Nervös mage!

Nervös mage! Min mage är helt i kaos.............vu håller på att buda på en lägenhet åt Sofia. Tur att jag har min pappa..............utan pappa stannar mycket. Han är så kunnig och så duktig på ALLT! Idag så ska väl budgivningen vara klar. Mycket dessutom med jobbet och så bilen som jag helt plötsligt vill ha klar. Har haft hela vintern på mig och så sätter det fart NU! Det måste vara ljuset och värmen som får en full av energi till att stárta upp projektet igen. På torsdag ska det regna och jag ska vara i garaget hela dagen och ljustera in T-luckorna.
 
Igår efter jobbet och middagen var vi i garaget ett par timmar och fixade med huven. Limmade dit lite gummilister blandannat och blev hög som ett hus en måndag ;-) Tobbe var så snäll så han var och hämtade lite delar till huven under dagen som var kvar hos lackeraren. Monterade dit de också. Drog lite el till luftintaget som finns i huven m.m. Min lackering av fästena till motorhuven tycker jag att jag blev nöjd med, satte godkänt på den arbetsuppgiften.
 
 
Gick ut från garaget klockan halv tio på kvällen och det LJUST!!! Ljust ute! Så trevligt. Är det sommaren som är på väg??
 
6 maj 2013
 
Idag känner jag mig redan firad. SMS och facebook och kompisar som ringer. Har precis bakat en tårtbotten, om nu någon får för sig att komma på fika. Jag har inte haft tid att planera att jag fyller år just idag. JAg hinner inte med allt!!!! Men, men. Ta det lugnt och fånga dagen.................det löser sig nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0