Vad fan händer i mitt liv????

Vad fan händer i mitt liv???? Allt går så fort ! Tiden bara försvinner ! Inga mysiga blogg och fikastunder denna vecka framför datorn. Har inte tid ........liksom! Kaffet har jag drucki i bilen på väg till jobbet om mornarna.
 
Hela jul och nyårshelgen var jag en curlande ¨morsa¨till min stora dotter. Bara fixat allt till henne så allt skulle gå i lås. Från hennes hemkomst från norge med mögeltvätt, vårat julfirande, packa till hennes resa till Åre över nyår och sen en dag hemma innan hon reste vidare till Karibien. Nu är hon där och fattar ännu inte riktgit vad hon gör med sitt liv, arbetar utomlands där man har semster. En blandning som är svår att smälta på direkten. Ni förstår att mina barn betyder lika mycket som mina bilar eller tvärt om! Hon har det iaf bra just nu...........
 
Guadelapoue igår kväll ( från Maria)
 
Vi körde Maria till Arlanda tidigt lördag morgon, sista service på fyra månader (tror jag ).
 
Firade söndagen med stort fikabord för mina Corvette-vänner. Inget som var planerat. Hade tänkt åka till mamma och pappa, men han ville komma ut och kolla in mina gummilister som nu är monterade........så vi vände på steken. De kom ut till oss! På fyrtiominuter hade jag fått ihop ett fika-gäng av Corvettekompisar som bor i närheten som var villiga att komma på fika på kort varsel............inom en och en halv timme. Vi vart hela elva personer.............så härligt! Vilka kompisar man har! Så mysigt! Jag fick koppla av och skratta med mina underbara vänner. Det vart garagevisning och gummilist-inspektion. Det vart godkänt!
 
Foto från limningen........
 
 
 
Fina blommor från Marre och Janne!
 
 
Under lördagen ¨Pimpade¨ jag garaget. Återanvände gamla fotöljer som jag skulle ha kört till återvinningen, kostade på dem tvåtusen kronor. Fick en myshörna i garaget som man kan sitta och bara njuta i. Alla tyckte den var lite ¨soft¨.
 
 
 
Nytt bord! Ny matta!
 
Sitta här och ta en Whiskey och kolla in Svarten är helt OK!
 
Mys-pys!
 
Vi hade en toppenfin söndag ihop iaf, sen vart det kväller och en promenad på skaren ute!
 
Måndag, planeringsdag på Långholmen
Tisdag, var på jobber tidigt för att göra klart det jag inte han med förra veckan. En rikigt heldag blev det. Åkte hemifrån före sju och efter jobbet drog jag till gymmet. Var hemme till halv nio-pust!
Onsdag, var ute i gymmet i garaget före jobbet och gjorde ett pass där. Onsdagkväll i soffan.
Torsdag, vaknade med huvudvärk - oväder ute! Tanken att vara hemma igår kom som en il genom huvudet, men jag måste bara testa om det kan bli bättre. Stoppar i mig ett par värktabletter och drar till jobbet. Efter uteidrott i fyra timmar börjar huvudvärken att släppa, min kollega kroknar istället. Hon har också huvudvärk, hon går hem och jag får jobba över. Inte som jag planerat precis. Hemma efter klockan sex igår. Somnade i soffan med mössan på!
 
Vaknade nu på morgonen - utvilad. Sitter här med kaffe, te och bloggande. Nu ska jag ta mig en promenad på en timme ute i snöandet.............en ny dag med pulkaåkning i backen. Lovar att benen får sig ett träningspass de också.
 
I morgon tror jag att det blir en dag  i garaget för att passa in luckorna i T-toppen! Vi får se !
 
Ha en bra dag.
 
PS! Sorry ni som kollar om jag skriver något att jag inte skrivit denna vecka. Motorn går på högvarv som ni förstår och jag har inte dragit i handbromsen förrän idag. Nu ska jag fylla på med ny motorolja och gå på en inkörningsperiod! Ha det bra alla mina kompisar..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0