14 februari

Var uppe tidigt och bloggade, drack kaffe och tog en löpträning. Hem till duschen och packa ihop sakerna och fylla bilen med det som skulle med.
 
Medan jag satt och bloggade fick jag lite gott, gott av Tobbe!
 
 
Sen kom Öhrnen och vi började resan mot Öland. Stannade till hos Anders för att hämta saker till distrikten och mötet. Var på Öland vid fyra, då vi checkade in. Resan ner gick bra, jag körde hela vägen och vi stannade halv-vägs och åt vår matsäck, sträckte på benen och andades lite vårluft. När jag kom till Öland så fick jag göra en kissekatt-tvätt på bilen. Fönsterrutor, lampor och nummerplåt var totalt nerskitade.
 
Efter incheckningen gick vi till våra rum. Jag gick till ett rum och kom inte in, Öhrnen kom inte heller in. Hade vi fel nyckel eller gick vi till fel rum? Öhrnen undrade om vi skulle byta nyckel eller rum. Den nyckel jag fått lämnar jag inte ifrån mig - jag gick inte med på något byte och tur var väl det --------
 
Tur för mig, för inne på mitt rum fanns det blommor till mig från en person som tycker jag lägger ner mycket energi på det jag gör. Efter denna arbetsvecka så var jag faktiskt värd det, även om det inte var alla hjärtans dag. Kul när man får uppmuntran för att man är den man är och gör det man gör. Tack !
 

Sen skulle vi gå och träna i deras gym som såg så fint ut på bild, när vi kom dit grät jag. Gymmet var sämre än det jag har hemma i garaget, så vi gick ut på stan och besökte gröna näsan.
 
 
Hittade en 1:24 Corvette i en av stans öppna butiker.
 
 
Corvette i snöslask ! Snart är det vår !
 
 
Sen blev det lite dricka .......

Fick längtan till sommarmötet 2014, vet du varför?
 

Sen mat på stan.............
 
 
 
Ölands-tok!
 
 
 
 

Hemma efter lång och bra dag. Hade så kul på GT...........vilken kväll.
 
Somnade gott denna kväll...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0