Jag står och dreglar......

JAg står och dreglar...............på dagarna just nu. Så jobbigt! Jag vill också vara med! Min arbetsplats ligger precis där alla motorcyklar och bilar testar sina köregenskaper oc hur fort de kan köra. Startpunkten är precis vid mitt jobb. Åhhhhhhhhhhhhhhhh! Jag hör dem hela tiden när de axar för att sätta rekord som de filmar med sin action-kamera och lägger ut på nätet. Där står man på dagarna och dreglar. Vilka bilar , vilka hojjar! Hela tiden hör man dem. Kanske inte idag eftersom de hotar med regn.
 
Jag tycker iaf att det är jobbigt. Längtar att få dra själv på en repa. Jag tycker inte jag hinner något. Hela mitt liv är inbokat med saker som ska fixas med jobbet eller med klubben. Ingen tid över för träning just nu vilket är min undergång. Måste börja prioritera. Hälsan borde gå före! igår morse var jag ute och provade löparskorna igen. Sist jag löptränade var semestern på Kanarieöarna............
 
 
 
Har suttit och jobbat med klubbplanering igår kväll och nu på morgonen. Nu är kaffet slut och jag ska ut! Jobbar ute hela dagen idag............skönt! Regnkläderna får jag nog inte glömma.
 
Ha en bra tisdag...........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0