Jajamensan!

 
Jajamensan!Nu närmar man sig målet. Att få lite fritid över till annat. Har varit tungt ett tag. Ska vara överallt och fixa allt, känns som att jag ska gå sönder. Slut på klagan.....................nu ska jag ha ego-tid och börja ett lite bättre liv. Alla uppgifter på jobbet är mer eller mindre klara, klubbarbeten klara, Sofia som skriver kontrakt idag och som jag ska hjälpa nu på morgen att flytta och göra klart de sista papprena. Igår var jag i Sumpan och packade pallarna till Sommarmötet med världens bästa Öhrn. Tur att han vill hjälpa mig, skulle aldrig klara av det hela annars.
 
 
Undra om jag ska börja fira redan ikväll???? Det är ju cruising i Stockholm, Sveavägen fram och tillbaka! Tror jag ska fira med att åka in och köra ett par varv och träffa Örnen och de andra polarna.
 
Igår kväll var ja hemma hos mamma och pappa och fick en av de godare middagarna serverad. Efter att stökat runt i Sumpan för att packa allt så ringde jag MAria och hon var hos dem och åt middag. Det fanns mat över så jag drog självklart dit, hungrig som en varg! Hemma sent och vaknade tidigt nu på morgonen. Ska gå ut och packa bilen med utemöbler som Sofia ska ha på sin uteplats. Hon har köpt en 1,5a som det heter. Lägenhet med lite sovalkov och uteterass på 20 kvadrat. Så fiiin!
 
Ha en bra dag så kanske det kan bli lite cruising till kvällen.....
 
 
2012
 
 
 
 
 

tisdagen försvann....

Tisdagen försvann i ett nafs. Dagarna försöker bita mig i hälarna. Jag bar rusar fram, rusar fram med tiden som jagar mig. Hinner en hel del men inte allt som jag vill. Måndagen försvann, tisdagen försvann. Måndag kväll jobbade jag över. Skulle gå hem tidigt i tisdags men, men. Det blev till att arbeta över. Kom hem och där på köksbordet låg ett kuver med små klistermärken som skulle klistars på påsarna till Billingehus och sommarmötespåsarna där. Var vrålhungrig, vill inte äta piller, slänger fryst lax i kallt vatten, den tinar fort. God och sen middag....................somande sent, alldeles för sent.
 
Namnlapparna är klara NU!
 
 
 
Har flyttat ut mina citronträd.............
 
 
 
 
Clementinträdet, snart kan jag skörda!
 
 
en citron var klar och ramlade av, klar till groggen på lördag.......
 
 
 
igår var det en härlig dag på jobbet. Hade lite orientering med eleverne, eldningskunkap och sen grillade jag hamburgare till barnen medan de fick köra aktivitetsbanan. en helt underbar dag trots regn och mulet väder. Var ute från halv åtta till tre.
 
 
 
Efter jobbet åkte jag hem, middag, handlade mat, till Lasse ¨Lövis¨ för att fixa bildspelet till sommarmötet. Lasse ska köra en föreläsning om Corvettens historia. Mycket från C1 till C3................han har så mycket fina bilder. Skulle vilja göra en fototapet av någon. Snacka om att man börjar eller är Corvettenördig! VARNING!
 
Ikväll ska jag träffa Lasse Öhrn som ska hjälpa mig att packa pallarna till Billingehus.
 
På fredag sak jag inte boka något........................jo! En grogg!
 
Hoppas på sol till helgen.....
 

Måndag, måndag...........

Måndag, måndag Igen!! Dagarna rusar fram och lika så veckorna. Vecko-race, inte dragrace eller banrace utan veckorace.
 
Jag och Öhrnen had eget race på Tierps arena. Bilrace................
 
 
Igår hade jag fullt ös på jobbet, jobbade dessutom över till efter åtta. På morgonen hade jag hunnit med tvätt, Powerwalk och städ av uterum. Ställde ut alla mina medelhavsväxter. Citronträden blommar och clementinträden blommar och apelsinträden blommar och olivtäden har fått för mycket vatten.
 
Jaha! Så var det med det. Hade inte bloggat på flera dagar så här kommer det.........
 
 

Söndag 26 maj

Vaknade kvart över fem, låg och drog mig. Då ringer Sofia.....05.39 är klockan. Hon bara skriker............mamma! det är såååååååååå fint!!! Jag är på hem från krogen i soluppgången..............
 
Det där har man ju upplevt själv, att lämna krogen och möta solens ljus en fin sommarmorgon på väg hem till sängen. Det är rätt fiiiiint! Jag förstår henne. Något man bara måste få uppleva! Jag minns många bra saker som igår.....................fast jag är ju inte så gammal. Hihihi
 
Gick upp och fikade, fixade matsäck och drog till tierp igen- Lämnade hemmet vid sju. Ännu en fin körning upp till Tierp. Idag tog vi min C4a, det gick som trollet upp. Låg på sjätte växeln och bara njöt av morgonen och bilkörningen. Fina vägar och brummandet av hästkrafterna från V8an. YES!!! Så naijs!!!
 
 
 
Min lilla pärla i morgonsolen................
 
 
Stog i insläppet ett tag på morgonen. Bilen parkerad på klubbparkeringen och sen intog jag läktarplats. Hela långa dagen var det dragracing. Så myyyyyyyyys! Ljud, ax, styrka, snygga bilar, motorras, topptider och annat.
 
 
Sol, sol, sol hela dagen. Satt på läktaren och solade samtidigt som jag solade. Hade det så gott! Mår som en prinsessa en sådan här dag.....
 
 
Klubbkompisar som körde. Klubbkompis som satte bra tid!
 
 
Dessutom så körde Disel-doris.........finns det något mer publikvänligt???? Svar: - Nej!
 
Efter en helt underbar dag så körde vi hemåt och mötte regnet i Uppsala. Hemma i Stockholm hade det regnat sedan tidig förmiddag, så dagen i Tierp gav klart mycket bättre väder.....
 
 
När vi skulle tanka bilen på väg hem så backar en stor stadsjeep in i min Corvette. Skador blev det inga stora men fan vad jag blev arg!
 
Kom hem till morsdagsmiddag som Maria hade lagat, så gott!!!
 
 
Slappade en stund framför TVn och kollade in reprisen av finalen av motallaodds....
 

Lördag 25 maj

Vaknade före fem. upp och tog morgonfika. Fixade matsäck och packade lite kläder för att tillbringa en hel dag på Tierps arena. Lämnade hemmet klockan sex och hade en underbar resa genom ett öde Stockholm. Inga bilköer, bara en och en annan knegare och taxibil......
 
 
Bra prognos för dagen och helgen!
 
 
 
Stog i insläppet på morgonen....
 
 
 
Klubbparkering med en höjdare!
 
 
kollade in banracing, med speakern i hörlurarna..............
 
 
 
Blandade bilar körde banracing under dagen............
 
 
 
en Snygg biltill !
 
Efter en toppendag på Tierp arena så fick jag köra C5 hem. Så trevligt, så underbart. Hem i kvälls-solen till stugan och middag. Körde Maria till tåget och sen satte jag mig och arbetade med klubb-uppdrag. Monterade alla namnskyltar och var klar med det klockan halv tolv. trött tror du ????
 
 
600 stycken. 400 stycken gick klockrent in i namnhållarna. 200 stycken fick jag klippa för att de skulle passa. Hur orkar jag??????
 
 
 

fredag 24 maj

Jobba hemma på morgonen, träningsrunda och sen till jobbet. Fullt ös! Fullt ös hela tiden. Efter jobbet var jag och handlade och sen hem till middag. planerade lite inför Tierp. Tobbe hade varit så snäll under fredagen att han hade hämtat namnlapparna som Nutte beställt till sommarmötet och som jag ska montera i namnhållarna.
 
Fredag kväll hände inte mycket. Tog en paus i livet och somnade sött i min säng.

Torsdag 23 maj

Hade idrott hela förmiddagen på torsdagen. Sen var det brännboll och full stress genom Stockholm för möte i Alvik. Viktigt möte, kompade ut från jobbet och satt i bilköer dit. Stockholm är ett kaos! För mycket folk och bilar.............vi behöver mer vägar runt staden. Gör något!
 
Efter mötet så var jag hos mamma och pappa och städade deras hus.
 
Pust! Hemma sent igen!
 
 

Onsdag 22 maj

Onsdag 22 maj.
 
Var med barnen på jobbet på Tom Tits. Var där hela dagen, såååååååååååå roligt. Dessutom följde min Maria med!
 
Mor och dotter i samma spegelbild.........
 
 
Lek i rampljuset........
 
 
 
 
 
efter en bra dga där så tog jag rally-tårtan till Sundbyberg för att möta klubbkompisarna i förrådet för att packa saker till helgens event och hämta hållare till namnskyltarna inför sommarmötet.
 
Hemma i sängen....trött och nöjd.
 

Under kontroll..........

Under kontroll...........japp, läget är numera under kontroll. Igår hade jag arbetskväll på jobbet. Stog där mitt på gårdsplanen och styrde mammor och pappor vad de skulle göra fram till halv nio igår kväll. Vilka underbara föräldrar.........massor vart gjort. Styrde upp inköp av byggmatriel på byggshoppen också. Killarna där fick jobba..hihihi.
 
Nu på morgonen har jag
  • skrivt ett reportage till CM.
  • Skickat  lite mail till klubbkompisar.
  • Packat bilen för att åka till klubblokalen ikväll.
  • kört en tvättmaskin
  • skrivit milräkning till jobbet
  • planerat
Nu ska jag till jobbet och sen tillbringa dagen på ett roligt ställe med barnen. Där kan man leka hela dagen. Jipiiiiiiiii!
 
PUST!
 

Jobba till halv tio.....

Jobba till halv tio igår kväll. Jag och Janne på jobbet ska göra klart vår skoltidning. Vi hade fått tid igår till det på jobbet, vikarie var insatt för mig och tiden låg framför oss. VAd händer??? Jo, det blir strömavbrott och inte en enda dator fungerade. Vi fick plocka ihop allt matrial tog med hårddisken och åkte hem till mig. Satt med arbete hela kvällen. Var klar halv tio - pust! Varför säger man aldrig nej! På morgonent satt jag hemma och fixade med olika dokument, sedan for jag till jobbet. Pratade med min bästa vän i telefon. Mår så bra av våra samtal......... hade innan dess lyckats prata bort en timme i luren med Jerka. Vi har alltid massor att prata om. Just nu är det Tierp som står på tur...........det blir Tierp till helgen! Hoppas på sol och bra väder bara!
 
 
 
Idag ska jag jobba över igen och ha arbetskväll med föräldrar och personal. Jag är arbetsledare...............Pust! Kul! Får bestämma!
 
Ha en bra dag. Nu håller jag på att avkalka kaffemaskinen så att jag får lite mer gott kaffe. Morgonens goda dryck!
 
Vil åka Corvette NU! Tror på lite ledighet snart............hoppet är det sista som överger en!
 
 
 
 

Va???

Va???
 
Det här är inte klokt! Vad händer med min tid? Att jag inte har skrivit sedan onsdags morgon gör mig orolig. Tror snart att jag gör saker som jag inte gör. Man man syns numera mer med MMS och Facebook, så jag tror att andra sociala medier tar över  min tid. Fast det är bloggen som gör mig glad och avkopplad. Att bara sitta här en stund och skriva av sig............
 
Onsdag var visst senast jag skrev.
Onsdagen var en bra dag. Hade med mig några barn i bilen till badhuset, de ville aldrig sluta att åka med mig i min Transport. De älskade bilen, precis så som jag gör. Jag fick verkligen tummen upp. Den var så skön, sköna säten, luktade gott och hade bra musik. Vad mer kan man begära?
 
På kvällen var det styrelsemöte, telefonkonferans........
 
Torsdagen
Ute hela dagen med idrott och bollspel, orientering och brännboll. Underbar dag. Efter avslutad arbetsdag for jag hem till stugan och vi firade Maria. Hon hade bakat så mycket tårtor och kakor. Hela köket var fullt med bakverk. Så gott.
Maria önskar sig en Mustang, men hon får nöja sig med att låna mammas Corvette!
 
Fredag
 
Lugn morgon, städade lite och plockad efter gårdagen. Jobbade och sen for jag till Haninge med bilen för att handla lite priser till eventet på lördagen. Köpte en ny uteväxt.
 
 
Ni ska inte tro att jag längtar till Kanarieöarna ?????????? Hemma lagom till räksmörgås och Let´s dans som jag somnade gott till.
Vaknade halv två på natten och städade farstun från blommor. Mina citronträd blommar och när de blommat över så rasar allt ner på golven. Städade och pratad med Maria i telefon så hon inte skulle somna på pendeln hem. Hämtade henne vid tåget kvart över två och sen blev det en natt-macka.
 
Hemfosa......
 
 
Lördag
 
Uppe tidigt, glad och lycklig. Första turen med Corvetten idag. Ska köra en Oldies-tur med Jerka till Häringe slott. Vi samlades klockan nio i Botkyrka, jag tankade bilen full i Tumba för att slippa åka på de sista dropparna. Vi körde karavan gamla södertäljevägen, Järna och ner till Skanssundet. I Skanssundet tog vi en fika och njöt av livet där. Han kommer att öppna Bistrot 1a juni så första onsdagsträffen där blir den 5e juni. Dagen före Nationaldagen. Middag på Skanssundet den 5e juni alltså! Efter Skanssundet for vi vidare till Häringe Slott för att äta en lunch på slottet. Lite mingel och kolla in deras gamla Bowlingbana och trädgård blev det också tid till. Efter Häringe hem till stugan, målade lite på huset, middag, Hockey och sen Melodifestivalen som jag somnade till. Somnade efter låt nummer sex. Bra va??? Ute var det spöregn, så mycket regn så att det var störningar på TV.
 
 
 
 
 
På kvällen kom regnet och regnbågen, men då stog Corvetten redan i garaget.
 
 
Söndag
 
Arbetsdag ute på tomten. Loppisen på Lissma gård. Handla i Haninge. Kollade runt på ute-spa, kan hända att det blir ett snart. Jag har fått Tobbe att gå halva vägen var. Eftermiddagen blev det surfande av på olika hemsidor och sen middag............PUST!
 
 
 

Lugn dag med stress.....

Lugn dag med stress.............japp! Det låter konstigt, men så var det. Så otroligt lugnt ute på gatan. Inte en enda motorcykel och endast en raggarbil. När solens strålar tittar fram efter förmiddagens regn så kommer han. Han med stora jenkar-bilen och högtalare stora som soptunnor på vägen. DUNK; DUNK; DUNK är allt man hör. Stress på jobbet hela tiden. Saker som händer och allt som jag ska fixa. Hinner inte med alla mina arbetsuppgifter. Jág har ett schema som inte håller. Ingen rast knappt och sen är jag inblandad i så många arbetsuppgifter. Elisabeth fixar det, Elisabeth gör det. Elisabeth ska kolla av det. Elisabeth tar hand om det. Har bara lust att skrika neeeeeeeeeeeeej till det som inte är viktigt, men vad tycker chefen om det? Nu sitter man upp klockan fem på morgonen och gör planeringen för att på jobbet finns det inte tid. På min arbetstid så att säga, just nu gör jag den på min fritid. Hinner inte ta hand om mig själv eller om bilen. HAr ännu inte kört Corvette i år och nu är vi mitt i månaden maj. Varför ställde jag på bilen? Går jag till doktorn just nu så blir jag nog sjukskriven för nu värker axlar och ben av all stress.
 
Fan vad jag klagar!
 
Skulle kunna tänka mig en onsdagsfika vid Skanssundet, men ikväll är det styrelsemöte. Fast det gillar jag att prata ihop mig med kompisarna där!
 
 
Det kommer en torsdag och en fredag också............
 
Igår var det L-ABC kurs på jobbet. Så kul. Fick prova en defilbrator, lägga jobbarkompisen i stabilt sidoläge, göra mun-mot-mun metoden på en docka och prova rädda en docka vid hjärtstopp.
 
Nu vill jag ha cruising...........
 
Efter regn kommer solsken............
 
 
 
 
 

Jag står och dreglar......

JAg står och dreglar...............på dagarna just nu. Så jobbigt! Jag vill också vara med! Min arbetsplats ligger precis där alla motorcyklar och bilar testar sina köregenskaper oc hur fort de kan köra. Startpunkten är precis vid mitt jobb. Åhhhhhhhhhhhhhhhh! Jag hör dem hela tiden när de axar för att sätta rekord som de filmar med sin action-kamera och lägger ut på nätet. Där står man på dagarna och dreglar. Vilka bilar , vilka hojjar! Hela tiden hör man dem. Kanske inte idag eftersom de hotar med regn.
 
Jag tycker iaf att det är jobbigt. Längtar att få dra själv på en repa. Jag tycker inte jag hinner något. Hela mitt liv är inbokat med saker som ska fixas med jobbet eller med klubben. Ingen tid över för träning just nu vilket är min undergång. Måste börja prioritera. Hälsan borde gå före! igår morse var jag ute och provade löparskorna igen. Sist jag löptränade var semestern på Kanarieöarna............
 
 
 
Har suttit och jobbat med klubbplanering igår kväll och nu på morgonen. Nu är kaffet slut och jag ska ut! Jobbar ute hela dagen idag............skönt! Regnkläderna får jag nog inte glömma.
 
Ha en bra tisdag...........
 
 

Sol, kalas, Rum

 
Söndag morgon - Seg morgon, mina sovtider är ur rytm. Somnade om ute i solen och väcktes vid halv elva för att duscha och dra vidare. Aldrig hemma numera. Börjar känna att tiden rinner iväg för mycket nu. Önskar mig en dag hemma för att bara ligga som en katt i solen och spinna. Behöver sola på min bränna lite just nu......just nu är jag beige. Trodde på sol i lördags men det var moln där jag var och sol hemma på altanen. Igår vart det fika hos Andreas för att fira honom. Tankarna far till bilen, när ska jag hinna emd den??? Idag är det samtal på jobbet, sen stänger jag. I morgon kvälls-möte på jobbet, onsdag styrelsemöte, torsdag fyller Maria år, fredag = tomt....................tid, ge mig tid!!!
 
Lite kul igår. Eva min syster satte sig mitt mot mig vid bordet. Vi har valt samma bröd och pålägg och dessutom tagit en tugga på smörgåsen innan man satt sig till bords efter att hämtat kaffet. Syskon.......
 
Tårta idag också!
 
 
Andreas fick ett Olivträd av oss till sin balkong...........
 
 
Glad sommarhjärta från Taxinge, köpte den i lördags.....
 
Hantverkare............
 
Fiiiiiiin........
 
Planterade blommor halv åtta igår kväll. Lite tid över för det också.
 
Tog mig en rom och kopplade av i soffan innan sängen. Maria har med sig traditioner från Barbados hem...
 
Yes! I natt sov jag som en prinsessa. När gjorde jag det senast? La mig klockan nio och vaknade klockan fem. Har hunnit jobba vid datorn, känner energi. Ska prova löparskorna efter bloggandet och kaffet. Så skönt med måndag..........eller hur? Rutiner......

Vårmönstring.................

Vårmönstring......................på alla sätt. Vaknade seg i hela kroppen och huvudet. Funderade på att vara hemma och bara softa! Men så gick jag hemma och fixade med blommorna. Tog ut mitt nya Clementinträd för att det skulle träna på att vara i solen.
 
 
Mitt nya Clementinträd.
 
Jag lekte Humla och pollinerade mina citronträd.
 
Mina olivträd.
 
 
 
Efter lite Ipren och annat så var det dags att hoppa in i Corvetten..........
 
 
'
Trodda jag skulle få sola benen. Det var varmt och soligt hemma, men när vi kom till Södertälje så kom molnen och kylan. Usch!
 
 
Hamnade i en Corvette-karavan till Taxinge efter att kört fel hundra gånger i Södertälje. Fattar inte att dessa avfarter och påfarter. Körde totalt fel och blev sena som faaaaaaaaaaaaan till Taxinge.
 
 
När vi kom till Taxinge var det full fart vid infarten. Blev så glad över att få träffa Helene och att hon var med idag. Hon är så duktig med så mycket annat som gör mig avundsjuk...............var iaf glad över att få se henne.
 
 
Efter en lite lunch fick vi smaka en god tårtbit ( kalori-BOMB)
 
 
Min favorit-pappa i hans Corvette.
 
 
Hejdå Taxinge!
 
 
Bakade mjuk pepparkaka till kvällsfika gästerna. Vid åtta mullrade det in Corvetter på gården och vi fikade samt självklart kolla in garaget och hur motorhuven blev. Somnade starx före tolv, som DÖD!
 
Läste mitt horoskop idag från gårdagen. Där stog.............
 
Den här dagen kommer att bli dyr......................
 
Kan bara hålla med om att horoskåp kan stämma. Dagen blev dyr efter shopping i butiken på Taxinge.........något jag inte hade råd med, men tog mig råd till.
 

Ledig i Stockholm..............

Ledig i Stockholm.............ja, så blev det! Jag vart ledig från jobbet och åkte till Stockholm. Hade an mys-morgon hemma tills det var dags att fara. Maria och jag tog bilen in till staden.............
 
 
Maria har lagt beslag på morfars gamla RayBan från 70talet...........
 
Stockholm och Stadshuset, så vackert!
 
 
Andreas och Maria kollar in bilar när vi vandrar på Hamngatan..............
 
 
Maria vill ha en Mustang, - den där var cool!
 
 
Den har jag i min Iphone, någon han kanske har kört????
 
 
Mormor bjöd på lunch på gamla stället Grodan mitt i vårt shoppande!
 
 
Fiskgryta som slog alla rekord, jag lovar att det var den godaste jag ätit!
 
 
Fick en lektion i att vårda olivträd av restaurangägaren.
 
 
Han plockade ner en oliv så att jag skulle få provsmaka!
 
 
Sen fick vi Is-kaffeLatte...........
 
 
Mamma ¨mormor¨ är så glad och hurtig fast hon har tån i bandage. Hon är tuff hon!
 
 
Packade in påsar och Clementinträdet som jag köpte på Hötorget.
 
 
Satt och pausade på NorrMälarstrand när en BMW kom åkandes och tutade på oss, det var restaurangägaren. Vi har hittat en ny kompis i honom!
 
 
Är så otroligt glad över att få vara med min stora dotter, hon är så fiiiiiiin på alla sätt!
 
 
Satt kvar en stund och hade svårt att slita oss från Stockholm. Sen åkte vi hem och festade loss på olika ostar som Maria köpte i Hötorgshallen. Öppnade lite vin och sen kom Jennis. Maria och Jennis förfestade loss lite, sen körda jag dem till tåget. Sov så otroligt dåligt natten mellan fredag och lördag för att inte missa att hämta dem i Tungelsta. Men sen fick jag ett SMS vid fyra att de sov på annan ort. Då somnade jag helt förstörd och vaknade alldeles försent på lördag morgon...................med huvudvärk och tung kropp.
 
 
 

Så jävla glad!

Så jävla glad! Var glad igår, Är GLAD idag. Nu sitter huven där den ska. Vilket otroligt bra jobb vi gjorde igår mitt på dagen.
 
Morgonen var ganska lugn, var upp klockan fem och skrev saker som gällde jobbet. Sen kom huvudvärken och jag gick till sängs för att vila med en Ipren i kroppen. Då ringde Sofia och behövde 10.000:-, så det var bara till att gå upp och föra över det till hennes konto. Kallas för lån av pengar. Sen tog Maria och jag en lunch............
 
Pulshöjaren för dagen var när Maria kom på att hon skulle med 39 över tåget. Fullt ös till pendeln, hamnade bakom en söndagsåkare. Puls - vi kommer att missa tåget! Kommer till stationen, bommarna gå ner. Stannar bilen, går fram till killen i bilen och frågar om jag får köra före honom. Bommarna går upp, YES! Full spetta, gasen i botten. Tutar.....tut tut tut. Kör nästan upp på perrongen, en passagerare trycker på dörrarna hela tiden för att de inte ska stängas. Maria springer och hinner med! Allt löser sig i hennes värld.
 
Lånade Marias bil till tåget..............
 
Sen var det hem till solen och en lite paus i solsängen!
 
 
När skuggan och molnen kom....................mullrade det till. Det var inte åskan! Det var en av kompisarna i klubben som kom förbi. Han har en otroligt skön sång på sin bil. Motor med fler hästar än en.
 
 
Vi tog en fika och så frågade jag om han ville hjälpa till med att få dit motorhuven på min C3a. Vi gick till garaget och på första försöket satt huven otroligt bra. Sen skulle vi ändra lite och det vart lite problem. Fick släppa skruvarna ett par gånger innan den satt perfekt. Fick flytta huvlåset, som dessutom gick i baklås så jag fick krypa under bilen och öppna huven underifrån ett par gånger. Nina och Micke kom också förbi så det var skön stämning i garaget. Gillar att ha mycket folk runt mig. Nu är allt perfekt! Pallade ner bilen på garagegolvet och rullad ut henne i solen. Körde lite starthjälp och sen var hon igång! Nu är det vår!!!! SÅ glad.......................det spritter i hela kroppen som om man var Nykär!!!
 
 
 
 
 
Nu sitter motorhuven på rätt plats! Så skönt...........
 
Laddning av batteriet!
 
Städade garaget...............
 
Sen kom regnet.................
 
Somnade sen nöjd som ett litet barn på julafton................
 
 

Inte över ännu.............

Inte över rännu...........stressen finns kvar i  kroppen. Nu börjar axeln att värka och magen är ur funktion. Varför blir det så här???
 
I tisdags fyllde jag år, fick massor av SMS, telefonsamtal, inlägg på facebook och gratulationer av barnen. Hade inte tid att fylla år. Vi budade hela tisdagen på lägenheten och klockan halv sju så skrev vi kontrakt. Inte vi, utan Sofia bara den det att man känner sig så delaktig i allt! Helt fantastiskt att vi vann budgivningen. Lägenheten är såååååå fiiiiiiiiiiin! Jag skulle kunna flytta dit på direkten, men det finns ju inget garage - så där sprack igentligen den tanken.
 
Efter att vi skrivit kontrakt åt vi födelsedagsmiddag och firande av kontraktskrivandet på gyllende måsen.
 
 
På kvällen kom Maria hem och firade sin gamla mamma, fick en fin plånbok av henne som hon köpt i Miami och blommor från Hötorget. Favoritblommor dessutom.
 
 
 
 
Igår onsdag var det full arbetsdag, Jobbade från sju till halv sju och nu sitter jag vid datorn och pausar från mitt arbete.Har iaf plockat fram Corvetterna i sandlådan till barnen..........
 
 
Har jobbat sedan fem i morse...................
 
Tror det ska bli lite tid i garaget under dagen, men jag vet inte. Ska beställa/köpa säng och soffa till Sofia och hennes lägenhet också.

Nervös mage!

Nervös mage! Min mage är helt i kaos.............vu håller på att buda på en lägenhet åt Sofia. Tur att jag har min pappa..............utan pappa stannar mycket. Han är så kunnig och så duktig på ALLT! Idag så ska väl budgivningen vara klar. Mycket dessutom med jobbet och så bilen som jag helt plötsligt vill ha klar. Har haft hela vintern på mig och så sätter det fart NU! Det måste vara ljuset och värmen som får en full av energi till att stárta upp projektet igen. På torsdag ska det regna och jag ska vara i garaget hela dagen och ljustera in T-luckorna.
 
Igår efter jobbet och middagen var vi i garaget ett par timmar och fixade med huven. Limmade dit lite gummilister blandannat och blev hög som ett hus en måndag ;-) Tobbe var så snäll så han var och hämtade lite delar till huven under dagen som var kvar hos lackeraren. Monterade dit de också. Drog lite el till luftintaget som finns i huven m.m. Min lackering av fästena till motorhuven tycker jag att jag blev nöjd med, satte godkänt på den arbetsuppgiften.
 
 
Gick ut från garaget klockan halv tio på kvällen och det LJUST!!! Ljust ute! Så trevligt. Är det sommaren som är på väg??
 
6 maj 2013
 
Idag känner jag mig redan firad. SMS och facebook och kompisar som ringer. Har precis bakat en tårtbotten, om nu någon får för sig att komma på fika. Jag har inte haft tid att planera att jag fyller år just idag. JAg hinner inte med allt!!!! Men, men. Ta det lugnt och fånga dagen.................det löser sig nog.

Lycka! Lycka är att kunna lukta på henne.........

Lycka ! Lycka är att kunna lukta på henne......................hon luktar alltid så gott!!! Igår klockan 14.15 landade hon efter sin långa resa i Sverige. Men hon har bestämt sig att flytta till Miami..............hoppas hon inte hittar något jobba där just nu, så man får ha henne hemma ett tag efter dessa två och ett halvt år på vift.
 
Jag väntar in Maria på Arlanda Airport, terminal 2
 
 
Vi var där och hälsade henne välkommen hemma...........hon blev hyllad som vår idol ;-)
 
 
 
Sofia och jag......
 
Sofia och mormor-Berit........
 
Sen kom hon glidandes ut i ankomsthallen. Yes!!! Äntligen.....
 
 
 
 
Morfar-Hilding och Tobbe var också med, de väntade vid bilen, sen kom de och mötte oss för att kramas och hälsa Maria välkommen till sitt hemland, nu är cirkeln sluten för ett tag.
 
Innan Arlanda och Maria lyckades jag hinna med en hel del på morgonen. Var uppe och fixad een del med datorn och Bloggen. Foton från lördagens Malmby och garagetimmarna på lördagskvällen skulle upp på Bloggen. HAr liksom inte riktigt tid alltid för de sociala medierna. Har för mycket med jobbet att göra. Lyckades hinna med en städning av huset, sen ut i garaget och lacka fästena till motorhuven. Hade skrapat och grundat dessa under lördagskvällen, nu ska det på svart lack innan huven monteras. Så det lyckades jag hinna med........
 
 
Sen duschen, sen kom mamma och pappa och vi åkte för att titta på en lägenhet till Sofia. Hon önskar ha en egen lägenhet...................hämtade Sofia i VH och drog vidare...........
 
På väg till Sofia för att sen kolla lägenhet.............
 
Tittade på två lägenheter och fastnade för den här!
 
 
Pappa hade med sig mina skimsbrickor för att passa in T-luckorna i T-bågen. Kan bli måndagenskvällens lilla pyssel. Skulle kännas så bra att få det klart! Klart med allt!
 
fick också en fin pins av pappa, men den har jag inte fotat ännu!
 
Nu har jag fikat och tvätten ska snart hängas. Maria hade mycket tvätt med sig hem, så nu får tvättmaskinen motionera. JAg hinner inte med någon träning just nu, men snart är stressmomentet på jobbet över och då kan jag tänka på mig själv och lite träning.
 
Ha en bra vecka. På torsdag är vi ledig, fredag klämdag för vissa och jobba för vissa(mig) sen är det helg och Taxinge med Corvette-klubben. SKa bli kul! Ha det bra, kram kram.
 
Går just nu med fjärilar i magen för vi budar på Sofias kanske blivande lägenhet. Den här dagen blir inte rolig.........stress igen. Skönt att ha Maria hemm iaf.............
 
Har dessutom glömt bort nästan att jag fyller år i morgon..............det går fort nu. Kom på det igår kväll när vi satt och grillade hela klanen och drack upp Tobbes goda vin.................
 
 

Malmby......Yes!

Malmby........Yes! Var på Malmby och hjälpte till med klubbaktivitet igår. Hade tyvärr inte med min egna Corvette eftersom jag på något otroligt sätt prioriterat bort bilarna för semester i utlandet och sen när man kommer hem så har man hur mycket jobb att ta igen som helst! Har jobbat 19,5 timme Xtra denna vecka med saker som gäller mitt jobb. Tror ni man har någon fritid kavr då, om sen dessutom ska jobba 40 timmar på arbetet. Dessa 19,5 timmar har jag gjort hemma vid köksbordet. Fy! Fy vilken vecka. Men igår vände det ! Älskar verkligen bilarna och alla klubbkamrater. Fick något annat att tänka på än arbetet, fick tilloch med energi för att åka hem och vara i garaget några timmar, så vi åt middag klockan tio igår. Ska försöka få bilen klar till på torsdag. vet inte om det kommer att gå. Men vad fan, det kanske bara kommer någon liten oväntad hjälp och fixar till det hela. Jag bjuder in vilken mekaniker som helst, bara han kan sin sak så öppnar jag dörrarna till garaget för att fixa det sista.
 
Igår höll jag iaf på med huven och T-luckorna efter en underbar dag på Malmby.
 
Vi gick upp tidigt och fixade med bilen och gjorde en liten matsäck. Alltid gott med en smörgås när man ska jobba en hel dag på ett blåsigt Malmby. Lämnade stugan före klockan sju.............
 
Tidig morgon, åkte med Tobbe till Malmby! Min Corvette får stå hemma...........
 
Tidig morgon på Malmby, nu ska banan riggas med tidtagníngsutrustningen.
 
Förarmöte, efter att vi besiktigat alla bilar.
'
Jerka hade matsäck som frugan fixat till......
 
Prisbordet......
 
 
 
 
Öhrnen lärde mig att fota 180 grader
 
Malmby 4 maj 2013
 
Starten på dragracingbanan.....
 
Alltid glad och full av positiv energi är denna kille......Chrippe.
 
En ny generation på väg. Så roligt!
 
 
Dagens vinnar ..............Grattis Roffe! Så roligta att du vann allting!
 
Inte lika roligt, en bakaxel i bitar. Hårt att ligga på topp!
 
Hittade en bild på mig på facebook. Kul att se sig själv in aktion!
 
Jag besiktigar bilar, fullt koncentrerad.
 
Hemma i garaget och lackar stagen till huven. Nu ska den dit!
 
Galler på!
 
Fixade gummilisterna på T-luckorna.
 
 
Ett glatt litet garagetroll, som kanske kan vara igång mitt sitt lilla projekt igen.
 
Jag har en önskan om att besiktga Corvetten på torsdag. Hjääääääääälp mig!
 
Ska tamig dit ut nu ett tag igen, sen ska jag titta på lägenhet åt Sofia och sens ka jag hämta Maria på Arlanda. Hon ska kanske bosätta sig i Sverige under sommaren efter tre år utomlands. Saknar min underbara dotter så mycket.
 
Min älskade Maria.....................planet landar klockan kvart över två. Vi ses!!!
 
 
 
 
 
 

Segt.....

Segt var det i morse. Jobbade hela dagen igår, från halv åtta till kvart i sex. Åkte hem och jobbade ett par timmar innan jag gick till majelden. Sen blev det vin och dans till Dj Johan fram till halv två. Stöp i sängen och sov som en stock i morse när telefon ringde klockan åtta. Jobbade vidare med mina måsten och satt mellan åtta och tolv, sen hämtade jag mamma, pappa och Sofia vid tåget.
 
Suttit i solen och bara jäst................helt slut i kolan. Ställt på Corvetten under dagen. Fått lite sms och MMS på bilmotorer. Idag kändes det som en söndag......................och jag tror jag ska bli nykterist, så trist!!!!!
 
Nu är Corvetteran ute och luftar sig och det känns som sommar i hela kroppen. Tänk att man kan bli så till sig för en bils skull................
 
Seeeeeeeeeeeeeeeeegt!

RSS 2.0