt och körde tvättmaskin, pratade i telefon med Corvettevänner. Surfade runt på nätet, bloggade och annat. Sen drog jag till jobbet, pratade med ännu mer Corvettepersoner i telefon på väg till jobbet. Hela bilen var full med saker från IKEA som skulle in på min arbetsplats och monteras ihop. Jag meckade IKEA-möbler, möblerade om rum nummer två, städade, fixade avgifter, monterade lampor, hängare och jag vet inte vad. Missade en skruv så jag körde skruvdragaren in i finget. Hur klumpigt som helst! Plockade in hela Transporten med skit som skulle till återvinningen.................hemma till sex. Lagade middag.......drack vin och det var då!!!!!!
 
Det var då som Maria och jag började dricka vin. Hon är så nerös inför hennes resa så lite vin satte fart på packandet. Klockan åtta på fredagkvällen var allt klart och halv nio sov vi för natten, denna fredagkväll. Klockan stog på halv tre, lördag morgon.
 
Halv tre lördag morgon, uppe och fixade frukost. Åkte hemifrån klockan halv fyra för att vara på Arlanda i tid. Växla in pengar och sen var det in-checkning för Maria.
 
 
Maria drar till Karibien i fyra månader.......
 
 
 
Efter Arlanda åkte vi hem........fikade och då satte jag igång med Julgransplundringen. Plundrade granen på godis och annat, ensam och övergiven :-(
Maria drar till Karibien och plundrar skepp och vrak. Hittar kanske sin pirat!
Sofia jagar runt och plundrar sitt kontokort på rean och kollar in killar!
 
 
 
 
Efter julgransplundringen och den städning som följde drog jag till IKEA. Stog på låset när de öppnade........handlade till mig själv och till min arbetsplats. Sen fick jag dra till Södertälje för att hitta det jag sökte. Hittade två Amerikanska mattor som jag ska ha i garaget.
 
 
 Var i garaget hela eftermiddagen. Fick lite besök av bryggarKalle, det var trevligt! Jobbade med att städa i garaget hela eftermiddagen och plocka bort det som inte ska vara kvar. Börja kännas rent och fint. Dammsög hela garagegolvet och flyttade runt på lite saker, vardagsbilarna tvättades och sen vart det kväller. Fortsatte med lite städning och plocka in lite saker, nya mattor och annat i huset.
 
Lagade middag, värmde rester denna trettondagsafton. Rester från en julskinka. Carbonarasås och pasta. Sjukt fel, men sen somnade jag gott i soffan.
 
Nu när jag vaknade vet jag att Maria har det bra. Hon har kommit ner till ett liv som hon tror att hon har lite att sätta tänderna i. Kanske inte en dans på rosor, men ack så vackert. Hon landade halv tolv igår natt och då var det 27 grader varmt och fuktigt.
 
Idag ska jag göra ?????? Vet inte ännu!
 
 

Går på alla cylindrar...........

 
Går på alla cylindrar.............igen! Nu är det full fart på mig igen. Många järn i elden som ska fixas. Lyckades med en del igår men har lite kvar. Var förbi min verkstad på morgonen med bilen men de var inte där. Ringde dem vid tolv och då var de där! Får komma in vilken dag jag vill nästa vecka så ska de kolla varför motorlampan lyser. den tändes för ett tag sedan utan att bilen går sämre, då får man gör en felkodninge med någon speciell maskin och då kan man hitta felet. Ja så är det!  Så denna punkt kvarstår...........
 
Möblerade om ett rum på jobbet igår och sen var jag på IKEA med chefen och handlade möbler till jobbet. Ska fortsätta med rummet idag och lyckas försöka hinna med ett rum till. Mysigt och fint ska vi ha det på det nya året. Man ska trivas på jobbet också. Var hemma till middagen igår kväll, sen vart det jobb inom klubben med lite telefonsamtal. Hoppas det går vägen nu!
 
Pratade med Janne igår, hoppas vi kan hinna med en fika under helgen. Tänk vad man hinner mycket mera när det är sommar. Då hinner man träffa sina vänner och fika och ha det trevligt. Nu är det mörkt och trist ute igen, snön är borta och man vill bara sova i soffan. Ja så är det på kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det fredag, underbart! Så i morgon är det helg igen............kanske en sväng till garaget och se hur luckorna kommer att passa i rutramen. Slipa lite rost på ett reservdäck och lite annat finns också att göra. Måste få till det sista med motorhuven. Måste ringa bil-lackeraren och hoppas att han har tid. Ja, ja, ja allt är inte kul! Det måste bara göras............
 
Ha en bra fredag.............hoppas på att få träffa lite Corvettevänner i helgen. Ska vara på Arlanda klockan fem på lördag morgon, då drar Maria till Karibien. Hon kom hem halv ett i natt från Åre. Hon har alltid något på gång, kanske lite som sin mor!
 
 
Fula miner !!!!
 

Att minnas...........

 
Att minnas kan nog bli bland det finaste man kan göra. Igår var det en sådan dag. Mindes och saknade en av mina gamla Corvettevänner. Han finns inte längre med. Det känns tråkigt. Det är då man får minnas alla underbara stunder man har haft tiillsammans med Corvetterna. Minnas och bara njuta  av det fina. Komma ihåg och försöka förvandla den energi man får till något positivt. Minnas musiken från hans CD, att han körde nercabbat fast det regnade och blandade busgroggar på Corvetteträffar. Fanns ingen som kunde sprida så mycket glädje med sina snabba roliga svar och berättelser/historier.
 
Igår var det första arbetsdagen för 2013. Den var jobbig! Var inte riktigt van med inrutade dagar. Tänk vad skönt det är med ledighet och att man bara kan göra vad man vill. Efter jobbet var jag och åkte jag till gymmet i Jordbro och tränade. Efter middagen så hamnade jag i soffan med en tidning ...............men somnade!
 

Nyårs-seg!

Nyårs-seg! Första dagen på det nya året var man som en seg råtta. Ingen fart på maskineriet. Man sega sig igenom dagen som en gammal tvåtakts-motor.
 
 
Tog en promenad ute i vårsolen på två timmar och fyra minuter. Klockat och klart! Sen blev det ägg-lunch och slötittande på TV fram till fem då jag röjde bort julen. Ljusstakar och jultomtar, det jag har kvar är julgranen.
 
Var ute och kollade om listerna på C3an vart bra. Godkänt!
 
 
Nu är det vardag igen och jag ska börja arbeta om trettio minuter.............ha det!
 
 
 
 
 

Gott slut på 2012 och ett Gott Nytt År........

Gott slut på 2012 och ett Gott Nytt År..........blev det. Att slutet på 2012 blev så bra är jag jätteglad över, då kan bara 2013 bli bättre än 2012. Ska sätta upp lite mål och bara tänka på dem, inte på allt!
 
Nyårsafton vart en heldag garaget. Var ganska tidigt ute i garaget och sorterade bort gamla bildelar från renoveringen av Stingrayen. Man ska ju kasta ut det gamla och ta hand om det  nya!  Åter en dag utan skidåkning men med limtub, gummilister och annat som intresse. Hade inte så mycket med tid för lunch så det blev en sportlunch i garaget!
 
 
Hittade små nyårspresenter från pappa i garaget. Visste inte att han lagt in dem. Saker som han beställt via Håkan. Små tassar till luckorna som fattades när man ska stänga och knäppa fast dem. De bara låg där på bordet. Tack pappa! Vet inte när du la dit dem. Var det på julafton kanske?
 
 
Det kommer att bli nästa mål att. Passa in luckorna i t-toppen.
 
 
Hittade också en klammer som fattades till dörrstaget.Vet inte vad de heter. Har hört namnet förut men nu så kommer jag inte på vad de heter. Men jag vet var den ska sitta och det är det viktigaste, och hur man monterar dit det rätt.
 
 
Monterade dit alla gummilister igår iaf. Något som jag har velat gjort länge och haft som ett mål under 2012. Nu lyckades det målet bli genomfört sista dagen på året. Nyårsafton 2012. Så mysigt att vara i garaget och bara njuta av atmosfären och lugnet där. Blevdessutom rätt rolig i huvudet efter att sniffat in ångerna från limmet. Man arbetar ganska nära limningen. Fick gå och sova middag när jag var klar!
 
 
När listerna var limmade var det bara att stänga till dörren och låta dessa sitter i tryck ett par dagar så kommer de nog att sitta ett par år.
 
 
Båda dörrarna är klappade och klara! Gummilister i tryck/press!
 
 
Nyårsaftonskvällen blev lugn och nu är det ett nytt år. Så härligt. 2013!!!! Rådjuren är framme och äter lite frukost nu och det ska jag också göra. Haft en jävla jobbig natt. Somna vid två, vakna vid tre. telefonen ringde vid både två, tre och fyra. Vilken jävla natt. nyårsnatt! Nu ska jag ta mig en skön dag. Kanske sova lite middag och bara ta det lugnt. Inte mycket att göranär vädret är som det är. Stog ute och sköt raketer i regn vid nyåret. Hur fränt var det? Inte speciellt fränt! Idag ska det bli en träningsrunda och sen är det arbetsdag i morgon. En kort arbetsvecka med tre dagar och sen följs den av en helg då man ska gå på bal. Trettondagsbal............
 
Nu är det ett nytt Corvette-år med nya träffar och nya turer med bilen. Måste få åka C3a i år. Ett av mina mål. Få bilen besiktigad och körduglig.............
 
 

RSS 2.0