torsdag 27 feb

Bland tomtar och troll där finns jag. Snart får man binda upp svansen och möta våren!
 
 
Jobbade igår och hade en toppen-dag på arbete. Vissa dagar är bättre än andra och igår var det en bra dag. Fixade lunch till barnen och de sa att det var sååååååå gott! Älskar att få beröm .......det är jag det!
 
Efter jobbet var jag och hämtade ut ett paket som jag tydligen hade glömt, så det hade kommit en påminnelseavi om paket som inte hämtats ut. Festade inte med vin denna kväll utan det fick bli en Cola - men är nöjd ändå!
 

Efter jobbet igår hade jag en otroligt mysig shoppingrunda i butiker............hittade en ny bikini till sommaren och lite annat.
 

Hittade en resväska om jag ska ut och resa någon stans. Passade till mig ;-)
 
 
Hade en bra torsdag och snart är det helg.
 
Pratade med Corvette-vänner igår kväll och har vissa planer framöver. Känns bra att sommaren är på väg.
 
 

Stockholm

Stockholm hela dagen igår. Tog buss och tåg in till stan med barnen på jobbet. Var i Kungsträdgården och deltog i sportlovsaktiviteter där. Spelade, hockeyspel, fotbollsspel, air-hockey, klättervägg, åkte långfärdsskidor, deltog i dragkamp mot annan skola - så trevligt - och vi vann. Tog sedan spårvagnen ut till Djurgården och Skansen. Kollade in djuren på Lill-Skansen, deltog i cirkusaktiviteteri på cirkusen, kollade in djuren och hade en bra dag. Barnen somnade på väg hem på pendeln, hade två som sov gott mina axlar.
 
Efter jobbet var jag och hämtade mitt paket, en bil som jag beställt på internet. Lite fest när man ska öppna om det står upp till mina förväntningar. Det blev ett glas vin i går också - snart alkoholist!
 

Den var fin och jag vart nöjd! En till, till min samling.

Hade tänkt åka till Sundbyberg men annat kom emellan så jag missade lite trevligheter där. Får klara mig med andra trevligheter - och det blev det! Idag torsdag, imorgon fredag. Visst låter det bra?
 
 
 
 

Gillar mina vänner.

Gillar mina vänner. De är de som får mig att gå vidare. Allt är så jävla mycket skit ibland. Man åker upp och man åker ner. Var på jobbet igår i tio timmar och gjorde vaddå? Vad fick mig att bli lycklig? Idag hoppas jag på en bättre dag. Igår var det inte roligt. Det som var roligt igår var att jag fick en grundutbildning av rörmockaren hur pannan på jobbet skulle skötas. Han vart lite imponerad av mina kunskaper och intresse. Dessutom la jag mig i hans arbete och frågade om han hade pluggat en rörledning innan han kapade den i ett annat rum. Det hade han inte, så han vart jätteglad och tackade. Han tyckte jag kunde byta jobb och börja som lärling. Kanske det ja! Byta jobb och göra något helt annat. Men jag skulle sakna barnen, det går ju inte. Jag kanske bara har en dipp i livet, vårdeppig!
 
Kompisar ska man vara och de bör man vårda! Kram, kram
 
Livet är lite avhugget ibland men snart så vänder det och man bara blommar ut. Löven slår ut och man får så mycket lust till både det ena och det andra. Grenverket blir yvigt och dagarna och helgerna fylls med lust och glädje och Corvette. Man mår Så Mycket Bättre.
 
 
På lördag har jag bestämt att jag ska ha meckarkläder och en öl i handen och bo i garaget hela dagen. Fixa och tänka på sommaren, få till det sista med luckorna. Jag behöver vinylspray! Var hittar jag det ?????
 

Längtar till lördagen som sagt för på kvällen är det byfest och lördagen kommer att slutaså som den vill. Blev så glad igår av Johans SMS, det värmer med vänner.
 
Vill ha min bil klar, fundera på lite Bling-bling och var det ska sitta.
 
 
 
2010-09-18
Varför kommer jag inte i mål med min renovering, jag behöver en renoverings-PT. En som sparkar på mig så jag fixar till det sista med bilen så den blir klar till vårmönstringen. Lägger för mycket tid på annat, jag vet. Hur många timmar jag lagt på klubben denna månad vill jag inte ens tänka på. Måste vara klar till den 7 maj, annars jävlar - Grattis!
 
Nu ska jag ta och rycka upp mig, skaka av mig det trista och se det positiva. Idag åker jag till stan med barnen och kollar in sportlekar i Kungsträdgården sen åker vi ut till Skansen. En hel dag med Stockholm-luft i lungorna. Kan kanske avslutas med sport i Västerhaninge. Inte mycket planerat mer än att vi ska vara hemma till klockan fyra. Tror jag åker till Sundbyberg och tar en fika ikväll, träffar lite klubbkompisar och prata bort en stund. Kan nog behöva det, få lite energi. Vi får se hur tempen är på mig efter en dag i Stockholm.
 
Ha en bra dag och tänk på att solen går upp före sju och att våren är på väg. Snart ser vi sopmaskinerna på stdens gator och då kan man ta sig en sväng med bilen.
 
 
 
 
 

Måndag - rehab

Måndag - rehabdag. Tog det lugnt hela dagen och blev bara lugnare och lugnare ju mer dagen led mot kvällen då jag tog mig ett glas vin och avslutade dagen i topp.
 
 
Fixade en skylt till Johan och helgens PUB-kväll i Västerby. Lite skönt att komma ut och göra en riktig byfest med trubadur, öl, dan och dessutom krypavstånd hem. Det är till skillnad mot helgen då jag hade fem mil hem i bilen efter att varit ute och haft trevligt- dessutom nykter.
 
Johan vart nöjd med skylten som ska upp nu på morgonen innan arbetet.
 

Igår var det en dag som gick i glitter och glamour! Var ute och njöt av livet, hämtade in vårluften, njöt i solen, tog en promenad både ute och i affärer, slappade och hade det bara 100% mys. Inga måsten, ingen stress - bara EGO-tid. Började dagen med en Power-walk eftersom mitt knä ännu inte känns helt okey!
 
Mår så mycket bättre! Uppskattar ledighet................
 

hemma söndag

Hemma söndag i köks-soffan. Var uppe för tidigt för att ha varit ute så sent kvällen innan. Jag som kom hem tre på morgonen och vaknade åtta. Fikade och sen hamnade jag framför datorn fram till klockan åtta på kvällen med avbrott för middag. Kollade hockey samtidigt som jag satt vid datorn.
 
Åt upp mitt godis som jag fick på alla hjärtans dag, medan jag jobbade.
 
 
Mycket gjort med klubbmail, protokoll, utvecklingssamtal mm
 
 
 
 
 

en bra lördag

En bra lördag med Corvette-vänner. Började dagen med blogg och kaffe. Skulle löpträna men mitt knä sa - NEJ! Tog en Power- walk i solen. Tog det lugnt och hade det bra. Sen bestämde jag att dra och möta en Corvette-kompis i Kungens kurva.
 
Jag ställde min bil där på en parkering och sen drog vi till Stockholm för att kolla 1:43 och 1.18 bilar. Ett litet inköp blev det sen drog vi till HD-butiken på Sveavägen eftersom han kör HD. Vi handlade lite saker- Lars fyllde en påse ...........
 
 
..........och jag köpte en keps.
 
 
 
sen blev det en lunch.........macka och läsk.
 

.......innan korv, kaffe och bulla på filmvisningen.
 
 
Kollade in film, vackra bilar och annat...............
 

Efter filmvisningen for vi hem till Nutte och Maria. Ställde deras bil och tog en öl, sen blev det ett härligt gäng som for till Sundbyberg och Bischop arms med mat och öl. Jag lyckades bli kvällens fyllechaffis !
 
 
Vi stängde baren på Bischop arms och sen skulle jag köra hem Nutte, Maria och Lars. Jag var hemma tio i tre i morse och idag har jag arbetat vid datorn hela dagen. Nu firar jag Canadas seger med vin och allt jag mailat, skrivit under dagen------------
 
 
Härliga Söndag , puss och kram
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag den 20e

Torsdagen den 20e februari.
Började morgonen med kaffe, bloggande, mail och telefonsamtal.
 
Drog på mig löparkläderna och tog mig en runda i den nylagda snön.
 
 
En rolig dag på jobbet med barnen och snön förutom att jag ramlade och slog i mitt knä, mitt knä bara värkte och gjorde så ont hela eftermiddagen. Haltade runt på jobbet och klarade av eftermiddagen.
 
Handlade lite mat och fick besök av en Corvette-kompis. Fick något som jag verkligen behövde!
 
 
 
 
Bjöd Lars och Tobbe på fika :-)
 
 
 
 
Måste bara ha ett fint foto till............
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

torsdag morgon

Torsdag morgon och tankar hit och tankar dit.
 
Vad har hänt?  Varför ? Varför snö nu ? Våren var ju här ?
 
Torsdag morgon klockan 05.37
 
Vet att andra har det bättre. Fick mail från sandstränder, sol, bad och bira. Små golfbilar som taxi, inga V8or, men han håller på att fundera ut hur man trimmar en golfbil för race på stranden.
 
Jag funderar på dagen, snö..........snöslask. Jag vill inte ha detta NU!
 
Sitter och dricker kaffe och bloggar igen, inne i rutinerna. I går kväll bloggade jag för fredag som var alla hjärtans dag, helgen och veckans tre första dagar. Man kan inte hinna med allt................men nu kom det in i dagboken. Min E-dagbok.
 
 
Idag blir det nog snöskulpturer på skolgården. Gubben SNÖ och hunden TÖ.
 
HA en bra dag alla mina vänner. På lördag är det vår - då är det filmvisning.

jaha

 
Nu har jag bloggat för flera dagar.............känner stress i min kropp.

19 augusti

Vaknade fem. Satt och mailade en massa till distrikten och annat. Fikade och satte över pengar till min dotter. Hon lever på sin mamma just nu.
Sommarmötet 2008, med nytt körkort rattade hon mammas bil denna helg.
 
Vet inte hur mycket som bara försvinner lite här och där.
 
Varit ute i skogen med barnen och haft dramaövningar, så underbart bra. Vilken dag!
Slutade halv fem, åkte hem och tog mig en löpträning.........
 
Dags att tänka på sommaren, sol och bad och bikini igen!
 
 
Vill ha lite roligheter till helgen igen!
 
 
Nu är det natti natti
 
 

18 februari

Uppe klockan fem och skrev utvecklingssamtal. Började jobba vid åtta och hade en rätt OK dag. Hade möte på jobbet fram till halv sju och missade ett viktigt ärende. Men sen blev det bättre. Man missar något och vinner något annat. Hem till middag, fikavänner och ännu flera utvecklingssamtal fram till tio på kvällen. Är man slut tror ni? Är det här meningen med livet? Jag har ont överallt!
 
Ego-trollunge

17 februari

Ny vecka. Löpträning på måndag morgon och tillbakablick på helgen.....
 
 
Sen vart det full fart till jobbet. Full dag på arbetet och sen hem till Face-time fram till läggdags och ont i kroppen och i hela huvudet. Helt slut........
 

16 februari

Vaknade tidigt och tog mig ett bad. Sen blev det hotellfrukost med alla vänner och sen packa ihop väskan.......
 
 
 
 
 
Tankade bilen och drog mot Stockholm........måste över bron först!
 

Blommorna hade jag med mig hem.
 
 
Hemma vid Rosenhill så mötte man första landsvägsmotorcykeln  :-)
 
 
Hemma blev det bilvård.......
 
 
Sen vart det kväller och natti natti
 
 
 
 
 
 

15 februari

Vaknade tidigt och tog mig ett bad före frukost. Efter frukosten gick jag in till Lasse för att prata lite skit. När jag sen skulle gå in på mitt rum och jobba lite så var jag utelåst.
 
Utelåst igen! Det händer alltid på sommarmöten och nu hände det här! Fick stå i receptionen och vänta på att de skulle öppna, blev uppraggad och bjuden på något att dricka i baren. Sparade det till senare. Kom in på mitt rum och fixade lite med min Power-Point till dagens möte. Sen tog Öhrnen och jag en promenad på stan och ute började det att regna. Äckelväder på Öland....
 
 
 
Min altan, inget uteliv här inte!
 
 
Men fina blommor på rummet hade jag.............
 

Sen hade vi möte fram till fem, mycket att prata om och ventilera.
 

Alla distrikt fick en fin skylt som de kan skriva vad de vill på, jag skrev vad jag ville på min och det går att sudda ut, man skriver med whiteboardpennor. Så skriver man Mustang eller Porsche så suddar man lätt.
 
 
Sen blev det mingel och middag...........och utgång. Dansade hela natten och när jag kom hem till hotellrummet så blev det en dusch innan sängen. Rena rama träningspasset, dansade så mycket. Så roligt!
 
 
 
 
 

14 februari

Var uppe tidigt och bloggade, drack kaffe och tog en löpträning. Hem till duschen och packa ihop sakerna och fylla bilen med det som skulle med.
 
Medan jag satt och bloggade fick jag lite gott, gott av Tobbe!
 
 
Sen kom Öhrnen och vi började resan mot Öland. Stannade till hos Anders för att hämta saker till distrikten och mötet. Var på Öland vid fyra, då vi checkade in. Resan ner gick bra, jag körde hela vägen och vi stannade halv-vägs och åt vår matsäck, sträckte på benen och andades lite vårluft. När jag kom till Öland så fick jag göra en kissekatt-tvätt på bilen. Fönsterrutor, lampor och nummerplåt var totalt nerskitade.
 
Efter incheckningen gick vi till våra rum. Jag gick till ett rum och kom inte in, Öhrnen kom inte heller in. Hade vi fel nyckel eller gick vi till fel rum? Öhrnen undrade om vi skulle byta nyckel eller rum. Den nyckel jag fått lämnar jag inte ifrån mig - jag gick inte med på något byte och tur var väl det --------
 
Tur för mig, för inne på mitt rum fanns det blommor till mig från en person som tycker jag lägger ner mycket energi på det jag gör. Efter denna arbetsvecka så var jag faktiskt värd det, även om det inte var alla hjärtans dag. Kul när man får uppmuntran för att man är den man är och gör det man gör. Tack !
 

Sen skulle vi gå och träna i deras gym som såg så fint ut på bild, när vi kom dit grät jag. Gymmet var sämre än det jag har hemma i garaget, så vi gick ut på stan och besökte gröna näsan.
 
 
Hittade en 1:24 Corvette i en av stans öppna butiker.
 
 
Corvette i snöslask ! Snart är det vår !
 
 
Sen blev det lite dricka .......

Fick längtan till sommarmötet 2014, vet du varför?
 

Sen mat på stan.............
 
 
 
Ölands-tok!
 
 
 
 

Hemma efter lång och bra dag. Hade så kul på GT...........vilken kväll.
 
Somnade gott denna kväll...........

14 februari

 
Hur mycket kärlek orkar man levererar ? Tar kärleken slut ? Kommer den att finnas hela livet ? Vem ger kärlek ? Vem tar kärlek ? Kan man vara kär i mycket ? Är kärlek något bara mellan två människor ? Är att vara kär att vara lycklig ? Kan lite kärlek ge någon glädje och hopp ? Mår man bättre av lite kärlek ? Att vara hopplöst kär.........hur är man då ? etc.
 
 
Ha en bra alla hjärtans dag.
Nu drar jag mot Öland, ska fika klart , blogga och packa. Sen är jag på min road-trip!
 
 
 
 

13 februari

Började morgonen med kaffe och blogg. Lite mail och något samtal.
 
Drog ut på Power-walk på en halvmil, hemma svettig och med massor av energi. Vilken bra start på dagen. Sen var jag ute fram till elva med barnen på jobbet. Lunch, samtal och en eftermiddag med musik och dans. Hade så trevligt och avkopplat. Drog från jobbet vid halv fem, åkte till Haninge för att leta saker till mötet på lördag. Handlade lite middag och åkte hem och slappade ett tag. Sen var det fix med bilen och göra klart den till fredagen.
 
Nu blickar jag framåt.................lämnar allt trassel och drar på en road-trip.
 
 

torsdag 12 januari

Hur man än vänder sig har man baken bak.............
 

Vilken jävla dag igår, åter en tung dag och idag blir det ännu tyngre.
 
Imorgon är jag ledig och det ska bli så skööööönt! Ledig en hel dag. En hel fredag. Bara ledig och mot nya mål. Söderut till Öland och möte, relax och ledighet.
 
Måste titta framåt.....blicka mot lycka.
 

I morgon är det Alla Hjärtans Dag.........
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

11 januari

jobb, jobb, jobb, jobb
 
Just nu är jag på väg åt fel håll. Jobbar för mycket och hinner inte med träningen. Hinner faktiskt inte med, det är sant. Jobbade hela dagen igår, lyckades inte få till en rast ens. Jobbade från åtta till halv sju. Sen hem och planera fram till nio. Visst är det kul, men man blir trött! Trött framförallt när man inte hinner med träningen. Idag tror jag på att det ska bli en bättre dag. En dag som kanske blir lite lugnare, och som dessutom kantas av lite träning.
 
I natt hade vi två strömavbrott. Strömavbrott blir också sömnavbrott. Vaknar när alla klockor, tv-apparater, larm, skrivare etc. slår på och av. Som ett jävla flipperspel i huset. dessutom KF. Katt Fan som tror att det är vår och står och skriker och ska ut.
 
Ser fram mot helgen, det ska bli trevligt hoppas jag. har suttit med programmet för mötet och gjort en Power-Point till mötet.
 
 
Jag drömmer om mycket, det är drömmarna som får mig att gå framåt. Att orka med allt.
 
 
Ännu en tuff dag på jobbet, sen torsdag och sen ska jag ............åka bil, köra bil låååååångt.
 
 
 
 

Måndag 10 januari

Upp tidigt som vanligt. Kaffe och blogg.
 
Morgonpromenad, en Power-walk runt samhället på en halvmil. Hem till duschen och sen iväg till jobbet.
 
Var tar all energi vägen just nu? Tycker det är tungt. Tungt att åka till jobbet, tungt att jobba, tungt att röra på mig. Jag som alltid har hundra järn i elden och får så mycket gjort. Nu är det segt, allt tar tid..............
 
Vill ligga i min säng och sova. Läsa en bok och bara mysa.
 
Är det vårtrötthet, saknad av en riktig vinter med skidåkning, eller längtan till sol och värme. eller bara...........som vardagen är.
 

Vill göra något NYTT ! Vill  att det ska komma en belöning, en gåva eller ett ljus i vardagen.
 
Nu får det vara bra! Ladda om, tänk om.............kanske leva i seriernas värd idag.
 
 
Behöver tänka framåt, snart kan livet vända. Det är vår och filmvisning snart ........... då får man se årsfilmen, träffa Corvettevänner, se C7an och känna ett steg närmare våren och ställa på bilen. Bara en bild kan ge lycka, känner glädje av denna bild. Sting i kroppen! Så snygg, så vacker, så glädjeinspirerande. Vill ha! Drömmer ofta om att äga en sådan och det gör mig lycklig. Bara drömmen gör mig lycklig. Hoppas få provköra en i sommar. Lycklig, olyckligt kär.............för jag kommer aldrig äga en sådan om inte lotten kommer till mig på något konstigt sätt.
 
 
 
 

Söndag 9 februari

Vilken jävla dag. Hur mår jag? Ingen energi...........
 
Satt vid datorn från tidig morgon fram till två.
 
fetta i mig årets första semla.
 
 
Prata med Corvette-vänner och idag skrattade jag åt gårdagens händelse. Att man åker in till Stockholm, har bilen med sig och den skulle kunna bli inlåst. Hade inte en tanke på att ett garage skulle stänga före krogen, men tittade man på P-kvittot så förstår man det hela. Idag var det kul, igår var det svettigt!
 
 
Tackar Tobbe som fick ut mig på en promenad.
 
Hamnade sen i soffan och kollade Svenska rallyt.
 

En TV - kväll. Seg dag -  idag!
 
Drömmar kom i natt...............
 

Nu måndag morgon för mig/kvinna....
 
 

lördag

Uppe klockan fem och fixa lite småsaker. Fika, blogg och dator - mail hit och dit.
 
Körde en löpträning ute i vårvädret, ja så kändes det. Som om våren var på väg. Varmt och skönt och mycket fågelkvitter. Byvägen var som en lerig åker, ganska kul att springa på - som ett lerbad. Körde lite asfalt också det var då jag kände tillfredställelse. Så skönt i hela kroppen att få springa på asfalten. Slå fötterna hårt mot asfalten ger en viss stimulans. Det var då! Då som jag kom på det jag måste läsa vidare om. Att man kunde visst skaffa vissa endorfiner i kroppen som gör att man får lust och känner välbehag att löpträna på asfalt.
 
 
Efter dusch och lite frukost tog jag min Transport och åkte till Hammarby för att kolla in när klubbkompisarna körde Go-Cart. Lite prat och en hel del människor som körde och som bara kollade på.
 
 
 

Fick så mycket beröm för min jacka som jag inte använt på två år. Köpte den då, men så har den hängt i garderoben. Så typiskt mig!
 

Drog sen på lite shopping. Köpte en kofta, lite smycken, en godis-skål och annat.
 
Hem och åt en god laxsallad och tog mig en siesta.
 
Sen vart det full fart till Olary´s i Globen, Tele 2 Arena.
 

Det vart en vit kväll med näsblod - hur mår man ?
 
Sak iaf åka hit med något nytt gäng och ha en helkväll. Spela minigolf och bowla, ta en öl och bara ha det mys! Vilket underbart ställe att hänga med polarna.......
 
 
Kvällen höjdare blev när vi kom på att vi hade åtta minuter på att köra ut bilen, sen blir den inlåst och man får ringa bevakningspersonal som öppnar åt en för 500:-. Vi klarade oss med tre minuter. Sprang genom hela garaget och kastade oss i bilen, gasen i botten och UT!
 
 
Fick sockerbehov och fick lov att stanna och köpa godis på vägen hem....
 
 
Kan tänka mig att åka som sagt tillbaka till detta ställe och hänga lite, så mys!
 
 
Maria var med hela kvällen - det bästa av allt!
 
 
 
 
 
 
 

8 februari

Idag är det Go-Cart och Olary's med klubbkompisar. Ska hinna med lite träning också ❤️

7 februari

Vaknade fem och startade dammsugaren på direkten. Städade hela huset på morgonen. Dammsög huset och  drack idag fem muggar kaffe - hade ett kaffesug som var enormt. Har fått små jävla djur som kallas ohyra på mina citronträd. När jag skulle ta in dem till duschen för rengöring så kom min lilla spindel på besök. Han kom ner från taket och hälsa på mig.
 
 
Min palm får mig att längta tillbaka till Gran Canaria.
 

Mitt citronträd tappar blad för ohyran äter på den...........
 

Nu får citronträdet ta min plats i badkaret...............vill döda de små ohyrakrypen!
 

Städade och fixade med kläder, tvätt, saker hit och dit. Sen drog jag till jobbet och jobbade fram till halvfem, då ringde telefonen, prat om bilar och annat. Handlade lite mat, sen kom Maria ut till oss och vi hade mysfredag i soffan och kollade in invigningen av OS och lite Tv.
 
Lite kvälls-lektyr på nätet innan jag somnade............
 
 
 

6 februari

6 februari - utedag. Var ute nästan hela dagen. Kroppen skriker VÅR. Fåglarna kvittrar och det är vår i luften. Snön smälter och man behöver inte mössan längre.
 

Funderar över mycket, vissa saker glömmer man inte, man bara saknar DET,så enormt mycket så det nästan gör ont i mig och tårarna kommer !
 

Efter jobbet drog jag till gymmet och körde ett styrketräningspass. Det känns bra. Där är jag ycklig, känner lycka och blir starkare i kroppen och i själen. Får tid till att reparera skador.............
 
Kom hem och åt middag, bakade en sockerkaka och fixade lite. Somnade gott.
 

5 februari

5 februari - vilken dag. - PUST!
 
Vaknade vid fem, blogg och kaffe och telefonsamtal som vanligt. Möte på jobbet, ut i skogen, hem till lunch, aktivitetsvärd och sen konfliktlösare. Samtal, samtal, samtal och sen lite lek. Allt är inte roligt i vardagen, men lek och sport med barnen är så roligt. Att sitta i samtal är inte lika roligt, men ändå..............vilken fin respons man får. Fick så mycket positiv kredit igår, men idag känner jag mig som om jag skulle passa in här............
 
Åland med Corvetteklubben 2009
 
Efter jobbet och middag igår så hade jag en spa-kväll ..............
 
 
som slutade i migrän............Det kan bli så när man kopplar av och njuter lite. Spänningar som släpper. Har jobbat 4,5 timme för mycket denna vecka och inte hunnit med raster heller. Så idag ska jag bara a det lugnt............om det går.
 
Pratade med fler olika Corvettevänner igår kväll. Hur han jag med det?

Känner mig kär idag............

Känner mig kär idag............KÄR i en bil.
Kan man bli det ? Kan man bli kär i en bil? jo, JAG kan det, så har livet alltid varit för mig. Går och kärar ner mig i saker. Saker har också känslor............känslor som kommer då du vrider om nyckeln och startar upp motorn. Om du dessutom får köra ut bilen på gatan och dra dit vägen och lusten tar dig - så känner jag mig kär. Idag hittade jag något att bli kär i. Den är perfekt i alla avseenden, synd bara att den inte finns i mitt liv och att just jag får dela livet med den :-(
 
Maskulint.............<3  <3  <3 
 
 
 
 
Igår hade jag en bra dag med mycket utevistelse. det känns som om våren är på gång. Det är takdropp och töväder, man blir blöt om både fötter och baken när man leker ute. Byggt snö-fästningar med barnen idag. Efter möte och jobba över-tid, så drog jag till gymmet.
 
Gymmet är min perfekta källa till lycka och välmående.............ökade vikterna idag också. Det känns så bra. Att jag bara orkar mer och mer. att styrkan finns i en så gammal kropp gör en ung i sinnet. Jippiiiiii........
 
 
Idag ska jag ut i skogen med alla barn och ha lite roligheter.
 
Igår kväll ringde en man med Corvette och pratade bil i över en timme. Känner honom inte, men han hade ett brinnande intresse för att gå med i klubben. Det är trevligt! Ännu en kompis på vägarna i sommar. Längtar faktiskt till sommaren. Igår kväll när jag gick ur duschen, fick jag en sådan längtan till Gran Canaria och en resa tidigare...........
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag 3 februari

Måndag morgon och jag känner mig ¨taggad¨. Vaknade klockan fyra och började min dag.
 
Blev glad i hela själen - vad mötte mig? Jo, en nytvättad bil. En sådan lycka !
 

Körde till Jordbro vid halv sju på morgonen för att köra ett ganska hårt träningspass på gymmet.
 

Kom ut för att duscha och byta om. KAOS! En hel flaska med hårschampoo hade runnit ut i min träningsväska - så äckligt! Fick sanera hela väskan på kladd. kladd, kladd! Så stressande...........allt lugn som man fick efter träningspasset var som bortblåst. Jävla bra början på den här veckan!
 
Kom ut till min bil igen - lite gladare igen. Den är ännu ren (inte älg). Men hallå! Vilket väder!
 

Nu är våren på väg..........slak och blask!
 
 
Vid tö-väder  kan man bygga snö-skulpturer och snögubbar......
 

Det är bra att ha en vän! Snögubben fick en kompis...............
 
Vill samtidigt tacka alla MINA vänner som jag har och för att de finns och för att de ringer mig och lägger ner så mycket tid med alla samtal. Så lycklig att jag har er!
 

söndag

Söndag - en riktig söndag i mitt tycke. Jag gjorde inget ute. Hämtade inte ens en nypa luft ute. Satt vid datorn hela tiden. Vet inte vad jag gjorde och inte gjorde. Gjorde en fin Power-Point presentation iaf. Börjar bli nöjd. Pratade med så många Corvette-vänner under dagen. Mobile ringde nästan hela tiden, mailboxen var igång. Satt i kökssoffan hela dagen. Från åtta till fem. Inte klokt, men så sköööönt! Tog det bara lugnt.
 
Idag vaknade jag fyra - helt utvilad och mår toppen!
 
Kan detta bli en race-vecka?
 
 
Måndag är det idag, snart lördag med lite Go-cart och sen Olary´s med klubbkompisar.
 
Tycker kanske inte vädret är det absolut upphetsande just nu......men vi går mot våren.
 

1 februari

Styrelsemöte i Jönköping.
Efter en helt värdelös natt så var det dags att hoppa in i duschen vid fem på morgonen. Sov så otroligt dåligt natten mellan fredag och lördag, vet inte om jag kände oro för resan till Jönköping då vädret inte var det bästa. Regn som frös på kalla vägbanor. Polskt väder som det visst kallades denna gång. Var med om det under fredagens morgonen och det vart som pansar-IS på framrutan.
 
Mötte Pabo i Södertälje klockan sju, köpte en fika på Statoil och parkerad min bil på Södertälje syd. Styrde hans bil mot Jönköping. Var passagerare hela dagen. Han är en otroligt trygg och bra förare, så det vart en bra resa trots snöslask och dåligt plogad ytterfil. Ett spännande äventyr när man skulle köra om någon i ytterfilen.
 
Var framme i Jönköping vid tio. Kaffe och smörgås. Mötade hela dagen med avbrott för lunch och kaffe.
 
Sommarmötet 2014 kommer att bli så häftigt att bo på...........
 
 
 
 
 
Sommar och sol, västkusten. Vatten, räkor och sting......
 

Är så seg idag efter gårdagskvällen................vad ska jag hitta på idag.
 
Behöver göra massor , men vad ORKAR jag med?

sista januari

Sista januari 2014. Började morgonen med storstädning och data, mail, blogg och mobilsamtal. Sen hopp in i duschen och kaffebesök. Bjöd värdens bästa Pia på frukost och vi satt i flera timmar och bara babblade. Sen var det dags för arbete. Kom lagom till lunchen, sen möte och ut i snön. Lekte och busade. Åkte pulka och spelade boll. Helt slut vid två av konjakten, en ny lek jag startat på jobbet,´.
 
Sen var det fredgasbus. Barnen ville att jag skulle göra massa tokiga saker och det gjorde jag. Kul hade vi och det fick föräldrarna också när de kom för att hämta sina barn. Fredags-rus!!!
 
 
När jag slutade vid kvart i sex var det snöstorm och klass ett varning. Fick städa gården på pulkor och snöröja fram bilen, Corvettevänner åter i örat och chefen.
 
Hemma i Carporten med min Igloo 
 
 
Vaknade till en fin morgon, snö och is på träden. Hoppas resan till Jönköping idag blir och går bra. Är så jävla rädd för att krocka igen. Vill inte ha mer bilolyckor i mitt liv.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0